Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Belezúgtam?

Torolt_felhasznalo_324231
Torolt_felhasznalo_324231
Létrehozva: 2006. december 18. 11:29

Nem értem magam.

Házasságban élek, gyermekem van, sosem foglalkoztam senkivel a férjemen kívül.

Pár hete egy céges rendezvényen az egyik kollégám felkért táncolni és innentől úgy nem vagyok ura önmagamnak.

Napjában többször kapom magamat azon, hogy rá gondolok, hogy "érzem" ahogy akkor rám nézett, ahogy hozzám ért. 

Ő egyedülálló, a férjemet ismeri.

Fogalmam sincs, hogy ki akar-e kezdeni velem, azért viselkedett így... egyszerűen nem értem, mivel érte el, hogy állandóan rá gondolok...

Közvetlen munkakapcsolatban nemv vagyunk, nem is találkozunk minden nap.

Nem akarok balhét a házasságomban, de képtelen vagyok kezelni ezt az érzést. Úgy érzem magam, mint egy tinilány, akihez először  volt kedves egy férfi... 

Segítsetek! HOgy tudnám túltenni magam ezen? 

  1. 2016. augusztus 8. 08:245476.

    Kedves egykori fórumozók!!


    Van még valaki,aki jár erre az oldalra?


    Jó lenne tudni, kivel mi történt azóta


    Évek teltek el.. én most beleolvastam az akkori írásainkba,örülnék, ha hallanék rólatok!!

  2. 2012. június 16. 22:125475.

    Szia Reg!!

     

    Hú, de régen nem hallottam rólad, ez meglepetés!

    Azt a levelet már nagyon rég írtam,azt hiszem.

    A kiutat keresésnek én is nekirugaszkodtam már,legutóbb egy hete, de már be is fejeztem,mert annyira nem érdekel!

     

    Azt írod a gyerekeid életébe nem engeded be. De eddig pedig veletek volt, mitől gondoltad,hogy ezen változtatsz?

     

    Visszaküldtem én már a  feleségének , próbáltam vele megértetni,hogy nem sok értelme van így élni,hogy sehogy, de az sem megldás,mert egyszerűen nem megy egymás nélkül.

     

    A feleségéhez vajon mi az ördög miatt ragaszkodik?(Mármint a te párod)

     

    Mondjuk tőle folyamatosan azt hallom,értsem meg, nem a nejét sajnálná otthagyni,és ha úgy lenne,hogy sosem lépne,az nem miatta lenne.

     

    Gondolom,hosszabb távon neked is valaki más lesz a megoldás,még ha most lehetetlennek is tűnik,mert nyilván nincs még itt az ideje,de már ez is eg yfolyamat eredménye, hogy megfordult a fejedben. Szépen lassan,de belefárad az ember,ahogy én is.

    Vigyázz magadra! 

     

     

     

     

    előzmény:
    reg2007 (5472)
    2012-06-12  17:17
  3. 2012. június 14. 23:295474.

    Szia!

     

    Végigolvastam a hozzászólásaidat, hát nem semmi történet. Tényleg nehéz helyzet lehet ez.

    Végül minek köszönhető hogy visszataláltál a férjedhez? A szerető egy idő után már nem volt olyan izgalmas, vagy a férjed is tett érte? Még mindig tartanak a titkos találkák?

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_324231 (5460)
    2012-04-27  15:03
  4. 2012. június 14. 03:575473.
    Es az o felesege mit szol ehhez az egeszhez, hogy a ferjenek mindkettotokre szuksege van? Nana hogy neki igy jo, mert sem nalad, sem a felesegenel nincs elkotelezve.....Nezelodjel csak nyugodtan masfele, de ugy hogy o is tudjon rola. Es nagy ozike szemekkel magyarazzad neki, hogy nem csak oegyedul ferfi a vilagon, neked is szukseged van ra is meg masokra is.... 
    előzmény:
    reg2007 (5472)
    2012-06-12  17:17
  5. 2012. június 12. 17:175472.

    Szia!

    Nem tudom,mi vitt pont ma arra,hogy belépjek,sztem vagy másfél éve nem tettem. Meg kellett kérnem a jelszavam emailben,mert már nem tudtam.

    Megkaptam a leveled,köszi :-)

    Mi most épp külön élünk,de persze együtt vagyunk. Ki tudja,már hányadszor...Éltünk együtt 2 évet,megszakításokkal,most december óta külön. 1 hónapig bírtuk,azóta találkozgatunk. A gyerekek életébe viszont nem engedtem be. Csak akkor jöhet,ha már alszanak vagy nincsenek itthon.

