Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Mi lesz a kapcsolattal?

daisyreydley
Létrehozva: 2016. november 28. 11:48

18 vagyok, egy hónap híján egy éve kapcsolatban. az első találkozásunkig 7 hónap telt mert, mert a barátomnak nem volt ideje (meg, ha engem kérdeztek az is benne volt, hogy félt, mert számára is én vagyok az első). az első időszakokban betegesen féltékeny volt, de ezeket úgy ahogy átvészeltem és azóta szerencsére megjavult a helyzet, két találkozás közbeni időszakban pedig több veszekedésünk is volt, sajnos nem belőlem fakadóan. úgy nézett ki, hogy fel tudok menni a fővárosba tanulni, de az anyagi helyzetünk ezt nem teszi lehetővé, és bár elmondtam neki, hogy miért csúszik ez a dolog, rossz napjain képtelen felfogni és elborítja az agyát valami. volt már, hogy lehordott mindenfélének, sírtam és nagyon rosszul esett, de aztán bocsánatot kért, kérte, hogy értsem meg és voltaképpen továbbgördült a dolog. bár nem felejtettem el őket, úgy voltam vele, hogy ezek csak hullámvölgyek. rengeteg jó időszakunk volt, alapvetően kedves és ritka fiú, tényleg szeret. aztán három héttel ezelőtt találkoztunk ismét, és bár készültünk komolyabb dolgokra is, ez több próbálkozás után nem jöhetett létre, valószínűleg a kezdeti feszültségek miatt. ennek ellenére jó nap volt, csakhogy ezután valami megváltozott. úgy volt, hogy a találkozást követő héten sikerül felutaznom Budapestre, de váratlan kiadások jöttek, és ez nem valósult meg. a hangulata viszont tartósan rossz, sokszor nem válaszol, mufurc, hiányoznak a régi viccelődős meg fesztelen beszélgetések, és ha rossz kedve van, folyton azzal jön, hogy az anyja megmondta, hogy én egy komolytalan lány vagyok (ami nem igaz, csak ő egy kissé undok nőszemély, a fiával sem valami jó a kapcsolata). aztán 3 nappal ezelőtt eljutottunk oda, hogy már nem is válaszolt. két napot végigstresszeltem, dacból nem írtam rá és aggódtam, úgy gondoltam, hogy már abszolút nem kíváncsi rám, aztán tegnap írt, hogy sajnálja nagyon, de rengeteg dolga volt. eddig is elfoglalt élete volt, de közel egy év alatt ez volt az első eset, és nem esett jól, hogy egyszerűen csak nem akart írni egy szabad másodpercében sem (ő ezt tagadta, de ez nyilvánvaló). aztán felhívott, elmondta, hogy nagyon szeret és csak nehéz a helyzet(e), és ő megint az volt, aki eddig, csakhogy bennem valami húr elmozdult. szeretem, de ezek a hangulatváltozások kiborítóak. elmondtam neki, tudja, hogy bármiben számíthat rám és őszintén szeretem, de ez rengeteg alkalommal kitörlődik a memóriájából. pénteken találkozunk, akkor szeretném elmondani neki, hogy már csak pár hónap és felköltözöm, illetve erről is szót akarok ejteni, de ezeket egyszerűen nem tudom kitörölni. nekem is voltak/vannak hibáim, de rengeteg dolgot lenyeltem már tőle, és bár fontos nekem, ez az egész csak nagyon rosszul esett. megéri egyáltalán vele lenni? 

  1. 2016. december 13. 23:04141.

    Jo, gyere akkor, varlak. Mar tenyleg hianyoztal. Hat sajnalom, hogy a kislanyt elriasztottak, ill. az o hibaja, nem szabad megijedni senkitol. Ez ennyi volt.


    A Mikulasod meg jol porgeti azt a candy cane-t. Szeme se rebben.


    Neked is boldog karacsonyt.

    előzmény:
    kekelefant (140)
    2016-12-13  22:46
  2. 2016. december 13. 22:46140.

    Majd meglatsz,ha ott vagyok!ne torodj evvel a lannyal[ha az]majd nyit uj topikot megint,mas neven de ugyanerrol,szegeny szerelmes kislanyt kihasznaljak blabababa........


    Nagyon boldog es bekes unnepeket kivanok!!!!

    előzmény:
    Sissi52 (139)
    2016-12-08  09:59
  3. 2016. december 8. 09:59139.

