Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

3 évvel válás után

hannuci85
Létrehozva: 2015. március 2. 16:22

Novemberben lesz 3 éve, hogy elváltunk. Annó a férjem egy másikért hagyott el. Abból a kapcsolatból szintén házasság lett, majd pát hét múlva a baba is megszületett. Ez volt tavaly októberben. Nekem jelenleg nincs párom. A volt férjem kb 1 hónapja keres. Tavaly nyáron is keresett, de akkor még volt párkapcsolatom. Napi szinten keres és a beszélgetések is hosszúak. Mindenről beszélgetünk, ugy mint rég. 3-szor találkoztam is vele. Ő ugyanugy mint régen, ölelt és hát csók is volt. Igazából fogalmam sincs mit akar. Ha kérdezem azt mondja hiányzom és mindig is hiányoztam neki és nagyon sokat gondol rám, meg h mi lenne már ha együtt maradunk. Aztán van h napokig semmi ilyen téma csak általánosságokról beszélünk ki mit csinált meg ilyenek. Nem tudom igazából hová tenni a dolgot. Nem tudom mit akar, sztem ő sem igazán. Volt már valaki hasonló vagy ilyen szitációban. Mi lett veletek? Szerintetek mit tegyek, hogyan tovább. 

  1. Torolt_felhasznalo_383651
    Torolt_felhasznalo_383651
    2015. március 5. 23:2350.

    Nem érzed, hogy a palánkon túlra dobott? 

    előzmény:
    hannuci85 (1)
    2015-03-02  16:22
  2. Torolt_felhasznalo_383651
    Torolt_felhasznalo_383651
    2015. március 5. 23:2049.

    Semmi nem ugrik be?

    előzmény:
    hannuci85 (1)
    2015-03-02  16:22
  3. 2015. március 4. 09:2748.

    Kedves topikindító! 


    Én elváltam, de bennem fel sem merült, hogy az exem a gyerekekkel történő kapcsolattartáson és az "Amúgy mi újság? Nálunk semmi különös." - mélységű beszélgetéseken kívül bármilyen szinten visszakerülhetne az életembe. Hozott egy döntést anno, ahogy én is, és előtte együtt nem működött. Ennyi. Tovább kell lépni és kész. 


    Tökmindegy, hány éve váltál el papíron, érzelmileg is ideje lenne elválnod neked is.


    Az események kronológiája: 


    - megtaláltad vélt életed szerelmét 


    - hozzámentél 


    - ő talált egy újabb szerelmet 


    - elváltatok


    - ex új szerelme terhes lett, közben te is élted az életed, próbálkoztál


    - a terhesség vége felé, tavaly nyáron életed vélt szerelme újra keresni kezdett téged (vajon véletlen? az utolsó hónapokban vagy nem volt olyan kívánatos az asszony, vagy a terhesség miatt nem akart / tudott annyit nyújtani az ágyban, mondja a gonosz énem), neked akkor még volt párkapcsolatod, olyan "szódával elmegy" kategória (ha többet jelentett volna ennél, hosszasabban ecsetelted volna, milyen szuper volt)


    - exed feleségül vette új szerelmet (nem is a baba miatt, áá, biztos csak én vagyok gonosz), neked pedig megszűnt a párkapcsolatod 


    - exed gyermeke megszületett pár héttel az esküvő után (de tényleg nem csak a gyerek miatt vettelek el, drágám.. aha. Akkor miért nem mielőtt megcsináltad?) 


    - A baba most kb. 5 hónapos lehet. Exed gőzerővel keres... új anyuka a babával ilyenkor még sokszor éjszakázhat, első babánál ráadásul sok a para is. Nem hiszem, hogy sok energiája marad a férjére... 


    Szerinted ezek után mit akarhat az exed? 


    Ha nem nyilvánvaló ennyiből, akkor menthetetlenül kötődsz érzelmileg az exedhez, csak megerősítést vársz, hogy helyes lenne újra összejönni vele. Egyébként nem is az a kérdés, hogy ő mit akar, egyértelmű jelét adta annak, hogy bármikor újra ágyba vinne. (Újdonsült apuka ha lelkes, max. a babát ölelgeti-puszilgatja ilyenkor a felesége mellett, nem az exét). A kérdés csak annyi, hogy te mit akarsz. Beszállsz harmadiknak, ezúttal testtel-lélekkel és nemcsak lelkileg? (lelkileg már amúgy is nyakig benne vagy, asszisztálsz az életéhez, csak csettint és beszélgetsz vele, találkozgattok, figyelemmel kíséred az életét, a leírás 85%-a az exedről szól, de hol vagy te, vagy a kapcsolataid?). 


