Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Amikor Ámor csak illúzió

Liana4
Létrehozva: 2016. július 3. 19:01

Sziasztok Lányok asszonyok!


Voltatok már így átverve ffi által? Vagy hallottatok már ehhez hasonló sztorit?


Mert én még mindig nem akarom elhinni hogy ez velem történt meg....


Pár éve megismerkedtem egy ffival. Úgy nyitott, hogy korábban elvált, gyerek nincs, teljesen egyedülálló, független ffi.


Nekem se volt már akkor jóideje senkim, szép lassan összejöttünk.


Nem volt nyomulós, se nyálas, tetszett hogy tök normális józan komoly gondolkodású embert kezdtem benne megismerni.


Alig telt el pár hét, de felvállaltatta magát, mondván neki ez a bizonyíték hogy komolyak a szándékai, éshogy velem tervez.  Mit tagadjam, tetszett a dolog komolysági szintje, na meg a pasi is, belementem.


Pedig nem volt saját egzisztenciája, a válása után anyagilag padlóra került.


Nos, gondoltam...az anyagiak pótlását elérhetjük ha mindketten akarjuk egymást komolyan, szóval sosem voltam egy penzhajhász Nő, îgy ez a tény se érdekelt, felvállaltam.


Ígért ez a pasi nekem mindent a világon. Közös együttéléstôl kezdve, gyűrűt, programokat, jövőképet, és nem tűnt elérhetetlennek az egész, hiszen 45éves Ffiról beszélünk, azt gondoltam hogy érett már ahhoz hogy átgondolja a szavak súlyát!


Egy éven át azt mondta hogy a barátai adnak neki lakhatást, ideiglenesen. 


Mivel nem akart felvállalni ezeknek a barátoknak sem, így szakítani akartam , mert nem akartam egy egyoldalú s méltatlan kapcsolatban maradni.


De ő nem akart szakítani, azt mondta hogy higgadjak le, mert ő csak nehezebben ad bizalmat.


És az én marha nagy szerelmes szívem ellágyult mindig..


Kb másfé év múlva mert exeiről beszélni nekem, akik állítása szerint csak segítenek neki a lakhatásban, az üzleti dolgokban, éshogy ezek neki a megélhetés szempontjából fontos dolgok, fogadjam el hogy csak ez indokból muszáj tartaniuk a kontaktot. De esküdözött mindenre ami szent hogy nincs köztük semmi, csak segítségnyújtás, jóbarátság.


Csakhogy az egyik exének elkezdett rólam beszélni, azt sosem tudom meg hogy miért. Nem értem ebben a logikáját.


Ugyanis ez az exe erre nemsokára bekavart a kapcsolatunkba úgy, hogy elkezdett rólam lefeketítčst lejárató kampányt indítani, hamis pletykákkal, ezt a pasi mondta akárhányszor megrágalmazott.  Éreztem hogy teljesen össze van zavarodva a sok hamis pletykáktol, amiket az az exe zagyvált össze rólam!


Kértem hogy szembesítsünk, mert ez már magasan veri a rosszhírnčvkeltés fogalmát jogilag is, szóval nekem nem volt miért félnem.


Erre persze nem kerülhetett sor, hiszen az exe mondta neki hogy nem adhatja ki a azt az illetőt akitől hallotta a pletykákat.


Annyira átlátszó az egész  kavarás, nem? De később egyre jobban kezdett megismerni,és rájött hogy semmi sem igaz azokból a pletykákból, csak tudatos bekavarás volt az ő oldaláról.


Már 3 év is eltelt, és még mindig húzta nekem a mézest, tovább ígérgetett, hogy így meg úgy szeret, akar, kíván...


 


És képzeljétek h mi történt egy nap.


Teljesen véletlenül megláttam a városban, ahol az exével vihorásztak. Ráköszöntem a pasira, de ő direkt nem akart tudomást venni rólam. Ez teljesen le sokkoló, nagyon fájt a felismerés hogy ennyire megalázott. Utána meg beszéltünk pár mondatot, mert ki akarta magyarázni az egészet.


Ott akkor szakítottunk, vagyis én vele. Pár nap múlva ismét találkoztunk, szerette volna elmondani hogy mi is van vele valójában, mert szerinte nem tudok semmit sem, csak belekčpzelgek dolgokat.


 


 Bevallotta nekem, hogy valójában azzal az exével még nem tudott mindent lezárni, ezért viselkedett velem olyan csúnyán az utcán a nő előtt is..


