Karácsonytól karácsonyig

Szisszka
Létrehozva: 2013. szeptember 1. 11:14

Eljött a szeptember és vagyunk jónéhányan, akiknek ez egyet jelent a karácsonyi készülődés kezdetével. 

 

Szeretjük a karácsonyt és szeretünk jóval előbb elkezdeni készülni az ünnepre (főleg, ha sk. ajándékokkal kedveskedünk).

 

Szeretjük a hagyományokat, szeretünk tervezni, szervezni, megvalósítani, cicomázni, dekorálni, de legfőképp örörmöt szerezni szeretteinknek!

Persze vannak, akik nem értik ezt az egészet, - hogy mire is ez a nagy felhajtás - de ez a topic nem is nekik szól!

 

Nem kötelező elkezdeni a karácsonyi készülődést szeptemberben, de nekünk jól esik! :) Ettől függetlenül decemberben is lehet hozzánk csatlakozni, mi mindenkit szivesen látunk! :)

 

Blog:

karacsonytolkaracsonyig.blogspot.hu

38294 hozzászólás
 1. borcsamama
  Online
  2017. június 23. 16:1538294.

  Sziasztok!


  Lassan vége a napnak, és még be se léptem.  Igaz Sunshine volt olyan aranyos, és hozott ma idézetet helyettem, köszönöm szépen.  


  Örülök hogy jól sikerült a tegnapi napod, majd valamikor írok bővebben is, de a mai napom és a következő kettő is igencsak zsúfolt.  Már a hétvégére készülődök amit lehet előre megcsinálni, és mindehez még leszedtem és elraktam ma reggel egy vödör uborkát, cukkinit a hordóba.  Szedtünk egy nagy vödör meggyet is, abból készült leves, szósz, holnap lesz belőle meggyes lepény és két nagy zacskóval ment a fagyasztóba is. Most sütit csinálok, csokiba mártott banános piskóta tallért.  A húsokat bepácoltam, szóval nagyjából megleszek a mára tervezett dolgokkal.


  Csak ne lenne ilyen kegyetlen meleg!Pedig nem is nagyon sütött ma a nap.


  Marcsi, gratulálok Bazsinak a szép eredményhez, további sikeres éveket, és nektek is jár a gratuláció, mint szülőknek.


  A csokrod - és persze a levendula babák is- csodás lett, gondolom örült neki a tanárnéni. Elképzeltem sárgában is, szerintem az is csodás lenne.  Nagyon ügyes vagy!


  Megyek, mert így nem haladok és még éjfélkor is sütit fogok csokizni. 

 2. sunshine06
  Offline
  2017. június 23. 11:5438293.

  Marcsi, ezek fantasztikusak!!! Én tanárnéniként mondom neked: szeretném a te gyerekedet tanítani! No, nem csak az ajándék örök-csokor miatt, hanem mert Bazsi szorgos-dolgos, egyértelmű, hogy a család segíti is mindenben. Ilyen gyerekkel és szülővel álom a munka! 


  előzmény:
  74_marcsi (38292)
  2017-06-23  10:57
 3. 74_marcsi
  Online
  2017. június 23. 10:5538291.

  Sziasztok Angyalok!


  Végre elérkezett a megérdemelt pihenés és 1 hét+1 nap szabadságon vagyok. Már nagyon vártam. Több is lett volna, de sajnos tegnap be kellett mennem, mert kolléganőm lebetegedett. Ma már ment, habár nincs valami jól, de ragaszkodott hozzá, hogy menjen. Pedig mondtam neki, hogy már ezen az 1 napon nem múlik semmi, főleg, hogy csak itthon vagyunk, nincs semmi betervezve. 


  Tegnap végre megvolt az évzáró. Jó hosszúra sikeredett, de szerencsére a belső udvaron sok fa adott árnyékot. Most kivételesen nagyon jól meg volt szervezve, egy gyereknek se kellett állni, mindenki ült. A kicsik a padon, a nagyok meg műanyag székeken. A szülők is leülhettek, persze aki akart. 


  Bazsi ismételten jól vette az akadályokat, a bizonyítványa kitűnő lett, ezért kapott könyvjutalmat és oklevelet, elnyerte az "Év tanulója" címet. Nagyon büszkék vagyunk Rá. Persze sok munkánk is van benne, de megtérül. Miután végeztünk a tanteremben átadta az osztályfőnök a biziket. Majd elköszöntek tőle a gyerekek és a szülők is. A kicsik a legszebb pillanatot rajzolták le és ezt lett összefűzve, mi meg szülők Kultúra utalványt vettünk. Mindennek nagyon örült.


  Sajnos, azt még nem tudjuk ki lesz jövőre az osztályfőnök, mert még csak a nyáron fogják kiválasztani a jelentkezők közül. Plusz a testnevelő tanár néni is elmegy nyugdíjba, így valószínű az is más lesz jövőre. Bízom benne, hogy ez nem fog semmilyen törést okozni Bazsinál, habár szegény már hozzászokott, hogy csak úgy jönnek mennek a nevelők, mert ovis idő alatt  (4 év) 5 volt a "fogyasztás" és nem azért, mert rosszak voltak. 


  Képzeljétek én is kaptam oklevelet és egy szál virágot, teljesen meg voltam lepődve, nem is számítottam rá. 


  Hoztam képeket, az osztályfőnöki csokorról (a csokorba kötést virágos készítette) és az oklevelemről.


  Remélem, most többet tudok jönni a szabi alatt. 


  Mindenkinek további szép napot és hétvégét kívánok!


  Millió puszi


   

 4. Ez is érdekelhet: Kelemen Anna új szerelme miatt változott meg
 5. sunshine06
  Offline
  2017. június 23. 10:5238290.

  Szép jó napot minden kedves Angyalnak!


  Lassan tényleg itt a karácsony, hiszen már lassan kevesebb van hátra, mint amennyi idő mögöttünk van a 2016-os ünnep óta!  Nem is tudom pontosan megmondani, a napi visszaszámláló nélkül én lüke vagyok ezt kiszámolni, nekem úúúúúgy hiányzik ... 


