Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Kos pasik..milyenek?

micimaci766
Létrehozva: 2012. október 27. 22:59

Sziasztok!

 

Érdeklődnék, hogy a kos pasik milyenek? Jellemrajzuk nagyon érdekelne, és a tapasztalatok.

  1. 2015. szeptember 16. 10:2531.

    Egy tipikus Kos 


    - szenvedélyes


    - tüzes


    - őszinte ("ami a szívén, az a száján")


    - domináns


    - nyílt


    - egyenes


    - életvidám


    Rossz esetben erőszakos, érzéketlen, törtető. 

    előzmény:
    micimaci766 (1)
    2012-10-27  22:59
  2. 2015. július 20. 14:1030.

    Sziasztok!


    Nem tudom él e még az oldal, olvassa e valaki, de segítséget szeretnék tőletek kérni kos férfiakról!


    Személyes tapasztalatokra nagyon kíváncsi lennék kos férfiakról főleg a szerelem terén. Nagyon örülnék kos jegyű férfiak véleményeinek is, hogy ők hogyan látják saját magukat, hogyan viselkednek párkapcsolatban, amikor szerelmesek lesznek hogyan élik meg az érzelmeiket.

    tehát kos jegyű férfi: kígyó kínai horoszkópban, föld elem
    kos napjegy,
    oroszlán hold,
    vénusz a kosban,
    mars az ikrekben,
    merkúr a bikában,
    jupiter az ikrekben,
    szaturnusz, uránusz, neptunusz a bakban,
    plútó a skorpióban
    aszcendensét nem tudom kiszámolni, mert órára, percre pontosan nem tudom a születési idejét, a többi bolygó meg nem változott akárhogy változtattam az időt
    Ha valaki aki jártas az asztrológiában, a horoszkópelemzésben és tudna nekem segíteni nagyon hálás lennék. Milyen jellemre utalhat? Előre is köszönöm

  3. 2012. november 20. 22:2629.

    Tényleg elég indulatos, és vannak kitörések, de én inkább hisztinek mondom.

     

    Teljesen kiszámíthatatlan, ahogy ébred, olyan lesz a napja, és néha nehezen tud magán uralkodni. Ha jó kedvem van, akkor tolerálom a hisztit, és csak nevetek, ha rossz, akkor viszont idegesít, mert akkor elég tapintatlan, bántó tud lenni. Soha nem kér bocsánatot, nem érez megbánást.

     

    Egyébként furcsa, hogy mi alapvetően jól kijövünk lelkileg, mert én meg voltam győződve, hogy egy Rák jegyűvel soha nem állna szóba.

    Neki túl érzékeny vagyok.

    előzmény:
    ARZSmamaja (26)
    2012-11-20  12:55
  4. 2012. november 20. 22:1728.

    Ahogy írod, engem azért kedvelhet, mert őszinte vagyok, tiszta, érdek nélküli érzésekkel, és ő ezt tudja, nagyra értékel/heti.

     

    Nagyon figyelmes, és tényleg érezhető az óvó, védő természet, én mindig elcsodálkozom.

     

    El tudja hitetni, hogy nincs ilyen ember még egy a földön.

    előzmény:
    ARZSmamaja (26)
    2012-11-20  12:55
  5. 2012. november 20. 22:1327.

    Most már szép estét!

    Csak most olvasok vissza.

     

    Ismerősöm egy haver, de valószínűleg több annál, mert igaz nehezen nyílik/nyílt meg, de néha mond olyan dolgokat, amiket talán másnak nem, persze ezt is úgy, hogy ne vegyem természetesnek. 

    Én ahhoz vagyok hozzászokva, hogy természetesen beszélgetek, ha kedvelek valakit, őszintén. Ő meg ezt ajándéknak adja, és hát örüljek neki.

     

    Szeret hallgatni, meghallgatni, kiváncsi mások magánéletére, de magáról keveset beszél, inkább elraktározza az információt.

     

    Teljesen más nők vonzzák, tényleg szereti a nőies nőket, de az üresfejű bigéket csak ideig-óráig viseli el szerintem, fontos neki az érzelem, és gondolom a gyengédség is, bár csak találgatok.

     

    Én is ezt gondolom amit írtál, hogy nagy tanítók, és igen, el tud mozdítani egy mélypontról, neki sikerült, talán más csak értetlenül állt volna.

