Asztrológiai jegyek és karmák

mamóka67
Létrehozva: 2008. március 30. 08:11

Többen kértétek, hogy írjak az asztrológiai jegyekről, hogyan áll össze egy horoszkóp képlete, hol látható benne a karma?

Kérdéseitekre szívesen válaszolok, amennyiben tudok és az időm is engedi.

16065 hozzászólás
 1. TündérPanna
  Offline
  2017. július 21. 17:2016065.

  Visszatérve a IV-es házra: A Chiron itt utalhat olyan karmikus sebekre, amiket a családi kapcsolatokon keresztül szereztél, de a lényege akkor is az áldozat hozatalod és az áldozat vállalás. Amire azért van a mostani életedben is hajlamod, mert tapasztaltál ilyet előző életeidben.


  Érdemes az IC-MC tengelyt úgy is vizsgálni, hogy az IC ahonnan jövünk és az MC ahova atratunk, az MC a legmagasabb pont, ahova el tudunk jutni.


  Ha a családi vonalat vizsgáljuk, akkor azt lehet itt látni, hogy gyermekkorodban nélkülöznöd kellett akár érzelmileg, akár anyagilag, az MC-d a Szűzben pedig arra utal, hogy sokkal kiszámíthatóbb életet szeretnél élni, amire meg is van minden lehetőséged, olyan életet, ahol lehet kalkulálni, lehet valamire alapozni, gyakorlatilag egy rendszert fogsz vinni az életedbe, a családodba.


  Fontos számodra, hogy az a bizonytalanság, ami a Te gyerkkorodat jellemezte, ne ismétlődjön meg sem a Te életedben, sem a Te gyermekeid életében. 


  Itt van az a bizonyos stellium: Plútó-Mars-Uránusz: A Plútó a transzformálódás bolygója, a Mars az erő, az Uránusz a nagy újíító.


  Tehát ez a hármas arra uta, hogy bármit hajlandó vagy megtenni, és bármennyi energiát hajlandó vagy arra áldozni, hogy körüllötted, a családodban és mindenhol rend legyen és kiegyensúlyozottság. Az Uránusz segít abban is szerencsére, hogy ha egy rendszer(ed) nem jó vagy elavul, akkor mindig jön számodra a késztetés, az új ötlet, hogy jó irányba tudj változtatni.


   

  előzmény:
  TündérPanna (16064)
  2017-07-21  16:57
 2. TündérPanna
  Offline
  2017. július 21. 16:5716064.

  Az a rész, nem a Merkúrról szól, a lényeg, hogy a Merkúr bolygó tüzes jegyben áll, de a tüzes jegyekben nincs semmi más bolygó. Tehát a tűz elemben csak 1 bolygó áll. A lényeg, hogy csak 1, az most mindegy, hogy ez a Merkúr. A lényeg az, hogy a tűz elemet kell pótolnod. Meg kell tanulnod ebben az életedben, hogy energiát, erőt képviselj, az energikusságot, kitartást, lendületet, szenvedélyességet stb...


  4 elem van: tűz, víz, levegő, föld.


  Az ideális az lenne, ha egyformán lennének a bolygók és tengelyek ezekben elosztva... de általában ugye nem így van.


  Az elemeknél, mindig az elem hiányára kell figyelni, mert azt kell tanulnuk az életünkben.


   


   

  előzmény:
  TündérPanna (16063)
  2017-07-21  16:49
 3. TündérPanna
  Offline
  2017. július 21. 16:4916063.

  Ezt írod: "A Merkúrral kapcsolatosan írottakra nézve, úgy gondolom,.." - én a Merkúrról nem is írtam Neked....  :)

  előzmény:
  Scavolas (16060)
  2017-07-21  15:07
 4. TündérPanna
  Offline
  2017. július 21. 16:4516062.

  Köszönöm a visszajelzésed, ennyi infó bőven elég egy visszajelzés során, sőt sok is :)


  Írtad, hogy hiányoltad, hogy a Szűz jegyben lévő stelliumról nem tettem megjegyzést... pedig tettem, olvasd vissza nyugodtan. 


  De ezenkívül még kb 1000 dologról nem tettem.... ami a képletedben van, úgyhogy légyszi legyél türelemmel, ahogy a legelején is kértem, és haladni fogok/fogunk... van oka annak, hogy milyen sorrendben haladunk, és mikor miről írunk. 


  Folytatni fogom a fejtésedet! 


   


   


   

  előzmény:
  Scavolas (16061)
  2017-07-21  15:35
 5. Ez is érdekelhet: Szerelmet hoz a pénteki különleges újhold
 6. Scavolas
  Offline
  2017. július 21. 15:3516061.

  A születésemet követően apán külföldi kiküldetés miatt számomra ismeretlen időtartamra nem volt anyám mellett, majd rövidesen válás lett a vége. Kb. 3 éves lehettem a válásukkor. Anyám is, apám is újra házasodott, én anyuval maradtam. Apámmal a tipikus "kéthetente hétvégéken" típusú kapcsolattartásra voltam utalva, amelynek az emlékezetemből előhívható része semmiképpen nem boldog és pozitív élményeket jelent, anyámmal pedig mindig ellenséges viszonyban maradtak. Pár év múltán apám földrajzilag távoli városba költözött, még ritkábbak lettek a találkozások. Egyetemi évek alatt vele alig, anyuékkal kb. havonta találkoztam. Az amerikai éveket követően apám teljesen megszakította a kapcsolatot velem, kvázi kitagadott.

  A családtörténettel kapcsolatosan éktelen nagy lyuk van csupán a fejemben. Anekdotikus és szilánkos elbeszélés-foszlányok állnak rendelkezésre csupán. Ez érvényes mindkét szülői ágra vonatkozóan. Ennek megfelelően, fogalmam sincsen semmelyik nagyapám és az ő férfiszüleik történetét illetően. Apai nagyapámmal az apámmal való kapcsolat és korai halála (12 éves voltam) miatt szinte alig van emlékem, anyai nagyapámmal viszont kisgyerekként nagyon sok időt töltöttem együtt.

  Az anyai otthonból való elkerülés (egyetem, majd azután is), sőt valószínűleg valamilyen szintű szeretetéhségem vagy biztonságérzet utáni vágy miatt párkapcsolataimban egyértelműen tetten érhető, amit írtál. Jellemző motívumként a kiválasztott nőért való megküzdés is szerepet kapott, ami árán pl. a későbbi feleségem irányában is túl nagy kompromisszumokat kötöttem (ebbe a publikus felöületen nem mennék mélyebben). 23 év, 3 fiúgyerek felnevelését követően 5 éve váltunk el. A válás előtti években is megismétlődött, pontosabban erősödött az áldozatvállalás részemről, amibe szintén nem megyek most mélyebbre.

