Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Új tudatosság?vélemények

ropy
Létrehozva: 2016. október 1. 14:10

Véleményeket szeretnék. Aki hiszi,aki olvasott róla.Köszönöm.


http://ebredes.harmoniaban.org/rezgesszint-valtozasa-davi d-icke

  1. 2016. november 11. 23:3024.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_176902 (15)
    2016-10-03  08:29
  2. 2016. október 5. 15:2923.

    kifejezetten erre a videóra gondoltam. nem a gyíkokra,nem arra hogy mennyit keres vele. én nem adnék érte milliókat. de az alap-mondanivalója,amivel sz.tem az emberekben érdeklődést ébreszt, abban hiszek. mert hiszem hogy igaz. a többi, már az ő lelkiismeretére tartozik.  és nem is foglalkozom vele tovább.  ha vki felállít 1 elméletet,és abba még netán belesző ezt-azt, nem kötelező elhinni.. csak annyit ami számomra hihető.  amúgy, a rezgésszámemelkedés nem hiszem hogy az ő gondolata.


    hagyjuk is ennyiben a gyíkokat.  hihetetlen,zavaros,meseszerű történet. ha vki értené,megmagyarázná,meghallgatnám mit akar vele mondani. csak érdekességből.


    mégegyszer mondom. nem az író érdekel,nem is a mesék. én a videóban nem azt látom.


    a szeretet,az összefogás,a tolerencia,stb..  érdekes látni,pl,ha van vmi baj, pl 2013ban a márciusi hóesés,vagy egy árvíz. mennyi önzetlen,segítő ember gyűlik össze. a nagyvárosi ember akkor márc 15én,csak azt látta, hogy később takarították le a a háza előtt a járdát. de ami mondjuk 1 hegyvidéki településen, a körötte levő utakon volt, azt még a tv sem tudta visszadni.önkéntesek,vadidegen embereknek segítettek. egész nap és este.. nem mondta nekik senki.    sok ember meg még a panel elé tett pár szál virágot sem képes meglocsolni. mert nem az ő dolga.


    nekem ezt mondta a videó. ami nem érdekel nem olvasom el. de nem háborgok. a milliomosok sem érdekelnek.  bocsi.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_176902 (22)
    2016-10-05  06:31
  3. 2016. október 5. 06:3122.

    S meg ha az altalad elhitt rezgesszam cuccal nezem is s probalom Neked megmagyarazni : rezgesszamrol/szeretetrol dumal , de gyikemberes szovegeivel felelmet kelt az olvasoiban ????
    Lehuzza oket az alacsony rezgesszam fele , energiavampirokat csinal ??


    A vagyonarol : iden a vilag legjobban fizetett "iroja" : 2015 szeptemberetol 2076 szeptembereig 82 millio eurot szedett ossze...
    Osszvagyona , ami okosan befektetve fial : 248 millio dollar...
    Szerinted , ropi, hany ember rak ossze ekkora osszeget ? Hany energiavampirt, alacsony energiaszintu felelemtol becsinalt, egymast kemlelo, utalo, megitelo , "Foldanya" rezgesszamat lecsokkento embert gyart ez a hazug eloskodo ennyi penzzel ?
    Ha eloveszed a tablazatot es kiszamolod , Te , aki ebben a rezgs-cuccban hiszel, mennyi negativ rezgest jelent 248 millio dollar ? Ugyanis a konyveiben csak felelmet terjeszt , gyikemberrel, halallal fenyeget , vilagvegevel, megiteli a tarsadalom minden reteget, embert-ember ellen fordit , meg Krisztus is megkapja a magaet  : a konyveiben csak itelet van, mindenrol es mindenkirol, akirol csak ir.
    Az elso "dimenziot" nem lepte at az altala hirdetett rezgsszintben!
    Azt hiszed, hogy a penz nem jatszik ebben az energia-rezgesmaniaban: debizony.
    Nehany tarifa is  : az itteni , noklapjai , regebben asztrologus Kövérbol : O is egyfajta önzetlen angyal lett....

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_176902 (21)
    2016-10-04  09:16
  4. 2016. október 4. 09:1621.

