Látomás-fekete alak

csajka01
Létrehozva: 2009. január 25. 16:55

Sziasztok!
Ez nem kamu topic!!!!

Szeretném ha jelentkeznének azok, akik láttak már fura lényeket, szellemeket vagy nem is tudom minek mondani őket!

Konkrétan az érdekelne, hogy látott-e valaki közületek fekete csuklyás alakot! Tudjátok-e mi ez ??? 

Mint kiderült nem egyedül én láttam, már 4 ember van aki látta!
Engem nagyon megrémiszt! Kérem akik nem hisznek a dologban azok ne szekáljanak;mert komolyan gondolom a témát. Sőőőőt orvos is látott és normális vagyok, nincsen se szervi- se lelki bajom!! Még mindig logikus magyarázatot igyekszem keresni a velem/velünk történtekre; de egyre nehezebben megy.....

Majd később benézek, hátha ír valaki. Gondolom vasárnap délután a kutya sem néz erre felé; de hátha..

Igyekszem válaszolni, ha ír valaki

Sziasztok!

200 hozzászólás
 1. scooby21
  Offline
  2017. március 16. 00:30200.

  Szia!Nemtudom tudnánk e ebbe a témába beszélni privátban vagy telefonon?   scooby.croma@gmail.com emailen tudunk beszelni illetve.Koszonom

  előzmény:
  agocslaca (189)
  2015-10-10  16:07
 2. durgobutor
  Offline
  2017. február 11. 20:22199.

  Sziasztok! Több furcsa esetet tudok elmesélni, ami  nem velem, hanem a közeli hozzátartozóimmal történt.Az első eset, amikor életemben ilyesmit hallottam, az a testvéremmel történt meg, aki akkor volt kb 17 éves.Este elaludt a bátyám, és arra ébredt fel, hogy egy fekete köpenyes, fekete csuklyás alak áll az ágyánál, teljesen fölé hajolva. Az arcát nem lehetett kivenni, az arca úgymond egy fekete folt volt, fején csuklya. Azt mondta a bátyám, hogy nem tudja mit akart tőle, de azt érezte, hogy ártani akar neki.Megijedt, és mondott valami olyasmit neki, hogy takarodj innen, erre az a valami elkezdett hátrafelé menni, de testvérem elmondása szerint nem ment, hanem mintha hátulról egy kötéllel húzta volna valami hátrafelé, mintha valami elszívta volna. Karácsony volt, a karácsonyfa az ő szobájában volt a sarokba, a szekrénysora előtt. Ez a valami a szekrénybe húzódott vissza, de eközben hozzáért a karácsonyfához, amiről lesett egy szaloncukor és egy dísz. A dísz össze is törött. Másnap, mikor elmesélte a szüleimnek, hogy mi történt, ők azt mondták, hogy biztos rosszat álmodott. De nem álmodott, mert ébren volt, amikor ez a valami a visszahúzódása közben összetörte a díszt, nem pedig fordítva volt, nem arra kelt, hogy az a dísz már össze volt törve!! Itt jegyezném meg, hogy a bátyám most 47 éves, nem ivott, nem drogozott életében, azelőtt-azóta sem történt vele még csak hasonló sem, családos, teljesen normális ember, aki egyébként nem hisz, és nem is foglalkozik ilyen dolgokkal. 30 évvel ezelőtti eset ez, akkoriban főleg nem volt szó ilyenekről, nem volt horrorfilm, net, stb, és ahogy mondtam, egy épelméjű teljesen átlagos ember.


  A másik eset apu nővérének a férjével történt, aki daganatos beteg lett, pár hónap alatt el is vitte a betegsége. Az utolsó pár napban, mielőtt bevitték a kórházba, a nénje mesélte, hogy feküdt az ágyban a bátya, nézte a falat, és szóról szóra, idézett a bibliából, mintha könyvből olvasná!!  Ebben az a legmegdöbbentőbb, hogy a nagybátyám nem volt hívő, sosem járt templomban, egy imát nem tudott volna elmondani!!! A nénje megdöbbenve mesélte, hogy a szinte magán kívül lévő férje bibliai idézetet mond!! Hát ennyi. Bennem mindkét eset megmaradt, és úgy mint a családom, nem vagyok sem hívő, sem olyan, aki elítéli a hívőket, különösebben nem hiszek az ilyen dolgokban, de ez a két eset biztosan megtörtént. Ha valaki tudja, hogy mit akart az a csuklyás a testvéremtől, és hogy történhet meg olyan, ami a nagybátyámmal történt, az kérem mondja el.

 3. to-tem
  Offline
  2017. február 3. 23:01198.

  Üdv Mindenkinek! Az én történetem ez év január 16-án esett meg velem. Anyósom kórházi ágya mellett álltunk egy rokonnal. Értelmetlenül beszélt minden félét. Mondtam neki, hogy itt vagyunk és közelebb hajoltam hozzá. Kezdtem neki mondani, hogy itt van ez a rokon és én. -Közben suhogó hangot hallottam és hűvösebb is lett,  mintha valaki sebbel-lobbal bejött volna a szobába megkeverve ezzel  a levegőt.  -Akkor ezzel nem is törődtem.- A szemem sarkából azt hittem, hogy a sötét ruhában a férjem áll az ágy végében és oda mutattam, hogy Mama itt van a kicsi fiad is. Ekkor a karomat mintha valaki  arrébb tolta volna, -nem ért hozzám, de a karom akaratom ellenére arrébb mutatott- hogy ne az ágy végébe mutassak hanem az ablak felé ahol a férjem állt.  Anyósom pedig olyan hangosan felnevetett, hogy még a száját is befogta magának, pedig előtte össze-vissza beszélt.  Ő mit látott azt nem tudom, de nagyon fura volt az egész.  Másnap reggel anyósom meghalt ekkor  pörgettem vissza az eseményeket és azóta is ezen rágódom. Férjemet  is kérdezgettem és váltig állitja, hogy Ő végig az ablaknál volt.  A szobába pedig nem jött be senki. Nem tudom mire véljem ezt a dolgot?!


   

 4. 2016. december 5. 10:57197.

  Sziasztok! Nem tudom aktuális e még valakinél ez a jelenség,én csak most kerestem rá a témára interneten de már párszor tapasztaltam,sőt a napokban egyre gyakrabban. Éjjelente elég rosszakat álmodok,és mikor megébredek nagyon fura,rossz érzésem van,és meglátok ,először az ajtóban egy magas,fekete csuklyás alakot,olyan mintha egy árnyék lenne de érzem hogy figyel,aztán most már nem az ajtóban látom hanem közvetlenül az ágyam mellett. Annyira megijedek,hogy szinte lebénulok és mozdulni sem bírok,egy hang sem jön ki a torkomon,hogy felébresszem páromat aki ott alszik mellettem. Nagyon ijesztő,és nem tudom hogy mi lehet ez,vagy miért van ez. Kérem,akinek van hasonló tapasztalata,keressen fel emailben:reindlalexandra@gmail.com. Kicsit megnyugtató,hogy nem csak én vagyok ezzel így,mert sokáig azt hittem valami nincs rendben velem. 

