Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Kevesebb a szex...

kropatics
Létrehozva: 2015. február 11. 16:32

Tudom sok férfi-társam jár hasonló cipőben, mint én, arra vagyok kíváncsi, ők hogyan életék túl ezt az időszakot,hogyan találtak újból egymásra a párjukkal. 


Kisbabánk megszületése óta (1 éves a baba), lényegesen kevesebb, és minőségileg is sokat romlott a szex a feleségemmel. A házasságunk jó, szeretjük egymást nagyon, segítek neki mindenben, próbáljuk megbeszélni, és orvosolni ezt a problémát...mégsem javul a helyzet. Talán a hormonok miatt, mert a baba még  mindig szopizik...,nem tudom.


Tanácstalan vagyok mit lehetne tenni, tartok tőle, ha ez sokáig így megy, rámehet a házasságunk.

  1. 2015. február 24. 18:1062.

    Sziasztok!


    A szakdolgozatomhoz (melyet a szexuálterápia posztgraduális képzésre írok) szeretném a segítségeteket kérni. Párkapcsolatban élő 30-as nőket szeretnék invitálni kérdőívem kitöltéséhez, mely kb. 40 kérdést tartalmaz és 10 percet vesz igénybe.


    Nagyon köszönöm a segítséget!


    A kérdőívhez kattints ide.


    Edit

  2. Torolt_felhasznalo_899947
    Torolt_felhasznalo_899947
    2015. február 22. 14:0761.

    Nahát! Mi mindenre nem jó egy ilyen topik! Röpke 9 nap alatt lassacskán javul a helyzet.... 

  3. 2015. február 20. 20:3860.

    Egy ideig még követtem a dolgok folyását, aztán elvesztettem a fonalat, de szerintem nem csak én...


    Amúgy a helyzet szépen lassan javulgat, ahogy a feleségem hormonháztartása is mutat némi rendeződési hajlamot...

    előzmény:
    FullMoon (57)
    2015-02-17  17:56
  4. 2015. február 19. 17:5659.

    Csak tudnám, hogy ki az, aki képtelen moderáltatás nélkül végigolvasni egy topicot.


    De mindegy, nem óhajtok veled vitázni.

    előzmény:
    Lédienn (56)
    2015-02-13  09:14
  5. 2015. február 17. 17:5758.

    Bocsánat, kropatics  ;)

    előzmény:
    FullMoon (57)
    2015-02-17  17:56
  6. 2015. február 17. 17:5657.

    Cropatics, mi a helyzet, sikerült valamit kimazsolázni, mielőtt iszapbirkózásba kezdtek itt a népek? ;)

    előzmény:
    kropatics (1)
    2015-02-11  16:32
  7. 2015. február 13. 09:1456.

    Sok az ellentmondás a kommentjeidban és nyílvánvaló a dilettentizmusod a témával kapcsolatban! De ez sajnos nem gátol téged abban,hogy leszóld a nőket,értelmetlenül.  Ráadásul idióta hasonlatokkal próbálod magyarázni  a hülyeségeidet. 


    Íme!


    Ostorozod azokat a nőket,akik "nem mernek a férjük,társuk előtt székelni,vizelni",mert annyira szégyenlősek. Sic!


    Hozzáteszed,hogy akkor ezek(?!)a nők milyen megfontolásból várják el,hogy férjük bent legyen a szülésnél és végignézze gyermekük születését. Merthogy az milyen kiábrándító,hogy a férj szülésnél széttet lábakkal látja a feleségét stb.


    Tévedés! Azok a nők,akik "szégyenlősek" ,soha nem engedik meg,hogy férjük bent legyen a szülésnél! Amelyik nő viszont megengedi,annak később sem szokott problémát okozni,hogy ott volt a férje,látta őt a szülésnél.


    Szerinted nem kiábrándító,amikor valaki kigúvadt szemekkel,hangosan pukizva nyomja a bűzös(!) székletét a WC-be,vagy csurgatja a vizeletét?? Netán még menstruál is a nő és betétet,tampont se legyen ciki cserélni a férje előtt? Khmmm! (Bocsi az életszerűségért!)


