Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Fogamzásgátló barnázás

betti202
Létrehozva: 2017. január 16. 14:18

Sziasztok.


Nekem olyan problémám lenne,hogy dec.24-én elkezdtem szedni a mistral fogamzásgátló tablettát,a menstruációm első napján,dokim ajánlására.Aztán január 9-10-e környékén olyan szintű barnázás kezdődött el nálam,kb olyan mennyiség mint egy rendes menstruáció csak nem vérzés hanem nagyon sötétbarna szinte már fekete..és tele van valami darabkákkal.Már tampont kellett használnom annyira jött belőlem...és 13-án hagytam abba a tablettát ,ugye most vagyok a 7 napos szünetben..tegnap azaz 15-én este már vérzés is volt..de folyamatosan változik..reggel már megint csak olyan sötétbarna volt..utána megint vérzés..lehet,hogy ilyet okoz a tabletta ? Az a bajom,hogy februárban mennék a párommal wellnesezni,és félek,hogy hiába tudom pontosan mikor kellene megjönni,de ha megint napokkal előtte lesz ilyen csúnya barnázásom az elég rossz lesz..Ez már a menstruációm lenne ? Vagy normális ez ? Kicsit megvagyok ijedve.
  1. 2017. január 16. 23:264.

    Szia.Köszönöm a megnyugtató választ,holnap mindenképp felhívom az orvosomat ! :)

    előzmény:
    kovacsnora444 (3)
    2017-01-16  22:12
  2. 2017. január 16. 22:123.

    Szia!


    Nekem nem konkrétan ez a problémám volt, de mikor először fogamzásgátlót kaptam nekem több hónapig nem jött meg a menstruációm. 
    Mindenkinek másképp reagál a szervezete ezekre a készítményekre, valószínűleg neked másik fajtára lesz szükséged, ha előtte sosem tapasztaltál ilyet, csak a fogamzásgátló szedésének megkezdése után akkor nagy eséllyel ehhez kapcsolódhat a dolog.

    A nőgyógyászodat szerintem már holnap is felhívhatod, nem kell megvárnod amíg elmúlik a menstruációd, csak jelezd neki, hogy mi a probléma, és mikor tudnál menni vizsgálatra. 

    Én anno kaptam egy erősebb készítményt és utána semmi problémám nem volt, azóta is azt szedem. 

    Szerintem ne izgulj, de a menstruációd után már semmiképp ne kezdd el a következő csomagot, mindenképp beszélj előtte az orvosoddal a problémáról.

  3. 2017. január 16. 16:322.

    Köszönöm,az ilyen válaszra nem vagyok kíváncsi..van telefonom és felfogom hívni ,amint elmúlt a menstruációm ;) csak valami megnyugtatást szerettem volna addig is.

Címlap

top