     

    Igen, kiváncsi vagyok.

    előzmény:
    ARZSmamaja (26)
    2012-11-20  12:55
  6. 2012. november 20. 12:5526.

    Szép reggelt:)

     

    Ne izgulj, családon belül láttam hosszú Kos-Rák házasságot. De azért a Ráknak komoly erőfeszítést kell tenni, például türelemmel lenni a Kos hirtelen kirohanásaival szemben. Így azért nehéz általánosságokban írni, ha Rólad is csak annyit tudunk, hogy Rák vagy és Bika az aszcendensed... mert tegyük fel, van egy Oroszlán Holdad, és máris méltó és tüzes partnere vagy az imádott Kosodnak...kivéve, ha nála éppenséggel a víz vagy föld jegyek dominálnak.

     

    Éppen ezért: napjegyből alapkövetkeztetéseket levonni nem szabad. A képletet, mint egészet kell nézni annak összes házával, bolygójával, fényszögkapcsolatával.

     

    Személy szerint nagyon tetszett, amit a Kos Bak aszcendensről írt valaki alább.

     

    A Kos-Nap, vagy Kos dominancia mellett sem mindegy, hogy alanyunk a fejlődés - és az intellektus - mely szintjén tartózkodik éppen.

     

    Az alacsonyabb rendű, vagy rosszul aspektált Kosoknál valóban igaz az, hogy roppant önfejűek, agresszívitásra hajlamosak, önzőek, erőszakosak - és mindent a saját érdekükben tesznek. De a tavasz ősereje bennük is fellelhető. Kérdés, mire használják. Sajnos olyat is láttam, hogy ez az iazán értékes energia teljes egészében kárba vész.

     

    ...én csak a saját tapasztalataimat írhatom le, amely nem biztos, hogy Neked is instrukció, viszont lehet, hogy tanulságos.

     

    Ahogy írtad, persze a Kos a NŐ-t szereti, a mai férfi pedig fogalom-zavarban szenved, már ami a nőt és a lotyót illeti. De igen, vonzza őket a kurvás nő, de lelke mélyén egy romantikus hősszerelmes, és szereti tisztelni a NŐt. Tehát, ha valakit könnyen megkap, és a hölgy nem tud a testén, szexualitásán kívül semmit sem felmutatni, Alfahímünk gyorsan továbbmegy. Igen, fontos neki a szex. A szex és az érzelem pedig nem mindig jár nála párban:)  Vagy ne kapjon meg azonnal, és akkor egy ideig küzdeni fog, vagy vedd le a lábáról:) Az én fegyverem a kommunikáció, a szellem volt, ez többé-kevésbé hatásosnak bizonyult:) valami, ami szokatlan, ami megborítja áttörhetetlennek hitt harcikedvét. A sokk-terápia is jó. A lényeg, hogy szeretetből, és ne hatalomvágyból tedd. A Rák tiszta, őszinte és mély érzései lehetnek rá olyan hatással, hogy meg akarjon védeni, oltalmazni. Illetve, hogy kinyissa lelkét előtted. Bika aszcendenssel valószínűsítem nőies vagy, szép formákkal, amit Kosod nagyra értékelhet.

     

    Sokat lehet tőlük, és általuk tanulni az életről. A hatalmas dinamizmus, hirtelenség a legmélyebb pontjaidról is képes kiugrasztani. Ezt a hullámot, erőt kell meglovagolni, hagyni, hogy inspiráljon, figyelni, hogy a rázós helyzetekben hogyan találja fel magát, hogy menniyre nem jelent neki problémát a kihívás, és milyen élvezettel és gyorsasággal képes egy-egy helyzetet uralni.

     

    Ha érdekel, nos tovább is van. Mondjam-e még?

     

     

    előzmény:
    micimaci766 (23)
    2012-11-19  22:10
  7. 2012. november 19. 22:1625.
    szerintem ez az a típus, akinél tányérok röpködnek keményen.
    előzmény:
    Almendra (20)
    2012-11-19  12:14
  8. 2012. november 19. 22:1424.

    amit én tapasztaltam:

     

    néha önző, makacs, önfejű, tudja mit akar, nagyon határozott, gyorsan dönt, néha lelkis, szereti ha bókolnak neki, szereti az ajándékot, néha tapintatlan, erőszakos, felszínes, tud empatikus is lenni,  titokzatos, figyelmes (!, segítőkész, türelmetlen..

