Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Jó fogorvos Győrben

Püfü
Létrehozva: 2008. január 16. 14:23

Sziasztok!

Jó fogorvost keresek Győrben, árak is érdekelnek. Solident kilőve, annak az árait ismerem. Horror. És ötvenszer visszahívnak egy vacak tömés miatt.

Köszi.

  1. 2018. március 8. 10:1627.

    Kedves Csaba!


    Ha esetleg visszanéznél még ide...mennyibe kerül az Arrabona-Dentnél egy fogtömés?


    Köszönöm!

    előzmény:
    drczcsaba (26)
    2017-02-10  12:28
  2. 2017. február 10. 12:2826.

    Évek óta az Arrabona - Dentbe járunk családok, kollégák. A magas szakmai tudás és végtelen emberség, amit itt tapasztalunk. Magyar pácienseknek nagyon baráti áron dolgoznak, még az alapellátási fogászat is drágább. AJÁNLANI őket tudom.


    Egyetértek az előttem íróval, mindenkinek más jön be. Ami tény valóban a Solydent színvonala nagyot esett az utóbbi években és ugyanezt a visszajelzést hallom a Dent art klinikről is. :((

  3. 2017. január 26. 09:5925.

    Sziasztok! Nem tudom él e még a téma, de szeretném elmondani a véleményemet. Nem értem ezt a nagy Solydent ellenességet, mert én meg rosszat nem hallottam róla. Igen drága az az egy biztos, de ahogy kérdezgettem máshol se sokkal olcsóbb max. 1-2 ezer forinttal. Én több évig jártam oda és olyan koronákat csináltak, mintha az igazi fogam lenne, pedig a legolcsóbb kategória. Sok barátom ismerősöm jár oda és egyik se panaszkodott, mindenki csak jókat mondott. A panorámaröntgen sokszor akciós- van, hogy negyed-fél évig -és ingyen felmérést készítenek. Meg nem egy egész rendelőt kéne javasolni vagy leszólni, hanem orvosokról beszélünk. Ott is ha jól megnézitek 10-15 fogorvos dolgozik most szerintetek mindet egy lapon kell említeni? Te is olyan vagy mint a kollégád? Nem jön be az egyik ,menni kell egy másikhoz. Nem tudom itt akik nyilatkoztak hány orvost próbáltak ki. Sok helyen változik ki hova megy éppen én úgy vagyok vele, hogy az orvosom ha elment máshova akkor megyek utána! Meg nem szégyen másik dokit kérni. Ez az én véleményem. Az olcsóbb kategória meg nem feltétlen jó. Nekem itt csináltak elsőre panorámaröntgent és kiderült , hogy mit csesztek el előtte , szóval annyira nem haszontalan dolog az... Szét voltak fúrva a rágófogaim gyerekkorom óta tele amalgámmal (körzeti) és pici lyukból csinált hatalmasat és fogaim nagy része fémszínű lett. Engem esztétikailag borzalmasan zavart, hogy tele van a fogam ilyen szürkével még ha hátul van akkor is. 

  4. 2016. december 11. 20:3524.

    Solydentről még jót én se hallottam senkitől, csak a lehúzást. Egyszer egy nő (házunkban lakik), eljárt oda. Gyökérkezelni kellett a fogát, de annyira fájt neki, hogy nem bírta ki, erre a doki kihúzta neki.


    Nekem ez olyan fura a mai világban. Ugyan én rettegek a fogorvostól, szerencsére viszont ritkán van szükségem rá. De annyit elmondásból tudok (kollégák, barátok, itt a neten a többiek...), hogy manapság már nem feltétlen szükséges egy gyökérkezeléstől bekakálni. Többen állították, hogy egy JÓ fogorvosnál semmit sem fogsz érezni.


    Ezért nem értettem a házbéli nőt sem. Szrintem ő is kifogott egy tök szar fogdokit, fizetni viszont fizetett mint a katonatiszt.


    Régen meg azzal szedtek be egy csomó pénzt, hogy mindenkinek, aki betette a lábát a Solydentbe, csináltak egy panoráma-röntgent, ha kell, ha nem. Na mármost - ehhez nem kell orvosnak lenni - a felesleges röntgen árt. Ha nincs panaszod, miért kéne röntgen? Ja, azért, mert már 16 éve is elkértek érte 8000,- Ft-ot.


    A másik pénzbeszedési taktika, hogy azzal kábították a jónépet, hogy az amalgám tömést ki kell cseréltetni, mert hű meg ha, meg hogy az hogyan árt, blabla.... Azóta már elég sokat olvastam erről, ez se igaz. Annyi, hogy nem szép, de hátsó fogaknál nem látszik. Ezen kívül semmi káros hatása nincs. Nekem egyszer egy fogdoki azt mondta, hogy annál homogénebb, tartósabb, jobb tömés, mint az amalgám nem létezik.