Elmondta hogy az a nő úgy tudja hogy vele volt s van mint ffi, neki meg muszáj ott egy látszatkapcsolatot mutatni színlelni, mert fél a nő haragjától, bosszúvágyától, mert tud a pasi korábbi üzleti dolgairól, és ezt a visszájára üthet neki.


 


Meghogy az a nő úgyis öreg hozzá, mert kicsit idősebb, éshogy nem volt vele boldog, de megismerkedett velem, éshogy inkább én tetszek neki jobban,  velem szeretne kapcsolatot a jövőben is, és arra kér, hogy legyek türelmes és várjak amíg békében elrendezni ott s dolgait a nővel.


 


szerintetek hogy lehet valaki ennyire pofátlan és gátlástalan  ember?


Pedig én annyira akartam és szerettem, hogy azt leírni sem tudom!


 


És megis képes volt évekig megvezetni, manipulálni,szerelmet színlelni, képes volt felhasználni, és örök ellenségnek szembeŕllítani egy számomra vadidegen asszonnyal.


 


Teljesen kiábrándultam belôle, amiért ilyen méltatlan helyzetbe hozott engem...


Fogalmam sincs hogy miért csinálta ezt, miért kellett éveken át párhúzamosan kettős életet élni?


jahhh, amióta lebuktattam ott az utcán, azóta tudatosan nem mer írni nekem egy árva betűt sem! Fél hogy felhasználom ellene hogy megmutatnám annak az asszonynak, és ebből neki csak balhéja lenne ott..


,


 

  1. Torolt_felhasznalo_785782
    Torolt_felhasznalo_785782
    2016. július 12. 15:2774.

    Olvastam. Kár, hogy az érdemi beszélgetések kihalófélben vannak. 

    előzmény:
    Nikita 666 (71)
    2016-07-07  21:45
  2. 2016. július 8. 17:5673.

    Egyszer csak túl leszek rajta hidd el.


    De még nem vagyok túl a csalódáson, így van! Viszont segít hogy írok róla, mert már ki tudom írni magamból...a legelejčn még ez sem ment így.  Szerintem az a pont amikor felismertem hogy tudatosan megtévesztett, s utána amikor szembesítettem az elkövetett aljas hazugságaival, az már egy olyan pont volt nálam, amikor kezdtem elfogadni az elkerülhetetlent.


    A legutolsó beszélgetésünk sajnos nem úgy sikerült ahogy terveztem, mert még ott is csak színészkedett nekem.  Közöltem, befejeztem ezt a kapcsolatot vele, de mčg totál úgy csinált, mintha rosszul esne neki hogy szakítottam vele, még sérelmezte ezt a döntésemet, éshogy nem erre számított tőlem, rosszul esett neki.


    De látszott rajta hogy egyáltalán nem bánja már, csak még egy utolsó hamis színészkedést eljátszott, azt hitte hogy nem érzem hogy erre várt mar ki tudja mióta...csak még arra is gyáva volt hogy gerincesen szakítson.


    Szó szerint hagyta elveszni az egészet, letojta hogy mennyit sérülök az egész hazugságai miatt.


    Habár így utólag visszagondolva, mit is lehetne elvárni gerincességet egy olyan Ffitól, aki még az előző "megunt" kapcsolatát le se zárta, de a következőbe nemhogy csak belekezd, hanem máris felvállalást generált? 


    ...és mindig arra gondolok már hogy magamat is nyugtassam, hogy bármibe le mernčk fogadni, hogy ő bárhol is járjon majd a világba, ugyanezt fogja csinálni más nőkkel is. A másik tény, ami miatt nincs okom sírni miatta, az az a tény, hogy ha vele maradok, egyszer én is a másik ex?barátnője sorsára jutottam volna: Előbb utóbb engem is lecserélt volna egy fiatalabb, dekoratívabbra, számára vonzóbbá.


    na...hát ki az a hülye nő a földön, aki erre a sorsra akar jutni egy ffi mellett?!Mert én nem!!!


    ...és ez a tény elég kijózanító számomra!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_383651 (72)
    2016-07-08  12:01
  3. Torolt_felhasznalo_383651
    Torolt_felhasznalo_383651
    2016. július 8. 12:0172.

    Soha nem leszel túl rajta, mert az önsajnálat erősebb nálad mindennél.


    Még a gyógyulási vágytól is.


    Ezért aztán hosszú hosszú ideig nyafogni fogsz a múlt miatt, sikeresen elriasztva az újabb lehetőségeket egy normális pasihoz.

    előzmény:
    Liana4 (70)
    2016-07-07  17:53
  4. 2016. július 7. 21:4571.

