Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Asztrológiai jegyek és karmák

mamóka67
Létrehozva: 2008. március 30. 08:11

Többen kértétek, hogy írjak az asztrológiai jegyekről, hogyan áll össze egy horoszkóp képlete, hol látható benne a karma?

Kérdéseitekre szívesen válaszolok, amennyiben tudok és az időm is engedi.

16276 hozzászólás
 1. 2017. szeptember 22. 08:2616276.

  Remélem is, hogy innentől oda fogsz figyelni magadra sokkal jobban! :)


  Kár kesergeni a múlton, 1. azért, mert minden úgy történt, ahogy történnie kellett és nem történhetett másként, 2. mert a múlt elmúlt, változtati rajta már nem tudunk. Elfogadjuk és megyünk tovább, tiszta lappal. Magunkat meg megpucolni, letisztítani! 

  előzmény:
  pinkldy80 (16275)
  2017-09-22  07:48
 2. 2017. szeptember 22. 07:4816275.

   Kedves TündérPanna! Arról nem tehetek szerintem,hogy úgy alakult hosszú ideig az életem hogy nem álltam ki magamért, mert senki nem szeretett. alrárendelt szerep, degradáció..ez volt a csomagban. És keserves nyögések által jöttem rá,hogy mi lehet a baj. nem akarok kibújni a belső munka alól, mert az tudom,hogy nekem kell megcsinálnom. csak azt sajnálom,hogy milyen sok idő ment el arra,hogy ráeszméljek értékes vagyok és már akkor előbb kiállhattam volna magamért,vagy lett volna ELVÁRÁSOM mással szemben. de sokára"esett le, hogy mi az ok okozat. Nem akarom a belső munkát elkerülni,hisz boldog akarok lenni,amennyire csak lehetséges!!!

  előzmény:
  TündérPanna (16274)
  2017-09-21  16:43
 3. 2017. szeptember 21. 16:4316274.

  Kedves PinkIdy,


  Ezt írod: "annyi igazságtalanság ért,s úgy érzem,hogy nem alakult ki,hogy vagyok valaki,álljak ki magamért,az sem az én hibám."


  Igazán nem akarlak elkeseríteni, de azt hangsúlyozni, hogy nem az én hibám, nem tehetek róla, áldozat vagyok stb.... nem vezet sajnos sehova.


  Minden helyzet amiben vagyunk, minden kapcsolatunk amink van az igenis a mi dolgunk a mi felelősségünk is. Ha elromlik, az a mi felelősségünk is, ott mi is elrontottunk valamit. Ezt muszáj belátni. 


  A másik amit írsz: "mindenkit elfogadok olyannak, amilyen" - ne haragudj, de ez nem igaz. Az írásodból kiderül, hogy saját magadat sem fogadod el, apukádat és anyukádat sem... itt kellene kezdeni valahol.... 


   


   

 4. 2017. szeptember 21. 16:4316273.

  Kedves PinkIdy,


  Ezt írod: "annyi igazságtalanság ért,s úgy érzem,hogy nem alakult ki,hogy vagyok valaki,álljak ki magamért,az sem az én hibám."


  Igazán nem akarlak elkeseríteni, de azt hangsúlyozni, hogy nem az én hibám, nem tehetek róla, áldozat vagyok stb.... nem vezet sajnos sehova.


  Minden helyzet amiben vagyunk, minden kapcsolatunk amink van az igenis a mi dolgunk a mi felelősségünk is. Ha elromlik, az a mi felelősségünk is, ott mi is elrontottunk valamit. Ezt muszáj belátni. 


  A másik amit írsz: "mindenkit elfogadok olyannak, amilyen" - ne haragudj, de ez nem igaz. Az írásodból kiderül, hogy saját magadat sem fogadod el, apukádat és anyukádat sem... itt kellene kezdeni valahol.... 


   


   

 5. 2017. szeptember 21. 14:1016272.

  ANGYAL 46-nak üzenem, hogy nem tudok belépni a postámba! Ha van olyan mondanivalód, amihez nem kell a privi, akkor kérlek, írd ie! És azt is, hogy milyen irányban kéred, illetve mi érdekel leginkább a horoszkópodból!