  Tegnap teljesen véletlen és más céllal lapozgattam a tavalyi naptáramat és találtam egy karácsonyi idézetet. Így szeretném veletek megosztani, bár nem venném el borcsamama tisztségét sem (ebből nem volt gond máskor sem, inkább több legyen  ):


  "Minden szívből jövő karácsonyi énekben, a kandalló ropogásában és melegében, az ünnepi ebéd közben, a beszélgetésekben és nevetésben, minden képeslapban, amit egy barát vagy család küldött, minden amit ebből meghallunk és ami elgondolkodtat bennünket, az maga a szeretet." - Noreen Braman.


  Tegnap előtt elképesztő nagy vihar volt Szegeden, orkán szél, eső, jég, minden. Na, azt azért már megéreztem, mintha bennem is vihar dúlna... kb. sejtem hogy fog indulni a mandula... Még 2 hetünk van 


  Szép napot mindenkinek! 

 6. narocsi
  Offline
  2017. június 22. 11:2338289.

  Reggel hallottam a rádióban: 


  Tegnap volt a leghosszabb nap, innentől fogy a napok hosszúsága-- tehát elindultunk a tél felé! 


  Közben kint van 30+ fok Celsius!  Egyébként mindig mesélem: a nagymamám augusztusban varrt karácsonyi terítőt. Jól kiröhögtem, hogy időben elkezdte ám!  Erre közölte, hogy vagytok sokan unokák, mire mindenkié kész lesz... úgyhogy mindenki csinálja az ajándékait, amihez kedve van! ( a gyárakban is most csinálják a karácsonyi cuccokat, ha októberben már kint vannak a boltokban)

  előzmény:
  borcsamama (38288)
  2017-06-22  10:42
 7. borcsamama
  Online
  2017. június 22. 10:4238288.

  Jó reggelt, vagy már inkább szép napot Mindenkinek!


  Itt is borzalmas meleg van, nincs ugyan kint hőmérőnk, de hőség van. Itt bent viszonylag kellemes, 23 fokot mutat.


  Sushi, látom a te fiacskád is ügyesen vette az akadályokat, és biztos a továbbiakban is sikeres lesz.  Jó szakmát választott, itthon sajnos már alig lehet jó szakembert találni. 


  Szerintem semmi akadálya a karácsonyra készülődésnek, akár nyaralás közben is kreatívkodhatsz olyat, ami már karácsonyra készül.


  Nálam pl. egész nyáron téli, kicsit karácsonyos, havas képek a gépemen a háttérképek, folyamatos váltják egymást, és olyan jó hűvös érzetet keltenek. 


  Nálam is készülnek lassanként a karácsonyra szánt ajándékok, mindig egy-egy darab, hogy biztosan meg legyen, hiszen amiket csinálok, időigényesek, nem lehet utolsó hetekre hagyni.  Akkor is lesz mit csinálni bőven. 


  Érdekes módon, teljesen véletlenül pont egy karácsonyi idézet került a kezembe, hát akkor legyen:


   


  "Karácsony tájékán sokakban felmerül a vágy, hogy az ajándékozás kényszere nélkül, a tárgyak árában mért szeretet helyett milyen jó volna csak a szívünk melegét adni."  /Papp Lajos/


   


  Sunshine, vigyázz magadra, érezd jól magad a munkahelyi buliban. 


   

  előzmény:
  Sushi (38287)
  2017-06-22  09:43
 8. Sushi
  Offline
  2017. június 22. 09:4338287.

  Sziasztok jo reggelt,


  mar tegnap is akartam irni, de elszallt, aztan nem irtam mar be meg egyszer. Bennem is van büszkeseg.


  Szoval nalunk (is) megkezdödött az utolso(?) het a suliban, a gyerkem befejezi, es uj "kepzest" kezd. 3,5 ev - olyan szakmunkas-szerü, lesz belöle viz-gaz-fütes szerelö - talan ez irja le a legjobban a tevekenyseget. De megsem olyan a kepzes mint otthon. Na mindegy. Szoval, nagy felnött gyerekem lesz. Hova lett az idö, hiszen meg csak most született??????????????


  Barmennyire is meg nem volt nyari szabi, en mar nagyon szeretnek karacsonyi keszülödeseekkel foglalkozni, tegnap elkezdtem Bing Crosby-zeneket hallgatni. Ma reggel 8-kor mar 26 fok volt, 38-at igernek. Otthon fel nyolckor 20 fokban indultunk. Haz besötetitve, hüvös. Iroda besötetitve, klima szerenyen de megy, remelem, birja estig,


  Sajnos, nincs kapacitasom mindenkinek irni, mindenre reagalni, nagy öleles-vigyazzatok-magatokra-szep-ut-volt-ügyes-kislany stb.


  Jo itt, majdmeg jövök


   


   

 9. sunshine06
  Offline
  2017. június 20. 19:1838286.

  Sziasztok, Angyalok!


  narocsi: nagyon tetszik a blog, ahogy alkottok, ahogy segítitek egymást...! Példaértékű és igazán hasznos elfoglaltság! Köszönöm, hogy elküldted a linket!


  csonkanek: ez valóban nagy út volt, de nem sokszor jut az ember ilyen messze. Nekem eddig busszal Görögország volt a legmesszebb, a legtöbb idő kb. 20 óra a buszon... A kórusművek, ahogy írtad, gyönyörűek! Azt az Ave Mariát azért meghallgatnám, hátborzongató számomra minden alkalommal mindegy hogy épp milyen kórustól hallom


  eszterlili: gondolhatod, én úgy nőttem fel, hogy én meg se nyikkanjak énekelve, mert nekem fals hangom van. A nővérem ugye tökéletes volt, és egy idő után nem mertem énekelni, úgyis csak leszólnak érte... aztán a gimiben és a fősulin felszabadultam   A Mindenkit én is láttam, megdöbbentő...


  fenci: nem irigyellek... van kérdés, amiben az ész, van, amiben a szív... és volt már hogy kivártam mikor nem tudtam dönteni, míg a helyzet kristályosodik. Volt hogy jól jártam a várakozással, volt hogy lecsúsztam valamiről. Nagyon helyzetfüggő volt. Kívánom, hogy akárhogy döntesz, de az legyen számodra, számotokra a JÓ!!! (négylevelű lóhere ikon!)


  Szisszka: én tőlem telhető módon igyekszem ezután is mindenkit tisztelettel reagálni!


  borcsamama: áá, nem állunk sehogy sem, mert nap közben jött anyukám és elkotyogtuk az időt munka helyett. Sebaj! A bútor kapun belül, nagy baj már nem lehet...


