Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Van barátnője

diridori
Létrehozva: 2015. június 24. 15:23

Sziasztok!


 


Leírom a sztorit, megoldást nem várok, nincs is, inkább csak ki akarom írni magamból. Ha bármi vigasztalót tudtok írni, annak nagyon örülnék...


 


Megismerkedtem valakivel. Eltöltöttünk néhány nagyon szép napot együtt. Majd mivel másik városban élek nem tudtunk mindennap találkozni, telefonon tartottuk a kapcsolatot és két hét múlva újra találkoztunk és megint együtt töltöttünk pár napot. Amikor megismerkedtünk nekem volt barátom, ezt meg is mondtam neki, de már az első együtt töltött idő után rögtön szakítottam a barátommal, mert rájöttem, hogy nagyon hiányzik a szerelem érzése, amit most az új fiúval egyből megéreztem. Azóta picit ritkultak az üzenetek, amit kicsit furcsáltam, de gondoltam biztos elfoglalt. Szinte alig használom a facebookot, ezért eddig eszembe sem jutott, hogy "lecsekkoljam" a srácot. Most azonban egy unalmasabb pillanatomban gondoltam rákeresek és a képei között azt látom, hogy egyértelműen van barátnője. Az utolsó közös kép június elején került fel, tehát nem túl rég és vannak fent közös képek 1-2 évre visszamenőleg folyamatosan.


 


Nagyon fáj és nem azért mert biztos voltam a közös jövőben, hanem mert engem ez az egész villámcsapásként ért és nagyon megmozgatott. Gyorsan és intenzíven beleszerettem és most olyan, mintha kést szúrtak volna a szívembe.. 


 


A helyzeten nincs mit kérdezni, vagy megbeszélni, csak azt nem értem, hogy miért nem mondta, hiszen én mondtam neki, hogy van barátom.  


 


Azt gondolom, hogy mivel az egész dolog gyorsan jött, remélem gyorsan túl is leszek rajta, de most pokolian fáj...

  1. Torolt_felhasznalo_397210
    Torolt_felhasznalo_397210
    2015. június 29. 07:0767.

    én is láttam már pár hülyét

    előzmény:
    Nikita 666 (38)
    2015-06-26  17:41
  2. Torolt_felhasznalo_672736
    Torolt_felhasznalo_672736
    2015. június 28. 22:3866.

    Nézd, nagyon nehéz úgy válaszolni a kommentjeidre hogy ne legyen hajcihö vagy sértödés belöle, de nem szeretnék afelé haladni mert nekem nem ez a szándékom. 


     


     


    Viszont az összes hsz-edböl szól a felsöbbrendüség, a leszólás, az öndícséret a kioktatás és észosztás.  Hogy te a szexualitás olyan magas fokán állsz mint nem sokan (honnan tudod hogy mások a szexualitás milyen fokán állnak, hacsaknem rendszeresen szexelsz velük?) hogy te milyen boldog és tartós kapcsolatban élsz másokkal ellentétben; hogy te tudod milyen az a magasztos földönkívüli szerelem amiröl másnak sejtelme sincs, és mindenki más nem szerelmes csak vonzódnak egymáshoz az emberek valamiféle nemi szinten ami múlandó, és ezért olyan nyomorúságos mindenki veled ellentétben. Dantet szinte lehülyezed, mert egy hülye kis kamasz lelkét hordozta magában,  és senki nem tud semmit úgy ahogy te.


    Honnan tudod mi zajlik mások lelkében? Mivel méred az érzéseik höfokát? Csak azt tudom hogy a te mércéd szerint te  meg a férjed vagytok az etalon, a csúcs, a szuperpár, nincs olyan pina vagy fasz aki titeket szét tudna választani mert ti már eljutottatok e földi létnek egy olyan spirituális szintjére ahol egyszeri halandó ritkán jár mert legtöbbjük a nemi szervével gondolkodik. Nálatok viszont ilyesmi elö sem fordulhat mert te meg a spirituálisan iszonyúan fejlett lelki társad efölött álltok.