 5. Ez is érdekelhet: Bikinidivat: így válassz az alakodhoz illő fürdőruhát
 6. kiscsillag308
  Offline
  2016. szeptember 4. 22:39196.

  Szia velem kb 10 perce történt hogy a párom arcán egy nagyon ilyesztö arcot látam de nem hiszi el es fekete mozgo csomot látok mint ha valami menne kérlek irj gratics@freemail.hu vagyha valakivel ilyesmi megtörtént


   

  előzmény:
  csajka01 (1)
  2009-01-25  16:55
 7. Erisa Y. S.
  Offline
  2015. december 19. 23:24195.

  Üdv, kedves kundalini! Még csak most találtam rá erre a témára, és csak most láttam a válaszodat, ám igazán felkeltette az érdeklődésem, ezért nagyon örülnék, ha megadnál egy elérhetőséget vagy írnál nekem privátban, mert szeretnék veled picit beszélgetni. Fontos lenne.

  előzmény:
  Kundalini (186)
  2015-09-06  08:45
 8. Kiniviki
  Offline
  2015. november 6. 03:29194.

  Sziasztok! 


  Meg szeretnem osztani en is a tortenetemet. Meg amikor egész kicsi voltam kb 8 eves . Vettünk egy hazat, elkoltoztunk. ( egy egész kicsi lakás volt 5 emberre igy hat elkezdtek a szüleim kiboviteni szavakkal es megcsinálták a felső szintet. Először a noveremmel aludtam nagyon sokáig egy szobaban. Az ablak es az ajtó egymással szemben volt a nővérem épp készülődött elmenni valahova es vádakra a hajat ( ablakba tett egy tukrot es ugy csinálta. Az en agyam az ajtó mellett volt. Folyamatosan hallottuk h valaki benyit a szobaba ezt évekig es annyira életszerű volt h a nővérem a tükörbol látta az ajtót de meg is is hatra fordult megbizonyosodni h bejött e valaki. Evvel kezdődött minden. Majd mikor egyedul voltam otthon mindig féltem éreztem h van valaki nez valaki figyel, nem vagyok egyedul. egyszer egy telinapon édesapámnak kimentünk a kertbe sétálni egyett es láttuk h nyitva vannak az emeleten az ablakok ugy h meg lépcső sem volt hanem csak egy létre de nem járt mar fent két hónapja senki.  Utána , kész lett az en szobám is . Egyszerűen rettegtem ott aludni lenni.  Es az ajtóm mellett es a nappali kozott Megjelent egy fekete alak ilyen arnyekfeleseg es csak en lattam ereztem. Először nagyon megijedtem  de valami oknál fogva utána megszoktam. Olyan volt h o ott van es kész! Nem bánt éreztem. ( de evvel meg is szuntek azok mintha valaki benyitna az ajtón az emeleten való lépj édesek minden) majd talán egy év is eltelt egy éjszaka mentem volna aludni es ugye lattam ereztem. Es valamiert az volt bennem h átkell setalnlm rajta h  megbizonyosodjak róla h mi ez. Figyelem! En atsetaltam rajta utána teljesen kirazott a hideg libabor minden amit eltudsz képzelni es kepzeljetek utána nem lattam soha többet !!! Igy vege lett mindennek bar en mindig tudtam h ez a valami nem bánt amikor mar lattam ezt az arnyekot.  Azt hozza kell tennem h ezt a hazat ugy adta el egy család h a nagypapajaeke volt es o meghalt ott . Talán o volt ott ezt csak azert írom le mert ugy tartják h van olyan h valaki meghalt a házban vagy jo vagy nem egy ember latja ha jo akkor megajándékoz sok mindennel ha rossz akkor bánt !!! Ezt most mondta a kedvesem itt olaszorszagban igy tartják o is mesélte h nagyon sok ismerőse el történt mar ez. 

 9. 2015. november 1. 18:34193.

  Sziasztok! Akkor mar en is irnek ehez a temahoz! Mikor meg kisebbek voltunk noveremmel, kozos szobank volt es az agyunk az ajtoval szembe volt ami uvegeajto volt! Mi is nagyon sokszor szinte majdnem minden ejjel lattunk egy fekete magas alakot es ott alt es nezet minket, sokszor be voltunk tojva! Kesobiekben kulon szobank lett es en maradtam abban a szobaban! Azota eltelt mar vagy jo par ev most 25 vagyok es hala nem lakom otthon mert 17-18 eves koromban intenziven elkezdem erezni dolgokat, a fekete alakot nem lattam de ereztem hogy figyel valaki ,ejjel arra ebredtem hogy hangokat hallok sutogasokat es volt olyan is hogy telen a futott hazban 30 fokban mintha hideg szel fujt volna meg pedig meg ablak sem volt nyitva! Azt hittem megbolondultam anyum meg a szihologushoz is elvitt mert nem mertem mar egyedul lapanal sem aludni, szegyen de volt hogy odabujtam kozejuk 18 evesen! Mar nem lakom otthon azota nem tortent velem ilyen eset de volt hogy otthon aludtam a kozelmultban  es akkor is ereztem! Azota is tortennek fura dolgok otthon es ocsem is mondta mar hogy latott egy sotet alakot a bejarati ajtonal elsuhanni mikor ment volna be a hazba! Szoval nem tudom mi ez de hiszek a lelekvandorlasban!! 

 10. babikanett
  Offline
  2015. október 31. 14:26192.

  sziasztok.velem is törtčntek furcsa dolgok.a kissebbik fiam születčse utŕn.elösször apukŕm lŕtta a fekete alakot,2 hónapig kb. Čjszakŕnkčn arra keltünk,hogy az összes ablakot becsukja,az ajtokat ellenörizte,hogy bevan-e rendesen zŕrva.ő azt mondta hogy valami fekete alak be akar mŕszni az ablakon.mi nemnagyon hittünk neki,de ez egyre sürübben előfordult,čs volt hogy reggelig ott vŕrtuk hogy mikor jön,de semmi.aztŕn ůgy alakult egyszer,hogy egyedül voltam otthon a 2 fiammal.sötčtedett mŕr,a kicsi a karomba volt,čs ahogy nčztem kifele az ajtň ablakŕn, egy nagyon magas fekete alakot lŕttam elmeni kalpba,az ajň elött,pŕr mŕsodperc mulva pedig vissza.nagyon megijedtem.akkor egyszer lŕttam,rŕ 2 hčtre a kisfiam agyhŕrtyagyulladŕssal az intezívre került.nem sokat jňsoltak neki.de hŕl istennek tůlčlte,čs semmi kŕrosodŕsa nem lett.azňta nem lŕttuk ezt a valamit.a nagymamŕm mesčlte(ůgy hogy nem mondtam neki a törtčnteket)hogy neki megjelent ŕlmŕba a fekete kalapos,eggy aktatŕskŕval,teli pčnzel a kisfiŕčrt cserčbe.nem fogadta el,de rŕ 2 hňnapra meghalt a 3 čves fia.az čn esetem utŕn,rŕ pŕr čvre pedig az törtčn ,hogy munka utŕn lepihentem,egyedül voltam a lakŕsba,čs egy szőke göndör,vŕlligčrő hajů ember ült mellettem ,fčlmesztelenül hŕttal.mozdulni nem tudtam,de nem is fčltem.ez eltartott 2-3percig měg ott ült,čs elaludtam.azňta semmi ilyen dolog nem törtčnt velem,se a csalŕdtagjaimmal.