   


  Macska: hűsítő kékre gondolt szerintem borcsamama olyan kánikulába valóra! 


  Holnap nem igen leszek, doki + évzáró és későn érünk haza, valszeg hulllllla leszek. De remélem itt szépen békésen folynak a dolgok tovább! 


   

 10. Ez is érdekelhet: 10 kutya, aki nagyon szomorú, hogy véget ért a karácsony – vicces fotók
 11. narocsi
  Offline
  2017. június 20. 19:0438284.

  Mi simán vettünk lakást is "Kell ez a lakás?   -Kell!!" felkiáltással. A nagyobb fiam nevét is így választottam; a rádióban bemondták, hogy ma xy nap, B napja van!  Estére már fixen mondtam a férjemnek, hogy megvan a név. A kisebbnél pedig megbeszéltük, hogy megy a zenei iskolába. Lefeküdtünk, hogy megvan az iskola választás. Reggel kinyitottam szemem és mondtam, hogy másik suli lesz a jó.  Az egész család csak nézett!


  Jól sikerült, középiskola 2-3 osztályig használta amit az általánosban "kapott".


  A töprengéssel sokszor annyi érv jön össze, hogy nehéz dönteni.


  Azért remélem látunk még!  S nem a világ másik fele a cél!

  előzmény:
  fenci (38278)
  2017-06-20  10:41
 12. borcsamama
  Online
  2017. június 20. 18:1438283.

  Szép estét Angyalok!


  A legutóbbim óta húsz hozzászólás, képtelenség mindre reagálni, egyébként is elég mozgalmas napom volt ma. 


  Majd egyszer, ha kedvem lesz , mesélek róla.  Most nem alkalmas.


  Sunshine, látom magam előtt, milyen szép lesz/lett a babaszobátok.


  Narocsi, 


  Csonkanek, köszi hogy megosztottad az élményt, érdekes, szép utatok volt. 


  Macsek, mára jégkékben pompázó képeket képzeltem ide. 


   


  A mai idézetem:/teljesen véletlenszerűen ezt húztam ki/


  "Nem mindig azé a nagyobb felelősség, aki a hibát elköveti,


  hanem sokszor azé, aki nem képes megbocsátani, és ezzel sokkal nagyobb hibát követ el."  /Raana Raas/ 


   

 13. margaret3711
  Offline
  2017. június 20. 17:2938282.

  Mindenkinek szep napot kivanok!


  Szia Fenci, kuldtem e-mailt


  előzmény:
  fenci (38278)
  2017-06-20  10:41
 14. Sheriff-2
  Offline
  2017. június 20. 15:2638281.

  Szia Fenci,


  Bocsánat a belekotyogásért, látom nem igyekeznek a válaszokkal, én pedig leginkább csak olvasni szoktam.


  Szerintem jól bevált szólás-mondás az, hogy az ész téved(het), de a szív nem. Tehát hallgass a szivedre.


  Ha a jövőben mégis "másképpen" látod a dolgot, az nem számít, mert jelen pillanatban a jövőt nem tudod. A döntésed az eddigi tudásod alapján fogod megtenni. Mivel az életben szerencsére is szükség van, ezért én sok szerencsét kivánok a döntésedhez, mivel azt írtad hogy nagy-dologról van szó.

  előzmény:
  fenci (38278)
  2017-06-20  10:41
 15. Ez is érdekelhet: Az SMS az új karácsonyi képeslap
 16. Sushi
  Offline
  2017. június 20. 15:0838280.

  neked is szepet.


  Szerintem meglehetösen nehez kerdest tettel fel, nagyok okosnak kell lenni, hogy a megfelelö aranyt megtalald.


  Pl munka eseteben, ha rövidlejaratu (pl rövid idö alatt sok penzt lehet keresni) akkor esz, ha a jo legkör is kell, akkor kell a sziv is.


  Csaladügyileg, anya reven, szerintem szinte keptelenseg esszel dönteni. 

  előzmény:
  fenci (38278)
  2017-06-20  10:41
 17. Szisszka
  Offline
  2017. június 20. 12:2638279.

  Fenci


  mindkettőt számításba veszem és megpróbálom megtalálni az arany középutat. 

  előzmény:
  fenci (38278)
  2017-06-20  10:41
 18. fenci
  Offline
  2017. június 20. 10:4138278.

  Szep napot -ok!


  Segitseget kerek, illetve kivancsi vagyok a velemenyetekre. Az eletben a nagy dontesek elott a szivetekre avagy az eszetekre hallgattatok?


  Szivbol koszonom, ha elgondolkodtok a kerdesemen es ha valaszoltok is az csak hab a tortan.

  előzmény:
  Szisszka (38277)
  2017-06-20  09:59
 19. Szisszka
  Offline
  2017. június 20. 09:5938277.

  Sziasztok! 


   


  Egy ideje újra olvasom a topicot. De nem igazán van mit írnom, úgyhogy csak figyelek csendben. 


  Én alapvetőleg konfliktuskerülő vagyok, de van, ami mellett én sem tudok elmenni szó nélkül.  


  Ez a topik eredetileg Karácsony 2013 néven indult, 2013. Szeptember 1-jén, nagy lelkesedéssel és szeretettel. A karácsony szeretete, az alkotás öröme hozott itt össze egy szép kis csapatot. Mivel nagyon egymáshoz nőttünk, és egész szoros barátságok is köttettek, meg lelkesesek is voltunk, úgy döntöttünk, változtassunk topic nevet, hogy egész évben beszélhessünk a karácsonyról, megmutathassuk miket alkotunk előre, mert mindig egy csomó ötlet maradt a polcon. Persze elkerülhetetlen, hogy egy egész évben futó fórumban más téma ne legyen, csak a karácsony, és az ember lánya ne büszkélkedjen vagy ne meséljen a bánatáról vagy ami épp foglalkoztatja. 


  Vannak topic lakók, akik még mindig itt vannak, az elejétől, vannak akik különböző okok miatt elkoptak, vagy csak néha kukkantanak be és írnak pár sort, vannak akik csak ősszel vagy a karácsony közeledtével térnek be, és vannak persze zugolvasók is. 


