Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Házasság mentése, minek?

gabo125
Létrehozva: 2013. február 3. 16:17

Férfi vagyok, ez itt szokatlan.
Csak megosztok egy sztorit, nem várok semmilyen tanácsot, egyszerűen csak kiírom magamból.

Összeházasodtunk, szerelemből tettük, együtt képzeltük el az életünket. Az első gyerek hamarosan érkezett, egy csodálatos kislány. Kapcsolatunk kezdetétől sokat veszekedtünk, de mindig gyorsan jött a békülés.
A gyerek néhány hónapos volt, mikor már úgy éreztem, hogy távolodunk egymástól, de nem tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget.
Mentek a hétköznapok, rengeteget dolgoztam, nem éltünk rosszul. Mire a gyerek egy éves lett kezdtem magam nem jól érezni ebben a kapcsolatban, de ezt magamnak sem ismertem be, éltük a "rendes" családi életet.
A feleségem mindenáron szeretett volna egy másik gyereket. Én nem, mert akkor már erőteljesen éreztem, hogy ebbe a kapcsolatba nem kéne, de persze nem mertem nemet mondani.
Amikor a gyermek megfogant, kapcsolatunk minden volt, csak nem éppen harmonikus. Persze hallgattam, hogy a gyerek majd újra összehoz minket, megmenti a kapcsolatunkat. Ezt a dumát, soha senki ne higgye el, összehoz fizikálisan a kötelesség miatt, azonban érzelmileg soha.
Az általam nagyon nem várt gyerek megszületett egy kisfiú, és persze szeretem. Imádom a gyerekeimet.

A második gyerek születése után nem sokkal szerelmes lettem egy csodálatos nőbe. Régóta ismertük egymást a munkánk kapcsán találkoztunk, mindig is jó viszonyban voltunk.
A munka miatt sokszor találkoztunk és egyre többet és többet beszélgettünk. Hihetetlenül egy hullámhosszon voltunk, és folyamatosan vágytam a társaságára, a közelségére.
Elhívtam vacsorázni, ő nemet mondott, mert házas vagyok, Ő többször elküldött engem, hogy próbáljam rendbe tenni a házasságom. Miután összejöttünk akkor is többször szakított velem a házasságom miatt, azonban én mindig visszahódítottam, mert nagyon szerettem. Ha létezik olyan, hogy Igazi, akkor Ő volt az.
Nagyon sokat gondolkoztam, hogy mit tegyek, és gondolataim legfőképp a gyerekeken jártak, hogy hogyan lehet ezt megoldani, hogy ők a legkevésbé se sérüljenek.

Kb 8 hónapja voltunk együtt mikor lebuktunk, smsekkel, emailekkel, híváslista ellenőrzéssel. Egyértelmű volt minden.
Egyszer csak eléd lép a feleséged és mindezt a fejedhez vágja. Nem vagy felkészülve, derült égből a villámcsapás és
ott állsz a feleséged előtt, aki kérdőre von, áll előtted idegesen, kiborulva, megalázva és te szeretnél bocsánatot kérni, mérsékelni a fájdalmát, magyarázkodni, és nem mered azt mondani, hogy a másikat szereted és szeretnél ebből a házasságból kilépni, hanem a lehetőségekhez képest kíméletes verziót adod elő, letagadsz mindent amit csak lehet és bizonygatod, hogy őt szereted, ez csak egy félreértés volt, ő a legfontosabb és persze a család.

És füllentesz és ferdítesz és hazudsz folyamatosan, és oscar díjas színészeket megszégyenítő módon szerepet játszol, kitűnő
kommunikációval és megjátszással próbálod tompítani a történteket. És működik, annak ellenére, elhiszi amit mondasz, hogy az ellenkezőjét olvasta az emailekben, sms-ekben, és hogy ő is tisztában van vele, hogy házasságotok több éve nem működik normálisan.
A feleségem előtt felhívtam a szerelmemet és szakítottam vele.
Odafigyelsz a hibáidra, korábban jársz haza, a gyerekekkel is többet foglalkozol, próbálsz gyengéd lenni, közeledni.
Hogy mindezt miért így teszed? Nem tudom. Mert szégyelled magad, hogy megbántottad, mert valójában zavar, hogy ez a kapcsolat nem úgy
alakult, ahogy szeretted volna, mert a környezetedben mindenki azt mondogatja, hogy mentsd meg a házasságod, felejtsd el a szeretőd, a gyerekek miatt együtt kell maradnotok...stb És azért mert félsz, hogy miután elküldted a szerelmedet, egyedül maradsz, ha a feleséged kidob.
És egy darabig el is hiszed amit mondasz, amit teszel.