  Üdv: Mamóka

 6. 2017. szeptember 20. 23:1716271.

    Sokat fogom olvasni,a bejegyzéseiteket.Hálás vagyok,őszintén.

  előzmény:
  Penelopé (16269)
  2017-09-20  19:38
 7. 2017. szeptember 20. 19:5516270.

   Nagyon nagy bennem a feszültség,a nyomás. Sokszor azt sem tudom hogy élek még. Elviselhetetlenül ideges vagyok, szétesem. reggeltől estig imádkozom,hogy bírjam. Isten közelségét akarom, másom sincsen. ha bántanak,még jobban összehúzom magam,mert félek még kapok. mintha egy élő boxzsák lennék,tessék üssetek!!! most mrár látszik szerintem,a fejemen,hogy ideges vagyok,de általában,nagyon nyugodtan,kis gondtalannal látnak. nagyon sokat bántanak napi szinten!!! alapból,egészségügyis vagyok,de úgy érzem,csak adok,adok és adok,és nem kapok!!! érzelmileg testileg ordítok. a testem már konkrétan fáj..15éve vagyok együtt a párommal,az EGYETLEN ember akiben bízom,de barát..37évesen egy élő roncs vagyok..van itt egy templom, de ha bemennék,gyónni,segítséget kérni,lehet sírnék,vagy meg sem értenének?azt akarom (pedig régen,csak a szeretnék szót használtam,)hogy ÉREZZENEK,hogy ne kelljen elmondanom,ami van.annyi igazságtalanság ért,s úgy érzem,hogy nem alakult ki,hogy vagyok valaki,álljak ki magamért,az sem az én hibám.hisz csak a degradálás szót kaptam egész életemben. apám egy nagy nőcsábász volt (bika típus,éjjel nappal,anyával,lányával..)


  hamar kiégett 30éves korára,akkor értem volna nővé..mindenek voltunk,csak jók nem..pont egy ébredő lánynál,olyan megalázó.így utólag. az érzelmeim,mint a hullámvasút.szeretnék csak lenni,csak lebegni..Isten ölében. Ne haragudjatok,biztos,hogy sok vagyok,de tényleg ezt érzem..szeretném,ha lenne egy szerelmem is majd.én mindenkit elfogadok úgy ahogy van,még a legutolsót is,szeretném,ha engem is elfogadnának,és nem bántanának többé,mert nagyon sok volt..
  előzmény:
  Penelopé (16268)
  2017-09-20  19:17
 8. 2017. szeptember 20. 19:3816269.

  A Felszálló Holdcsomópontod is mutat hajlandóságot az elvonulásra, de a feladatod az, hogy az előző életben megtanult és magaddal hozott tudást átadd. Hasznositsd pl. tanítás, nevelés, szervezés, során. Az elvonulások időszaka többnyire azért van, hogy erőt gyűjts és le küzdd a belső bizonytalanságot.  Ezt kellene megtalálni. Meghúzni a saját határaidat és azon belül maradva megszilárdulni.  A hátorok meghúzását nem kivetitve gondolom, hogy elhatárolódsz az emberektől, hanem belül.  Ha foglalkozol magaddal, megtanulod szeretni magad, időnként csak magadra figyelsz és meg is jutalmazod magad, akkor megtalálod a belső biztonságot és önmagad támasza lehetsz.  Igy idővel többet fogsz tudni adni magadból másoknak is. 


  Irod a munkahelyi és szomszédokkal kapcsolatos problémákat.  Nos mindkét házadban szerepet kap a Neptunusz. Az álmodozásra való hajlam feszült viszonyokat eredményezhet a szomszédokkal. Lehet hogy nem mindent olyannak látsz amilyen?

  Jelzi a gyakori munkahely váltásokat. Hogy állsz a határidőkkel? Sikerül őket tartani?