    Na, kek Fani, mikor jossz? Csak szoljal.

    előzmény:
    kekelefant (136)
    2016-12-07  00:17
  4. 2016. december 8. 09:58138.

    Na, daisy, eltuntel. Hagytad, hogy rajtad gyozzon a rossz? Ha igy gondolod, hogy inkabb bizol a gonosz emberekben, te tudod. Ok szamitanak neked? Nekem nem. Nem kell a mosdovizzela gyereket is kionteni, es meg kell tudni kulonboztetni az ocsut a buzatol. A jovo atamadast tuleloke. En tulelo vagyok. Olykor fel kell venni, a harcot, olykor nem, de gyozni kell. A gonosz folott. Ezert jott ide, hogy szetromolja a topikodat Miert hagyod???


    Boldog karacsonyt es uj evet, ha neked ennyi lett volna az egesz.

  5. 2016. december 7. 12:40137.

    En nem ijedek meg. Csak te ne ijedj meg, ha nem leszek otthon. Pentek este vasarolni megyunk a szomszedommal, jovo csutortokon is. Jovo penteken meg kimegyunk a baratommal. Valami doctor's appointmentem is biztosan van decemberben. Szombaton szoktam menni, igy nem vesztek munkanapot, vagy nem dolgozom le a hianyzo napomat szombaton, mert azt is lehet.


    Nem tudom, Daisy minek nem jon mar. Kislany meg es nem tudja, hogy milyen mocsok az elet. Hiaba kerulod a mocskot, beled marnak, de ugyesen tovabb kell siklani. Szerelmes lett szegeny feje de kifogott egy szemetladat. Hat igy erosodik az ember lelke, meg valik az ember lanya felnotte. Legkozelebb mar valszeg nem lesz 'csak ugy' szerelmes, hanem csupan abba, aki meg is erdemli.

    előzmény:
    kekelefant (136)
    2016-12-07  00:17
  6. 2016. december 7. 00:17136.

    Mjd megijedsz,ha ott allok az ajtod elott.....megyek nezni a sharktanket,nagyon jopofak....

    előzmény:
    Sissi52 (135)
    2016-12-06  23:06
  7. 2016. december 6. 23:06135.

    Minek oda magangep? Bepattasz akarmelyik jaratba es jossz. A csirket mar lekested, mar meg a birkaporkoltet is. De fozok ujat, megyek a West Side Marketra.  Magyar kajat is hozok.

    előzmény:
    kekelefant (134)
    2016-12-06  00:06
  8. 2016. december 6. 00:06134.

    Rogton megyek,ha kesz a csirked,es valaki kolcson adja a magan gepet,majd korbe kerdezek

    előzmény:
    Sissi52 (107)
    2016-12-01  11:11
  9. 2016. december 4. 18:16133.

    Szoktam hallgatni.


    Nálam most ez ment.

    előzmény:
    Sheriff-2 (132)
    2016-12-04  17:59
  10. 2016. december 4. 17:59132.
  11. 2016. december 3. 22:23131.

    Na, latok is egy topikot, Baratsagot keresel? a cime. De a multkor volt egy, egy fiatal no inditotta, en csak beneztem, es lattam, hogy mar boven gyulekeztek es talaltak is baratokra. De biztos van tobb is.


    En mar orokbe fogadtalak teged, azt tudod???

  12. 2016. december 3. 22:12130.

    Kepzeld, a boltbol jovok, ill. aruhazbol, es talaltam Albert Koetsier viragaibol osszeallitott naptart. Gyonyoru szep, mar van 3 uj 2017-es naptaram, meg meg Borisz is biztosan ad Hanza utazasi  naptart, mindig szokott, mert januarban meg kell vennem az uj repulojegyet. Hogy Europaba megyek vagy itt USA-ban Del- Karolinaba, vagy a Missisipihez, meg nem tudom, de ott meg nem voltunk, ill en igen, de csak atutazoban. Szoval isteni szep a naptar. Ket kepem mar van belole, igazi kep, ki is van fuggesztve a lakasomban, imadom!!!

    előzmény:
    daisyreydley (128)
    2016-12-03  21:29
  13. 2016. december 3. 21:59129.

    Ezzel a novel ne torodj, o az enelce amokfutoja, fizetett troll, it is megjelent, latod. ugintezo baratnoje, bar meg ugyintezo sem vallaj ot annak. Tobbet hazudik, mint ahanyat lep. Celja, hogy minden topik orola sszoljon, minden topikot szetrombol. Ezt nem fogja.


