Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Női intimplasztika

Kika
Létrehozva: 2015. január 9. 12:47

Pontosabban kisajak plasztikáról érdekelne olyanok véleménye, tapasztalata, akik már túl vannak rajta és tudják, hogy mi motivál egy nőt ilyen elhatározásra.


Ami érdekelne:


-hol csináltattátok


-meghozta-e a várt eredményt


-gyógyulás folyamata


 


Előre is köszönöm annak, aki ír!

  1. 2015. január 25. 16:5659.

    Szoval  szerinted ugy kerek a vilag, hogy vannak a szep nok meg az irigyek.


    Az en velemenyem a kovetkezo:


    Szamomra nagyon ostoba ezen felfogas. Az, hogy teged az irigyseg es az indulatok vezerelnek meg nem jelenti azt, hogy a tobbseg is indulatok es irigyseg altal vezerelt.


    Tudod a normalis emberek hada, a tobbseg NEM a negativ erzelmek altal eli vilagat, carja le altalaban, hogy a masik milyen kulseju, plane nem pocsekolja energiajat negativ erzelmekre-IRIGYSEGRE-ha meglat egy kellemes kulseju valakit.


    Igencsak sajnalni valo vagy szememben, hogy ilyen kenyszerkepzeteid vannak, hogy irigykednek rad es fel akarnak lokni, mert szerinted Te vagy a legszebb kulseju a kornyezetedben. Tudod, ha valakit nem szeretnek a kornyezeteben, az nem a kulsejebol jon egybol (hacsak nem egy elhanyagolt budos allat), inkabb a belsejebol kisugarzo rondasagbol adodik. EZEKEN kene elgondolkodnod, talan pszi meg segithet Rajtad....

    előzmény:
    Kika (52)
    2015-01-21  15:58
  2. Torolt_felhasznalo_940913
    Torolt_felhasznalo_940913
    2015. január 25. 16:3758.

    Én meg nem értek egyet veled. A te világképedben keményen meg kell dolgozni a szép, csinos külsőért. 


    Kíváncsi vagyok baromira, hogy ki hogyan nézne ki, ha random módon kiválasztanának 100 darab 20 és 60 közötti nőt és nem lehetne sminkelni, hajat festeni, frizurát csináltatni, ékszert felvenni, satöbbi. És mondjuk mindenki egy fehér pólóban meg egy kék farmerben lenne. 


    Annak nem lennék persze ellenére, hogy sportolni lehetne, mert a sport EGÉSZSÉGES. De nem azért sportolok elsősorban, hogy jó alakom legyen, hanem mert jól szeretném érezni magam a bőrömben. Szeretnék viszonylag erős, hajlékony, állóképes, mittómén mi lenni. 


    És engem egy icipicit sem hat meg, hogy irigykednek az alakomra, sőt, valahol bazira idegesít, mert mást sem hallok, csak hogy milyen vékony vagyok (ráadásul az utóbbi időben híztam vagy 10 kilót, de ilyen jó megfigyelők az emberek, hogy nem veszik ezt sem észre). És igen, tényleg a nők veszik észre, hogy mennyire vékony vagyok (voltam), a férfiak baromira nem. 


    Mert a férfiak feltehetőleg NEM CSAK a kilókkal vannak elfoglalva. 

    előzmény:
    Kika (52)
    2015-01-21  15:58
  3. 2015. január 24. 11:5857.

    baromira egyetértek veled!!!

    előzmény:
    Kika (52)
    2015-01-21  15:58
  4. 2015. január 23. 10:4556.

    Nyilván szép és szép között is van különbség, persze.


    Igazatok van abban, hogy jobban érzi magát az, aki el tudja fogadni magát olyannak, amilyen. (már ha tényleg elfogadja, nem csak el akarja magával hitetni, hogy képes elfogadni...) Van, aki erre képes, és van, aki nem. Van, akit nem érdekel, hogy egy szürke kisegér a külsejét illetően az emberek között és van, akit örömmel tölt el, ha állandóan dicsérik és megnézik. Lehetne ezt a témát boncolgatni sokáig, pl. hogy valaki nem attól lesz boldog, hogy szép-e. Sőt pl. a csúnyácskább nőknek sokkal könnyebb, mert vannak barátnőik, akik nem irigyek rájuk, nem utálják őket a munkahelyükön, csak azért, mer a külsejük esetleg a többiekénél sokkal előnyösebb stb.


