Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Lady-Comp és Lady-Perly

Doris
Létrehozva: 2016. november 4. 22:40

Sziasztok!


Egészségügyi okból hormonmentes fogamzásgátló módszert szeretnék használni. 


Van valakinek tapasztalata Lady-Comp és Lady-Perly termékekkel kapcsolatban? Ezek cikluskomputerek és amit az oldalon leírnak (www.lady-comp.hu) az szép és jó. Hibaszázaléka 0,7%, kifejezetten jó. Kerestem tapasztalatokat, és talán a meglehetősen drága mivolta miatt nem találtam igazán magyar véleményeket. 


Megbeszélem orvossal is, de úgy gondolom a magyar orvosok gyógyszer pártiak. 


Kíváncsi lennék külföldön mennyire elterjedt - vélemények szerint Németországban és Franciaországban leginkább. Mennyire lehet megbízható... stb.

  1. 2016. november 11. 08:597.

    itt akaratom ellenere megjelent egy rohogo fejecske : nem tettem be , nem tudom miert jelent meg

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_176902 (6)
    2016-11-11  08:52
  2. 2016. november 11. 08:526.

    Hova tuntel ?
    Hirdetes volt , ugye ?


    Akkor megegyszer : ez lazmerozes , es onmegtartoztatas.
    Ugy hivjak, hogy methode "sympto-thermique" .
    Lady-Comp és Lady-Pearly meghamisitott adatokkal hirdeti az elsok kozott ezt a nagyon draga es a "terepen"=valosagban nemigen tobbet ero modszert  /25% / , mint amikor a partner megszakitja a kozosulest / 27 %/.
    A Lady-Comp es Lady-Pearly -t hirdeto hivatalos oldal hivatkozik egy tablazatra , amit a  i az Egeszsegugyi Vilagszervezet terepen felvett valovilagi/megtortent/ellenorizheto  statisztikajabol.. vett ki.
    Ennek a tablazatnak az elso soraba betette ez a Lady-Comp es Lady-Pearly tarsasag  a csodagepjuk piacra dobasa elott keszult 1998-as tanulmany adatait.
    A problema az, hogy amig az Egeszsegugyi Vilagszervezet adatai valoban a terepen begyüjtott valodi , millio es millio adatra alapulnak , addig ez a hivatalos tablazatba bemesterkedett cucc , piacradobas elotti , kb 600 kivalasztott csajjal vegzett kiserletre  ervenyes.
    Es amikor keressuk , szerepel-e ez a "sympto-thermique" kategoria az Egeszsegugyi Vilagszervezet Lady-Comp altal lodogtatott tablazatban  , ami magabafoglalja azt , amit a Lady-Comp es a Lady-Perly produkal a valovilagban , a "terepen" ,  az Egeszsegugyi  Vilagszervezet meghamisitott tablazatanak legaljan kell megnezni.
    Es ott a nagy ciki : Lady-Comp es Lady-Pearly kihuzta ezt az adatot a hirdetesebol....
    E miatt kellene feljelenteni ezt a hirdetest : fogyasztok felrevezetese .
    Es Neked azt vetem a szemedre, hogy ebbe a hazugsagba belekevered a magyar orvost , aki szerinted gyogyszerparti ...
    E miatt Teged is buntetni kellene....

    A ciki az , hogy fillerekert megoldhatod egy lazmerovel , ha ugy akarsz vedekezni, hogy havonta 20 napra kirugod az ágyadbol a partnert.
    Ciki az , hogy 100 nobol 25 lesz terhes a "sympto-thermique" modszerrel
    Ciki az is , hogy amikor a libidod a legnagyobb , tehat amikor szeretnel dugni , akkor villog pirosan a szamitogeped.

    Miert lett "kitalalva" a szuletesszabalyozas ?
    - a noknek 10-15- 20 terhesseg utan a nyelve foldig ert..
    - egyenjogusagert harcolo nok azert szedik, hogy mint a ferfiak : akkor dughassanak, amikor tetszik nekik , kovetkezmenyek nelkul
    - nagyon szegeny orszagokban harc folyik a szuletesszabalyozasert 


     

  3. 2016. november 6. 19:115.

    Szerencsed van.
    100 felhasznalobol 25 pedig teherbeesik...
    Ez tunik ki az Egeszsegugyi Vilagszervezet terepen felvett valovilagi/megtortent/ellenorizheto  statisztikajabol...14. oldal a .pdf-ben . A csodagepjuk symptothermique metod.
    A Lady Pearly oldalan olvastam...
    Meghamisitottak a tablazatot . 
    Ciki , ugye?
    Fel kellene oket jelenteni a Gazdasagi Versenyhivatalnal.
    Fogyasztok megtevesztese. Tablazat hamisitasa .
    Kivettek egy adatot , ami rajuk vonatkozik , legalul , az Egeszsegugyi vilagszervezet tablazatabol es beirtak helyette , legfelul, ennek a szerkentyunek az 1998-as tanulmanyadatait...
    Magyaran : kb akkora biztonsaggal bizhatod magadat erre a szerkentyure , mint az apucira , amikor az utolso pillanatban kihuzza a szerszamot...  Apucik 27 not ejt teherbe 100-bol , a termeszetes modszerrel...
    Nem lenne ciki, ha nem arulnak a szerkentyut aranyert es ha nem ugy arulnak, hogy 1 no esik teherbe 100-bol......
    A homersekletedet 100 ft-s lazmerovel is ellenorizheted es utana csak nem kell dugni... ennyi . Az aput sem vagod ki , ha teherbe ejt... de egy 500-600 euros szar miatt babazni, amikor valaki eppen nem akar...hmmm
    Mert ez nem mukodik akkor, amikor az oszton rajon az emberekre, s ha rosszul van ertelmezve , akkor sem .
    Ki lett talalva tutibb bio modszer : a fenekbedugas es a szent szexnelkuli elet.