    Rolam kitalalt hulyesegeket firkal. No letere latod, ocsmanyabb, mint a te volt pasid. Az o szintjere en sosem ereszkednek le. Ha teged erdekel, en ki vagyok, majd neked elmeselem.  Egyetlen nick-el vagyok itt, teged nagyon kedvellek, es mindig is segiteni fogok. En nagyon szep voltam vilageletemben. A 70 evet meg remelem, majd valamikor meg megerem. De az ember eletkora nem szegyen kerdese. A diplomaim miatt sincs mit szegyenkeznem, nagyon jol megelek az ittenibol. De asszem nem en vagyok itt a tema, sem ez az ocsmany noszemely.


    Ne zavartasd magad, en se valaszolok neki, te se tedd. Csak veled foglalkozom.


    A szuleiddel se tudsz elmenni valahova, nincs valami nagy ossznepi mulatsag? Vagy akar olyan, ahova elmehetnel magadban is? Nem tudom, hol elsz, de szokott itt az enelcen lenni olyan topik is, ahol nok keresnek baratnoket. Keress ilyen topikokat, vagy akar te is indithatsz egyet. Talan meg szilveszterig akad valaki, vagy valakik.

    előzmény:
    daisyreydley (128)
    2016-12-03  21:29
  14. 2016. december 3. 21:29128.

    mi az isten ez??? a mocskolódást át lehet vinni privátba... azt se tudom, hogy kik vagytok, és ha nem tudtok a témához szólni, akkor legyetek szívesek levélben gyűlölködni. nem tudom, ki Sissi, de az biztos, hogy megerősít, akárhányszor olvasom a válaszait. a többi meg nem érdekel, hogy hogy néz ki, hány diplomája van vagy hogy van-e férje. 

    a témához visszakanyarodva: Sissi, tökéletesen igazad van. a gond csak az, hogy nincs milyen szilveszteri buliba elmennem, mert nincsenek barátaim, és voltaképpen nem is keres senki. ez megnehezíti a dolgokat, mert jó lenne csinálni valamit. 

  15. 2016. december 3. 18:01127.

    Egyvalamit azert en sem ertek. Aki 7 honapon keresztul fecseg, locsog hazudozik a neten, az milyen jogon formal alapot arra, hogy egy masik emberre feltekenykedjen, akit eleteben sosem latott? Hat ne csodalkozz, ha kekelefant azt mondta, hogy ez kamu. Mert tenyleg hihetetlen.


    De mar semmivel se torodj, felejtsd el. Szurd le a tanulsagot, ami van ebben a tovabbiakra. Ez a pasi senki sem volt neked, meg se emlitsd soha senkinek. Egyebkent is ostobasag a kovetkezonek az elozorol beszelni. Ha valaki hazas volt, azt meg kell mondani, vagy ha volt hosszantarto, mondjuk evekig tarto kapcsolata. Vagy csak rovidebb, mondjuk akarhany honapig. De reszletet senki sem koteles mondani, es ha van szikra esze, nem is mond. A mult ma mar tortenelem, az van, ami van, a jovo meg meg bizonytalan. Az a jo benne.

  16. 2016. december 3. 17:42126.

    Ja, hab a tortan, biztosan talalsz olyan huszonevest, aki nem impotens.

    előzmény:
    Sissi52 (125)
    2016-12-03  17:40
  17. 2016. december 3. 17:40125.

    Nem tudsz te sem, mas sem senkit megvaltoztatni. Period.


    Nem kell izgulni, elvezni fogod, hogy megszabadultal egy eloskodotol. Azt te csupan almodtad, hogy te kapcsolatban eltel, ilyen sosem volt.


    Ha a gyuloletet nem erted, en elmagyarazom neked. 1. O eleve egy szemet, durva ember, ahogy irod, az anyja is olyan, hat kitol mastol tanulta volna a szemet viselkedest? 2. O soha nem szeretett teged,es soha nem is tudott elfogadni teged. Mert aki te vagy, az neki nem felel meg. Igy a te hibaidat sem birta toleralni, es eppen szemet durva termeszete miatt ki-kitort belole a lava a szitu miatt, hogy ezt valahogyan tudtodra adja. De meg veletlenul sem emberi szavakkal, (hogy nem felelsz meg),mert a durva kulso mellett odabent egy szemet gyava fereg rejtozik. Igy alattomosan lesipuskaskent tamadgatott. Masik jel, hogy se nem szeret teged, se elfogadni nem tud, hogy feled sem nezett, + szamtalanszor lemondta a talalkozot. Hogy akkor miert nem keresett mast maganak? Szimpla, ott voltal te neki keznel, akin ugy elhette kia mocskos perverz termesztet, ahogy akarta. Manipulalt teged, mert utana kedveskedett, bocsanatot kert. Kezdte elolrol az ordogi kort. O szeretni nem tud, aldozatra van szuksege, es annak te jo voltal. Kapis?