  De alapvetőleg itt mindenki kedves és segítőkész, és 1-2 kivételtől eltekintve itt nem volt konfliktus az elmúlt jó néhány évben. 


  Ezért - mint topikindító - megkérek mindenkit, hogy tartózkodjon a másik sértegetésétől és becsmérlésétől is. 


  Nekem is volt olyan, ami baromira idegesített, de nem dörgöltem az illető/k orra alá, és voltak olyan témák is amik nem érdekeltek, átfutottam, tovább léptem... ennyi. Nem gondolnám, hogy bármelyikünknek is joga lenne bármilyen okból kifolyólag kioktatni a másikat! Ha valami nem tetszik itt, hát nagyon sajnálom, akkor lehet tovább lépni, és akár saját topikot nyitni és ott fröcsögni. 


  Ha még egyszer azt látom, hogy valaki a másikat bántja, becsmérli, kioktatja, vagy vitát szít, azt moderáltatni fogom az adminokkal, súlyosabb esetben bannoltatni fogom, és mint topik indító, ehhez jogom van. 


  Ha pedig azt fogom látni, hogy olyanok jönnek, és hisztiznek, kioktatnak régieket, akik sosem írtak ide, akkor majd szépen zárttá teszem a fórumot. 


  (nem azt mondom, hogy ne gyertek, azt mondom igen, jöjjön mindenki, aki ennek a közösségnek a tagja szeretne lenni, de azért ne jöjjünk hogy egymást bántsuk, mert ez itt nem erről szól) 


   


  Lehet, hogy lesz aki ezért megharagszik rám, de úgy gondolom, hogy ezt le kellett írnom, és mint topik indító, meg kell védem azt a kis csodás szigetet és közösséget, ami itt az évek alatt létrejött.


   


  Ezt az egészet itt most szeretném lezárni, ne offoljunk tovább! 


   


  Ha valakinek bármi hozzáfűznivalója van, privátban megtalál. 


   


   


  Mindenkinek szép napot, csodás nyarat kívánok! 


   

 20. sunshine06
  Offline
  2017. június 20. 08:0838276.

  Sziasztok, Angyalok!


  Most csak egy gyors bekukk, aztán majd este felé jövök vissza megígérem, reagálok mindenkinek rendesebben!


  csonkanek: köszönöm, hogy megosztottad velünk! Annyit gondoltam rád és örülök hogy végül egy szép emlék lett belőle!


  narocsi: nagyra értékelem a humorodat, ennyi kell is, és egyetértek veled 


  eszterlili: biztos vagyok benne, gyönyörűen csengő tiszta hang az!!!


  Ma sok dolgunk lesz itthon, mert tegnap megérkeztek a bútorok a gyerekszobába....  így pakolás, takarítás apránként (igen, tudom, vigyázok nagyon és nem emelek, nem erőlködök   , imádlak Benneteket!), mire azUram hazaér munkából már csak helyre kelljen raknia minden bútort ééééés már lehet is bepakolni mindent. Huhh, na azt a pillanatot nagyon várom, hogy a sok motyó bent legyen a szekrényekben és rácsukhassam az ajtót 


  Szép napot és minden jót nektek! 

  előzmény:
  csonkanek (38275)
  2017-06-20  00:24
 21. Ez is érdekelhet: Egy valódi Igazából szerelem-pillanatért őrült meg az internet népe
 22. csonkanek
  Offline
  2017. június 20. 00:2438275.

  Köszönöm, sunshine, narocsi, hogy nem felejtettétek el, elmaradt a litván beszámolóm! Megpróbálom pótolni.


  Csütörtök este 22 órakor indultunk, pénteken kb. 17 órára érkeztünk meg. Természetesen többször megálltunk, némi testmozgás és egyéb szükségletek elvégzése után folytattuk utunkat, ami meg kell mondjam, bizony hosszú volt! 


  Népdalfesztiválra voltunk hivatalosak, azaz kórusműveket adtunk elő népdalfeldolgozásokból: főként Kodály és Bartók művek hangzottak el. 

  Szombaton a szabadtéri éneklés nem volt valami jó, inkább csak úgy összességében, valahogy kilógtunk a sorból! Az ő népzenéjük sokkal lágyabb, könnyedebb, mint a miénk, ott csak egy pár kórus (talán 2-3) énekelt külön, és a többi együtt szerepelt, egy karnagy irányításával, kb. 80-90 ember egyszerre, ráadásul vegyeskar, természetesen az szólt. Egy katlan-szerű helyen énekeltünk, próbáltak elénk tenni mikrofont a próbán, másképp nem szólt volna. Na, nem tudjuk, hogy szólt, de úgy ítéltük, ez nem sikerült valami jól. Mi sajnos csak tízen voltunk, ráadásul női kar, nem vesszük fel a versenyt a vegyeskarok hangzásával, pláne nem férfikarral! Volt egy grúz férfi gárda, öten, ott mindenki előtt mikrofon volt, az is szólt rendesen!
  A vasárnapi fellépésünk beltéri volt, egy erdészeti iskolában, szerintem az jól sikerült, Biztosan voltak hibák, mert persze hibátlanul nem megy, de az jól sikerült.  Ott már a többi énekkar is csak egyenként mutatkozott be, jó kis vidám, könnyed, tréfás, tavaszias szöveggel. Meg is jegyezték, hogy bizony a mi népdalaink mennyivel nehezebben tanulhatók és énekelhetők! Itt már szólózott egy ifjú kórustagunk, ami nagy tetszést aratott és a vendéglátó hölgy, akivel még itthonról tartottuk a kapcsolatot, bocsánatot kért, hogy nem hagyta őt szombaton a szabadtéren énekelni! Ő operetteket énekelt, az olyan kis vidám hangulatot teremtett.
  Voltunk egy kolostorban, ill. mi csak a templomot láttuk, ahol elénekeltük a Glóriát bevonuláskor, és Bach-Ghuno: Ave Maria-ját, azt nagyon megdícsérték! 
  Szóval vegyes érzelmekkel, nagyon fáradtan érkeztünk haza. Újdonság volt számunkra Litvánia. Voltunk városnézésen, ill. múzeumban, különleges mocsári virágot is láttunk, kirándultunk is,volt programunk. Összességében úgy döntöttünk, autóbusszal semmiképpen nem mennénk még egyszer! Nagyon kedvesek, segítőkészek voltak, az ellátással-szállással is meg voltunk elégedve. Remek időjárás volt, végig szinte kánikula, mondták is, ilyenkor még ott nem szokott ennyire meleg lenni!