 11. Ez is érdekelhet: Bomba formában van Adele – fotók
 12. Henivy80
  Offline
  2015. október 27. 11:01191.

  Sziasztok.Tegnap este anyukám ébren az ágyból, már leoltott villanynál látott az üvegajtón belül a szobában egy magas sötét emberformájú alakot, aki őt nézte.Ez mi lehet? Nagyon megijedtem,ez a valami rossz vagy jó? Esetleg ártó? Meg én egyszer (pár éve )láttam az üvegajtón kívül, szintén sötétben egy sötét vagy fekete foltot, alakot, de nem biztos,vagy nem tudom. Lehet csak az agyam játéka volt, vagy a sok horror film hatása (már nem nézek egyet sem)?


  Komolyan, anyukámnak azt mondtam ma, hogy holnap menjünk templomba vagy valami, hátha egy áldás segít.


  Ja, és sajnos nem vagyok megkeresztelve (ez rossz), de hiszek Istenben. És kereszténynek (katolikusnak) mondom és érzem magam.

 13. agocslaca
  Offline
  2015. október 10. 16:12190.

  Egy két pontosítás, a pongyola fogalmazás okán ( semmikép nem pozitív, mindenképpen ártó  dolog amit érzékeltek.


  A dióhéj még nálam is  j-vel írandó .


   

  előzmény:
  agocslaca (189)
  2015-10-10  16:07
 14. agocslaca
  Offline
  2015. október 10. 16:07189.

  Sziasztok!


  Talán furán hangzik amit  most írok. 


  A nyitott spirituális csatornákkal megáldott  emberek  hónapok óta érzik hogy egyre több dolog válik érzékelhetővé a szemmel nem érzékelhető  spirituálisan megközelíthető síkok energiáiból.


  A fekete árny megjelenését  több oldalról  közelíteném meg.


  elsősorban  leszögezném  semmiképen  nem  pozitív , ártó, dologról beszélhetünk.


   alvásidőben megjelenő érzékelhető alak esetében:


  Valaki,(élő személy), próbálgatja az erejét, képességét.


  keresi a tudattalanul is nyitott    csatornákkal rendelkező embereket. és - mondjuk  úgy az árnyékát elküldi hozzá. felderíti, megnézi gyöngéit, , félelmet ébreszt.  A félelemben levő embertől pedig igen könnyű energiát lopni. Minél jobban megvagy rémülve annál több energiádat  síbolhatja el.


  Eredmény: fokozott fáradtság, depresszió, rettegés, pszichés problémák kialakulása. Aki találkozott már ilyennel biztos    megtapasztalt néhány érzést.


  Gyakorlatilag egy erős energiavámpír a tér-idő utazás képességével megáldva :( 


  Védekezés nem egyszerű, de mégis. 


  A fény.  pontosabban a gyertyafény.  Nézz körül a szobádban keresd meg a leghomályosabb pontját és tégy oda égő gyertyát.


  A tükör letakarása  éjszakára a lakásban sok éjszakai meglepetést megelőzhet.


  Az imádság:  


  itt nem a templomi  szentekhez stb-hez küldött fohászra gondolok. 


  Őrzőangyala minden embernek van. Kérd a segítségét. , ha nem hiszel benne, akkor egyszerűen csak kérj védelmet az ártó szándék ellen.


  Ezeket megteheted saját magad.  Akinek több segítségre lenne szüksége  itt megtalál.


  2: az árny éber állapotban is látható.


  Na Ez már valószinűleg szellem. Cipeled magaddal, régen-régen.


  Miért csak most látod?


  Most kezd komolyabb gondokat okozni mentálisan és fizikálisan is, tehát az elméd, figyelmeztet. 


  Ezt le kell szedni. Utána meg kelt nézni miként tudott rád kapcsolódni. s megfelelően megerősíteni magadat. Ehhez viszont már segítség kell. 


  A segítő lehet látó,   valaki aki aurafotó elemzéssel, aura kezeléssel foglakozik.  szóval  dióhélyban ennyi.


   


   

  előzmény:
  minka76 (170)
  2012-08-30  11:17
 15. Csendike+
  Offline
  2015. október 4. 20:00188.

  Vágd ki a macikádat sebesen.A baj nem vele van.


  Aztán holnap  poroszkálj el a dokihoz is.

  előzmény:
  Anna2000 (187)
  2015-10-04  19:52
 16. Anna2000
  Offline
  2015. október 4. 19:52187.

  Sziasztok tudom elég régi ez az oldal de csak most találtam meg. Na szóval már vagy egy hete úgy érzem mint ha a plüss macim ami.már két éve meg van engem nézne és két napja egy fekete árnyat látok de mikor oda nézek el tűnik mindig csak 3 másodpercre látom és csak néz engem nem csinál semmit.csak néz szerintetek mi vagy ki lehet aki tudja letszi írjon köszi 

  előzmény:
  csajka01 (1)
  2009-01-25  16:55
 17. Ez is érdekelhet: Miniatűr filmhősök a ceruza végén – fotók
 18. Kundalini
  Offline
  2015. szeptember 6. 08:45186.

  Van ugy hogy az ember bepillantást nyer az asztrál sikba.:)

  előzmény:
  FB#699757803493033 (185)
  2015-09-05  23:23
 19. 2015. Április 19. 13:29184.

  nem szabad kétségbe esnünk mert az semmi jóra nem vezet akkor feszültek ingerlékenyebbek zavartabbak leszünk és negítvabbak higgadtnak kell maradnunk 

  előzmény:
  csajka01 (149)
  2009-02-13  14:23
 20. 2015. Április 19. 13:09183.

  Nem vagy egyedül de ilyenkor fel kell kelni és sokáig fent lenni mert akkor ezzel tudni fogod hogy üzen hogy valami baj van velem is ez történt és be igazolódott ez az esemény

  előzmény:
  farina2 (180)
  2014-01-07  00:02
 21. 2015. Április 19. 13:03182.

