Megcsaltak, mit tegyek?

panna74
Létrehozva: 2012. július 19. 09:52

Sziasztok!

Elég érdekes a sztorim, kétségbe vagyok esve, segítsetek.

Szóval tavaly novemberben, házvásárlás kellős közepén kiderült, hogy a férjem megcsal(t). Van 2 gyerekünk. Persze a szeretőjétől tudtam meg, mert éppen egy állást ajánlottam neki nálunk. (jó mi?). Annyira letaglózott a dolog, hogy köpni nyelni nem tudtam. A férjem azt mondja és van benne igaza, hogy nagyon zavarja, hogy nem beszélgetünk. Azt viszont hozzá kell tennem, hogy én mindig is ilyen voltam. A viszonyuk egyébként már akkor kezdődött, mikor az első gyerekkel voltam terhes, de már állítólag akkor bepróbálkozott a csajnál amikor még csak jártunk. És a férjem még azt is mondta, mikor megkérdeztem, hogy akkor miért házasodtunk össze, miért lett 2. gyerek, ha annyira nem volt boldog. Erre azt mondja, hogy azt hitte változnak a dolgok. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy megnéztem néhány levelét (ezt soha nem gondoltam volna magamról), de egyszerűen nem hagy nyugodni a zöld kis szörny, pedig olyan büszke voltam magamra, hogy soha nem voltam féltékeny típus. Sőt együtt jegyeztük meg a csajokat, ha megnézett néhányat, hogy milyen csinos ruhák. Most viszont görcsbe van a gyomrom, mi legyen. Jártam kineziológusnál, viszont egy-két nap után elszállt a hatás, mert nem tudtam a feladatokat csinálni. Most tudom, hogy újra találkozgatnak, a férjem tagadja. Kapott egy szülinapi ajándékot, amit bevallott, állítólag postán kapta, de nem tudom mit higgyek el neki. A bizalom teljesen elszállt mióta megtudtam, hogy újra találkozgatnak. A gyerekek miatt nem akarok elválni, meg persze itt a ház, a hitelek, de már a munkámat sem tudom ellátni, csak a netet bújom egész nap. Mit tegyek?

Köszi

129 hozzászólás
 1. Torolt_felhasznalo_725473
  Torolt_felhasznalo_725473
  Offline
  2012. augusztus 6. 11:07128.
  Akkor a férj beszélgetni járt a másik nőhöz, nem du...ni?
 2. zoltan61
  Offline
  2012. augusztus 5. 11:00127.

  Azért szeretnétek..........heherész csak, skizo.

   

   

  előzmény:
  genre24 (126)
  2012-08-05  09:04
 3. genre24
  Offline
  2012. augusztus 5. 09:04126.

  hehhhehhheehheee..

  "nincs  meg  veszve  Magyarorszag...."

   

  ???????

   

   

  Miert?

  Mert  hea  me'g  meg is  talalna'  valaki,

    senkinek  sem  ke'ne,   senki  sem  tartana'  meg...."!!!!

   

  :-))))))))

  előzmény:
  zoltan61 (121)
  2012-08-03  19:12
 4. Torolt_felhasznalo_256863
  Torolt_felhasznalo_256863
  Offline
  2012. augusztus 5. 08:11125.

  Szerintem sokan az egyedülléttől való félelemből, egyfajta kényelemből  nem mozdulnak..Van aki anyagilag függetleníthetné magát és mégsem lép. Talán rosszabbul érezné magát magányosan, mint egy élhető, de kihűlt , nem kielégítő kapcsolatban.. Nem csak végletek vannak, azaz egy házasság nem feltétlenül csak jó, vagy rossz. Rengeteg állapot van a kettő között..... és a szerető, ha van , megint csak nem feltétlenül annyira tökéletes, hogy valaki csak emiatt váltson....

   

  ....és hát a gyerekkérdést szinte soha nem hozza fel senki ebből az aspektusból, pedig a legtöbb esetben az apa is szülőként érez és igen is kötődik annyira a gyermekéhez, hogy már csak emiatt is nehezen szánja rá magát a végső szétköltözésre...Szóval ok számtalan lehet amiért valaki nem ad magának lehetőséget a boldogabb életre esetlegesen egy  másik ember mellett...

  előzmény:
  globoid (123)
  2012-08-03  20:01
 5. pipacs34
  Offline
  2012. augusztus 4. 19:56124.

  Most végig olvastam a hsz-ket és tényleg furcsa, hogy nem reagál, biztosan elfoglalt két gyermek mellett de neki írnak a kedves hozzászólók, illene.....fura.