    Az elfogadásról talán annyit, hogy nem véletlen, hogy a nők "nyírják" egymást, folyton rivalizálnak. Azért, mert a nők nagy százaléka nem tudja elfogadni magát olyannak, amilyen. Frusztrálja az, ha a másik szebb vagy sikeresebb. Persze mindig a legirigyebbek papolnak és mutogatnak a másikra. Viszont nem gondolom, hogy a szebbre való törekvés betegség lenne.


     


    A témát azzal zárnám, hogy nem vagyunk egyformák és mindenki cselekedjen belátása szerint.


     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_940913 (55)
    2015-01-21  19:59
  5. Torolt_felhasznalo_940913
    Torolt_felhasznalo_940913
    2015. január 21. 19:5955.

    A hozzászólásaidat egyszer végigolvashatnád nyugodtan. A kezdeti tárgyilagosság után leírod, hogy amikor a terhesség alatt meghíztál, akkor lenéztek. Most meg, hogy visszafogytál, irigykednek. 


    A te világképedben a "szép" az a tökéletessel egyenlő. 


    Egy nagyon érdekes tanulmányban bebizonyították, hogy ha mindenki szép lenne a mai fogalmaink szerint, akkor közöttük is lennének még szebbek. 


    Szóval nagyon egyetértek Lédiennel és azzal, hogy jobb elfogadni a testünket úgy, ahogy van, HA AZ EGÉSZSÉGES és jól működik. A kilók témába most szándékosan nem megyek bele.

    előzmény:
    Kika (52)
    2015-01-21  15:58
  6. 2015. január 21. 16:2554.

    No comment! 

    előzmény:
    Kika (52)
    2015-01-21  15:58
  7. 2015. január 21. 16:2453.

    Ugye,ugye! 


    Akiket most is dühödten leszólsz,ők csak a te ízlésednek nem felelnek meg külsőleg,de ez nem gond!


    Az ő lelkük,önbecsülésük,önértékelésük,önbizalmuk ellentétben a tiéddel(!) így is tuti rendben,és ez a lényeg,mert így sikeresek. 


    Magasról tesznek mások véleményére,a tiédre is!


    Miért hiszed,hogy aki nem a te elképzelésed szerint él,nem úgy néz ki,az igénytelen?


    Te meg csak dühöngsz,szenvedsz tovább és kínodban gyötröd magad mindennel és egyetlen örömöd marad,hogy másokhoz hasonlítod magad és másokat kritizálsz. 


    Miért nem egy szupermodellhez hasonlítod magad és miért a játszótéri kismamákhoz?  Ja,hogy az már túl nagy "falat" neked?


    A szupermodellek,hírességek is laza,topis,kényelmes,kinyúlt cuccokban,zilált hajjal mennek a játszótérre is a gyerekeikkel és nem talpig sminkben,a legutolsó trendi cuccban,belőtt frizurával. Biztosan azért,mert "igénytelenek". 

    előzmény:
    Kika (51)
    2015-01-21  15:34
  8. 2015. január 21. 15:5852.

    A hozzám hasonlók csinos nők, mert adnak a külsejükre. Sokan irigyelnek is. Az egyik legszánalmasabb, mikor egy ronda nőn látni az irigység jeleit, hogy szét tudna robbanni, hogy fel tudna lökni. Gyakran szembesülök vele.


    Aki elfogadja, hogy nő létére csak egy mellkas adott, (nem kis melle, hanem még annyi sem) stb, nyilván azért teszi, mert nincs pénze vagy bátorsága egy ilyen beavatkozásra. Próbálja elhitetni magával, hogy az úgy jó, közben mikor meglát egy szép mellű, jó alakú nőt, szétveti az irigység.