    És igenis azt írtad (de más szavakkal) hogy nem lehet valakit rövid idön belül megszeretni. Ezt próbálod bizonygatni TI-nak, azt fújod neki hogy ilyen pedig nincsen mert teveled ez még sosem történt meg.


    Egyébként egy elözö hsz-edben meg azt írtad hogy csak azért mert még nem tapasztaltunk meg valamit, attól az még létezik (a G-pont példáját hoztad fel, keress vissza) Hát PONTOSAN! 


    Amúgy meg a viszonzatlan szerelmet is leszólod (Dante) pedig az is szerelem, csak éppen viszonzatlan. Kíváncsi vagyok te hogy bírnád ki! De majd biztosan kioktatsz hogy veled ilyesmi nem fordulhat elö mert TE (meg a TE FÉRJED)….


    ..kíváncsian várom...

    előzmény:
    Nikita 666 (65)
    2015-06-28  19:52
  3. 2015. június 28. 19:5265.

    Most komolyan kérdezem, ÉN, EZT ÍRTAM?


    Azt írtam, hogy nem lehetséges valakit rövid idő alatt megszeretni?


    Nem, én azt írtam, hogy a valódi szerelem gyorsan eldől. Viszont amit ti szerelemnek hívtok, az csak vonzalom.


    Egyetlen anya sem szereti azonnal a gyerekét. Csak egy program működik az anyákban szülés után, a baba kicsi, magatehetetlen, gondoskodj róla. A gondoskodással járó kontaktus hozza meg a szeretetet.


    Őszintén örülök neki, hogy a nők többsége bárkibe bármikor beleszerethet. És nem, én erre valóban nem vagyok képes. És mégis én élek boldog párkapcsolatban, és nem azok akik szíre szóra "szerelmesek" lesznek.


    De ha már itt tartunk, fordítsad meg a dolgot. Ugye milyen jó is az, amikor a férj hazatoppan, hogy macának az irodából szép szeme van, és sűrű hosszú combjai, ő bizony szerelmes lett hirtelen.


    Mert te erről beszélsz. Nálunk ilyesmi nem fordulhat elő. Nálatok ezek szerint igen. Mert ha a feleség így látja a szerelmet, akkor a férj is ugyanígy érez. Ma még te, holnap délután pedig Ámor nyila már Macával lövöldözi tele.


    De igen, egyformák vagyunk. Csak te még nem tudod azt, amit én. Dante sem tudta ezek szerint.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_672736 (63)
    2015-06-28  18:55
  4. 2015. június 28. 19:3764.

    Dehogy volt szerelem. Süldő lányok, és ragyás kamaszok esnek plátói szerelembe nap nap után. Dante érzései csak olyanok, mint egy éretlen kamaszé.


    A hétköznapok miért szürkítenének be egy párkapcsolatot? És ha azok beszürkítik, akkor mik azok a nem hétköznapi események, amelyek színesítik? Ha valaki képtelen elszakadni a napi kis piszlicsáré problémáitól, zsémbeskedik, persze hogy szürke az élete. Akinek semmi nem jó, az meg sem láthatja az apró örömöket, amik pedig ott kell hogy legyenek a házasságokban.


    Nem is tudom, ha én nyitok egy topicot hogy beleszerettem XY színészbe, akkor elfogadnád? Valódi szerelemnek mondanád?


    Tudod, az, hogy a valódi szerelmed arca, mozdulatai a fejedben élnek, hogy a füledben hallod a hangját, hogy csukott szemmel is felismered az illatát, hogy az érintése megnyugvást hoz, nem azonos azzal, hogy valakit idealizálsz, és abba az illúzióba beleszeretsz.


