Keresés a fórumban

Asztrológiai jegyek és karmák (
45
 embernek tetszett)
Több Ezo topik »
»

Többen kértétek, hogy írjak az asztrológiai jegyekről, hogyan áll össze egy horoszkóp képlete, hol látható benne a karma?

Kérdéseitekre szívesen válaszolok, amennyiben tudok és az időm is engedi.

 1. 2014-07-23 02:1714334.

  Kedves Mamóka,


   


  Köszönöm szépen az elemzést! Egyáltalán nem volt gond hogy nem rögtön irtál én tudok türelmesen várni és a nevedből is gondoltam hogy gyerekeid lehetnek meg a nyár miatt többen is vannak szabadságon. Én igy is igazán hálás vagyok hogy ezzel foglalkoztál nekem ráadásul ingyen.


   


  Úgy gondolom jól látod a helyzetet a képletből legalábbis amit "én irányitok". Valóban szeretem a müvészetet is és nem tudom emlitettem e de az egyik ágát müvelem is. Amolyan komoly hobbiként és nagy örömemre vannak rá érdeklődéssel, olyan is aki fizetne érte de ez a része még nehezen megy nekem mert nehezen tudom meghatározni "a munkám értékét". Ebben valóban a legnagyobb gát önmagam, vagyis az időnkénti elhatalmasodó önbizalom hiányom vagy túlzott kritikám magammal szemben is.


  Azt is nagyon jól látod hogy néha nehezen müködök együtt másokkal de ezt a hibám már felismertem és próbálom kezelni meg kevésbé kritikus lenni, inkább bölcsebb és elfogadóbb.


   


   De érzem magamban a fejlődést és mindig feltölt az alkotás öröme és az hogy időnként megajándékozom vele másokat akik mondjuk kedvesek nekem.


   


  Az lenne a kérdésem hogy azt irtad a "kinti világban gyakran találkozhatom az erőszakkal". (Mars).


   


  Ezt hogy kell érteni szerinted? Szó szerint pl verekedés (remélem nem :)? Vagy inkább átvitt értelemben. Pl a munkámból kifolyólag diagnosztizáljuk valakinek a halálát az eredményei alapján meg fog halni pl rák miatt. Ez bele tartozhat sajnos abba amit tanulok. Mármint hogy ezzel kelljen találkozom. Ez néha nehéz főleg ha élesben kell majd látni.


   


  Manó

  2014-07-22  11:14
  mamóka67 (14333)
  előzmény:
 2. 2014-07-22 11:1414333.
  Kedves moonlight-mano!

  Először is bocsáss meg, hogy ilyen késve válaszolok, de ilyenkor nyáron nagyon lefoglalnak a gyermekeim, ilyenkor elsősorban az övék vagyok, de igyekszem ennek ellenére-ha késve is-de mindenki kérését teljesíteni.
   
  A kérdéseid egyértelműek voltak, és a horoszkópod (radix képleted) meg is adja a miértekre és a kérdéseidre a választ.

  Elsősorban arról kell tájékoztassalak, hogy nagyon jó "csillagzat" alatt születtél, a Holdon és a Chiron kisbolygón kívül, minden planétád a fényben van, az éggömb déli féltekén, ami  azt jelenti, hogy nagyon nyitott, kellemes egyéniség vagy, akire még nagy jövő vár, és csak egy hajszál választ el attól, hogy most egy u.n. "ajándék" életet kapj, amikor egy kissé símábban mennek a dolgaid.

  Eltekintve egy-két karmikus sugártól, áldásos fényszögekkel tűzdelt a horoszkópod.
  Első kérdésed a pályaválasztásodra vonatkozik: a felelet erre az, hogy az egészségügyben jó úton jársz ez való neked, és ezt a Felszálló Holdcsomópontod is igazolja. Ez egy pont a térben, és azt hivatott mutatni, hogy milyen jövő az, melyen egyértelműen az utadat járod, hol tudsz igazán kiteljesedni.

  Ez a karmikus pont a horoszkópod 6. házában volt születésedkor, ami az egészségügyet jelzi, mert ez a Szűz jegy háza, melynek egyik ismérve ez.
  Ahhoz, hogy célodat elérd, meg kell tanulnod együttműködnöd, és visszafognod a kritikára való hajlamodat. Bár szeretnéd a függetlenségedet megtartani, óhatatlan, hogy kapcsolatod legyen az emberekkel, a sikerhez pedig a fékezett kritika mellett  a mások elfogadása is szükkséges.

  Ráadásul a Mars a Szúz jegyében van, egy kellemes fényszöggel a Holdadhoz, ami a következőt jelenti:

  A Mars arra késztet téged, hogy tetteid tervszerűek és rendezettek legyenek. Gyors és jó felfogást biztosít számodra, úgy, hogy észrevedd a hibáidat és az akaratodat az értelmed irányítsa minden esetben.
  Nagy vállalkozói kedvet ad számodra, és ez a konstelláció is elősegíti, hogy olyan pályát válassz, mellyel nyilvánossággal kapcsolatos tevékenységet folytathatsz, annak ellenére, hogy a kinti világban gyakran fogsz találkozni munkád során az erőszakkal. (Mars)

  Mivel ösztönös tzehetséget biztosít számodra a vezetéshez, utad során ez is meg fog valósulni. Persze azért azt nem várhatod, hogy minden az öledbe hullik, de könnyebb lesz az utad az átlagnál.
  ,
  A kapcsolódása a Holdadhoz biztosítja számodra, hogy tudj azonosulni az érzelmeiddel, de ezt a szavaidból látom, hogy már most nem lesz nehéz.
  Olyan természeted van, hogy azonosulni tudsz, és be tudod fogadni mások érzelmeit. Megérzéseid pedig minden esetben akaratod megvalósulása mellett állnak.

  Itt látszik leginkább, hogy szeretnél szabad és független maradni, ebben pedig úgy segít a Holdad, a Marssal, hogy segítenek megvalósítani elgondolásaidat
  Ez a konstelláció még az anyaság sikeres megvalósulásában is segít neked.

  A Skorpió Napod pedig lendíti az elszántságodat és a kitartásodat.
  A Szaturnusz nálad is - mint mindenkinél általában - nálad igyekszik nehezíteni az anyaságodat, a szülő-gyerek kapcsolatodat, de ezt sok áldásos fényszög segít kiegyenlíteni az utad során.

  Egy kisebb karmikus aszteroida olyan kapcsolatban állt születésedkor a Napoddal, hogy megerősíti a szellemi koncentrációdat, tehát tanulmányaidban a siker garantált.
  Karmikus múltad (előző életed) egy Bika kultuszhoz köthető, rejtett karmát hordoz, azt mutatja, hogy gazdag voltál és szép, jólétben éltél, és nagy művészetpártoló voltál, de te magad is művelted valamelyik ágát.
  Nőiességedet a karmikus múltadból hozod

  Félelmeidet a Chiron kisbolygó elhelyezkedése a horoszkópodon (3.Ház, Bika) okozza, mely az ötleteid megvalósítását is gátolhatja rossz esetben.

  Ez önbizalomhiányodból fakad, mely több dologból is eredhet. Pl. Túl nagy volt a szüleid részéről a követelmény, vagy nem mered bevallani magadnak sem a kudarcaidat, melyek eddig érhettek, esetleg jelentéktelen dolgokon aggódsz. Nem szabad leragadnod nagy terveid során a részleteknél, és próbáld megtalálni a feleletet az önbizalom hiányodra, akkor megszabadulsz tőle.

  A Vízöntő Aszcendenseddel kitűnő logikával és óriási intuícióval érzel rá a lényegre és a világ igényeire, ezért aztán mindig egy lépéssel a többiek előtt jársz.
  Lételemed a harc, és vonzódsz ahhoz általában, ami szokatlan, vagy különleges. Nem tudsz csak egyszerűen beállni a sorba, kellő képpen tudsz improvizálni és kitűnően értesz a szavakhoz. Ez is elősegíti a sikeres tanulmányaidat.

  A jövedelmeddel kapcsolatos kérdésedre azt mutatja a horoszkópod, hogy biztonságra való törekvésed jó anyagi helyzetet fog teremteni számodra.
  Még talán annyit tehetnék hozzá, hogy úgy tűnik a művészi tehetségededet sem szabadna hanyagolnod, mert nálad az alkotás is megjelenhet anyagi színten is.

  Próbáltam tömören csak arra koncentrálni, amit kérdeztél, de neked is tudnod kell, hogy ez nem teljes horoszkóp fejtés, csupán egy kiragadott kérdéscsoport.
  2014-07-05  13:10
  moonlight-mano (14328)
  előzmény:
 3. 2014-07-14 19:1614332.
  Kedves Jelenlévők, kedves Mamóka! :) Nagyon örülök, hogy idetaláltam, nagy élmény olvasni a bejegyzéseket. Csak emiatt a topik miatt regisztráltam ide. Elsősorban én is kérdezni szeretnék, úgy érzem picit elakadtam. Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen hivatás/szakma lenne az, ami a leginkább testhezálló lenne számomra, amiben tudnám teljesíteni az életfeladatom. Mi a fő feladatom ebben az életben? Mi volt az, amit az előzőben elhibáztam és a mostaniban meg kell tanulnom? Szeretnék minden lehetségeset véghez vinni ebben az életben, hogy aztán tovább léphessek egy felsőbb, másabb szintre.

  1991.06.25.-én születtem reggel 5:30kor Székesfehérváron.

  Minden segítséget előre is nagyon köszönök és remélem, módomban áll majd valamilyen formában viszonozni :)
 4. 2014-07-06 20:0114331.
  Elöre is köszönöm
  2014-07-06  10:04
  mamóka67 (14330)
  előzmény:
 5. 2014-07-06 10:0414330.
  A két előttem szólónak üzenem, hogy a kéréseteket teljesíteni fogom.

  Most 2 hétig nem leszek gépközelben, ezért a türelmeteket kérem a válaszommal.

  Önismeretet és sorselemzést készítek nektek a horoszkópotok egy kiemelt részéből. Tehát nem teljes fejtést, úgy, mint azt eddig is csináltam.

  Ha elkészül, priviben közlöm.
  Szép nyarat mindenkinek!
  2014-07-05  13:10
  moonlight-mano (14328)
  előzmény:
 6. 2014-07-05 21:3614329.
  Szép Jó Estét!