    Egyik ismerősömet, aki megcsináltatta a mellét, mindenki plasztikcicázza, csak azért, mert jól sikerült a műtét és szép, feltűnő az eredmény. Pedig csak az irigység beszél belőlük. Az elfogadásról mindig azok papolnak, akik utálják a testüket. Pl általános jelenség, h a kövérek próbálják elhitetni magukkal és a világgal, hogy kövérnek lenni jó. Egy jó alakú nő nem hangoztatja, h húú de jó neki, mivel számára természetes az, hogy jól néz ki. Egy szép nő tudja, hogy mennyire jó érzés állandóan dicsérve, elismerve lenni, ezért akar még tökéletesebb lenni. Nyilván van, aki túlzásba esik.


    Miért van az szerinted, hogy a reklámok újságok, média a csinos, jó nőkkel van tele? Mert az a szép. Ki akar a tévében is ronda nőket nézni, mikor az utcán van elég? Nem reklámoznak semmit lapos, vagy dagadt nőkkel. Mert arra senki sem akar hasonlítani, az nem ösztönöz senkit semmire. A celebeket is bántják, h szétműttetik magukat, holott az irigység beszél az emberekből. Irigyek arra, ahogy élnek, amennyi pénzük van, és amit elértek, van aki mondjuk pont a műmellével. Pl. vannak a Dove-nak reklámjai, amibe ők direkt molettebb, "átlagos, mindennapi" nőket szerepeltetnek. Az a reklám gáz. Nem azért, mert mindenkinek szépségkirálynőnek kell lenni.


    Egyébként már írtam, hogy elég gyakran nézegetem a nemi szervem, mivel szőrteleníteni szoktam. A pornót sem vetem meg, de szerinted nyilván ez is betegség, ha valaki szívesen néz felnőtt filmet. El is kezdhetnénk akár boncolgatni, hogy kinek is vannak gátlásai, alapproblémái, de felesleges. Ez a topic nem erről szól. A hozzászólásaid alapján valószínűleg te még a saját nem i szervedet sem láttad, így nyilván ne tudod, hogy másoknak milyen van.


    Kérdeznék vmit: ha vki jó alakú volt, de a terhesség miatt elhízott, és szeretné visszanyerni az alakját, sz szerinted probléma, vagy alapbetegség? Betegség, hogy egy szép testben jobban érzi magát alaki, mint egy csúnyában?


     


    Arra a plasztikai sebészetre nem megyek, ahol te dolgozol, mert elteszel láb alól...

    előzmény:
    Lédienn (50)
    2015-01-21  13:13
  9. 2015. január 21. 15:3451.

    Igen, ezek a műtétek nem veszélytelenek, ezt mindenki tudja, aki belevág. Láttam azt a cikket és borzasztó... De nem minden műtét számít nagy kockázatúnak és amúgy sima mandulaműtétbe is szoktak belehalni...


    15-25 kg-ot hízni egy terhesség alatt teljesen normális. Lelki probléma a terhesség alatt hízni? JÉZUSOM... Igen, amúgy a legjobbakat akkor zabáltam. Na és?


    Mikor a gyerekemért megyek az óvodába, vagy játszótérre, kevés kivétellel, többnyire lelakott, zsíros fejű, elhízott, igénytelen nőket látok, mackóalsóban vagy trapézgatyában. Felemelő látvány.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_176902 (49)
    2015-01-21  12:07
  10. 2015. január 21. 13:1350.

    Már ott sántít a magyarázatod,hogy te és a hozzád hasonlók kizárólag a végletekről beszéltek és azokat hozzátok példának,alátámasztani,megmagyarázni a sok "igénytelennek" a saját vélt "igazatokat,tökéletességeteket",ill. az arra való törekvést. A valódi problémák megoldását pedig orvosilag,esztétikailag indokolatlan plasztikai műtétekkel gondoljátok megoldani.


    Akik ráadásul unatkoznak,van pénzük,idejük és unalmukban pl. saját maguk által is csak nehezen látható testrészüket vizsgálgatják,veszik górcső alá,majd megállapítják,hogy "ronda és formára kell igazíttatni" bármi áron. Ebbe belegondolni is rémes,a szituáció is szürreális.