    Véleményeket szeretnék. Aki hiszi,aki olvasott róla.Köszönöm.


    http://ebredes.harmoniaban.org/rezgesszint-valtozasa-davi d-icke

    idézet:
    ropy (1)
    2016-10-01 14:10:30

    Ezzel meg ugy vagyok, az elobbi hozzaszolasom /a tanulatlan ember : vak/ fenyeben olvassad : ha valaki olyat ir, hirdet, hogy a Fold belul ures es ott emberevo/embertmegronto foldonkivuli gyikemberek laknak, ha valaki olyat ir es sok penzert terjeszt, hogy a Hold az belul  ures , mert a Hold az egy elhagyott ürallomas , akkor az , aki tanult pl foldrajzot, nezte a Tv-ben a Holdraszallast es latja a vulkanok magmakitoreset , tanulta, mi van a Fold belsejeben..az tudja, hogy ez az ember hazudik.
     Meg kell nezni mibol el: konyvekbol es eloadasokbol... Ebbol el es jol el...
    Tanult ember azt gondolja: ha ez az ember hazudik, akkor minden gondolata hazugsag , tehat nem buta ember egy arva szavat sem hinne el.
    Te azt mondod: van ami nem tetszik, es van ami tetszik , tehat hiszek neki .
    Pedig egy tojas majszolasat  , ha zap/büdos , az elso falat utan nem folytatnad... 

    S meg ha az altalad elhitt rezgesszam cuccal nezem is s probalom Neked megmagyarazni : rezgesszamrol/szeretetrol dumal , de gyikemberes szovegeivel felelmet kelt az olvasoiban ????
    Lehuzza oket az alacsony rezgesszam fele , energiavampirokat csinal ??
    Nincs ebben ellentmondas , szerinted ?
    Ez egy hazug , antiszemita , osszeeskuveselmeletet gyarto csalo, élt a lehetoseggel, hogy ma akarmivel szabad kenyeret keresni , s aki buntetes veszelye nelkul a hiszékenyekböl el : s hidd el jol él , nem  ébred arra reggel, hogy mit fog délre fozni....

    előzmény:
    ropy (1)
    2016-10-01  14:10
  5. 2016. október 4. 08:4720.

    a gyíkos dolog tényleg abszurd. nem is próbálom megérteni. de a videó nem kifejezetten arról szólt most. remélem azt küldtem el,amit akartam. halandó embernek,már a rezgésszint emelkedés,meg a másik dimenzió is meghaladja a képzeletét..   olyan megfoghatatlan.. Mint Isten!   és a reinkarnáció. de vminek lenni kell.. és van is.

    idézet:
    ropy (9)
    2016-10-02 14:20:13

    Talaltam valamit a rezgesszintes hiedelmedrol : azt hiszed az ezo a tuti megoldas a problemaidra s onnan jon a megvaltasod....
    Nem .
    Az eziterikusok szerint , a negativ rezgeseiddel ,  Te energiavampir vagy....
    De megnyugtatlak : senki sem mér ilyen rezgesszamot, ez atrazas es hazugsag....


    Sajnalatos, hogy semiramis mar nincs itt: szerintem a megbolondulas szelen allsz..a valovilagtol teljesen elvaltal s hatamat borzongatja a gondolat: mit elhet meg a kornyezeted

    Egyetlen megoldas van a problemadra : egy valodi terapia , ahol valodi szakember analizal es epiti fel benned az ezo altal szetrombolt mai , itteni vilag strukturajat es képét .
    Most elolvastam az osszes hozzaszolasodat s latom , hogy botcsinalta vallalkozo kineziologus-inga-SVT/?/-joslas-asztrologia-reiki-angyali segitseg-sorsalakito tanfolyam   kutyul bele az eletedbe s a zsebedbe.... s azt kialtod: még , még...


    "...Megfoghatatlan, meghaladja a kepzeletet..." : persze.
    Irastudatlant hiaba allitasz utmutato tabla elé : nem tud olvasni .
    Olyan az analfabeta , mintha vak lenne a masnak teljesen vilagos utmutato elott...
    A megfoghatatlant  tudatlansagnak nevezik.
    Nem kepzelodni kell : tudni kell .
    Hanyas tanulo voltal? Kituno ? Vagy bukdacsoltal ?
    Ha tanultal volna , -s mindegy, miert vagy mi miatt , vagy ki miatt nem tanultal-, szöcskétöl a csillagokik , annakidejen , s az ovitol kezdve, amikor meg fogekony voltal a tudas befogadasara , akkor az altalad  most  megfoghatatlannak latott dolgok racionalis magyarazattal s jozan paraszti ésszel vilagosak lennenek...
    Szerinted en miert nem hiszek ilyenekben ?

    off: Az altalad elhitt rezges torvenye szerint amikor pl Bennem, vagy masban negativot gondolsz talalni s ezt az altalad "rossz"-nak  szemébe vagod, akkor itelkezel am... amikor elkerulsz embereket, mert gonosznak talalod oket, akkor is itelkezel... ezek a gondolatok , a Te ezos hiedelmeid szerint , TEGED huznak lefele , NEKED adnak negativ rezgest , mind-mind ... ezen gondolkozzal...

    előzmény:
    ropy (9)
    2016-10-02  14:20
  6. 2016. október 3. 16:0319.