  Én is szeretnék kérdezni Mamókától.
  Az utóbbi fél-egy évben nagyon sok minden történt/történik az életemben, velem. Sajnos nem tudom mindenre a magyarázatot, ez néha frusztrál is. Talán Mamóka igen... Nagyon zajlik az élet, én pedig szeretném, ha megint nyugodtabb idök jönnének és visszatérne az egyensúly.


  Születési idö: 1979. július 14 12:00 (délben)


  Elöre is köszönöm a választ!
  2008-03-30  08:11
  mamóka67 (1)
  előzmény:
 7. 2014-07-05 13:1014328.

  Szeretnék kérdezni mamókától.


   


  Sajnos a korábbi belépőm elfelejtettem és azon nem tudok.


   


  Most tanulok egy szép szakmát az egyetemen. Orvosdiagnosztikai laboráns. Van még 3 évem. Utána szeretnék elmenni dolgozni és mellette megcsinálni még a gyógyszerész szakot. Lehetek ebben sikeres? Mellette müvészettel is foglalkozom de ez csak a hobbim nem akarom megélhetés szerüen üzni. Mivel megbizhatatlan jövedelem forrás.


   


  Betegesen félek attól hogy tudjak dolgozni , ne függjek senkitől stb mivel sok minden miatt eddig 1x volt munkahelyem (fizikai munka) és az hogy eljutottam idáig az magam erejéből volt külföldön. Újra érettségi stb.


   


  Szeretném ha elmondanád munka területén mi van nálam "megirva". Nem szeretnék nyomorogni se munkanélküli lenni sosem. Szeretnék 3 év múlva találni egy jó állást amiben jól érzem majd magam.


   


   


  1981. november 11, délelőtt 11 óra 53 perc Hetényegyháza ,


   


  üdv


  Mano

  2008-03-30  08:11
  mamóka67 (1)
  előzmény:
 8. 2014-07-03 15:2214327.
  Ha értékes írásokat akartok olvasni, akkor érdemes Andi Polgár és az Asztrológiai elemző csoportok tagjai lenni!

  https://www.facebook.com/andrea.polgar.7

  https: //www.facebook.com/groups/181555468695919/?fref=ts
 9. 2014-07-02 19:0814326.
  Ő a csoporttársam :)


  Mamóka, Te is bent vagy a face csoportban?
  2014-07-02  18:59
  mamóka67 (14325)
  előzmény:
 10. 2014-07-02 18:5914325.


  Andi Polgár:

  Gazdag
  es meleg júliusnak nezünk elébe, legalabbis asztrológiai szempontból
  nézve. 2 hét múlva a Jupiter jegyet vált, (lesz róla külön poszt akkor)
  egy passzív, visszahúzódó, befeléforduló jegyből atlep egy pozitiv,
  kiaradó, nagyvonalú, kényelmet szerető, eletörömökkel teli jegybe.

  A
  Jupitert aztan a Nap követi majd, rá 1 hettel, ezutan augusztus elején
  csatlakoznak a többiek is az Oroszlanba, Merkúr, Venusz, Hold. (Érdemes
  ekkor menni szabira )
  Mivel a legtöbb ideig a Jupiter
  tartózkodik itt (több mint 1 évig), erdemes a Jupiter helyzetét
  vizsgálni a képletünkben, illetve ha Napunk, Ac-ünk, annak ura v a Hold
  pozitiv polaritasú jegyben tartózkodik, (tűz, levegő) akkor nagyjabol
  ezeket pozitivan érinti e bolygó jegyvaltasa. Erdemes még az 5.hazat is
  vizsgalni (Oroszlan analóg) es annak urat, kapnak-e es milyen fenyszoget
  ettol a jotekony bolygótól!


 11. 2014-07-02 11:0014324.
  Mint írtam is, vagy megtaláltad, vagy megtalálod a lelki társadat, Ezek szerint nem ő volt.

  Nem tudom természetesen a válás körülményeit, de ahhoz, hogy talpra állj, és megtaláld az igazit, nyiitottá kell válnod, és befogadóvá egy újabb kapcsolatra.

  Természetesen nem válogatás nélkül, de ezt a szíved úgyis jelezni fogja.
  A horoszkóp soha nem hazudik, ha pontos a születési dátum.

  A Szaturnusz egyébként is nálad az ösztönös reakcióidat kordában tartja, ill. fékezi kissé.
  Egy Kos jegyű társ hozna sok újdonságot az életedbe, mivel az szöges ellentéte neked, de ne mindenáron, hisz aki nagyon más, mint mi vagyunk, okozhat meglepetéseket, és idővel az idegeinkre mehet.

  Egy Szaturnusz Neptunusz negatív kapcsolódás sem tesz jót az önbizalmadnak, pedig ezután a kudarc után, most nagyrészben arra lenne szükséged, hogy teljes mértékben talpra tudj állni.
  Remélem jól meggondoltad a válást, és előtte mindent megtettél, hogy megőrízd a házasságodat.
  Én a horoszkópból konkrétan nem tudom kiolvasni a jövőbeni kapcsolatodat a férjeddel, csak a fenti útmutatást jelzi a sorselemzés, ha konkrétumot szeretnél tudni, azt a szívedből olvashatod ki leginkább, vagy tarot kártya jóslásból.
  2014-07-01  20:55
  Rigócsőr (14323)
  előzmény:
 12. 2014-07-01 20:5514323.
  Köszönöm!

  ... lelki társ... eddig azt hittem megtaláltam, de épp válok tőle...  gondolom ezzel beléptem a középkorúak táborába... :D más lelki társ nincs a láthatáron... :p

  a férjemmel való jövőbeni viszonyomra lehet valamilyen következtetést levonni a személyes horoszkópomból?

  Köszönettel,
  R.
  2014-07-01  12:17
  mamóka67 (14322)
  előzmény:
 13. 2014-07-01 12:1714322.
  Szia Rigócsőr!

  Régóta vársz, ráadásul pontos dátum nélkül csak rólad tudok írni, a párodról nem.

  Mindenre nyitott, vidám embernek tűnsz, mivel a születési képleteden a személyes bolygóid zöme az éggömb déli féltekén voltak.
  A lelkedet elrejted, csak a kivételes keveseknek tárod fel, mivel a Holdad nagyon jó pozícióban foglal helyet a horoszkópod IV. házában, ami a egyértelműen a család, az otthon és a gyakorlati intelligencia háza.

  Látható, hogy elsődleges számodra a családod biztonsága és nyugalma
  Arra azért ügyelned kell, hogy még véletlenül se teremts túlságosan fojtogató körülményeket  a szeretteidnek.
  Azt is mutatja ez a Hold, hogy gyermekkorodban - és talán még ma is - nagyon kötődtél az édesanyádhoz Ez az állás boldog és kellemes öregkort jövendöl. Mutatja azt is, hogy jó édesanyád, vagy családszerető édesapád lehet.

  Látható a karma tengelyek hatására a hosszú távú társkapcsolat kialakítására való törekvésed.
  Hajlamos vagy a bizonytalanságra. Szerelmi kapcsolataidban stabilitásra törekszel, de be kell látnod, hogy nehézségek adódhatnak, ha nem fékezed egy kissé a szeretetéhségedet.

  A Júnó, a karmikus női archetipus és a Jupiter kapcsolódása mutatja, hogy megtalálod, vagy már megtaláltad az égiek által választott társadat. Ez a párkapcsolat mindaddig harmóniában marad, amíg képes vagy a kompromisszumra, melyet egyértelműen a Mérleg Aszcendensed is biztosít.

  Felételezem, hogy vannak művészi adottságaid, nemcsak maga a napjegyed miatt, de a Vénusz Merkúrhoz való kapcsolódása miatt is. Ez különösen írásban nyilvánulhat meg, mint már említettem.

  A gondolkodásod is optimista  nem adod könnyen fel.
  A Vénusz sérült kissé azáltal, hogy retrográd. Ilyen esetben a bolygó úgy tűnik, mintha visszafelé haladna, ezért a hatását sem tudja kifejteni olyan erőteljesen, mint direktben. Különösen középkorod után fog érvényesülni a hatása.
  A régóta visszafolytott érzések ilyenkor kitörnek,  semmiképpen sem leszel hajlandó megalkudni, és a kritikát is nehezen fogod viselni,..
  Sokszor érezheted a Vénusz miatt úgy, hogy nem kapsz elég megbecsülést, vagy te magad vagy képtelen kimutatni az érzéseidet mások iránt.
  Ám, ha eljutsz a szeretet egyszrű kifejezéséig, , és azt a mindennapi életben is gyakorlod, akkor szereteted minden esetben viszonzást fog nyerni.

  A Plútó a Mérleg jegyében állt a születésedkor, és mivel ez a bolygó is retrográd, szót kell ejtenünk róla, annál is inkább, mivel meghatározó helyen áll, az I. házban.
  Ez a ház az egyéniségünk és a jövőbeni boldogulásunk háza, itt van az énünk, a határozott célunk önmagunkkal.
  A Plútó szerepe ebben a jegyben oda hat, hogy pillanatonként változtathatod időnként a döntéseidet, elbizonytalanít, még jobbanm, mint maga a Mérleg jegy.
  Arra késztet, hogy az akaratodat ne mutasd ki folyamatosan, , fuss el a felelősség elől. Ezt azzal tudod kivédeni, ha mindinkább tökéletesíted az erkölcsi értékrendedet.

  Az Aldebaran állcsillag volt inkarnációd előtt az utolsó állomás, ahol lelked egy bizonyos időt töltött felkészülve a földi életedre.
  Ezt a csillagot a siker és a szerencse jelképezi, Valamilyen üzenettel érkeztél, amit te tudsz megvalósítani itt a földi utadon.
  Veszélyeket hordozhat nálad a csillag hatására a rossz időjárás, a tenger, esetleg a spekulációk, ezektől védd meg magadat.

  Mint említettem, megtalálod, vagy találtad a lelki társadat, de pontos dátum hiányában nem tudom megmondani, hogy a társad-e az, de neked ezt mindenképpen érezned kell.

  Ez nagyon kevés, amit kiemeltem a horoszkópodból, arról nem is beszélve, hogy így magában csonka is, hiszen a fényszögek és a többi bolygó rengeteget tud még változtatni rajta. Igyekeztem a főleg állandó dolgokat leírni.
 14. 2014-06-30 11:0714321.
  Kedves Octopus!

