Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Librium

farkasnora
Létrehozva: 2007. november 12. 14:58

Sziasztok!

Szedte (szedi) valaki a Libriumot?

Én pár napja kezdtem el szedni, előtte sík ideg voltam, mindentől paráztam, a főnöknőmtől egyszerűen begörcsöltem stb. Pénteken kezdtem el szedni, nem voltam ideges, nyugodtan bementem a főnöknőhöz megkérdezni dolgokat, senki nem tudott felidegesíteni, kiborítani (még Ő sem!). A munka is jobban ment - igaz kicsit lassabban, de nyugodtabban, higgadtan tudtam végezni a dolgaimat.

Én már kipróbáltam szinte a létező összes antidepresszánst, szorongásoldót, de még semmitől sem voltam ilyen nyugodt. Igaz egy kicsit tompa vagyok, de mégis jobban mennek a dolgok, mint amikor állandó görcsben voltam.

De... Mégis félek tőle, lehetek-e függő, meddig lehet szedni, van-e káros mellékhatása (biztos van, miért pont ennek ne lenne???).

Köszönöm ha megosztjátok velem a tapasztalataitokat!

Nóra

 

  1. 2017. november 21. 23:226.

    Mint minden benzodiazepin, ez is hosszutávon függösčget okoz. Črdemesebb a komlo tea, macskagyökčr tea, citromfü stb. fogyasztása (bár abbol a pharmamaffia nem profitál, az orvos sem azt fogja ajánlani-bio boltban olcsok, esetleg többet kell belölük fogyasztani, de nem lehet tuladagolni, čs nincsenek mellčkhatások, hozzászokás, stb.).

  2. 2007. december 7. 08:395.
    Librium?
    Ezt még csak az Equilibrium c. filmben hallottam
    De nézd meg, érdemes
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  3. 2007. november 12. 15:424.
    A gyógyszer nem oldja meg a problémákat, csak tompít. Muszáj lesz erősnek lenned és szembe nézni velük. Gondolj végig, hogy pontosan mitől parázol annyira, és mennyire lehet elkerülni? És a főnöknővel nem lehet erről beszélni?
    előzmény:
    be_toys (2)
    2007-11-12  15:38
  4. 2007. november 12. 15:403.
    Ezek mind benne kell, hogy legyenek a leírásban. Hozzá lehet szokni, mellékhatásai is vannak szépszerével, leállni is csak fokozatosan lehet róla. Ami a fő, próbáld minimalizálni az adagot. Anno kiborultam valamin, az ideggyógyász egyből a közepes adagú Xanax-ból írt fel 3*1-et. Nekem viszont elég kb. 1 hónapban 1* egy felet bevennem, amikor valamitől annyira bestresszelek, hogy nem tudok elaludni. Ha annyit szednék, amennyit felírtak, már egy kábszeres zobi lennék
    előzmény:
    farkasnora (1)
    2007-11-12  14:58
  5. 2007. november 12. 15:382.

Címlap

top