A szerelmemet megbántottam, ellöktem magamtól. Soha nem szerettem még így nőt, és mégis így viselkedtem vele.

Már tudom, hogy hiába sok könyv, a sok jó tanács, a pszichológus, a tönkrement kapcsolatba nem lehet visszahozni a meghittséget, a bizalmat, a szerelmet.

És elkezdtél egy játszmát, egy házasság mentő játszmát és ilyenkor már hogyan fordítsd vissza?! Hogy te valójában nem ezt szeretnéd.
Mára lecsillapodtak a kedélyek, megmentettem a házasságom, elveszítettem a szerelmem, és nem érzem jól magam a bőrömben.
A feleségem érzéseivel nem vagyok tisztában, de úgy gondolom számára sem ez az ideális kapcsolat, őt is inkább az vezérelte a házasság fenntartásában, hogy nehéz kilépni, nehéz változtatni és nagyon nehéz feldolgozni, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt korábban elképzeltük.
Jobb lett volna, ha az első gondolata szerint cselekszik, azaz kidob otthonról.
Nem beszéltem a szerelmemmel hónapok óta, valószínűleg ő hallani sem akar rólam, de nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá, és ne őrjítene meg a gondolat, hogy ezt nagyon elszúrtam.

  1. 2015. január 28. 13:12357.

    Te vagy a lapátra tett szerető, aki nős hapsi nevében ír!!!

    előzmény:
    gabo125 (1)
    2013-02-03  16:17
  2. 2015. január 26. 08:07356.

    Ez egy lassan 2 éves történet, jó lenne tudni mi lett a vége, de nem fogjuk megtudni sosem, mert nem jött vissza TI, nem beszélgetni akart, csak kiírni magából...

    előzmény:
    MI (355)
    2015-01-25  16:33
  3. MI
    MI
    2015. január 25. 16:33355.

    Szia. 


    Hát azt kell mondjam, tényleg baromi sürgősen kell neked egy pszihomókus. Ugyanis nem megy a döntéshozás, de nagyon. Így tökmindegy kivel élsz éppen együtt, mindig el fogod cseszni.


    Nem az a kérdés, hogy meg tudod-e menteni a házasságodat. Az a kérdés, hogy meg tudsz-e tanulni felnőtt módra, felelősségteljes, megfelelő döntéseket hozni és vállalni azok  szükségszerű következményeit. 


    Nőjél fel. A családod érdekében. 

    előzmény:
    gabo125 (1)
    2013-02-03  16:17
  4. 2015. január 23. 15:02354.

    Ne haragudj, de ez egy nagy f*szság.


    A másik nő is csak az első 3-4 évben lenne érdekes, mert ti pasik, mindig az elérhetetlenért ácsingóztok. Ezt gyűlölöm. Nem azért tudom, mert kipróbáltam az összes hapit - még mielőtt ezt az orbitális baromságot vágná hozzám valaki. Van családom, vannak barátnőim, volt (nem sok, de tartós) kapcsolatom.


    Elfelejtitek azt értékelni, aki nap, mint nap ott van veletek. Aki teát főzött, ha beteg voltál, aki bevetette az ágyad, aki meghallgatta a kirohanásaid, mikor hazaértél a melóból.


    Aztám mit kapsz érte? Elfelejtést. Szépen lassan kiszorítanak a hétköznapok, a munka, a szürkeség lep el. Aztán jön egy pillangó, aki szálldos színesen, csicsergő kismadárként is leírhatnám, tökmindegy. A lényeg, hogy nem én, nem ő, nem az, akit megszoktál. Nem vigyázunk egymásra. Hagyjuk hogy elsodorjon egymástól az élet, hogy pillangók, meg madarak repkedjenek olykor a képben. Eb*sszuk.


    Soha sem jó semmi úgy ahogy van. Barátaim, akik 7-8-9-10-25 éve voltak együtt, elválnak, szétmennek, különköltöznek. Jómagam is épp különköltözéshez szedem össze az erőt. Hogy feldolgozzam, hogy egyedül maradok, mint a kisujjam. A családom, a barátaim messze tőlem. évente párszor látom őket. 


