Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Dr. Gelléri Julianna

Psandi
Létrehozva: 2006. június 30. 14:18

Sziasztok!

Ha valaki ismeri a fent említett homeopatát, kérem ossza meg velem a tapasztalatait!
14 hónapos kisfiammal fogunk menni hozzá, aug. közepére kaptunk időpontot. Érdekelne minden infó róla, pl. hogy az alkati szert megfelelően eltalálja-e, a megbízhatósága és nem utolsó sorban az árak is

Előre is köszönöm a hozzászólásokat:

Andi

  1. 2014. szeptember 3. 18:5326.
    Sziasztok! Dr Gelléri Julianna a most 14 éves fiamat 8 éves korában aszmatikus köhögését tette rendbe, vagyis teljesen elmulasztotta!Hörgötágító szerereket használtunk addig mint pl a Ventolin Spay, antibiotikumokat havi szinten,de miután ajánlották a kis golyóival teljesen rendbe rakta!Ó derítette ki ,hogy a tejérzékenység miatt köhögött és csak pár hónapig kellet nélkülözni és utána kis mértében a mai napig fogyaszthat!Nem csak a köhögése, az immundrendszere is erősebb lett, és (most elkopogom)nagyon ritkán beteg.
    A stílusa nyers és gyorsan beszél , ezért vittem magammal a páromat, azt tapasztaltam a férfiakkal sokkal jobban megérti magát,ezért én tolmácsolok a párom beszélAz elsó vizsgálatok a ami nem olcsó de a készítmények 1000 ft körül mozognak!Én szerintem megéri a kitartás!
  2. 2013. szeptember 27. 13:2525.

    Még egy szavazat a Gelléri doktornőre.

    Klónozni kellene.

  3. 2013. szeptember 27. 08:4924.

    Sziasztok!

     

    Mi Kecskemétről jártunk Gelléri Doktornőnél a kisfiunkkal, 3 éve. Sajnos nem tudtuk megoldani hogy folyamatosan menjünk! Így később követtem is el hibát. Mert az itteni orvosok kibillentettek az egyensúlyból! Teljesen egyetértek Emesével! A Doktornő nagyon is szimpatikus, én személyes tapasztalat alapján is elmondhatom, hogy alapos, és nagyon is érti amit csinál!! Ezt egy sztk rendelésen nem lehet megoldani! Ezért is invitálta akit invitált! 1 órán keresztül voltunk bent, (és ehhez valóban idő kell!) kikérdezett minden apró részletről a gyermekünkkel kapcsolatosan! Szerintem ennek is köszönhető, hogy kisfiamnál nagyon jól eltalálta az alkati szert, amire azt mondta ha gond van, akkor adjam (mindent pontosan leírt egy lapra amit végül átadott, így nem felejthettem el semmit)! És amikor gond volt, adtam, és érezhetően oldotta a problémát! Ajánlott egy nagyon tanulságos könyvet: Csákvári Eszter: Ébredjetek Anyukák! Érdemes elolvasni!!! Amikor elakadtam valamiben vagy bajunk volt és nem tudtuk megoldani az elutazást, telefonon is adott segítséget! És hogy gyorsan beszélt a telefonban? - írta valaki - én eleve oda készítettem egy papírt és körmöltem amit mond! Sikerült! Röviden, tömören én nagyon hálás vagyok Gelléri Doktornőnek, akinek a határozottsága számomra akkoriban előnyt jelentett és inkább megnyugtatott mint elriasztott volna!!! Egyetlen negatívumot tudok ellene felhozni: hogy Kecskeméten nem rendel!!! Itt is nagyon kellene egy ilyen orvos, aki nem félrekezeli a gyerekeket antibigyókkal!!! Rengeteg antibiotikumot kapnak a gyerekek az ismerőseim körében is (már csecsemő kortól!-durva!) és csoda, hogy egyre betegebbek?! Már tervezem egy ideje, hogy újra elmegyünk! 

    előzmény:
    emese7003 (23)
    2013-09-12  09:08
  4. 2013. szeptember 12. 09:0823.

    Sziasztok!

     

    Gelléri Julianna Doktornőről, éreztem fontosnak hogy megosszam mindenkivel a tapasztalataimat. Én levélben kerestem meg mert messze lakunk Pesthez és anyagilag sem tudnám megoldani hogy felutazgassunk. Egyedül nevelem a lányomat.