    Persze,most is vannak harcok. Az ilyen ember nem változik.Szüksége van ránk is a és a családjára is. A legjobb,ha igazából egyikhez sem tartozik,akkor szabad.

    Elkezdtem mást felé nézelődni. Hátha van kiút. Persze nehéz,hisz valószínúleg szeretem. Mindenki mást zsigerből ellökök magamtól. talán egyszer jobb lesz.

    Kitartás Neked! De az a rossz hírem van,hogy sosem lesztek boldogok.Legalábbis egy család nem....akkor már úgy lenne :-(

    Puszi! Reg. 

    előzmény:
    ötöslottó (5470)
    2012-06-10  21:55
  6. 2012. június 11. 01:135471.

    Hat igen. Vannak emberek akik a legjobbat hozzak ki belolunk es vannak akik a legrosszabbat. Ti is mar jo ideje vagytok egyutt. Nalunk sem volt docceno mentes a kapcsolat, foleg amikor en kezdtem beleszeretni. De szerencsemre o nagyon turelmes volt es kivarta amig en lenyugszom. Nem altatott soha azzal hogy elvalik, nem tartott soha bizonytalansagban (ami nalatok van).

    Ahogy irtad, el kell szepen koszonni es ami nem megy azt nem szabad eroltetni. Meg kene adnia neked az eselyt hogy talald meg a masik feledet. (a sogornom szokta mondani nekem hogy az en kedvesemet az Isten szanta nekem, csak keson talalkoztunk)....

    előzmény:
    ötöslottó (5470)
    2012-06-10  21:55
  7. 2012. június 10. 21:555470.

    Értem...hát, az a házasság sem házasság már,amiben él.

    nálunk is volt 2-3 nap,hogy nem kerestük egymást, és mindíg én vagyok az,aki próbálom vele megértetni,hogy nem megy.

    Hogy megértem,hogy nem tud még lépni,dönteni, hogy idegenek a gyerekek neki,hiába jár ide, de akkor el kell köszönni, szépen.

    Ő tiltakozik,hogy úgysem menne.

    Csakhogy már nekem nem megy,nem tudok vele normálisan viselkedni, folyton vitatkozunk.A minap mondta pont,hogy "bajom van",mert kiborultam.

    Hát csoda-e?

    És akkor ő azzal jön,hogy én teszem tönkre a kapcsolatunkat az állandó veszekedéssel,holott semmi de semmi bajom nincs vele azon kívül,hogy bizonytalanságban tart,és ezt hozza ki belőlem.

    Szóval ördögi kör.

    Már magamat sem értem,hogy tudok így élni,hogy folyton ezen gondolkodom . Amúgy biztosan van bennem is hiba, elismerem,de nem tudok rajta változtatni,ezt hozza ki belőlem.

    előzmény:
    cupi42 (5469)
    2012-06-10  20:38
  8. 2012. június 10. 20:385469.

    Nalunk azert valt be igy, mert neki van 2 gyermeke. Nekem nincs gyerekem. A lanya pedig enyhen szellemi serult es imadja az apjat. Az en kedvesemmel is csak szexnek indult, mara mar en tartok szamon neki mindent, orvostol....a vallakozasaig mindent. Az uzleti levelezeseit is velem ellenorizteti. Akarmi tortenik vele....eloszor engem hiv, utana a feleseget. Mi szakitottunk haromszor. Eloszor o, masodszor en kuldtem vissza a csaladjahoz (akkor akart elkoltozni), harmadszor kozos megegyezessel. Es megis egyutt vagyunk. Mikor visszakerultunk utoljara, akkor megegyeztunk, hogy mivel ugysem tudunk egymas nelkul elni....tobbet nem is probaljuk meg. En ismertem 2 eve, mikor osszejottunk. Ismerem az egesz csaladjat, anyukaja nagyon szeretett engem. Tudom milyen csaladi elete volt elotte, nem hazudott, nem akart nekem bemeselni semmit.

    En csak azt tudom megosztani amit en csinalnek. Mikor nekifog panaszkodni...leallitanam es megmondanam neki hogy a gondjait, problemai hagyja csak szepen otthon. Neked csak a jot hozza vagy semmit. Ha neki otthon van annyira jo hogy nem akar elmenni...akkor azokat is hagyja otthon. De ezt en tennem meg. Mikor kidobod az ajton, csukd be az ablakot. Es hagyjal magadnak egy kis idot hogy egyedul is legyel, mert te hazassagodbol mindjart belementel ebben a kapcsolatban. Legyel kicsit egyedul is es donts el hogy mit is akarsz tulajdonkeppen. Mert igy termeszetesen nem allapot ahogy ti vagytok. Es akkor talan o is meglatja hogy mit veszit.

    előzmény:
    ötöslottó (5468)
    2012-06-10  16:45
  9. 2012. június 10. 16:455468.