  Milyen munkakörökben mozogsz? Jó lenne ezeket a Neptuni hatásokat nem diszharmóniában megélni. A nagy képzelő erőt pl irásban, művészetben megélni. Illetve a munka terén segitő foglalkozások, esetleg korházban, vagy pszichológia területe, spiritualitás területe, bárhol ahol segitőként lehetsz jelen. Ezekkel tudnád oldani.

  előzmény:
  Penelopé (16268)
  2017-09-20  19:17
 9. 2017. szeptember 20. 19:1716268.  Kedves Pinkldy !


  A képletedet nézegetve még néhány dolog eszembe jutott a tranzitok látán. A Halakban álló Holdaddal fontos lenne meghatároznod önmagad. Hogy hol vannak a saját határaid. Hajlamos vagy ugyanis ezeket a határokat kitolni és másokért feláldozni magad. A kapcsolatban is önfeláldozó leszel, és inkább az számit mit akar a másik.  A Neptunuszt most meghatározónak látom.   Holdaddal együtt áll a tranzitja ami az egyébként is hullámzó hangulatodat  most még inkább elbizonytalanitja.  Érzelmeid kicsit összezavarodnak,  könnyen felveszed a környezeted hangulatát. De igazából egy túlfeszitett érzelmi állapotot feltételezek most nálad.  A Hold és a Neptun is a tudattalan tartalmakat hozza fel, amivel nem mindig tud az ember mit kezdeni. Légy óvatos is mert ilyenkor könnyen vagy befolyásolható és becsapható. A Szaturnuszod is fényszöget kap a Neptunusztól és a Neptunuszod is a Szaturnusztól. Tehát kölcsönösen hatnak egymásra felerősitve a hatást. 


  És nem tudom mit tapasztalsz a kapcsolatok terén. A kapcsolatok házában látom az Uránuszt, ami kellene hogy hozzon neked olyan élethelyzeteket amelyek segitségével át tud alakulni a párkapcsolat, társkeresés.


  Én is egy spirituális közösséget ajánlanék neked.  Esetleg ha valamit tanulni kezdesz. Ott spirituális emberek között sok élménnyel gazdagodhatsz, és veled hasonló megértő, befogadó kis közösséget lehet találni.  Akár jógát is tudom javasolni. Ha találsz olyat mint pl. a Himalája jóga egyesület ahol meditációkkal, befelé figyeléssel végeznek gyakorlatokat sokat segithet  a testi lelki egyensúly megtalálásában. És abban, hogy megtanulj magadra figyelni és megszeresd önmagad.


  folyt köv.

  előzmény:
  pinkldy80 (16263)
  2017-09-19  15:55
 10. 2017. szeptember 20. 18:3216267.

   Kedves TündérPanna!Nagyon szépen köszönöm! Ebből,mind igaz,ugyan azt az életet élem. Párkapcsolatom baráti,haveri,de benne bízok csak.Szülőkbe sem így,így megalkudtam. Munkahelyeimen mindig szekáltak, főnökeim szerettek, jól és gyorsan dolgoztam,de a kollegák ellehetetlenítettek. Időről időre kiléptem,ezek miatt. 1-2évente albérletről,albérletbe költözöm, mert a szomszédaim,nem hagynak békén.Utálnak,hiába csendesen élek. Nincs OTTHONOM,azt sem tudom mi az!!! Senki felé,elvárásom nem volt. Csak szenvedtem amikor a helyzetbe belekerültem. Stabiltitást akarok,mindig azt mondtam a páromnak,még most is az első munkahelyemen dolgoznék,ha hagytak volna. Utálat övez, szinte 10ből 7x,ha megyek valahova, gúnyos pillantások,akármilyen kedves vagyok. Mondta egyszer egy kolleganőm(is,)hogy vagy szeretnek,vagy utálnak,semleges,közömbös nem vagyok. Pedig azt szeretnék lenni. Az erőről érzek valamit,a kineziológus Hölgy,azt mondta jelenleg magam ellen fordítom.és befelé megy. Nem hagynak békén,napi szinten,zaklatva vagyok,mint egy megtűrt ember.Mindig úgy érzem,meg kell húznom magam,de miért is??? Nem tudom...

  előzmény:
  TündérPanna (16266)
  2017-09-20  08:11
 11. 2017. szeptember 20. 08:1116266.