    Miért ne szóljak meg egy olyan felnőttet, aki az önmaga által kreált illúzióba szerelmes? Kipukkant a lufi, persze hogy kínokat áll ki, hiszen szerelmes. A semmibe.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_672736 (61)
    2015-06-28  14:25
  5. Torolt_felhasznalo_672736
    Torolt_felhasznalo_672736
    2015. június 28. 18:5563.

    Te elveted annak a lehetöségét hogy valakit nagyon hamar, rövid idö alatt meg lehet szeretni mert szerinted ez nem lehetséges. De miért kellene hosszú éveknek eltelnie ahoz hogy megszeress valakit? Mikor egy kisbaba megszületik azt azonnal nagyon szeretik, vagy nem? Nem telik hosszú évekbe az anyjának hogy megszeresse, pedig még nem is ismeri a babát mert annak még nincs is személyisége. Ugyanígy bele lehet szeretni bárki másba, sokszor csak napok - vagy egy pillanat - kérdése, mert van aki képes erre. Ezek szerint te nem vagy erre képes. Más igen. Nem vagyunk egyformák. 


     

    előzmény:
    Nikita 666 (55)
    2015-06-27  18:08
  6. 2015. június 28. 15:2862.

    Ket szek koze eses klasszikus peldaja. A regibe mar nem, az ujba meg csak szerelmes voltal. Majd jon egy uj, egy harmadik. A 2. szamu versenyzod logikajat nem ertem, nem is akarom erteni, miert kell neki a csaja melle meg masodik, harmadik? sokadik? Ki tudja. Neked nem ilyen pasira van szukseged. Es mellesleg remelem, megint tanultal valamit az elettol. Ugy kb valszeg nem ilyen pasikrol almodik anyank lanya.

    előzmény:
    diridori (1)
    2015-06-24  15:23
  7. Torolt_felhasznalo_672736
    Torolt_felhasznalo_672736
    2015. június 28. 14:2561.

    Dante érzése is szerelem volt, de plátói. Talán azért tartott olyan sokáig és azért volt olyan intenzív mert sosem teljesült be. Sokak szerint ez a tökéletes szerelem, mert a hétköznapok sosem szürkítik el, a képzeletedben a szeretett lény mindíg tökéletes marad. Persze egy beteljesült szerelem mindíg édesebb tud lenni mert viszonozzák, és a nagy Ö "kéznél van".


    De ne hiszem hogy a plátói szerelem alsóbbrendü egy beteljesült szerelemnél. Én nem szólnám le azt aki ezen átmegy, mert nem tudod milyen kínokat áll ki, talán olyan szenvedésen megy át amin te  vagy más sosem fog. Az ilyennek magyarázhatod hogy ez nem is igazán szerelem. Száz emberböl száz mondhatja neki hogy nem szerelmes, ö tudja hogy az. 

    előzmény:
    Nikita 666 (55)
    2015-06-27  18:08
  8. 2015. június 28. 07:5660.

    Sokszor egy külső szemlélő szerint rossznak ítélt megoldás jobb. Erre szoktam azt vallani, hogy ne ítélj hogy ne ítéltess. A külső szemlélődők nem voltak a te helyzetedben, így teljesen mindegy hogy mit mondanak.


    A társát bárki megtalálhatja, akkor is ha nem keresi, nem kutatja gőzerővel. Ha megjelenik valaki életében, mindketten fel fogják ismerni a másikat, és kétséget kizáróan biztosan tudni fogják hogy ők egymásnak rendeltettek. Ilyen esetekben ha az egyik félnek már van gyermeke, nem jelent semmit. A gyermeket a másik fél ugyanúgy ragaszkodóan fogja szeretni, mintha a sajátja lenne, hiszen a szerelme "véréből" van.


    Ezek a hölgyek komolyan is gondolták. És sem szerelemről, sem szeretetről nem volt szó, legfeljebb a részükről. De olyan nő is volt, aki úgy gondolta hogy nála eljött a nagy pillanat, megérett az anyaságra. És a drágámat szemelte ki arra, hogy apai örömök elé nézzen.

    előzmény:
    Eperke2222 (58)
    2015-06-27  20:04
  9. 2015. június 27. 23:0559.

