Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Nem kellek eléggé?

Nempublikus
Létrehozva: 2017. október 17. 08:54

Sziasztok. Problémám a következő. 


 


 


 


Adott egy rettentő csinos, korát meghazudtoló jól szituált nő, én 28 éves ő 45. 3 hónapja találkozgatunk, randizgatunk heti 4-5x együtt vagyunk, a sex fenomenális, hébe hóba ott alszok amikor a lánya épp nem veri ki a hisztit, valamiért úgy érzem mégis van valami bibi. Nagyon jól érezzük magunkat együtt, de én úgy érzem ez édes kevés nekem. Van egy 19 éves lánya ő azért megpróbál mindent hogy szétszedjen minket. A nő nem hazug típus, talán túl őszinte is ami kicsit zavar viszont jó is, mégis találgatnom kell ami már felőrli az idegeimet és ott tartok hogy a f... m az egészbe, nem éri meg kinlódni mert fáradok/őröl. Egyik héten úgy beszél mintha évekre tervezne velem, másik héten meg 1-2 hetes távlatokba beszél mondván " ha még megleszel ". Sokszor úgy érzem mintha nyűg lennék neki, sokat keresem? Bennem a hiba? Másik pali nincs az fix 3 éve elvált azóta csak alkalmi volt neki 2x. Eleinte szégyellte a kezem megfogni nyilvánosan, mondván az idősebb nő szánalmas egy fiatal ffi oldalán mert olyan mintha megvásárolná a ffi-t. Most már ott tartunk hogy utcán is fogja a kezem, elmegyünk étterembe, közös barátokkal is már megkezdődött a bemutatás. Viszont 10ből 7x én keresem, ő még semmi ajándékot nem vett nekem, érzem hogy szeret de mégsem érzem hogy a kis komfort zónájából hajlandó lenne kimozdulni. Úgy fogalmaznám meg, hogy egyik nap mintha teljesen titkolná, másik nap meg még utcán is megcsókol. Hogy van ez? Játszadozik csak velem? Mert én eléggé komolyan gondolom a dolgot ő pedig sokszor terelget meg van amikor ő veszi komolyabban tőlem. Mondtam is neki egyébként hogy hosszútávút szeretnék. Elég szabad ösztönlény, kora ellenére is olyan mint egy nagy gyerek, tőlem sokkal gyerekebb hiába vagyok fiatalabb ( én hiszek az asztrológiában ő kos és minden illik rá, de ő végletesen elveti hogy marhaság )


 


 


 


Külső szemlélőként ti hogy látjátok? Nincs nagy tapasztalatom hoszútávú kapcsolatokban és olvastam hogy meg is lehet folytani a másikat túlzott szeretettel törődéssel stb.


 


 


 


De nálam pont hogy ő szelídített meg, sose álltam meg egy nőnél sem csak pár alkalomig de ő különleges. Sose vittem nőnek rózsát meg étterem meg ilyesmi, ő az első ezekre is 2 hónap után volt csak példa. Egyszerűen szerelmes lettem belé akár milyen szar leírni/kimondani. Vezet ez valahová? Minden héten más az álláspont. Normális ez? Én akarok túl sokat? Neki elég lenne heti 2-3 tali nekem úgy tűnik, de van amikor meg teljesen rácáfol és azt mondja mindig hiányzok és velem lenne. 


 


 


 


Köszi hogy elolvastátok :)


 


 


 


 

Címlap

top