    Én egyszer megpendítettem egy fogdokinak, hogy ezer éves amalgám töméseim vannak, némelyik több mint 30 éves. Nem kéne kicseréltetni őket? Erre azt mondta, minek? Megnézte a fogaimat, és azt mondta, akármilyen régi, olyan jól betömték annak idején, hogy marhaság lenne kicseréltetni. Ugyanis, ha ki akarom cseréltetni, ő kiszedi a régi tömés és ismét bele kell fúrjon a fogba, úgy viszont mélyíti a lyukat...


    Számomra az a hiteles doki, aki nemet is tud mondani egy kezelésre, ha az tényleg felesleges, nem pedig elbasz egy jó fogat, hogy beszedhesse a pénzt.

    előzmény:
    lolla (19)
    2012-06-18  15:33
  5. 2016. december 11. 17:3623.

    Lčgyszives megnezned a címet? Nincs neki weboldala? Köszönöm 

    előzmény:
    glaxo (11)
    2008-01-16  20:44
  6. 2015. június 17. 13:2622.

    Sziasztok!


    Dr. Jáni József, Arrabona-dent Győr, hallott róla valaki mit? Milyen fogorvos?


    Köszi!

  7. 2013. január 28. 12:4421.

    Dr. Nagy Kálmánt ismerem.

    Nekem egy gyökérkezelést csinált, ahol a lyuk olyan szerencsétlen helyen volt, hogy az idős, SZTK-s fogorvosom nem vállalta (azt mondta, ha nem akarom maszek alapon megcsináltatni, ő csak kihúzni tudja).

    Dr. Nagy Kálmán korrektül megcsinálta, ideglenes, majd végleges gyökértömést rakott bele. Látszatra nagyon laza fickó, de úgy tűnik, szakmailag megbízható.

    Árai az átlagosnál magasabbak, ez is benne van, hogy nem ő az "állandó" fogorvosom.

    Előnye még, hogy rövid az előjegyzési idő.

     

    Amúgy Dr. Doktor Jánost ismerem még a korábban felsoroltak közül. Nekem a szájsebészeten (ahol főállásban dolgozik) egy bölcsességfogamat véste ki. Szuper orvos, szuper ember! Bármikor rábíznám magam bármilyen fogproblémával. Ráadásul magánrendelésén szerény árakon dolgozik. Viszont (épp az előzőek miatt) nagyon fel van fedezve és rendkívül hosszú az előjegyzési idő nála.

    előzmény:
    cassia (20)
    2013-01-28  11:29
  8. 2013. január 28. 11:2920.
    Sziasztok! Dr. Peresztegi-Nagy Szabolcsot, vagy dr. Nagy Kálmánt (Perident illetve KN-Dental) ismeri valaki? Tapasztalatok? Hallott róluk valaki?
  9. 2012. június 18. 15:3319.
    A Solydentbe ne menjen senki. Nekem szo nelkul lecsiszoltak negy teljesen jo fogamat, egy fog potlasa miatt. A fogorvos (Berczi) ram eroltetett egy felesleges huzast, es "elfelejtette" elmondani, hogy negy fogat fog lecsiszolni, ami teljesen szuksegtelen volt. Itt csak a penzrol szol minden, akar buncselekmeeny aran is, mert a pacienst nem tajekoztatni es eroszakkal tonkretenni a jo fogait egyertelmuen buncselekmeny, akar elismeri ezt a birosag vagy orvosi kamara, akar nem. Felelmetes, hogy a kezdo  orvos mar ugy erzi, barmit megtehet a hulyevel, aki oda bemegy. egyebkent a csiszolast is elrontotta, tul sokat csiszolt le, es erzekeny a fogcsonk a potlas alatt azota is, a kozerzetemet teljesen tonkreteszi. Nem ezert megy senki  a draga klinikara, nyilvan. 
    előzmény:
    Püfü (1)
    2008-01-16  14:23
  10. Torolt_felhasznalo_373747
    Torolt_felhasznalo_373747
    2009. október 7. 20:0618.

    Dr. Konczos Györgyöz NE MENJETEK!!! Óva intek tőle mindenkit!!!! Nem elég, hogy drága fogorvos egy cseppnyi emberség nincs benne. Csak a pénzre hajt és nem tud mást csak húzni és még azt sem jól… ez nem csak az én véleményem, találkoztam hozzám hasonlókkal. Ha lehet tényleg csak a jó fogorvosakat írjátok ide…ne akarjunk másnak rosszat

    előzmény:
    inosence (10)
    2008-01-16  20:12
  11. 2009. március 1. 20:3017.

    Köszi nektek a választ!