  A Chiron házbeli pozíciója alapján azt gyanítottam, hogy az apai kapcsolatokat illetően esetleg van karmikus sebem, amit, ha jól értelmezem, nem is a saját fiaimmal való kapcsolat, hanem más (pl. új párkapcsolati partner vagy egyéb?) "árva" gyerekkel kapcsolatosan volnék képes kiltani?

  Szenvedélybetegségem nincsen, 20 éve leszoktam a dohányzásról.

  Nagyon szívesen válaszolok még további kérdésekre is, ha túl személyes jellegűek, akkor privátban.
  És mondanom sem kell, mennyire hálás vagyok! :-)

  előzmény:
  TündérPanna (16059)
  2017-07-21  08:23
 7. Scavolas
  Offline
  2017. július 21. 15:0716060.

  Kedves TündérPanna!

  Nagyon nagy örömet okoztál a fejtés elkezdésével! Viszont megjegyzem, a fórummotor sajnos a beállításom dacára nem küldött értesítést arról, hogy már 2 válasz is érkezett eredeti hsz-emre, ezért csak most reflektálok. Elnézést, ha ezzel kellemetlen benyomást kelhettem benned.

  Úgy érzem, "fején a szöget" tipikus esete, amit általánosságban a radixommal kapcsolatosan megállapítottál. Talán a jókedélyűségre, társasági mivoltomra vonatkozóan picit kevésbé jó a fedés -- inkább vagyok hajlamos visszavonulni, töprengeni, emészteni magamat. Persze lehetséges, hogy ez már az eddigi élettörténéseimre adott válaszreakció.

  A Szűzben álló 3 bolygómmal kapcsolatban érdekes, hogy nem tettél megjegyzést, pedig valódi "kutató", analizáló, mindent részleteiben megérteni akaró vagyok. (Kutatóorvos is akartam lenni, aztán egy többéves amerikai ösztöndíjas kutatási időszak az orvosi diplomát követően eltántorított ettől.)
  A Merkúrral kapcsolatosan írottakra nézve, úgy gondolom, nem a kitartás, inkább a lendület és önbizalom valamint a magabiztosság terén vannak hiányok.
  Elég sokféle, nem hagyományos orvosi tevékenység mentén haladtam eddigi életemben, és ezeket a korábbi flikk-flakkokat és döntéseket mostanra már bánom.

  előzmény:
  TündérPanna (16058)
  2017-07-20  08:12
 8. TündérPanna
  Offline
  2017. július 21. 08:2316059.

  Kedves Scavolas,


  Az IC-d a Halakban áll, együttállásban a Szatrnusszal és a Chiron kisbolygóval.


  Az IC jelöli a gyökereinket, a gyerekkorunkat, a gyerekkori családunkat, ahonnan jövünk, még előző életeinre is utalhat.


  A Szaturnusz a karma bolgyója, a Chiron pedig a karmikus sebeinket jelzi.


  Megpróbálom Neked ezeket összefoglalni, (majd a továbbiakban érdemes lenne majd megnézni, hogy ezzel szemben az MC-d környékén lévő Plútó-Mars-Uránusz hármas együttállás szembenáll az IC-ddel és a Szaturnusszal.)


  Ha a Szaturnusz együttáll az IC-vel az nehéz gyerekkorra utal. Utalhat arra, hogy erős befolyása volt a gyerekkorodra apukádnak, vagy nagypapádnak, aki elég szigorú, vaskalapos lehetett. Ez az állás arra is utalhat, hogy nélkülöznöd kellett gyermekkorodban, akár anyagilag akár érzelmileg. Nekem a képleted alapján olyan érzésem van, hogy a nagy-széles családi légkör kedvező lehetett számodra, mert a Halakban álló IC arra utal, hogy voltak ott érzelmek, és mivel Te egy elég érzelmi-lelki beállítottságú ember vagy, Neked ez megfelelő, biztonságos közeg volt, de a Szaturnusz közelségéből arra asszociálok, hogy egy idősebb férfi családtag ezt bojkottálta. Ezt nem részletezném tovább, mert erre meg kell várnom, hogy reflektálj valamit...


    A Chiron itt arra utal, hogy előző életeidben sok sebet szereztél a túlzott önfeláldozásod, az érzelmek mély megélése miatt, vagy esetlegesen pont, hogy a meg nem élésük miatt, de én inkább az elsőt érzem. Gyakran válhattál áldozattá, amikor kihasználtak érzelmileg, kihasználták a jószándékodat, az önfeláldozásodat. 


  A képletedből arra lehet következtetni, hogy erre a mostani életedben is hajlamos vagy, és valószínű, hogy ebben az életedben is történtek már hasonló események. A képleted erre hívja fel a figyelmedet, hogy meg kell tanulnod a saját határaidat, tanulnod kell, hogy ne add fel teljesen önmagadat, mert te egy EGÉSZ vagy, és a saját határaidat nem kell összemosni másokéval, meg kell tartanod a saját személyiségedet, a saját értékrendedet, és csak úgy összeolvadni másokkal, beleolvadni a közegbe, hogy még megtaláld benne saját magadat, a saját magabiztos személyiségedet.


  Ez a Chiron felhívja a figyelmedet arra is, hogy a világ zűrössége, az igazságtalanságok és a sérelmek elől hajlamod lehet káros szenvedélyekbe menekülni. 


  Várom a visszajelzésed, és folytatom! 


   


   


   


   


   

  előzmény:
  TündérPanna (16058)
  2017-07-20  08:12
 9. TündérPanna
  Offline
  2017. július 20. 08:1216058.

  Kedves Scavolas!


  Elkezdem a fejtésedet, aztán meglátjuk, mennyire érnek rá a lányok, és bekapcsolódnak-e. Van, aki nyaral, van aki a gyerekekkel van, én ilyenkor nyáron rengeteget dolgozom, ezért a türelmedet kérjük, szépen lassan, de haladni fogunk a fejtéseddel.


  Mindenképpen szeretném kérni Tőled, hogy egy-egy fejtés, téma után mindnképp jelezz vissza, mert azzal segíted a munkánkat.


  Ami elsőre kitűnik a képletedből, hogy nagyon érzékeny, mély érzésű, de racionális ember vagy. A képletedben a függőleges tengelytől (IC-MC tengely) jobbra vannak a bolygóid túlsúlyban, ami arra utal, hogy fontos számodra a környezet, a külvilág. Sokat adsz mások véleményére, hallgastz másokra, gyakran kikéred mások véleményét, kicsit lehet, hogy "önállótlan" is vagy. Bizonyos időszakokban az életedben, hajlamos lehetsz teljesen másokra hagyatkozni, teheted ezt akár kényelemből, vagy akár mély bizalmad miatt a másik irányába. Általában nem azt nézed Neked mi a jó, Neked mire van szükséged, hanem közösségben, családban gondolkozol, nem a TE a legfontosabb, hanem a MI.