    Civilizált társadalmakban ezeket az egyáltalán nem gusztusos és nem szexi élettani folyamatokat a legtöbb ember másoktól elvonulva,diszkréten igyekszik intézni! Már sok kisgyerek sem képes úgy WC-zni,hogy mások látják!  Ettől még felnőttként tökéletes lesz a szexuális élete,párjához való viszonya,ami számodra hihetetlen.


     


    De ez szerinted teljesen normális látvány,élmény egy férfi számára és semmi kiábrándító nincs benne. Sic! Egy férfi,aki rendszeresen így látja szeretett nőjét,(vagy a nő a férjét) az tuti nem befolyásolja szexuális életüket - szerinted. 


    Ellenben ha szülésnél apu ott van az asszony fejénél és nem a lába között(!!) az milyen kiábrándító és későbbiekben emiatt romlik el a szexuális életük. Khmm!


    Apás szülésnél intézményi keretek között soha nem engedik a papát az asszony lába között,előtt állni,nézegetni! Már csak azért sem,mert ott mindig az orvos,szülésznő áll segíteni,ha kell!  A papa mindig a mama fejénél van.


    Filmezni is csak nagyon egyedi esetben engedik,de akkor sem ott. Szóval apu nem látja szülés közben a "szerelem kapuját",nem emiatt fogja majd szexuálisn kevésbé kívánni feleségét.


    Sőt! Az a nemzetközi tapasztalat,hogy az apás szülések sokkal mélyebb,őszintébb testi,lelki,szexuális(!!) összhangot adnak később ezeknek a pároknak.  


     


     

    előzmény:
    Nikita 666 (31)
    2015-02-11  20:30
  8. 2015. február 13. 00:1955.

    hát vagy az az 1 éves gyerek esetleg még most is 2-3x felkel egy éjjel és egy éve nem aludt át egy éjszakát sem anyuka (mert ha a gyerek át is aludt egyet-egyet, akkor ő felébredt a szokott időben és várta mikor hívja..). Az én fiam 3 éves de még mindig felkel egy éjjel 1-2x. Nem kell átmennem hozzá, átjön őiszik, pisil, visszamegy, megijed egy árnyéktól, visszajön odabújik, megnyugszik, visszakísérem, süsüke is megvan és visszaalszik. Én meg másfél óra múlva mert addigra totál felébredtem... (most pl. várom hogy újra elálmosodak bár kb 10 percet aludtam mielőtt felébredt volna...) A tartós kialvatlanság pedig nagyon gyilkos tud lenni...

    előzmény:
    cabron (53)
    2015-02-12  15:37
  9. 2015. február 12. 20:3254.

    Pontosan hogy a legjobb helyen jár..ki tudná jobban erre a megoldást mint mi, nők....Látszik hogy szerti a párját, és VELE akar lenni..(A haver lehet röhögve azt válaszolná neki, hogy "menjél szopass egyet azt'jól van) 

    előzmény:
    Míra (5)
    2015-02-11  17:02
  10. 2015. február 12. 15:3753.

    Ez így okés, és normális esetben nem húzódik el hónapokra. Az intimitás a párunkkal elvileg felüdülés és ha tényleg nem arról van szó, hogy elájulsz, ha nem alszol, vagy minden porcikád fáj, mert épp közvetlenül szülés előtt vagy stb, akkor azért fura, hogy az ember ezt nem kívánja. Tényleg inkább hormonális oka van.


     


    Az szerintem gáz, ha egy kimerült anya folyamatosan a mosást, mosogatást választja az összebújás helyett. Vagy azon kattog, hogy úgy érzi "elhagyja" a gyerekét, ha átadja magát a szerelemnek.

    előzmény:
    FullMoon (52)
    2015-02-12  13:04
  11. 2015. február 12. 13:0452.

    "Mamika tartsa oda a popóját 20 percre, oszt csókolom." Hát pedig ez pont hogy kényszer, és senkinek nem jó... a férjnek sem, mert ez semmivel nem jobb mint ha segítene magán a fürdőben...


    A szeretkezés egy nagyon finom egyensúlyon alapuló adok-kapok játék, ami szereteten alapul és nem kötelességen... és ha nekem épp nincs igényem kapni sem, mert többre értékelek 20 percnyi alvást is, akkor az adás sem megy, legalábbis nem úgy, hogy az a másiknak kielégítő legyen.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_302972 (51)
    2015-02-12  12:34
  12. Torolt_felhasznalo_302972
    Torolt_felhasznalo_302972
    2015. február 12. 12:3451.