     

    szerintem szereti a "k..va "típusú nőket, még akkor is, ha tagadja..

    (lehet, hogy az egyszerű, szexisnél erre gondoltál?)

     

     

    előzmény:
    ARZSmamaja (18)
    2012-11-19  11:31
  9. 2012. november 19. 22:1023.

     

    ezt nem hiszem el! rák vagyok, és bika az aszcendensem.

     

    én azt a szakdolgozatot szívesen elolvasnám.

     

    folytasd kérlek, mert én még ilyen érdekes jeggyel eddig nem találkoztam.

     

    ja, és nagyon hisztisek!

    előzmény:
    ARZSmamaja (18)
    2012-11-19  11:31
  10. 2012. november 19. 22:0222.

    közben olvasgattam a hozzászólásokat, érdekel a téma.

     

    ismerősről van szó, és szerintem ő tipikus kos.

  11. 2012. november 19. 12:2521.
    egy bitos kos pasival nem unalmas az élet ha még egy kos tesó  is van na az a legjobb mikor 2kos találkozik hálistennek ők nagyon jól kijönnek egymással.én mérleg vagyook szeretem a békét ha vitázunk inkább engedek csak béke legyen persze ha lenyugodtak a kedélyek kiosztom és csak nevet egy nagyot
    előzmény:
    Almendra (20)
    2012-11-19  12:14
  12. 2012. november 19. 12:1420.

    A férjem is kos, és egyetértek az előttem szólokkal, akarata, önbizalma van. 

     

    Nagyon szerethető, nagyon tud szeretni, de KEZELNI KELL TUDNI   :D

    Nem lehet ajtóstól rontani a házba nála semmivel, csak szépen, türelmesen és akkor enged és utána még meg is köszöni.

     

    Nekünk is nagyon jó a kapcsolatunk (én halak), kiegyensúlyozott, harmonikus, még senkivel nem volt ennyire jó. Ha viszont balhé van, akkor marha nagy balhé van és eltart pár napig (hétig), mire visszaáll a rend.. de ez inkább miattam van.

     

    Sok kos ismerősöm van, mindenkivel nagyon jól ki lehet jönni 85%-ban (ami szerintem sok), ha konfliktus van, akkor talán nagyobb, mint más jegyekkel. 

     

    Szóval alapvetően klassz.

  13. 2012. november 19. 11:3519.
    Hát az attól függ te milyen jegyben születtél?Nekem tesóm férjem kos nagyjából megegyeznek de mégis  van némi különbség köztük.Alapjáraton jól kezelhetőek ,de amikor elpattan a cérna hát igen csak makacsok tudnak lenni nem szólnak a másikhoz
    előzmény:
    micimaci766 (1)
    2012-10-27  22:59
  14. 2012. november 19. 11:3118.

    Nahát, milyen jó téma:)

     

    Akár szakdolgozatot is írhatnék a kosságról, illetve a Kos férfiakról.

     

    Azért általánosságban "Kos pasit" említeni óvatlanság, mégha egy olyan erős, kardinálisról is van szó, mint szarvas barátunk. A Kos-nap azért nem determinál, és szerintem akkor erős a Kos jelleg, ha egyéb Kos bolygó-állások is fellelhetőek.

     

    Amennyiben a felszínes jellemzésre vagy kíváncsi, akkor... Egy Kos mindig tudja, hogy mit akar, és azt viszont nagyon. Céltudatosan pakol le a lábadról, mire felocsudnál, már az ágyában vagy:) Nem kifejezetten türelmes típus, de elementáris erővel bír hódító hadjáratot folytatni. Ennek érdekében még romantikus is tud lenni. Fejletebb példányok gyors felfogásúak, jó motiváló képességgel, magas intellektussal - én többnyire ilyenekkel találkoztam.

     

    Szexuálisan Ő az, aki az utcán, állva neked esik. Szerencsére spontán, nagyon tűzes. Hátulütője, hogy egoista, és nem mindig tud ön-önmagán túl gondolkodni, és azzal foglalkozni, hogy esetleg Neked is jó legyen. A higgadtabb vagy idősebb díszpélányoknál azért ez már többször előfordul.

