Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Escapelle 72 órás tabletta

Schonheit
Létrehozva: 2017. június 28. 10:32

Sziasztok!


Szeretném megosztani az esetemet.


 A párommal együtt voltunk a menszesz elmúlása után 1 nappal. (Tulajdonképpen teljesen el sem múlt, mert barnázásom volt még.) majd aktus után vettünk észre, hogy kiszakadt a gumi.


Mivel sajnos nem tudtam egyből elmenni az ügyeletre, mert munkaidőm volt, így visszakellett mennem dolgozni, így aktus után 7 órával tudtam bevenni leghamarabb a gyógyszert (Escapelle) ami 1db tablettát tartalmaz. Se hányinger, se fejfájás, semmilyen rosszúllét nem volt.... Viszont rá 5napra újra megjött és vérezni kezdtem. De most, hogy visszagondolok voltak apró görcseim, anélkül hogy figyeltem volna a testem, magától feltünt. És a mellbimbóim is megduzzadtak, és nagyobbak lettek + érzékenyenyebbek egy picit. Eloszor barnás pecsételő valami, utána rendes vérzés. Most a 3. napnál tartok a vérzéssel. 


A Nőgyógyászom, pont külföldön volt, de addig hívtam a mobilján, míg fől nem vette.


Elmondtam neki a balesetet, és megnyugtatott, hogy menszesz időszakában szinte 0,5%-esély van a teherbe esésre, és azzal, hogy bevettem az eseményutáni tablettát, rosszat nem tettem.... Így egyáltalán nem lát rá esélyt, hogy baba legyen belőle.


Most jelenleg még vérzem, és várom hogy miként alakulnak a dolgok. De majd megírom a végeredményt 1 hónap múlva.


Az biztos, hogy újra elkezdem a fogamzásgátlót, nekem még egy ilyen meg ne történjen. 


 


L/30

  1. 2017. július 25. 10:403.

    Kedves Szőlő!


    Egyelőre még most sem jött meg. Még mindig várok.


    29. napnál tartok az Escapelle vérzést követően. Fogadok akkor fog megjönni, amikor nyaralok :(


    Terheségi tesztet már 5ször csináltam az elmúlt 2 hétben és negatív. Szóval most imádkozom, hogy ne a nyaraláson üdvözöljük egymást. :D


    L/30

    előzmény:
    szőlő (2)
    2017-06-28  13:20
  2. 2017. június 28. 13:202.

    A tájékoztatót nem olvastad el? Normális, hogy köztes, pecsételő vérzés jelentkezik. Mégiscsak kb 4 havi tablettának megfelelő mennyiségű hormon van benne.


    Szóval szerintem ne parázz, minden ok.

Címlap

top