  Velem is elő fordult ez az álom nagyon meg rémísztet azóta gyakran félve alszom el nem merek el aludni mert félek valami rossz fog be következni !! De én aznap este azt álmodtam meg hogy az egyik család tagom nagyon le épül és be is valosúlt lehet ezzel kapcsolatba akart figyelmeztetni nem biztos hogy ijeszgetni szeretet volna de én akkor is meg ijedtem fel ijedtem és utánna már nem sokat aludtam 

  előzmény:
  csajka01 (1)
  2009-01-25  16:55
 22. Ez is érdekelhet: Aleska Diamond feneke hibátlan - fotó
 23. renity1987
  Offline
  2015. január 24. 18:14181.

  Ördög vagy Angyal?


   


  Ablakon beszűrődik a Hold fény,


  Hallok egy morajló hangot, s jön az ébredés.


  Ajtóban csendben áll egy ijesztő árnyék,


  Érzem végig engem néz.


   


  Arcát nem látom,


  Teljesen átlátszó.


  Mint ha fején kalap lenne,


  Hosszúkás a teste,


  Mint ha rajta kabát lenne.


   


  Árad a gonoszság belőle,


  Sok fájdalommal és szomorúsággal tele.


  Mint ha azt akarná menjek Vele,


  Rettenetes érzés fogott el tőle.


   


  Szemem egy pillanatra lehunytam,


  Már nincs az ajtóban.


  Ágyam mellé torpan,


  S felém hajol lassan.


   


  Szemeim lehunyom,


  Takaróm fejemre húzom.


  Mint ha bármitől is megvédene,


  Azt akarom, hogy tűnjön el végre!


  Testem félelemtől reszket,


  Mozdulni sem lehet.


  Még ha tudnék is, akkor sem merek,


  Csak várom, hogy jöjjön már a reggel.


   


  Elmondtam volna bárkinek,


  De ki hinne egy pár éves gyereknek?


  Szellemekben úgy sem hisznek a felnőttek,


  Engem betegnek hinnének,


  S csak egyet legyintenének.


   


  Pedig van aki még látta,


  Ő is ugyan ezt elmondja.


  Van az életben csoda,


  Miért nem hiszi el senki soha?!


  Ha még egyszer látnám,


  Szemem le nem hunynám.


  Mint ha most is itt lenne,


  Mint ha engem követne...


   


  Már rég nem látom, mert felnőttem,


  Ha látnám, vajon mi lenne?


  Bántana vagy csak továbbra is nézne?


  Ez csak egy magányos lélek?


   


   


   


  Én ezt láttam annak idején. !

 24. farina2
  Offline
  2014. január 7. 00:02180.
  Valaki írjon már valamit ezekről a jelenésekről! Énvelem is megtörtént, örülök, hogy más el merte mondani ill. leírni, így tudom h. nem vagyok képzelődős.
  előzmény:
  csajka01 (1)
  2009-01-25  16:55
 25. kicsilány6
  Offline
  2013. december 28. 12:23179.
  Szia!Én nem gondolom hogy bolond lennél mert velem is történnek mostanábam tegnapkettöt es mondhatom megiedtem
  előzmény:
  csajka01 (1)
  2009-01-25  16:55
 26. kicsilány6
  Offline
  2013. december 28. 12:03178.
  Ja és még annyit hogy én sem álmomban láttam,hanem tegnap este amikor jöttem hazafelé
  előzmény:
  csajka01 (1)
  2009-01-25  16:55
 27. Noita8
  Offline
  2013. június 29. 19:20177.
  Sziasztok! Én kb 3 éve találkoztam a "kalapossal" de nálam nem álomként jelent meg ez biztos. Az ágyam szélén ült láttam a haját is (szőke vállig érő göndör)és nagy fekete kalapot viselt. Annyira megijedtem,hogy felkapcsoltam az ágyamnál az éjjeli lámpámat, de természetesen addigra eltűnt. Épp ma találkoztam egy olyan emberrel (élő személy :)) aki kiköpött mása az alaknak. Rákerestem hogy mi lehet ez így jutottam ide,gondoltam megosztom veletek is. Ha esetleg valaki többet tudna róla érdekelne hogy ki is lehet ez a fekete kalapos rém. :)
 28. Ez is érdekelhet: Alma? Körte? Homokóra? – ilyen edzést válassz!
 29. -1-
  -1-
  Offline
  2012. szeptember 4. 10:54176.

  Minden álom arról szól, hogy valamit meg kellene tennünk magunkért.

  Éppen ezért minden ami álomban történik úgy kötődik hozzánk, hogy milyen lenyomatok munkálkodnak bennünk pl ez esetben a fekete színhez.

   

  Gyanítom, hogy nem azóta félsz a sötéttől, hanem ennek volt előtte is egy érzelmi töltete.

   

  Ahogy leírtad az álmot, én inkább segítőnek vélem az alakot, bár talán egy olyan segítőnek, aki a te sötét oldaladat képviseli, amitől tartasz, amitől inkább félsz, mint elfogadod segítőként.

  Félreértés ne essék, ez nem kritika, csupán egy felételezés ami a sötét oldalra értendő.

   

  Az, hogy azóta nem jelent meg többé hasonló álom, az inkább arra utal, hogy az akkori dolog megoldódott, amiért akkor ezt álmodtad.

  A mostani érzéseidet az akkori álomhoz gyanítom már az elméddel magyarázod.

  előzmény:
  minka76 (170)
  2012-08-30  11:17
 30. minka76
  Offline
  2012. szeptember 4. 10:34175.

  Kedves tribunaria!

  Kezdeném azzal, hogy a bejegyzésed végén található vigyorgó pofák sem derítettek jókedvre...

  Ez egy olyan topic, ahol hasonló emberek küszködnek hasonló problémákkal.

  A fáradságot nem vettem, hogy megnézzem, te éltél-e már át ilyesmit, de gondolom: NEM. Mert ha úgy lett volna, akkor tudnád, hogy az a félelem, amit akkor (vagy utánna) átél az ember, az olyan ijesztő, amit szavakkal nehéz leírni.

  Tudod, ha az utcán megtámad valaki,vagy este zajt hallassz, felemeled a telefont és hívod a rendőrséget, aki vagy tud segíteni, vagy nem.

  Ebben az esetben nincs kit hívni, egyedül kell megküzdened a félelmeddel, és egyedül kell feldolgoznod azt.

  A másik dolog amiről írni akartam neked, az a barátnőm, aki Jehova tanúja.

  Nem voltam még "szertartásukon", nagy valószínűség szerint nem is megyek soha, itt jegyzem meg a 36 év alatt egyszer sem próbált meg megtéríteni.  Szóva, ha mégis elmennék, tuti nem röhögném magam halálra, úgy ahogy egy templomba sem röhög az ember az elhangzottakon.

  Ez az Ő vallása, én tiszteletben tarom. Nem érdekel az emberek vallási hovatartozása, és a bőrszínük sem, én nem így ítélek.

  Református vagyok, de bevallom, nem járok templomba, én úgy gondolom, a hitem csak rám és Istenre tartozik, nem kell közvetítő. (Értem itt az egyházat és a papokat.)

