Asztrológiai jegyek és karmák

mamóka67
Létrehozva: 2008. március 30. 08:11

Többen kértétek, hogy írjak az asztrológiai jegyekről, hogyan áll össze egy horoszkóp képlete, hol látható benne a karma?

Kérdéseitekre szívesen válaszolok, amennyiben tudok és az időm is engedi.

15710 hozzászólás
 1. mamóka67
  Offline
  2017. január 23. 15:5315710.

   


  Akdina párkapcsolati elemzést szeretett volna, de nem volt pontos születési dátum a párjának. Ezért most megnézem a horoszkópját (születési), hogy képet kapjunk arról, hogy sorsa milyen kapcsolatokra predesztinálja őt, és milyen karmával érkezett erre az inkarnációjára.


   


  A Chironnal kezdeném, mely a sérült karma bolygó, és jelzi, hogy mik azok a testi és lelki bajok, melyeket csak akkor tudunk gyógyítani, ha mások hasonló bajának gyógyulásához hozzájárulunk. Jelen esetben ez a kis bolygó a horoszkóp VII. házában volt, mely a társ háza, szerető és ellenség, partner és férj, mindenki, aki kapcsolatban áll velünk. A karmikus sebeidet mindenképpen a párkapcsolatodon keresztül éled meg, vagy fogod megélni. A Bika jegye miatt le kell mondanod az anyagi javak túlzott hajszolásáról. Nem a jólét, hanem a lélek belső biztonsága  segít átlendülni a problémákon. A Chiron- Uránusz kapcsolódás hatására váratlan változások, esetleg szakítások is lehetnek súlyosabb esetben.   Fokozottan ódzkodsz minden kényszertől és mentális szabadságot követelsz magadnak. Kiszámíthatatlan lépések követhetik egymást a társas kapcsolatodban. Kettőtök közül valaki úgy érzi, hogy minden megváltoztatható, és semmi sem szent. Érdekes, amit látok: lázadsz a külső megkötöttség ellen, mégis, különös módon ellenállsz a belső változásnak. Párkapcsolati válságot az is okozhat, ha a párod, vagy te nem haladtok előre, hanem a problémák között botorkáltok. Tanulsága ennek a konstellációnak, ha a megértéssel és empátiával nem hozod meg a magad áldozatát, életed negatív irányba tolódhat. Egyelőre nem látom, hogy veszélyes helyzetben lennél, fontos az, hogy legyél óvatos, és bármilyen csalódás ér-a saját érdekedben – élj a megbocsátás szép tulajdonságával. Annál is inkább, mivel te már sok inkarnációdban megélted  és megtanultad a javadra fordítani azokat a nehézségeket, melyeket a párkapcsolataidban megéltél.  Érezhetsz egy olyan meggyőződést, hogy a „szerelem fáj”, de ennek ellenére törekedned kell a boldog párkapcsolat kialakítására és megtartására. Az inkarnációid során megtanultad, hogyan érvényesítheted akaratodat másokkal szemben agresszió és durvaság nélkül.


   


  Mivel nem írtál konkrétumot, amit külön megnézhettem volna, én ennyit tudtam kiolvasni a képletedből a kapcsolataidat illetően.


   

 2. mamóka67
  Offline
  2017. január 23. 14:1515709.

   


   A Chiron szerint kissé erősebb az önkritikád, mint az átlag, és ez is okozhat kétségeket a tehetségedben. A Jupiter pedig arra buzdít, hogy legyél bátor, és vesd bele magadat az életbe! A siker kulcsa a magabiztosság, a magabiztosságot pedig a Mars adja – vagy nem adja. Megmutatja, hogy az illető mennyire tud élni az adottságaival hogyan viseli a kudarcot, és miként éli meg a sikert. Mivel ez a bolygó nálad a 9. házban volt a születésedkor, ezért kalandvágyó, és vakmerő ehetsz, aki örömmel fogad minden kihívást. Arra vigyázz, nehogy eltévedj a tudattalan vágyódások káoszában, erre figyelmeztet a Neptunuszod. Kemény, korlátozott életeid voltak, amiből megadatott most kitörnöd.


   


  Az MC azt mutatja, hogy a szépséget és a csillogást a karrieredben valósítod meg. Az MC nálad a Rák jegyében van, ami egy eléggé rejtőzködő jegy, és ott kell csillognod, ezért az adottságaid ellenére nehezen megvalósítható, de neked sikerül. A bájosságoddal és kedvességeddel mindig célt érsz, ez segítségedre lesz utad során. Ám ha „csak” a család a karriered az is nagyon nagy cél tud lenni.