  Ha, majd mélyebben belemerülünk a fejtésedbe, erről még lesz szó részletesen, de elöljáróban, mindenképp mondom, hogy életed során figyelned kell arra, hogy többször kihasználhatják jó szándékodat, segítőkészségedet.


  Bika Nappal racionális, két lábbal a földön álló ember vagy, akinek fontos a biztonság, legyen az lakhatás, munka, anyagiak illetve család tekintetében. Jó kedélyű, kedves ember vagy, valószínű jó a humorod is. Szereted az embereket, a társaságot, jó társasági ember vagy, valószínű jó házigazda is, aki pl.: szeret főzni, enni-inni, szórakozni. Nagyon fontos számodra a kényelem, és az, hogy biztonságban tudd magadat és szeretteidet is.


  A Holdad Skorpióban áll, ahogy az Aszcendensed is. Ez magasfokú érzékenységre utal, mély érzésekre, fontos számodra a lelki élet. Sokszor ezek a legfontosabbak számodra. Jók a megérzéseid, főleg az emberekkel kapcsolatban, könnyen ráérzel az emberek hangulatára, lelki állapotára, és sokszor a szándékukra is. Az erős Skorpió jegy miatt, lehet, hogy sértődékeny vagy, amire figyelned kell, hogy ne válj bosszúállóvá. 


  A Hold a Skorpióban segíti a megérzésidet, lehetnek jós álmaid, és ez hajlamosít Téged az ezoterikus témákban való elmerülésben, keresed a válaszokat. 


  Ami fontos még a képletedben, hogy tüzes jegyben csa a Merkúr bolygó áll, emiatt erősítened kell a kitartásodat, fokoznod kell a lendületedet, meg kell tanulnod az energiáidat összpontosítani és egy bizonyos célra fordítani, amit kitartóan végig kell vinned. Erősítened kell az önbizalamadat és az önmagadban való hitedet.


   


  Folyt. köv


   


   

  előzmény:
  Scavolas (16057)
  2017-07-19  13:30
 10. Scavolas
  Offline
  2017. július 19. 13:3016057.

  Kedves Fórumtársak!

  Egy hirtelen, a "semmiből jött", intenzív és intim találkozásom hatására, szinte teljesen előzmények nélkül tévedtem az asztrológia és horoszkópfejtés területére. Teljesen járatlannak és tudatlannak érzem magamat, ami felettébb zavar, azonban saját horoszkópom és ezen keresztül saját életem megértése mindennél lényegesebbnek tűnik számomra.
  Eddigi élettörténetem ismeretében és bizonyos (pszichológiai, asztrológiai) területekről kapott információk alapján erős karmikus blokkok hatását feltételezem, amelyek megértéséhez és megoldásához nagyon szeretnék segítséget kérni.

  Néhány beszerezhető horoszkópkészítő alkalmazás (Placidus Free, Regiomontanus, Morinus, Solar Fire) segítségével csak még nagyobb lett bennem a zűrzavar. Próbálkoztam nemrég végetért és egy lehetséges új párkapcsolatom szinasztriával történő interpretációjával is, amitől nem lettem sokkal okosabb.

  Csodálattal és elismeréssel olvasva mamóka67, Penelopé, TündérPanna, vagy Arany mások számára írt hozzászólásait, összeszedtem minden bátorságomat, hogy megírjam ezt a hozzászólást. Talán számomra is lehetséges ilyen mélységű elemzést kapni?

  Köszönöm, ha valamelyikőtök segít!

  (férfi 1965.05.13. 19:30 Salgótarján)

 11. Ez is érdekelhet: Ez a 4 csillagjegy imádja a luxust
 12. Penelopé
  Offline
  2017. július 6. 19:2816056.

  Kedves Befli !


  A részletesebb elemzés a fiad közreműködésével történik. Neki kellene megfogalmaznia a kérdéseit és az arra kapott válaszokra reflektálni. Az elemzés önismereti horoszkóppal szokott kezdődni majd a karmát vizsgáljuk.

  előzmény:
  Befli68 (16054)
  2017-07-04  22:12
 13. Befli68
  Offline
  2017. július 5. 07:1616055.

  Kedves Arany!


  Igaz,-néha érzem,hogy kicsit sok vagyok a lányomnak, de akkor még jobban visszafogom magam,és igyekszem nem beleszólni a dolgaiba.


  Persze nehéz,mert például jó lenne,ha sportolna valamit,/nagyon rossz a tartása/ és úgy érzem,hogy noszogatnom kell,hogy csináljon már valamit.


  Még egyszer köszönöm az elemzést,és hagyom megtörténni az eseményeket.

  előzmény:
  Arany (16053)
  2017-07-04  11:22
 14. Befli68
  Offline
  2017. július 4. 22:1216054.

  Kedves Penelopé!


  Nagyon köszönöm a gyors elemzést.A fiammal sikerült megbeszélnem az elemzést,kicsit szkeptikus volt-persze mérnöknek tanul-.De elgondolkodott,és visszaemlékezett,hogy az egyetlen kapcsolatában tényleg áldozattá vált.Azt gondolta ,hogy tudja kezelni a helyzetet,de belefáradt,és véget vetett a "barátságnak".Úgy érzi,hogy most már fel fogja ismerni, az érzelmi zsarolást.Persze ez csak akkor fog kiderülni,ha tényleg szerelmes lesz.Mi van ,ha csak az ilyen lányok vonzák,mást észre sem vesz? A teljes elemzés hogy működik? Azt mondta a fiam ,ha segít érdekelné.


  A lányommal még nem tudtam beszélgetni,mert most nincs itthon ,és ezt személyesen szeretném vele megbeszélni.


   


   

  előzmény:
  Penelopé (16051)
  2017-07-03  20:30
 15. Arany
  Offline
  2017. július 4. 11:2216053.

  Kedves Befli, valóban nem rossz a kapcsolatod vele(lányod), de a képlet alapján úgy gondolom, hogy érdemesebb rábízni, hogy mikor választ olyan párt, aki neki megfelelő. Fogsz tudni segíteni neki, ha hozzád fordul, de érdemesnek gondolom megvárni, míg eljut idáig önmagától. Szükséges hozzá változnia is majd, idővel. Ez a generáció sem tudja sürgetni a saját fejlődését, ahogy a régebbiek sem tudták. Bízz benne és szeresd, ahogy neki jó, így tudsz majd segíteni. 


  Viszont amit nem javaslok, hogy helyette akarj bármit is megoldani. Ő sem hagyja, nagy konfliktus lehet belőle. Ő önálló és képes lesz helytállni bárhol, ahova jut. 


  Bár ezeket bizonyára már tudod. :)

  előzmény:
  Befli68 (16052)
  2017-07-04  07:16
 16. Befli68
  Offline
  2017. július 4. 07:1616052.