  És a szerény kérdésedre a válasz:

  egy szóval sem említettem a bejegyzésemben, hogy engem ez a valami kiválasztott volna bármilyen célra is. Ezt soha nem hittem, nem is gondolom, hogy így lenn, és nem is írtam ez!

  Hogy mese volna? És hogy ki vagyok?

  Egy 36 éves nő vagyok, és két lábbal állok a talajon. Nem hiszek vámpírokban, zombikban, hasonló marhaságokban. Munkámból adódóan nap mint nap segítek az embereknek, otthon család vár.

  És még annyit: ha tehetném, szívesen neked adnám az én kis "mesémet", csak egyszer- egyetlen éjszakára.

   Már csak annyit búcsúzás képpen: ne barmold szét a topicot. Ezek az emberek segítséget kérnek és kapnak (részemről köszönet közheynek, hisz este nyugodtan hajtottam álomra a szemem, és ha veled nem történt még ilyen, akkor csak maradj külső szemlélő.

   

 31. közhey
  Offline
  2012. szeptember 4. 02:45173.

  Volt, többször is, bár szerencsére nem túl sokszor. Annak köszönhetem, hogy nem diliztem be, hogy a neten böngészve megtaláltam a jelenségre a racionális magyarázatot :D A szellem- és ufóészlelések jelentős részért ez az alvási zavar felelős, és valóban, ha a beszámolókat olvasom, rá-ráismerek egy általam már a paralízis során átélt élményre.

   

  Ha időd engedi, lapozgasd ezt az e-könyvet is, hiánypotló írás: http://www.crescendo.hu/konyvek/alvasparalizis

   

  előzmény:
  minka76 (172)
  2012-09-03  12:58
 32. minka76
  Offline
  2012. szeptember 3. 12:58172.

  Kedves közhely!

  Köszönöm a linket, elolvastam (munkaidőben).

  Szerinted ennyi? Vagyis ez nem kevés, csak mindaz amitől én éveken át rettegtem, az ezzel megmagyarázható?

  Nincsenek démonok? Angyalok, mennyország és pokol? Alvásparalízis van és kész?

  Te szenvedtél már ilyentől?  Volt ilyen, vagy ehhez hasonló "élményed"? (Márha ezt élménynek lehet nevezni...)

   

   

  előzmény:
  közhey (171)
  2012-09-01  04:23
 33. Ez is érdekelhet: Sarka Kata feneke eléggé jó formában van
 34. minka76
  Offline
  2012. augusztus 30. 11:17170.

  Kedves Sorstársak!

  Most találtam rátok, igaz eddig nem is kerestem magyarázatot a velem történtekre, gondoltam sokáig: csak álom volt.

  Több mint 12 évvel ezelőtt történt.

  Éjszaka volt, a hátamon feküdtem. Arra ébredtem, hogy felülök. De nem magamtól, hanem felhúz valami erő. A kezeim lógtak mellettem. A szoba világos volt, balra fordítottam a fejem, a kishúgom az igazak álmát aludta. Az ágyunk végében, a lábamnál állt egy fekete csuhás alak, a bal kezét felém nyújtotta -gondolom az erejével ültetett fel. Rá néztem. Magasnak tűnt, állt ott a fekete csuhában, és a bal kezének hosszú, csontos mutatóujjával rám mutatott. Gondoltam, a kaszás, kész végem, de kaszája nem volt. Néztem őt. Az ujjáról a tekintetem az arcára tévedt, de nem volt arca. Néztem tovább. A csuhája hosszú volt és olyan fekete, amilyen feketét én még soha nem láttam. Ha becsukom a szemem, ma is látom a csuhájának a ráncait. Visszafektetett. Nem magamtól, ugyanazzal az erővel amivel felhúzott, vissza is engedett. Aludtam tovább. Emlékszem, nem voltak érzelmeim. Nem féltem, nem visítottam.

  Másnap reggel arra gondoltam, hogy álmodtam. Azt gondolom minden rossz álmot a mindennapjaim feledtetnek, de ezt nem tudtam feledni. Hosszú-hosszú évekig nem meséltem ezt el senkinek, kb. 1/2 éve viszont igen, egy barátnőmnek, aki itt jegyzem meg, Jehova tanúja.

  Azt mondta ez egy démon volt. Nem akart bántani, csak azt akarta, hogy tudjak a létezésükről, hogy gondolataimban foglalkozzak vele, egyszerűen félelmet akart okozni.

  Sikerült neki! Akkor nem féltem, azóta viszont igen. A sötéttől. Minden este úgy alszom el, hogy lehet ismét meglátogat és infarktust kapok tőle. Megjegyzem: nem jött többet. 

  Barátnőm azt mondta, imádkozzak. 

  Elmondom nektek, arra gondoltam, ha ez valóság volt,  akkor tényleg van túlvilág, ha van túlvilág, van mennyország. Ha van  mennyország, akkor van Isten is. Hittem benne mindig is, de ez számomra olyan, mint egy bizonyosság. 

  Naiv vagyok? Lehet. 

  És még azt szeretném elmondani nektek, hogy életemben nem nyúltam droghoz, fűhöz, szóval a velem történteket még csak ezzel sem tudnám magyarázni.

  Mit gondoltok?

   

 35. Sarkofag
  Offline
  2012. július 18. 20:41169.
  A családtagjaim halálát én sajnos mindig megálmodom, előtte 1-2 nappal. Ezt sem értem hogy lehetséges, de ez van. Mindig olyan különös álmaim vannak, de reggel már tudom hogy megtörténik. És sajnos mindig megtörténik :( Ezek az álmaim olyanok szoktak lenni mintha ott búcsúznának tőlem, nem tudom leírni, nagyon szörnyű.
  előzmény:
  Zoltan_76 (47)
  2009-01-25  20:53
 36. Sarkofag
  Offline
  2012. július 18. 20:35168.
  Na neee, ezt nem hiszem el komolyan mondom, anyu is fekete ruhás és kalapos alaknak mondja. Hát ezt tényleg egyszerűen nem hiszem el és rohadtul kirázott a hideg bakker!!!!
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_996584 (13)
  2009-01-25  17:22
 37. Sarkofag
  Offline
  2012. július 18. 20:31167.

  Pff teljesen kirázott a hideg ahogy olvastam a bevezető hsz-t, ugyanis nekem édesanyám mesélt sokat egy fekete alakról akit vagy amit már többször láttott éjjelente, az ablak előtt állt. Azt mondta nagy félelem tört rá amikor látta.