  Nem is csodálom a megpróbáltatásaidat, hisz a Szaturnusz erőteljesen dolgozik, nagy mértékben befolyásolja a sorsodat!
  Pont abban a jegyben tartózkodik (sajnos még elég sokáig), ahol a születésedkor a Felszálló Holdcsomópont állt, az a karmikus pont, mely egyértelműen tükrözi az embertársainkhoz való viszonyulásainkat.
  Mivel ez a pont nálad a Neptunusz és a Plútó távolsáhgának a középpontjában van, okozhat nálad bizonyos sejtéseket más emberekkel kapcsolatosan Ezek a "megérzések" pedig nem mindig pozitívak.

  Mindez nálad a 8. házban és a Skorpió jegyében manifesztálódik, ennek megfelelően a karmád arra figyelmeztet, hog válj nyitottabbá, és győzd le a féltékenységedet.
  A Holdcsomópont hatása itt felveszi a Skorpió negatív jellemzőit, és fekerősíti azokat.
  Ezek ellen a tulajdoságok ellen mindenképpen tenned kell valamit. (engedni a makacsságból, ha van, akkor a féltékenységből, több bizalmat érezni a dolgok iránt), vedd kissé könnyebben az életet, ne legyél haragtartó és bosszúálló, vitakozó és kritikus. Ha ezeket megpróbálod megvalósítani, már könnyebbé válik az életed. Természetesen csak kezdetnek elég ez.

  A karmikus pont másik vége a Bika jegyében van, mely már születésedkor belső elégedetlenséget hozhatott az előző életedből az élet egyes dolgaival kapcsolatban. Erre még rásegít a Nap és Hold karmikus kapcsolódása egy fényszöggel, , okozhat egy állandó közdelmet az anyagi előrejutásért, és fokozott érzelmi biztonság utáni vágyat.

  Most nézzük meg azt, hogy mivel oldható ez a sok karmikus örökség.
  Bár a Szaturnusz sem a Holddal, sem a Jupiterrel nincs jó barátságban a képletedben - és ez érezteti is a hatását a sorsodban - a Jupiter mindezt igyekszik jóvátenni három áldásos energiával, a Mars, a Merkúr és a Hold irányában.
  Megpróbálom ezt "lefordítani", hogy érthetőbbé tegyem a számodra.

  A Holddal alkotja a Szaturnusz a legnehezebb fényszögét (karma), Mindenképpen magadban kell feldolgoznod, hogy miért van erre szükséged, meditációval, jógával nagyon jól lehet kivédeni. Úgy kell függetlenné válnod, hogy azért megmaradjanak a keretek: zárt közösségben kell gondoskodói, anyai tevékenységet folytatnod. Ez az egyik segítség.
  A másik, ha a Jupiter és a Szaturnusz párharcában a Szaturnusz érvényesül, akkor a céltudatosság kerül előtérbe, de ha a Jupiter, akkor hajlamossá tesz az elkényelmesedésre, és a harc feladására.
  Ezért, bármilyen élethelyzetbe is ekrülsz, tudnod kell, hogy az egyensúly megtartása a feladatod. Keresned kell azokat az élethelyzeteket, ahol ezt megteheted.

  Mint említettem, kifejezetten segítségedre lehet a Jupiter, a Hold, a Merkúr és a Mars kapcsolódása, mert felerősíti a megérzéseidet, melyek mindig tudatják veled, mit kell tenned, hallgass rájuk!
  A Merkúr a logikádat erősíti, és megteremti a nagyban gondolkodás lehetőségét a Jupiterrel. Világossá teszi a céljaidat, csak mindig hallgass a megérzéseidre.
   Ha jól sáfárkodsz az eredményeiddel sok sikerben lehet részed a jövőben.
  A Mars pedig tesz arról, hogy amit akarsz, azt el is tudd érni. Jó szemet biztosít a lehetőségek meglátásához, de itt is mindig az intuíciód kerüljön előtérbe. A kompromisszumkészség azonban itt sem árt a célok elérésénél.

  Mindezek után még annyit mondhatok, hogy a Chiron (karmikus) kisbolygó szoros kapcsolatban áll a  Jupitereddel, ez pedig azt jelenti, hogy az előző életedben szerzett karmikus sebeidet sikerült mára különleges képességgé alakítanod Tehetséget és magabiztosságot ad ez a konstelláció, csak tudjál vele élni.

  Kérdezted, hogy a kisfiad életét hogyan tudnád jó irányba befolyásolni?
  Amire leginkább figyelned kell, hogy kisfiad válogatás nélkül befogadja  a pozitív, de a negatív dolgokat tartalmazó világot, mely körülötte van.
  Óvatosságra és megfontoltságra kell nevelned,, hogy lekűzdje nyitottságát az idegenekkel szemben.
  Félő, hogy később kihasználják jóhiszeműségét és bizalmát másokkal szemben, ezért időben fel kell készíteni arra a világra, melyben nemcsak jó emberek fogják körülvenni.í
  Ahhoz, hogy ne kényelmesedjen el, ne legyen neki minden mindegy, erősíteni kell a szorgalmát és a következetességet a karakterében.

  Sajnos a Halak hajlamosak "elúszni", ezért a szeretettel teli fegyelmezés csak jó irányba terelheti. Természetesen ezt mindig úgy tedd, hogy az önbizalma ne sérüljön, mert a lelke nagyon érzénkeny.  Mindig inkább példabeszédekkel saját kútfődből eredő mesékkel vezesd rá arra az útra, melyen biztonsággal haladhat.
  Négy planétája is van a Halak jegyében, ez azt mutatja, hogy ez a jegy dominál az egész egyéniségében!

  Nehéz a feltett kérdéseidre csupán kiragadott példákkal válaszolni. Tudnod kell, hogy ez nem teljes fejtés, csak annak egy bizonyos, ide illő része.
  2014-06-21  23:26
  octopus (14310)
  előzmény:
 15. 2014-06-30 08:5114320.
  Angyali Üzenet a június 30-i hétre


  Szent Pio atya: "Gyógyítás" c. írásából való

  "Nagy erejű kártyalap ez, amely az ima hatalmát példázza. Gyógyulásra vonatkozó kérelmed meghallgattatott. A kérdéses helyzetet Isten veszi körül megújító szeretetével, s csodálatosképpen minden magától megoldódik.
  Imáid gyógyerejűek, ne hagyj fel velük. Talán mások segítségét is igénybe kívánod venni (például a helyi gyülekezetét) a hatás fokozására.

  Üzenet ez arról is, hogy gyógyító képességekkel rendelkezel s az Ég felszólítása, hogy mások érdekében kamatoztasd képességeidet.

  Ha követed a hívást, Isten megnyitja előtted a kapukat. Szent Pio atya, aki meggyógyítja és segíti az erre az útra lépőket, ösztönözni fog a szükséges változások végrehajtására, és őrködik sikered fölött.

  Az atya fáradhatatlanul gyógyította azt a sok ezer beteget, akit az ő rendházához kapcsolódó kórház fogadott be olasz földön.

   Misztikus élményeiről és csodálatos gyógyításairól legendák szólnak. Egy feszület előtt térdelve stigmák borították a testét, s csak bő fél évszázad múlva, közvetlenül a halála előtt tűntek el.
  Sokan számolnak be arról, hogy megjelent nekik Pio atya, s e jelenéseket csodálatos gyógyulások kísérték, vagy semmi baja nem esett annak, akit az atya védelmébe vett."


  Pio atya minden inkarnációjában a jó ügyet szolgálta!

  Csodás, felemelő hetet kívánok! :)"
 16. 2014-06-29 16:5614319.
  Kedves Mamoka. koszonom szépen a válaszodat.
 17. 2014-06-29 12:4214318.
  Kedves isabella!

  Pár szavas leveledből érzem, hogy hiszel az asztrológiában, és ennek megfelelően megpróbálok segíteni neked az életfeladatod és a "sorsod" elemzésében.

  Skorpió, Vízöntő és Bika, csupán a levegős jegyek nincsenek képviselve a bolygóid elhelyezkedésében, de az Aszcendnsed azt is képviseli, mivel Vízöntő jegyben van.
  Tehát Skorpió Nap, Bika Hold, Vízöntő Aszcendens. A karrier, a cél, önmagad megvalósítása, tehát a 10. ház csúcsa (az MC) a Nyilas jegyében volt a születésed pillanatában.

  Kitűnő logikával, intuícióval érzel rá a lényegre, a világ igényeire, és egy lépéssel mindig a többiek előtt jársz.
  Sok barátod van, és életedet általában a közösségnek szenteled, ha módod van, vagy lenne rá.

   Környezeted gyakran tart különcnek vagy megközelíthetetlennek.
  Természeted lázadó, lételemed a harc, mindenkivel szembe szállsz, aki a múlthoz kötődik, aki a változások ellen van.
  Vonzódsz ahhoz, ami szokatlan, ami különleges. Nem tudsz beállni a sorba, szereted a váratlan és szokatlan helyzeteket, a kemény próbatételeket.
  Ha vészhelyzetbe kerülsz, azonnal vág az eszed, nagyszerűen tudsz improvizálni.

  Kitűnően értesz a szavakhoz, könnyen magad mellé tudnád még a tömegeket is állítani, ha arra kerülne a sor.
  Egy sor olyan kiváló tulajdonságod van,, melyek segítségévek ki tudod vívni mások elismerését, és a barátságukat megszerezni.
  Nagyon sokat követelsz a partneredtől, és ha valami nem sikerül, azt bizony keményen kritizálod. Dícsérni már kevésbé tudsz.

  Hosszú távon csak nehezen tudsz egyetlen partner mellett lehorgonyozni, nagyon kell őt szeretned. A kapcsolataidban általában a tiéd a vezető szerep. Tudsz te igazi Makrancos Kata is lenni, de simogató, dédelgető szerető társ is.


  Mivel az MC (az életed célja) a Nyilas jegyében áll, olyan tapasztalatokat kell
  szerezned, mint a váratlan, heves szerelem, a szenvedélyes lelkesedés vagy az
  energia befektetés egy cél érdekében.  A
  HIT itt szintén nagyon fontos!


  Hagyd el egy kicsit intellektuális
  érdeklődésed biztos talaját, ne gondolkodj hosszan mindenen, legyen bátorságod
  arra, hogy a rendszert kereső értelem kerülőútja nélkül tapasztald meg az élet
  nagy kalandját.


  Vegyél részt abban a játékban,
  amelyet ÉLETNEK neveznek. Ez a nevetés, a sírás, a győzelem, a vereség, az öröm
  és a szeretet, az elszakadás és a halál játéka. Képzeld el, hogy az életed
  végére értél, és visszatekintesz: addigra biztosan szeretnéd megtapasztalni az
  életet a maga teljességében, és nem csak események sorozatára akarsz visszagondolni.