  Körülbelül ennyi, amit dióhéjban mondhatok. Képeket próbáltam volna mellékelni, nagyok, még nem tudok kicsinyíteni, de majd próbálkozom!


   

 23. narocsi
  Offline
  2017. június 19. 22:3738274.

  Szívesen! Azt hiszem ott is lehet tanulni valót találni... 


   


  Csonkanek: Én is szeretnék beszámolót "hallani-látni". Remélem megérte annyit utazni, és szeretettel fogadtak benneteket!


  007: Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! 


  Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát!Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát!Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát!Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát!


  Na, utólag 6 évre letudtam.


  Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát!Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát!Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát!Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát! Szia, helló, Jó reggelt, jó napot, jó éjszakát!


  Ez pedig előre 6 év!  Ugyanis mindig itt vagyok, mindig olvasok, és a többiek úgyis tudják!


  és akkor most már béke legyen és nyugalom! 


   

  előzmény:
  sunshine06 (38272)
  2017-06-19  20:38
 24. eszterlili
  Offline
  2017. június 19. 20:5238273.

  sunshine06: Esetemben sikeresen megutáltatták az éneket és az énekkart is. Kb. egy újabb mindenki lehetne.Ezért is örülök, hogy lányom szépen énekel. Nem csak én mondom, és nem az elfogultság beszél belőlem. Mindenáron nem erőltetjük, de ha szerepel, versenyez,büszkék vagyunk rá.Kristálytiszta, csengő hangról beszélek.

 25. sunshine06
  Offline
  2017. június 19. 20:3838272.

  Köszi a blog-címet, narocsi! Elmerülök benne garantáltan! 


  előzmény:
  narocsi (38264)
  2017-06-19  14:31
 26. sunshine06
  Offline
  2017. június 19. 20:3638271.

  Tündér-Angyalok!


  Olyan jó olvasni ennyi hsz-t!


  eszterlili: gratulálok a kis dalospacsirtádnak! Nekem régen nagyon rossz hangom volt, mindig ámulattal néztem az énekkaros nővéremet... olyan jó  lehet ilyen csapatban, közösen, együtt egy dologért énekelni... Aztán a gimiben változott a dolog, az ének óra mini-kóruspróba volt, az is énekelt, aki nem volt énekkaros . Így megszerettem és sokat változott, finomodott a hangom... meg aztán tanítanom is kellett, szóval nem ártott! Jó, hogy a te kicsikédnek van ebben lehetősége és tehetsége!!! 


  csonkanek: a kórusfellépésről nem tudom, írtál-e már (bocsánat, ha igen, lemaradtam...). Engem érdekelne ha lesz időd egy pici beszámolóra 


  Szép estét mindenkinek és szép álmokat!

 27. Ez is érdekelhet: Ezeknek a menhelyi kutyáknak és a cicáknak volt a legboldogabb karácsonyuk – videó
 28. eszterlili
  Offline
  2017. június 19. 20:1538270.

  Kedves 007eva!


  Eddig itt békében folyt minden.Ha köszöntünk, ha nem. Sose volt téma. Idejössz, sose írsz, legalábbis ezzel a nickkel, és az első adandó alkalommal kiosztani jössz. Hmmm?????

 29. 007eva
  Offline
  2017. június 19. 19:1438269.

  Szervusz Eszterlili,
  csak a nevezett hölgynek szántam, hogy nem kérek választ.
  De  megjegyzem: aki először belép egy nap,  illik a köszönés, vagyis az első belépésnél,  erre tanítjuk a gyerekeket is.
  Szép napot.

  előzmény:
  eszterlili (38268)
  2017-06-19  18:20
 30. eszterlili
  Offline
  2017. június 19. 18:2038268.

  Sziasztok!


  Csendben megjegyzem, mi lenne bevezetnénk, hogy ezen a fórumon senki nem köszön  másiknak (És úgyis van tisztelet?)


   


  csonkanek: Jól gondoltad, szerepelt, közösen az alsós énekkarral. Ügyesek voltak, tisztán énekeltek, három aranyos vidám dalocskát. Nem is kellett több. 


  borcsamama: Örülök, ha tetszett. Ha az ember egyszer belemerül ilyen dolgokba...


  Most nagy  a semmittevés ezerrel, tanítani kéne. 


  Én délelőtt dokinál voltam, vérnyomásom az egekben volt. A rendelőben 172-őt is mért.Tegnap mikor hazaértünk, volt 163.

 31. 007eva
  Offline
  2017. június 19. 18:1738267.

  Szép napot Nagylány!


  Én karácsony körül szoktram erre járni, de most betévedtem. És ledöbbentem. Valahogy nem illik ide a sértődés, sértődöttség, s hovatovább: a tartóssága.
  Ezen kívül: igen nagy szeretettel válogatja össze Macsek a nem épp giccsesnek nevezhető képeket. Aki el tudja képzelni, milyen munka nem csak a válogatás, hanem a sok kicsinyités, nagyitás, beillesztés, nem ir ilyen durván.

  Valóban nem kell megnézni, ha nem tetszik. De külön hangsúlyozni, nem illdomos.


  A csúnya megjegyzésedért Neked illene bocsánatot kérned.-
  És a karácsonyról nem lehet naponta beszélni - nem mellékesen. A visszaszámlálás jó és szép gondolat és tett, örömteli.
  No csak ennyi, választ nem kérek.-

  előzmény:
  kadorca (38239)
  2017-06-16  09:08
 32. csonkanek
  Offline
  2017. június 19. 14:5938266.

  Sziasztok -kák!


  sunshine


  Aranyosak voltak a kisfilmek! Nálunk is döglesztő meleg van, jöttem egy kicsit a hűvös házikóban beszélgetni Veletek, nézelődni itt-ott.


  borcsamama


  Gratulálok az unoka remek bizonyítványához, szorgalmához!


  eszterlili


  Vajon a Te kislányod szerepelt az évzárón? Vajon mit énekelt/ek?


  macska


  Hiányoznak a képeid, a be- és elköszönésed, a számlálód! Gyere, mesélj, mit csináltál ma a piacozáson kívül? Nálunk most vasárnap alig volt piac, itt a pénteki piaci nap a legnagyobb, legforgalmasabb mind a vevők, mind az eladók részéről. Lassan eltűnnek a kiültethető virágok, helyüket az aktuális gyümölcsök garmadája, zöldségek veszik át.