    Én is épp ezt gondoltam.


    Szomorú...


    Nézd meg Adagio topicját, Amarynda nem volt rest, alaposan utánanézett ennek az elefántnak. Amit leírt, számomra nem új, hiszen én is belenézegettem a hozzászólásaiba. Lassan már egyetlen értelmes mondata sincs.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_785782 (66)
    2016-07-07  07:53
  5. 2016. július 7. 17:5370.

    Köszönöm, kedves vagy, egyszer csak túl leszek ezen a rémálmon...


    Üdv!🙋🌹

    előzmény:
    Jewish Queen (68)
    2016-07-07  10:07
  6. 2016. július 7. 10:2969.

    Tudod a vilag tele van olyan emberekkel akik magukbol indulnak ki, es mivel ok nem hazugsagra es atveresre alapitanak kapcsolatokat azt gondoljak a tobbi ember is ilyen.


    Ha ehhez meg hozzajarul hogy az illeto serulekeny , mert maganyos, mert szerelmes (vagy legalabbis szeretne az lenni) akkor ezek a gyakorlott es szivtelen emberek pontosan meglatjak benne a potencialis aldozatot.


    Ettol meg nem hulye meg ostoba pusztan tulsagosan johiszemu. Raadasul valoban a vilag noi nem mind rendelkeznek kiemelkedo kepessegekkel, emberismerettel es nem mindenki minimum agysebesz, az atlagember bizony sok mindennek hijaval van.


     Egyebkent ne haragudj , de te szeretsz mindenkit lehordani, hat talan egy kicsivel tobb megertes nem artana a notarsaink fele nem gondolod?


    Mennyivel jobb valakit lehordani es belerugni mint nehany jo szoval esetleg megerositeni az amugy is lerombolt onbizalmat?


    Ha jot nem tudunk tenni vagy mondani akkor muszaj rosszat?


    Nem gondolnam.


     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_383651 (42)
    2016-07-04  21:43
  7. 2016. július 7. 10:0768.

    Igy van, szerencseje hogy nem nyulta le legalabb anyagilag bar a lelki serules legalabb akkora nyomot hagy az emberben.


    Topic indito: sajnalom ami tortent , tul johiszemu voltal es az ilyen emberek kivalo erzekkel valasztjak ki az aldozataikat.


    Remelem a jovoben ratalalsz arra akiben valoban megbizhatsz.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_785782 (61)
    2016-07-06  15:37
  8. 2016. július 7. 09:3767.

    Igen, mert én meg egyetemista koromban egy labilis idegzetű (kicsit borderline) srácba botlottam bele, szerencsére csak 10 hónapom ment rá.... Azért tudom megérteni, min mész keresztül, mert döbbenetes, hogy az ember, amikor benne van egy kapcsolatban, mennyire nem lát tisztán. Én is kerestem a magyarázatot, hogy hogy lehettem ennyire vak, hogy hagyhattam magam ilyen szinten manipulálni. A szakítás után szembesültem azzal, hogy minden pont ellentétesen nyer értelmet, mint ahogy addig láttam.  

    előzmény:
    Liana4 (64)
    2016-07-06  20:31
  9. Torolt_felhasznalo_785782
    Torolt_felhasznalo_785782
    2016. július 7. 07:5366.

    Te végleg bekattantál?

    előzmény:
    kekelefant (65)
    2016-07-06  22:31
  10. 2016. július 6. 22:3165.

    Ez tortent veled is,azert tudod ilyen jol?Hat hoaba egy udvari bohocn ak sok mindent kell tudni,itt a csengo amit kertel

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_785782 (61)
    2016-07-06  15:37
  11. 2016. július 6. 20:3164.

    Üdv Neked etilany!🙋🌺


    köszönöm hogy megértesz, és nem ítélkezel!


    🌺💐😇

    előzmény:
    etilany (62)
    2016-07-06  17:41
  12. 2016. július 6. 20:2663.

    Régen házzasságszédelgő, ma szélhámos a titulusa talán.


    De persze azt gondolta és a lelkiismeretét azzal nyugtatgatta, hogy végül bevallotta nekem a dolgokat, én ennek örüljek és becsüljem az őszinteségét. 😕


    Szuper!


    Csak éppen azt felejtette el elismerni, hogy évekig milyen szčpen kijátszott, és ezzel egy életre elvesztette nŕlam a bizalmát, kettétörte a korábban eltervezett jövőképük két!


     


     


    üdv Neked!🌸🌺

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_785782 (61)
    2016-07-06  15:37
  13. 2016. július 6. 17:4162.