  Ahhoz, hogy teljesüljenek a
  vágyaid, képesnek kell lenned a lelkesedésre és az energia befektetésre.
  Lesznek olyan időszakok  (vagy voltak) az életedben, amikor meg kell
  tenned egy nagy és bátor lépést, és csak később fogsz tudni felnőni ahhoz, amit
  a döntéseddel beindítottál. Ez olyan, mintha fejest ugrottál volna hideg vízbe.


  Talán egy másik országban
  szeretnél élni, vagy más szakmát akarsz választani, vagy egy másik
  kapcsolatba kezdenél, és úgy alakítanád ki az életedet, hogy az túlnyúljon a
  jelenlegi kereteken.


  Ehhez elengedhetetlenül szükséges, hogy legyen bátorságod
  kockázatot vállalni, és tisztán lásd a személyiségedből fakadó, esetleges gátló
  tényezőket.


  Emellett legalább ugyanennyire
  fontos, hogy a lelked mélyén érezd azt a megingathatatlan biztonságot, hogy az,
  amit teszel, helyes és igaz.  Soha ne feledd, hogy a különleges
  az, ami vonz téged, hisz magad is különleges vagy.


  És le kell küzdened a
  kishitűséged, mivel hajlamod van a depresszióra, és azt te nem érdemled meg!


  Ügyelj arra, hogy mindig csak
  annyit markolj, mint amennyit elbírsz, mert előfordulhat, hogy sokat markolsz
  és keveset fogsz!  Az előző életedből hozott ezoterikus tudásod ma, itt
  előhívható.


   


  Atlantiszi karmát is hordoz  a Chiron, jelzi, hogy
  voltak ott is sámán életeid, amikor nagyon nagy tudással rendelkeztél. Ahogy én
  látom: hoztál egy hatalmas tudásanyagot, mely most a tudatalattidban rejtőzik,
  és valami miatt nem mered előhozni. Nyilván az előzőkben ért kudarcok miatt,
  amit most a Chironod segít ledolgozni.


   


  A Chiron hatására egyfajta szexuális vonzerő jellemez,
  melynek úgy érzem, hogy tudatában is vagy, és ennek megőrzése számodra
  bármilyen áldozatot megér.


  Időnként felmerül benned a vágy, hogy új, járatlan utakat
  fedezz fel, de többnyire a Szaturnuszod kerekedik felül, mert végül a Bika
  jegyed jól bevált területeken való önmegvalósítást részesíti előnyben,
  elsősorban az alkotó és a művészi tevékenységben.


  Mivel ez a konstelláció nemcsak alkotói, de művészi tehetségre is utal, neked kell eldöntened, hogy melyik prominens, és azt kell fejlesztened.


   


  A művészetre a Mirach állócsillag is utal, melyről ideérkeztél a Földre az inkarnációd előtt. Itt nemcsak művészzetet, de elfogadást, befogadást és harmónia érzéket is tanultál.
  Ez az Androméda béta csillaga, érdemes utána nézned, mert sok titkot tartogat!

   


  Ennyit tudtam mondani neked, természetesen ez csupán egy kis szegmense a sorselemzésednek, nem teljes fejtés, de remélem egy kissé tudtam segíteni neked ezzel.


   

  2014-06-17  02:11
  isabella (14307)
  előzmény:
 18. 2014-06-29 11:3914317.
  Szia macska88!

  Sokat vártál a fejtésre, az életfeladatodat szeretnéd tudni a karma tükrében. Szívesen megnézem a horoszkópodat, mert ha pontos a születési dátumod, az egyértelmű, hogy miért jöttél erre a Földre, mi a tanulási feladatod, és a célod, amit meg szeretnél valósítani.

  Elsősorban " a hős útja", tehát a Napod a mérvadó, mert a Bak jegye az, melyet fel kell építened, meg kell tanulnod, és helyesen kell élned vele. Kaptál hozzá egy Bika Aszcendenst, ami megerősít a földjegyek elsajátításában.
  Annyira domináns a képletedben ez az elem, hogy a Holdad, a Neptunuszod, de még az életcélod, és karrier vonalad is földjegyekben van.

  A karmikus múltat jelző "Sárkányfarok" is földies jegyben van: a Szűzben. Ezzel kezdem a magyarázatot. Ez a pont az éleslátást, a mindennapi tevékenységeket és az egészséget szimbolizálja ebben a jegyben.

  Van egy buktatója: arról az emberről szól, ajki mindig valamilyen betegséget feltételez magán, ezért aztán rögeszméjévé válhat az egészséges életmód elsajátítása. Ez a rögeszme minél jobban elhatalmasodik rajta, annál több feszültség gyűlik fel a szervezetében, mely különböző emésztési panaszokhoz vezethet.
  Mivel ez tényként benne van ebben a konstellációban, neked kell tudnod, hogy valóban ilyen erős, vagy csupán fokozottabb figyelmet fordítasz az egészségedre.

  Érdekes, hogy ugyanakkor a szemben lévő "Sárkányfej", mely segít kijönni a "múltból", és egészséges vizekre terel: a Halak jegyében a segítést olykor a saját boldogsága háttérbe szorításával is megvalósítja.
  Itt láthatod, hogy az első jövőbe mutató feladatod mások megsegítése, és jótékonykodásra. Karmikusan ez az első feladat, amit magaddal hoztál.


  Személyiségednek van egy csodálatos, ösztönös, alkotó és
  érzelem gazdag oldala. Ragaszkodj hozzá.


  A kreativitásod révén sok mindennel
  hozzájárulsz az élethez, mert a lelkierőd felmelegítheti, és biztonságérzettel
  töltheti el a többi embert. Hatalmas mennyiségű lelki energiával rendelkezel,
  ami minden területen a kreativitásod motorjává válhat.


  Ezért ne vidd túlzásba az önkontroll gyakorlását. Ha
  túlságosan korlátozod a késztetéseidet, akkor ez az energiád áramlását is
  akadályozni fogja. Engedélyezz magadnak időt az örömre, amikor nem követsz
  valamiféle célt. Tölts el órákat és napokat úgy, hogy egyszerűen sodortatod
  magadat az eseményekkel. Ezzel visszatér az életerőd, és ismét feltöltheted
  lelked akkumulátorát.  Az MC pontja, mely a karriert és a társadalomnak mutatott arcodat jelöli, szintén földjegyben, a Bakban manifesztálódik.
  Minden jel arra mutat, hogy a földjegyek dominálnak, mint azt feljebb már jeleztem.
   Mit is jelent ez?A földelem az érzékek birodalmával és a fizikai világgal van kapcsolatrban, melyben élünk. A föld stabilizáló jellegű, praktikus, csordultug teli józan ésszel. Az e jegyben születettek ösztönösen tudják, hogyan kell kihasználniuk meglévő forrásaikat gyakorlati szükségleteik kielégítésére.


  Feltétlenül szót kell még ejtenünk az ide kapcsolódó IC- MC tengelyről,
  mely


  egymástól 180 fokra szelik át a horoszkópot.


  Az IC a zodiákus legmélyebb pontja, ahonnan jöttünk,
  a gyökereket mutatja meg, és a családot, ahonnan indultunk.


  Az MC a delelő
  pont, a horoszkóp legmagasabb pontja, a jövő pont, ami felé az ego törekszik,
  megmutatja, hogy mi a hivatása, az életcélja a léleknek.


  Nálad ez a Rák IC-vel indít, és a Bak MC-vel végződik. A
  jövő pontot még a Napod is támogatja, bevilágítja, mivel szorosan az MC mellett
  állt születésedkor.


   


  Az Önkibontakoztatásodnak fontos része lesz a szakmai siker.
  A társadalmi emelkedésben és a nyilvánosság előtti fellépésedben segíteni fog a
  Napod. Ugyancsak az életcélod és szakmai karriered tudatos megtervezésében,
  aktív alakításában és megvalósításában. Nagy igényt ad neked a vezetésre, de
  vannak is vezetői képességeid.


  Arra inspirál ez az IC- MC tengely, hogy
  türelemmel és kitartással fejleszd tovább kreatív érzelmi gazdagságodat.


   


  Ez egy önérvényesítő inkarnáció most a tiéd, ezért jöttél,


  Érzelmi motívumokat és biztonságvágyat hoztál
  magaddal a Rák IC-vel.


  Itt is, mint a Holdnál jelződik az anyaközpontú társadalom a
  régi, karmikus múltban, ezért nagyon erős az anyaminta.


  A Rák IC azt jelzi, hogy törzsi, származási, identitásbeli
  problémák miatt részed volt a múltadban üldöztetésben.


  A Bakban lévő MC megtanítja számodra a kitartást, a
  következetességet, a hierarchia elfogadását. Ez a tanítómester archetípusa.
  Okozhat belső feszültséget is a teljesítmény sikerétől.


  Számodra a nyilvánosság előtti felelős pozíciók valók, mint
  a politikus, a színházi és média ember, a józan észt, higgadtságot, komolyságot
  és sok kitartást igénylő foglalkozások.


   


  Konkrétumot csak te mondhatsz, a fent leírtak alapján!

  2014-06-20  13:41
  macska88+ (14308)
  előzmény:
 19. 2014-06-27 17:1414316.
  Igen, emlékszem, hogy a Jupiter a Nyilas jeggyel analóg, hiszen ez többször is szóba került. Ráadásul a Radixomban a Jupiter (és az Uránusz) a Nyilasban van.
  Köszönöm. Ez egy nagyon összetett, részletes válasz a feltett kérdésekre. :) De persze említhettük volna a fényszögeket is, amik átszínezhetik a horoszkópot. És még mennyi minden van, amin el lehet / lehetne gondolkodni.
  Kellemes időtöltést az unokákkal, és sok sikert a könyvíráshoz!
  2014-06-27  12:00
  mamóka67 (14314)
  előzmény:
 20. 2014-06-27 16:5414315.
  Kedves Mamóka!
  Megértem, hogy elszomorít, ha azok, akiknek megelőlegezed a bizalmat (és próbálsz segíteni) etikátlanul viselkednek, de sajnos előfordul, és nem érdemes miattuk bosszankodni.
  A kérdéseket eredetileg csak példaként hoztam fel, mert arra gondoltam, hogy talán ötleteket adhatnak a beszélgetésekhez, és elgondolkodtathatja az érdeklődőket, akik további kérdéseket tehetnek fel a témával / témákkal kapcsolatban. Köszönöm, hogy válaszoltál. 
  2014-06-27  11:31
  mamóka67 (14313)
  előzmény:
 21. 2014-06-27 12:0014314.
  Folytatom....