   

  Én fekete alakot nem láttam, viszont furcsaságok velem is történtek jó párszor. Volt egy időszak amikor biztos vagyok benne, hogy nem voltam egyedül éjjelente. Pl elalvás előtt forgolódtam az ágyamban, egyszerre arra lettem figyelmes, hogy olyan szuszogást hallok mellőlem, mintha ott aludna valaki, holott egyedül voltam, és nem, nem álmodtam mivel ébren voltam. Aztán egyszer arra keltem hogy ül valaki az ágyam szélén, hát olyat sikítottam...aztán az alak eltűnt. Gyerek méretű volt egyébként. Aztán volt egy időszak, amikor rendszeresen fél háromkor olyan dolgokra keltem, hogy pl a három egymásra rakott könyvem szétszórva feküdt a földön, mintha kb szétrugták volna. Aztán máskor ugyancsak fél háromkor leborultak az edények a szekrényről. Máskor meg leestek cuccok a polcomról szintén ebben az időpontban. Érdekes, hogy van amikor egyáltalán nem féltem, pl a szuszogó hangnál. Sőt, inkább nyugodságot és kíváncsiságot éreztem. van amikor meg halálfélelmem volt szinte, pl a kicsi alaknál. Sokáig csak úgy mertem aludni éjjelente hogy égett a kislámpám, de még úgy is alig bírtam elaludni. 

   

  De, a legborzongatóbb mégis az, hogy öcsém mikor kicsi volt, lerajzolt egy alakot, és zöld néninek nevezte. Azt mondta éjjelente meglátogatja. Anyu elmesélte hogy mikor én kicsi voltam, ugyan ilyen zöld néniről beszéltem. És amúgy nem tudtam erről szóval.....Érdekes dolgok ezek, foglalkoztat eléggé a téma, bár általában kiröhögnek csak az emberek. 

   

  Olyan is történt, hogy mekérdeztem a mamámat, hol van az a fekete köves gyűrűje, és adtam róla egy leírást. Kiderült, azt még anyám valahol elhagyta mikor én még meg sem születtem. Képet amúgy nem láttam róla, ez is eléggé furcsa, ők sem értették honnan tudhatnék arról a bizonyos gyűrűről...

   

   

 38. Ez is érdekelhet: Szuper alakot villantott VV Éva
 39. aranyhaj917
  Offline
  2012. július 16. 15:33166.

  Sziasztok! Én és a barátnőm egy izgalmas történetet fogunk most mesélni.  Egyik nap nálunk aludt a barátnőm. Idézni akartunk, de igen furcsán, mert nem gyertyánál, hanem kislámpánál. De úgy látszik, hogy sikerült az idézés. Mert mikor idéztünk, a tesóm mondta, hogy szólaljon meg a telefonja de ez nem sikerült, utánna mondtuk, hogy a ceruza essen le az asztalról, de ez sem sikerült Pár perc múlva leesett az asztalról a poszter. Mind a hárman megijedtünk.  Egymás mögé be akartunk bújni, de én a legkisebb nem tudtam elbújni, ezért a kezemmel eltakartam a szemem. Hát ennyi lenne a mi kis történetünk. Üdvözlettel: aranyhaj917.  Lehet nem nagyon rémisztő, de nekünk igen és még akivel megtörtént ez az írjon nekem. Köszi! 

 40. aranyhaj917
  Offline
  2012. július 16. 15:21165.

   Szia! Hiszek neked, velem is történt ilyen tegnap este!  Egy fekete alak állt ott az ágyam végében! Furcsa volt, mivel édesanyám tegnap előtt mesélte, hogy az ágya mellett állt egy fekete magas kalapos alak. Nem félt, de egyszerre csak ledermedt. Nem mert elaludni, és ezért reggelig ment a tv, de reggel félt, hátha valaki van a házban. Üdv: aranyhaj917.  

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_412944 (164)
  2010-04-22  18:55
 41. Torolt_felhasznalo_412944
  Torolt_felhasznalo_412944
  Offline
  2010. Április 22. 18:55164.

  Sziasztok!

   

  Látom, régebbi a topic, de remélem észreveszi valaki, hogy írok, mert csak most találtam meg, és örülnék, ha valaki tudna válaszolni ...

   

   Mindig hittem a szellemekben, és abban, hogy áll valami az emberek fölött, szóval mindenképpen komolyan kérdezem ezeket. 

   Nálam igazából három (talán már négy...) évvel ezelőttig semmi ilyesmi nem jelentkezett, nem éreztem semmit, nem láttam semmit. Két éve egy viharban kinéztem az ablakon, nem-e vitte el a vihar a sörsátat, és előtte láttam valamit. Egy fehéres színű, de homályos alak, az arcát nem láttam mivel messze volt, de egyenesen az alattam lévő helységbe, a nagyszüleim konyhájába nézett. Az alakot csak kétszer láttam, és eleinte annyia féltem tőle, hogy nem is mertem egyedül itt aludni, talán hónapokig. Azonban innentől kezdve néha furcsa érzéseim támadtak a dolgokkal kapcsolatban... az alak nem engem nézett, de mégis lehet valamilyen kapcsolatban az, hogy megláttam, és az, hogy utána fokozatosan egyre tisztábban érzek ilyeneket? Annyit tudok, hogy anyu is érzi néha, de az apai ágon lévő nagymamámmal történt pár dolog régen. Anyukája halála előtt nem sokkal hatalmas dörömbölést hallott, csak ő, és bejött egy fekete kalapos alak. És ő meg tud álmodni dolgokat, igaz nem mindig azonosak a körülmények, de a végkifejlet igen. 

   Miután sikerült bátorságot gyűjtenem, visszajöttem a szobámba. A mamámnál rákérdeztem, nem-e történt valami a konyhában... ott halt meg a mama apukája, de ő nem bántana, szóval lehetséges, hogy az az alak, akit a mama látott, ő is itt van, és a másik, aki érezhetően jó, ő meg a dédpapám, és megvédeni akar minket? 

   Az "alszom-is-és-ébren-is-vagyok" zsibbadásos állapot nálam elég gyakori. Eleinte féltem tőle, most már csak egy ici-picit, és ha bele kerülök, próbálom megtudni mi is van velem. Mivel mozdulni nem tudok, csak a zajokra hagyatkozhatok. Egyszer zenét hallottam, egyszer valami zakatolást. Azonban ami gyakori: érzem, hogy megérint, megfog valahol, de ez nem rosszakaró szándék, de az elmém automatikusan menekülni akar, pedig én szeretném megtudni, mit szeretne. Három-négyszer előfordult, hogy mintha elhagynám a testemet, és ő elvinne valahova a házban, messzebbre még nem. Egyszer tudom,mondani akart valamit, de nagyon messziről hallottam, és nem értettem. Mikor kértem, megismételte hangosabban, de akkor se értettem mi volt:( 

  De amiért eleinte féltem ettől az állapottól, az előtt, az első ilyen "élményem'' volt, ami nem jóakaró szándékú volt, sőt..!

  Zsibbadtam, és nem tudtam megmozdulni, lebegtem a levegőben, inkább a semmiben. Alulról két csontos kéz megragadott, és lefelé húzott... nagyon megilyedtem, alig tudtam szabadulni...

  Mostanában már, ha érzem, hogy ilyen állapot jön, akkor megpróbálok nyugodt maradni, és figyelni.