    Nyilván nem a kényszerre gondoltam én se. Nekem se volt kedvem szülés után, összevarrva. És nem is arról beszéltem, hogy a pasi, ekkor más nő után néz-e. Mert ha ez áll fenn, az már régen rossz. Emberek vagyunk, nem állatok, kibírjuk, persze. Csak épp erre írtam, hogy szájjal is lehet segíteni a zemberünkön, ha télleg szeretjük és tudjuk, hogy ő is megértő, szerető férj. Én emlékszem, hogy szülés előtt már bazira nem volt kedvem szexhez, de ennyit megtettem neki.

    előzmény:
    maszi (50)
    2015-02-12  12:07
  13. 2015. február 12. 12:0750.

    A terhességeim alatt egyáltalán nem kívántam a szexet, pedig ahogy írtam én velem ilyen téren igazán nincs baj, sőőőt. Mondjuk ez is tisztán hormonhatás volt.


    Azt írod, hogy szülés előtt-után 1-1 hónap, az mondjuk már rögtön két hónap. Ennyit vajon kibír egy pasi szárazon, hát szerintem, ha olyan akkor nem! Mondjuk egészségügyileg ki kéne várni a hat hetet a nő érdekében.


    A menyem és az unokahúgom a két óriási bébi miatt, úgy szét voltak szaggatva, és varrva, hogy wc-ni se tudtak rendesen, nemhogy szexre vágytak volna. Ja és hogy ne mondjam pl. a menyemnek bedurrant a cicije is, kb. 5-6 héten.


    Így aztán szerintem ez a variáció, hogy anyuci tartsa oda a popoját 20 percre, meg hogy ott a szája, az meg a nőkkel szemben nem fair.


    Fájós fenékkel, meg minden belső szervvel, meg feszülő mellel, térdre vetni magunkat, hogy apus ne menjen el máshoz, ez szerintem totál önző dögség a pasik részéről. Főleg, hogy a nők jó részénél a gátseb kb. 4-6 hónap mire tökéletesen begyógyul. Ugyanez vonatkozik a császármetszés sebeire, hegeire is.


    Azért arra kíváncsi lennék, hogy ha egy pasit mondjuk vakbéllel megműtenék és egy-két héttel később azt mondaná a nője, hogy no apukám akkor gyerünk ugorj, húzzá bele, de ha nem megy akkor ott a kicsi nyelved, mert különben elmegyek máshoz, apus vajon mit szólna?


    Tévedés ne essék, szerintem mindenkinek oda kell figyelnie a másikra. Ha a pasi elvárja, hogy a nő megtegyen a boldog szex miatt mindent, és kényeztesse a zurát, akkor a pasinak is meg kell tennie mindent annak érdekében, hogy asszonykájának kedve legyen, és az asszonynak biztosítsa a feltételt ahhoz, hogy rá tudjanak hangolódni a fáradtság, és egyebek ellenére is a dologra, és az asszonynak ugyanolyan jól essen, mint az urának.


    Mert azért lássuk be, hogy ha egy nő állandóan csak odatarcsa, és szájacskázik a zurának, akkor az minden csak nem kedvcsináló a nőnek, és ettől aztán az asszony még szarabbul érzi magát, kevesebbet akarja és még rosszabb lesz köztük a szex.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_302972 (49)
    2015-02-12  10:52
  14. Torolt_felhasznalo_302972
    Torolt_felhasznalo_302972
    2015. február 12. 10:5249.

    Milyen ösztön? Milyen hormonok? Mamika tartsa oda a popóját 20 percre, oszt csókolom. Nem, nem hagyhatunk egy férfit hónapokig szárazon. Mert nem fair. Akkor anyuci vegye elő a pici szájacskáját és segítsen a zurának. 


    Én megértem, ha szülés előtt meg utána 1-1 hónapig nincs szex. Mert tök természetes. Szegény vágósúlyra hízott nő azt se tudja hova tegye a lábát, nemhogy szexen járna az esze. De a türelmi idő után már be lehet iktatni 1-1 gyors menetet.


    előzmény:
    Szállófelhő (45)
    2015-02-12  10:11
  15. 2015. február 12. 10:5248.