  Kedves PinkIdy,


  Írnék még a karmádról, majd csak ezután a kapaszkódókról:


  Több olyan előző élet látszik a képletedből, ahol nem tudtál szocializálódni, nem volt párod, nem kötöttél házasságot, nem volt meg a párkapcsolaton belüli egységélményed. Több olyan élet, ahol a mindennapi életed rutinját nem tudtad kialakítani, lehetséges, hogy nem tudtál gyökeret ereszteni, nem volt meg az otthonod, mert mondjuk vándorolnod kellett és az is látszik, hogy nem volt meg előző életeid során a jövőtervezés, nem voltak céljaid, nem lehettek perspektíváid, ennek lehetett oka egy társadalomból való kirekesztettség pl. hited, vallásod, de akár boszorkányság miatt is.


  Ezek közül az analógiák közül ha bármelyik megjelent vagy megjelenik az életedben (biztos vagyok benne, hogy volt olyan ezekközül, ami amostani életedben is megjelent) akkor karmát kell oldanod. Több módszer is létezik, többen több módszerre esküsznek, abban egyetértés van, hogy a leghatékonyabb karmaoldási technika az előző életes utazás. Ezt egy terápiaként szokták ajánlani, tehát nem egy egyszeri alkalom, hanem érdemes 2-3 hetente elmenni egy terapeutához és utazni, addig amíg a tudatalattinkból teljesen ki nem pucolódnak az előző életes blokkok.


  Kiegészítő technikák ehhez még a meditáció, a jóga, a manapság divatos theta healing, acces bars kezelések stb...


  Írtad, hogy jártál már kineziológusnál... Én a heyedben oda is mennék még, mert a mostani életedben történt negatív hatások még nagyon erősen dolgoznak benned. Ezeket ki kell onnan oldani, mert béklyóként kötnek Téged, nem tudsz felszabadulni, nem tudod önmagadat megélni. 


  Írtam már, hogy van egy Plútód az I-es házadban, ráadásul Trigonban áll a Napoddal. Ez hatalmas belső energiát ad Neked. Abból, ahogy kommunikálsz, olyan érzésem, hogy ebből éppen semmit nem érzel. Pedig tényleg rendelkezel olyan erővel, amivel ha kell hegyeket tudsz megmozgatni. Ezt az energiát igazán jó lenne ha végre magadra fordítanád. Nem azt mondom, hogy mindennap mondogasd magadnak, hogy erős vagyok, - bár ez sem ártana :) hanem vizsgáld felül magadat, a napi életedet, a kapcsolataidat, a munkádat, a hobbidat bármit, és ismerd fel, hogy bizonyos területken mekkora energiákat szoktál mozgosítani. Ismerd fel a saját erődet, energiádat, és ne másban vagy másokban keresd, csak Önmagadban! Kezd el használni az energiádat. 


  Írtam már arról is, hogy jót tenne, ha elkezdenél valamit tanulni... jót tenne, ha ez valamiféle önismereti, önfejlesztő, spirituális témában történne. Kezdetnek legalább kezdj el a témában olvasni. 


  Az lenne még fontos, hogy a topikban készült elemzésed részleteit szedegesd össze egy word fájlba, és olvasd át párszor. Mélyedj el benne, pár naponta vedd elő, és olvasd át újra. Ismerd fel benne Önmagadat, majd ezekután tudom, hogy nehéz, de próbáld meg Önmagadat kívülről vizsgálni, ha kívülről nézünk magunkra és a helyzetünkre szerintem könnyebben lehet megtalálni a megoldást. 


   


   

  előzmény:
  pinkldy80 (16265)
  2017-09-19  17:29
 12. 2017. szeptember 19. 17:2916265.