    Szóval: a "szerintetek mit tegyek, hogyan tovább" rossz kérdés. Mivel ezt csak te döntheted el. A kérdés az, hogy "vissza akarok szerezni egy olyan pasit az életembe, aki egyszer már elment egy másikért?" Ha igen a válasz, te is jól tudod,hogy újra el fog menni. Csak akkor már nemcsak te sérülsz, sérülhet a gyereke, a mostani felesége is (azt most hagyjuk hogy ő vette el tőled, mert megfogta a gyerekkel de máris félrejár, szóval itt egyenlítődött a száma). A sztoriból csak a gyerek az ártatlan, mégis, ha apa valamiért a végén mégiscsak melletted kötne ki, vagy csak borulna a bili miattad, ő szívna a legnagyobbat. Ti csak azt ennétek mind, amit főztetek. Akár bosszú, akár szerelem az indíték. 


    És az is kérdés még, hogy "elviselném az exférjemet szeretőként?" És még sorolhatnám, de a legfontosabb: "Akarok valaha családot, gyereket?" - Ha erre az egy kérdésre IGEN a válaszod, abban az esetben úgy dobd ki ezt a pasit, hogy a lába se érje a földet. Ha függetlenebb típus vagy (mondjuk akkor nem nyilvános fórumon kérnél tanácsot), akkor bevállalhatod szeretőnek, esetleg laza szórakozásnak arra az esetre, ha éppen nincs kivel, de jó lenne. Kéznél van, ismered a szokásait, a testét, ő is a tiédet, nincs kockázat. De akkor is járj nyitott szemmel, és keress magadnak egy gerincesebb példányt. Annyi pasi van a világon...  Én szorítok! :)


     


     

    előzmény:
    hannuci85 (1)
    2015-03-02  16:22
  4. 2015. március 4. 08:4147.

    Mindenki megérdemelne itt mindent. Volt férj legelső sorban. De volt feleség is sérülni fog ebben a bosszúállásban ha akarja, ha nem.

    előzmény:
    Amarynda (46)
    2015-03-04  08:17
  5. 2015. március 4. 08:1746.

    nezd ha azok utan amit a ferje csinalt vele es most az uj felesege vel meg a gyerekkel ha visszamegy hozza akkor megerdemli.


    ahogy a mostani feleseg is megerdemli hogy a ferje most omelette dug felre.


    Biztosan azt kepzelte az ostoba fejevel ha csinaltat maganak egy gyereket akkor majd a pasi nem jar felre melolle ugy ahogyan az elozo felesege meloll ovele tette. mindig orulok amikor az ilyen ostoba pichakat ugyanugy kijatszak ahogy o kijatszotta az elozo feleseget. a gyerek meg nem a volt feleseg gondja.


     

    előzmény:
    Eperke2222 (45)
    2015-03-04  07:59
  6. 2015. március 4. 07:5945.

    A gyerek nem pajzs hanem a három személy áldozata (lesz). Mindegy felnőttek, ők tudják, topikindító amúgy se sehol azóta se, szal nincs min rágódni. Ízlés kérdése. Én nem szeretnék bosszúból összefeküdni senkivel se ex-szel se jövendőbelivel. Hogy az új asszony is "megtanulja". Valszeg rájött már. De az engem mit érdekel, hogy ő jól van-e vagy a fejét veri a falba vagy egyedül neveli-e a volt férjem gyerekét?? Nem az én dolgom. Ahogy a főnökasszonyom szokta mondani, kefélni csak kalandvágyból...


    Asszonyka megint összejövöget majd volt férjjel és szépen vissza is szerelmesedik belé. Na az lesz a csodálatos.

    előzmény:
    Amarynda (44)
    2015-03-04  07:35
  7. 2015. március 4. 07:3544.

    Felesleges a gyereket pajzskent elore tartani szerintem. engem nem hat meg hogy van e gyerek vagy nincs de tuti hogy visszaadnam a kolcsont utana kirohognem mind a kettejuket.


    soha nem mennek vissza az exhez de megkapna a lecket tolem.


    az uj feleseg meg akkor nem gondolkozott amikor szetrakta a labat a nos pasinak akkor most viselje hogy esetleg a ferje re ndszeresen felredug vagy ha ez neki nem felel meg nevelje egyedul a gyereket es kesz.