    Hihetetlen, hogy mennyire rosszindulatú vagy. A történetről a Kaméleon c. film jutott eszembe....azzal a különbséggel, hogy a  topikindítót elvileg nem vágta meg anyagilag durván ez a hapsi. Miért kell támadnod? Ez a  férfitípus (házasságszédelgő) létezik, és ha csak egyvalaki, aki ezt olvassa, felkapja a  fejét, hogy az "embere" feltűnően produkálja ezeket a  tüneteket, már megérte. Igen, kell hozzá egy bizonyos nőtípus (általában önbizalomhiányos nő, vagy azok akiknek az előző kapcsolatuk pont azért szűnt meg, mert a partner nem óhajtott elköteleződni...), akiket ezek áldozatul ejtenek, ez tény. De az is tény, hogy az ilyen emberek ügyesen manipulálnak és nagyon sok értelmes nő is áldozatul esett már házasságszédelgőnek, pont azért, mert látszatra komoly szándékúnak tűnik. Nagyon jól leírta a TI az intő jeleket is, amiket ő csak utólag tudott helyén értelmezni, úgy mint a pasi az ő baráti körének nem mutatta be, programokra nem áldozott...A történet tanulságos, hogy te miért fanyalogsz és miért azt emeled ki belőle, hogy a TI szerinted exet akar szapulni, vagy magát sajnáltatni, számomra érthetetlen.


    TI: ha ez vigasztal, nem egyedül te esel áldozatul ilyenfajta embernek, és szerintem, túl azon, hogy neked segít továbblépni az, hogy kiírtad magadból a  történetet, tanulságos lehet mások számára is.....


     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_383651 (58)
    2016-07-06  12:44
  14. Torolt_felhasznalo_785782
    Torolt_felhasznalo_785782
    2016. július 6. 15:3761.

    A hozzászólások elolvasása után az a kép alakult ki bennem, hogy ezt a típust régebben házasságszédelgőnek hívták, hogy ma mi titulusa nem tudom. Viszont azt gondolom, hogy ez éppen olyan kényszer, mint a kleptománia, tehát megváltozni nem fog. Ebből következik egyrészt, hogy ne szégyelld, ha átvágott, mert ő erre van kihegyezve. Másrészt pedig igaz, hogy elvesztegettél 3 évet, de szerencsére ennyivel megúsztad. 

    előzmény:
    Liana4 (56)
    2016-07-06  05:19
  15. 2016. július 6. 14:1060.

    Ismered a Karmát?


    ha nem, Google-zz rá!


    😀


     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_383651 (58)
    2016-07-06  12:44
  16. 2016. július 6. 12:5459.

    előzmény:
    deborah22 (57)
    2016-07-06  10:14
  17. Torolt_felhasznalo_383651
    Torolt_felhasznalo_383651
    2016. július 6. 12:4458.

    Egyre inkább az az érzésem hogy te imád itt mártírkodni.


    Hogy ez mennyire megalázó hogy hagytad magad megalázni és tetejébe  folyamatosan alázod önmagad is.


    Esküszöm megérdemled.Buta és korlátolt tyúk vagy.


     


    Szenvedj vaz'e!!!!!!!!!!!!!!Mert buta korlátolt tyúk vagy!


     


    Ez a pasi egy klassz fej! Életed végéig adott témát neked hogy legyen min sírni..Ez tudja hogy mitől döglik a légy!


     


     

    előzmény:
    Liana4 (49)
    2016-07-05  09:54
  18. 2016. július 6. 10:1457.

    igen, nekem is segített valamennyire 10 éve (a kiírás magamból). bár akkor még sokkal több segítő szándékú fórumozó volt. ez az nlc haldoklik. 


    ahogy leírtam, amiben benne voltam, felismertem a saját hülyeségeimet, mit rontottam el, és segített továbblépni. 

    előzmény:
    Liana4 (56)
    2016-07-06  05:19
  19. 2016. július 6. 05:1956.

    Nehéz lesz éveket kitörölni, de ha jobban belegondolok, inkább csak csalódást és fájdalmat okozott a legtöbbször, čs ezčrt is kell elengednem magamban.


    Mialatt valamennyire összeszedte magát anyagilag is, mostmár továbbállt. Majd egy másik városban tovább fog próbálkozni egy következőkkel.


    Utólag sokmindent bevallott, čs volt amiért bocsánatot is kért tőlem, de ez számomra nem menti fel azok a dolgok alól amiket čvekig gátlástalanul csinált velem/velünk.