    Mihez,kihez képest ronda? Mivel,kivel hasonlítják össze? Neten rákeresnek és rátalálnak a hasonszőrű,sérült társaikra,felrakott képeikre és azokat összehasonlíva kész a megállapítás? Netán anatómiai atlaszokat,könyveket,pornósokat nézegetnek?


    Egy csupasz,lapos mellkas,extrém lógó mell,elálló fülek,feltünő hegesedések stb. egyértelmű a legtöbb ember számára. De akik ezekkel is együtt tudnak élni,az nem azért van,mert igénytelenek,hanem azért,mert képesek önmagukat elfogadni,van más elfoglaltságuk,teljes az életük,jóban vannak testükkel,környezetükkel! Mivel egészséges a lelkük,a környezetük is tökéletesen egésznek,harmonikusnak látja őket és fel sem tűnnek a külsőségek.


    Nagyon beszédes és eddigi véleményemet,tapasztalatomat támasztja alá kommented főleg második része.


    Lefogytál állítólagos extrém túlsúlyodból és most már kevésbé,ill. egyáltalán nem látható testrészed találod rondának. Mivel a fogyás sikerült,kaján vigyorral,cinikusan hozzáteszed,hogy bezzeg mások " igénytelenek,irígyek,akik erre nem képesek". Mekkora tévedés!


    Írtam előzőleg,hogy a műtét,műtétek sorozata sem oldja meg soha senkinek az alapproblémáját! Igazat mondtam,te is bizonyítottad. Fejben van a hiba!  


    Ha úgy érzed,hogy egy műtét után ott lent minden ok és "szép", mindig lesz más kifogásolni való a külsődben is és mindig találsz okot mások kritizálásához,leszólásához. Mert szükséged van a "bezzeg én" görcsös és hamis önigazolásra. Az ilyen embereket mindig csak sajnálni szokták,irígyelni soha.


    De ennek köze nincs az igényességhez! 


     

    előzmény:
    Kika (48)
    2015-01-21  11:47
  11. Torolt_felhasznalo_176902
    Torolt_felhasznalo_176902
    2015. január 21. 12:0749.

    Rengeteg nonek van gyereke , anyanak lenni a legnepszerubb idotoltes a FOLDON es elenyeszo terhesseg miatt monstrumma valt edesanyat latni , ha latni : szemely szerint egyszer sem talalkoztam olyan edesanyaval, akit a terhesseg es az anyasag elcsufitott.Mastol jon az a 22 kilo: zabalas, lelki problema miatt . Ha: igaz a sztorid...
    Hirdetsz.
    Erdekelt lehetsz : tulsagosan kapaszkodsz a koncba.


    A mumell ronda. A mumell termeszetellenes , a mumell veszelyes.
    A profit utan futo larvak miatt ujra es ujra meg fog ismetlodni a szaralapanyag botrany...


    Szepsegkiralynok "nyernek" ingyenes beavatkozast ...hogy hirdessek, hogy lehet meg szebb lenni...
    Nocsak : most halt meg egy tokeletes testu 19 eves  kiscsaj,orvostanhallgato , tavalyi gyoztes,  akivel plasztikat akart hirdetni a kozmetika/szepsegipar...

    előzmény:
    Kika (48)
    2015-01-21  11:47
  12. 2015. január 21. 11:4748.

    Ja még valami: alapban szerencsés vagyok a testalkatomat illetően, nem is volt vele problémám. Viszont terhességem alatt 22 kg-t híztam, és eltorzult az arcom, egyszerűen borzalmasan néztem ki. Az ismerőseim szemében láttam a döbbenetet, mikor találkoztak velem, akik már hónapok óta nem láttak. A terhesség előtti önmagamhoz nem is hasonlítottam. Amikor  a tükörbe néztem, vagy a sírás, vagy a hányinger kapott el. Az "alapproblémám" (ahogy te nevezed) az lett, hogy ami azelőtt szép volt, az csúnya lett. Volt erőm és kitartásom, hogy visszanyerjem az alakom, ami formás és izmos. Nagyon sokat "segített" a sok cinikus megjegyzés és vigyor, amit kaptam, hogy hogy meghíztam. Igen, zavart, hogy nem irigyelnek, vagy néznek, dicsérnek, hanem kritizálnak, és gúnyolódnak rajtam.


