Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Értelmetlen kapcs

léna777
Létrehozva: 2012. december 8. 19:38

Sziasztok!!

 

érdekelne a véleményetek,de legfőképp h ki hogy reagálna ebben az esetben!!

bár tudom h csak egyedül dönthetek de hátha...

szóval majdnem 3éve beleszerettem egy olyan emberbe aki a mindent jelenti számomra!

sajnos neki is volt kapcs.meg nekem is!aztán telt az idő egyre erősebb éett az érzelem és én döntöttem,megmondtam a páromnak mást szereteknem akarom rabolni az idejét hagyjuk abba!

persze nehéz v mert sajnáltam de tudtam nem tehetem tönkre sem az életét sem az esélyét h találjon vkit aki az igazi neki!!

 

aztán itt kezdödtek a bajok....

az én drága szerelmem nem lépett semmit,kitartottam egy db.de aztán elkezde h napokig nem jelentkezett ha igen akkor is engem állitott be hibásnak..szóval máfél év után elment az ő párja a gyerekkel,,persze önszántából...

most meg más minden mint volt!

irkál neki titokban egy közösségi oldalon likolgatja egyfolytaban,én meg csak ki és bejárok az életében!!!

 

megprobáltam mindent hallgattam ha az kellett támogattam ha az kellett semmi nem jó!folyton hazudik becsap és evvel a nyilvános,,udvarlással"lejárat mindenki előtt!!

sajnos szeretem,de nem tudok tovább igy élni!!!

én rendeztem az életem h tiszta lappal tudjak ujra kezdeni....de ő!?

már nincs erőm se lelkem harcolni!

 

ha valakinek vaan jo ötlete segithetne!

köszi

 

 

 

Címlap

top