     

    előzmény:
    Eperke2222 (26)
    2015-03-03  09:12
  8. 2015. március 3. 14:1643.

    Ex-szel kezdeni? Jusson eszedbe, lelépett, idegenben csinált gyereket. Én szóba se állnék vele. Minél tovább bájcsicseregsz vele napi szinten, annál biztosabb, hogy az ágyadban köt ki (ezért csinálja, valszeg az új asszonyka a szülés után nem akar vele szexelni!) De megint elválni, és Téged újra elvenni biztosan nem fog. Ha csak bosszút akasz állni, az Neked is fájni fog. Ha jót akasz magadnak, szakítsd meg vele a kapcsolatot, és inkább keresgélj másfelé, aztán nevess az arcába.

  9. 2015. március 3. 14:0242.

    Erről eszembe jutott Meryl Streep egyik filmje, Egyszerűen bonyolult, mikor az exek még mindig jóban vannak, a pasi persze visszavágyik, mert a mostani házasságában ott a pici gyerek, család, problémák ... Az ex-cel pedig tök könnyű lenne az élet ... A végén persze pofára esik ... de a nőnek így is nagy elégtétel lesz.

    előzmény:
    hannuci85 (1)
    2015-03-02  16:22
  10. 2015. március 3. 13:1841.

    Én azért nem vállalnám be, mert gusztustalan. És magamat helyezném le oda, ahol exférjem van. Aki mer az nyer? Ezen esetben mégis mit? Egy szeretőt?


    1. jelen feleségnek a férje, nekem csak szeretőm lesz


    2. ugye tudod hogy a nők meddig érzelem nélküli szeretők? Kb a második aktusig.


    Ki a jóistennek hiányzik ez??!!

    előzmény:
    csupaszp (37)
    2015-03-03  12:46
  11. 2015. március 3. 13:0740.

    Meg annyit mondj el, hogy kb ti mennyi ideig voltatok hazasok? Ugy sejtem, ez az alak eleg hamar elszall egyik viragrol a masikra. Ahol szagot erez, oda lecsap, nem hagyja ki.


     

    előzmény:
    hannuci85 (1)
    2015-03-02  16:22
  12. 2015. március 3. 13:0439.

    En tapasztalatbol irtam, en "hule" voltam,mert tudtam, nem ilyen pasira, nem ilyen kapcsolatra vagyom. Az elejen meg en jobban, aztan a pasi egyre inkabb ragaszkodott hozzam. Amig  egyszer csak konyvet kolcsonadni jart le egy ocska penztarosnonek. Ugye, konyvtar az nincs. Kezdte jatszani a pasi az agyat. Aztan kerte, lazitsunk a kapcsolatunkon. Lazitottunk, felfogtam, szexre nekem is jo ugy alkalomadtan. Ekkor meg "szebb" is volt a kapcsolatunk, mert nem volt semmi kotelezettseg. Addig tartott ez,amig en teljesen ki nem abrandultam belole. Aztan meg o jott utanam szazezerrel, de en mar csak mosolyogni tudtam az erolkodesen. Sose volt ferjem szerencsere.  

    előzmény:
    hannuci85 (1)
    2015-03-02  16:22
  13. 2015. március 3. 12:5438.

    En meg nem. Nos, en meg abszolute nem foglalkoznek a masik novel. Egye meg mindenki, amit fozott sajat maga. Ebben a szituban bizony nagyon onzo lennek. Ennek a pasasnak tobbe egyetlen szavat sem hinnem, konnyen vennem, mond, amit akar,a fene se hiszi mar el neki, meg azt sem, ami igazat mond. Ha akarnek meg vele agybabujni, addig tennem, amig teljesen ki nem abrandulnek belole, amig meg kedvem lenne hozza, meg nem talalnek magamnak egy igazi partnert. Ha meg eljonne az ideje, paros labbal rugnam ki. Meg ha igazan engem akarna, akkor is. Ha ez a no sem kell neki, majd talal egy ujat, attol senki ne rettegjen, hogy nem. Irto hamar. Az ilyen igy szokta, nem kellesz, mas kell, majd rajon, hogy az elso volt az igazi, aztan ennek folytatasat en mar nem varnam ki. Semmit nem tennek, ami veluk kapcsolatos, bosszu vagy ilyesmi celbol, az majd ugyis elintezodik, elobb utobb mindenki megkapja a magaet. Azzal "fizetnek", hogy onzo lennek es csupan magamra gondolnek, amit annak idejen ok "kifelejtettek", hogy en is ember vagyok.