    Kihangsúlyoznám, hogy a szülés előtti alakommal nem volt semmi problémám, szerettem. A mostanit még jobban. Viszont ha nem sikerült volna ezt önerőből megtennem, bármilyen beavatkozást és annak kockázatát vállaltam volna, hogy visszakapjam a korábbi testemet. Belebetegedtem volna, ha úgy kell maradnom, mert gusztustalan lett a testem. És akkor sok nő ezzel így van : "mi van abban, hogy így nézek ki? szültem x gyereket, mindenki meghízik, a férjem is imád így túlsúllyal is stb...." Ezzel nyugtatják magukat. Miközben bele vannak betegedve, hogy úgy néznek ki. Attól, hogy szültek gyerekeket, az nem lesz szép, ha röcög a háj, szétszakad a bőr, vagy lóg a mell stb. Ha ez lesz szülés után, arról senki nem tehet. De elmehet mondjuk egy műtétre, hogy ne kellejen ezekkel együtt élnie, amit gátlásokat fognak okozni.


     


    Egyébként ha nem extrém túlsúlyról beszélünk, le lehet fogyni önerőből is, nekem még striák sem lettek. Viszont mellen vagy nem szerven nem lehet változtatni tornával vagy súlyzókkal.


     

    előzmény:
    Lédienn (46)
    2015-01-20  15:57
  13. 2015. január 21. 11:3147.

    Van pár nő ismerősöm, akik csináltattak mellplasztikát. Az "alapprobléma" az volt mindnél, hogy szülés után a hasukon lógott a mellük, (láttam már ilyet én is, nem szép látvány...persze-persze, a férj elfogadja, de a feszes ciciket fogja lesni az utcán...) és ebből kifolyólag nem mertek levetkőzni a férjeik előtt, a nemi életük gátlásokkal teli volt emiatt. Mind azt mondják, h össze nem lehet hasonlítani az önbizalmukat a műtétet megelőzővel....


    Tény az, h egy ismerősöm is megcsináltatta, aki amúgy egy csinos nő, de nem volt melle. Tényleg NEM volt, csak mellkasa. A műtét után meg nagyon jól néz ki, teljesen más az összkép. Teljesen normális méretű cicit csináltatott amúgy. Az alapprobléma megszűnt: nem néz már ki úgy felül, mint egy férfi.


     


    Persze vannak nők, akiknek semmiféle "alapproblémájuk" nincs, és leszarják ki mit gondol. Miközben pedig betegesen irigyek azokra, akik egy alapproblémát megoldanak pl plasztikával, vagy akár anélkül is dögösek.


     


    Mindig kérdés, h mi a csúnya és mi nem. Egy női lapos mellkas és egy normál méretű, NEM teniszlabda benyomást keltő implantátumos cici közül nem tudom ki mondaná, h a mellkas a szebb....


    Számomra az "alapprobléma" azoknál a nőknél van, akik azt vallják "jól van az úgy, ezt kaptam, ilyennek kell elfogadni"... Kb az jut amúgy erről eszembe, mikor kövér nők meg akarják magyarázni, h kövérnek leni milyen jó és soha le nem akarnak fogyni, mert a vékony nő milyen csúnya. Hahahaha...Közben gyűlölik a testüket...

    előzmény:
    Lédienn (46)
    2015-01-20  15:57
  14. 2015. január 20. 15:5746.

