Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Teljes libidóhiány

snidling
Létrehozva: 2014. október 4. 13:31

Sziasztok!


Egy kis segítségre, tanácsra lenne szükségem.


A gondom a teljes libidóhiány....


25 éves vagyok, 1 éve vagyok együtt a párommal. Az első és alapvető gondom, hogy képtelen vagyok az orgazmusra... Bár ez így nem igaz, sikerült életem során összvissz 2x. Egyedül soha, igazából sosem maszturbálok,néha próbálkozom,de egyáltalán nem izgulok fel tőle, nem gerjedek be, halálosan unom,kb csak azért csinálom, mert tudom, hogy "kell", mert "meg kell ismerni a saját testem" stb, de rengetegszer próbáltam és teljes kudarc. Kamaszként is kívántam a szexet, de sose volt késztetésem, hogy magamhoz nyúljak.


Szóval az orgazmushiány az első gond... 2 komoly kapcsolatom volt,mindketten az elején szuper lelkesek voltak, próbálkoztak ezerképpen, figyeltek rám, de mondom, 2x sikerült összesen (amúgy a kapcsolat legelején volt ez amikor még óriási volt a vágyakozás és még nem volt teljesen az enyém a párom).
Azóta se jött össze.


De ebbe már bele is törődtem, mert az elején így is élveztem a szexet, felizgultam, beindultam, jó érzés volt. Viszont kb 3-4 hónap után ez elmúlott. Nincs bennem semmi vágy, gerjedés, ilyesmi... Az előző páromnál is ez volt és a mostaninál is, szóval a baj velem lehet. Talán hogy már nincs elérhetetlen vágyakozás, hiszen minden nap itt van mellettem a pasim. (megjegyzem ha nem találkozunk 1-1,5 hétig mert elutazom, utána sem jön vissza a vágy...)


Borzasztó a dolog..a párom megértő és most is próbálkozik, gyertyafény, zene, bor,közös fürdés előtte,ilyen olyan síkosítók, de semmi... Nem kifejezetten rossz a szex, szóval nem fáj, de nem érzek semmit... Nem tudok ráhangolódni, közben arra gondolok hogy mit kell vennem holnap, mi volt ma a munkahelyemen, és hogy legyen már vége az aktusnak,mert unatkozom :(


Amúgy jó érzés a párommal meztelenül ölelkezni, simogatni egymást, imádom az illatát,de semmi szexuális késztetésem nincs, nem leszek nedves, nem érzek semmit.Ő meg nyilván annak sem örül, ha egyáltalán nem szexelünk, de annak se, ha csak úgy ráveszem magam ő miatta.. Nyilván minden férfi arra vágyik,hogy kívánja őt a barátnője. Én csak annyit tudok neki nyújtani, hogy belemegyek a dologba heti párszor,néha kezdeményeezek is,hogy örüljön, de élvezni nem tudom és neki ez is rosszul esik. Lassan ott a tart a dolog, hogy annyira ráfeszülök, hogy már szabályosan gyomorgörcsöm van a szex témától.


Vettem ilyen olyan libidónövelő porokat, semmi.


Talán szakemberhez kéne mennem, de kihez? Pszichológus?? Áhh, nem tudom...És nem gondolom, hogy a mostani kapcsolatommal van a baj,mert mondom, régebben is ez volt. Amikor épp szingli vagyok, vagy tetszik valaki, baromira kívánom a dolgot, de pár alkalom után véget ér a vágy.


Valakinek van ötlete, javaslata?

  1. Torolt_felhasznalo_998541
    Torolt_felhasznalo_998541
    2014. október 5. 00:333.

    Ezt amit igy szakszeruen e forumnak megfeleloen felvazoltal a topicinditoban, azt hiszem sexualis depresszionak hivja a szakirodalom, aminek van tizenegynehany biztos jele.

    előzmény:
    snidling (1)
    2014-10-04  13:31
  2. 2014. október 4. 21:152.

    Somaval probalkoztal ? O volt az NLC  "szakertoje "Irj neki !

    előzmény:
    snidling (1)
    2014-10-04  13:31

Címlap

top