    Nem tudom megerteni, hogy egy kozepkoru no ilyenre kepes! Persze, a sok suletlensegbol milliomos lett, miert ne fokozna nepszeruseget pegazussal es angyal-ruhaval...

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_176902 (17)
    2016-10-03  08:44
  7. 2016. október 3. 15:5818.

    Jokat tudnek derulni az ilyen dolgokon, ha nem duhositene fel! Doreennak egy konyvet kaptam egyszer, valaha regen, emlekeztetett a halottakkal tarsalkodo Sylvia Browne-ra, eppen olyan sok marhasagot firkalt ossze, mint az. Kulonben az embereknek meg van az a nagyszeru tehetseguk, hogy mindig, mindent meg tudnak magyarazni, lam, a pranamester halalat is!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_176902 (15)
    2016-10-03  08:29
  8. 2016. október 3. 08:4417.

    s mit lehet csinalni ? Az angyalkodas még a vizcsapbol is folyik...


    itt , a noklapjan Köver B hirdette ....mint tuti dolgot minden rosszra... a pacak  2000-ben meg csak valami tancmester/?/ volt , ma angyalterapiat csinal....

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_176902 (15)
    2016-10-03  08:29
  9. 2016. október 3. 08:3216.

    baaaah....................vagymiatt tevedek ?


    Hat a mai , magukat es "josagukat" ma a fizetokozosseg szolgalatara bocsajto angyalok is hiresztelik ezt , ez a nick angyaltera-foggo .=

    Hat a mai , magukat es "josagukat" ma a fizetokozonseg szolgalatara bocsajto angyalok is hiresztelik ezt : s ez a nick angyalterapia-függo .

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_176902 (15)
    2016-10-03  08:29
  10. 2016. október 3. 08:2915.

    Hol, hogyan, mikeppen, mi modon lehet eszlelni a rezgesszintet, muszaj erte atlepni a masik dimenzioba?

    idézet:
    Bagoly (12)
    2016-10-02 22:24:17

    Angyalokban hiszel , draga Bagoly ? Ebbe olvass bele...
    Hat a mai , magukat es "josagukat" ma a fizetokozosseg szolgalatara bocsajto angyalok is hiresztelik ezt , ez a nick angyaltera-foggo .
    Steiner es a newage all e mogott  , a steineri szellemtudomany , s keletrol jott al-profetak , pranamesterek, a palotat epito Petrezselyem allitjak , hogy a Mindenseg rezgesbol all , hogy aki rossz , negativ, az kevesbbe rezeg s a jo az gyorsabban rezeg.... Tudtuk-e, hogy a nokedlis csirkepaprikas rossz rezgesparti es zold lottyot kell inni ahhoz, hogy nagyobb legyen a rezgsszamunk ?
    A dimenziok a kulonbozo rezgestartomanyok kozotti hatarok eleresevel s ezek atlepesevel erhetok el... az 5. dimenzio az egy olyan cucc , hogy kilepsz a testedbol , es mint tiszta energia, szuperjolelek repkedsz a Mindensegben.
    Jo vicc volt , amikor az egyik ebbol elo , energiaval valo gyogyitasbol , ezt az energiadimenzio cuccot hirdeto pranamester, Sho Kok Sui  , tudogyulladassal addig vart, mig vegul korhazba  jutott s hiaba kuldte nagyon nepes beavatott energiagyogyito tanitvanytabora a Vilag negy sarkarol a gyogyito csit , elhunyt.
    Ez rossz csapas volt a biznessznek s el is hireszteltek, hogy mivel itt a Foldon mar mindent elkovetett, latott, tudott , atment a magasabb , test nelkuli , 5. , csak lelek dimenzioba ....
    A mai angyalok ugy kezdik /pl az elso szemet angyal-holgyemeny , a Doreen Virtué , hogy Isteni sugallatot kap ejjel -felolt egy  feher lebego ruhat , ir egy angyalos konyvet , s kibontott hidrogenszoke hajjal fenykepezteti magat , ragasztott pegazus-szarvu lovon vagtatva  a tengerparton.
    Ez az elso angyal-csaj meg doktori diplomat is szerzett : fantom egyetemen ... Volt itt is az Adrijan szerkeszto  sztarforuman egy meghivott angyal: a magyar-belga Andrea .
    Tohonyaval megtanultunk repulni  e miatt az angyal miatt.... 
    Azert hangsulyozom, hogy ma , mert regen persze, hogy lehetett hinni benne: az emberiseg nem tudott annyit a Vilagrol, mint ma... akkor az okkultizmusnak volt helye s szerepe a mindennapi eletben.
    Ma ez csalas, lopas , felrevezetes s üzlet  a szep szoke angyal s visszaut a legsotetebb kozepkor fele... s azok atrazasa , akik betegkent ilyen jol hirdetett szennyekhez folyamodnak

    előzmény:
    Bagoly (12)
    2016-10-02  22:24
  11. 2016. október 2. 23:4014.