   


   


   

  előzmény:
  mamóka67 (15708)
  2017-01-23  14:09
 3. mamóka67
  Offline
  2017. január 23. 14:0915708.

   


  A Felszálló Holdcsomópont a képletedben arra buzdít, hogy oldd fel magadban a görcsös kapaszkodást és szorongást. A múlttal bizonyos esetekben szakítanod kell, mert részese kell, hogy legyél, a céljaid megvalósítása érdekében a változásoknak.  A kételkedést az okozza nálad, hogy előző életedben a birtoklási vágy volt a legfontosabb az életedben, ez pedig megakadályozta a szellemi és érzelmi fejlődésedet. Az érzelmi része még erre az inkarnációdra is átterjedt karma formájában, és bizony több témában is bizonytalanságot szülhet nálad. Én úgy látom, hogy változtathatsz az életeden, kipróbálhatsz új dolgokat, hobbit, tanulmányt, szakmát –de ez csak megerősít abban, hogy a művészetet, mely alap tulajdonságod, válaszd. A Skorpióban álló Felszálló Holdcsomópont azt mutatja, hogy szokatlanul sokszor kell változtatnod az életmódodon, de mindig talpra állsz, mert kitartásod rendkívüli. Egy idő után elkezdted taposómalomnak nézni amit csinálsz, és érdekelni kezd a pszichológia és a saját személyiséged megismerése. Ez ugyan ösztönözhet szakmai váltásra, de az alapvető célodat a művészetek területén kell hogy megvalósítsd. Minden mást is kipróbálhatsz – mint a képleted is mutatja – mert a hivatásod nem zárja ki azt, hogy másba is belekóstolj.


   

  előzmény:
  mamóka67 (15707)
  2017-01-23  14:08
 4. mamóka67
  Offline
  2017. január 23. 14:0815707.

   


  Lic015 útkereséséhez szeretnék pár mondatot hozzáfűzni.  Leginkább az MC és a Holdcsomópontok adnak tájékoztatást, és ezek fényszögei és kozmikus helyzete.


   


  A tudatosan élő  ember önnön Hold-erejét inspirációként éli meg arra, hogy újra és újra hozzáigazodjék az élet változásaihoz, mégpedig anélkül, hogy közben céljait szem elől vesztené.


   


  Ha tudatosan készülsz valamit megvalósítani az életedben, de útközben elbizonytalanodsz, minden esetben irányt mutat a horoszkópod. Alapvetően a 11. házban álló Napod és a 9. házban lévő Holdad, a közösséghez való viszonyodat is meghatározza.  Álmaid és céljaid ennek a konstellációnak alapján elsősorban másokkal közösen valósítható meg, te nem vagy egy „magányos harcos”, ezért elsősorban ebben kell gondolkodnod. A Szűz Napoddal és a Rák Holdaddal te érzékeny, tettre kész, munkaszerető és konzervatív egyéniség vagy. Tudsz készíteni terveket, és meg is tudod valósítani, nem kellene félned és aggódnod attól, hogy nem az utadat járod.  A horoszkóp ehhez segítséget ad számodra.


  folyt

  előzmény:
  Lic015 (15706)
  2017-01-22  17:46
 5. Lic015
  Offline
  2017. január 22. 17:4615706.

  Kedves TündérPanna! 


  Idáig minden 100%osan igaz, amit a személyiségemről és a családomről is irtál, minden részlet. Ami leginkább nehézséget okoz nekem az az útkeresés, az életcélom megtalálása. Alapvetően művészi beállítottságú vagyok, (ahogy azt említetted is : ), és szinte minden művészeti ágat, legyen az rajz, festészet, tánc, zene nagyon szeretek és azt mondják hogy van is érzékem szinte mindegyikhez. Most művészeti szakon tanulok az egyetemen, de még nem érzem igazán hogy 100%osan azt csinálok amit szeretnék. Ugyanis van valami, amivel teljes mértékben azonosulni tudok és mindennél jobban szeretek, de szinte lehetetlen lenne megvalósítani, és ezért harcban állok magammal és a többiekkel a mindennapokban. Az élehivatásommal kapcsolatban mit tudtatok még kiolvasni? Illetve mi az, amit karma szinten fel kéne oldanom? Nem tudom pontosan hogy mi mindent lehet kiolvasni egy horoszkópból, de ez az irány érdekelne még.

