Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Két férfit szeretek?

evelyn993
Létrehozva: 2017. január 7. 18:18

Az exemmel 1,5 évig voltunk együtt, 7 hónapja szakítottunk. 4 hónapja van új kapcsolatom. Teljesen más, mint az előző, tök ellentétes személyiségek vagyunk (én pörgök ezerrel, tök spontán csinálok mindent, a párom pedig sokkal megfontoltabb, nyugodtabb), de így egészítjük ki egymást. Nagyon jót tesz ő nekem, az meg természetes, hogy mindennél jobban szeretem, sose tudnám bántani. Egy két apróbb vitán kívül nagyon jól megvagyunk, kiegyensúlyozott, nyugodt a kapcsolatunk, tehát mondhatni tényleg rendben van minden. De körübelül egy hónapja kezdenek furcsa érzéseim lenni. Azt tudni kell, hogy az exemmel 2,5 éve egy helyen dolgozunk. Ez így volt akkor is, mikor együtt voltunk, a szakításunk után is, a mai napig ez a helyzet. A szakítás után kezdetben kerültük egymást, de aztán szép lassan elkezdtünk közeledni, persze csak mint barát, egyikünk se akarta, hogy rossz legyen a légkör. Mostanra szinte baráti a viszonyunk, de ahogy írtam, egy hónapja kezd bennem változni valamit. Ahogy nézem őt, meg dumálunk/hülyülünk/akármi, akaratlanul is eszembe jutnak a közös dolgaink, a régi emlékek. Néha azon kapom magam, hogy akkor is ezekre gondolok, ha nem is vagyunk épp együtt. Konkrétan érzem a "pillangókat" a hasamban, ha beszélgetünk, vagy a közelemben van. Tegnap este munka után elhívott, hogy igyunk meg valamit, ketten. Volt már ilyenre példa, de akkor többen voltunk, a többi munkatársunk, stb., de most csak ketten. Olyan szinten éreztem a kémiát, meg a szenvedélyt, konkrétan forrt a levegő közöttünk, nem tudom, mi történt..Nyilván egyedül mentem haza, és semmi nem történt köztünk, de így is megöl a bűntudat, és utálom magam az ilyen érzések miatt. Soha nem tudnám megcsalni a páromat, eleve nem csinálnék ilyet, mert tényleg nagyon szeretem őt, de kezdem elveszteni az irányítást, és fogalmam sincs mi történik bennem. Nem tudom, mi lenne a megoldás, de ezt nem tudom hosszú távon kezelni, és senkinek sem akarok fájdalmat okozni. 


Mit tudnék tenni ebben a helyzetben? Egyáltalán, lehetséges ilyen, amit a címben írtam? 


 

  1. 2017. január 10. 14:2314.

    Ősi bölcsesség 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_383651 (4)
    2017-01-07  19:36
  2. 2017. január 9. 11:0813.

    Dugasd meg magad valakivel , de rendesen, akkor tisztul a kep.

  3. 2017. január 8. 23:3112.

    Ket ferfit szeretsz? Egyet se.

  4. MI
    MI
    2017. január 8. 06:4311.

    Nem, nem lehetséges. Egyiket sem szereted annyira, amennyire kellene. Úgyhogy ne csinálj belőle nagy ügyet, akár lefekhetsz mind a kettővel is egyszerre. Túl fogjátok élni a "megcsalást". Ezek a kapcsolatok - igy, kivülről nézve-, nem különösebben izgalmasak (pillangók ide vagy oda), de lehetnek még azok persze. Irta itt valaki, hogy próbálj meg belőlük tanulni. Ez jó ötlet. 

  5. 2017. január 7. 20:4310.

    Nyeregben erzed magad, felultel a magas lora. Ahonnan oriasit eshetsz akar a fenekedre, akar a fejedre. Ex pasi megdug, uj pasi lelep.

  6. 2017. január 7. 20:419.

    Jo vicc. Amit mondasz, mar az zavaros. Az ex-el nem maradt semmi, de semmi, azert szakitottal vele. Most meg nem tudsz az iranta valo erzeseiden uralkodni. Te nem massal, hanem sajat magaddal szorakozol. Nem mast, hanem sajat magadat nezed hulyenek.