    Néhány éve közel öt évig dolgoztam az egyik legrégebbi magánklinikán itthon,plasztikai sebészeti részlegen is. Akkor még "csak" mell,orr,arcplasztikát,zsírleszívást és apró korrekciós műtéteket végeztek ott olyan plasztikai sebészek,akik külföldön is tanultak plasztikai sebészetet. És volt ott egy olyan doki is,aki ritkán pénisz nagyobbítást végzett. Akkor még csak igen ritkán volt erre is igény.      Manapság már ezt is egyre többen kérik. Mert a példa ragadós és/vagy egy bolond százat csinál.


     A legritkábban fordultak elő baleset,más műtétek,betegségek,veleszületett rendellenesség miatti valóban feltünő és zavaró,csúnya elváltozások korrekciós műtétjére.


    Hidd el tisztában vagyok azzal is,hogy mi motivál valakit,kinél milyen lelki háttere van annak,hogy ilyen orvosilag soha nem indokolt plasztikai műtéteket végeztessen. 


    Tudod sokkal egyszerűbb,gyorsabb és látványosabb megoldás egy orvosilag ,esztétikailag nem indokolt plasztikai luxusműtétet elvégezni valakin,akár mások által láthatatlan helyen is,mint hónapokig lélekgyógyászati therápiát,analízist végezni.   Ezt tudják a plasztikai sebészek,mert ebből vannak a millióik. (Csak azoknál nem vállaltuk el a beavatkozásokat,akiknél komoly egészségi kockázatot jelentett a műtét).


    Aki szarvakat plasztikáztatott magának külföldön,ő is arra hivatkozott,hogy "normálisan akar kinézni" és "igényes a külsejére".


    Soha nem beszélek le senkit,téged sem az ilyen műtétekről,de sajnos az alapprobléma a műtét után is mindig megmarad mindenkinél.  


     

    előzmény:
    Kika (44)
    2015-01-20  09:16
  15. Torolt_felhasznalo_176902
    Torolt_felhasznalo_176902
    2015. január 20. 10:5845.


    "a baratnom 60 eves most varratta fel a nemiszervet, mert zavarta. kb 5 het volt a gyogyulasi ideje, nala volt egy kicsi komplikacio ( a csiklo mogott beverzett a varras es nehany oltest ujra kellett csinalni), de nagyon jol sikerult es boldog az eredmennyel.


     


    mindig szerette a szep perszinget de eddig nem hordott mert a ronda nemiszerve  nagyon felhivta a figyelmet. most boldog es jol erzi igy magat. az o ferje se talalta fontosnak de azt igen hogy a felesege legyen magaval elegedettebb."

    előzmény:
    Amarynda (43)
    2015-01-20  05:36
  16. 2015. január 20. 09:1644.

    Ez a műtét sokkal gyakoribb, mint gondolnád, itt Magyarországon is. Nem előbb-utóbb lesznek orvosok, hanem évek óta vannak, szinte minden plasztikai sebészeti magánklinikán csinálják. De nyilván én vagyok az egyetlen lelki beteg, aki menni akar ilyen műtétre.


     


    Hogy normálisan kinézni luxus lenne...nem gondolom. De most, hogy mondod, azt a két beültetett szarvat én is bevállalom mindenképp.

    előzmény:
    Lédienn (42)
    2015-01-19  18:09
  17. 2015. január 20. 05:3643.

    En nagyon nagyra tartom es fontosnak az egeszseget , de ez nem zarja ki (legalabbis nalam) hogy ha van olyan beavatkozas amivel a kulsonkon es ezaltal a belsonkon is pozitiv iranyban valtoztassunk miert ne tegyuk meg?


    A lenyeg hogy jo szakemberhez forduljunk, akiben megbizol akinel foton vagy egyeb helyeken lattal referenciamunkat.


    az altalad preferalt beavatkozas egyaltalan nem tartozik a nagyon sulyos es kockazatos mutetek koze, a mai vilagban ennel sokkal nagyobbakat is bevallalnak sokan. szerintem te jozanul meg tudod itelni hogy miert vallalod (sajat magadert) es ez a lenyeg.


    sok sikert kivanok neked, es remelem mihamarabb el is ered amit akarsz


    a baratnom 60 eves most varratta fel a tokajat, mert zavarta. kb 5 het volt a gyogyulasi ideje, nala volt egy kicsi komplikacio ( a fule mogott beverzett a varras es nehany oltest ujra kellett csinalni), de nagyon jol sikerult es boldog az eredmennyel.


    mindig szerette a szep nyaklancokat de eddig nem hordott mert a tokajara nagyon felhivta a figyelmet. most boldog es jol erzi igy magat. az o ferje se talalta fontosnak de azt igen hogy a felesege legyen magaval elegedettebb.

    előzmény:
    Kika (38)
    2015-01-19  15:00
  18. 2015. január 19. 18:0942.