   Sziasztok!Írtatok kapaszkodókról, vagy amiket tehetnék, hogy jobb életem legyen. Tudjak, a felszínen maradni.Erre még kíváncsi lenné,ha meg tudnátok mondani. Köszönöm szépen!!!

  előzmény:
  TündérPanna (16264)
  2017-09-19  16:16
 13. 2017. szeptember 19. 16:1616264.

  Kedves PinkIdy,


  Elhiszem, hogy nagyon nehéz lehet most Neked és sajnálom.


  A tökéletes receptet sajnos mi sem tudjuk Neked megmondani a boldog élethez, de próbáltunk/próbálunk segíteni.


  Elég sok mindenről írtunk már, Mamóka is, Penelopé és én is. 


  Kérlek írd meg nekünk milyen kérdésed van még, mire lennél még kiváncsi? 

  előzmény:
  pinkldy80 (16263)
  2017-09-19  15:55
 14. 2017. szeptember 19. 15:5516263.

   Sziasztok! Először is nagyon kellemetlen volt, hogy tegnapig nem tudtam írni,minden nap próbáltam,többször is. Már aznap meg akartam Köszönni, és reagálni, Phenelope elemzéséhez: el vagyok szigetelve, most nagyon és régen sem voltam igazán"otthon"sehol. nagyon nagy bennem a megfelelni akarás,mindig alárendelődöm,s azt nézem,hogy más kedvébe járjak. Nagyon szomorú, az életem. Szeretnék kapaszkodót,és kiutat...Köszönök minden eddigit!!! Szeretettel ölellek Mindannyiótokat

  előzmény:
  Penelopé (16262)
  2017-09-17  14:09
 15. 2017. szeptember 17. 14:0916262.

  Sziasztok !


  Én is vagyok, csak nekem is gondom volt a belépéssel.


  Nagyon szívesen Pinkldy.

  előzmény:
  pinkldy80 (16260)
  2017-09-17  09:05
 16. 2017. szeptember 17. 09:0516260.

   Sziasztok! El sem hiszem, hogy be tudok lépni! Napok óra próbáltam, mindhiába. Köszönöm Phenelopenak az elemzést!!! Vagytok?

  előzmény:
  Penelopé (16259)
  2017-09-11  19:37
 17. 2017. szeptember 11. 19:3716259.  Mindenképpen meghatározó életedben a megfelelni akarás. Talán azért is nem szereted magad, mert bűnnek tartod azt ha mást szeretnél mint amit elvárnak tőled?


  Vagy esetleg abból adódhat a probléma, hogy amig más jegyek béli személy tesz magáért és megszerzi megvalósitja amit akar függetlenül attól, hogy mit okoz ezzel  a többieknek addig Te másokra figyelsz. Hogy vagy ezzel?


  Karmikus feladatod kialakítani egy komfort érzetet bármilyen kis területen is. Elviselni a hiábavalónak tűnő idő múlását, türelmesnek lenni akkor is, amikor még mindig kell, pedig már olyan sokszor volt.


  Az Uránusz ad neked egy kis erőt ahhoz, hogy kilépj és felülemelkedj.  Késztet arra, hogy kilépj abból a közegből amit nem érzel magadénak.

  előzmény:
  pinkldy80 (16257)
  2017-09-09  17:58
 18. 2017. szeptember 11. 19:2316258.  Kedves Pinkldy !


   Lassan bekapcsolódok én is a fejtésbe. Mindenkinek nehéz megélnie, ha nem fogadják el és alkoholista az apja. Mérleg Ascendenseddel pedig még nehezebben viselhetted ezt a helyzetet. És a Rák jegyben álló Merkúrod is és Vénuszod is  azt mutatja, hogy mindenképpen kell neked a megerősités, hogy szükség van rád. Ez meg is határozza a jövőben azoknak a körét akikhez kapcsolódni szeretnél.  Egy dolgot még mielőtt belekezdenék az elemzésbe fontosnak tartok elmondani.  Szeresd magad mert egy csodálatos ember vagy. Ha magadat szereted és fontosnak tartod akkor fogsz olyan emberekkel találkozni akik szeretnek majd. Tudom, hogy nem könnyű, de próbáld meg.  Mindenkiben lakik egy belső gyermek. Szeresd Őt és néha kényeztesd.