    És erre ezt történik. Itt. Velünk. Most. Nem hiszem el.


    tudod, sokszor vagyok úgy vele, mégis, ki találta ki és milyen ostoba tréfából, hogy férfi és nő együtt éljen, mikor ennyire, de ennyire mást akarunk egymástól...


    Ti meg csak kergessétek a csattogó madárkákat, gúvadjon a szemetek a modellek fotóira, ácsingózzatok a nemlehet' tiltott' és nemszabad' után.


    Persze, biztosan tudom, hogy nem vagyok én se tökéletes. De az egyik legnagyobb problémát abban látom: a férfi csak addig nem rest, míg el nem érte, meg nem kapta azt a bizonyos hölgyet, azt a bizonyos hőfokot, csókszámot - ha így tetszik, hogy tetőzzön a cinizmusom,


    szóval hülyeség. Ne gondolj rá, idővel őt is eldobtad volna. Még hogy igazi?! Hol létezik az? Hollywoodban kreálják, a filmvászonokra festik, el ne hidd hogy létezik. Ennyi.


    - lehet engem támadni, hogy megkeseredett volnék, lehet. Vagy az is lehet, hogy látom milyenekké válnak az emberek és kapcsolataik....

    előzmény:
    gabo125 (1)
    2013-02-03  16:17
  5. Torolt_felhasznalo_411290
    Torolt_felhasznalo_411290
    2013. Április 27. 22:13353.

    Nekem csak egy kérdés jut eszembe ilyen történetek olvasásakor:

     

    Hogy veszi a bátorságot a házastárs, barát/nő ahhoz, hogy kutakodjon a másik telefonjában, E-mail-jében??????????

     

     

    idézet:
    Angyallány (5)
    2013-02-03 16:37:14

    Röhögőgölcs kerülget mikor ilyeneket olvasok. Nem azért van felháborodva valaki, mert 8 hónapig átverték a házastársat, hanem mert a házastárs nem akart a hülyék tudatlanságával éldegélni és merészelte lebuktatni a párját! Ahelyett, hogy vállon veregette volna és asszisztált volna hozzá még vagy 8 évig! 

     

    Tehát nem az a baj, amikor nap mint nap a pofádba hazudnak, átvernek, hülyére vesznek, hanem hogy belenéztél egy telefonba!

     

    Kész vagyok az ilyenektől! 

    előzmény:
    Angyallány (5)
    2013-02-03  16:37
  6. 2013. Április 24. 22:19352.
    Hmmmmm, nem lehet könnyű.
    előzmény:
    Leatitia (350)
    2013-04-24  21:17
  7. 2013. Április 24. 22:09351.

    Sziasztok! 

     

    Én azt gondolom, hogy senkinek nincs joga ítélkezni mások felett.

    Mindenki maga dönti el, hogy mit tesz az életével, legyen az fájdalmas, vagy örömteli (persze ha saját magáról van szó). Mások életével nem játszhatunk...másokat nem lehet megváltoztatni, csak saját magunkat!

     

    Gabo125! Szerintem magadon kellene változtatni, javítani, hogy másképp lásd a feleségeddel való kapcsolatot!

    Véleményem szerint lehet segíteni a te problémádban, nem könnyű, de megoldható(nem pszichológus a megfelelő segítségforrás)!

     

    Üdv:

     

    Nikoletty 

  8. 2013. Április 24. 21:17350.
    Csakhogy a ferjem szerint en nem vagyok abban a helyzetben hogy en diktaljam a felteteleket, en csaltam meg es hagytam el ot. Vagy ha meg is igerne, ha tenyleg annyira ki akar bekulni, ugysem tudna betartani, ismerem. En meg belefaradnek az allando vitaba, es inkabb lenne amit o akar, mint eddig 22 even keresztul. A munkahelyem tuti ott kene hagynom, allandoan gyanakodna amikor facebookozom stb. Szoval ezzel szamolnom kell, kerdes a fiam boldogsaga es a sajat anyagi biztonsagom erdekeben megeri e?
    előzmény:
    Csendike (348)
    2013-04-23  23:28
  9. 2013. Április 24. 15:35349.

    Tényleg nagyon hasonló a sorsunk. De ne sírj, ez még nem a legrosszabb helyzet, értékes nők vagyunk, hogy párhuzamosan több pasi is küzd értünk. 