  Amióta megérzem az ilyeneket, történt egyesmás, annyi, hogy sok lenne mindent most leírni. Az egyetlen,  ami idegesít, hogy akármilyen erősen és tisztán érzem, hogy itt van, se nem látom, se nem hallom, csak a padló recseégét. Illetve árnyékot látok néha, de csak rövid időre. A fentebb leírt miatt a mamámmal megbeszélgettem, először ráfogta arra, hogy túl sok ilyet nézek a tévében, de amikor részleteztem, akkor már hitt nekem, és azt mondta, szerinte fejlesztenem kéne. Én benne lennék, mivel érdekel, és tényleg szeretném, ha látnám és hallanám őket amennyire lehetséges, hogy tudjak segíteni, de nem tudom, hogy lehetséges ez... 

   

  És akkor hogy miért erre a topicra írtam:

  Pont a mai napon történt. A suliban a helikonra osztottuk a táskákat, és megkérdeztem egyik bnőmet, hogy van a háziszellemük. Azt mondta, lenyugodott, de... és megkérdezte, nem-e tartom hülyének, ha elárul valamit. És akkor mondta, hogy kábé három hete a szekrénye mellett a falnál látott egy fekete csuklyás alakot, a csuklya teljesen a szemébe húzva, alatta holt fehér maszk? bőr? ezt nem tudta elmondani. És hogy rá van tapadva, és ha nem figyel rá, odamegy hozzá, és sikít, vagy ordít egy hatalmasat. Azt is mondta, hogy követi őt, és akkor megkérdeztem, nincs-e véletlenül ott, mert ő láthatja, ha őrá van rátapadva. A sarokba mutatott a szekrény mell. "Szereti a szűk helyeket, és idiótán billegetni a fejét" ezt mondta. Magát az alakot nem láttam, de már előtte éreztem, hogy van ott valami, és mikor odanéztem, egy mozgó árnyékot láttam ott! Nem volt más a teremben rajtunk kívül, mert mindenki ellógott szóval más nem lehetett... de a csajszi komolyan félt tőle, most már azt mondja, úgy-ahogy megszokta. De mivel rendesen belekérdeztem a témába, és most is utánajárok, van esélyem rá, hogy megkapom a magamét? XD Komolyan szeretném, ha tudnék segíteni mind a szellemeken, mind az embereken...

   

  Ha valakit érdekel, akkor írhatok róla, mik történtek szívesen elmondom =) Amúgy jó darabig itt volt mögöttem amíg írtam ezt a hozzászólást xD Csak gondolom megunta... így szokott lenni, ha valamit túl sokáig csinálok, akkor elmegy, kivéve ha egy filmet nézek x'D 

   

  De a legfontosabb: van valami mód rá, hogy rendesen kapcsolatba léphesssek vele, anélkül, hogy gyertyákkal gyújtsam fel a szobámat? Szeretném megtudni, igaz-e a sejtésem róla...

   

  Előre is köszönöm a válaszokat, és bocsánat a kisregényért kapásból az első körben XD

 42. Torolt_felhasznalo_743606
  Torolt_felhasznalo_743606
  Offline
  2009. Április 19. 18:10163.

  fodmother, szerintem ez valami ismerős lehetett, az apádon kívül nem halt meg senki? esetleg a szomszédból?

   

  Duciduci*, megértelek, milyen ilyesztő lehetett! én az ilyen esetekben azt ajánlom, hogy tegyél az ágyad mellé egy fényképezőt, mert talán ez lesz az első bizonyíték, hogy léteznek más lények is...

   

  eliana88, velem is történtek ilyen dolgok, amikro kisebb voltam. akkro minden este végignéztem, hogy egy fekete valami odasétál az ágyam mellé, csak akkor angyalnak képzeltem. volt olyan is, hogy egyszer világosabb, máskor sötétebb színű...

   

   

  az úgyneveett szellemeket csak a fiatalok látják, és a szülők sokszor nem hisznek nekik................. pedig érdemes lenne

 43. Torolt_felhasznalo_779148
  Torolt_felhasznalo_779148
  Offline
  2009. Április 3. 19:08162.

  Sziasztok!Ne nézzetek bolondnak!!

  Én is már láttam fekete csuklyás alakot.Volt amikor lefekudtem aludni és olyan volt mintha ott lett volta az ágyam melett.Sokszor van amikor ugy érzem, hogy nem vagyok egyedül a szobában és be is tudnám határolni hogy hol van az a valaki vagy valami.Néha furcsa érzéseim vannak amik megborzongtatnak.Állandóan rémálmaim vannak,... nem tudom mi lehet

 44. Ez is érdekelhet: Tóth Gabi bombaalakot villantott
 45. Duduci*
  Offline
  2009. Április 3. 16:26161.

  Sziasztok!

   

  Én nem fekete, hanem fehér "valamit" láttam. Kb. 12-13 éves lehettem. Egyik éjjel irtózatos fülfájásra ébredtem. Felkeltem és valamiért az ablakhoz mentem. Ebben az időben még nem volt beépülve a környékünk, előttünk egy szántóföld szerűség volt, ahol megláttam egy fehér alakot hátulról. Teljesen úgy nézett ki, mint a filmekben azok a bizonyos kis szürke-fehér ufonauták. Teljesen megijesztett. Felébresztettem anyukámat, szóltam neki,hogy nézze meg , de én már nem mertem odamenni ő is látta, azt mondta, hogy pár perc múlva "ellebegett", mintha nem lettek volna lábai, csak úszott a levegőben. A szomszédok másnap mesélték (nem említettük nekik, hogy mit láttunk), hogy rendkívül nyugtalanul aludtak. Szerintetek mi/ki lehetett ez a lény? Előtte és utána is sokszor álmodtam ilyen lényekkel.

 46. fondmother
  Offline
  2009. Április 3. 09:47160.
  nálunk a Öcsémmel egy szobában aludtunk mikor gyerekek voltunk. eggyik este félálomban voltam amikor felémhajolt egy fura hosszukásfejü " szellem".Nem láttam jol sem az arcát sem a testét de tudtam hogy férfi és hogy idösebb.pár pillanat volt csak de nagyon bennem maradt.pár nappal késöbb az Öcsém mesélte hogy eggyik este feléhajolt egy "szellem".És Ő is azt mondta hogy érezte hogy férfi és hogy idösebb.Hozzá kell tenni hogy nekünk meghalt az apukánk de tudtuk hogy ez az alak nem ö volt.nagyon érdekes volt én azóta nem láttam semmi ilyesmit de az öcsém fogékonnyabb ezekre.de ezek nem rossz dolgok szerintem.
 47. Torolt_felhasznalo_743606
  Torolt_felhasznalo_743606
  Offline
  2009. március 30. 19:14159.