  A Jupiter az ajándékait "magas rezgéseiben" (tudod tanultunk erről a szóról) minden esetben pozitív formában fejti ki, kivéve azt a helyzetet, amikor nagyon kellemetlen, vagy karmikus konstellációi vannak.
  Minden tengellyel házcsúccsal, vagy bolygóval alkotott együttállását pozitívan a megfelelő jegy és ház, és a tengely szerepének hatására kell értelmezni.
  Ha pl. az Aszcendensre símul, az nagyon kedvező helyzetet hozhat a szülött életébe, mert az egész útját pozitívan befolyásolja addig, amíg rajta van. Ilyen esetben a Jupiter a Nyilas jeggyel analóg.
  Mivel ez az első ház csúcsa is, ezért az énállapotot tükrözi, kapcsolódhat bármely fennsőbbséges, jovális szerephez.
  Ferlerősödik a szülött abbéli igyekezete, hogy mások szemében  jónak látszódjék.

  A Jupiter hatása mindig kézzel fogható eredményeket hoz, mint nagy sikerben, mint nagy kudarcban, mivel ő mindkettő planétája.

  A Nap közelsége minden hatást felerősít, és jótékony fénnyel lát el.
  Különösen az optimizmust erősíti, mely minden elhatározás alapja. Tehát nemcsak kézzelfogható ajándékot ad a Jupiter, hanem erőt is ahhoz, hogy azt meg tudja valósítani.
  Minden akadályt legyőzhetőnek tart az ilyen konstellációval megáldott illető, mert a Nap Jupiterre gyakorolt hatása óriási. Elkezdi hajszolni a népszerűséget, és félő, hogy nem tanul meg kűzdeni a szerencséje hatására.
  Ha negatív rezgéseibe megy át, akkor előfordulhat, hogy olyan távoli célokat dédelget, melyektől nem látja a napi problémákat.
  Mindenesetre a legnagyobb szerencsét és érvényesülést biztosítja az általad leírt konstelláció, ha a személy is jó irányba halad a hatására.

  A Nap hatása minden jegyben, jegyváltásnál ugyanolyan áldásos, tehát amikor vált a Jupiter, a Nap követi, és abban a jegyben fejti ki hatását.

  Olyan értelemben, hogy visszaveszi az ajándékát, nem működik. Csupán az alacsony és magas rezgés léphet érvénybe, mert az alacsony rezgéseknél a szülött nem tud élni az adott lehetőséggel, még akkor sem, ha az élet tálcán kínálja a szerencséjét. Sok ilyen "szegény" emberrel találkozunk, akik mindenkit okolnak és vernek az állapotuk miatt, holott soha nem tudnak élni a Jupiter adta lehetőségekkel.

  Édes kis Ana!
  Remélem tudtam válaszokat adni a kérdéseidre, ha nem, akkor kérdezz még. Köszönöm, az állapotomhoz képest megvagyok, írom a könyvemet, bár most lassan haladok, mert "unoka szezon" van, és ebben az állapotban lubickolok!:)))
  Neked is kellemes hétvégét!
  2014-06-26  21:53
  Ana83 (14312)
  előzmény:
 22. 2014-06-27 11:3114313.

  Szia Ana!


  Én is nagyon sajnálom, hogy töröltek sokan azok közül, akik valaha a topik magját alkották.


  Most már ritkán jöbök én is ide, mert több csalódás is ért a leadott tananyaggal kapcsolatban. A régiek még csak saját fekjtéseikre használták, de szomorúan tapasztalom, hogy vannak, akik jó  forrásnak találják, és, mint saját kútfőből jövő anyagot adják le az internet különböző fórumain.


  Az én tananyagom védett, , de senkitől nem sajnálom, ha használja, csak tudod, a forrást elfelejtik közölni.  Így aztán nem sok kedvem van a tudásomat tovább adni.


   


  Örülök neked, főleg annak,. hogy nem lettél hűtlen az asztrológiához, és használod, gondolkodsz, és olyan kérdéseket teszel fel, meklyből látom, hogy mennyire érted is ezt a gyönyörű tudományt.


   


  Megpróbálok válaszolni a kérdéseidre, remélem jól értettem őket.


   


  A Rák jegye a házzal közösen fejtendő, ha pl. a 2. házat foglalja el, akkor természetesen ott fejti ki erőteljesen a hatását, és felerősíti azokatt a Rák tulajdonságokat, melyek kapcsolódnak. Ilyen az, hogy törekszika föld hatására a biztonságra, nagyobb lesz benne a birtoklási vágy. A Rák bizonytalanságát biztonságérzettel tölti el ez a ház, felerősíti az anyáskodását és megerősíti a szülött önértékelését és a külső elismerését.


  Ha így értetted, akkor igen, aktíválja.


   


  Maradjunk a 2. Háznál. Ha a Jupiter itt van, akkor felerősödik a bizalma a meggazdagodása irányában, és konkrétan tesz is azért, hogy ez valaha bekövetkezzen. Hatására a szülött oplyan bizalmat táplál minden irányban, hogy sikeresen megoldhat olyan problémákat az anyagi helyzetében, amit előtte nem tudott.


   


   


   


   

  2014-06-26  21:53
  Ana83 (14312)
  előzmény:
 23. 2014-06-26 21:5314312.

  Kedves Mamóka!


  Tudod, hogy már ritkán nézem meg az nlcafe-t, és akkor is csak olvasgatok. Egy kicsit meglepett, hogy néhány régi "ismerős" törölte magát az oldalról, de megértem őket (már én is gondoltam rá).


  Úgy gondolom, hogy ez a bejegyzésed érdekes témát adhat (és lehetőséget a tanulásra / ismétlésre) azoknak, akiket érdekel az asztrológia (és maguk is keresik a válaszokat, nem csak készen várják azokat). Néhány felvetődő kérdés a témával kapcsolatban:


  - A Rák jegyében kezdődő házat aktiválja?


  - A Jupiter, mint lassú mozgású bolygó az érintett területen / területeken életeseményeket vált ki?


  - Ha a horoszkóp egy-egy "érzékeny pontjára" (tengely, házcsúcs, bolygó /bolygók) érkezik, akkor hogyan módosíthat az "ajándékain"?


  - Vajon a Jupiter hatása kézzel fogható eredményeket jelent?


  - Az, hogy a Nap a Rák jegyében végigkiséri a Jupiter jegyváltását mennyire erősíti a hatását, vagy miben módosítja?


  - A Jupiter vissza is veheti az ajándékait? Vár valamit cserébe?


  Szóval lenne min gondolkodni...


  Remélem, hogy jól vagy.


  Kellemes hétvégét!

  2014-06-16  12:39
  mamóka67 (14306)
  előzmény:
 24. 2014-06-25 16:0314311.

  A Rák havában.


     A Rák akkor támad, ha veszélyben van, vagy
  támadás éri. Képes otthont teremteni bárhol, mert szüksége van rá. A Rákok
  hamar megbántódnak, ám legjobb a memóriájuk, de az érzelmeik vezénylik őket.
  Szoronganak a jövőtől, a mában élnek.  Kapcsolataikban szoros kötelékre,
  biztonságra törekszenek. Fontosak számukra a romantikus érzések, Szívesen
  gondoskodnak másokról, de ezt maguknak is elvárják.  A Rák azok számára ideális társ, akit védelmezni kell. Sokszor
  otthon dolgoznak, ott sikeresek is. Régészek, antikvárusok, védőnők,
  gyerekorvosok képletében vannak rendszerint, de sikeres szakácsok és belső
  építészek is. Jól értenek a pénzhez is.  Sosem önzők. Büszkék a
  gyerekeikre, szívesen fektetnek beléjük, mert tudják, hogy ők a jövő. Tiszta
  jegy, magukra és otthonukra is. Mint már említettem: a férfiak nőiesek. A Hold
  hatására nagy szerelmi - érzelmi viharokat élnek át.


  (idézet a tananyagból! a topikból)


   


  A Rák szimbóluma mellekre hasonlít, erősen feminim jegy.  Érzelmei, hangulata változékony, kihegyezve a Hold ritmusára.


  Szorong a jövőtől, a mában él, és általában féltékeny. Sosem önző, azok számára ideális társ, akit védelmezni kell.

 25. 2014-06-21 23:2614310.

  Kedves Mamóka!


   


  Érdekel az asztrológia és egy ideje nehéz helyzetben vagyok. Még bírom cérnával a megpróbáltatásokat, de kíváncsi lennék a véleményedre. Van egy 4 éves fiam, esetleg az is érdekelne, hogy őt hogyan segíthetném a legjobban.


  Bocsánat, a "dupla" kérésért.


   


  A két születési idő, hely:


  1976.03.05. Debrecen


  2010.03.01. Budapest


   


  Nagyon köszönöm, ha időt szánsz ránk! :)

  idézet:
  octopus (14317)
  2014-06-21 23:10:57

  Az időpontokat elfelejtettem.


  1976.03.05. 08:40 Debrecen (nő)


  2010.03.01. 01:18 Budapest (férfi)

  2014-06-21  23:10
  octopus (14309)
  előzmény:
 26. 2014-06-21 23:1014309.

  Kedves Mamóka!


   


  Érdekel az asztrológia és egy ideje nehéz helyzetben vagyok. Még bírom cérnával a megpróbáltatásokat, de kíváncsi lennék a véleményedre. Van egy 4 éves fiam, esetleg az is érdekelne, hogy őt hogyan segíthetném a legjobban.


  Bocsánat, a "dupla" kérésért.


   


  A két születési idő, hely:


  1976.03.05. Debrecen


  2010.03.01. Budapest


   


  Nagyon köszönöm, ha időt szánsz ránk! :)

 27. 2014-06-20 13:4114308.

  Kedves Mamoka!


   


  Szeretném a segítségedet kérni az
  életfeladatommal kapcsolatban. Úgy érzem, hogy megakadtam, párkapcsolatomak vége lett jauára,
  iránymutatásod sokat segítene számomra.


  Szeriába Szabadkán születtem 1988.01.17-én 12:05 perckor. Előre is köszönöm szépen!


  Tisztelettel: Nóra

 28. 2014-06-17 02:1114307.

  Kedves Mamoka!

   

  Szeretném a segítségedet kérni az életfeladatommal kapcsolatban. Úgy érzem, hogy megakadtam, iránymutatásod sokat segítene számomra.