   


  Vajon Londonka merre jár? Gondolatban/gyászfeldolgozásban, cselekedetben/valóságban! Sokat gondolok rá, nekem is 2 szomszédom halt meg gyorsan egymás után 2 hét alatt!


  Szép hetet kívánok Mindnyájatoknak!   

 33. Ez is érdekelhet: Ilyen a karácsony plusz 30 fokban – fotók
 34. narocsi
  Offline
  2017. június 19. 14:3638265.

  Köszönöm szépen! Nem akarok telhetetlen lenni, csak 1 db rózsaszínűt szeretnék, érdekesség képpen.   Jó nyaralást kívánok!


  narocsi

  előzmény:
  74_marcsi (38254)
  2017-06-18  08:01
 35. narocsi
  Offline
  2017. június 19. 14:3138264.

  Minden éveben van a foltvarró kluboknak "varrjunk a szabadban"- napja. Általában a saját városokban tartja mindenki, de az idei évben egy nagy központi rendezvény lesz Pesten valamelyik gátnál. Minket a levendulás gazdája hívott meg, hogy nyilt nap lesz, menjünk! Mivel két helyen nem tudunk lenni egyszerre, ezért a "hazai pályát" választottuk.    Levendula buzogányt lehet fonni, meg viszünk ki sok 5*5 cm-es lila zöld anyagot, és a látogatók rakhatják ki egymás mellé a színeket, amit utána összevarrunk. Az lesz az alap, amit utána díszítünk hímzéssel, gyönggyel, lila gombokkal vagy lepkével vagy amit kitalálnak a többiek. Terveim szerint ez így egy közös munka lesz;  látogatók és klubtagok együtt!


    http://sugovica.blogspot.hu/    az oldal utolsó cikkében látod a minta darabot a hívogató részben.


  narocsi

  előzmény:
  sunshine06 (38256)
  2017-06-18  11:35
 36. sunshine06
  Offline
  2017. június 19. 13:5338263.

  Köszi, hogy szóltál!!!! Figyelmetlen voltam , de akkor így lesz jó, remélem: 


  Kutyás karácsony


  előzmény:
  borcsamama (38262)
  2017-06-19  13:11
 37. borcsamama
  Online
  2017. június 19. 13:1138262.

  Nagyon cukik ezek a vakációzó kutyusok, a végén még a szemetet is összeszedték. Tényleg példa értékű lehet a gyerkőcök számára. 


  A karácsonyit nem tudtam megnézni, nálam ott is a vakációs film melenik meg. Biztos véletlenül oda is azt tetted be. 


  Ha rászánod magad, akkor jó filmezést délutánra.  

  előzmény:
  sunshine06 (38261)
  2017-06-19  12:05
 38. sunshine06
  Offline
  2017. június 19. 12:0538261.

  borcsamama: a polár expressz nagyon aranyos film, olyan szívet-lelket melengető! Főleg most jó rágondolni, tömény 30 fokban! Lehet, meg is nézem nemsoká, hátha látványában is elég hűsítő 


  Én hoztam egy videót mára, illetve kettőt. Az elsőről annyit kell tudnotok, hogy tanév végén szerettem ezzel elköszönni a tanítványaimtól, azzal az üzenettel hogy legyen ilyen a vakációjuk és élvezzék legalább annyira, mint ezek a kutyusok (ne a kütyük nyomkodásával teljen az idejük, hanem valós élményekkel, mozgással, friss levegővel):


  Kutyás vakáció


  A másik pedig ugyanezen kutyusoknak a karácsonyi videója. Ha már láttátok, akkor bocsi, ha még nem, akkor   :


  Kutyás karácsony


  Gyertek, gyertek, várunk MINDENKIT! 

 39. Ez is érdekelhet: Meghittség és őrült csillogás – modellek és más szépségek a fa körül
 40. borcsamama
  Online
  2017. június 19. 09:1938260.

  Szép napot Angyalok!


  Szikrázó napsütésre ébredtem, csodásan indult a napom, csak oda kellett ülnöm a terített asztalhoz borcsapapa jóvoltából.  Igaz, ez majdnem minden reggel így van, hálás is vagyok érte.  


  Tegnap este megünnepeltük a legkisebb fiam születésnapját nélküle.  Rántott süllő volt vacsorára , krumplival és saját termésű uborkából készült salátával. 


  Elkezdődött a savanyúság szezon, most már folyamatosan pakolom a hordóba ami éppen érik, így aztán sok finom csemege lesz majd a karácsonyi asztalon. 


  Tegnap a három generáció horgászással ünnepelte az apák napját, igaz, a felnőtt korosztály semmit nem fogott, Ádám viszont 32 törpe harcsát akasztott horogra, szegény papa vagy két órahosszáig pucolta, mert természetesen muszály volt, és meg is kellett sütnöm neki, imádja a halat. 


  A mai programom varrás, befejezem a partedliket, ha igaz , vasárnap felavatásra kerülnek. 


  Sunshine, örülök hogy ízlett a nyuszi, mi sok évig hetente ettünk - akkor még apukám tenyésztette- nagyon sokféle formában elkészítve.  Mindenhogy nagyon finom, ráadásul nagyon egészséges husi.  Időnként most is csinálok ha sikerül valahonnan hozzájutni. 


  Korai voltál ma, neked is legyen szép és mindenféle bonyodalomtól mentes a heted!


  Macsek, én úgy veszem hogy most is te ébresztettél minket, ide képzeltem a mai aktuális képedet, ami ma éppen gyönyörű piros és zöld színekben pompázik, mintha csak a karácsonyt idézné.


  Eszterlili, én is köszönöm a linket, elmentettem, hátha még hasznát veszem, főleg hogy láttam, nem csak virágok vannak ezen az oldalon, hanem sok szép kötött és horgolt karácsonyi apróság is. 


  Mára akkor stílszerűen az idézetem is legyen karácsonyi, egy mondat a Polar Expressz c. filmből:


  "A karácsonyi csoda a szívedben lakik."