  Énnekem is volt egy élményem, amiben láttam egy különös lényt:

   

  Én már alváshoz készülődtem, amikor éreztem, hogy valaki leül az ágyamra és valamit belesuttog a fülembe! Az nem hallottam, hogy mit, de ijedten odakaptam, és "szerencsére" senkit se vágtam pofon. Nagyon megijedtem, és amikor pár perc múlva felnéztem, láttam az ajtómban egy sűrű, fehér testet! Nem volt se arca, se végtagjai, de talán aura volt, mert az szokott így kinézni........

  És ebben az is durva, hogy a halottaknak van fehér aurájuk!!!

   

  Senki se hiszi el és úgy gondolja, csak álmodtam, de én tudom, hogy igaz volt!! Volt már hasonló élményetek?

 48. Torolt_felhasznalo_566894
  Torolt_felhasznalo_566894
  Offline
  2009. március 3. 13:15158.
  Nem, csak mindketten optikai csalódás áldozatai lettetek.
  előzmény:
  d1017 (156)
  2009-02-26  10:43
 49. Ez is érdekelhet: Elképesztő testet mutatott Bódi Sylvi
 50. d1017
  Offline
  2009. február 26. 10:43156.

  Sziasztok.

  Olvastam a hozzászólásokat, hát mit ne mondjak, egyfolytában ráz a hideg tőle. Félelmetesek. Régebben velem is elég sok hasonló furcsa dolog történt, amire nem igazán találtam semmiféle magyarázatot.

  Az egyik ilyen, amikor még a lányom pici volt. Egyszobás lakásban laktunk, a pici a szoba bal oldalán, az ágyunk középen volt, az ajtó tőlünk szembe(jobbra).

  Éjjel arra ébredtem, hogy valaki áll az ajtóban és minket néz. Nagyon megijedtem, az első gondolatom, az volt, hogy a gyereket ide kellene hoznom magunk mellé. De nem tudtam mozdulni, hang sem jött ki a számon. Aztán egy kis idő elteltével mégis sikerült kinyögnöm valamit. Felkeltettem a férjemet, és szóltam neki. Ő is látta. Egy fekete alak állt az ajtóban, a fején volt valami (talán kalap, sapka) nem tudom. Nem mozdult csak bámult minket. ÚÚ még most is kiráz a hideg, ahogy leírom. A férjem is látta. Aztán egyszercsak eltűnt. Mindketten képzelődtünk??

 51. ♠ASPHEXy@♣
  Offline
  2009. február 26. 09:04155.

  Eszembe jutott még pár fura sztori. Bár, a legtöbbet valahogy igyekezte kitörölni az agyam, az igazat megvallva, nem véletlen, mert igen megrémisztettek.

  A legelső élményem úgy öt éves koromban lehetett. Erre viszont a mai napig emlékszem. Azt hiszem, télen történt. Estefelé járt az idő, azonban a délutáni csendespihenő még mindig tartott nálam. Arra ébredtem, hogy nem ég a szobámban kisvillany. Mint a legtöbb kisgyerek, én is féltem a sötéttől, ezért gyorsan keresztül akartam rohanni a szobámon, mivel a lámpa a másik végében lévő szekrénysor polcán állt. Ám a helyiség közepén beleültköztam valami hihetetlen nagy megfoghatatlan energia mezőbe, ami akkora erővel bírt, hogy seggre is ültem tőle. Felnéztem és valami átátszó, tejszerű ködöt láttam, amiből egy emberi sziluett bontakozott ki. Azt már nem vártam meg, mi fog kisülni belőle, mert ordítva kirohantam...

   

  Szerencsére vannak pozitív esetek is...Úgy 16 lehettem. Éppen elkezdtem rendet rakni a ruhásszekrényben, amikor valami láthatatlan, vibráló energia elsuhant mellettem, és tisztán hallottam, ahogy azt suttogja: szeretlek... A nagymamám volt, ezt azonnal tudtam. Egyszerűen éreztem.

  előzmény:
  csajka01 (1)
  2009-01-25  16:55
 52. ♠ASPHEXy@♣
  Offline
  2009. február 26. 08:32154.
  A tárgyak nem feltétlenül szellemek miatt reccsenek meg. Erre létezik magyarázat a fizikában is. Minden anyag mozgásban van, részecske szinten, és olykor egymásnak ütköznek ezek részecskék...
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_743606 (136)
  2009-01-29  22:10
 53. ♠ASPHEXy@♣
  Offline
  2009. február 26. 08:26153.
  Ennél még van egy ijesztőbb történetem is, ami alig  pár éve történt velem. Azt álmodtam, vagy halucináltam, hogy fura alakok marakodnak a testemen - az egyik fogta a bal karomat, a másik a jobbat, közben ide-oda ráncigáltak, mintha veszekedtek volna rajtam. Mindeközben én teljesen élettelenül feküdtem az ágyon. Az egész eseményt kívülről szemléltem, a plafon magasságából. Pontosan ugyanaz a hálóing volt rajtam, mint amiben lefeküdtem. Aztán valami olyan nyöszörgést hallottam, amely leginkább egy halodkló öregasszonyéra emlékezetett. Mondanom sem kell, hogy csontig hatoló félelmet éreztem. Talán sosem rettegtem még ennyire...Aztán hirtelen zúgni kezdett a fülem, majd mintha áramot vezettek volna az agyamba, magamhoz tértem. Felriadtam. Egész éjjel nem mertem visszaaludni.
  előzmény:
  ♠ASPHEXy@♣ (152)
  2009-02-26  08:19
 54. ♠ASPHEXy@♣
  Offline
  2009. február 26. 08:19152.
  Velem még tini koromban történt meg először. Szintén azt álmodtam, hogy alvajárok a lakásunkban. Ez még önmagában annyira nem is fura. De az már igen, hogy mindent pontosan le tudtam volna írni, mi hol található meg, a legapróbb részletekig. Ugye, így, hétköznapi esetben, nappal nem figyeli meg az ember a tárgyakat. Viszont én pontosan tudtam, pl. milyen edények száradnak a  csöpögtetőn. Ezzel akkor szembesültem, mikor reggel felébredtem, és kimentem vizet inni a konyhába. A legrémisztőbbet ezzel kapcsolatban kihagytam: miközben a lakásban kószáltam, megálltam az előszobában, belenéztem a tükörbe, és nem láttam benne semmit - vagyis ott, akkor nem létezett a tükörképem. Olyan volt, mintha senki nem állt volna ott.
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_743606 (151)
  2009-02-25  18:16
 55. Ez is érdekelhet: Megmutatta tökéletes testét Horváth Éva
 56. Torolt_felhasznalo_743606
  Torolt_felhasznalo_743606
  Offline
  2009. február 25. 18:16151.

  Nagyon ijesztő látni, ki mit tapasztal! Már régebben írtam, hogy a házunkban láttamfekete alakokat, amik futkostak, de senki se hitte el...

   

  Nemsok felnőtt látja őket, csak tinik vagy gyerekek főként. Én egyszer álmodtam is ezzel, azon az éjjelen alvajártam.... Lécci ossza meg mindenki a saját tapasztalatát, és észrevételeit!!

   

1 2 3 4