     

    Ha az aszcendense Kos, akkor "marsikus" típus: széles orrnyereggel, nagy orrlyukakkal, hogy "fujtasson" :) a szemek is elég jellegzetesek.

     

    Én szeretem a Kosokat, mivel van Kos érdekeltségem:) közös a lendületünk, az energiánk, de van bennem annyi higgadtság, hogy a kitöréseiket tudom kezelni. Ha érzékeny, Rák típus vagy, akkor menekülj messzire. A Kos-ok nem a finomkodásukról híresek. Tapasztalataim szerint imádják, ha Ők a pasik - a szó tradicionális értelmében - és gerjednek a 100%-ig nő típusra, na nem a kemény emancipált nőre gondoltam, hanem a finom, érzéki nőre. Az egyszerű, de szexis darabokkal meg lehet őket vadítani.

     

    ...és ezt még folytathatnám:) nekem igazán a gyengéim.

    előzmény:
    micimaci766 (1)
    2012-10-27  22:59
  15. 2012. október 30. 07:5017.

    én sem voltam egyértelmű... de jó h tisztáztuk..

    sok minden számít... én csak arra gondolok mindíg, hogy milliárd ember él a földön, és milliók születtek ugyan abban a percben, pillanatban, mégis mások mind egytől egyig...

    én iker vagyok az ikerben, párom kos, oroszlán..a közös horoszkópunk egyáltalán nem ígért jót a párkapcsolatban, . mégis harmóniában vagyunk, hat év után is mondhatom, hogy szerelmes vagyok sőt, a házasság kötésen gondolkodunk...

     

     

    előzmény:
    drvia (15)
    2012-10-29  22:57
  16. 2012. október 29. 23:5016.
    Én azt nem értem, hogy két iker kislány, aki 2 perc különbséggel született, hogy lehet teljesen különboző. És ha két percnek ennyire nagy a hatása, mi értelme van ezeknek a csillagjegyeknek?
    előzmény:
    micimaci766 (1)
    2012-10-27  22:59
  17. 2012. október 29. 22:5715.

    Lehet én értelmeztem úgy, hogy azt gondoltad félre akarom vezetni.

     

    Az írott szöveg néha félreérthető.

     

    Összeveszni csak nem fogunk rajta.

     

    Az én gyerekeim is KOS jegyűek, de az aszcendens is sokat számít.

     

    Ismerek olyan KOS csillagjegyűt, aki erőszakos, törtető, uralkodó típus és ismerek olyat aki egyáltalán nem törtető, nem erőszakos. Tehát az aszcendens is sokat számít. 

     

    Nekem például az elemzésemben a SZŰZ csillagjegyű személyt nem javasolták mégis 20 évig éltünk együtt a párommal. Igaz amit az elemzés írt róla, az nagyon Ő volt. 

    előzmény:
    Pixi- (14)
    2012-10-29  20:41
  18. 2012. október 29. 20:4114.

    figyelmesen olvastalak.... mondhatnám alátámasztottam amit írtál... 

    ha nem igy érzed, akkor sajnálom....

     

    előzmény:
    drvia (12)
    2012-10-28  10:31
  19. 2012. október 28. 10:3413.
    Jah..... az elemzésért fizetni kell!
    előzmény:
    TiaMaria (6)
    2012-10-28  07:37
  20. 2012. október 28. 10:3112.

    Ha figyelmesen olvastál volna leírtam, hogy az a szöveg egy BAK aszcendesű férfi elemzése!

     

    Azt is odaírtam, hogy nem biztos, hogy a párjára is jellemző.

     

    Senkit nem akartam félrevezetni.

     

    Egy párkapcsolatban sokat számít a másik fél elemzése is. Lehet ti összeilletek azért működik jól  akapcsolatotok.

     

     

    előzmény:
    Pixi- (7)
    2012-10-28  08:13
  21. 2012. október 28. 08:3811.

    épp ezért semmi értelme itt érdeklődnie

     

    minden kos más.

    függ attól ahogy/ahol felnőtt

    függ a partnerétől

    az aszc.-től

    és baromi sok dologtól

     

    szóval itt úgysem kap képet  mások pasija alapján arról h. milyen is az ő pasija

     

     

    épp ezért simán megtenné erre a gugli

     

     

     

    előzmény:
    Pixi- (7)
    2012-10-28  08:13
  22. 2012. október 28. 08:3310.