  Látom Panna írta neked, hogy a alak Holddal érezheted azt hogy örökbe fogadtak. A mérleg Ascendensed is jelez hasonlót. Akár olyat is, hogy nem várt gyermek voltál vagy másneműt vártak mint aminek születtél.  Tehát mindenképpen  meghúzódik a háttérben egyfajta kirekesztettség érzet.  A Rák Merkúr köt a múlthoz ezért nehéz elengedned gondolataidból a gyermekkorban megélteket.


  A Szaturnuszod a Szűz jegyében áll  itt a 12 házban kicsit rejtve önmagad előtt is. De mindenképpen jelöli az apával idősebb férfival való karmikus utat. A 12 házban álló bolygókra a legnehezebb rálátni, mert még magad előtt is elrejted. De próbáljuk kihámozni. A Szűz jegyben álló Szaturnusz feladatul adja, hogy el kell tudni fogadni a dolgokat úgy ahogyan van.  Nem mindig a tökéletesre kell törekedni. Már gyermekkorodtól ellátod a napi feladatokat magad és családod körül.  Tele vagy segitő szándékkal. Kicsit akár áldozati szerepbe is csúszhatsz.  Ki kell tűznöd célul, hogy bizalommal tekints a jövőbe és hinni abba, hogy magasabb erők vezetnek. Tudom, hogy sokszor kell kényszerű dolgokat elszenvedned. Mennyire félsz az egyedülléttől és attól, hogy káosz, irracionalitás van körülötted ?  Mert látok egyfajta félelmet a képletedben arról, hogy  félsz az elszigetelődéstől , hogy esetleg elveszited az önkontrolt. Esetleg szóba jöhet nálad a bűntudat is?


  folyt köv..

  előzmény:
  pinkldy80 (16257)
  2017-09-09  17:58
 19. 2017. szeptember 9. 17:5816257.

   Szia! Először is köszönöm szépen!!!
   Nagyon komor volt a gyerekkorom. Kérdeztem olyat anyutól, hogy örökbefogadtak e, de azt valami kapcsán. Nem értettem mások miért kapnak dícséretet ugyan azért,amiért engem ledegradálnak. Igazságtalannak éreztem,s folyton fantáziáltam.:) Konkrétan volt,hogy mentem valahova és odaképzelt más embereket és akkor vonultam végig,mintha valahol máshol lennék.örökké fantáziálok,lehet így bírom csak ki. Nagymamám 7-8éves koromban halt meg, Ő nagyon szeretett. Onnantól kezdve nem volt senki Hogy hatok e másokra? vagy van e valami befolyásom? Van szerintem csak magamat nem tudok úgy ösztönözni és bíztatni,mint mást. Mást nagyon tudok. Egy pillanat alatt a legnagyobb rosszkedvből, a legnagyobb rosszhangulatból meg tudom nyugtatni,ki tudom hozni, meg tudok vigasztalni bárkit.Lelkesíteni,buzdítani tudok. Egy időben azt éreztem,hogy mindenki a tenyeremből eszik és mindenkit el tudok bűvölni,stílusommal, szavakkal, nem találnak rajtam fogást. De nem kihasználtam másokat. De ez nem egy tartós valami, elillant. Mára már ezt teljesen elvesztettem,évek óta .:((( Most azt mondom,és már régóta,hogy a rák élete áll hozzám közelebb, annak ellenére, hogy kommunikálok, szeretek csöndben lenni, mást hallgatni aki érdekes okos, olykor"meghasonulni."Nem begubózva,de az érzelmi biztonságban,kicsit unalmas,otthon melegében .Nem tudom ezt lehet azért érzem,mert ez nem volt meg.Egyébként még annyit,hogy anyukámék nagyon rosszul éltek,intim viszonyuk évtizedekig nem volt,ehhez nem volt közöm,de hallottam sajnos.Apám alkoholizmusa miatt nem szuperált,és emiatt minden nő egy..így nőttem nővé..bűntudatban az erotika iránt..ez lehet más témában,majd számít.Nagyon szégyenlem minden erotikus vágyamat legbelül.)Én tudom azt,hogy nem leszek soha tökéletes,de szeretnék kapaszkodót.Imádkozom és hívő vagyok, ez tart még életben,mert örömforrásom nincs. Igaz el is zárom magam. Ha buli volt, vagy jó esemény, vagy pénz állt a házhoz is képes voltam végtelen szomorúságba kerülni. Amikor szerelmes voltam amikor boldognak éreztem magam, az töltött fel. Anyagi s más egyéb nem.:( Köszönöm az eddigieket!!!