    Balvanyozta,es hodolta,mert akivel sosem beszeltel,nem ismered , nem lehetsz szerelmes,kulonben o maga sem volt egyedul.


    Sokan voltak Sofia Lorenbe,vagy Roger Moorba szerelmesek,ugy hogy ok europaban voltak,es a szineszek Hollywoodban.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_672736 (51)
    2015-06-27  11:14
  10. 2015. június 27. 20:0458.

    Köszönöm Csak igy dönthettem hármasban nehezebb volt Igy joVegye a nevére a gyerekét?? Érdekes dolgokról almodnak hölgyek...😃

    előzmény:
    Nikita 666 (53)
    2015-06-27  17:08
  11. 2015. június 27. 18:4057.

    Felhívom szíves figyelmeteket, hogy a másod unokatestvéreknek sem tanácsos a házasság, ha mégis, meg kell gondolni a gyermekvállalást. Egy közeli rokonomnak (nem nekem) egy ilyen házasságából (1956-ban esküdtek, amikor a veszély még nem volt köztudomású) 3 gyermeke született. A középső autista vagy debilis volt (már meg is halt szegény egy nehezen elérhető, "határsávi" intézményben), az első EU-s állásban, Dublinban és idehaza lakik, ez a hölgy az első szerelmével házasodott össze, akivel csak Ádámtól meg Évától rokonok, egy csodálatos folyami hajósemberhez, egy fiú, egy lány gyermekük van, mindegyik sajátos, de sikeres pályát választott. A harmadik ugyanolyan eszes, mint nővére, ő fiú, ha mondhatom, barátom, de rengeteg súlyos betegsége volt eddig, ma is van, de az talán kordában tartható. Ő viszont otthonülő, akad , talán egy, női barátja, most lesz 50 éves. Erről ennyit.

    előzmény:
    Nikita 666 (54)
    2015-06-27  17:53
  12. 2015. június 27. 18:0956.

    Azért a 25 év szerelem hallatán, vagy ha valaki azt mondja, hogy 25 év alatt egyszer sem hangzott el egy hangos szó, akkor én azt mondom, hogy cöccöccö, a mesében van ilyen, vagy ha a valóságban is, akkor én örülök, hogy nem vagyok ilyen halvérű.

    idézet:
    Carpaccio (46)
    2015-06-26 22:50:11

    Az ilyen ember nem halvérű, hanem elmebeteg.

    előzmény:
    Carpaccio (46)
    2015-06-26  22:50
  13. 2015. június 27. 18:0855.

    De igen, szerintem csak kötekszel.


    Volt erről egy topic, keresd vissza. Mindenki ugyanazt írta, és ezek eltérőek voltak attól, amit azok írtak, akik szerint nem létezik. Tehát az én véleményem nem csupán az én véleményem.


    A 25 év attól függ, hogy 25 év után elválnak, vagy pedig szépen élnek együtt amíg az egyik meg nem hal. És én a 8 évvel szemben inkább az utóbbit választanám.


    Még nem láttam 8 évig tartó szerelmet. Ott a szakítást már túl sok minden megelőzte, ami cseppet sem nevezhető szerelemnek, de még szeretetnek sem. És én tudom hogy te ezt tudod, épp ezért írtam hogy csak kötekedsz.


    Idős emberek sokasága nem tudja mit is jelent a valódi szerelem. Élnek egymás mellett békében, az első időkben háborúban, de belefáradnak. És a mamikán látszik hogy már sok éve nem nő a szó szoros értelmében, csak a családnak él, és elviseli a másikat. A bácsika pedig beletörődve a megváltoztathatatlanba, néhány szeretőt letudva az életében, már csak nyugalmat akar.


    Nem definiáltam, mivel lehetetlen.