    Persze, csak hanyag voltam, elnezest kerek. Amig varunk, beszelgessunk. Mi ujsag?

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_176902 (13)
    2016-10-02  22:53
  12. 2016. október 2. 22:5313.

    Ezt a ropy nicktol kerdezed , ugye , Bagolyka ?
    Latod, hogy a 9. hsz-bol idezek, kivastagitva es alahuzva ?


    Hat akkor varjuk egyutt a valaszt.

    előzmény:
    Bagoly (12)
    2016-10-02  22:24
  13. 2016. október 2. 22:2412.

    Hol, hogyan, mikeppen, mi modon lehet eszlelni a rezgesszintet, muszaj erte atlepni a masik dimenzioba?

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_176902 (11)
    2016-10-02  20:54
  14. 2016. október 2. 20:5411.

    halandó embernek,már a rezgésszint emelkedés,meg a másik dimenzió is meghaladja a képzeletét..


    Errol belinkelnel valamit ? 
    Ezt melyik ezos cuccban olvastad ?
    Ez sem letezik am , s mint az angyalterapia : parasztvakitas


    Nekem is tanitottak valamit a topikjaid : el sem tudtam kepzelni eddig, kik is lehetnek azok, milyenek azok az emberek , akik bedolnek angyalterapianak.... hat most tudom.


     

    előzmény:
    ropy (9)
    2016-10-02  14:20
  15. 2016. október 2. 19:4210.

    Az  embert érdekli az ilyesmi, de én azért nem Icke-nél keresgélnék ezek után.


     

    előzmény:
    ropy (9)
    2016-10-02  14:20
  16. 2016. október 2. 14:209.

    a gyíkos dolog tényleg abszurd. nem is próbálom megérteni. de a videó nem kifejezetten arról szólt most. remélem azt küldtem el,amit akartam. halandó embernek,már a rezgésszint emelkedés,meg a másik dimenzió is meghaladja a képzeletét..   olyan megfoghatatlan.. Mint Isten!   és a reinkarnáció. de vminek lenni kell.. és van is.

    előzmény:
    eda-1952 (8)
    2016-10-02  13:38
  17. 2016. október 2. 13:388.

    Ha egyszer olvasod Icke-t, az még sok is egész életedre...)))


    "


    Támadnak a gyíkemberek!


    Mind közül talán ez a legelrugaszkodottabb elgondolás, mely szerint földönkívüli, hüllőszerű, vérszívó alakváltók élnek közöttünk, akiknek az egyetlen célja az emberiség leigázása. Valójában közülük kerülnek ki a világ vezető politikusai, az Oscar-díjas színészek és a slágerlistákat uraló énekesek. Emellett pedig ők tehetőek felelősek a holokausztért, az Oklahoma City-ben történt robbantásért, a World Trade Center elleni merényletért és hasonló eseményekért. Az elmélet egyik zászlóvivője David Icke, a BBC egykori sportriportere, aki 1998-ban jelentette meg A legnagyobb titok című könyvét, melyben azt állítja, hogy a brit királyi család tagjai is a hüllőemberek közül kerültek ki.


    Icke szerint az Annunakinak nevezett lények az ősidők óta befolyásolják az embereket, s közéjük tartozik többek között George W. Bush, Henry Kissinger, valamint a Clinton-házaspár is. A téma avatott szakértője úgy fogalmaz, hogy szintén a gyíkemberek hozták létre a szabadkőművességet és a hasonló titkos társaságokat. Az újságíró, aki a Time szerint a kilencvenes években kiérdemelte az „évtized paranoidja” titulust, már több kötetet is írt a témával kapcsolatban, weboldalán pedig látszólag jövedelmező üzletet épített a gyíkemberek történetéből."