  előzmény:
  TündérPanna (16256)
  2017-09-09  16:40
 20. 2017. szeptember 9. 16:4016256.

  Kedves PinkIdy,


  Az IC-d a Bakban áll, így ezzel a jeggyel kezdődik a IV-es házad, majd vált Vízöntőbe. 


  A Bak IC hideg, komor, egyszerű, puritá, érzelemmentes gyerekkorra utal, ahol racionális érvek érvényesülnek és szigorú nevelés. Főleg Halak Holddal érezhetted úgy, hogy nélkülöznüd kell érzelmek és gondoskodás terén, de lehetséges, hogy anyagi téren is. 


  A IV-es házat szoktuk úgy vizsgálni, hogy 1-18 éves korunkig tartó időszakot mutatja. Neked olyan 5-6 éves korod körül van a jegy váltás Bakból Vízöntőbe, tehát ebben a korodban lehetett egy felismerésed, hogy Te nem tartozol sehova. Legalábbis az akkor körülötted lévő családtagokhoz nem tartozol, nem akarsz hozzájuk tartozni. Kisgyerekkorban ilyen állásnál (a Halak Holdad is közrejátszik) lehetnek olyan fantáziáid, hogy esetleg Téged örökbe fogadtak, mert Te érzed, hogy nem ide tartozol, és egy olyan fantázia világba menekülhettél, ahol azt gondoltad, hogy majd egyszer eljönnek érted a Tieid, akikkel majd össze tudsz tartozni. Lehetséges, hogy ezek az érzések akkor merültek fel benned, amikor iskolába mentél, és ott szembesülhettél a barátaid/osztálytársaid életével, családjával, és esetleg irígység volt benned?


  Onnantól, hogy a Vízöntő jegy érvényesült, kb 10%-ban vettél részt a világban, a másik 90%-ban elhatárolódtál és egy elképzelt, idealizált álomban élhettél.   

 21. 2017. szeptember 9. 09:2916255.

  Kedves PinkIdy,


  Mivel Mérleg az aszcendensed a születési uralkodód a Vénusz, ami a 9-es házban áll, pontosan az Ikrek és a Rák határán. Ha teljesen pontos a születési időd, akkor ez egy erős kettősséget okoz az életedben. 


  A Vénusz mindenképp sarkall Téged itt a 9-es házban arra, hogy komoly felsőfokú tanulmányokat folytass, megismerj különböző hitvallásokat, nézeteket, hogy újra értelmezz mindent, amiket gyerekként tanultál és ad Neked bölcsességet is, ami segít abban, hogy a számodra legmegfelelőbb hitrendszert, értékrendet alakítsd ki magadnak az életed során.


  Sajnos azért ez sem egy séta galopp, mert a Vénusz az Uránusztól kap egy 144 fokos fényszöget, ami visszahúzó erő. Amikor elbizonytalanodsz ez az Uránusz visszaterel Téged az alapokhoz, a hagyományokhoz, a családban illetve otthon látott mintákhoz, olyan gondolatokat tud benned ébreszteni, hogy "kevés vagyok én ehhez", "nincs erőm és önbizalmam elkezdeni/elindulni" tehát összezavar rendesen. 