    KOS férfi : Ostromló

     

    Élénk tekintetével, robosztus orrával, leginkább azonban atlétatermetével vonja magára a figyelmet. Szenvedélyes, büszke, gyakran gúnyoros. Nem fogadja el a kompromisszumokat és a tisztázatlan helyzeteket, nem kedveli a törvénytelenségeket. Általában rendszertelen, s ezt a hiányosságát igyekszik képzelőerejével és lendületességével pótolni. Önmagával elégedett, néha gőgös is, értékeli a helyénvaló és túlzástól mentes dicséretet, de a túlzott dicséret gyanakvóvá és agresszívé teszi.

    Nagy szenvedélyek élnek benne, amelyek gyorsan lángra kapnak, de nem tartanak sokáig. A Kos férfi meglehetősen konformista az eszményi nő személyét illetően, annak mindenesetre szépnek, intelligensnek és megértőnek kell lennie. Mindig az ideális nőt keresi, s ha megpillantja, máris beleszeret. Az a kicsinység nem zavarja, hogy a nőnek már férje, vagy más szerelme van. Imádja az akadályokat, éppen azért Kos, hogy leküzdje azokat. Minél nagyobbak az akadályok, annál hevesebben ostromos és nem nyugszik míg nem győz. Ha egy Kos férfi meg akar szerezni egy nőt, biztosan az övé lesz. De vigyázat, lehet, hogy nem sokkal utána elhagyja. Nem szereti az unalmat, az egyhangúságot. Olyan partner kell neki, aki fantáziadús és újra-újra harcba kényszeríti, vagy - és ez is egy lehetősége- hűséges támogatója a másokkal vívott harcban. A nőket általában vonzza, de igényessége visszatartja az ízlése rovására tett bármiféle engedménytől.

    Remek udvarló, izgalmas szerető, minden földi jóval körülveszi szerelmét. Mellette nem lehet unatkozni, mert azt akarja, hogy partnerének is felejthetetlen legyen az együtt töltött idő. Önzetlen és őszinte, ezek talán a legjobb tulajdonságai, amelyek azonban nem mindig tudják egyensúlyozni mind azt a kelletlenséget, amit féktelen és zsarnoki természete okoz. Erősen vonzódik a testi szerelemhez, amelyről semmilyen körülmények között nem mond le. Nagyon bátor, s egyben elővigyázatlan, gyakran lobbanékony és fékezhetetlen.

    A házban természetesen ő az úr. Ő a férfi, ő a hódító és nem tűr ellentmondást. Őszintén hisz abban, hogy a férfi attól férfi, hogy nem engedi futni az útjába kerülő zsákmányt. A feleség számára ez természetesen nem túl nagy öröm, mert a Kos annyira őszinte, hogy félrelépéseit is bevallja. Nem könnyen házasodik, de ha megteszi, és ez legtöbbször csak 30 éves kor után történik meg, nagy lelkesedéssel igyekszik jó apa és jó férj lenni. De mert kevéssé kitartó, az eredmény hullámzó. A Kos örök fiatal, nem szabad abban reménykedni, hogy az évek múlásával majd megnyugszik, elcsendesedik. Ő az, aki még késő öregkorában is hajlamos bolondságokat elkövetni és ifjú szívvel, de ősz hajjal ostromolni szíve választottját. A Kos férfi szerelme felejthetetlen, nem csak annak nagyságáért és szépségéért, hanem nehézségeiért is.

    előzmény:
    micimaci766 (1)
    2012-10-27  22:59
  23. 2012. október 28. 08:289.

    15. éve lassan h kos pasim van....de az asszendens számít a személyiség jegyekbe, ami neki Ikrek, eléggé gáz....

     

    De lehet épp ezekért vonzódom hozzá rendületlenül...

     

    De a Harmonet.hu olvashatod, meg azt is h TI ketten h illetek össze.....

     

    előzmény:
    micimaci766 (1)
    2012-10-27  22:59
  24. 2012. október 28. 08:158.
    bocsánat.... i-  drvia
    előzmény:
    Pixi- (7)
    2012-10-28  08:13

Címlap

top