    Semmi 'miert' nincs, evvan, egyszeru, mint a faek. Ha te szeretsz valakit, meg nem bantanad, a tenyereden hordoznad es tuzbe-vizbe utana megy.


    Majd bekerul a kepbe mas, de te meg fiatal vagy, szorakoznod kellene es orulni az eletnek.


    Bizalmaddal semmi baj nincs. Akit atvertel, az te sajat magad vagy. Bizalmat idegeneknek nem osztogatunk. Ti meg az ismerkedes legeslegelso fazisaban voltatok, hogy na, lassuk a medvet. A bizalmon o mar ott elbukott, amikor legeslegeloszor gyalazott teged. Te meg tenyleg idiota vagy, hogy akkor nem forditottal neki hatat, es nem hagytad ott. Elturted, hogy kapcarongykent banjon veled, o meg verszemet kapott. Tulajdonkeppen te adtal neki ujabb meg ujabb lehetoseget arra, hogy szemetul banjon veled. Szoval, ha ebbol tanultal valamit, ha legkozelebb egy pasi ribancozik, vagy szemetul banik veled, egybol lapat. Toled fugg, milyen magasra helyezed a sajat mercedet, es mit tursz el masnak. Annyit mondhattal volna, hogy te most beszelsz envelem igy legeloszor, de legutoljara is. Ha meg akartal volna adni neki egy eselyt, bar ez mar sulyos red flag. Agyamba nem fer, hogy mereszel egy ferfi egy novel igy beszelni. Ha csak nem egy tragar lecsuszott senki.


    A bizalmat meg nem ajandekozzuk csak ugy vadidegeneknek. Az ismerkedes ilyen legelso idoszkaban bizalom meg nincs, csak lesunk, hogy na, lassuk a medvet. Aztan a bizalom majd kialakul szepen lassan, vagy nem.  Ha atveregetnek, meg visszaeelnek, meg nem becsulnek, akkor ott bizalomnak  nincs helye, sosem volt.


    Szaz szonak is egy a vege. A bizalmat onkent adtad, ahogy adtad, azt ugyanugy vissza is veheted. Az onbecsulesedet is. Mert az az, amit soha senki nem vehet el toled.


    Na, itt az ideje, hogy tovabblepj, itt a akaracsony, orulj, elvezd az eletet, meg menj el valami jo szilveszteri buliba. Ez a pasi nem eri meg, hogy  4 napos 'kapcsolat" itt = gyalazkodas utan meg 4 napig gyaszolgasd is. Ha eddig hittel nekem, akkor higgyel most meg jobban. Toled fugg, hogy nyalogatni akarod a nem letezo sebeidet, vagy egybol szepen talpra allsz. Nem vagyunk hulyek, hogy magunkat buntessuk mas hulyesege miatt, nem igaz? Buntetett o mar teged eleget, csupan azert, mert a vilagon vagy. Hibad van, toled fugg, melyiken hogyan akarsz valtoztatni, ki akarsz lenni az eletben. Akinek tetszik, jo, akinek nem, az tovabball. Neki meg turjon egy olyan no, akinek mindegy, csak himnemu legyen a gatyaban. Nem a te dolgod.


    Azt meg ha elmondanad, hogy en is ertsem, hogy 4 nap utan min lehetett veszekedni. Mert az nem veszekedes targya, hogy te ribanc vagy vagy nem. Ha nem vagy es o is tudja, akkor nincs min veszekedni. Ha meg az vagy, es neked igy jo, neki meg nem, akkor megint nincs min veszekedni, akkor viszlat. Csak ugy mondom, hogy ertsed. Ha neki vegkepp nem jo, amilyen te vagy, akkor megint nincs min veszekedni. Szepen megbeszelni is lhet dolgokat. Az meg normalis, ha neha az ember osszerugja a patkot, de ti meg korantsem voltatok ilyen fazisban. 4 nap utan az ember meg lesi, ki  a masik. O egybol leszogezte, hogy te ribanc vagy. Te meg elturted. Kerdes???

    előzmény:
    daisyreydley (123)
    2016-12-03  12:02
  18. 2016. december 3. 12:10124.