    Te azt mondanád, Dante szerelmes volt. Én azt mondanám, megtetszett neki egy nő pillantása, mozdulata, vagy a cifra járása. Ennyi. Ha én fantasztikus író lennék például, akkor képes lennék a szarról olyan receptet írni, hogy lenne aki megfőzné.


     


     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_672736 (45)
    2015-06-26  22:30
  14. 2015. június 27. 17:5354.

    Félreértesz. Én nem bizonygattam, hanem leírtam azt, amit sokan nem élnek át, de érzik hogy hiányzik nekik. Igen, lelki társ, látom hallottál róla, de még nem tapasztaltad meg.


    És nem figyeltél eléggé, mint említettem, kortól és nemtől független, tehát lehet akár barát, rokon is. Itt viszont megemlítem, ezek azok az esetek, amikor a vérfertőzés miatt a szexualitás létre sem jöhet.


    A közeli barátaidba viszont kétlem hogy szerelmes lennél. Velük azonos az érdeklődési köröd, de nincs meg az a plusz, ami örökké összekötne benneteket. Egyik megy, másik jön, ugyanúgy, mint azokban az esetekben amit Te nevezel szerelemnek.


    Próbáld meg túltenni magad a szexualitáson, felejtsed el. A szexualitás olyan magas fokán mint amelyiken én vagyok, kevesen állnak. És mégis képes vagyok külön választani a szerelemtől.


    Az elméd csupán az testeddel együtt működik, de képtelen érezni, azt már a lelked teszi. Viszont ezeket az érzéseket az elméd értékeli ki.


    Ha a férjeddel gondok voltak a házasságod alatt, ő sem az igazi volt a számodra. Erről is írtam, ez a tipikus, amikor pár év házasságban eltöltött idő után a felek nincsenek megelégedve egymással, képtelenek tolerálni egymás kis ügyeit, bajait. Az ilyen házasságokban, mivel nincs meg a közös hullámhossz, az emberi lényük kommunikál, és az sajnos mivel emberi, hibás széria mindegyikünknél. Amikor valódi szerelmesek között adódik probléma, akkor ha az emberi részel nem tudják megoldani, feljebb emelkednek a lelkire, és ott már meg tudnak kötni egy olyan kompromisszumot, amivel átlátják hogy melyik az az X megoldás, ami mindkettőjüknek megfelel.


    Senkinél nem kizárt, hogy megtalálja a társát az életben, nálad sem. És látod, tudat alatt te is érzed, hogy létezik holtodiglan.


    Amikor elkezdtem a lelki társaknak utánanézni, hogy mit is takar, és mi miatt alakul ki, elég bizarr dolgokra bukkantam. Nem részletezem. Keveredik benne a materialista szemlélet a vallással, a világ keletkezéséig kellene visszanyúlni, hogy valamit kapiskáljunk a lélektársakról. Stewen Hawking az, aki leginkább megközelítette, talán meg is találta a lélektársak keletkezésének a módját. És ez a bizarr, nem is azt kutatta. Jóval többet talált, mint amennyi kérdést feltett önmagának.


    Szóval, amikor azok, akik még nem élték át a lelki társ alapú szerelmet és cáfolják, ők az egyik legnagyobb elmével szállnának vitába. Megjegyezném, az, hogy valamit nem éltünk át, nem tapasztaltunk, nem jelenti azt, hogy az adott dolog nem létezik. Főleg ha mások átélik. Ettől független történet, egy férfi a fórumon pár évvel ezelőtt bizonygatta nekem, hogy nincs is G pont, mivel ő sok nőn kereste, de nem találta. Ez csak azt bizonyítja hogy nem mindenki éli át a G pontos orgazmust. De ha ezerből csak egyetlen nő is átéli, a G pont általi orgazmus már létezik.