  Személy szerint nagyon bízom benne, hogy az I-es házas Plútód (főleg, hogy trigonban van a Nappal) előbb utóbb kifejti hatását, ami megadja Neked azt a legyőzhetetetlen, vissza nem tartható belső erőt és tartást, amivel nincs számodra akadály semmilyen területen. Merthogy ez megvan benned, az írásaidból úgy érzem, hogy ezt Te még nem érzed.... Pedig ott van. Jeleit sem érezted még az életed során, hogy olyan energiákat tudsz mozgósítani, amin Te is megdöbbensz? A Plútó bármire képes! Az örökös megújulás és újjászületés szimbóluma, a Plútó segítségével bármiből felállunk, ez Neked nagyon fontos lenne most, hogy tudatosítsd magadban és végiggondold, hogy vannak/voltak-e már ennek jelei? Ha nem elég aktív a Plútód, ezt mindenképpen aktivizálni kellene. 


  Visszatérve a születési uralkodódra, ami Ikrek és Rák határán áll: a Kettőssége ennek abban van, hogy egyik feled úgy érzi abban tudna kiteljesedni, ha családban, harmóniában, biztonságban élhetne, ahol körülötte vannak a szerettei, akikről gondoskodhat és ebben felszabadul az éned. A másik éned Ikrek (miatt) viszont nyüzsgögne, utazna, állandóan mozgásban lenne, kevésbé eresztene gyökeret, mint a Rák motivációjából táplálkozó éned. Ebből Te mit érzel?


  A Vénusz itt a 9-es házban jelezheti még, hogy akár szerelemből, akár a nagyobb pénzkereseti lehetőség miatt külföldre költözhetsz életed során, vagy kétlaki életet folytathatsz. Ez akár többször is előfordulhat életed során.


   


   

  előzmény:
  pinkldy80 (16254)
  2017-09-08  17:54
 22. 2017. szeptember 8. 17:5416254.

   


   Köszönöm TündérPanna!


   Anyukám nem él már. Én ragaszkodtam,mentem utána a szeretetéért, de ő lökött el. Nehéz élete volt neki is, de nagyon sok csúnyaságot kaptam Tőle is,Isten nyugosztalja. Nincs bennem harag,tudatos szinten egészen biztosan, hogy nincs. Amikor már nagyon beteg volt, mentem hozzá, Imádom most is Őt.Mindenem odaadnám,hogy vele lehessek,csak Vele,fele királyságomat..akkor a kórházban mondtam neki,Anyu ne haragudj,hogy kicsit később jöttem vagy, valami volt már nem emlékszem (egész életemben minden baj volt,semmit nem csináltam jól.)és akkor azt mondta,hogy"Lányom, semmi nem baj!"Azt hiszem szeretetben váltunk el. Nagyon szeretem Őt,fizikálisan, fáj kín a halála,mégúgyis,hogy sokat bántott. Apu egy link,alkoholista. Féltünk,rettegtünk Tőle. Nem a gyereket a nőt látta bennem,szerintem, ittasan még néha"évődött is."ezt nem lereagálni,nehéz. úgy tenni,mintha természetes lenne. teljes abszurdum..Bohóckodott,


  lejáratott mindenhol minket. Most is egy haveri szinten van semmi érzelem. Érzelmes Ő a maga módján,de,hogy családapa lenne. Azt a szót kimondani, hogy Apu,szinte"leesik a szám."sokkal inkább a keresztnevén hívnám,ha lehetne..Nagyon jól mutat mindent a képletem. Köszönöm mégegyszer. Nagyon profik vagytok szerintem!!! Sokszor gondolom, hogy átlagtól érzékenyebb lélekként, pont én kaptam ilyen szeretetlen családot. Még mondtam is neki, Apunak biztosan,hogy de jó lenne, ha Ti lennétek a gyerekeim és nem pedig fordítva. Arany életetek lenne.Szép délutánt Kívánok Nektek! Hálás vagyok!!!
  előzmény:
  kandika1 (16252)
  2017-09-08  16:32
 23. 2017. szeptember 8. 16:3416253.

  kandika1 néven került fel a fejtésem...


  Elképzelni nem tudom hogyan... TündérPanna voltam :) nem tudom ki a kandika1 :)

1 2 3 4 5

Legnépszerűbb cikkek