    előzmény:
    tamir2 (4)
    2016-11-06  17:53
  4. 2016. november 6. 17:534.

    Szia!


    Én használom már kb. másfél éve. Nálam működik :) 

  5. 2016. november 5. 07:243.

    Meg valami , mert csunyan felrevezeto es rohejes ez a 0.7-re valo tamaszkodas.... Ezt az adatot a "termeket" hirdeto oldalrol szedted... Franciaknal a nyalcsorgato tablazat alatt oda van biggyesztve ennek az adatnak a forrasa : 1998... ket eve letezett az aranyattojo lazmero....
    Itt lehet megnezni a forrast a tablazat alatt : 1998*


    MIERT NINCS AZOTA MAS STATISZTIKA ?
    Ez ozonviz elotti .
    Nem kellene osszeirni a 20 eves tavlatot ? ...
    Ennyi.
    Amikor az eredmenyekkel lehet buszkelkedni , akkor az hirdetve van...


    Megkeresve a forrast , beleolvasva mit latok ?
    648 csajjal vegeztek megfigyelest ket evig : beloluk 33 esett teherbe a kiserlet vegeig ... elso evben 3.8 % , masodik ev 5,3 % , 3 evben elerunk a 8.2 % lehetosegig... es csak 600 , isten tudja hogyan kivalasztott noi alannyal... Es a "termeket" dicsoito  hivatkozasba miert nem kerult bele a "forras" tobbi adata ? Amikor valamire hivatkozunk, akkor az egesz konkluziot be kell tenni... kulonben hamis a hivatkozas


     


    In a retrospective clinical trial, the system was tested as a contraceptive aid. A total of 648 women from Germany and Switzerland have participated: 597 women with 10 275 months of use used the device for contraception. Thirty-three unplanned pregnancies were identified, giving a total pregnancy rate of 3.8 use effectiveness according to the Pearl Index. Six method-related pregnancies occurred, producing a method Pearl Index of 0.7. Calculating the cumulative pregnancy rates by life-table analysis, it was found that, after about one year of exposure, the probability of an unintended pregnancy was 5.3% (0.053), after 2 years it was 6.8% (0.068) and after about 3 years of exposure it was 8.2% (0.082). The mean length of the identified fertile period was 14.3 days with a standard deviation of 4.6 days in all cycles reported. The acceptance of the device by the woman and her partner was good. In fact, 21 of the 33 women who became pregnant would still recommend the device for further use (63.6%).

  6. 2016. november 5. 06:262.

    Franciaorszagban egyaltalan nincs elterjedve , annak ellenere, hogy probalgatjak terjeszteni . 2006 ota van rola cikk egeszsegugyi es termeszetgyogyasz oldalakon ?
    A velemeny az, hogy sokba kerulo atveres.
    Aranybol keszitett lazmeronek is nevezik.

    Idezet a nyitobol: Hibaszázaléka 0,7%, kifejezetten jó
    Amit itt beirsz, a 0,7 % , az fogyasztok megtevesztese. Ez a Pearl indexe a  "termeknek" , ahogy irod , kedves  .hu  terjeszto
    Ez a laboratoriumban elert eredmeny, aminek semmi koze a "terephez"...
    Az igazi,rafazasok szamlalasa utani  franciaorszagi "terepi" eredmeny az sajna 20 % , es ugy ajanljak, hogy akkor hasznald ezt a lottot , ha nemkivanatos baba kopogtatasa  nem tul ciki ...
    Masik rohej es ami mutatja, hogy komolytalankodas van a levegoben a "termekkel" kapcsolatban : a franciaorszagi utmutatoban elmagyarazzak, hogy ezzel a meregdraga izevel meg lehet valasztani a gyerek nemét.
    Azt hiszem, hogy ha ez igaz lenne , akkor ezt mar a vilagon mindenutt tudnak...


    Lobogtatsz  egy ketseges "termeket" , s mint egy dedos, ujjal mutogatsz, hogy nem Te vagy a hamis hirdeto, hanem az orvosok gonosz-rosszakarok... idezet: a magyar orvosok gyógyszer pártiak.


     1996 ota nem terjedt el a "termek" ? Valami hiba van a keszulekben...

Címlap

top