    Egyszerűen a kezünkbe kell vennünk  végre az életünk irányítását.

    Érd el a férjednél sok beszélgetéssel és határozott kitartással a terveid és céljaid mellett, hogy észrevegye, hogy felnőttél, nem vagy többé gyerek és eddig sem kezelhetett úgy, mint 1 gyereket, mostantól, ha ennyire akar, akkor meg pléne nem. Sorold fel neki a feltételeidet, melyek teljesülése esetén hajlandó vagy még 1 esélyt adni az újrakezdésre a gyerek és az együtt megszerzett anyagiak miatt. Én ezt csinálom, nagyon kegyetlen dolog, sokszor úgy érzem annyira megbántom a kemény őszinteségemmel, hogy itt a vég és másnap beadja a válópert, de nem.

    Egyre jobban hajlik rá, hogy megvalósítsuk az elképzeléseimet, amiket korábban semmibe vett.

    Végül is nem akarunk mi rosszat nekik, csak 1 szebb, felszabadultabb, örömtelibb, teljesebb életet. 

    előzmény:
    Leatitia (347)
    2013-04-23  22:45
  10. 2013. Április 23. 23:28348.
    Lehet hogy elfogyott neki a vasalt ing.
    előzmény:
    Leatitia (347)
    2013-04-23  22:45
  11. 2013. Április 23. 22:45347.
    Hat annyira hasonlo a sorsunk... Most en is tegnap ota elokoltoztem a pasimtol, nem tudom mennyire jon be az egyedullet. A baratom nagyon rendes, ma is elvitt meg hazahozott munkabol, bevasrolt nekem, lesi minden kivansagom, viszont most mar a ferjem is bekulne, azt mondja nemcsak a gyerek miatt, hanem mert meg mindig szerert. Epp most kaptam tole egy smst hogy barhogy is alakul, en vagyok elete nagy szerelme. En meg itt tiprodok ket pasi kozott es nem tudom mit csinaljak. A ferjemmel tenyleg valaha nagy szerelem volt, de az utobbi evekben reszemrol kihult, viszont ott a gyerek, meg a kozos anyagiak. Viszont vilag eletben ugy kezelt, mintha en is a gyereke lennek, a mostani baratom mellett meg valahogy sokkal felszabadultabb, vagyok. Egyszeruen annyira tanacstalan vagyok
    előzmény:
    SCARLET (339)
    2013-04-15  12:56
  12. Torolt_felhasznalo_256863
    Torolt_felhasznalo_256863
    2013. Április 20. 06:55346.

    Igen, van rá esély, hogy igaz a kapott válasz...Férfiaknak és nőknek a legtöbb esetben teljesen más az értékítéletük,a meglátásuk, más a fontossági sorrend az életükben.

     

    Viszont nehezen tudom elképzelni, hogy ha megkéred, hogy komolyan alaposan beszéljétek át,akkor az ennyire eredménytelen lenne.

    Nem feltétlenül a közös nevező az első cél, hanem , hogy megismerjétek az adott témában a másik gondolatait.

     

    Ezután persze lehet emészteni és talán csak aztán kellene a két véleményt csiszolgatni, közelíteni egymás felé..

     

    Mindehhez persze tudni kell hallgatni, nem beleszólni, mert különben az egésznek semmi értelme, úgy csak vitába torkollik. Idegesen, feszülten meg nem nagyon születnek jó dolgok.. 

     

    ....és mindenkinek meg van a maga "valósága"....-nem feltétlenül ugyan az, mint a másik félnek.

    előzmény:
    tockos (345)
    2013-04-18  08:40
  13. 2013. Április 18. 08:40345.

    Pl. kerüli a témát, kitérő választ ad, vagy nyilvánvalóan nem azt mondja ami a valóság. Az ilyen válaszokkal nem lehet mit kezdeni. Persze az is lehet, hogy az adott válasz úgy igaz ahogy van, csak épp a kérdező gondolkodásmódja szerint értelmezhetetlen, elfogadhatatlan.

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_256863 (343)
    2013-04-16  07:13
  14. Torolt_felhasznalo_256863
    Torolt_felhasznalo_256863
    2013. Április 16. 07:48344.

    Valószínűleg olyan férfi aki két nőnek is kell......páran ezt nem mondhatják el magukról..

