Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Fogamzásgátlás kutatás

lopika
Létrehozva: 2014. június 17. 21:51

Kedves Fórumozók!


 


Fogamzásgátlással kapcsolatos tudományos vizsgálatban való részvételre szeretnénk felkérni Önöket. A vizsgálat vezetője Pigniczkiné dr. Rigó Adrien, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, Személyiség- és Egészségpszichológia Tanszék munkatársa.


 


A kutatás során a magyar felnőtt, reproduktív életkorban lévő nők fogamzásgátlással kapcsolatos jellemzőit vizsgáljuk. A vizsgálatban való részvétel mindössze egy online, név nélkül kitölthető kérdőívből áll. A részvétel előzetes feltétele, hogy a vizsgálatban résztvevő személy neme nő, 18 és 50 év közötti életkorú, jelenleg Magyarországon élő és legalább egy szexuális együttlét tapasztalatával rendelkezik.


 


A kérdőív és további információk a következő link segítségével érhetőek el: http://markigabriella.hu/kutatas/fogamzasgatlas/


 


Együttműködését előre is köszönjük!


Lőrincz Ágnes

  1. 2014. június 18. 18:493.

    Köszönöm a kitöltést! Természetesen sem a terhesség, sem a védekezés mellőzése nem kizáró ok, sokat segített a felmérésben.

    előzmény:
    mocskos_macska (2)
    2014-06-17  22:23
  2. 2014. június 17. 22:232.

    Kitöltöttem, ugyanis nem szerepelt kizáró okkánt, hogy aki semmilyen módon nem védekezik, az ne tölthetné ki. Mivel jelenleg terhes vagyok (ezt jeleztem is a kérdőív során) nyilvánvalóan nem védekezem sehogyan, a legutolsó módszerre vonatkozóan válaszoltam adott esetben.

    előzmény:
    lopika (1)
    2014-06-17  21:51

Címlap

top