   

  további szépeket. 

 6. globoid
  Offline
  2012. augusztus 3. 20:01123.

  Sziasztok,

   

  lehet, hogy kamu a topik, de azért én végigolvastam, és nagy meglepetésemre csak néhány nagyon gáz hozzászólás volt, a többség rendben van. Nagyon érdekelt, hogy mik az emberek véleménye (így átlagban). Ami pozitívan meglepett, hogy egyre többen gondolkodnak úgy, mint én, hogy inkább szerényebb élet, de tiszta lappal, becsületesen, megadni az esélyt, hátha még lehet az ember egyszer boldog.

   

  Nekem is ez most a dillemmám, de úgy érzem, nagyon is jó úton járok, ha úgy döntök, hogy kiszállok, és esélyt adok a másik félnek is és magamnak is, mert ennyi tisztelettel tartozom mind neki, mind magamnak.

   

  Meg én egyszerűen nem bízom abban, hogy egy ilyen több éves dologból egyszer csak meseszép kapcsolat lesz.

   

  Ha meg már el lett rontva, akkor meg mielőbb lépni kéne, mert az idő csak megy... Sajnos én évekig húztam, de nagyon megbántam.

   

  Jó lenne azért olyanokat  olvasni, hogy mindenki tisztességesen tudja a sorsát rendezni, és meg tudja adni az esélyt magának a boldogságra, mert olyan rossz olvasni, és tudni, hogy a hitel, a megszokás, a kényelem, egyéb érdekek, stb. tartja össze az embereket.

   

  Szép hétvégét mindenkinek!

 7. zoltan61
  Offline
  2012. augusztus 3. 19:12121.

  Nem veszitek észre, hogy kamu a topic, hősnőnk annyira izgul, hogy kétszer szólt a topichoz.

  Egész pályafutása, ehez a két hsz.-hez kapcsolódik.

  További szép estét hölgyek.....

 8. cassopeia
  Offline
  2012. augusztus 3. 16:32120.

  De itt nem vagy szűkszavú, miért nem beszélgettek? Nincs közös téma? Nem kérdeztek egymástól? Vagy ez kezdettől így volt, nem volt miről beszélni? Vagy ha régen jó volt, akkor mitől lett sivár az egész? (és szex...közös program?)

  Végülis 2 gyerek, építkezés, holtomiglan -ezek a semmire épültek volna?

  És te szereted őt, vagy inkább a hiúságod, a sértett egod fáj?

  előzmény:
  panna74 (1)
  2012-07-19  09:52
 9. AnchorRose
  Offline
  2012. augusztus 3. 15:42119.
  Váljatok el, egyezzetek meg anyagilag, és hagyd, hadd legyen boldog a másik nővel, te pedig találj magadnak egy másik hapsit.
  előzmény:
  panna74 (1)
  2012-07-19  09:52
 10. enci001
  Offline
  2012. augusztus 2. 10:45118.

  Köszi, jókat írsz.

  (ló viszont pasi, és még jó is, ő nemigen rontja el magának. Én még fogok pofáraesni, néha vannak sorozataim)

  előzmény:
  Georgina Bojana (116)
  2012-08-02  09:31
 11. segítő
  Offline
  2012. augusztus 2. 10:42117.

  A férjed, h reagált?

  Ő mit szeretne?

  Én párterápiát javasolnék,az sokat tud segíteni,h tisztán láss....h tudj újra bízni...vagy h mit szeretnél igazából.

  Ha rászánjátok magatokat,tudok egy jó terpeutát.

  De ahhoz mindketten kelletek.

  előzmény:
  panna74 (1)
  2012-07-19  09:52
 12. Georgina Bojana
  Offline
  2012. augusztus 2. 09:31116.

  Igen bizonyos szempontból igazad van. De ha az ember csak a "kúrásra" gondolna, s nem arra, hogy családot építsen maga köré, akkor valóban teljesen felesleges az összeházasodás.

  *

  S, a jó házasságért meg kell kűzdeni, minden áldott nap! S, akkor a szerelem - idővel szeretetté is válik - de a lobogást meg kell tartani a végsőkig. 

  *

  S, ami a legfontosabb, olyan férfihez nem szabad hozzámenni, aki még nem kóstolt eleget... Annak előbb-utóbb rááll az agyveleje, hogy mennyi nőt még nem próbált ki!

  Olyan EMBERT, hangsúlyoznám itt az EMBER szót, tehát nem párzó robotot választ az ember JÁNYA, akivel érdekes, s jó az élet. Az EMBER az én esetemben azt jelentette, hogy megbizható, segítő társ, mindig számithattam a véleményére, segítségére. Igazi Társam volt.

  Jó volt a téli estéken bekócorogni a meleg paplan alá, s egy-egy pohár bor mellett - az összegyűjtött élményeinket, a gondjainkat, mindent át- és megbeszélni.

  S, nem tévét bámulni hangtalanul vagy netezni, amíg Ő a másik gépen a csajoknak írogat, vagy játszik.

  *

  Rendkívül fontos, s visszafordíthatatlan az idő!

  Igen, meg kell az időt becsülni, s nem plázázással, értelmetlen dolgokkal elütni.

  De egy jó családi programot, állatkerti sétát, s akár együtt sütögetést is megszervezni. Időnként barátokat hívni, s menni együtt, a barátaink gyerekeivel is - együtt kirándulni, hülyéskedni.

  *

  Igen. A net elsősorban azoknak jó megoldás, sőt szórakozás - aki egyedül vannak. Bármi okból. 

  De ha közelben a család, akkor Rájuk kell figyelni, s igenis tudd, hogy pótolhatatlan vagy, s ennek tudatában legyél is az!

  Bojana*

  előzmény:
  szárnyasló (110)
  2012-08-01  17:12
 13. Georgina Bojana
  Offline
  2012. augusztus 2. 09:19115.

  IGAZAD VAN!

  *

  Az én Férjem (hosszú házasságunkban, igaz szeretetben, s SZERELEMBEN! - de hirtelen elveszítettem. Meghalt.) Ezért az egyik ok, a másik hogy elmúltam 62 éves, s házimunkám-, valamint felnőtt gyerekeim vannak, nem csimpaszkodok rájuk, tehát van időm és kedvem a netre.

  *

  De amíg a gyerekeim kicsik voltak, addig VELÜK töltöttem volna el a netre fordított időmet.

  Ezenkívül arra, hogy a környezetemmel (egyszerű házi koszt, sütemény), s magammal törődtem. Hogy jól nézzek ki. 

  Amikor a Férjem meghalt, belehúztam a lakmába. Igen, gondoltam mindent bepótolok, mert egész életemben fogyókúráztam, pici adagokat azt is kiszámítva ettem. Mert csínosnak kellett lennem, még 58 évesen is, mert akkor halt meg a Férjem.

   

  Most sikerült TonnaDonnává alakulnom, s ennek következtében megroggyant az egészségem. A hirtelen rám szakadó kilók (magamnak köszönhetően) megkárosították az egészségemet, keringésemet. Most az életemért fogyókúrázom, nem azért, hogy tessek bárkinek is.

  *

  Mert igaz, olyan is van, hogy az ember idősen is társat keres. Jómagam nem. A házasságomban mindent megkaptam, tehát nincsenek már vágyaim ilyen irányban.

  Ezenkívül szeretek olvasni, zenét hallgatni, s toppon vagyok, mint háziasszony. Meglepem a Vejemet süteménnyel, a lányom szintén vigyáz az alakjára. A lelkére kötöttem mindazt, amit itt nyilvánosan is elregéltem.

  Nemcsak meg kell szerezni egy férfit, az a legkönnyebb. De megtartani, az a legnehezebb . S, nekem sikerült. Igaz, többször fáradt voltam, de nem látszott rajtam. Amikor pihentem, azt tettem ezerrel, s amikor dolgoztam, akkor dolgoztam, amikor szeretőként viselkedtem a Férjemmel, akkor úgy tettem, ahogyan KELL!

  Eszébe sem jutott, hogy félre kacsintson. De ha igen, soha nem tudtam meg, mert soha nem kotorásztam a dolgai között! Ezt jól tudta.

  Különben is volt mindig annyi önbizalmam, mert belém nevelték, meg sem fordult a fejemben, hogy pótolható vagyok! S, ez szintén fontos: önbizalom, idő, csalafintaság, huncutság, mosoly, megértés és legfőképpen hallgatni, meghallgatni Őt, s nemcsak szinlelni a megértést. De együtt kell érezni Vele, segíteni a gondjaiban! Ennyi.

  *

  Rövid időn belül szokj le a netről, s foglalkozz a családoddal, tartsd össze a szálakat, kezeld jól a gyeplőt! Ez sokkal fontosabb, mint a net! Higgyél nekem!