     


    Nézd meg Maszi-t, ahány nő, annyiféle elképzelés. Annyiféle életlehetőség, életvezetés.


     


    Én veled értek így ebben egyet, hogy a férfinek meg kell adni ami az övé, viszont ha valaki más véleményen van és képes azt megvalósítani anélkül hogy a házastársi kapcsolat kárára menne, akkor tegye, szíve joga.


     


    Az ősi program miatt hisztiznek. Hiába tolódott ki a gyerekvállalás ideje, nagyon nem természetes az, hogy valaki bőven 35 felett szüljön ELSŐ gyereket. Persze hogy hisztiznek, érzik az idő sürgetését. Hiába mondják sokan hogy az időt meg lehet állítani, ránctalanítással, fiatalos külsővel, edzett testtel, attól még a biológiai óránk kegyetlenül ketyeg.


     


    Ha azt úgy is gondolod hogy Istent leszarod, a Sátánra ilyesmit azért majd ne mondj, nem olyan megbocsátó.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_302972 (43)
    2015-02-12  09:09
  16. 2015. február 12. 10:4347.

    Elgondolkodtam, amit a férjedről írtam amiatt bocsánatot kérek, nekem nincs jogom ítélkezni felette.


    Persze, egy nőnek természetes hogy gyereket szeretne, ez az élet természetes rendje.

    előzmény:
    maszi (46)
    2015-02-12  10:21
  17. 2015. február 12. 10:2146.

    Tudom, hogy nem az ilyen férfiakra írtad, csak ha már megírtam a gyerekkel kapcsolatos dolgot, akkor erre is írtam. És én valahogy mindig természetesnek tartottam, hogy legyen gyerekem, nem is gondolkodtam el ezen.


    Az én első férjem azért volt más, mint a többi, mert szerintem ő az a fajta pasi, akinek soha a boha életben nem lenne szabad családban élnie, nem szabadna együtt élnie egyetlen nővel sem. És gyereket pedig nem szabadna szülni tőle. Bár a gyerekei jó fejek lettek, köszönhetően nekünk a feleségeknek.


    A család, a "feleség" csak arra kell neki, hogy ne szállodában kelljen élnie, és mindig legyen valaki, aki mos, főz rá, és mindig kéznél van egy kis digi-dugira. Ja, és átalánydíjas, nem kelljen külön mindenre költenie.


     

    előzmény:
    Nikita 666 (44)
    2015-02-12  09:17
  18. 2015. február 12. 10:1145.

    Vááá... abszolút nem értetted, amit írtam. 


    Nem racionális az egész, hanem mélyen ösztönös, hormonálisan  kódolt. Ettől nehéz. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_302972 (36)
    2015-02-11  20:59
  19. 2015. február 12. 09:1744.

    Te a kivételek közé tartozol, megszenvedtél a gyerekért.


    Igen, az az eset amit említesz, valóban bunkóság, jelelmtelenség. De én nem az ilyen férfiakra írtam azt, amit.

    előzmény:
    maszi (42)
    2015-02-12  08:58
  20. Torolt_felhasznalo_302972
    Torolt_felhasznalo_302972
    2015. február 12. 09:0943.

    Istent, mint olyat, leszarom.


    Én nem vagyok ilyen. Sosem akartam szülni, nem ez volt életem célja.


    Soha nem is fogom megérteni azokat a nőket, akik képesek hisztizni, mert még nem szültek.


     


    Akinek az társadalmi elvárás, hogy szüljön, szüljön, szüljön, az meg is érdemli.


    És igen, sokszor könnyebb lenne az élet gyerek nélkül. 


    És hidd el a pasik is szeretik ha családban vannak. És meg is kell nekik adni, amit akarnak.

    előzmény:
    Nikita 666 (40)
    2015-02-12  08:11
  21. 2015. február 12. 08:5842.

    Nem tudok a többiek nevében beszélni, de nekem soha az életben nem fordult meg ilyen a fejemben, hogy könnyebb lenne bármelyik gyerekem nélkül.