 6. TündérPanna
  Offline
  2017. január 22. 17:4415705.

  A karma valójában egy energia blokk. Előző életeink többnyire negatív eseményei kódolják bele a tudatalattinkba. Nagy eséllyel nem emlékszünk előző életeinkre, de a tudatalattink emlékszik és dolgozik. Bizonyos élethelyzetekben, időszakonként a tudatalattink fellökdös képeket (akár tényleges képek formájában, vagy érzések, gondolatok, álmok formájában), amik valójában az előző életeink eseményei, előző életeinkben elakadt energiák, nem másért csinálja ezt a tudatalatti, mint azért, hogy oldjuk fel ezeket! Az igazi cél az lenne, hogy teljesen tisztán, felszabadultan, elakadt energiák és blokkok nélkül tudjunk élni. Mert milyen hülyén hangzik már az, hogy a mostani életedet olyan dolgok befolyásolják, amik pl. a lelkeddel történtek több száz évvel ezelőtt?! Márpedig a karma így működik.


   


  Ezért tárjuk fel előző életeinket, sok, mostani életünkben felmerülő problémánk forrását megtalálhatjuk előző életeinkben. Addig, amíg a karmát nem oldjuk, addig ismétlődnek a hasonló jellegű negatív események életeink során újra és újra.


  Szemléltetve, ha így könnyebb esetleg elképzelni: Képzeld el a lelkedet, amire kis hátizsákok/batyuk vannak felakasztva, Pl: előző életed végén meghalsz, a lelked kilép a testedből, a ráakasztott kis hátizsákokkal együtt, amik attól függően, hogy hány darab van és milyen súlyosak előbb-utóbb visszahúzzák a lelkedet újra egy földi életbe. Valójában mindezt azzal a céllal, hogy pakold már le ezeket a hátizsákokat. Természetesen a batyuinkat le is tudjuk pakolni, és természetesen újabb batyukat is tudunk szerezni életeink során.  


   


   

 7. TündérPanna
  Offline
  2017. január 22. 16:5015704.

  Kedves Lic015,


  Karmád szempontjából, ha megnézzük a Szaturnuszt ami a Halakban áll az 5. házban, az analóiában van a Bakban álló Neptunusszal (3-as ház)  (vagyis ugyanarra a karmára utalnak): Olyan előző életkre lehet ezekből következtetni, ahol nem volt meg a szülő-gyermek kapcsolat, illetve hiányt szenvedhettél párkapcsolatban. Ez a mostani életedre olyan hatással lehet, hogy lehetséges nem tudsz olyan bensőséges kapcsolatot kialakítna a szüleiddel, amilyenre a lelked mélyén vágynál, vagy pedig túl szoros kapcsolatban vagytok, és hasonló problémáid lehetnek a párkapcsolat területén is. A Szaturnuszi karma az ember életében 30 éves korig hat romboló jelleggel, tehát rendszeresen ütközöl akadályba, úgy érezheted, hogy ahhoz, hogy egy jó párkapcsolatot kialakíts Neked 4-szer annyit kell tenned, mint másoknak. A Szaturnuszi karma visszahúzódik az ember 30 és 35 éves kora között, majd 35 éves korunktól érezhető enyhülést hoz. Ez természetesen, nem azt jelenti, hogy 35 éves korodig nem lesz kapcsolatod (főleg mivel a Szaturnusz kap kedvező fényszögeket pl. a Holdtól, ill Jupitertől, Marstól is), csak nehézségek lesznek sajnos ezen a területen, több energiát kell befektetned, lelkileg meg kell erősödnöd, hogy az adódó csalódásokon ügyesen túllépj és mindig menj tovább.

 8. TündérPanna
  Offline
  2017. január 22. 16:1915703.

  Az utóbbi fejtéshez felhasználtam Bábity Richárd tananyagát (az írásomban Ricsiként utaltam rá, csak elfelejtettem hivatkozni rá) 

 9. TündérPanna
  Offline
  2017. január 22. 16:1715702.

  Kedves Lic015,


  Az IC-d a Bakban áll, amiből arra lehet következtetni, hogy nem egy könnyed gyermekkorod volt. Szigorú szabályok lehettek, keretek közé voltál szorítva, nagyon korán fel kellett nőnöd, ennek lehet, hogy volt valami konkrét oka, de az is lehet, hogy valamiféle belső ösztönből döntöttél úgy, hogy egy kicsit koravén minifelnőttként keztdtél viselkedni. A családon belül komoly tradíciók érvényesülhettek, keretrendszer volt. Valószínű nagyon korán megtanultad, hogy csak magadra számíthatsz. Én, személyszerint egy kicsit olyan örömtelen gyerekkornak látom a Te gyerekkorodat.