    Az a baj, hogy a szerelem két fogalmat takar, amik különböznek egymástól, és mégis vannak közös vonások. Igen, az egyik a sokak, többség által szerelemnek mondott pár évig tartó vonzalom, fellángolás, aminek tulajdonképpen az én szememben már nincs értéke. A másik, amit próbáltam megfogalmazni, az a lelki társ, egy jóval magasabb szintű szerelem. És azért írtam hogy az előzőnek a szememben nincs értéke, mivel X idő alatt én is, és a társam is sok több ember iránt éreztünk vonzódást, de képesek vagyunk megkülönböztetni attól, ami bennünk zajlik. Ezek a vonzódások jólesnek, de nem tulajdonítunk különösebb figyelmet nekik. Elmúlnak. És eléggé gyenge érzések, csak a külsőség, test látványa, szép hang, nézés, és a szex játszik szerepet bennük, semmi több. És ez a félelmetes, mi pontosan látjuk, egyszerű vonzódás bárki iránt előfordulhat, ha nem lennénk egymáshoz csatolva, meg is léptük volna mindegyiket, és azt gondoltuk volna hogy nagy szerelmek. Így viszont látjuk, nem, azok nem azok.


     


     


     

    előzmény:
    Carpaccio (44)
    2015-06-26  21:45
  15. 2015. június 27. 17:0853.

    Ezt pedig én nem tudtam.


    De nem hinném hogy a célzása rád, illetve rád vonatkozott volna.


    Habár, ezt pedig ő tudja.


    Amit írtam, az komoly volt, nők kérték a z embert, hogy vegye őket a nevére, nem is egy. és ha vele megtették, pedig éppen hogy nem egy nyámnyila (talán emiatt), akkor más férfiakkal is megtörténhet. És az még a jobbik eset, amikor egy "látható" gyereket vetetnek a nevükre, és nem egy magzatnak szereznek apukát.


    Sok szerencsét, kitartást a kicsid felneveléséhez, nem lesz könnyű, de biztosan átgondoltan és jól döntöttél.

    előzmény:
    Eperke2222 (43)
    2015-06-26  19:50
  16. Torolt_felhasznalo_785782
    Torolt_felhasznalo_785782
    2015. június 27. 12:1352.

    Köszi 

    előzmény:
    jaya (47)
    2015-06-26  22:51
  17. Torolt_felhasznalo_672736
    Torolt_felhasznalo_672736
    2015. június 27. 11:1451.

    Teljesen mindegy hogy minek nevezed. Ha ö úgy érezte hogy szerelmes, akkor az volt! Lehet felfogta logikával hogy a többieknek igaza van, de attól az érzései Beatrice iránt még nem változtak meg. Ugyanúgy akarta és szerette mint elötte. A szívnek az agy nem tud parancsolni. 


     

    előzmény:
    kekelefant (49)
    2015-06-27  01:10
  18. 2015. június 27. 01:3250.

    előzmény:
    jaya (47)
    2015-06-26  22:51
  19. 2015. június 27. 01:1049.

    Tobben el is magyaraztak neki,mert mint kiderult,Beatrice ferjes asszony volt gyerekekkel.Ez nem szerelem,ez balvanyozas,vagy hodolat.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_672736 (45)
    2015-06-26  22:30
  20. Torolt_felhasznalo_116774
    Torolt_felhasznalo_116774
    2015. június 26. 23:0748.

    Háát, így jártál. Igazad van, nincs mit megbeszélni. Ha a Face-n nyíltan fenn van a csaja, még azzal sem vádolhatod, h titkolta - nyíltan vállalta.


    Gondolom,nem ugyanazt láttátok bele a dologba.


    Nem nyert, újra húzhat.:)

    előzmény:
    diridori (1)
    2015-06-24  15:23
  21. 2015. június 26. 22:5147.

    Mi az a hodszerelem?

    idézet:
    Borsódomb (36)
    2015-06-26 14:40:33

    Borsódomb, hát ez! :)

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_785782 (36)
    2015-06-26  14:40
  22. 2015. június 26. 22:5046.