  Kedves Arany!


  Én:Budapest 1968 10 14 18.20


  Férjem Győr 1968 03 25 21.15


  Köszönöm szépen,hogy gondoltál erre a lehetőségre. Tényleg érdekesek a szülő gyerek kapcsolatok,akár karmikus szempontból is.Én úgy érzem jó a kapcsolatom mindkét gyerekemmel.

  előzmény:
  Arany (16050)
  2017-07-03  16:03
 17. Ez is érdekelhet: Ez a 4 csillagjegy menekül a házasságtól
 18. Penelopé
  Offline
  2017. július 3. 20:3016051.

  Kedves Befli68 !


  Valóban jó lenne ha megadnád a Te születési adataidat is, mert érdekes a szülő gyermek kapcsolat is.


  Addig is. A Fiadról.


  Azt látom, hogy az Uránusz tranzitja a VII házába lépett 2011 nyarán és  2018.július elején lép ki. Ez idő alatt a kapcsolatok házában jelentős változásokat eredményezett a külvilág a párkapcsolatok terén. Nem tudom esetleg jogi ügyekbe bonyolódott e.  A Merkúrra vetett fényszögkapcsolatból adódóan a gondolkodását is jelentősen átformálta. Befelé forduló ember, de megújulásra alkalmas.  Figyelnie kell arra, hogy hajlamos a gondolkodását az érzelmeitől erősen függővé tenni, eléggé idealista, hajlamos a másikban csak a jót látni. Ami most a Neptunusz tranzitja miatt méginkább jellemző lehetett rá az előző időszakokban. Mára már tisztul a hatása.  Figyelnie kell rá, hogy könnyen befolyásolhatóvá válik.  Meg kell próbálnia a saját határait megismerni és azokat tartani. Halak Napjegyű a fiad, de már a Kos határán. Minden bizonnyal lesz elég ereje kiállnia magáért.  Bevonzhat az életében olyan kapcsolatot ahol érzelmi áldozattá vállik, vagy függőségbe kerül. Ezeket azzal védheti ki, hogy feltérképezi magában a vágyait. A vágyakat amik esetleg olyan ideák felé viszik amiből ha felébred fájni fog. Persze minden szerelem valahol idelizált, nincs olyan ember akinél nem, de az Ő bolygóállásánál ez fokozottabban jelen van.  Keresi a különlegeset, a mást.  Hajlamos arra, hogy nem zárja le magában a kapcsolatait. Érdemes lenne neki egy teljes elemzés, de annak akkor látom értelmét, ha Ő maga igényli, hiszen neki kell magán dolgoznia.


  A lányod.


  Az Ő életében most a Jupiter bőséget hoz a párkapcsolatok, külvilági kapcsolatok  terén.  A lányod gondolkodása ellentétben a fiaddal sokkal racionálisabb és ideológia mentes.  Céltudatos.  Ő az az ember hogy ha valakit megszeret azt örökre. Nem bontakozik ki könnyen de ha igen akkor elkötelezi magát. Vágyik a biztonságra. Párkapcsolatban hajlamos a másik vágyait, céljait, problémáit átvenni.  Ő egy komoly kislány aki megvárja az igazit. Nem hinném, hogy aggódnod kellene hiszen még fiatal. Majd eljön neki is az igazi. Ő tudja kire vár, és az elfog jönni.  Ebben az évben kicsit magával fog foglalkozni a csillagok ezt erősitik benne, de ennek van most itt az ideje.


  Minden jót Neked és családodnak !


  Ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok. És meglátásaidat is szivesen olvasom.


   


   

  előzmény:
  Befli68 (16048)
  2017-07-03  01:03
 19. Arany
  Offline
  2017. július 3. 16:0316050.

  Kedves Befli! Amíg Penelopé válaszol neked, szeretném elkérni a te adataidat is. 

  előzmény:
  Befli68 (16049)
  2017-07-03  01:12
 20. Befli68
  Offline
  2017. július 3. 01:1216049.

  Bocs kimaradt az évszám 


  lányom :Budapest 1997 01 24 9.50

  előzmény:
  Befli68 (16048)
  2017-07-03  01:03
 21. Befli68
  Offline
  2017. július 3. 01:0316048.

  Kedves Penelopé!


  Már nagyon régóta követem a topikot,a leckéket is kimásoltam.De mégis a segítségedet kérem ,a gyerekeimmel kapcsolatban.Gyakorlatilag egyiknek sincs párkapcsolata.A fiamnak 4 éve ért véget, egy másfél éves kapcsolata.Azóta semmi.A lányomnak eddig ,két ,hat hétig tartó kapcsolata volt.


  Mindketten egészségesek,egyetemre járnak,találkoznak emberekkel.Nem értem a dolgot.


  fiam


  Budapest 1995 03.20 18.30


  lányom: Budapest 01.24 9.50 nagyon köszönöm a választ

  előzmény:
  Penelopé (16047)
  2017-06-28  19:55
 22. Penelopé
  Offline
  2017. június 28. 19:5516047.

  Szia b-by !


  Megvárod Mamókát ? Vagy ha megirod az adataidat ránézek a képletedre.

  előzmény:
  b-by (16044)
  2017-06-26  18:09
 23. Ez is érdekelhet: Ezt a zenét hallgasd a csillagjegyed szerint
 24. Penelopé
  Offline
  2017. június 28. 18:4716046.  Ha a 12 házban van a felszálló holdcsomópontod, az azt jelöli, hogy előző életedben másokat szolgáltál, segítettél, ettől mások többek, jobbak lehettek, most ezeket a képességeidet amivel másoknak segítettél magad felé kell fordítani és saját megerősítéseden kell dolgozni.  Egyfajta önként vállalt magányt is jelöl ebben a házban. Ami nem egyenértékű a magányos életmóddal, hanem belső magányra gondolok, hogy önmagad legjobb barátja légy.  A Belső énednek van szüksége a figyelmedre és arra, hogy őt szolgáld.


  Az hogy az Oroszlán jegyében van, még tovább erősíti azt, hogy a saját belső erődből vagy képes fejlődésre.  Valószinűsitem, hogy vannak időszakaid amikor szeretsz egyedül lenni. Ekkor gyűjtesz erőt magadban. Boldogságod kulcsa az, ha találsz egy elvet amit követhetsz. A múltból hozott ötletességet és magas szintű elméleti tudást a tanítás, nevelés, szervezés, szórakoztatás, sport stb. kell hasznosítani. Ezzel – és csakis ezzel – a Holdcsomó állással adott a lehetőség, hogy az ilyen ember önmagára úgy legyen beállítódva, hogy akadálytalanul kifejezhesse mivoltát, realizálja kreativitását, használja teremtőerejét.