  Mára ennyi, az úton levőknek biztonságos utat, szerencsés hazatérést, a betegeknek , lábadozóknak mielőbbi gyógyulást, és sos-sok pozitív gondolatot. 

 41. sunshine06
  Offline
  2017. június 19. 08:4938259.

  Jó reggelt, Angyalok!


  Jelentem nyuszi-hopp! Jól sikerült   így van rá esély, hogy bekerül a vendégvárós repertoárba! A kutyus meg a cicák is örültek a finom falatoknak. Nem is gondoltam volna, de a nyuszi tökre hasonlít a csirkéhez. Egész kellemes meglepetés volt, paprikásként főztük és bátran ajánlom mindnekinek! MOndjuk úgy, kicsit kiléptünk a komfortzónánkból...


  Ma hétfő van, új hét, új kezdet, új remények, új élmények. Legyen mindenkinek szép hete! 

 42. eszterlili
  Offline
  2017. június 18. 12:2638258.

  Sziasztokkkk!!!!!!


  narocsi: http://katonaagikezimunkai.blogspot.hu/2012/09 /horgolt-viragok-elkeszitesenek-videoi.html Kis segítség, soh nem mondd, hogy soha. Leülsz, nekilátsz, kikockázod, a magad tempójában. Én is így csináltam a díszeket. Nekem Nagyanyám mondta anno: Óvasd le!


   


  Megfogadtam, hogy ülepedni hagyom a dolgokat, de a videót belinkeltem.Na, tényleg pihi. du.-án évzáró. Idén kék fehér ezüst rendelt a Nagyobbik. 


   


   


   


   

 43. sunshine06
  Offline
  2017. június 18. 11:3538256.

  Sziasztok, Angyalok!


  74 marcsi: fantasztikus kisfiad van!!! Nagyon megérdemli majd ő is a nyári pihenőt, biztos vagyok benne, hogy a bizonyítványában csupa szépséget fogtok látni!  A rózsáid irigylésre méltóak és minden tiszteletem értük. Ha lenne térdre-borulós-ikon, akkor azt raknám ide, ehelyett: 


  borcsamama: az idézeted tetszik, találó és nagy igazságot tartalmaz 


  narocsi: majd mesélj a levendulás napról, ha lesz időd rá, engem nagyon érdekelne milyen és mi mindent csináltok! 


  Nálunk borongós, esős, szeles idő van, a hidegfront most tényleg bejött. Kicsit szélsőségesen bírom: van a teljes kóma és a teljes ébrenlét, itthoni tennivalók apránként. És nulla átmenet, egyik végletből zuhanok a másikba, de ez ilyen, tudom. AzUram meg nyúlpapírikást főz, remélem finomat ebédelünk ma! De cssss! Nehogy elkiabáljam, most először próbálkozunk vele. Ha jól sikerül, lehet, bevesszük a karácsonyi menübe 


  Én várom vissza a többi topiklakót is, neveket nem írok, kivétel nélkül mindenkit, gyertek, gyertek, gyertek!!!! 


   

 44. Ez is érdekelhet: 5 tanács, hogy ne az ételmérgezésről szóljon a karácsony
 45. borcsamama
  Online
  2017. június 18. 08:5738255.

  Sziasztok Angyalok!


  Itt vagyok a napi esedékes hozzászólásommal, és örülök hogy van kinek válaszolnom. 


  Narocsi, látod, máris szép napod lett, ilyen felajánlást, hogy neked is lehet ilyen gyönyörűséges rózsacsokrod, nem lehet visszautasítani.   Írtam neked privát üzenetet is, remélem megkaptad!


  Marcsi, köszönöm Ádám nevében is, remélem így is marad.- 


  Én is gratulálok a kisfiad szép eredményeihez.  Ő is szépen teljesít első osztálytól fogva.  Megérdemlik a nyári szünetet, a pihenést, nyaralást.  


  Nálunk ma fiú nap van, elmentek horgászni papával és apával.  Remélem nem fáznak meg, nagyon ronda hideg szeles idő van és lóg az eső lába. 


  Te is csodákat alkotsz, biztos örülni fog a tanárnő aki kapja. Remélem jól emlékszem, neki csinálod.  


  Jó vasalást, az most akár jól is jöhet, olyan hideg van, legalább kicsit melegít.  Én megyek előkészítem a vacsorát.  Tiszta dilis vagyok, meghívtam a lányomékat szülinapi vacsorára, aztán miután jól kiröhögött felvilágosított, hogy neki áprilisban volt, ma az öccsének van a szülinapja.  Mindketten 18-án születtek,és mivel előtte a Krisztiéről beszélgettünk, én  azzal a lendülettel kitaláltam, hogy akkor ma ünnepelünk. - ami mondjuk igaz is, de az ünnepelt nélkül, mert ő ma nem jön haza Pestről. Éli a saját életét, nekünk csak hébe-hóba jut belőle egy kicsi.


  Szép napot, süssön ki a napocska, legyen barátságosabb idő, hogy mindenki élvezhesse a hét végét. 


  A mai idézet:


  "Aki szeretetet ad, gazdagabb lesz azzal, amit ad.


  Minél többet ad, annál inkább gazdagodik. "    /Fritz Usinger/

 46. 74_marcsi
  Online
  2017. június 18. 08:0138254.

  Szép jó reggelt Mindenkinek!


  Sajnos, azt nem írhatom, hogy napos, mert itt lóg az eső lába. Így sajnos nem kapok felmentést vasalásból, ilyen az én formám.  De lássuk a jó oldalát, egy itthoni feladat ki lesz pipálva. 


  Narocsi: Dehogynem lesz, majd én csinálok. Csak mond meg, milyen színűt szeretnél és a talira elkészítem. Ezzel a lehetőséggel más is élhet, csak akkor írjátok le a rózsa színét! És ez komoly!


  Eszterlili: Rendben.


  Ha még más is van aki, csak ideiglenesen nem jön és én azt írtam hogy egyáltalán nem, bocsi, várom hogy visszatérjetek!


  Millió puszi 

 47. eszterlili
  Offline
  2017. június 17. 23:5638253.

  Sziasztok! Nem azt írtam,hogy nem jövök,csak egy kicsit hagyom ülepedni a történteket.  