     

    Én azért megfordítanám....Milyen az a nő akitől félnie kell egy férfinek ????   Félreértés ne essék , részemről megelőlegezem a bizalmat, hogy vagy senki sem hibás ebben az egészben, vagy mindketten egyformán, de a halálom amikor ilyen személyiségromboló megjegyzéseket tesznek egymásra emberek.....

     

    Ha ismeretlenekre akkor nagy felelőtlenség és udvariatlanság, ha olyanra akit amúgy szeretsz , akkor csupán unintelligenciának nevezném. Nem az az érdekünk, hogy letörjük a partnerünk önbizalmát, nemiségét, mivel a kettő szorosan összefügg, így nem ártana árnyaltabban fogalmazni néha.

    előzmény:
    gorgo1 (61)
    2013-02-03  18:23
  15. Torolt_felhasznalo_256863
    Torolt_felhasznalo_256863
    2013. Április 16. 07:13343.
    Mi az, hogy nem lehet ??  -mondjuk a másokkal megbeszélés is több, mint a semmi, mi nők némely dolgokban eléggé tipikusan viselkedünk, csak szeretjük hinni, hogy abszolút egyediek vagyunk... ....én persze kivétel vagyok !
    előzmény:
    tockos (337)
    2013-04-12  17:17
  16. Torolt_felhasznalo_256863
    Torolt_felhasznalo_256863
    2013. Április 16. 07:08342.

    Kemény szavak.... de akkor  a feleség is megbukott, mint feleség, mert ugye nem gondolod komolyan, hogy neki ebben nincs legalább ekkora része ?Azt hiszem épp Te írtad Csupaszp-val-vel kapcsolatban,hogy ő választotta , tudnia kellett volna , hogy nem lesz jó a pasi mint férj, vagy mint apa...Nos ebben az esetben ennek a feleségnek is tudnia kellett volna..... Bűnös ? -hülyeség!!!!!!

     

    Lehet, hogy két abszolút normális felfogású , értékrendű emberről van szó, csak együtt nem működnek valamiért. Ez számtalan esetben így van. Egy jónak induló kapcsolat elején még nem látni a későbbi buktatókat, nem egyezőségeket.... Ami az egyiknek jónak tűnik és együtt élhetőnek, az a másiknak teljességgel élhetetlennek.

     

    Épp ezért én nem vonnék le ennyire messzemenő következtetéseket mindebből.. Ez a mai kor találmánya...hogy valaki mindig hibáztatható, pedig dehogy !

     

    Mellesleg az ilyen puhap....-ös megjegyzések miatt lesz sok férfi impotens, némelyik nővel szemben és megjegyzem én nem is csodálom...Pfff.....

    előzmény:
    KN18 (305)
    2013-02-14  20:34
  17. Torolt_felhasznalo_864957
    Torolt_felhasznalo_864957
    2013. Április 15. 19:36341.
    Hogy ez mekkora baromság! Egy jó házasságban szinte természetes, hogy az ember felveszi a férje mobilját, pl ha az itthon felejti. Megnézi az sms-ket, hogy nem jött-e valami fontos, amikor alszik. A levéltitok mögé a csaló nyámnyila pasik búljnak.
    idézet:
    Gina424 (94)
    2013-02-03 21:26:25

    Az, hogy felveszem igen. De az,, hogy az sms-ét nézegessem,hogy jött-e fontos nevetséges. Ha valami fontos van, mivel én intézem általában az ügyeket inkább az én számomat vagy mailemet adja meg.

    Ez a legbénább takarózás a "mindig tudni akarom, hogy kivel beszél,ír stb" dologra...

     

    Magam nő vagyok és nyámnyila sem vagyok és nincs mit titkolnom... 

    előzmény:
    Gina424 (94)
    2013-02-03  21:26
  18. Torolt_felhasznalo_864957
    Torolt_felhasznalo_864957
    2013. Április 15. 19:01340.

    Nem olvastam a hsz-eket, csak a nyitóra válaszolok. 

    Ez egy szar helyzet, nagyon szar.

    Ott hibáztál/hibáztatok a legnagyobbat, hogy bevállaltátok a második gyereket a "semmire". Arra, hogy kihűlt már a kapcsolat, arra, hogy tudtad, te már nem érzed jól magad a kapcsolatban.

     

    Ott és akkor kellett volna leülni beszélgetni. Sok ember elköveti ezt a hibát, hogy megszokásból együtt marad, meg mások mit szólnak,meg a rohadék otthagyta a nőt 2 gyerekkel stb.