    Sőt tovább megyek, a fiamért kifejezetten harcoltam. 26 hetes terhes voltam, amikor majdnem elvetéltem, összevarrták a méhszájamat, és 11 hetet feküdnöm kellett, csak az utsó két hétben járkálhattam bátran. 6 hétig a kórházban, napi 6x1 tabletta bricanyl és 2x1 seduxen, majd 5 hétig otthon, úgy, hogy naponta max. 2 órát kelhettem csak fel, wc, fürdés, evés, ivás, stb-re.


    Ezt az időszakot használta ki az első férjem, és ment félre.


    Én megértem, hogy valaki szereti a szexet, mert én igazán imádok szexelni, és mindig is nagyobb étvágyam volt, mint bármelyik tartós kapcsolatomban a pasimnak. De azt rettentően jellemtelen, és bunkó dolognak tartom, hogy valaki nem bír ki pár hetet. Mert mondjuk amikor a kórházban voltam, ott nem lehetett segítenem a férjem problémáján, csak otthon. De ő azt a pár hetet sem bírta, amig kórházban voltam. Szerintem ez az igazi nagy cserbenhagyás, amikor valaki a másik ember kiszolgáltatott helyzetére nincs tekintettel, csak a saját önzőségére.

    előzmény:
    Nikita 666 (40)
    2015-02-12  08:11
  22. 2015. február 12. 08:2041.

    Ebből a szempontból nagyon szerencsés vagyok. Két házasságomba, a szexhiány soha nem volt probléma. Mikor a fiamat szültem, vasárnap még szeretkeztünk, s ő csütörtökön született. Terhesen még jobban kívántam a szexet. Szülés után 3 héttel meg már újra szeretkeztünk. Én sem engedném soha oda a férjemet mikor szülök, ez csak rám tartozik.


    Azért váltam én mindkét esetbe, -hamar eljárt a kezük, ezt nem tűrhettem- mert megutáltam őket. S így tovább nem volt értelme.

    előzmény:
    kropatics (1)
    2015-02-11  16:32
  23. 2015. február 12. 08:1140.

    Soha nem a szexualitás a lényeg. Az csupán egy szükséglet, és rögtön az alapszükségletek (evés, ivás, alvás) után jön. És fontos. A vágy nem csökkenhet, mivel nem az ingerlés a fontos, az agyban dől el a vágy. Ha két egymást szerető ember egész nap olyan hangulatot teremt, hogy érződik a szeretet, akkor a vágy beáll egy szintre, arra csak egy kevéskét kell rádobni.


    A kisgyerekes témára nem írok, mert amit mondanék, az Istentől elrugaszkodott. Tudom hogy neked is nehéz, és most őszintén (nem kell válaszolni), bármilyen aranyosak is, bármennyire szeretjük őket, soha nem fordul meg az anyukák fejében, hogy jobb lenne, könnyebb lenne nélkülük? De a természet, az ösztön ezt a gondolatot felülírja, igen, szüljünk bármi áron. A férfiakban viszont teljesen más kód lakik. Szaporodj, szaporodj. És még örülhetnek az anyukák, hogy ez a kód a férjekben a gyerek pár éves koráig megmarad az otthoni kísértésben. Az ösztöneiknek engedve simán magot hullathatnának bárhol. Nem szeretem azt, amikor a nők megjegyzik, hogy elvégre emberek vagyunk, parancsolhatunk az ösztöneinknek. Több évezredes ösztönt, vagy akár genetikai kódot ha úgy szebben hangzik, nem lehet törölni a társadalmi elvárások miatt.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_302972 (35)
    2015-02-11  20:55
  24. 2015. február 12. 07:5839.

    Dehogynem, elég sok nő szégyenlős. És egy részük épp amiatt, mert nincs szerelem. Némelyikük pedig totál gátlásos, még a szexuális életet sem élvezi, elég itt a fórumon körbenézni. Ha megkérdezném, hányszor mertek székelni, vagy akár pisilni a férjük előtt, nem lepődnék meg a válaszukon. Hidd el, a többség hacukában alszik, az hogy pőre testtel odabújjanak a férjük mellé, fel sem merül bennük.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_302972 (34)
    2015-02-11  20:51

Címlap

top