 48. narocsi
  Offline
  2017. június 17. 21:2038252.

  ahh,, ilyen rózsám biztos nem lesz! Nem tudok horgolni, sosem látom, hogy a szembe vagy a csomóban  kell ölteni  és aki tanítani akart eddig az mindig csak azt mondta, hogy: Oda kell beszúrni! Nem látod!  


  Úgy látom  levendula szezon van: a klubbal jövő szombaton megyünk levendulás napra.  A sugovicafoltkör blogján megnézhetitek a programot.  Link van onnan.   


  Szép eredményei vannak a fiatoknak. 


   


   

  előzmény:
  74_marcsi (38251)
  2017-06-17  21:10
 49. 74_marcsi
  Online
  2017. június 17. 21:1038251.

  Sziasztok Angyalkák!


  Idő hiányában most volt időm olvasni Benneteket, s elszomorít, amit olvastam. Sajnálom, ha vannak akik nem jönnek, mert nekem hiányozni fog Eszterlili sztoriai a lányokról, a kutyáról, macskáról; Macska képei; Sunshine örömteli készülődése a kis Imike érkezéséhez és a zenék; Tete receptötletei; s mielőtt valaki ebbe is belelátna valamit, direkt névsor szerint írtam a neveket. Szóval gyertek csak, mert ettől jó ez a fórum, hogy ilyen színesek vagyunk, s ne feledjétek összeköt bennünket a KARÁCSONY!!!!!!


  Borcsamama: Nagyon gratulálok Ádám eredményéhez! Ügyes fiúcska! Az idézeteket is köszönöm, bőszen másolgatom, még jól jöhet karácsonykor!


  Jól vagyunk, nekünk csütörtökig kell izgulni, hogy milyen lesz a bizi, mert akkor van az évzáró. Múlthéten házi karate versenye volt a kismanónak, 1 ezüst és 1 bronz érem tulajdonosa lett. Szerdán az iskolában volt Ady nap, ilyenkor az iskolai szakkörök mutatják be, hogy mit tanultak az 1 év alatt. Tanári énekkar a gyerekekkel közösen szoktak énekelni. Az idén az Apáca show-ból voltak a dalok, és a tanárok plusz előadtak 3 számot, táncoltak és be is voltak öltözve. Nagy sikerük volt. A kicsik népdalokat adtak elő, citera kísérettel, majd jöttek a gitárosok. Korosztályonként jöttek a táncosok. A kicsi elsősök a Mary Poppins-ra esernyőtáncot mutattak be. Vers előadás, zongora bemutató is színesítette a napot. Majd a fő produkció a ballagó 8-osok keringőjét láthattuk. Csodálatosak voltak. Mondanom se kell a szemem nem maradt száraz. Mi lesz velem majd ha az enyém fog táncolni!! 


  Ma a keresztlányomnak volt tánc bemutatója, nagyon ügyes volt. 


  Mivel de. nem volt időm semmire, így minden du.-ra tolódott. Ágyneműcsere, mosás, főzni nem kellett volt maradék. Holnap vasalás, remélem nem lesz még nagy meleg. Meg horgolás ezerrel. Az osztályfőnök csokra kész, már csak össze kell állítani, egy pár darabot, mert hát miért ne most fogyjon el a ragasztó!! A többi tanárnak meg levendula babát fogok horgolni és teszek bele egy pár szál levendulát. 4 db. kell, úgyhogy bele kell húznom. 


  Mindenkinek további szép hétvégét! 


  Millió puszi M.

 50. Ez is érdekelhet: Repülővel készült a világ legnagyobb karácsonyi üdvözlete
 51. sunshine06
  Offline
  2017. június 17. 10:2538249.

  Jó reggelt, Angyalok!


  Szép hétvégét mindenkinek! A gyerekeknek, unokáknak örömteli, élménydús vakációt kívánok sok játékkal, mókával és kacagással 


  Legyen olyan a hétvégétek, amilyennek megálmodtátok!


   

 52. borcsamama
  Online
  2017. június 17. 09:0438248.

  Sziasztok Angyalok!


  Szép hétvégét Mindenkinek, jó pihenést, nyaralást, kirándulást, ki mit csinál éppen!


  Úgy írom ezt a hozzászólást, hogy számítok arra, senki nem fog reagálni, annál többen olvassátok majd.  Nem azért mert olyan érdekfeszítő lesz amit írok, csupán kíváncsiságból. 


  Elhatároztam, hogy jönni fogok minden nap, akár lesz reakció az írásaimra, akár nem.  Hozom a beigért idézeteimet, elmondom mi történténik éppen velem, azaz megpróbálok beszélgetni veletek.  Egyenlőre valószínű hogy a karácsonyról csak elvétve, mert bár a gondolataimban mindig ott van, de azért valójában még igen messze.


  Előttünk van a nyári szünet, a gyerekek, az unokák dédelgetése.  Jó hogy most több idő jut rájuk, én már alig várom.


  Tegnap délután nagyon jólesett, hogy Ádám évzárója után ide jött az egész család, beszámoltak élete első évzárójának élményeiről.  Nagyon büszke vagyok rá, mert kitűnő eredménnyel zárta az első évet, pedig nem könnyű iskolába jár, a német nyelv tanulása mellett az összes tantárgyat is két nyelven tanulja, magyarul is és németül is.  Emellé megkapta az osztály legkiválóbb szorgalmú tanulója oklevelet.  


  Na,  mára eleget dicsekedtem, megyek főzni, csak még a beigért idézet, aminek sajnos a szerzőjét nem tudom:


   


  "Eljön egy pillanat az életedben, amikor rájössz, hogy ki az, aki igazán számít, 


  hogy ki az, aki sosem számított, ki az, aki többé nem fog és ki az, aki mindig is számítani fog....


  ezért ne aggódj azok miatt, akik már a múltad részei, 


  okkal nincsenek benne a jövődben...."

 53. eszterlili
  Offline
  2017. június 16. 17:5038247.

  Sziasztok!


   


  És még egy megjegyzés: Minden topic olyan, amilyenné a topic lakók teszik. 

 54. eszterlili
  Offline
  2017. június 16. 16:3338246.

  Azt hiszem, én is kivárom a békésebb hangulatot. Nem haragszok, túl leszek ezen is, mint annyi mindenen. De azt senkinek nem fogom megadni, hogy ok nélkül belém kössenek. Ha leülepszenek a dolgok, majd írok.

1 2 3 4 5