    Meg egy: egy ilyen pasit "elvesziteni" tiszta szrencse.

    előzmény:
    csupaszp (33)
    2015-03-03  12:07
  14. 2015. március 3. 12:4637.

    Pedig a nők 90% nem mer meglépni egy ilyen lépést, akár feleség, akár szerető, mert nem biztos a saját nőiességébe, s fél, h utána már ő nem kell a pasinak. Pedig ez egy nagy baromság. Aki mer, az nyer.

    előzmény:
    Eperke2222 (36)
    2015-03-03  12:31
  15. 2015. március 3. 12:3136.

    Pedig k*rva nagy kár lenne érte, ilyen karakán palit még egyet nem talál úgyse...


     

    előzmény:
    csupaszp (33)
    2015-03-03  12:07
  16. 2015. március 3. 12:3135.

    Biztos kettőn állt a vásár. Akkor. De most akkor az új feleség miatt is megromlott az új házasság, új gyerekkel, kicsit visszapuszilkodna a régibe? Nem gusztustalan ez kicsit?


     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_613491 (32)
    2015-03-03  12:04
  17. 2015. március 3. 12:1334.

    Akkor most te is ess teherbe tőle...

    előzmény:
    hannuci85 (5)
    2015-03-02  18:14
  18. 2015. március 3. 12:0733.

    Nekem több ismerősömnél is ez van. Szerepcsere. Most szeretne hozzád járni mint egy szeretőhöz. Ennyi. Ha jó volt vele a szex, s most nincs más, vállald be.De ha többet szeretnél, én felvenném a kapcsolatot a mostani feleségével, s elmondanám neki, h visszajár hozzám az exem.


    S döntse el, melyiktek kell neki.


    Bár ezt kevesen vállalják be, mert így azt hiszik, örökre elveszítik ezt a torkos farkú bikát.

    előzmény:
    hannuci85 (1)
    2015-03-02  16:22
  19. Torolt_felhasznalo_613491
    Torolt_felhasznalo_613491
    2015. március 3. 12:0432.

    Azért azt tegyük hozzá, hogy mindig kettőn áll a vásár... Tapasztalatom szerint ha egy nőnek felteszik azt a kérdést, hogy "Neked milyen szereped volt a házasságod megromlásában?", akkor általában felháborodnak, vagy úgy tesznek, mintha nem is értenék a kérdést...

    előzmény:
    Szállófelhő (29)
    2015-03-03  11:22
  20. Torolt_felhasznalo_397210
    Torolt_felhasznalo_397210
    2015. március 3. 11:5531.

    mit számít ez nektek nőknek


    hordozhatjátok a gyerek, nekem is van, nekem is van

    előzmény:
    Eperke2222 (26)
    2015-03-03  09:12
  21. 2015. március 3. 11:2330.

    ... bocsánat, volt férjed...

    előzmény:
    Szállófelhő (29)
    2015-03-03  11:22
  22. 2015. március 3. 11:2229.

    A férjed igazából egy háremben érezné jól magát, csak hát azok a fránya társadalmi konvenciók...

    előzmény:
    hannuci85 (1)
    2015-03-02  16:22
  23. 2015. március 3. 11:0528.

    Gondolod ki fogja tudni dobni, ha még annyira kötődik ehhez a szemét alakhoz, hogy képes megalázni saját magát?


    Bele fog menni, ez nyilvánvaló és pár hónap múlva nyitja az újabb topikot.....

    előzmény:
    felicienne (27)
    2015-03-03  11:02
  24. 2015. március 3. 11:0227.

    Hasznald, onmagad szorakoztatasara, amig nem talalsz egy melto tarsad maganak.


    De semmi masnak ne tekintsd csak hasznalati targynak. Ez az ember mast nem erdemel. Erzelmeket hagyd ki ebbol a kapcsolatbol, hidd el,a  volt ferjednek sincsenek erzelmei feled.


    Hasznald, es amikor nem kell, dobd ki. De soha, egy percig ne vedd komolyan!

    előzmény:
    hannuci85 (1)
    2015-03-02  16:22
  25. 2015. március 3. 09:1226.

    Én nem. Maradjunk annyiban, hogy minimum megérdemlik egymást és én inkább kimaradnék ebből a körből. A gyerek viszont nem tehet semmiről.


    Bebiztosítsa magát? Jól sikerült. A gyerek még rácsos ágyban, de apu már máshová szeretné bedugni. Kurva nagy biztonságban vannak.

    előzmény:
    Amarynda (23)
    2015-03-03  08:23

Címlap

top