Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Csipogó sms-hang

corinne
Létrehozva: 2010. december 7. 10:18
Sziasztok,Jópár honlapon keresgéltem már, keresek egy konkrét sms-hangot és sehol sem találom honnan lehet ilyet letölteni.Az sms hang egy csipogás-szerű hang, olyan csipogó amivel a kutyák/vagy kisgyerekek szoktak játszani, például egy nagy labda, tele levegővel, és ha összenyomják akkor ilyen hangot ad ki. Nem konkrétan csip-csip hangot, hanem egy rövidebb sípolást.. áhh, nem tudom elmagyarázni:)de bízom benne, hogy hátha Ti ismeritek, várom a segítséget:) köszi! :)
  1. 2010. december 7. 10:312.

    Szia!

     

    Zedge.net-en nézted? Add meg a telefonod típusát, és biztos megtalálod. Esetleg a keresőbe ( az edgén)  írj be beep, bleep, vagy hasonló szavakat, hogy könnyebben megtaláld!

    előzmény:
    corinne (1)
    2010-12-07  10:18

Címlap

top