    Mert normális életet szeretnék élni,nekem így mr ez tartható fenn,nem megy.

    Amúgy nem csak a jót kapom belőle ,mert minden gondját megosztja a pénztelenségét, a munkanélküliségét...nem csak móka és kacagás.

     

    Cupi! Ide jár a családomhoz egy jó ideje, most már nem(miattam), de volt,hgy itt ebédelt, vacsorázott. oly mindegy,hogy mosok-e még rá, vagy nem.

    Ez így abnormális állapot.

    A tiétek is más, nektek bevált úgy,én erre alkalmatlan vagyok. 

    előzmény:
    cupi42 (5467)
    2012-06-10  07:42
  10. 2012. június 10. 07:425467.
    Miert muszaly neked egyutt elnetek? Miert nem egyszeruen csak elvezed hogy van neked? Nem kell mosnod, foznod, takaritanod ra...te csak a jot kapod belole.....miert akarod mindenaron tonkretenni a jot ami van neked? Elhiheted nekem...9 eve van "kedvesem"  mind a ketten hazasok vagyunk. O el akarta hagyni a csaladjat...en nem engedtem. Nagyon sok mindenen keresztul mentunk, sokat megeltunk egyutt...es talan soha nem fogunk egyutt elni...de nagyon elvezzuk es nagyon megnyugtato hogy vagyunk egymasnak.
    előzmény:
    ötöslottó (5466)
    2012-06-09  19:37
  11. 2012. június 9. 19:375466.

    szia!!

     

    Köszönöm az érdeklődést!

     

    Még együtt vagyunk,bár már pár dolgon keresztül mentünk. Mostani állás szerint nem mondhatnám jónak a kapcsolatunkat, sajnos.

    Én eljutottam arra a pontra,hogy ebben a formában nem tudom csinálni, ő pedig nem tud dönteni,amit nem csodálok,mert nem úgy viselkedem vele,hogy az "csábító" lenne egy váltáshoz.

    Nincs hét,hogy ne veszekednénk... én fújom a magamét, neki pedig ebből elege van, ezzel teszem tönkre szerinte a kapcsolatunkat.

    Mégis, ha kidbom az ajtón, visszajön az ablakon. 

     

    A reményt,hogy valaha mi együtt élünk teljesen elvesztettem. 

    Mindketten örök bizonytalanok vagyunk. Én benne,mert nem hiszek neki, ő pedig abban,menne-e együtt.

     

    Többiek,merre jártok?? 

    előzmény:
    cupi42 (5465)
    2012-06-04  02:12
  12. 2012. június 4. 02:125465.
    Szia. Csak ma regisztraltam, de 2 hetben telt amig elolvastam az egesz forumot. Hogy alakul az eleted?
    előzmény:
    ötöslottó (5464)
    2012-06-03  21:34
  13. 2012. június 3. 21:345464.
    Hú,most de nagyon hiányzik nekem a fórum!!!!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  14. 2012. május 9. 12:195463.

    Örülök, hogy írtál.

     

    Így már valóban másképp fest a helyzet.

     

    Viszont ha nem lett volna szerető, akkor lehet, nem találtál volna vissza a férjedhez. Szenvednél mellette esetleg. Persze ez nem biztos. Én hiszek abban, hogy semmi sem történik véletlenül az életben.

    A férjed tudja, hogy viszonyod volt/van, vagy csak annyit tud, hogy tetszett ez a másik férfi? Meg tudott bocsátani?

     

    Írod, mindkettőt szereted. Őszintén, ha nem lenne gyereked, melyikkel tudnád elképzelni az életedet? Mert azért a gyerek egy nagyon szoros kapocs.

     

    A saját példámból kiindulva, így utólag szemlélve az eseményeket, nekem jót tett az ábrándozás, vonzódás valakihez. De nem történt semmi, és most már nem is bánom. Pedig akkor nagyon rossz volt, hogy semmi sem történt, nagyon rosszul éltem meg. Viszont már nem is szoktam őt látni, és szép lassan csak egy kis emlékké vált ez a vonzalom. És igen, az én férjem is nagyon jó ember, azt hiszem, megtanultam őt értékelni, máshogy viszonyulok hozzá már. És kár lenne tagadni, nagyon erős kapocs a lányunk. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_324231 (5460)
    2012-04-27  15:03
  15. 2012. Április 27. 21:335462.
    Én már ott tartok a házassággal,hogy csak gyerekek miatt vagyok a férjemmel.de ezt még saját magamnak se merem bevallani,nemhogy vele megbeszélni.egyszerűen nem kívánom,nem tudom lesz e ebből visszaút.nem akarom a gyerekek lelkét bántani egy válással.de akkor éljem le így az életet?!egyáltalán le lehet?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  16. 2012. Április 27. 17:105461.
    de, neha 
    előzmény:
    ötöslottó (5457)
    2012-04-26  20:19
  17. Torolt_felhasznalo_324231
    Torolt_felhasznalo_324231
    2012. Április 27. 15:035460.