  A 12 ház mutatja neked, hogy mely területen kell több időt, energiát áldozni. Befelé figyelés, meditációk.  Legtöbbször csak olyan 37-40 éves kor körül éreznek rá az emberek a Felszálló Holdcsomópontbéli feladatukra addig a Leszállót élik meg a régi (előző életes)  késztetéseknek engednek. Hogyan állsz a betegségekkel, munkahellyel? Ezek jelzik, hogy megtaláltad e ezzel az karma tengellyel az utat.


  Fényszögek.  A rá vetülő kvadrát azt mutatja a képletedben, hogy előző életedben  hol tértél le az utadról. Átélheted miattuk azt, hogy meghiúsúlni látszanak elképzeléseid.  De ebben az életedben fel fogod ismerni, hogy ettől nem kell tartanod, mert a helyes útra visznek.  A trigonok azt mutatják, hogy az élettapasztalatok segitenek majd és kapsz külső támogatást is. A Szaturnuszod a Kos jegyében azt jelzi, hogy másokért kell küzdened. Ehhez kapsz támogatást és hozzásegít a Felszálló Holdcsomópont által jelzett feladathoz is.

  előzmény:
  Blue249 (16045)
  2017-06-26  22:37
 25. Blue249
  Offline
  2017. június 26. 22:3716045.

   


  köszi a választ! :)


  nálam az oroszlánban van a 12.házban kvdráttal a skorpió nap- hold- chiron ra,


  trigoban a kos szaturnusszal és kap még egy kvintilt a lilithtől ez mit jelent?

  előzmény:
  Penelopé (16043)
  2017-06-26  17:32
 26. b-by
  Offline
  2017. június 26. 18:0916044.

  Rég jártam erre. Viszonylag jól megvagyunk, de egyes szavakat nem mond ki, nehogy örüljek neki. Pl. : hiányzol, szeretlek, csók, csókollak. Pótszavakat mond, mint a csóka. Mondtam, nem vagyok varjú. Mostanában olvastam, h nárcisztikus lehet (body, motorozás, nem túl szép arcú, de még csak kicsit ősz és nem kopasz, bár pocakos), eleinte őrült udvarlás, utána nem tölt már érzelmileg fel, hanem ha másképp tettem akkor nem szólt hozzám, vagy szeretetmegvonást alkalmazott. Én régen tipikus mártíranya voltam, a fiúk helyett is én vívtam meg a harcaikat. Lesz-e változás, mit tegyek, hogy legyen?

  előzmény:
  mamóka67 (14742)
  2015-07-29  22:23
 27. Penelopé
  Offline
  2017. június 26. 17:3216043.

  Szia !


  Mint minden visszatérés a képletünkben azt jelzi, hogy adott életterület újra előtérbe kerül. Ha megnézed a képletedben mely házban és mely jegyben áll a Felszálló Holdcsomópont és milyen feladatot kaptál, akkor ezen tudsz dolgozni. Ha ebben szükséged van segítségre írj nyugodtan.


  Ajánlanám azt is, hogy ha a visszatérésekre vagy kiváncsi, hogy a Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, útvonalát kövesd le a képletedben születésedtől fogva. A tengelyeken való áthaladás mindig jelentőség teljes.  Érdemes először azokat végignézni, hogy mikor haladt át ott, vagy bizonyos általad vizsgált életterületeken és akkor milyen eseményeket hozott az életedbe.  Vagy másik megközelités az, hogy egy egy jelentős életeseményed időpontjában megnézed hol álltak éppen.  Ez a Holdcsomópontnál is megfigyelhető.


   

  előzmény:
  Blue249 (16042)
  2017-06-26  15:01
 28. Ez is érdekelhet: A 12 egyiptomi asztrológiai jegy és jelentéseik – 2. rész
 29. Arany
  Offline
  2017. június 14. 08:0816039.

  Kedves Moszella, én éppen így vagyok, mint te: mindig azt hiszem, hogy tudok dolgokat, aztán rájövök, hogy mindig vannak újabbak.


  A hatás vegyesen jelenik meg, nem fejtem ki, nincs rá kapacitásom sajnos. Amikkel érdemes foglalkozni: Nap-Jupiter oppozíció, Hold-Plútó kvadrát, az ötös házad dominanciája a vélhetően neki is ötös háza ellenében lévő tizenegyre, Nap-Hold együttállás, stb. 


   

  előzmény:
  moszella (16038)
  2017-06-13  18:50
 30. moszella
  Offline
  2017. június 13. 18:5016038.

  Hát, az is valami, ha az ember legalább nem zavar valakit...:)


   


  Kedves Arany, nagyon szépen köszönöm a segítséged. Azt még megkérdezhetem, hogy az hol látszik a horoszkópban, hogy önfeláldozónak kellene lennie miattam, illetve hogy erős hatással van rám, mint férfi? Csak hogy tanuljak. Vissza fogom majd olvasgatni a fórumot, mert úgy látszik,  kevesebbet értek az asztrológiából, mint gondoltam. (Azt hittem, van egy csomó jó fényszögünk, meg karmatengelyek, meg ilyesmi.) 


   

  előzmény:
  Arany (16037)
  2017-06-13  12:17
 31. Arany
  Offline
  2017. június 13. 12:1716037.

  Kedves Moszella!  Valószínűleg az van nálatok, hogy a spontán szerelmed őt(a férfit) nem zavarja. El tud lenni vele, vagy mellette. Te képes lennél az ő gondjait feloldani, a lelkébe békét hozni egy időre, ő pedig tud téged támogatni, de alapvetően nem illetek össze.
  Ő, mint férfi, erős hatással van rád, de ez inkább a távolból hat, mert közelebb kerülve fel kellene vállalnia az önfeláldozást érted, amire nem valószínű, hogy hajlandó. Számára inkább kaland jelleggel kellhetnél, nem gondolnék bele mély érzelmeket.


  Anyud és a férfi közt, ha régi ez a munkakapcsolat jellegű együttműködés, akkor lehet tartós barátság, vagy valami hasonló; de mély szenvedély nem hiszem, hogy lesz. Viszont ha barátok, akkor valószínűleg figyelmesen és jól tudnak együttműködni. Érzelmileg megértik egymást, lehet köztük sok kisebb ütközés, de alapvetően azt gondolom, hogy mindketten támogatják a kapcsolatot, így képesek lennének tartósan együttműködni egyéb nehézségeik ellenére, ha úgy akarnák.


   

  előzmény:
  moszella (16036)
  2017-06-11  21:51
 32. Ez is érdekelhet: A 12 egyiptomi asztrológiai jegy és jelentéseik – 1. rész
 33. moszella
  Offline
  2017. június 11. 21:5116036.

  Ja, igen :) Budapest, Budapest, Anyukám pedig Cegléd.

  előzmény:
  Arany (16035)
  2017-06-11  21:40
 34. Arany
  Offline
  2017. június 11. 21:4016035.

  Kedves Moszella!