     

    Ez a gyerekeknek sem jó, ha a szülők megjátszák, hogy hú de jó minden, pedig a gyerek érzi, ha valami nincs rendben. Nem hülye, csak kicsi.

     

    Neked kell eldöntened, hogyan tovább. "Megmentettetek" valamit, amit igazából ahogy a szavaidból kiveszem egyikőtök sem akart. CSak sem te, sem ő nem mer lépni.

     

    Igen, látom, hogy februári az indító, csak gondoltam leírom ami elsőre eszembe jutott. 

    előzmény:
    gabo125 (1)
    2013-02-03  16:17
  19. 2013. Április 15. 12:56339.

    Nem lesz ez már sosem az igazi. De hát mégis csak ő a gyermekeim apja.

    Ez sajnos egy erőltetett családi, gazdasági egység, sokszor feszült a hangulat. De egyedül sem éreztem jobban magamat.

    A régi vár, bármikor szívesen újrakezdené. Hiányzik, de nem hívom, nem írok neki, mert nem szeretnék megint szomorúságot okozni a gyerekeimnek. 

    Várok, hátha alakul majd valami " üdvözítő " megoldás. 

    előzmény:
    Leatitia (338)
    2013-04-14  12:38
  20. 2013. Április 14. 12:38338.

    Emlekszem a topicodra, de akkor azt irtad nem vagy boldog hogy visszakoltoztel. Azota valtozott a helyzet? Mi lett a regi kapcsolattal?

     

    előzmény:
    SCARLET (336)
    2013-04-12  10:41
  21. 2013. Április 12. 17:17337.

    Kéne- kéne, de ha nem lehet??? Egy kívülálló talán könnyebben elmondja, mit érez a hasonló helyzetében.

     

    Egy történet jutott eszembe, ahol a férj és a feleség egy megszokott dolgot csináltak már évek óta és már egyiknek sem esett jól, de azt hitték a házastársuknak jó. Így mindektten csak és kizárólag a másik kedvéért tették, mert nem beszéltek róla.

    Tudom hogy mindig azzal kell megbeszélni a problémákat, akire tartozik, de ha ez lehetetlen???

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_868256 (333)
    2013-04-11  10:29
  22. 2013. Április 12. 10:41336.

    Én 4 hónapja költöztem vissza. Eleinte borzasztó volt, de mostmár sokkal

    jobban érzem magam. Rossz  volt a gyerekek nélkül, egyedül... nem minden a bulizás, a sex.

    Most megpróbálom átültetni a jó dolgokat az előző kapcsolatomból a férjemmel való kapcsolatba. Mostmár Ő is jobban hajlik a változtatásokra, mert ha egyszer meg mertem tenni, hogy elköltözök, akkor másodszor is.

    Ki kell állnunk saját magunkért, vágyainkért.

    Szerintem kezdj el randizni a férjeddel, legyenek vele a kellemes órák, mint a kapcsolatotok elején. Én így kezdtem kb. 5 hónappal ezelőtt.

    Sétáljatok, beszélgessetek sokat a férjeddel. 

    előzmény:
    Leatitia (334)
    2013-04-11  18:11
  23. 2013. Április 11. 22:11335.

    Vajon mi lehetne egy ilyen helyzetben a mkinek jó megoldás?

    Erre komolyan kíváncsi vagyok, sajnos megítélésem szerint ezekben a kapcsolatokban valaki minidg szívni fog, rosszabb esetben mind a hárman... 

    előzmény:
    tockos (332)
    2013-04-11  10:19
  24. 2013. Április 11. 18:11334.
    Legjobb ha az ember bele sem maszik egy ilyen kapcsolatba. En igy utolag mar okos vagyok, en mindent felboritottam a szerelemert, 1 honapja. Most meg ugy vagyok vele, hogy sehogysem jo, hianyzik a fiam, igy hogy a pasimmal minden nap egyutt vagyunk, a fene nagy langolas is elmult a reszemrol. Ha visszamennek a ferjemhez, akkor sem lennek boldog, akkor meg a pasim hianyozna. Biztos sok embernek sikerul, de valahogy en nagyon elkapkodtam az egeszet, es az a helyzet hogy tulajdonkepen nem is tudom mit akarok valojaban. 
    előzmény:
    gabo125 (1)
    2013-02-03  16:17

Címlap

top