    Nem tehetsz mast, ket szek koze fogsz esni. Akkor vizsgald majd jol at az erzeseidet. Vagy hagynad mar a francba tenyleg a multat es neznel elore. Ami nem volt jo, az nem volt jo. Kerdezd meg az exet, mit akar toled. Mit bamul, nem vagy te uj kapu. Regi vagy. Te meg mit bamulsz vissza? Vagy kefeljetek egy jot, oszt' menj haza oszt' szakits a mostanival, vagy mi a francot akarsz? Nem akarod megbantani a mostanit? Akkor szakits vele, ne jatszadozz a hata mogott, mert igy ot hulyenek nezed.

    előzmény:
    evelyn993 (6)
    2017-01-07  19:59
  7. 2017. január 7. 20:288.

    Szerintem nem lehet 2 férfit egyszerre szeretni. Szerelemmel biztosan nem...Az egyikük iránt érezhetsz szerelmet, a másikuk iránt max testi vonzalmat. (Bár a legtöbb nőnél ez a kettő is egybeesik )


    Azt, hogy melyikük iránt melyiket érzed ezt csak Te tudhatod. Szerintem 2 eset lehetséges. Az egyik, hogy az exet nem zártad le teljesen és még mindig szereted, az új kapcsolatod csak szeretet de nem szerelem, nincs meg az igazi kémia, szenvedély. A másik hogy kicsit elkapott a nosztalgia, eszedbe jutottak a "jó" pillanatok és kicsit megszédültél.

    előzmény:
    evelyn993 (6)
    2017-01-07  19:59
  8. 2017. január 7. 20:137.

    ".... Soha nem tudnám megcsalni a páromat, eleve nem csinálnék ilyet, mert tényleg nagyon szeretem őt, de kezdem elveszteni az irányítást, és fogalmam sincs mi történik bennem... "


     


    Donteskeptelenseg.Kotodokepsseg  hianya. Eretlen kaladvagy . Tudatalatti "felszarvazas illetve  kenyszer ".  A vesztes nyertes pozicioba szeretne kerulni.Tessek megnezni miert ment szet az elozo kapcsolat.


    Mi hianyzik a mostani kapcsolatbol.


     

  9. 2017. január 7. 19:596.

    Az utolsó gondolatom lenne a párommal játszadozni/kicseszni vele/bántani, meg hasonlók. Mással se tenném meg, de vele pláne nem, számtalan oka van, a leglényegesebb, hogy szeretem.


    azért szakítottunk anno, mert kihűlt a dolog, a testiségen, meg annál, hogy szeretjük egymást, mint ember, nem maradt több. 


    A káposztás dologgal egyetértek, meg hát értelme se lenne sok, annak fényében, hogy miért mentünk szét. De az érzéseimet ettől függetlenül is képtelen vagyok leküzdeni, egyszerűen borzongok, ha hozzámér, vagy rámnéz...

  10. 2017. január 7. 19:485.

    Meg valami, meg tudnad oldani, hogy az ex-el ne lacapacazz. Mert hogy mit tudnal tenni, hat hamarosan ket szek koze tudnal esni.

  11. Torolt_felhasznalo_383651
    Torolt_felhasznalo_383651
    2017. január 7. 19:364.

    Felmelegítve csak a káposzta jó!

  12. 2017. január 7. 19:103.

    Azt tudnad tenni, ha egy munkahelyen dolgoztok is, te is megfersz ott, meg az ex pasi is attol, hogy kulonoskeppen zavarnatok egymast. Egy 'jo napot, hogy vagy' meg boven belefer. Ha kerulod a pasast, a vele valo erintkezest, a pillangok is kiszallnak a hasadbol.


    Neked mi kell? Megeri a tuzzel jatszadozni, vagy alkalom szuli a tolvajt? Mert a pasi eppen ott van?


    Neked kell tudni, miert szakitottatok, ott akarod folytatni, ahol abbamaradt, vagy az egeszet akarod ujrakezdeni?


    Ha megcsalod jelenlegi parodat, tudsz meg majd a szemebe nezni? Megeri?


    Vagy meddig akarod uzni ezt a jatszmat? Gondolod, a jelenlegi parod hulye es nem veszi eszre, hogy jatszadozol???


    Egy eletunk van, neked kell tudni, te kivel akarod leeleni a tovabbi eletedet, kivel jo neked. Vagy ket pasira szamitasz?

  13. 2017. január 7. 18:312.

    Az én véleményem az, ha elmész a volt pasival, abból lesz néhány etye-petye, de nem több. Ennek fényében döntsd el hogy megéri-e dobni a tökéletest.

Címlap

top