    Valóban nagyon sok rosszat hallani az sztkról, de gontoltam hátha valakinek mégis van jó tapasztalata. Pl én régen a Járaihoz jártam magánba, de tudtam, hogy ő akkor valahol sztkban is rendelt csak én sem mertem kockáztatni. Most ez elég drága buli, ezért jó lenne olcsóbban megúszni, de azt hiszem nem fog menni. A DentArtot megkérdezem. :)

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  12. 2009. március 1. 16:3716.
    Én sosem gondoltam, hogy privát fogorvoshoz kell járnom, míg egyszer nem történt velem, ami megtörtént.A bal alsó 4-es fogam begyulladt kegyetlenül, fájt az ínyem is. Az sztk-s orvos, azt mondta csak úgy érzem, hogy fáj az ínyem. Mert oda is kisugárzik a lyukas fog. Jó, gondoltam ő az orvos, biztos igaza van. Betömte rá kis idővel, megint ugyanúgy fájt az ínyem, majd behaltam. Ekkor már úgy döntöttem nem hozzá megyek vissza, mert képes kihúzni, ha visszamegyek. Elmentem privát orvoshoz, aki kiszedte az amlgám tömést, tett bele gyógyszert és egy ideiglenes vatta tömést, amit 3 napig kellett hordani és utána visszamenni, csinált röntgent, gyökérkezelést, és egy mutatós fehér tömést. És én aki rettegek a fogorvostól most már, mindenféle gyomorgörcs és remegés nélkül indulok neki. Még az injekciót is úgy adta be, hogy alig éreztem. Azóta is meg van a fogam és nem fáj.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  13. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2009. február 28. 16:0115.

    a DentArt.ba járok márt vagy 10 éve. Eddig megvoltam velük elégedve. Mostani árait nem ismerem.

    A kolleganömnek,  egy közeli faluban  200 ért csinálták a felső fogsorát.

    előzmény:
    opop (14)
    2009-02-28  13:39
  14. 2009. február 28. 13:3914.

    sziasztok!

     

    Tudnátok esetleg győri vagy attól nem túl messze lévő sztk-s fogorvost ajánlani?  Maszekban 500 ezret mondtak alsó fogsorra és jó lenne olcsóbban megúszni.

     

    Köszi

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  15. 2008. január 17. 20:4613.
    Dr Timar Peter, a Liszt Ferenc u-ban. Evek ota odajarok, olyan elszurt kezeleseket is helyrehozott, amit masok"követtek "el.nem a legolcsobb, legutobbi tömesem 8.ooo-volt, de majdnem fel fogat kellett  betömni
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  16. 2008. január 16. 21:5812.
    Köszi, azt hiszem megpróbálkozom az első ajánlattal a Plaza mellett. Igaz őt sem ismerem, ahogy a többit sem, de az ő neve ismerősen cseng, az apja is orvos, őt ismerem. Kösz Mindenkinek!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  17. 2008. január 16. 20:4411.
    Dr. Dubraviczky Tamás
    Alapos, rugalmas, kedves és szuper fogorvos. Csak legyen pénzed megfizetni!!!!

    G.

    Ui. kb. egy éve elköltözött a rendelője, de a belvárosban maradt, ha gondolod, megkeresem a címet!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  18. 2008. január 16. 20:1210.

    Dr Konczos György

    egyszerűen szuper fogorvos

    Dr. Konczos György fogorvos
    9026 Győr, Körtöltés utca 15.

    előzmény:
    Püfü (1)
    2008-01-16  14:23
  19. 2008. január 16. 17:569.
    Hát az tuti hogy annál olcsóbb. Meg a Dent-Art-nál is. Oda eccer én is bementem majd mikor megadták az árajánlatot gyorsan kijöttem. Pontos árat nem tudok, mert ez a kezeléstől is függ. Legjobb ha telefonon kérdezed meg. Amúgy fiatal orvos, és nagon udvarias, kedves!
    előzmény:
    Püfü (3)
    2008-01-16  14:41
  20. 2008. január 16. 15:038.
    Szia!
    én Tímás Péter doktor Úrat javaslom, ő a Liszt Ferenc utcában rendel, egy tömés kb 6000-10000 között van, de szerintem jobb, ha az aktuális árakat megérdeklődöd telefonon. nagyon kedves, figyelmes orvos.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  21. 2008. január 16. 14:577.
    ...hát elég Solydent-félék, de nagyon udvarias, kedves csapat! ( jártam én a solyd-ben is, na oda többet neeeeeeeeem!!!! )
    előzmény:
    Püfü (5)
    2008-01-16  14:51
  22. Torolt_felhasznalo_930118
    Torolt_felhasznalo_930118
    2008. január 16. 14:516.
    Dr. Dubraviczky Tamás, Rákóczi út 30/9796138
    Velem egykorú, rendkívül udvarias, nagyon alapos, és... csak jókat tudok mondani róla.
    előzmény:
    Püfü (1)
    2008-01-16  14:23
  23. 2008. január 16. 14:515.
    Az még közel is van hozzám.  Milyenek az árak?
    előzmény:
    Nééne (4)
    2008-01-16  14:45
  24. 2008. január 16. 14:454.
    Dent Art az Eörsy Péter utcában, Spanyol étterem mellett! Kretz István, szuperjó fogorvos, fiatal, ügyes, nem fáj semmi!
    előzmény:
    Püfü (1)
    2008-01-16  14:23

Címlap

top