    Miért tenné?


    Hány éves vagy, hogy még hiszel a mesékben?


    Egy pasi vagy úgy jó, ahogy van, vagy felejtős, és jöhet a következő.


    De igen, lehet, hogy meg tud változni: Még rosszabb lesz, ha azt látja, hogy a nő eltűri a szemétkedést.

    előzmény:
    De (120)
    2016-12-03  04:39
  19. 2016. december 3. 12:02123.

    már én is rájöttem, hogy az emberek csak úgy nem változnak, én meg senkit sem tudok, és nem is fogok átformálni erőszakkal. 18 vagyok, de idősebben sem fogok efféle kereszteket cipelni. ez az egy év is egészen sok volt belőle... 
    ma sokkal jobban érzem magam. persze várhatom a hangulatingadozást, de jobb hangulatban keltem fel, mint az elmúlt napokban bármikor. és a csalódottság mellett szabadnak érzem magam, hogy nem függök a hangulatától, nem veszekszünk és nem kell stresszelnem miatta. 

    persze, hogy mondtam! :D pont te jutottál eszembe róla, mikor írtam, hogy most megszabadítom egy putris, semmirekellő ribanctól. a gyűlöletét nem értem csak, amit rajtam töltött ki, bár tiszta sor, hogy ez mind belőle eredt. nem rágódok a miérteken sokat, mert azon kívül, hogy egy frusztrált agybeteg, nem sok van. nem bánnám, ha hamarosan bekerülne a képbe más esetleg, bár most a bizalmammal vannak gondok. 

  20. 2016. december 3. 11:00122.

    Azert azt remelem megemlitetted a szakitaskor, hogy rajottel, hogy megsem valo egy idiota putris ribanc egy olyan kivalosaghoz, - legalabbis hiszi magarol-,  mint o.

  21. 2016. december 3. 09:56121.

    Aranyos vagy. Csak azt szeretnem tudni, hogy hany eves vagy, mert a kerdesed nagyon naiv. Az nem ugy megy, hogy az ember ripsz ropsz, holnaptol megvaltozik es mar egy teljesen mas ember. Talan keves embernek sikerul ez, de nagyon keves embernek. De ahhoz eloszor is az kell, hogy o maga felismerje, hogy ovele valami nagyon nagy baj, van, szoval gaz van. Eloszor felismerje, aztan beismerje maganak, mint tenyt, hogy o bizony agressziv es egy nagyon nagy szar ember. Aztan meg kell tanulnia a helyes viselkedest, mert ahhoz eddig lila goze sem volt. Es ez bizony idobe kerul es hosszu tanulasi folyamat. Csak akarni kell, es neki omaganak kell akarnia, es vegig kell mennie ezen a hosszu es nehez gyotrelmes folyamaton. Legtobben bele sem kezdenek, nagyon sokan elbuknak. Naivsag azt hinni, amit nagyon sok no hisz, hogy na, majd en megvaltoztatom. Valtozik, ha o akarja, de nem akarja. Legtobb be sem ismeri, hogy ovele baj van, inkabb szajon vag teged. Magara kell hagyni. Ha ugy gondolja, meg akar valtozni, sajat maga miatt tegye,es jojjon vissza kesobb, ha meg lesz, aki visszafogadja, mert masodjara mar nagyon nehez a bizalmat visszaszerezni, es bizonyitania kell, hosszu ideig. Erre ramehet a masik ember elete, es ha megsem sikerul? Te kockaztatnal? Vagy uj eletet kezdenel nelkule, akit csak 4 napig lattal eddig? Nem nehez. Probalkozzon masnal, talan nalad. De kosd fel a felkotnivalodat. Esetleg huzzal nyulcipot is.

    előzmény:
    De (120)
    2016-12-03  04:39
  22. De
    De
    2016. december 3. 04:39120.

    Nem tud valahogy megváltozni ?

    előzmény:
    daisyreydley (117)
    2016-12-02  13:16
  23. 2016. december 2. 13:45119.

    Mennem kell, majd irok, leirom ki ez az alak. Puszi

  24. 2016. december 2. 13:16118.

    mi bajod van? pláne Sissivel? ha unatkozol, azt ne rajtunk vezesd le. vonulj vissza a köreidbe, ott tuti értékelik a csodás humorod.

Címlap

top