  Melyik városban születtetek?


   

  előzmény:
  moszella (16034)
  2017-06-11  15:16
 35. moszella
  Offline
  2017. június 11. 15:1616034.

  Kedves Mindenki!


  Örömmel láttam, hogy még működik ez a topik, régen sokat olvasgattam, aztán valahogy elmaradt. Most viszont segítségre lenne szükségem, ha valaki lenne olyan kedves, hogy megnézi a horoszkópom, mert sajnos egy szörnyű sejtés kerített a hatalmába pár héttel ezelőtt. Már elég régóta nem volt párkapcsolatom, viszont évek óta plátói módon szerelmes vagyok valakibe. Lehet, hogy ez eleve nincs rendjén, tekintettel arra, hogy már nem kamaszlány vagyok, de hiába, így van. Mindig szerettem volna közelebb kerülni hozzá, de egyrészt nagyon nyuszi, másrészt nagyon lassú is vagyok (egyébként ő is), rengeteg időbe szokott telni, mire rászánom magam valamire, és hát sajnos nehezen is hiszem el, hogy tetszhetek valakinek, nála se igen vettem észre jelet, hogy tetszem neki, de eddig reménykedtem, hogy csak a körülmények miatt nem mer közeledni. Merthogy egyrészt 12 évvel fiatalabb vagyok, másrészt- és itt jön a probléma- Anyukám egyik kollégájáról van szó. Édesanyámmal ezer éve együtt dolgoznak, jóban is voltak mindig, ha nem is teljesen barátok, de olyasmik. Biztos vagyok benne, hogy eddig nem tetszettek egymásnak, de- most jön a szörnyű rész-  kb. 2 hete azt álmodtam, hogy összejöttek. Azt reméltem, hogy csak álom, de valahogy azóta a valóságban is azt veszem észre, hogy Anyukám többet beszél róla, mintha kezdene kialakulni köztük valami, kezdem úgy érezni, hogy inkább megálmodtam valamit, nem csak egy sima rossz álom volt. Anyával egyébként jóban vagyunk, eléggé ragaszkodtunk egymáshoz mindig is, sok közös programunk van, de ilyesmiről nem szoktunk beszélni. Ne értsetek félre, tudom, hogy ezt vele kell megbeszélnem, de azért jó lenne egy kis segítség, hogy tisztában lássak. Az asztrológiát nagyon alapszinten értem, meg tudom nézni, hogy kinek milyen fényszögei vannak egymással például, de azért az értelmezésben nem mindig vagyok biztos. Pl az ő horoszkópjaik között lévő mars-nap szextil, illetve nap-vénusz együttállás jelezhet érzéki vonzódást (jó ég, el se hiszem, hogy ilyet leírok), vagy az inkább csak szimpátiát jelent? Vagy az, hogy  valakinek ugyanabban a jegyben áll a vénusza, mint a másik marsa, az fényszögkapcsolat nélkül számít valamit? 


  Én születési dátumom: 1982. 11. 28. este fél 7-hét között, talán a héthez közelebb.


  Anya: 1955. 07. 01. dél körül, valószínűleg inkább kicsivel utána (inkább mérleg aszcendense lehet talán)


  Illető: 1967. 05. 15 , őt ismerve inkább rák holdja lehet, tehát a nap első felében születhetett, de ez csak feltételezés.


  A tranzitokhoz sajnos egyáltalán nem értek, hogy mi mit jelent, van-e jele valamelyikőnk horoszkópjában, hogy valami nagy változás közeledik, vagy hogy le kell mondanom valami fontos dologról, vagy éppen hogy a tettek mezejére kéne lépnem, minek van itt az ideje? Vagy csak beszélgetni...Vagy csak az én félelmeimet jelzi ez az egész.


  Nagyon köszönöm, ha valaki segít, elnézést, hogy hosszú lett.


   


   

 36. tűzvirág
  Offline
  2017. június 11. 11:3716033.

  Kedves TündérPanna,


  Köszönöm az ötletet :) !


  Évekkel korábban próbáltam a kineziológust, de nem jött be - szintén úgy vettem észre, hogy igazán hozzáértő "utaztató" nagyon ritka, nekem nem sikerült olyannal találkoznom, aki nem csaló és csak lehúzásra megy.


  Inkább megfogadom, amit írtál a Plútóról és megpróbálom kihasználni az erejét


  Szép napot Nektek

  előzmény:
  TündérPanna (16032)
  2017-06-08  08:28
 37. TündérPanna
  Offline
  2017. június 8. 08:2816032.

  Kedves Tűzvirág!


  Ne felejtsd, arra van időd és energiád, amire akarod, hogy legyen! Ha akarod párkapcsolatra is lehet :)


  Én a helyedben megpróbálkoznék karma oldási technikákkal, mivel a párkapcsolati téma Nálad erősen karmikus... szerintem segítene.


  Előző életes utaztatáson vissza lehet menni olyan életekbe, ahol a sérüléseket szerezted, és az utaztató segítségével ezeket el lehet kezdeni kioldogatni.... 


  Ha úgy érzed, ebben az életedben is sérültél párkapcsolatok útján, arra legjobb oldási módszer a kineziológia.


  Egy próbát megér! 

  előzmény:
  tűzvirág (16031)
  2017-06-07  22:35
 38. Ez is érdekelhet: A kelta állatjegyed többet árul el rólad, mint gondolnád! – 1. rész
 39. tűzvirág
  Offline
  2017. június 7. 22:3516031.

  Kedves TündérPanna,


  Először is elnézést, hogy későn válaszolok, de be vagyok havazva, hiába van jó idő :)


  A szülői dolgokkal kezdeném - érdekes módon ez inkább fordítva igaz nálam, gyerekkoromban imádtam a szüleimet és annak ellenére, hogy szegények voltunk nagyon, úgy érzem boldog gyerekkorom volt. Felnőttként viszont elég sok konfliktusom volt, van az Anyukámmal és érzelmileg el is távolodtunk egymástól, bár fizikailag együtt élünk. Apukámmal sokkal inkább megértettük egymást, de sajnos őt már régen elveszítettük.


  A tanulási vágy régóta megvan bennem, főleg ősi kultúrák iránt, végül ezzel kapcsolatban diplomáztam is. Évekig éltem más országban - tehát az utazás is részben benne van.


  Nagyon szeretek segíteni másokon és ez erősödik bennem az idő múlásával.


  Párkapcsolati téren katasztrófa vagyok :)  :(  Nem sok kapcsolatom volt, mindben én voltam az, aki maximálisan kiszolgált és adott és akit utána nem becsültek meg, eldobtak. Ezek szerint csak azt kapom, amit a karmám szerint megérdemlek :D  de azért jó lenne már valami más is... csak már úgy érzem nem leszek képes rá, hogy újra bízzak, szeressek.