    Nos,sokéves tapasztalatom szerint itt ezen a fórumon szerintem nincs tabu,nincs,nem létezik olyan kényes téma,amiről gátlások nélkül ne beszéltek volna. Olyan döbbenetes témákról,magánéleti,szexuális,testi problémákról nyitnak itt topikot,ami a való életben olyan tabunak,szégyellni valónak szamít,hogy még a képernyő is belepirul.


    Szóval nem ez az ok,hogy senki nem írt saját tapasztalatot a te problémádra.


    Hazánkban még erre a luxusműtétre eddig nem nagyon gondoltak a legelszántabb,önmagukat "igényesek" titulálók sem. Még nem unatkoznak annyira,hogy nemiszervüket is tükörben vizsgálva megállapítsák,hogy "ronda a kisajkuk",tehát formára kell azt is igazíttatni. Fájdalom,pénz,felesleges műtéti kockázat,érzékkiesés,hegesedés miatti esetleges torzulás nem számít. Bele se gondolnak,mert anatómiai ismereteik enyhén szólva is hiányosak.


    De előbb-utóbb majd lesznek itthon is bevállalós orvosok,akik megtanulják a technikát és jó pénzért elvégzik ezt a műtétet is és kiszolgálják az "igényeseket".


    A tengeren túl vannak olyan plasztikai sebészek is,akik páciens kérésére a homlok két oldalára szarvaknak ható implantátumot is hajlandók beépíteni. (Láttam a filmet a műtétről). Kérésre nem szépészeti,hanem direkt torzító műtéteket is végeznek. Mert a beteg azt állítja,hogy ő így lesz csak boldog és ez ütős érv.


    A leggazdagabb felső tízezerhez tartoznak ott ezek a bevállalós orvosok. Okosak! Lelkibetegekből szemrebbenés nélkül meggazdagodnak és még logikusnak ható ideológiát is gyártanak a páciensek számára,megnyugtatásukra. Orvosetikát is sajátosan értelmezik.

    előzmény:
    Kika (41)
    2015-01-19  17:17
  19. 2015. január 19. 17:1741.

    Igen, azért annál többet szeretnék tudni a dologról, mint hogy csak képeket nézegetek. Van egy másik oldal, ahol erről van szó, majd beregelek oda. Egyébként ez kényes téma, sztem sokan még arc és név nélkül sem akarnak beszélni róla.


    Pl nekem van ismerősöm, aki megcsináltatta a cicijét, mert kb csak mellkasa volt. Az eredmény nagyon szép, és amúgy mindenki látja, h az mű mell, de ő tagadja...Pedig nincs abban semmi rossz. És a mell kevésbé kényes terület talán, ha már beszélni kell róla....Mégis tagadja.

    előzmény:
    FullMoon (40)
    2015-01-19  15:17
  20. 2015. január 19. 15:1740.

    Egyébként furi, hogy még senki sem írt ide saját tapasztalatot, pedig biztosan nem vagy egyedül ezzel a problémával... jó lenne mindenképp személyes beszámolók alapján döntened és nem honlapon található képek alapján, mert egyrészt nem tudod mennyi utómunka van a képen... másrészt a "nem jól sikerült" munkákat nyílván nem rakják ki a referenciák közé...


    az, hogy mellplasztikákról olyan képeket találtál, amik kifejezetten csúnyák voltak műtét előtt, az azért van, mert az mutat jól a referenciák között. A teljesen szép, csak kicsi melle volt és csináltunk két nagy műmellet neki képek nem lennének vonzóak..

    előzmény:
    FullMoon (39)
    2015-01-19  15:07
  21. 2015. január 19. 15:0739.