  Budapesten születtem 1979.11.03-án 13:46 (illetve 48, két pontosított adatom van) perckor. Előre is köszönöm szépen!

 29. 2014-06-16 12:3914306.

  Holnap (17-én) a Merkúr vált jegyet, s ezzel beindítja a tüzes (Kos, Oroszlán, Nyilas) és a levegős (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) jegyek gondolatait. Sorra jönnek majd az ötletek, s köztük lesznek majd azok is, amelyek július 16 után valóra válnak!

   

  Szombaton a Nap belép a Rák jegyébe, s ezzel kinyitja a Jupiter bőségszaruját!

  A vizes (Rák, Skorpió, Halak) és földies (Bika, Szűz, Bak) jegyek - minden korábbinál NAGYOBB ajándékokra számíthatnak!

 30. 2014-06-10 18:3614305.

  Örülök, hogy segíthettem, egyértelmű volt a segítő, gyógyító munka az életutadban.

  Ritka dolog, amikor ennyire találkozik a képlet és a cél!

  Puszi: Mamóka

  2014-06-10  14:07
  ezustdelfin (14303)
  előzmény:
 31. 2014-06-10 18:3214304.

  Ha este felnézel az égboltra…

  ..akkor a Hold mellett Ma: a SZATURNUSZT láthatod! Keresd a Holdhoz legközelebb eső fényes pontot.

 32. 2014-06-10 14:0714303.
  Nagyon szépen köszönöm az elemzést! Nagyon jó volt olvasni a soraidat, annyira rám illenek. És köszönöm a megerősítést is a gyógypedagógiai munkával kapcsolatban!
  2014-06-06  19:25
  mamóka67 (14300)
  előzmény:
 33. 2014-06-10 11:4914302.

  Szia fallen1011!

   

  Mivel azt írtad a dátumod elé, hogy David, megnéztem a lapodat: női fej mellett férfi név volt található.

  Így aztán a "fallen"-re kerestem rá, ahol ilyeneket találtam: bukott, romlott, bűnbe esett....stb.

   

  Ezek után megnéztem a képletedet, és azt láttam, hogy a bolygóid szépen el voltak osztva az éggömbön a születésedkor, kiegyensúlyozott,,de erősen társ centrikus ember vagy, aki szívesebben dolgozik kalákában, és elfogadja a segítséget, ha a sorsa úgy hozza.

   

  Továbbra sem értem a Davidot és a nick nevedet. :)))

   

  Ikrek Napjeggyel, Mérleg Aszcendenssel és Halak Holddal jöttél, a vizes és levegős jegyek dominálnak leginkább a horoszkópodon. A víz az érzelmeket, a levegő pedig az intellektust erősíti.

  Született békebírónak tűnsz, aki nehezen viseli a konfrontációt, még akkor is, ha az nem vele, csupán a környezetében történik.

   

  Túlérzékenységed, és hűvös józanságod sok galibát  okozhat az életedben, sok csalódás kíséri az utadat, és az igazi társadat csak nehezen találod meg.

  Kevesebb bizalmat szavazz a hozzád közeledőknek, így kevesebb negatív élményben élez részed.

  Ezt az érzelemvilágot ügyesen leplezed, ill. kompenzálod a kedvességeddel és kissé bohémságoddal.

   

  Önkifejezésre való törekvésed általában a beszédben, az írásban, a kommunikációban ölt testet.Nagyszerűen tudsz közvetíteni az emberek között, született diplomata vagy.

   

  Olyan intellektuális alkat vagy, aki könnyen köt ismeretséget és szereti a könnyed társalgást.

  Harmóniára törekszel nemcsak az emberi kapcsolatokban, de az élet minden területén.

  Bár a személyes szabadságodra kényesen vigyázol, mégis csak akkor érzed jól magadat, ha van melletted valaki, akihez szólhatsz, és aki a dolgokat mindig elrendezi.

  Könnyen elcsábulhatsz a családi tűzhely mellől, ugyanis minden egyes hódítás a hiúságodat legyezgeti.

   

   A Vízöntőben lévő Felszálló Holdcsomóponttal a sorsfeladatod a mértékletesség gyakorlása, a józan gondolkodás, és a nyugodt élet kialakítása. Cselekedj a saját érdekeidet háttérbe szorítva, önfeláldozóan.

  Leginkább az a társ a hozzád való, akinek a Nyilasban áll a Felszállója, aki semmiben nem korlátozna téged, és aki mellett az életed csupa kalandból és izgalomból állna.

   

   A Szaturnuszról annyit kell tudni, hogy a karma ura, mindent megszilárdít, amit érint, nehézséget okoz a magvalósításokhoz, ő okozza a kényszerű vállalásainkat, a terheinket. Uralja az időt, a rendet, a szerkezeteket és a formákat, ő okozza a félelmeinket és a fóbiáinkat.

  Mivel ilyen kegyetlen és következetes, ezért ő a tanítómesterünk is.

   

  A Szaturnusz itt arra késztet téged, hogy több bizalmat fejlessz ki magadban, hogy a szakmai sikerlétrafokai vigyenek előbbre.

  Hatására következetesen egy feladatnak fogod szentelni magadat és ebben – szintén minden ellenállás ellenére – igazi mesterré fogsz válni, ezt előbb-utóbb kikényszeríti belőled.

  Ez a bolygó ösztönöz téged arra, hogy felelősségteljes, kötelességtudó, objektív, becsületes, becsvágyó és céltudatos legyél.

   

   Ebben a jegyben az érzelmi biztonság vágya különösen erős, ezért igyekszel nyugodt családi életet teremteni. Érzelmi válságokon mész keresztül általa, és sok szorongáson a családod miatt, mert ez is a nehezebben megvalósítható vágyaid közé tartozik.

   

  Üldözést, személyes üldöztetést mutat itt a Szaturnusz karmája az előző életedben. Azért üldöztek, mert egy bizonyos népcsoporthoz tartoztál, és ezért szenvedtél.

  A karmikus múlton nálad van egy fedő, nem engedi láttatni magát, csak nehezen és csak bizonyos részeket. Jelezhet patriarchális múltat, vagy sérült apai vonalat, de korlátozott életeket is, melyeket önként vállaltál.

  Én inkább az apa hiányát látom benne bizonyos formában, vagy távol élt tőled, vagy nem volt vele lelki közösséged.

   

   Születésed előtt nagy terheket vállaltál, ezért nem élhetsz lábadat lógatva, gondtalanul. Erről a Szaturnuszod gondoskodik.

  A hatalom, a tekintély és a hitelesség megszerzése – csak szorgalommal és kemény munkával teljesíthető, de a Jupitered gondoskodik róla, hogy meg tudd valósítani!

   

  A Júnó és a Plútó azt mutatja, hogy féltékenységre van hajlamod, a párkapcsolatot ez is nehezítheti.

   

  A Jupiter a Chiron kisbolygóra vetett jótékony fényt a születésedkor, így aztán a karmikusan hozott sebeidet sikerült erre az inkarnációra különleges képességekké alakítanod. Teljes fejtés kellene ahhoz, hogy megtudjuk, mik ezek a képességek.

  Annyi biztos, hogy az utadat járod, kisebb kitérőkkel, de határozottan, a céljaid eléréséhez magabiztosságot, tehetséget és átütő erőt adott ez a Plútó- Chioron kombináció.

  Sikert hozhat a számodra az élet minden trerületén, mert valamiben zseniális vagy.

  Az anyagi jólét sem lesz kizárva.

  2014-06-06  21:26
  fallen 1011 (14301)
  előzmény:
 34. 2014-06-06 21:2614301.
  Kedves Mamoka!

  Tudnal nekem mondani valamit az eletfeladatomrol, Jo uton haladok?
  David:1990.06.14. 14:45es 15:00 kozott szulettem Budapesten
  Elore is nagyon Koszonom!!!
 35. 2014-06-06 19:2514300.

  Kedves Ezüstdelfin!

   

  Mérleg jegyben születtél Bika Aszcendenssel és Mérleg Holddal.

   

  Még mielőtt fejteni kezdenék, ránézve a horoszkópodra, megállapítottam, hogy igenis nagyon jó pedagógus lenne belőled. Nagyon jó érzéked van a gyermekek neveléséhez, az empátia és gyermekszeretet mindenképpen benne van a képletedben.

   

  Nagyon meghatározó a Mérleg jegye nálad, 3 planétával: Nap, Hold és Merkúr, de még a Veszta aszteroida is ide fókuszál.

  Mindez egy hatalmas 6-os házban, ahol a munka és az egészség minden formában jelen van és meghatározó.

  Nem véletlen tehát, hogy a gyógypedagógia érdekel, ott szeretnél kiteljesedni.

   

  Biztatlak is erre, mindenképpen vidd végig a tervedet, mert ez a te utad.

  A Bika aszcendens a garancia arra, hogy végig tudod csinálni, amit elhatározol.

  A fent említett Veszta erősen növeli a Napod hatására a szellemi koncentrációdat, így tevékenyen hozzájárul a tanulmányaidhoz.

  Mivel a Merkúr is itt van, segít a Veszte a tanulási és nyelvi képességed kibontakoztatásához

   

  Még a Holdra is hatással van a Veszta, jótékonyan támogatja és segíti elmélyíteni a gondoskodó ösztöneidet és pszichológiai érzékedet.

  Mindezt látva, csupán rajtad múlik, hogy az előre elrendelt utadat végig tudd járni.

   

  A Napod a Merkúrral észt, jó logikát és fogékony szellemet kölcsönöz számodra. Bár annyit hozzátennék, hogy úgy általában a nézeteid egyéniek és meglehetősen szubjektívek, elképzelhető, hogy emiatt csapkodnak feletted most a hullámok.

  De mint mondtam is: ne add fel!

   

  A Szaturnusz támogatja a Bika jegyét az aszcendensed esetében, látható, hogy érzelmeidben racionális és gyakorlatias vagy. Ezt a földjegy biztosítja számodra.

  A Szaturnusz korlátozó hatását a Mars erősíti: módszeresen próbálod legyőzni az akadályokat az életedben, vagy teljesen elfojtod a benned lévő energiákat, vagy gátlások nélkül utat engedsz  akaratodnak.

   

  Karmikusan feladatod, hogy inkább a Mérleg befolyását érvényesítsd a karakteredben, és válaszd mindig az arany középutat.

   A Szaturnusz okozza nálad azt is, hogy a karrieredet nehézségek hátráltatják.

  A gondokat és megpróbáltatásokat el kell szenvedned, és tanulni belőle, hisz a Szaturnusz nem csak a karma ura, de nagy tanítómester is.