    Nem értek egyet azzal aki azt írta, hogy a Doktornő pénzéhes és a rendelőből minden áron a magánrendelésre akarta őket citálni, mert nekem levélben is nagyon kedvesen, részletesen adott választ a kérdéseimre! Elmondta, hogy látatlanban nehezebb a helyzet, de a tapasztalatok szerint próbál segíteni! Nekem nagyon nagyon szimpatikus és emberségesnek, segítőkésznek tűnik! Pénz nélkül! Levélben! Ezt sem minden orvos teszi meg! Próbálkoztam már másik orvostól is segítséget kérni emailben, és arra sem méltatott, hogy annyit írjon nem ér rá ilyesmire. Szóval a Doktornőre visszatérve, természetesnek tartom, hogy egy magánrendelésen hosszasabban, alaposabban (főleg ha a homeopátiát vesszük alapul-amihez idő kell) tud segíteni, és ezért invitálja oda a pácienseket egy "futószalagos" rendelésről! Ha lenne rá pénzem holnap már vinném is a lányomat! Örömmel! :)

  5. 2009. július 14. 15:1622.

    Sziasztok!

     

    Mi ma voltunk a 7 hónapos kisfiammal a doktornőnél. Nem tudom, másnak mi baja van vele, tény, hogy eléggé szókimondó, de nagyon jó szakembernek tűnt, és egyáltalán nem volt goromba. Még az étrendünkkel kapcsolatban is kikérdezett, és tanácsolt dolgokat. Én szeretem az ilyen típusú orvosokat. A magánrendeléses dolgairól nem tudok semmit. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  6. Torolt_felhasznalo_614936
    Torolt_felhasznalo_614936
    2009. június 19. 14:1421.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  7. Torolt_felhasznalo_614936
    Torolt_felhasznalo_614936
    2009. június 19. 14:0320.

    Sziasztok!

     

    Nagyon elszomorít hogy az a sok ember aki neki köszönheti, h még él, az nincs itt ezen a fórumon! És az is nagyon szomorú, hogy sok szülő mennyire nem figyel oda a gyerekére,és nem tud róla semmit! Tudom, hogy a stílusa nem mindig a legjobb, de ok nélkül sosem viselkedik így! Abba kéne belegondolni, hogy milyen bosszantó lehet 30 éves pályafutása alatt annyi "ostoba" szülővel találkozni, és elgondolkozni azon, hogy vajon akik itt lehordták mennyire figyelnek a gyerekeikre, és mennyi mindent tesznek meg értük.

    A másik pedig az, hogy mindenkinek természetes, hogy pénzt ad kórházi orvosoknak, ápolóknak, szülészeknek stb. és mi a helyzet a szakrendelőkben dolgozókkal? Tudjátok mennyibe kerül elvégezni ezeket a homeopátiás tanfolyamokat? És ő a mai napig minden új tanfolyamon ott van, hogy mindenben képben legyen, minél több tudást gyűjtsön még közel 60 évesen is... Nem hiszem, hogy bármelyikőtök örülne, ha ingyen akarnák dolgoztatni. Az orvoslás is munka, meg kell élnie vmiből. Elvált, gyermekeit egyedül nevelő anya. Az alkati szerrel kapcsolatos kikérdezés pedigvalóban másfél órás kemény szellemi munka! Sok homeopata nála drágábban dolgozik, és mindezt helyettesíti egykérdőívvel, amit a váróban kell kitölteni, majd 5 perc alatt lezavarja a beteget... Tudok ilyeneket is.

    Ezen gondolkozzatok el mielőtt vkit így szidtok!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  8. Torolt_felhasznalo_914942
    Torolt_felhasznalo_914942
    2009. május 5. 20:5519.
    Hűha, egy jó szót nem tud erről a nőről senki? Nekünk május 15.-ére van időpontunk hozzá. ( az 5 éves lánomat viszem) Majd beszámolok, hogy milyen volt. Előre felkészítem magam a stílusára, engem nem fog kiosztani, remélem
    előzmény:
    homoktövis (18)
    2009-02-05  14:12
  9. 2009. február 5. 14:1218.

    Sziasztok!