    Igen, boldog voltam, mostanra viszont a boldogságot felváltotta a bűntudat...

     

    Rájöttem, hogy remek ember a férjem...

     

    Visszataláltam hozzá.

     

    Időközben viszont a "lovag" mélyen belém szeretett...

     

    Újabb vívódás vette kezdetét: mostmár két férfi szeret - én is úgy érzem, szeretem mindkettőt, csak valahogy másképpen.

     

    Menekülnék már a kapcsolatból, de a félelem-fájdalom visszatart.

     

    Boldogabb volnék, ha csak gondolatban történt volna meg mindez...

    előzmény:
    nefelejcs2011 (5458)
    2012-04-27  11:50
  18. 2012. Április 27. 13:145459.
    igen, ez tipikus "hiba", hogy a férfiak az évek előrehaladtával, elfelejtik, hogy egy NŐ van mellettük, az a NŐ akibe beleszerettek, aki egykoron más volt. De miért is változott meg? És ez kétoldalú dolog, azaz a pasi miatt is, és sokan elhagyják amúgy is magukat, mert már megvan a "férj". De ez fordítva is igaz. A kockahasú vőlegényből egy sörpocakos focinéző lesz, akit az asszony csak akkor szólít meg, ha a mosógépből folyik a víz. Gyere má' Béla... És a nő is elfelejti, hogy ő egy koron egy FÉRFIHEZ ment hozzá. Miért alakulnak át a szerepek? Miért lesz a nőből cseléd és a férfiből egy dolgozó gépezet, esetleg házi ezermester? Persze, részben ezek a szerepek adódnak a családalapítsából adódóan, de miért kell ezek mellett megszűnni Nőnek/Férfinak lenni? Az, hogy a fürdőszobát súrolom, még nem ok arra, hogy ne járjak el fodrászhoz, ne legyek ápolt... És hasonlóképp a pasinál is... Az emberek elfelejtenek adni magukra és elfeledik a másikat, mint férfit vagy nőt nézni, kezelni, tisztelni. És akkor persze, hogy hiányérzeteink lesznek és kifele kacsingatunk. De egy harmónikus házassághoz két ember kel, két fél munkája, akarata. 
    előzmény:
    anna12 (5452)
    2012-04-26  15:00
  19. 2012. Április 27. 11:505458.

    Visszacsinálnád? Miért? Én mondjuk csak pár hozzászólást olvastam, de azokban kifejezetten boldognak tűnsz, élvezed, hogy figyelmet törődést kapsz az új "lovagtól".

     

    Mi volt a baj, a rossz része?

     

    Mondjuk az én esetemben semmi sem történt, és már nem is látom azt a pasit, aki felkeltette az érdeklődésemet. Aktuálisan hiányérzetem volt, és beleképzeltem valamibe/valakibe valamit, ezt már tudom. De ettől függetlenül jó volt ábrándozni.

     

     

    Írj, én szivesen olvasnám, mi történt Veled!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_324231 (5451)
    2012-04-26  13:58
  20. 2012. Április 26. 20:195457.
    Dina, nem jársz erre mostanság???
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  21. 2012. Április 26. 20:175456.
    Ha ennyire nem jó,meg kell próbálni külön, a gyerekeknek sem jó így,ők mindent megéreznek,tudod. Féltékeny férjjel nekem is volt dolgom,mit mondjak, az ellentetjét éri el vele, szépen lassan de biztosan eltávolodsz tőle.
    előzmény:
    csatika (5448)
    2012-04-25  16:18
  22. 2012. Április 26. 20:115455.
    Miért nem hagynád el??Gyerekek,megszokás?
    előzmény:
    anna12 (5447)
    2012-04-25  15:42
  23. 2012. Április 26. 20:105454.

    ..de csók már volt,azt írtad,ugye?

    Az,hogy nem történt több,már részletkérdés :)ha lelkileg máshol jársz,ott már van valami, tagadhatatlanul.

    Tudod,akit igazán szeretünk,attól ezredszer is szívesen hallgatjuk, mi lesz a vacsora .

    előzmény:
    anna12 (5452)
    2012-04-26  15:00
  24. 2012. Április 26. 20:075453.
    Mi lett a sorsa a kapcsolatotoknak?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_324231 (5451)
    2012-04-26  13:58

Címlap

top