    Ezenkívül mindenféle összeesküvésben hisz,amik mögött ha nem a gyíkok, akkor  a zsidók állnak. Meg a Föld belsejében élőkről regél,  egy bolygóról, ami nemsokára visszatér és akkor nekünk annyi (hoppá, idén volt az ikszedik visszatérése)


     


    Egyetlen jó tulajdonsága van az úrnak: nem próbált meg (eddig még legalábbis) vallást kreálni a történeteiből, mint L.Ron.Hubbard...

    előzmény:
    ropy (7)
    2016-10-02  11:36
  18. 2016. október 2. 11:367.

    a gyíkos cikket én is olvastam. erre írta vki,hogy: akkora baromság,hogy akár igaz is lehet!  nem erre a cikkre gondoltam, nem is a politikai oldalára. kifejezetten erre a cikkre. és azt hiszem, ki kellene próbálni, ha az emberiség pozitív irányban gondolkodna,élne,cselekedne,értve ezalatt a jószándékot,jóindulatot pl, akkor a föld rezgésszáma is emelkedne. és a jó, elméletileg jót vonz.  aztán, a gyakorlatban működne-e,fogalmam sincs. nagyon beszűkült a mi tudatunk ezekhez az információkhoz.  de ki kellene próbálni!!! jóindulat,segítőkészség! csak ennyi. Állítólag ha van vmi hatalmas természeti katasztrófa, az emberek együttérző energiáitól emelkedik a föld rezgésszáma.  Miért kell ahhoz katasztrófa,hogy gondoljunk másra is magunkon kívül? miért kell a karácsony a szeretethez? Ezt most nem azért írom,mert unatkozom.  Azért tettem fel a videót,hogy ha vki erre téved, megnézze,elolvassa! akkor is ha nem ért vele egyet. de elolvasta. én átsiklok az felett,ami nem rám tartozik,hülyeségnek tartom,vagy nem értek vele egyet.  ki tudja mi az igazság? senki!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_176902 (6)
    2016-10-02  08:44
  19. 2016. október 2. 08:446.

    S azt tudtad , hogy Trump tulajdonkeppen demokrata ? Direkt veszteni fog , s igy H. Clinton , aki ugye alakvaltoztato gyikember-dinasztiabol szarmazik , vilaguralomra kerul...


    Itt van az egyik Netoldala: olvasgassad , ha meg akarod ismerni


    Rengeteg pozitiv dolog van , amibe lehet kapaszkodni es hinni , ha rosszul erzi magat az ember a boreben...
    A harmattol vizes , libaszagu legelö es a tyukolbol kihallatszo kora reggeli szelid pityegés is tobbet uzen a vegtelenrol, arrol, hogy mindennek folytatasa van ,  mint egy sok penzert megvett  elmebeteg konyve  azzal, hogy rossza valtoztat a mindent leuralo/elozonlo foldonkivuli gyikember s bezabal... 

    előzmény:
    ropy (1)
    2016-10-01  14:10
  20. 2016. október 2. 08:185.

    utanaolvasva erre nem jol emlekeztem  : 3 ora 20 percig rezgett

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_176902 (4)
    2016-10-02  08:16
  21. 2016. október 2. 08:164.

    Majusi  hirdetett szovege, az ujdonsag   az , hogy a Holdat foldonkivuliek epitettek , a Hold egy elhagyott urhajo : belul ures.... O meg azt is hallotta , hogy valami beleutkozott , kongott veszettul  es ket ora 30 percig nem tudott leallni a rezgessel...

  22. 2016. október 1. 20:193.

    S a velemenyem : ha ez az uj tudatossag , amit ez a marha ir es sikerrel elad tokhulyeknek, akkor felek, hogy az emberiseg visszamaszik a fara....

    előzmény:
    ropy (1)
    2016-10-01  14:10
  23. 2016. október 1. 20:172.

    Keves ember hisz a gyikemberekben.
    Magyarorszagon Pataky Attila es dr Opal sandor , aki azt is allitja, hogy volt a Marson....es talan antenka...
    Azt sem igen hiszik ma el , hogy egy ex-focista , kesobb sportriporter , bemegy kek lepedohacukaba oltozve  az eloadasat megtartani es azzal kezdi , hogy O Isten fia .... mert a masik csak azert jott , hogy Ot nevetsegesse tegye...


    Azt is nehez elhinni , hogy a Fold belul ures...es ott belul, titokban , hatalmas , kigyoemberekkel nepesitett varosok vannak...
    Aztan a Lady Diana a gyikemberekkel lett kicsinalva : szakralis aldozat volt...
    Es igy tovabb , es igy tovabb : ez a pasi azt allitja, hogy a gyikemberek emberevok , hogy negativ energiara tanitjak a humanoidokat , mert negativ energiabol elnek...
    Antiszemita is , a zsidosag nagyon nyomja a begyet , de a vilag osszes osszeeskuveselmeletet megtalalhatod a salatajaban....


     


     


     


     

    előzmény:
    ropy (1)
    2016-10-01  14:10

Címlap

top