   

  Nagyon fontos, hogy rátalálj arra, hogy tudatosan válaszd meg, hol tudod megvalósítani önmagad, és utána csak arra koncentrálj.

  És itt ismét bejön feladatként a Szaturnuszoddal: akkor találnád meg önmagad, ha kiszolgáltatott embereket istápolnál.

  Ilyen lehet az akaratukban és tetteikben korlátozott emberek segítése, és ebbe a gyógypedagógia is belefér.

  Mindehhez meg kell tanulnod az alázatot, és kevesebb problémával kell megküzdened életed során.

   

  Az Uránuszod azt mutatja, hogy időnként önfejű vagy, sőt, néha még az indulataidat sem tudod megfékezni.

  Legyél óvatos, mert az Uránusz negatív (karmikus) sugara balesetveszélyes, óvatos legyél a közlekedésben, és egyebekben is.

  Ez a bolygó mutatja azt is, hogy erősen motivál a másság és a különlegesség is, ez is egy oka annak, hogy vonzódsz a sérült  gyermekekhez. Ezt az energiát pedig úgy kell megélned, hogy te magad ne sérülj meg.

   

  Még annyit mondanék, mint lényeges adalékot a képletedből, hogy úgy tűnik, jó énekhanggal rendelkezel, és érdeklődést mutatsz általában a művészetek iránt. Ezt is ki kellene használnod.

  A Vénusz-mely a Bika bolygója és a te születési uralkodód - azt mutatja, hogy diplomatikus, kellemes fellépésű igazi társasági ember vagy.

  2014-06-03  07:42
  ezustdelfin (14295)
  előzmény:
 36. 2014-06-05 07:5814299.
  Kedves Mamóka!

   

  Hálásan köszönöm a topikban leírt elemzést, minden szava igaz. Tényleg nagyon hasonlítunk és ez valószínűleg előző életeinkből datálódik. Amit a fiúról írtál az is helytálló, inkább a gyermekeket emlegeti, mint a házasságot, de talán korai is még.

  Én is láttam a képletéből, hogy a házasság nem az ő műfaja, az ő szülei elváltak, az enyémek pedig 30 éve benne vannak egy nagyon rossz házasságban, tehát nincs előttünk jó példa.

  Mégis elgondolkodtató, mivel mindketten vallásosak vagyunk és hiszünk a Jóistenben és ennek nekem ellentmond az együttélés Isten áldása nélkül, bár a fent említett dolgok miatt teli vagyok félelemmel és mindkettőnknek ott az Uránusza a 7. házban...

  De ha azt mondod, hogy semmiképp nem ajánlott nekünk az elköteleződés egymással, talán érdemes megfogadnom.

  Köszönöm: szonja

  2014-06-04  10:30
  mamóka67 (14297)
  előzmény:
 37. 2014-06-04 16:1514298.

  Kedves Eva-Kate!

   

  Sok kérdést tettél fel nekem, és érzem az írásodból, hogy bizony nagyon el vagy keseredve, és kilátástalannak tartod az életedet, mert nem érzed magadat biztonságban.

  Én itt nem tudok sok segítséget nyújtani neked, de megpróbálok pár jellemző dologra rámutatni, hogy tudjál esetleg továbblépni.

   

  Napod, Holdad földies jegyben volt születésedkor, ezért nem csodálkozom azon, hogy a párod tanácsa ellenére nem igazán sikerül lazábbra venni a dolgaidat.

  A földjegyek megkötnek, és sajnos még a "problémákhoz" is mint bulldog, ragaszkodnak.

   

  Egyetlen kiutat találok ebből az egyoldalú határozottságodból, és az az Ikrek aszcendensed, mely segítségedre lehet, ha te is úgy akarod.

  Az Ikreknél nincs lazább jegy, jó hatással lehet rád, ha megtanulod működtetni. Kevesebbet kritizálsz, és kevesebb sérelmet fogsz ápolgatni, ha ezt megtanulod.

   

  Az igazság az, hogy a biztonságra, nyugalomra vágyó Bika lelkedben nehezen fér meg az Ikrek örök mozgó, mindenre kíváncsi természete. Ez csupán a munkában ötvöződik kifogástalanul, ahol párosul a kitartás, a türelem és a gyors észjárás és kapcsolatteremtő készség.

   

  Ezt az ellentmondást nemcsak legyőzni lehet, de még jól hasznosítani is, hisz a Szaturnusz a képletedben még segítséget is ad hozzá. Olyan pozícióban van, ami arra késztet téged, hogy tudd tiszteletben tartani mások határait, és önuralomra nevel. Ha egy kicsit figyelsz erre bizonyos esetekben, már csupán tízig kell számolnod, és elmúlik a késztetésed a konfrontációra.

   

  A pároddal a megbocsátás már nehezebb feladat, mert a Bika annyira birtokló, hogy bizony nagyon nehezen tolerálja a félrelépést, amikor szembesülnie kell azzal, hogy a "tulajdona" kicsúszik a kezei közül.

  Ilyenkor felmerül a szokásos kérdés, hogy szeretem-e annyira, szükségem van-e rá annyira, hogy még ezt is meg tudjam bocsátani neki.

  Mindenkinek kell adni egy második esélyt. De nem többet, mert azzal már nem csak a hűtlen természetét igazolja, hanem azt is, hogy nem szeret igazán. Akkor pedig, bármilyen fájó is, el kell engedni.

   

  A Bakban a  Holdad a képletedben nem a legkedvezőbb helyen van.

  Itt még jó sugarak esetében is kedvezőtlen hatással van az önbizalmadra. Bár erősíti a szívósságodat és kitartásodat, gyengíti viszont az anyai ösztöneidet, hacsak a gondoskodás és a szüléssel járó családalapítás nem válik céloddá, melyet mindenképpen meg szeretnél valósítani.

   

  Ez a planéta állás elbizonytalanít, és határozatlanná tesz, különösen azért is, mivel van egy kemény karma fényszöge a Holdadnak a Szaturnuszhoz (kvadrát).

  Arról nem is beszélve, hogy mindez a 8. házban zajlik a képletedben, ahol a lélek kérdései kerülnek előtérbe.

  Ez a kapcsolódás nehézségeket és gondokat okozhat.

  Jelentkezhet nálad ebben az esetben egy túl erőteljes anyaminta, akit nem érezhettél elég melegnek és befogadónak, ezért aztán te is keménnyé válhatsz, elbizonytalanodhatsz ebben a kérdésben. 

  Azt, hogy nem tudod kezelni a baba kérdést, én nem annyira a párod hatásának, inkább a saját anyai emlékeidnek tulajdonítom, ami lehet, hogy tudatos, de az is elképzelhető, hogy tudat alatt lappang benned, vagy nem szívesen veszed tudomásul. Talán törölni akar az emlékezeted is.

   

  Én ezt látom a horoszkópodból. Ez a Hold kapcsolódás a Szaturnuszhoz karmikus, és az érzelmek terén sérülékennyé tesz téged, bizonyos esetekben, ha nincs megoldás a kiküszöbölésére, még a gyermekszülést is megnehezítheti.

  Mivel nőnek születtél, számodra ez egy nyomasztó állás.  Magadban fel kell dolgoznod, hogy erre miért van szükséged

  Egyik formája a kiútnak ebből a helyzetből, ha tudsz egy kis anyai tevékenységet folytatni rokoni vagy barátnői gyermekek körében.

   

  A Szaturnusz egyéb galibát is képes okozni, pl. nálad az 5. házban, a szerelem, a kreativitás és a gyermekek házában uralkodik a horoszkópodban. Kifejezetten félelmeket kelt benned a szerelem területén, nemcsoda, ha bizonytalan vagy ebben az érzésben is.Korlátozza a vágyakat, visszafogja az érzelmeket, és nehezíti a gyermekválallást.

   

  Ő az oka annak is, hogy számodra mostanra elsőrendű szemponttá vált a munkád, a karriered biztonsága és megalapozottsága. Ezt táplálja még az az érzés is, hogy nem bízhatsz a társadban, ezért a lelked ez irányba vette az útját.

   

  A Plútó, mely szintén itt van, ugyancsak nem kedvez a szülésnek.

  Természetesen nincs veszve semmi, mert az élet, ill. a karma mindig mutat kiutat, segít abban, hogy ha ismerjük magunkat, akkor meg tudunk birkózni a nehézségeinkkel is.

   

  Nem ismerem a barátod horoszkópját, de gyanítom, hogy nem ő az igazi számodra.  Ha csupán megszokásból, vagy bármilyen érdekből maradnál vele, akkor ne tedd. Ha igazán szereted, és vele képzeled el az egész életedet, akkor szakíts az eddigi felfogásoddal, és próbáld meg őt elfogadni olyannak, amilyen.

  Azt azért el kell mondanom, hogy az ikerláng, vagy lélektestvér megtalálásánál nem kell alapjaiban megváltoznod, hogy ne mondhasd azt, hogy ez már nem te vagy.

   

  Leveledből érzem, és napjegyedből látom is, hogy van egy kis hajlamod az önzésre és féltékenységre. Ez is komoly tanulási feladatod, de biztosan megbirkózol vele, ha rátalálsz arra a társra, aki mellett biztosan vállalhatsz gyermeket, és kialakíthatod azt a családi képet is, amelyre most vágyódsz, csak el akarod takarni, mert úgy érzed, hogy nincs más kiút az életedben.

  Megvalósíthatod mindezt a pároddal is, de akkor a fentiek szerint kell nagyon megváltoznod. Arra azért gondolj, hogy csak ideig-óráig tudsz kilépni önmagadból, hosszú távon ez nem mindig sikerül.

   

  2014-05-23  19:49
  Eve-Kate (14292)
  előzmény:
 38. 2014-06-04 10:3014297.

  Régi adósságom törlesztem, amikor Rózsaszonja kérését teljesítem.

   

  Két ember egymáshoz való viszzonyát próbálom most elemezni, természetesen nem teljes szinasztriában, mert az a topikba nem "férne" bele, de igyekszem mindkét fél horoszkópjából kivenni azokat a jellemzőket, melyek határozottan mutatják a karaktereket és a karmát.

   

  Kezdeném a fiú elemzésével, aki Rák napjegyű, Kos az aszcendense és a Holdja Oroszlán.

  A képlete alapján nagyon tehetséges művész, aki kissé befelé forduló, talán úgy is mondhatnám, hogy "magának való", ha helyes ez a kifejezés rá.