  A Hold utal anyukádra: alapvetően Ő egy igazi anya, feleség típus, aki fő felaadatának tekinti az otthonteremtést, és ügyesen koordinálja a családját, de a Holddal együttáll a Mars, ami bezavar egy kicsit a képbe, olyan mintha néha tiltakozna ezellen a szerep ellen, és küzd, harcol kellene. Viselkedhet aká mártírként is, aki hangoztatja, hogy mindent feláldoz a családjáért. Vagy másik aspektusában a magányos harcos képébe bújik, aki olykor szenved a saját családon belüli szerepétől. 


  A Nap jelöli az apukádat: Valószínű egy ügyes és kulturált apukáról van szó, aki szorgalmas, valószínű sokat dolgozik. A képletedből én arra következtetek, hogy anyukád lehet a családon belül a dominánsabb. Az apukáddal való kapcsolatod lazább, mint anyukáddal, apukáddal tudsz barátként/haverként beszélgetni.  


  Üres IV-es ház (nincs benne bolygó): Nem kapsz olyan építőkockákat a szüleidtől, amit fel tudnál használni a saját életed építéséhez, az életed első felében csak úgy hömpölyögsz, sodródsz az életben az árral. 28-32 éves korod körül van egy megtekeredésed, kialakul egy feszültség, bepánikolsz, ficánkolsz, mert úgy érzed, nem tudod merre van az előre… ahogy enyhül a pánikod, el kezded látni a valós önmagadat, kezded megfogalmazni az igényeidet: Jöjjön már a pasi, Legyen már családom, Legyen jó munkám, stb… Egyszer csak átszakad az energia és 35-40 között minden beáramlik gyorsan az életedbe. Főnixmadár effektus történik. Az ilyen típusok általában 40-42 éves korukban körbenéznek és rájönnek, hogy minden megérkezett az életükbe, amit akartak. Az írja a Ricsi, hogy az ilyen típusok 35 éves korukra már nagyon belefáradnak az életükbe, ezért meg kell nyugtatni őket, hogy az életük második felében minden megérkezik, amin életük első felében göcsöltek. Türelmet kell javasolnom!


   


  Ha üres a IV-es ház, és nincs fényszög kapcsolat a Nap és a Hold között: Gyakori az avatár effektus. Tehát az egyik szülő nem tudta megélni önmagát az élete első felében, ezért az energiája 95%-át átnyomja a gyerekébe (olyan, mintha csoport idegen vért adna neki) és szeretné, ha a gyereke elérné azt, amit neki nem sikerült, a maradék 5% energiájából, amit meghagy magának abból figyeli, hogy muzsikál a gyerek. Ezzel a szülő jót akar, de közben lehet, hogy elrontja a gyerek életét. Nem biztos, hogy ez megtörténik a Te életedben, de a 2 jelölőd megvan hozzá, ezért erre figyelni kell, meg kell vizsgálni, hogy ez történt-e. És arra is, hogy Te is hajlamos lehetsz, hogy avatárt csinálj a saját gyerekedből!


   


  Mars a Rákban: 4 dologra utal:


  -         Fiúnak vártak, (ezt nem feltétlenül vallják nekünk be!) ami miatt megborul az energiarendszer, és vagy úgy reagálsz, hogy DE ÉN NEM VAGYOK FIÚ, ezzel beintesz a szülőknek, vagy azonosulsz a fiús szereppel és fiúsan viselkedsz gyerekként, ezzel meg magadnak intesz be!


  -      Lehet, hogy hirtelen felindulásból elkövetett aktusból fogantál


  -      Az anyukádat érhette valami baj a terhessége alatt, betegség, műtét, baleset, esetleg bántalmazás.


   


  -      Nem voltak házasok a szülők, amikor megfogantál


   


   

  előzmény:
  TündérPanna (15701)
  2017-01-22  14:18
 10. TündérPanna
  Offline
  2017. január 22. 14:1815701.