  Köszönöm szépen nagyon a kedves segítséged

 40. tűzvirág
  Offline
  2017. június 2. 09:1116030.

  Kedves TündérPanna,


   


  Először is nagyon szépen köszönöm a munkád :) ! Mindenképpen írok, csak most nem tudok a munka miatt, hétvégén válaszolok!


  Szép hosszú hétvégét Nektek !

  előzmény:
  TündérPanna (16029)
  2017-06-02  08:33
 41. TündérPanna
  Offline
  2017. május 31. 19:4816028.

  Karma folytatás: A Chiron kisbolygó jelzi azokat a karmikus sebeinket, amik értek minket előző életeinkben, amik annyira beégnek a tudatalattinkba, hogy kihatnak a mostani életünkre, és akár meg is ismétlődhetnek az olyen események, amiken keresztül sérültünk, vagy amilyen témában sérültünk ugyanazokkal a témákkal vannak nehézségeink a mostani életünkben.


  Nálad a Chiron a VII. házban áll Kosban: Előző életeid során a párkapcsolaton keresztül illetve a külvilággal való kapcsolódások során sérültél. Mivel Kosban áll, arra is lehet következtetni, hogy Te voltál a forrása a konfliktusoknak, mert a Kos jegy utal a harciasságra, arroganciára, kezdeményezésre, és a Te viselkedésedre jöhettek a környezetedből olyan reakciók, amik viszont már Neked is fájtak. A Kos jegy viszont arra is utal,hogy ennek a megoldása a Te kezedben, erődben van!


  A mostani életedben hogy érzed? Vannak nehézségeid a párkapcsolatban, emberi kapcsolataidban?


  A deszcendenseddel szembenáll még a Plútó, ami ezáltal ugye együttáll az Aszcendenseddel, ez sajnos erősíti a fentiekben leírtakat, de egyúttal arra is utal, hogy ezen Te tudsz változtatni! Benned van az erő az átalakuláshoz, hiszen a Plútó a transzformálás bolygója is, és mivel az ASC-vel együtt áll nagyon erős hatást gyakorol Rád, nagy erőt ad Neked, és energiát, illetve kitartást ahhoz, hogy gyógyítsd a sebeidet, ezáltal, ahogy gyógyul a leked, órriási változáson tudsz keresztül menni, aminek köszönhetően gyógyulhatnak a sebeid a környezeteddel, javulhatnak az emberi kapcsolataid.


  Amire figyelned kell, hogy a Plútónak vannak negatív aspektusai, ha nem figyelsz kellőképpen a tudatosságra, bosszúállóvá tehet Téged, amivel további karmát generálsz ezen a területen, úgyhogy erre fokozottan figyelj!


  Várom a visszajelzésed! 

  előzmény:
  TündérPanna (16027)
  2017-05-31  09:13
 42. TündérPanna
  Offline
  2017. május 31. 09:1316027.

  Kedves Tűzvirág,


   


  Írok Neked a karmádról!


  Ami elsőre kitűnik aképletedből, hogy erős szülői karmát hoztál magaddal, mind az anyukáddal, mind az apukáddal kapcsolatban. A Napod a Bakban áll, ami olyan előző életekre utal, ahol nem volt ott az apa, elhagyott, elment, esetleg korán meghalt. A mostani életedben ez két módon tud megnyilvánulni, vagy a mostani életedben is apa hiányod lehetett, apa nélkül nőttél fel, sokat kellett Őt nélkülöznöd. A másik eset, ha ebben az életedben ott volt Veled apukád a gyerekkorodban és akár később is jelen volt/van az életedben nem tudsz hozzá igazán közel kerülni, egy bizonyos távolság van közetetek, nem tudsz vele mély érzelmi kapcsolatot kialakítani.


  Anyukáddal is hasonló helyzetet mutat a képleted, mivel a Szaturnusz a Rák jegyben áll. Ez is olyan előző életekre utal, ahol hiányoltad, nélkülözted az anyai energiákat. Nem volt meg az otthon élmény, a fészek élmény. Ez a mostani életedre úgy hat, hogy nehezen találod anyukáddal meg a mély érzelmi kötődést. A mostani életedben a gyermekkorodból hiányoznak a mély érzelmek, a meleg családi otthon érzése.


  Mindkét szülőddel kapcsolatban érvényes, hogy 30 éves korod után, van esélyed, hogy javuljanak ezek a kapcsolatok. A Szaturnusz számai: 30-35-50. 30 éves korig hat illetve szorít a karma, 30 és 35 éves korod között el kezd visszahúzódni, és 35 éves korod után határozott javulás tud kezdődni a szüleiddel való kapcsolatban. (Mivel nem tudok semmit a családodról, ezeket tudom leírni, más, ha tudunk közben kérdezni, akkor tudjuk árnyalni a dolgokat. A képleted alapján az is lehet, hogy semmilyen kapcsolatod nem volt a szüleiddel, ezzel a képlettel, akár az is lehet, hogy nem is ismered a szüleidet, de mivel nem tudok kérdezni az elemzés közben, nem akarnám kisarkítani a látottakat)


  A Holdcsomópontokat is érdemes nézni karma szempontból, előző életeidben nagyon fontos volt számodra a tudás, a tanulás, a tanítás, a kommunikáció, a jövés-menés, sokat utazhattál. A mostani életedben is nagyon érdeklődő lehetsz, sok minden érdekelhet, szeretsz tanulni, valószínű hozol magaddal tudást előző életeidből is. Nem volt esetleg olyan élményed/érzésed a mostani életedben, hogy tudsz valamit, értesz valamihez, amiről nem tudod honnan származik?  Amit tanulnod kell a mostani életedben, hogy a tudásodat át tudd adni! Te legyél a bölcs, akihez lehet fordulni tanácsért. Meg kell hallgatnod másokat, mások véleményét. Valószínű van benned nagy adag segítő szándék, viszont ezzel kapcsolatban meg kell tanulnod, hogy csak azokon lehet segíteni akik, akarják, illetve a tanácsaiddal, ötleteiddel akkor és úgy tudsz segíteni igazán, ha előtte meghallgatod a másikat, hogy mégis mit gondol, mit szeretne. Tehát a lendületed és a jó ötleteid mellé az empátiádat kellne még picit csiszolni :)

  előzmény:
  tűzvirág (16026)
  2017-05-30  08:59
 43. Ez is érdekelhet: Pénteken jön a következő Fekete Hold
 44. tűzvirág
  Offline
  2017. május 30. 08:5916026.

  Kedves Arany,


  Köszönöm szépen a munkádat és a segítséged! Nem szeretnék beleugrani semmibe egyenlőre, de lehet egy személyes találkozásig azért elmegyek, ha más miatt nem is, csak hogy magamban le tudjam rendezni a dolgot és később ne bánjam, hogy nem adtam meg ezt az esélyt.