    Azt is bevallotta, hogy amikor velem megismerkedett, még azzal a másik nővel volt együtt, de már nem volt boldog vele, és ő szerinte az égiek akarták hogy engem bevonzott.  De mivel sokáig még nem volt biztos bennem sem, félt belémszeretni, félt megbízni bennem, és a sok hamis pletykák miatt össze is zavarodott velem kapcsolatban, és a másikat érezte jobban biztosnak, ám mint Nő, én tetszettem neki inkább, ezért neki is és nekem is ígérgetett, és tartott fent mindketônknél egy látszat kapcsolatot. De ahogy teltek a hónapok évek, már tudja és érzi hogy velem szeretne kapcsolatot folytatni, és a másikkal meg le akarja zŕrni végleg a kapcsolatát. És ha én szeretem, ha akarom őt, akkor türelmesen várjam ki az időmet...


    Még felfogni sem tudtam amikor ezt nemrég kitálalta.


    Pofám szakadt le hogy hogy lehet így tárgyként eszközként felhasznŕlni embereket, az egyik családból ki, egy másikba be?!?!!


    Alább írták hogy ne írogassak róla, hanem éljek, lépjek tovább.


    Ez igaz, tudom hogy így kellene.


    Viszont azzal hogy kiírom a fájdalmam, valamennyit segít a lelkemen hogy tisztábban s kívülállóként lássam őt mint szemčlyét.


     


     


     

    előzmény:
    deborah22 (55)
    2016-07-05  19:11
  20. 2016. július 5. 19:1155.

    ez egyre szebb :/


    kezdem érteni, miféle ember ez.


    sürgősen felejtsd el, az lenne a legjobb neked. tudom, könnyű mondani, de muszáj. 


    vagy szúrj bele egy gyenge pontján és utána felejtsd el. 

    előzmény:
    Liana4 (53)
    2016-07-05  16:16
  21. 2016. július 5. 16:2254.

    Csak én akartam s hittem nagyon hogy az én emberem, igen.


    Azt szoktam magamba sulykolni mindig amikor rá gondolok, hogy valamiert meg kellett történnie ennek az egésznek. Nem tudom hogy miért, de hiszem hogy ettől már csak jobb s boldogabb kapcsolatom lesz majd egyszer.....talán...a jövőben!


     

    előzmény:
    Nikita 666 (52)
    2016-07-05  16:06
  22. 2016. július 5. 16:1653.

    Nem elbújva.


    De a mai napig sem tudom azt felfogni, hogy egy s ugyanazon kerületben voltunk mindannyian, és ő mégis képes volt kockáztatni, reckírozni hogy az egyik sose találkozhasson a másikkal.


    Mindig kérte a munkabeosztásomat, merthogy szeretné tudni hogy mikor hogy dolgozom, és akkor majd ő is ehhez az időrendhez fog alkalmazkodni.  Én barom meg  oda is adta neki mindig,nem gondoltam volna hogy azért kéri hogy visszaéljen a helyzettel, hogy amikor én dolgoztam, akkor meg a másikkal volt.


     


     

    előzmény:
    deborah22 (51)
    2016-07-05  10:40
  23. 2016. július 5. 16:0652.

    No, a szapulást nem kell szó szerint venni.


    Nem az számít, hogy őt mennyire szeretik az exei, mennyit segítenek neki, mert ez ismét csak az ő nagyságát dícséri. Illetve bármely más hasonló férfiét. Sokkal emberibb az, amikor másként és valóban dícséri őket, az egyik ügyesen hímzett, varrt, a másik csinosan öltözködött, a harmadik nagyszerűen főzött. Ez az igazi dicséret. Például rólad elmondhatná, hogy másokkal szemben nagylelkű vagy, érzékeny, érzelmes. De ezt lehet másképp is fogalmazni. Amikor valaki nem őszintén szeret, akkor elmondhatja, sokat segíttettél neki, sokat adtál, kicsit sértődős vagy, nem lehet neked megmagyarázni dolgokat mert a lelkedre veszed. Ez így már a durva, érzéketlen variáció.


    Összejárkálás tényleg nem létezhet.


    Ez az ember nem illett hozzád, ahányszor rágondolsz, talán mondd azt hogy köszönöm Istenem hogy megszabadítottál tőle.

    előzmény:
    Liana4 (40)
    2016-07-04  21:21
  24. 2016. július 5. 10:4051.

    de az miben merült ki? (közös program) sex elbújva?

    előzmény:
    Liana4 (50)
    2016-07-05  09:59

Címlap

top