    Elég régen nem írtatok ebbe a topicba, de remélem újra fellendül, mert nekem is segítségre lenne szükségem a doktornővel kapcsolatban.Mi a természetgyógyász gyerekdokink által jutottunk el hozzá, kisfiam elég fülfájós, minden náthája rámegy a fülére.Szerencsére az évek alatt már jól bevált természetes szerekkel ki tudom kúrálni, és fülszúrás, antibiotikum nélkül megússzuk a fülgyulladásokat, de mindig előjön a nátha szövődményeként a fájdalom és a fülhurut.2x voltunk nála eddig az Örs vezér téri rendelőben, ami nem magánrendelő, kb.5 perc alatt ledarálta a mondanivalóját és szidta a természetgyógyászunkat(aki nagyon lelkiismeretes, ő gyerek háziorvos is, 5 éve járunk hozzá, és emberileg messze leköröz minden orvost akit eddig ismertem), adott pár homeopátiás bogyót, majd közölte, hogy el kéne gondolkodnom mit nem akar meghallani a gyerek, különösen a jobb fülével, mert azzal van a több gond.Csak néztem, mire megkérdeztem mire gondol, erre azt mondta valszeg nem szereti a gyerek az ovit, vagy kistestvére született és azért fáj a füle.Erre mondtam neki, hogy nálunk már 1 éves kora óta gond van a fülével, és imádja azovit, testvére nincs.Majd ő gúnyosan megjegyezte, hogy ha ilyen régóta vannak fülgondjaink miért nem váltottam háziorvost, és gratulál amiért még mindig oda járunk.Na mi már tényleg mindennel próbálkoztunk, a kis gyerekdokink már homeopátiát, fülgyertyát, mindenféle cseppeket, kínai gyógymódokat bevetett,és nekem már az is nagy szó,hogy nem kell gyógyszereken élnünk, mert beválnak a szerei.Azt mondta a Gelléri pár hónap alatt ő úgy kikúrálja a gyereket homeopátiával, hogy soha többet nem lesz gondunk vele és akkor majd meglátom milyen szar is a mi gyerekdokink, aki erre nem képes.Ezt majdnem szó szerint így mondta.Na kiváncsi leszek, betartom amiket mond, bár 5 percet töltöttünk a rendelőben, és nem tudom 5 perc alatt mit ismert meg a gyerekből,de ha ő ennyire profi, hogy 5 perc alatt eltalálja a megfelelő szert...A stílusa felháborító, és az is, hogy olyan ocsmány módon ledegradálta a dokinkat, (aki ráadásul a kollegája is!), úgy beszélt velem is, mintha a seggéből rántott volna ki, még kérdeztem tőle valamit, mire ő már mondta az asszisztensnek, hogy hívja a következő beteget.Lehet, hogy a magánrendelésén rendes, de akkor meg különösen felháborító, milyen orvos az ilyen, aki csak akkor képes emberi módon beszélni a szülővel és a gyerekkel, ha pénzt kap a markába?!Majd megosztom a tapasztalatokat pár hétmúlva, hogy haladunk a kúrájával.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  10. 2006. július 4. 13:4517.
    Szerintem rossz napja lehetet, mert általában kedves a gyerekekhez is, csak nem szereti, ha az anyukák alapvető dolgokat nem tudnak, ha beteg a gyerek. A privi-be. nem azért kell elmenni, hogy egy sima köhögésre adjon golyócskákat, hanem azért mert az egy egy-másfél órás beszélgetésből áll, hogy többet nem forduljon elő az esetlegesen gyrekeknél előforduló visszatérő betegségek, amire a rendelőjében nincs idő.
    előzmény:
    sziszijó (9)
    2006-06-30  15:43
  11. 2006. július 4. 13:3916.
    Mondj olyan gyógyszert, ami 400-500 Ft-nál olcsóbb és használ is. Mert hp. szerek nem drágábbak.
    előzmény:
    abigél6 (6)
    2006-06-30  15:26
  12. 2006. június 30. 16:0415.
    na ja... ezért is érdekelne, hogy mennyit kér........nem tudja valaki?   legalább sacc/kb?
    előzmény:
    sziszijó (14)
    2006-06-30  16:00
  13. 2006. június 30. 16:0014.

