Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Mennyei prófécia tanításai

Nemera64
Létrehozva: 2014. február 27. 18:46
Keresek olyan személyeket, akik olvasták a Mennyei prófécia cimű művet. Érdekel, hogy mi a véleményük, hogyan tudták a tanításokat beépíteni az életükbe.
  1. 2014. március 1. 10:554.

    Szia!

     

    Én ritkán nézek be erre a fórúmra, mert az utobbi időben azt tapasztaltam, hogy sokan vannak akik energiát nyerni járnak ide. Pár hete olyan sokan támadtak be a véleményem miatt az egyik topikban, hogy jobbnak láttam elhagyni az, mindsem, hogy hatalmi harcokba keveredjek velük.

    Véleményem szerint annak ellenére, hogy már régebben kiadásra került ez a könyv magyar nyelven is, most van, vagy lesz itt az ideje, hogy újra előtérbe kerüljön. Talán magyarországon most van itt az ideje az első felismerésnek, most tart az ország annál a bizonyos kritikus tömegnél. Aztán hamar elfog jutni addig a pontig amíg meg kell nyílni az energia felé. Ha pedig tovább sikerül lépni a felismerések útján akkor vállhat újra egységessé ez az ország és ez a nemzet. Hogy ez pedig mikor fog bekövetkezni? Talán hamarabb, mint azt gondolnánk.  

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_299177 (2)
    2014-03-01  10:04
  2. 2014. március 1. 10:423.

    Szia!

     

    Én is olvastam a könyvet már régebben, de most újra elő kellett vennem, mert a családon belül tapasztalom azt, hogy hatalmi harcok folynak az energia megszerzése érdekében. Én magam már megtapasztaltam, milyen mások energiáját elszívni, meg azt is milyen amikor az enyémet szívják. Eljutottam arra a pontra is, hogy képes vagyok az energiát áramoltatni, de nem teljes mértékben, vagyis teljesen felszabadultan. Vannak energiát blokkoló akadájok még bennem. Tapasztalom azt is, hogy az energia az egyes csakráimban megreked. Tehát azt a felismerést amikor az ember egyé válik mindennel azt az állapotot még nem tapasztaltam meg.

     

    Véleményem pedig az, hogy ami a könyvben le van írva, az megfelel annak ami a világban látunk és tapasztalunk. Látok példákat arra akik még az első felismerésnél járnak, vagy még addig sem jutottak el. Van példa a többire is amikor hatalmi harcok folynak az energiáért. Viszont azt gondolom, hogy kevés azoknak a száma akik képesek közvetlen az univerzumből nyerni azt az energiát amit átadhatnak másoknak, vagy összeadni egymás által az energiákat.    

    előzmény:
    Nemera64 (1)
    2014-02-27  18:46
  3. Torolt_felhasznalo_299177
    Torolt_felhasznalo_299177
    2014. március 1. 10:042.

    Szia!

    Látom, nem tolonganak itt a fórumozók. 

     

    Tényleg ilyen kevesen olvasták vajon, vagy csak nem mernek véleményt formálni?

    Jó pár éve került a kezembe először ez a könyv. Érdekesnek találtam, elgondolkodtatott.

    Megvettem a következő két kötetet is, de az már nem érintett meg annyira, mint az első.

    Azóta is többször leemeltem a polcról és fellapoztam egyes részeknél.

    Nem taglalom most, de kétségtelenül hatással volt/van az életemre.

     

    És neked?

    előzmény:
    Nemera64 (1)
    2014-02-27  18:46

Címlap

top