  Bolygói ugyan a társ oldalán vannak, de a VII. házban - a társ házában - csak a Plútó és az Uránusz foglal helyet.

  Beszédes ez a képlet a társas kapcsolatát illetően, mivel a bolygóinak a zöme az éggömb nyugati féltekén volta a születésekor, tehát fontos számára a partner, a társ, szüksége van partnerre, csapatra a munkájához is, mert szívesen fogadja a segítséget, és a partnerétől a kényeztetést.

   

  Ugyanakkor a két sorsbolygó (transzcendens) miatt a házasság nem igazán az ő műfaja. Képes élete végéig hűségben élni, de a kötöttséget valamilyen tudat alatti erő meggátolja nála.

  Előző életének rossz tapasztalata, és az a sok szenvedés, melyet emiatt át kellett élnie okozza azt, hogy vállalja a kapcsolat ilyen részét.

   

  A Szűzben lévő Júnó, mely a hivatalos társat jelöli, nem mutat elkötelezettséget, csupán azt határozza meg, hogy milyen társat tudna elfogadni abban az esetben, ha mégis rászánná magát a kapcsolatának hivatalossá tételére.

   

  Karmikus aszteroidájával a Vesztával a Merkúrra és a Napra fókuszál, 

  Ebből az látható, hogy számára mindennél fontosabb a szellemi koncentráció, a tanulás és a nyelvi képességének a fokozása. Annál is inkább, mivel retrográd Merkúrja van, ami visszafogottabbá teheti a cselekedeteiben, így elbátortalaníthatja a végső szó kimondásában is: hogy házasság.

   

  Természetesen ez nem jelenti azt, hogy idegenkedik a gyermekáldástól is,  hisz a Ceres, az anyaság második kifejezője a Hold után közvetlenül a Vénusz mellett áll a képletében, amiből arra lehet következtetni, hogy a szerelmétől a gyermekáldást is elfogadja, de a házassághoz azért több kell neki.

   

  A választott nő horoszkópja nyilvánvaló a lelki társra utaló,  a Kos Vénusz rajta áll a fiú Kos aszcendensén, a fiúé pedig nő Ikrek aszcendensén.

  Volt közük egymáshoz előző életükben, ez az itteni találkozásuk sorsszerű.

  Az aszcendenseik miatt mindenképpen össze kellett találkozniuk, útjaik során össze kellet kapcsolódniuk, mert még dolguk van egymással a karmájuk miatt

   

  A bökkenő csupán az, hogy a nő Júnója a horoszkópjának az I. házában jelzi, hogy egyik fő feladata, vagy inkább célja az életének a boldog házasság, a párkapcsolat kiteljesedése, és pont itt kell kompromisszumot kötnie, ha a szívére hallgat.

  Életútjában mindenképpen megvalósul a család - hisz a másik fél is azért született, de nem valószínű, hogy ez létrejöhet hivatalos formában is.

   

  A boldogság ma már papírok nélkül is megvalósítható, ha el tudjuk fogadni a másikat, és nem akarjuk mindenáron megváltoztatni, és a magunk képére formálni. 

   

  A Neptunusz mindkettőjük részére harmonikus kapcsolódást jelöl, mert meghosszabbítja és áldással, fénnyel, feltétel nélküli szeretettel telíti meg ezt a társas viszonyt.

  Természetesen, csak akkor, ha egyik fél sem dolgozik ellene, és elfogadja a másikat olyannak, amilyennek erre a bolygóra inkarnálódott!

   

 39. 2014-06-03 07:4414296.
  Budapesten születtem, ezt kifelejtettem.
  2014-06-03  07:42
  ezustdelfin (14295)
  előzmény:
 40. 2014-06-03 07:4214295.

  Kedves Mamóka!

   

  Most rúgtak ki, és egyazon napon utasította el egy olyan állástól is, amit nagyon szerettem volna megkapni. Tudnál nekem mondani valamit ezzel apcsolatban? Gyógypedagógiai asszisztensként szeretnék elhelyezkedni, de már jelentkeztem gyógypedagógusnak az egyetemre is. Én úgy érzem jó úton haladok, neked mi a véleményed?

  Illetve bármit szívesen meghallgatok még amit hozzám tudnál fűzni.

   

  Előre is nagyon köszönöm!

   

  Tünde: 1988.10.11.  17:35 

 41. 2014-05-30 13:4314294.

  Elnézést kérek mindenkitől, aki rám vár, de még beteg vagyok, a kéréseket jövő héttől teljesítem.

   

  Addig a privát munkáim is állnak!

  P.M.

 42. 2014-05-29 21:1214293.

  Természetesen ez is attól függ, hogy milyen sugarakat kap a bolygó (fényszögeket).

   

  Pozitív fényszögek esetében acélozza a jellemet, növeli a hitet, a meggyőződést.

  Nagyon jó egészséget hoz, és jó kilátásokat ad hosszú és jó minőségű életre.

  Még az okkult tudományok iránti érzéket is növeli!,

   

  A Plútó a Bakban felerősíti az érvényesülési vágyat, megpróbál hatalmat szerezni.

  Mindig harcolni fog az elveiért, és a karrierét tartja a legfontosabbnak.

  Akaratereje neki is nagy, hatalmas feladatokat képes magára vállalni, hogy elérje a céljait.

  Várhatóan kedvező változások jönnek az életében.

   

  Negatív sugaraknál gondjai lehetnek a hivatásában, és agresszív megnyilvánulásai is lehetnek.

  A Plútóval zsarnoki hatalmat igyekszik megszerezni, mely még morális válsághoz is vezethet. Általában idővel céltalanná válhat az élete.

   

  Mindig meg kell nézni fejtésnél az egyéb tényezőket is, nemcsak a jegyet!

  2014-05-22  17:06
  girl27 (14291)
  előzmény:
 43. 2014-05-23 19:4914292.

  Kedves Mamóka,

   

  Szeretnélek megkérni,ha volna kis időd bele néznél a képletembe és nekem is írnál egy kis jellemzést, útmutatást. 

  Mostanában párkapcsolati problémáim voltak, melyek következtében döntésképtelennek érzem maga (megcsalt a párom, és nem tudom, bízhatok-e a megbocsátás érzésemben). Próbálok neki megbocsátani, de időközönként bizonytalannak érzem maga, ekkor beszélgetünk, és mindig megnyugtat, csak én számítok neki, és nagyon megbánta a dolgot. Több mint 4 éve élünk együtt, gyermekünk nincs, a tervezése is részéről félelmet vált ki, de barátkozik a gondolattal. Mikor megismerkedtünk, mindennél jobban vágytam rá, hogy gyermekünk legyen. Ahogy teltek az évek, egy a vágy valahogy eltűnt, és most a karrier, a munkám lett az életem középpontja, és ha arra gondolok, hogy gyermeket várok, megrettenek a felelősségtől, és attól, hogy mennyi munka jár egy gyerek felnevelésével. Olyan, mintha titkon lemondtam volna, egy régi vágyamról. Lesz nekünk valaha gyermekünk? Érzem, hogy nagyon szeret és én is viszont. Noha gyakran emlegeti, mennyire különbözőek vagyunk. Attól félek, a korábbi elcsúszás ismét bekövetkezik

  A munkahelyemen általában konfliktuskerülő vagyok, de amikor ez nem alkalmazható, mindig úgy érzem, én vagyok a hibás mindenért. A párom mindig azzal nyaggat, hogy vegyem egy kicsit lazábban a dolgokat, a kritikákat, ne legyek olyan érzékeny. Ha haragos vagyok, finomabban közöljem a haragom okát, és ne zárjam le a dolgokat haraggal, hanem próbáljam meg megoldani.(Részemről azok zárandók így le, amikkel részemről nem érdemes többet foglalkozni.) Én pedig azzal érvelek, ha úgy viselkednék, ahogy azt ő leírja, az nem is én volnék.

  Egyelőre azt a célt tűztem ki magam elé, hogy jövőre munkahelyet váltok, hátha ez a változás más területen is pozitív változást eredményez.

  Előre is köszönöm az elemzést.

  1982. május 13. Eger (06 óra 25 perc)

   

 44. 2014-05-22 17:0614291.
  Mamóka írtad a Szaturnusznál, hogy, ha Skorpióban áll, az rettenetes (halálbolygók, örök körforgás..stb.), de mi van a mostani uralmi cserével, Plútó a Bakban, Szaturnusz a Skorpióban? Rengeteg kisbaba született mostanában, mire számíthatnak ezek a gyerekek?
  2014-05-20  15:50
  mamóka67 (14289)
  előzmény:
 45. 2014-05-20 17:1914290.

  Kedves Mamóka!

   

  Szeretnélek megkérni egy radix elemzésre, mivel az enyémet már egyszer megcsináltad nagy örömet okozva vele. A kedvesem horoszkópjáról lenne szó, szerintem nagyon érdekes képlete van: ő egy romantikus művész, milyen is lehetne?! Elsősorban magánemberként várjuk a fejtést, a karma tanítása különösen érdekel. Kérlek, ahogy időd engedi szánj rá egy kis időt. A bepontosított születési adatokat priviben elküldöm. Köszönöm: Szonja

 46. 2014-05-20 15:5014289.

  Elvileg igen. Én a fiam születési percét, óráját onnan tudtam meg, 1 órával előbbre gondoltam.

  Lehet, hogy vannak kórházak, ahol nem jegyzik, én a kórház archívumát hívtam fel, és készségesen megnézték.

   

  Az elmúlt 20 év pedig szerintem még egyszerűbb, a számítógépek világában.

  2014-05-19  18:38
  MDitte (14288)
  előzmény:
 47. 2014-05-19 18:3814288.
  Lenne egy kérdésem, egy friss anyukától: a korházi zárójelentésben feltüntetik e a születés pontos időpontját. Ez a kérdés merült fel az Ezoterikus távoktatás topikomban.
  2008-03-30  08:11
  mamóka67 (1)
  előzmény:
 48. 2014-05-16 16:0514287.

  Szia girl27!

   

  A 3964, 3988 és a 4006-7 hsz-ban találod meg az aszteroidák folytatásait!

  2014-05-16  13:49
  girl27 (14286)
  előzmény:
 49. 2014-05-16 13:4914286.
  Mamóka, a 22. leckében elkezdted az aszteroidákat, de csak a Ceresről írtál, utána meg teljesen más témák kerültek sorra. Nem tudod véletlenül, hogy hol, melyik leckében volt szó a többi aszteroidáról? Köszönöm.
  2014-05-14  23:06
  mamóka67 (14285)
  előzmény: