- Ez van
- Sztárok
- TV-sztárok
- TV műsor
- Gasztro
- Sülvefőve
- Szex és más
- A hét szexkérdése
- Trend
- Szépüljünk
- Öltözködjünk
- Márk átalakít
- Trend Kalkulátorok
- Család
- Baba
- Baba Kalkulátorok
- Életmód
- Psziché
- Nők Lapja Egészség
- Életmód Kalkulátorok
- Egészség
- Otthon
- Szabadidő
- Utazás
- Ezotéria
- Karrier
- Nők Lapja
- Nők Lapja Évszakok
- Nők Lapja Egészség
- Nők Lapja Ezotéria
- Nők Lapja Konyha
- Horoszkóp
- Napi kínai mantra
- Napi Horoszkóp
- Heti Horoszkóp
- Havi Horoszkóp
- Kalkulátorok
- Képeslap
- Arcképeslap
- Játék
- Galéria
- Nyerj
- Állás
- Szakértők
- Mobil NLC
- Párkereső
- CaféBlog
- Fórum
- Ez van!
- Szex & Más
- Cikk hozzászólás
- Egészség
- Csere-bere
- Trend
- Gasztro
- Sztárok
- Ezo
- Otthon
- Család
- Szeparé
- Karrier
- Életmód
- Nők Lapja
- Pol. Gumiszoba
- Szabadidő
- WellnessCafé
- TechNő
- Indíts új blogot!
- Súgd meg!
- Álomfejtés
- Kávézacc
- Erénykerék
- Szerencsesüti
- Jós ormányos
- Képeslapküldő
- Szakértők
- Sülvefőve
- Topikinditás
- Nyerj!
- Különvélemény
- Nyuszi Csoport
- Mai horoszkóp
- Tarot lap húzás
- Napi mantra
© 2013 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem

Remélem sikerül visszahódítanod!
Sok sikert kívánok neked!
Mangó egyetértek veled! Az ember hajlamos azt hinni, hogy mennyire tökéletes volt a kapcsolata, biztos nem talál jobbat, de még hasonlót sem stb... pedig egyáltalán nincs így! Nálam is hasonló a helyzet, közel 5 évet voltunk együtt és nekem is majdnem 2 év kellett, hogy belássam hiába minden erőfeszítés ez már nem lesz a régi! Én is elkezdtem lefutni a szokásos köröket, odafigyeltem magamra jobban, lefogytam, csinosabb lettem, próbáltam mindennel visszacsábítani! De hogy mi lett belőle... jót játszadozott velem... Látta, hogy mennyire helyre akarom hozni és minél többet tettem érte Ő annál bunkóbb lett velem!
Én csak azt tanácsolom Neked, ha tényleg ennyire jó volt minden 1-2 lépést tehetsz fel (mert úgy sem bírja ki az ember hogy ne tegye.. ), de inkább várd ki még ő lép. És ha elkezd megváltozni, csúnyán viselkedik veled, bunkó, hazudik akkor abban a pillanatban hagyd a fenébe az egészet! Nem éri meg! Egy darabig fáj, meg rossz, de hidd el utána sokkal erősebb leszel! És bizony hogy találhatsz még egy olyan embert, mint a régi volt, sőt... még sokkal jobbat is!
Én is csak a legjobbakat kívánom Neked! Aztán mesélj, hogy alakult a dolog!
Az még motiváló is lehet, nem emiatt van ez!
Inkább attól félnek, hogy mi van akkor, ha szakításra kerül a sor, s direkt tesznek egymásnak keresztbe az egykor kiválóan, egymás keze alá dolgozó, " szerető munkatársak". A kollektíva pedig két táborra is szakadhat, s ez az, ami valóban ellehetetleníti a munkát. Ezért nem engedik.
"ő az az ember, aki előrevisz, motivál engem. "
Igen, mégpedig úgy, hogy elhagyott.
Mert ez derült ki a történetedből. Azóta tanulsz, vigyázol az alakodra, stb. stb. stb.
:-(
-----------------------------------------------------------
hodie mihi, cras tibi
Szia!
Elhiszem, hogy jobb érzés kapaszkodni az apróságokba, de szerintem ez magunknak csapda. A volt párod megnyilvánulásai, csak kedves gesztus. Nem szabad félreérteni. Oka volt szakítani, ez nem volt véletlen.
Engem is több mint 4év után hagytak el, közös üzlet miatt találkozunk, telózunk- ő is megdícsér ha olyannak lát, régi becenevek is megvannak, hülyéskedünk, számíthatok rá ha gondom van- DE, sokáig kapaszkodtam ezekbe én is hátha van jelentősége, de rájöttem, hogy becsapom magam. Az égvilágon semmit nem jelent. Egy kedves gesztus ez, csak a pasik másképp gondolkodnak. Nekik ez egy apróság, a nőnek meg jelentéstartalommal bír:-S
Hidd el, nehezen fogsz ebből kikecmeregni ha áltatod magad.
Persze a volt párod Te ismered jobban, Te tudod, hogy milyen körülmények között szakított veled, de vmiért mégis elhagyott:-S
A farkas-állat. Mégis megőszül, ha rabon tartják.
Szia!
Szurkolok neked, hogy úgy történjenek a dolgok, ahogy a legjobb lesz :)
Ne etesd a trollt.
Bizonyára ő kezdeményezte a szakítást. Voltak megfogalmazott kifogásai? Ha igen, arra vigyázz, hogy ne annak rendelj alá mindent, hogy ezeket a "hibákat" kijavítsd + 4 hónap épp elég idő arra, hogy kicsit lenyugodj, de a sérelmek még ott vannak, benned (is)! A bókokon kívül utalt még valami arra, hogy ő újra belekezdene?
És persze szurkolok, hogy úgy legyen, ahogy neked a legjobb
Néhányan csak álmodnak a sikerről, míg mások felkelnek és keményen megdolgoznak érte." "Minél rosszabbul állnak a dolgaid, annál jobban kell kinézned!"
Nem azt írta, hogy senki, hanem azt, hogy a munkatársai. Nincs ebben semmi furcsa, a munkatársai nem a barátai, ha akar az ember elmond nekik dolgokat, ha nem, nem.
Topikindító: a legjobbakat neked......és ha már így van időd gondolkozhatsz rajta, hogy biztos őt akarod-e? Vagy csak "megszoktad"? Merthogy valamilyen oka biztos volt a szakításnak......
4 év és senki nem tudott róla, komoly, felvállalt kapcsolat lehetett.
Hány éves vagy? 15? Mert kb, 15 éves lányok halnak be ilyrn dumától!
Szólok neked: a srác porig alázott mások előtt, de te vagy annyira ostoba, hogy nem veszed észre.
Ez az ember még az elkövetkező 200 éves tervedben sem szerepeljen!
Néhányan csak álmodnak a sikerről, míg mások felkelnek és keményen megdolgoznak érte." "Minél rosszabbul állnak a dolgaid, annál jobban kell kinézned!"
Szia!
Én nem azt kívánom, hogy béküljetek ki, hanem azt, hogy úgy legyen, ahogy Neked a legjobb hosszútávon! Majd a sors eldönti! Vagy együtt, vagy külön!
Addig kitartás, és remélem minden jól alakul!