    Mégegyszer: ha zavar, csináltasd meg. Ha zavarna, biztosan én is elgondolkoznék rajta. Remélem elégedett leszel a végeredménnyel.


    Találtál már olyan dokit akit ajánlanak?

    előzmény:
    Kika (37)
    2015-01-19  14:50
  22. 2015. január 19. 15:0038.

    Téged a betegséged vitt rá a műtét vállalására, én meg önszántamból szeretném. De a közös pontosan az ELFOGADÁS. Te is úgy érezted, h nem lennél képes elfogadni magad nőként, ha nem vállalod. Az én esetemet sokan azért nem értik, mert sok nő nem tudja, h milyen női nemi szervek vannak...Tényleg az undorító kategóriáig terjed a skála. Azért szerencsére én ebbe tartozom, de mégis zavar. Pedig a férjem imádja, kívánja és hülyének tart, h ilyen műtétre mennék. De abban azért egyet ért velem, h ez nem a szép punci kategória.


    Nyilván a betegséged után neked és a családodnak a legfontosabb az, h egészséges vagy. DE attól még akárki akármit mond, egy nő 1 mellel nem szép. Senki sem tehet róla ha úgy alakul...de attól, h bárki betegség, vagy baleset miatt szenved bármilyen súlyosabb hátrányt a külsejében, attól az még nem lesz szép. 


     


    Sokan azt írják, h miért én akarom eldönteni, h ami a lábam között van, az szép vagy sem, és döntsék el azt a férfiak. Engem nem a más véleménye érdekel, hanem a sajátom.


     


    Nagyon szimpatikus, ahogyan vélekedsz, hiszen pont te lehetnél az (a többiek érvelése alapján, h mások baleset stb miatt plasztikáztatnak), aki azt írhatná nekem, h örüljek, h egészséges vagyok és ne vagdostassam szét magam.

    előzmény:
    Amarynda (36)
    2015-01-17  11:33
  23. 2015. január 19. 14:5037.

    Azért van különbség azok között, hogy a kisajkak csak kilátszanak, vagy kilógnak. A kisajkak mérete, formára ezerféle lehet. Valóban a babapuncitól az ocsmányig.

    előzmény:
    FullMoon (35)
    2015-01-15  18:50
  24. 2015. január 17. 11:3336.

    Nem emlekszem hogy barhol irtam volna hogy aki nem vallal mutetet az igenytelen


    azt viszont ki lehet jelenteni hogy mi az ami szep vagy ami ronda. Ha a topicindito szerint az ove ronda akkor ez az o velemenye. ezzel nem hiszem hogy befolyasolja barkinek a velemenyet.


    viszont meg lehet nezni kulonfele kepeket a neten ott akit erdekel lathatja hogy mi tartozik a szep vagy a nem szep esetleg a normalis es abnormalis meghatarozas ala. vannak olyanok amik ugyan nem a szep kategoria de nem undorito vagy elrettento, viszont vannak kifejezetten gusztustalan latvanyok is, ami jogosan zavarhatja a tulajdonosat.


     Ha eddig elegedett volt azzal amilye van akkor ugyse akar valtoztatni ha viszont eddig se tetszett neki akkor meg nem a kepek azok amik majd arra a dontesre viszik hogy menjen kes ala.


    a mellmutettel kapcsolatban meg az ha valaki elfogadja hogy hianyzik az egyik melle es ez ot nem zavarja akkor szerencses hogy ezt az allapotot igy tudta feldolgozni es elfogadni.


    de ettol fuggetlenul ha egy nonek hianyzik az egyik melle az szornyu latvany. viszont ha az erintett szemely nem latja annak akkor nyilvan nem befolyasolja masok velemenye, amit termeszetesen ugysem mond a szemebe senki, mert nem olyan bunko hogy ilyet mondjon egy masik embernek.

    előzmény:
    FullMoon (33)
    2015-01-15  16:59

Címlap

top