  Kedves Lic015 (Alice)


  Ami a képletedből első ránézésre kiderül, hogy alapvetően érzelmi beállítottságú ember vagy. Nagyon érzékeny és mély érzésű, aki hajlmaos mindent nagyon a lelkére venni. Emellet van gyakorlati érzéked is, a mindennapi dolgokat azért ügyesen/gyakorlatiasan intézed. Amit mindenképpen tanulnod kellene az életedben (Tűz jegyben sajnos nincsen bolygód) hogy legyél optimistább, meg kell tanulnod lelkesedni, pozitív energiákat mozgósítani, lendületesebbnek lenni, merészebbenk, néha akár vakmerőnek is. Tanulnod kellene a kezdeményezőkészséget, a nyílt kommunkációt, szükséged lenne egy kicsit több önbizalomra, és elhinni, hogy Neked is lehetnek jó ötleteid, amit bátran ki lehet kommunikálni a külvilágba.  


  Mérleg az Aszcendensed, amihez nagyon közel áll a Vénusz bolygó, én ebből arra következtetek, hogy biztosan nagyon szép vagy :) Ügyes vagy, szép vagy, fiatal vagy, hát legyen csak önbizalmad :)  


  Személyiséged megnyerő, áltlában szimpatikus vagy másoknak. Szerintem lehet valamilyen művészi hajlamod, lehet, hogy fogllkozol művészetekkel, vagy lehet valamilyen kreatív-művészi hobbid. Nagyon megértő vagy másokkal szemben, és szeretd ha ezt viszonozzák is feléd. Csak akkor érzed igazán jól magad, ha harmonikus környezetben vagy, ahol béke van, mindenki jószándékú, nem bírod a feszültséget, h stressz van valahol, Te azt hajlamos vagy magadra rántani és ezzel már el is romlott a kedved. Nagyon érzékenyen reagálsz a külvilág ingereire. A nézeteltéréseket, konfluiktusokat kerülöd. Ha a környezetdben békétlenség van, hajlamos vagy a békebíró szerepé magadra ölteni. Egyébként szakmádban is lehetséges, hogy a jog, igazságszolgáltatás irányába indulsz el.  


  Kedves személyed miatt, sok barátod van, akkor érzed magad a legkiegyensúlyozottabban, ha Ők körbevesznek Téged. 


  A Napod a SZűzben áll, ez ad Neked józan ítélőképességet és gyakorlati érzéket az élet mindennapi dolgaihoz. Emberséges vagy, viszont maximalista is magaddal és sokszor a környezeteddel szemben is. Segítőkész vagy, inkább csapatban szeretsz munkálkodni, akkor is szívesebben foglalatoskodsz az apró részletekkel a háttérben. Amiben nagyon ügyes vagy, hogy nagyon jól átlátod a helyzeteket, ráfókuszálsz a problémára és rögtön a megoldáson töröd a fejed, kiváncsiságod és józan ítéleteid révén gyakran elsőként oldasz meg olyan feladatokat, amik mások számára teljesen homály. 


  A Holdad a Rákban áll, együttállásban a Marssal: Akkor vagy a legboldogabb, ha a szeretteid körében lehetsz, családcentrikus vagy. Szeretsz gondoskodni másokról. Amire oda kell figyelned: sokszor túlérzékeny lehetsz, erős kedélyingadozásaid lehetnek, néha akár dühkitöréseid is lehetnek, és rossz pillanataidban féltékeny és sértődékeny vagy. Ha képes vagy kontrollálni saját magadat és uralkodni az érzelmeiden, akkor egy nagyon bátor harcos kis amazon válhat belőled, aki messzire eljuthat.

  előzmény:
  TündérPanna (15699)
  2017-01-21  20:48
 11. TündérPanna
  Offline
  2017. január 21. 20:4815699.

  Kedves Alice, Te következel a fejtések sorában, kérlek kövesd a topikot, gondolkozz, van-e esetleg valami kérdésed, és a fejtés során légyszi néha jelezz nekünk vissza! 


  Ha még csatlakozna valaki a fejtéshez, adatok: 1994. 09. 01. 10.00 Bp

  előzmény:
  Lic015 (15643)
  2017-01-17  10:26
 12. NellyAndIstván
  Offline
  2017. január 21. 19:4615697.

  Kedves Tündér Panna! Nagyon szépen köszönjük az elemzést.

  előzmény:
  TündérPanna (15694)
  2017-01-21  16:21
 13. TündérPanna
  Offline
  2017. január 21. 19:3215696.

  Köszönjük szépen a visszajelzést, Mamókáé az érdem Ő készítette a Te elemzésedet. 


  A 14.30-as időpontot vettük alapul.

  előzmény:
  Daisy48 (15695)
  2017-01-21  18:22
 14. Daisy48
  Online
  2017. január 21. 18:2215695.