  Esetleg valaki tudna segíteni abban, hogy megnézné mit mutat a karmám? Benne van-e az esély arra, hogy egyedül maradok?


  Köszönöm szépen a segítségeteket

  előzmény:
  Arany (16025)
  2017-05-30  08:02
 45. Arany
  Offline
  2017. május 30. 08:0216025.

  Kedves Tűzvirág!


  Itt van az összefoglalód:


  Te úgy érzed, hogy a kezedben van, mert női vonzerőd aktív és őt ez megfogja. Személyes kontakt esetén ez teljes mértékben állna is - szexuálisan erős lenne a vonzalom köztetek, amivel egy szerencsésebb esetben felül lehetne írni az egyéb negatív tendenciákat egy ideig.
  Valójában nem uralod, csak élvezi, hogy erős és aktív vagy vele és azonosulni tud érzelmileg az akaratoddal. Később viszont felülkerekedik és elnyom, várhatóan, mert azt akarja, hogy te legyél a nő, az ő elvárásai szerint. Lehet, hogy tetszene, lehet, hogy nem.


  Benne a férfiszerep éppen ütközik a te akaratoddal, amit lehet úgy megélni, hogy megegyeztek, hogy ki miben jó, kinek mi a feladata, de lehet totális elnyomás is, mert a Nap nem hagyja, hogy uralkodjanak felette.
  Ebben az a disszonáns nálatok, hogy a férfi-nő vonzerő nagyon erős, nagyon harmonikus és a távolság miatt ez nagyon csalóka is tud lenni.
  Bőven magában rejti, hogy félreértitek a másikat a szavakon keresztül, mert ő képes neked eljátszani, hogy az, aminek hiszed, és mikor ez élőben előkerül, akkor jön a csalódás, hogy mást képzeltek bele a kapcsolatba a megismert személyiség-maszkon keresztül.


  Kifelé a világ felé egy jó feleség-férj kapcsolatot tudnátok eladni, de mindig az a kérdés, hogy belül ez miként jelenne meg és hogyan élnétek meg külön külön?


  Benne a képlete szerint ott az ösztönös késztetés, hogy a te irányítói és akarati megnyilvánulásaidat lenyomja, felrúgja és megélje önmagát, mint a férfit, ám ezt nem feltétlenül a hagyományos agresszióval adná elő, hanem finoman, és könyörület nélkül igázna le.


  Jelen értékelés szerint ez így messziről egy kellemes csapda, ahol nem tudni, hogy mi vár valójában, míg nincs személyes élmény.
  Érdemes tesztelni és a kulturális sajátosságokat is beleszámítani, mert egyáltalán nem biztos, hogy szerelmen és kapcsolaton ugyanazt értitek, miközben mindkettőtöknek ott a saját, jó szándéka a másik iránt.
  Ezt úgy kell érteni, hogy te egy egyenrangú partnert vársz, míg lehet, hogy nála ez abban nyilvánul meg, hogy benn élsz a házban és nem mehetsz ki, de ő megbeszél veled mindent mégis, hogy ő mit csinál odakint. Csak rab vagy a mi fogalmaink szerint.


  Személyisége alapján eléggé hajlik a kifinomult viselkedésre és a hízelgésre, ám közben mélyen szenvedélyes és akarnok, érzelmileg hűvös ember.
  Amíg te nagylelkűen tudsz szeretni, addig ő képes lehet rá, hogy ezt kalitkába zárva tartsa meg magának.

 46. tűzvirág
  Offline
  2017. május 29. 08:3816023.

  Sajnos csak annyi biztos, hogy este :(  Nem tudnak pontos időpontot

  előzmény:
  Arany (16022)
  2017-05-28  19:49
 47. Arany
  Offline
  2017. május 28. 19:4916022.

  Nos, kérdezzük meg, mikor született. :) Ez a legegyszerűbb módja.

  előzmény:
  tűzvirág (16021)
  2017-05-28  19:36
 48. Ez is érdekelhet: Megváltoztatható az ember személyisége az asztrológiával? Most megtudhatod a választ!
 49. tűzvirág
  Offline
  2017. május 28. 19:3616021.

  Hm, igazából amióta ismerem Anyukájáról csak egyszer mesélt azzal kapcsolatban, hogy segít neki amióta elvált a lakásban és a gyerekekkel - nem messze lakik tőle. Nem szokott róla beszélni.

  előzmény:
  Arany (16020)
  2017-05-28  18:26
 50. Arany
  Offline
  2017. május 28. 18:2616020.

  Szeretnék kérdezni róla. Anyukájával a kapcsolata nagyon erős, szinte isteníti? Illetve a mama adta neki az életében a fő irányt, az értéket és a hite lényegét?


   

  előzmény:
  tűzvirág (16019)
  2017-05-28  17:27
 51. tűzvirág
  Offline
  2017. május 28. 17:2716019.

  Szia,


  Jajj, de figyelmetlen vagyok :) 


  73.12.24 és 00:20 perc, viszont neki nem tudok órát percet :( 

  előzmény:
  Arany (16018)
  2017-05-28  15:28
 52. Arany
  Offline
  2017. május 28. 15:2816018.

  Kedves Tűzvirág!


  Óra és perc is kellene nekünk, hogy dolgozni lehessen a képletekkel.

  előzmény:
  tűzvirág (16017)
  2017-05-28  13:52
 53. tűzvirág
  Offline
  2017. május 28. 13:5216017.

  Szia Mamóka, Sziasztok Lányok


  Szeretnék egy kis segítséget, véleményt kérni szinasztria téren. Van egy férfi, akivel már évek óta körözünk egymás körül, de eddig valahogy mindig úgy alakult, hogy még a személyes találkozás se jött össze. Az is igaz viszont, hogy az én házasságom csak most fog hivatalosan véget érni, bár évek óta tart a szenvedés, de a papír részhez csak most jutottunk el. Szóval van ez a férfi és nem tudom, lehet-e közünk egymáshoz, vagy sem.
   Amatőr szinten próbáltam nézegetni, az alapján az jön le, hogy egész jól ki is egészíthetnénk egymást, ami lehet tényleg így van, mert a beszélgetéseink alapján nagyon hasonló az értékrendszerünk, érdeklődési körünk. Nagyon régóta vagyok egyedül - hiába papíron házas voltam, a gyakorlatban katasztrófa volt :(  .... Nem tudom , hogy bízhatok-e abban, hogy esetleg ebben a férfiban megtalálom az igazi társam.


  Ha esetleg lenne valakinek kedve és ideje, megnézné nekem, hogy ő mit lát a kettőnk adatai alapján ? Van olyan jel, ami arra utal, hogy valami miatt gátolva van ez a kapcsolat? Nagyon szépen megköszönném


  Ezek az adataink 1973.12.24 Budapest és 1969.10.25 Kairó

1 2 3 4 5