     

    Bár lehet aztán a guta megüt, hogy fizettél a "kedvességéért". Amúgy azt mondják jó diagnoszta, csak...!

    előzmény:
    Psandi (11)
    2006-06-30  15:49
  14. 2006. június 30. 15:5813.
    jesszus, lehet, hogy lemondom?  
    előzmény:
    maruan (12)
    2006-06-30  15:49
  15. 2006. június 30. 15:4912.
    Az egyik ismerősöm a rendelőben volt nála a kislányával. Ajánlották őt nekik. Sírva jött el, állítólag annyira bunkón viselkedett velük.  
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  16. 2006. június 30. 15:4911.
    ok, akkor dontvörrölök  ártani nem használ  
    előzmény:
    sziszijó (10)
    2006-06-30  15:45
  17. 2006. június 30. 15:4510.
    ...szerintem "dontvöri", rosszat nem fog tenni...!
    előzmény:
    Psandi (8)
    2006-06-30  15:41
  18. 2006. június 30. 15:439.
    Mi is mint orr-fül-gégészhez mentünk hozzá, de nem volt szimpatikus. Aztán barátnőm említette, hogy "magánrendel" is és hogy ott sokkal rendesebb, meg a lányát sikeresen kezelte. Hát nem tudom..., idegenkedek egy olyan gyerekorvostól, aki csak akkor kedves a prüntyőkékhez, ha pénz áll a házhoz... No comment!  
    előzmény:
    Psandi (1)
    2006-06-30  14:18
  19. 2006. június 30. 15:418.

    ajjaj. Amúgy tegnap én is voltam nála az füll-orr-gégészeten, hogy megnézzem magmanak, ott adta az időpontot a magánra. A szitu az, hogy egy rokon ajánlotta őt, hogy mennyire nagyon hiper szuper, szóval ezért is mentünk hozzá, jajj de leeht, hogy nem jó döntés volt?

    BArbó, priviben megadnád a tiétek elérhetőségét? és tudtok írni esetleg a tarifákról is? köszönöm

    előzmény:
    abigél6 (6)
    2006-06-30  15:26
  20. 2006. június 30. 15:297.
    Hát, tényleg fura, kicsit katonás stílusa van, és eléggé tukmálja a termékeit, a gyógyszereit. Én egy másik doki nénihez járok, akit imádok. Ő is gyerekorvos, bár én felnőttként (?) járok oda, ha nem szimpi a Gelléry, akkor ajánlom majd őt .
    előzmény:
    Psandi (1)
    2006-06-30  14:18
  21. 2006. június 30. 15:266.
    Szia, én a kislányommal voltam nála, de Sztk-rendelésen, gyerek fül-orr-gégész, véletlenül ő helyettesítette, akihez menni akartunk. Nekem is furcsa volt a stílusa, mindent elkövetett, hogy elcsaljon a magánrendelésére, ahol minden homeopata szert felírt volna, így csak egyet javasolt, ami nem használt, de hát a homeopátiában nem könnyű elsőre eltalálni a megfelelőt, így ezért tényleg nem tartom hibásnak. Tény, hogy nem mentünk el hozzá a magánrendelésre,valahogy nem volt meggyőző az egész. Azonkívül piszok drágák a homeopata szerek, és ki tudja mennyifélét szedsz be, míg az egyik használni kezd végre. Nem akartam egy óvodás korú gyereken kísérletezni. Nincs okom őt bántani, de végül is nem rohantam vissza hozzá.
    előzmény:
    Psandi (1)
    2006-06-30  14:18
  22. 2006. június 30. 15:155.

    ok, köszönöm a választ!

    Más valaki??  

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_241701 (4)
    2006-06-30  14:45
  23. Torolt_felhasznalo_241701
    Torolt_felhasznalo_241701
    2006. június 30. 14:454.

    annyira az elején voltunk, meg még kérdezgetett, meg nekem is eszembe jutott egy két dolog és ilyenkor picit változtatott a szeren. úgyhogy szinte nem. de remélem, h nektek segít.

    most már megyek.

    szia

    előzmény:
    Psandi (3)
    2006-06-30  14:39
  24. 2006. június 30. 14:393.
    ajjaj... de azért segített? használtak a javasolt bogyók?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_241701 (2)
    2006-06-30  14:36
  25. Torolt_felhasznalo_241701
    Torolt_felhasznalo_241701
    2006. június 30. 14:362.

    szia

    én voltam 2-3 éve nála, talán kétszer vagy háromszor mentem hozzá, aztán az egyik két alkalom között felhívtam, mert nagyon kijött az allergiám és úgy lediktálta, h mit vegyek, mintha gyorsíró lennék.meg ahogy mondta......  kidőltem a stílusától. ezt már mástól is hallottam, de állítólag jó!!! de én nem bírtam őt.

    sok szerencsét!

    előzmény:
    Psandi (1)
    2006-06-30  14:18

Címlap

top