  Nagyon szépen köszönöm. Ez is telitalálat.


  Ilyen pontos sors elemzést még nem kaptam soha.


  Ha nem veszed rossz néven még egyet szeretnék kérdezni, hogy pontosan milyen időpontot vettetek a születési időmből, mert percre pontosan nem tudtam megadni. Legalább megtudnám hogy ténylegesen mikor születtem hogy ilyen pontos elemzést adtatok.

  előzmény:
  TündérPanna (15692)
  2017-01-20  18:14
 15. TündérPanna
  Offline
  2017. január 21. 16:2115694.

  Kedves NellyAndIstván,


   


  Komoly jövendölésekbe nem igazán szoktunk belefolyni, bizonyos jövőbeli bolygó, illetve energia hatásokról írok azért Nektek, de én jósolni nem szoktam :)


  Ami István képletéből kiderül, hogy az anyagi dolgokhoz jó érzéke van, feleősségteljesen kezeli pénzügyeit. Nem kockáztat. Biztonságra, stabilitásra törekszik. Az is valószínű, hogy fél a szegénységtől, ezért mindig igyekszik bebiztosítani a jövőjét. Ami színezi viszont ezt a képet, hogy mindemellett anyagi függetlenségre törekszik, nem akar függni semmitől és senkitől anyagliag, és gyakorlatilag a pénztől sem akar függni. Ez a kettősség valószínű többször is megjelenhetett az életében, olyan formában, hogy ingadozó anyagi helyzetei lehettek, egyszer fent, egyszer lent.


  Hogy mire lehet számítani? A Tranzit Jupiter (jelenleg a Mérlegben, majd a Skorpióban)  2017. 11. 06-ig István X-es házá halad át, ami a karrier háza, ez az időszak kifejezetten alkalmas arra, hogy megtalálja álmai munkáját/tevékenységét, amit lelke mélyén szeretne csinálni, ezáltal anyagi haszonra is szert tehet, ez egy jövedelmező időszak lehet.


  Mindemellett a Tranzit Plútó, 2017. 03. 29-én belép István 2-es házába, ami az anyagi javak háza, tehát ettől a dátumtól, kérlek Titeket, hogy ne bonyolódjatok kétes ügyletekbe, és semmiféle rizikós, kockázatos ügybe/üzletbe ne folyjatok bele, sem szerencejáték, sem pilóta játék, stb... mert a Plútó nem kegyelmez, ahol kicsi esélye is van a bukásnak, a Plútó elintézi.


   


   

  előzmény:
  NellyAndIstván (15693)
  2017-01-21  08:22
 16. NellyAndIstván
  Offline
  2017. január 21. 08:2215693.

  Kedves Tündér Panna! István anyagi helyzete, hogy alakul illetve alakulhat?

  előzmény:
  TündérPanna (15690)
  2017-01-20  18:07
 17. TündérPanna
  Offline
  2017. január 20. 18:1415692.

  Kedves Daisy48,


  A képletedből a következő szervekre érdemes kiemelten odafigyelni az egészséged érdekében: a nyak felső része, száj, szájüreg, garat, mandulák, a torok felső része és az ott található nyirokmirigyek, a bőr felszíne, húgyutak, húgyhólyag, külső nemiszervek, szemek, mellek, gyomor és méh.

  előzmény:
  Daisy48 (15664)
  2017-01-18  15:02
 18. CsiriBiri93
  Offline
  2017. január 20. 18:0915691.

  Sziasztok,


   


  Panna bátorított, hogy kérjem Tőletek a párom fejtését is, természetesen sorbanállással.


  1975.02.20. 7:55, Budapest.


  Nagyon köszönöm előre is!


  CsiriBiri93

 19. TündérPanna
  Offline
  2017. január 20. 18:0715690.

  Kedves NellyAndIstván,


  Most, hogy már sok mindent tudunk Istvánról, kérlek írjátok meg milyen témák érdekelnek még, amiről nem esett szó?

  előzmény:
  NellyAndIstván (15688)
  2017-01-20  15:20
 20. TündérPanna
  Offline
  2017. január 20. 17:0915689.

  A képletében is 2 gyerek energia van!  (szerintem egy fiú és egy lány...)

  előzmény:
  NellyAndIstván (15688)
  2017-01-20  15:20
 21. NellyAndIstván
  Offline
  2017. január 20. 15:2015688.