   

  Bojana*

  előzmény:
  enci001 (113)
  2012-08-02  08:46
 14. Georgina Bojana
  Offline
  2012. augusztus 2. 09:03114.

  Kedves,

  egy jó asszony, egy feleség (még ha megcsalták is, akkor sem!) nem enged be Bárkit a testébe . Ez nem megoldás. Hanem azon jár az esze, hogyan mentse a menthetőt.

  Legfőképpen nappal csínos, derüs, kedves, jó háziasszony, jó szakács, szívvel teli megértő édesanyja a gyerekeiknek. De éjszaka átváltozik szex-istennővé . Igen. Fantáziával, huncutsággal, váratlan helyzetekkel ámulatba ejti a Párját. S, úgy "lehajtja", hogy Annak sem kedve, sem ingere más nők után koslatni.

  *

  Aki pedig a Párjára hajt, annak négyszemközt meg kell mondani, ne tegye, mert nem érdemes! Ha elmegy hozzá, a két gyerek marad, s azok menni fognak hozzájuk, s azonnal nem lesz olyan kellemes az együttlétük. Azonkívül gyerektartás is megterheli  majd a férje jövedelmét, tehát nem fussssssa majd olyan kiadásokra, amelyeket remél. Ezenkívül hitel is van, ami szintén feleződik, úgy, hogy kemény anyagi gondjai lesznek a jövőben, ha ezt választja. Ezzel az erővel inkább szabad pasit keressen neten, társkeresőben - ahol nincs gyerek, nincs kötelezettség. Mert így csak elcseszi az éveit. Ennyi.

  *

  Férjet meg szeretni még jobban, nem szemrehányásokat osztogatni (akkor megsértődik, s még ritkábban jön haza!) - de csínosnak lenni, kedvenc ételeket elkészíteni, nem elszámoltatni, meghallgatni, s lehajtani - a végletekig! - Ezenkívül közös program, csak kettesben - és családostól. Bevonni Őt is mindenbe. Ennyi. S, éreztetni Vele, hogy Ő pótolhatatlan apa, s pótolhatatlan szerető! (Még ha nem is egészen mindig sikerül. Akkor sem SOHA, megalázni, jól kell kilépni a HELYZET-ből). Tudni kell, egy férfi érzékeny műszer, nem mindig van toppon. Elég, ha a munkahelyén gondjai vannak. S, ilyenkor nem vádaskodni kell, de egy puszival megnyugtatni, hogy nincs gond. Majd máskor...

  Ennyi.

  Bojana*

  előzmény:
  genre24 (111)
  2012-08-01  20:41
 15. enci001
  Offline
  2012. augusztus 2. 08:46113.
  A legrosszabb a netbújás amit tehetsz. A gyerekek miatt kifogás nem működik, egy idegroncs, csetelő, gyanakvó anyuka, egy lompost máshová hordó apuka, aki sunyi és hazudik...ha szereted, hódítsd vissza, másnak nincs semmi értelme, sem számonkérés, sem szemrehányás nem lesz jó. Egyszer belédszeretett, de már vsz. nem találja benned azt, amiért elvett. Szedd elő bárhonnan is. Ha nem szereted, inkább egyezz meg vele és egy méltóbb életbe vidd át a jelenlegi értelmeit. Talán 3. lehetőség nincs is.
  előzmény:
  panna74 (1)
  2012-07-19  09:52
 16. Borsódomb
  Offline
  2012. augusztus 1. 21:09112.

  Hát, beszélgess vele. Többek között arról, hogy min szeretne változtatni, miről remélte, hogy megváltozik.

  Innen, messziről nekem az jön le, hogy a csaj teper a férjedért - ő vallotta be a viszonyt is  és veszi a szülinapi ajándékot, a férjed inkább a fogadó, a passzivabb fél ebben a dologban.

  Most, hogy már fehér-fekete minden és tudod, kivel állsz szemben, lehet, hogy hasznos lenne, ha a megbeszélnéd a férjeddel, hogy visszaviszitek a csajnak a (postán kapott)  szülinapi ajándékot, leültök hárman és megbeszélitek, hogy hogyan tovább. (úgy tovább, hogy a csaj kiszáll)

  Ha a férjed erre nem hajlandó, akkor legalább tudod, hogy hányadán állsz. Ha már tudod, akkor eldöntöd, hogy mit akarsz, kell-e neked az édeshármas vagy jobb lesz egyedül. 

  előzmény:
  panna74 (1)
  2012-07-19  09:52
 17. genre24
  Offline
  2012. augusztus 1. 20:41111.

  Megcsalt????

   

  Csald  vissza!!!

   

  :-))))

   

  Hol van  az  megirva,   kerem  szepen,  hogy  az  embernek  az  elete  vegeig,  excluzivan   EGY  masik  alannyal  kell  elnie ?

  (Ja, ---legfeljebb  ha  katyolikus  vagy....) 

  előzmény:
  szárnyasló (110)
  2012-08-01  17:12
 18. szárnyasló
  Offline
  2012. augusztus 1. 17:12110.
  Csak egyet nem értek belőled: minek ehhez házasságban élni? Ha változatosan és szabadon mással kívántok kúrni, egymással nem, minek ahhoz egy házassági ceremónia?? Ezzel azt vállalod, hogy életed végéig vele kell élned. Minek ezt megfogadni, ha nincs rá szükség? Mintha inkább csak egy gát lenne, amit átugratok. Könnyen. De házasság nélkül nem lenne gát.
  előzmény:
  Kifacsartnari (100)
  2012-07-29  07:00
 19. enci001
  Offline
  2012. augusztus 1. 14:45109.
  Éppen azért nem tűrhető a hazudozás, a másik megalázása, becsapása, mert rövid az élet! És éppen most kúrja el valaki. Ha 1000 évig élnék, ezt a végigpróbálok mindent, mindenkit, akinek nem tetszik, vinnyogjon a francba: nem lenne stílus akkor sem. Értékes életet értéktelen szemétkedéssel eltolni : gusztustalan. Lealacsonyító.
  előzmény:
  Kifacsartnari (100)
  2012-07-29  07:00
 20. enci001
  Offline
  2012. augusztus 1. 14:39108.

  Tisztázni kéne elsőre magadban, hogy TE szereted e a férjedet. (és nem a gyerek miatt, megszokás miatt, közös megszokott stb. miatt)- hanem őt, mint embert, férfit szereted e igazán. Ha nem, akkor én biztosan nem maradnék.

  Azt is ki kéne találni, hogy miért "nem beszélgetsz" vele eleget: más az érdeklődési kör, nincs humorérzéke vagy ...miaz oka, hogy a beszédet kevesli. (érdekes, hogy mégsem társalkodónője van)Más dolog is kevés?

  A házasság többi része jó? Van olyan, amit TE kevesellsz?

  (én biztosan attól tenném függővé a menni maradni dilemmát, hogy a férfi mennyit ér nekem és látok e benne valami együtt remélhető jobb holnapokat. Ha nem, akkor nem maradnék vele. 

  A hazudozós édeshármas + 2 kiskorú: nem egy tűrhető életforma.

  előzmény:
  panna74 (1)
  2012-07-19  09:52
 21. Coke Girl
  Offline
  2012. július 30. 19:33107.
  Nézőpont kérdése, hogy ez neked jó hír, vagy rossz, de szvsz: csak addig, amíg kínzod vele magad.
  előzmény:
  gyongyike1963 (106)
  2012-07-30  19:09
 22. genre24
  Offline
  2012. július 29. 19:21105.

  ...es  ha  mindezt,  amit  leirtal  ide  MEGTESZED,   akkor  kover  leszel  mint  egy  diszno  es  ugysem  fog  radnezni  senki.

   

  :-))))

  előzmény:
  HataMari (103)
  2012-07-29  11:37
 23. Kira27
  Offline
  2012. július 29. 19:00104.

  Hű, mennyi pipa nő válaszolt Neked.....

  Azt írtad, hogy mindig olyan voltál,hogy nem beszélgettél vele... Hiányzott neki valami ( a beszélgetés) és Tőled nem kapta meg. Valószínűleg a szerető eleinte ezt adta meg neki, aztán persze közelebb kerültek egymáshoz!

   

  Én NŐ vagyok, de azt gondolom,hogy kettőn áll a vásár!!! Hogyan szeretnél fent tartani egy kapcsolatot, ha már a beszélgetés sincs? Mi köt össze Benneteket a 2 gyermekek kívül???

  Itt 2 lehetőség van: lehet azt tenni amit atopic elején írtak: férj ki a házból... ilyen egyszerű lenne? Akkor a házasságok 80%-a válással végződne...

  Mert bizony a házasságért dolgozni kell, nem adják ingyen a boldogságot!

   

  A másik lehetőség: a gyerekeket elkülditek egy hosszú napra a nagyihoz és leültök beszélni. Nem csak úgy... megbeszélni az érzéseket, hogy mit éreztek magatokban és a másik iránt!!! Ha még van szeretet vagy szerelem, akkor igenis meg kell próbálni adni a másiknak azt amit szeretne. Tudni kell megbocsátani... ez nagyon fontos!

   

  TE DÖNTESZ!!!

  SOk sikert!

 24. HataMari
  Offline
  2012. július 29. 11:37103.

  Attol,hogy erton ertekelve kostolok,meg nem lesz belolem jo szakacsno csak erto gourmet!

  Ha literszamra csak kostolgatok,de nem tudok ertekelni,akkor meg gourmande lesz belolem!

  Ha jo szakacsno is akarok lenni,akkor meg kell tanulni izletesre elkesziteni az altalam erton ertekelve kostolgatott eteleket mind! Es mindez semmit nem er,ha nincs kinek feltalalnom!

  előzmény:
  Kifacsartnari (100)
  2012-07-29  07:00
 25. czi11
  Offline
  2012. július 29. 08:51102.

  Megmondó ember!

  Ha a párkapcsolat csak szexről szól akkor nem kell megházasodni! Van telefon, néhány tízezerért extracsajok jönnek házhoz! Igaz, hogy nem végzik el szakadásig a komplett házimunkát, gyereknevelést, és nem hoznak a semmiben megfáradt teremtés koronájának piát a fotelba! Nagypapi, egyszerű gondolkodás, nem terheli az agyat!

  előzmény:
  Kifacsartnari (100)
  2012-07-29  07:00
 26. Torolt_felhasznalo_256863
  Torolt_felhasznalo_256863
  Offline
  2012. július 29. 08:19101.

  Ez így van....Az emberek 90 %-a csinálja, csak az önzés annyira belénk van nevelve, meg valamiféle hamis hűség komplexus, hogy ezt a többség képtelen lenne megbeszélni is a párjával....mert kimondva már talán lerombolná a maradék összekötő kapcsokat, meg hát akad olyan is ahol az egyik fél hűséges  (még )...

   

  Van olyan ismerősöm, aki 20 év alatt kétszer, (az utóbbi öt évben ) csalt és egyik sem egy alkalmas szex volt...Ennek ellenére, ha a férje tenné, azaz kiderülne, akkor saját bevallása szerint nagyon rosszul ene neki...

   

  A  másik ...egy pasi, ő notorikus csaló, már az esküvőjük napján kezdte és azóta is rengeteg kapcsolata van, mind  a mai napig..  Hihetetlen milyen vad dolgokat művel...Azt gondolja, hogy a párjának is vannak dolgai és szerinte sejti az övéit is, ennek ellenére nagyon jól tudnak együtt élni, immár húszonvalahány éve....

   

   

  ....és még sorolhatnám...... és tényleg, mert ahogy így belegondolok nincs olyan közel 's távol az ismeretségi körömben, ahol ne lenne valami "TITOK".......

  előzmény:
  Kifacsartnari (100)
  2012-07-29  07:00
 27. Kifacsartnari
  Offline
  2012. július 29. 07:00100.
  Jhaj isztenem isztenem: Hát a férjem félrekur ! ,-na és  ,- más is!!,  Mi hatvan évessen is szépen éldegélünk  én  néha féremegyek  a párom is ,- néha néha eljárunk swingerclubba  az élet megy tovább mindenki sexuállis ingere rendezve  a házhitel rendezve  a gyerekek családban nevelve és  - BY Hapy hol itt a problema?? hm?-  nem kell álszenteskedni hölgyeim ,  mert az élet  véges  és az út végén má nem, lehet nyafogni , hogy  ,- elkurtam  juj de másképp csináltam vona ,/egy  jo  tanács  naggyon  jo  a töltöttkáposzta ,- de,- meg kell kóstolni a rántotthusit, meg sok sok ételt ,hogy jo  szakácsnő legyen az ember  ,és  az ÚTON-- végig kell menni!   
 28. czi11
  Offline
  2012. július 29. 06:0099.

  Hallgattassék meg a másik fél is!

  Ha ez így működne, ha lenne az emberek között diskurzus, akkor jobb lenne a világunk, a mi világunk!

  előzmény:
  panna74 (1)
  2012-07-19  09:52
 29. HataMari
  Offline
  2012. július 28. 17:0997.
  O (topicindito) irta,hogy november ota tudja a problemat. November es julius kozott szamold ki lecci,hany honap van! Nekem ez nem ujkeletu szoval!
  előzmény:
  Edith11 (94)
  2012-07-28  10:18
 30. Torolt_felhasznalo_271134
  Torolt_felhasznalo_271134
  Offline
  2012. július 28. 14:2196.

   

  kicsit túlteng benned a fontoskodás.

   

  valami bajod van, a tyúkszemedre léptem a puszta létezésemmel? nem te lennél az elsö, de kit érdekelsz? pletyialapnak bármi jó, mi?irogatok, mert nekem is van véleményem, még ha nem is tetszik mindenkinek. nem kell hozzám szólni, ha nem tetszik, föleg, ha épitö szándékú mondanivalód nincs.

  előzmény:
  Amarynda (93)
  2012-07-28  07:15
 31. Torolt_felhasznalo_728002
  Torolt_felhasznalo_728002
  Offline
  2012. július 28. 11:3295.
  Összesen két hozzászólása van a topiknyitónak. Ha vette a fáradtságot topikot nyitni, akkor arra is vegye a fáradtságot, hogy reagál a hozzászólásokra. Szerintem.
  előzmény:
  Edith11 (94)
  2012-07-28  10:18
 32. Edith11
  Offline
  2012. július 28. 10:1894.

  Köszi a magyarázatot!:)

  A probléma bár "régi " eredetű...de ő csak most tudta meg....ezáltal neki új...akármennyire is hihetetlen ezt elképzelni kívülről (ugye más problémája nem probléma)...benne van egy helyzetben ami nagyon frusztrálja és ezért kér segítséget.

  Igen, létezik ilyen h. apuci évekig hazudik, mert marha jól ellavíroz a két nő között és általában a feleség az aki nem szokott erről tudni. Anyucinak előadják h. minden oké, a szeretőnek meg, h. otthon minden borzalmas, csak a gyerekek miatt nem válik stb....hány ilyen van....nem hiszem  h. ezért a feleségek lennének a hibások....mennyivel izgalmasabb egy ilyen kettős élet.

  A nő sem tökéletes ahogy a pasi sem nyilván. S a pasi gyerekek előtt is tudhatta h. nem a kommunikáció csúcsa a nő...

    

  Mindenkinek akkor van joga topicot indítani amikor óhajt és legfeljebb nem muszáj elolvasni vagy kommentelni, nem igaz?

  előzmény:
  HataMari (92)
  2012-07-27  19:19
 33. HataMari
  Offline
  2012. július 27. 19:1992.

  Olvasd mar vegig a hsz-eket is,meg a topicinditot is erto olvasassal! sokan bevallaljak,hogy ok is meglettek mar csalva!

  csak sokan nem ertik,ha a problema ilyen regi eredetu,akkor miert is most van a tetozes,hogy meg topicot is nyitunk rola!

  eleve topicindito leirja,hogy o nem beszelget,o ilyen,kesz. akkor a ferje meg felrekur,o meg olyan,es kesz,nem? vagy megis mit gondolt tavaly novemberben a kedves 2 gyerekes szegeny no,hogy csakis a ferje a galad diszni,o meg ugy tokeletes,ahogy van, a nemkommunikaciojaval egyutt? Szerintem egy kapcsolat elhetetelen beszelgetesek nelkul,plane fontos dolgok atbeszelgetese es ezalapjan alapos atgondolasa nelkul!

  Na ezert gondol a tobbseg azt,amit!

  előzmény:
  Edith11 (91)
  2012-07-27  18:53
 34. Edith11
  Offline
  2012. július 27. 18:5391.

  Ha kamu, ha nem....ennyi érzéketlen hozzászólást...annak akit még nem csaltak 2 gyerekkel fogalma nincsen miről beszél.....úgyhogy inkább hallgasson..........

  Mindenki nagyon okos....és senki sem tudja magáról elképzelni, hogy ilyen történhet vele....

  Rengeteg férfi megcsalja a kisgyerekes párját, mert a mai férfiak nagyrésze nem bírja azt a fajta nyomást, amit egy kisgyerekes lét diktál. Már a terhességtől megijednek....Tisztelet a kivételnek.

   

  Ha létezel, Kedves Topic Indító, rúgd ki apucit...keményíts be...ha szeret Veled marad, ha nem a másikhoz megy. Én ezt tettem...S még az sem biiztos, hogy Neked kell majd ezekután....Légy bátor!