    Azért a 25 év szerelem hallatán, vagy ha valaki azt mondja, hogy 25 év alatt egyszer sem hangzott el egy hangos szó, akkor én azt mondom, hogy cöccöccö, a mesében van ilyen, vagy ha a valóságban is, akkor én örülök, hogy nem vagyok ilyen halvérű.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_672736 (45)
    2015-06-26  22:30
  23. Torolt_felhasznalo_672736
    Torolt_felhasznalo_672736
    2015. június 26. 22:3045.

    Ha valaki szerelmes, vagy azt hiszi hogy szerelmes az teljesen ugyanaz. Itt nem arról van szó hogy teszerinted mi az igazi szerelem vagy autó szerint mi az (szerintem fingja nincs, csak a farka érez…) vagy TI szerint mi az, vagy énszerintem mi az. Ne is boncolgassuk mert csak vitát generál. Az is lényegtelen hogy meddig tart a szerelem. Miért lenne felsöbbrendü a 25 évig tartó szerelem annál amelyik csak pl 8 hónapig tart, ha ugyanazzal az intenzitással égsz mind a kettöben? Az érzés ugyanaz. Átéled. Ez a lényeg. 


    Nem szép dolog leszólni valaki érzéseit a magas lóról, mondván hogy ugyan már, mit tudod te mi az a szerelem amikor annyira fiatal/buta/tapasztalatlan stb vagy. Honnan tudod mit érez? 


    Ha szerelmet meg nem lehet definiálni szerinted, akkor te miért próbálod másnak definiálni? Nem kötekszem csak kérdezem...


     


    Mikor Dante beleszeretett Beatricébe, azt hiszed ismerte? Nem, csak látta az utcán. Nem tudta hogy kifijaboriskája, honnan szalasztották, milyen a karaktere, a személyisége. de beleszeretett mert csak. Most akkor magyarázd meg Danténak hogy nem volt szerelmes csak hülye.

    előzmény:
    Nikita 666 (42)
    2015-06-26  18:28
  24. 2015. június 26. 21:4544.

    Én éltem át szerelmet, de máshogy éltem meg.


    Ha a szexualitás lényegtelen, csak a kötődés a fontos, akkor  szerelmes vagyok a közeli barátaimba?


    Ne haragudj, de nekem az ilyen lelkek találkoznak, ha egymás szemébe néznek ezos szöveg nekem halandzsa. Ha neten megismerkednek, és jön a szikra, az biokémia, szexuális vonzalom.


    Ha nincs rózsaszín köd, akkor nincs szerelem számomra, mert a szerelem az, amikor tényleg elmondhatatlanul boldog vagyok már csak a közelségétől is, beszélhet hülyeséget is, csak jó hallani a hangját, a szex pedig a szeretet megélése hatványozottan.


    Számomra a lélek az tudat meg biológia, és bizony az elme, a viselkedés tud változni. Már több mint egy éve elváltam. A volt férjem most is bármikor felhívhatom, ha bármilyen bajom van, és segít. Vele megéltem több szakaszban azt a felfokozott repülős élményt, és már eleve az első három év volt olyan. Szeretem, és ő is szeret engem, de 10 év után már annyi gond volt köztünk, ami halmozódott a változások miatt, hogy nem bírtuk házastársként együtt tovább. Én azt gondolom, jó társat fogok még találni, azt sem tartom kizártnak, hogy tényleg holtomiglan lesz az életemben, de arra kicsi esélyt látok, hogy ilyen szerelmet megéljek még egyszer.


    Volt 25 évvel idősebb szerelmem, biszexuális vagyok, én sokmindent el tudok képzelni, de a szerelem nem egy örök állapot, pont azért szép, mert annyira más. Amiről te beszélsz, az számomra a lelkitárs.

    előzmény:
    Nikita 666 (42)
    2015-06-26  18:28

Címlap

top