  Kedves Tündér Panna!  Volt egy családi jelenés, majd 100 évvel ezelőtt és István megtette, elzarándokolt. Rendőr volt, a bőrén érezte, hogy el kell mennie 2010-ben nyugdíjba. Megérezte. Volt egy válása, mindent bukott. Két gyerek maradt ott.

  előzmény:
  TündérPanna (15685)
  2017-01-20  09:17
 22. NellyAndIstván
  Offline
  2017. január 20. 10:5815687.

  Amit tudunk, hogy van egy anyai nagymama és egy apai dédmama, akik hatással vannak rá a múlton keresztül. A gyermekkorban későn lett meg az otthonuk.

  előzmény:
  TündérPanna (15685)
  2017-01-20  09:17
 23. NellyAndIstván
  Offline
  2017. január 20. 10:5315686.

  Kedves Tündér Panna! Amit tudunk, az Édesanyja mesélt az Istvánnak egy történetet Mózes idejéből, ami ott történt meg és ,ami elvitte őket onnan ide. Természetesen az idők során többször leszülettek már, de csak arról van némi ismetetük.

  előzmény:
  TündérPanna (15685)
  2017-01-20  09:17
 24. TündérPanna
  Offline
  2017. január 20. 09:1715685.

  István MC-je a Mérlegben áll


  (itt azért elmesélem Nektek, hogy a Mérleg Mc-nél én mindig egy fehér köpenyes kozmetikust látok magam előtt, ezt most természetesen a vicesség miatt írom, István biztosan nem kozmetikus :)  )


  Na, viccet félretéve a Mérleg MC akkor is olyan munkákat jelez, ami a szépséggel, harmóniával, esztétikával függ össze, én a férfiaknál tudok asszociálni akár asztalosra, lakberendezőre, de pl.: olyanra is akinek autó kozmetikája van, vagy aki karosszériás :)


  A Mérleg másik aspektusa az igazságszolgáltatás, jog, lehet ügyvéd, bíró, vagy valamilyen hivatali/közszolgálati személy. 


  A X-es ház a Mérlegben kezdődik, és átnyúlik Skorpióba. A X-es házat úgy nézzük, hogy a X-es ház, mint teljes szakasz, amit az életünkben munkával töltünk, tehát a X-es ház ahol kezdődik ott el kezdünk dolgozni, és ahol a X-es ház véget ér, úgymond ott megyünk nyugdíjba. Ez a szakasz Istvánnál úgy épül fel, hogy az első 3/4 szaksz Mérlegben áll, az utolsó 1/4-e Skorpióban.


  Ebből arra lehet következtetni, hogy az első 3/4-ed Mérleg szakaszban Istvánnak jók a munkakörülményei, kellemes dolgok veszik körül, úgy dolgozik és annyit dolgozik, amennyit Ő szeretne... viszont jellemzően hiányzik sokszor az ambíció.


  A Skorpióba váltásnál történik valami, valamiféle energia beszakad, megunja azt amit addig csinált, vagy úgy alakul, hogy abba kell hagyja, jelentheti a munkahely megszűnését is. Érdekes ez a Skorpió szakasz, főleg, mivel érdeklődtetek István spiritualitásáról. Ahol bevált a X-es ház a Skorpióba, ott el kezdhet ezoterikus, okkult, holisztikus tevékenységgel foglalkozni.  

  előzmény:
  TündérPanna (15684)
  2017-01-19  21:11
 25. TündérPanna
  Offline
  2017. január 19. 21:1115684.

  István IC-je a Kosban van: Ez jelez olyan előző életeket, ahol magányos harcosként/farkasként élt, ahol vagy nagyon kifelé áradó volt, vagy nagyon befelé forduló. Ezt a mintát ismételheti ebben az életében. Ha hajlamos a túlságos kifelé áradásra vagy a nagyon erős befelé fordulásra, az jelzi, hogy működésbe lépett a karma. 


  Itt a fórumon többször szó esett már karmaoldásokról, ha esetleg nem olvastátok, arról is írok még.


  A Kos IC jelzi, hogy a gyerekkorát nem a puha fészek élmény jellemezte, lehetett benne sok költözködés, jövés-menés, bizonytalanság, és talán a szülők között sem volt minden harmonikus. Valószínű korán önállónak kellett lennie, és fiatalkorában korán megfogalmazódott benne, hogy csak magára számíthat.