   

  előzmény:
  panna74 (1)
  2012-07-19  09:52
 35. Torolt_felhasznalo_271134
  Torolt_felhasznalo_271134
  Offline
  2012. július 27. 15:0490.
  ?????
  előzmény:
  Amarynda (89)
  2012-07-27  13:53
 36. Amarynda
  Offline
  2012. július 27. 13:5389.

  Nem terhesen hagytak ott hanem egyejszakas kalandbol lett a fiad, ez azert kulonbseg.

   

  A 2. pasinak meg nem volt kedve nevelgetni az idegen gyereket.

   

  Meghat te se vagy piskota.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_271134 (48)
  2012-07-19  17:14
 37. Sissi52
  Offline
  2012. július 26. 10:4187.

  Most akkor az szitu, hogy te nyilvan tudod, hogy a ferjednek noje van, o meg hazudik neked, te meg elsz vele, dolgozni sem tudsz mar, de a ferjeddel  akarsz agybabujni, miutan kibujt a szeretoje agyabol, mert szuletett kozos gyermeketek mar valaha meg an valami kusza kozos penzugyetek.

  Igy is lehet elni, ez is egy valasztas. Homokba dugod a fejedet, ugy teszel, mintha, mintha elnel. Ugy tanultam, ez egy ido utan teljesen felemeszti az embert testileg, lelkileg.

  Vagy elvalsz es meg megprobalsz szerenyebb, de normalis igaz eletet elni, ahol nem kell hazudozni. Ez is egy valasztas.

  Vagy elsz vele es pokolla teszitek mindketten a kozos tovabbi eleteteket.

  Tela van a tal, tessek szedni, ki mit szeret. Ki mit kanalaz ki, azt eszik.

  Nem tom, nekem akarmilyen nehez is, de az igaz elet tetszik, ezt valasztottam.

   

  előzmény:
  panna74 (1)
  2012-07-19  09:52
 38. genre24
  Offline
  2012. július 24. 23:1086.

  HOGYAN  lett  ebbol  egy  "kiemelt"  topik??

  Talan  az  egyik  modi  kezdte  unalmaban........??

  előzmény:
  panna74 (1)
  2012-07-19  09:52
 39. Anna1979
  Offline
  2012. július 24. 21:2284.

  Erre csak te tudod a választ.

  Ha nem akarsz elválni, akkor tűrnöd kell.

  Sajnos hasonló cipőben járok és én is tűrök mert szeretem.

  előzmény:
  panna74 (1)
  2012-07-19  09:52
 40. Tücsök78
  Offline
  2012. július 24. 14:4883.

  Szia!

  Hát nem irigyellek! Nekem is volt - sajna - lehetőségem megtapasztalni a megcsalt szerepét, de nálam ugye nem volt gyerkőc, ami azért némileg könnyítette a szitut.

  Te egyébként mit érzel? Szereted még a férjed, vagy csak anyagi dolgok, illetve a megszokott biztonság(?) miatt vagy még vele? Pontosan egyébként mióta tudod? A kineziológus mit mondott? Előtte is jártál már nála valamilyen probléval, és segített? Jó lenne, ha picit írnál erről, mert szívesen leírom a véleményem ha gondolod.

  Addig is szép napot neked, és kitartást!

  előzmény:
  panna74 (1)
  2012-07-19  09:52
 41. Gottwald
  Offline
  2012. július 23. 11:2882.

  Nagyon jó ez a hozzászólás! Látszik, hogy van tapasztalatod és nem fehér-feketében látod a dolgokat.

  Tetszik, hogy ne tedd a másikat ellenséggé.Igen! Az emberek tökéletlenek, de bizonyos szintjein az életnek lehetnek jó társak. Attól még lehet jó apa, max érdemes vele hanyagolni a házasságot.

   

  előzmény:
  Alison1 (52)
  2012-07-19  18:05
 42. Gottwald
  Offline
  2012. július 23. 11:2281.

  Én nem sok mindent tudok a körülményekről, de egy-két alap.

  Ami éveken keresztül szaródott el, azt nem lehet hetek alatt helyrehozni.

  A másik: egy kapcsolaltban MINDKÉT fél felelős a kialakult helyzetért( minimum abban h miért úgy választott párt, miért nem ismerte meg). Ezért tarts önvizsgálatot. Ettől persze nem mentesül a férj, dehogyis!

  Naés a legjobb túlélési tipp: fogd fel egy olyan tapasztalatnak, amiből rengeteget tanulhatsz. Tudom, nehéz, de ezek edzik az ember lelkét, ha jól áll a dolgokhoz.

  előzmény:
  panna74 (1)
  2012-07-19  09:52
1 2 3