 26. TündérPanna
  Offline
  2017. január 19. 20:2415683.

  Ne haragudjatok a szét szabdalásért, de máshogy nem tudok ide csatolni semmit....  (Amint normálisan fog működni a fórum, meg fogom próbálni egyben feltenni az egészet)


  Egy részlet így is kimaradt Mamóka fejtéséből, most csatolom:


   


  Két inkarnációd között a lelked a köztes létben a Ras Alhague állócsillagon töltött egy bizonyos időt. Az állócsillagon eltöltött időben a lelkünk „kiképzést” kap, tanulási fázison meg keresztül, hogy magasabb dimenziókban tudjon visszatérni földi életébe.


   A Ras Alhague a Kígyóhordozó feje, az ég gyógyítója Ez a csillag egy kozmikus adatbank, amely az öngyógyító funkciókat segíti elő.  Oda tudsz menni bármikor, ha szükséged van gyógyulásra, meditációval, nincs szükséged beavatott lelkekre.


   A hely olyan AKASA krónika, mely a betegségeinket is őrzi, és ezért is nagyon jól lehet személyes kapcsolatot létesíteni vele. Itt töltik be a lélekbe azt, ami hiányzik belőle, vagy sérült.


   Mivel a Napoddal állt egymás mellett a születésedkor, jelződik, hogy nagyon prominens a képletedben, tehát még ebben az inkarnációdban is gyógyítja a lelkedet.


   A Transzcendens bolygók közül a Chiront emelném ki elemzésre, mert ennek van az egyik legnagyobb jelentősége ebben a képletben.


   Kosban van nálad ez a kisbolygó. Itt a harcos archetípus megtestesítője, valamikor te voltál a „lovag”. Az akaraterőd érvényesítésével, harcokkal éltél. Harcoltál a tudásodért, és azt tűzzel, vassal megvédted. Gyakori ennél a kisbolygónál ebben a helyzetben, hogy üldözték a tanai miatt. A Chiron a képletedben szerzett karmát, konkrétan betegséget jelöl, ami krónikus lehet. Ez a bolygó a sebzett gyógyító, aki mások sebeit gyógyítja, miközben a sajátját nem tudja.


   


   Mivel a IV. Házban, a család házában volt születésedkor ez a kis bolygó, következtetni lehet, hogy te vagy az, aki megtöröd a családodat sújtó átkot, mely valamilyen konkrét (tehát örökölt) betegségre vonatkozik (Ha nincs ilyen betegséged, akkor lelki trauma lehet, de mindenképpen jelződik a képletedben).

 27. TündérPanna
  Offline
  2017. január 19. 20:1915682.

  Mamóka fejtésének 4. része:


   Ha megnézzük az Uránuszt a Mérlegben, attól függően, hogy melyik oldalról nézzük, a jegy gyengíti vagy erősíti az uránuszi tendenciákat, a lázadásra és meggondolatlanságra való hajlamot. Nálad ezeket inkább gyengíti, gyakran a feltörő villámok, amiket az Uránusz okoz, nálad elcsitulnak, és harmóniává szelídülnek. Fejedbe ez a bolygó új, haladó gondolatokat táplál. A választott hivatásodban szabadságra van szükséged, hogy az egyéni elképzelésedet valóra válthasd. Míg ezt eléred, többször robban a karriered, de hamar túllépsz a szakmai tiszteleten, és önmagad főnöke leszel, vagy már most az vagy. Ez a bolygóállás forradalmi újításokat, közéleti szereplést, nyilvános sikereket jelez a munkádban.


  Van az Uránusznak a Holdaddal egy kényszerítő, kemény fényszöge.


  Ez számodra egyfajta kényszeres szabadságvágyat hoz. Megpróbálsz minden témában az életedben egy menekülő utat fenntartani. Nem veszed észre, hogy ez egy komoly kapcsolat rovására is mehet, nem látod világosan, hogy a szabadságunkat a párkapcsolatban is meg lehet tartani anélkül is, hogy a másik sérülne.


  Amikor erősebben hatással van rád ez a bolygó, olyankor könnyen indulatba jössz, érzelmeid ellentmondásosak, erősen ingadoznak, és könnyen ingerelhető vagy. Elégedetlenné válsz a jelennel, és zárkózottá válsz. Szerencsére ezek az állapotok hamar véget érnek.


  Az Aszcendens Nyilas jegye magában hordozza a spiritualizmust, nálad mutatja, hogy előző életedben már gyakoroltad, most csupán csak fel kellene újítanod az ismereteidet.


  Nálad a Nyilas Aszcendenshez Ikrek Deszcendens társul. A Nyilasnak fontos a fény felé törés, optimista, csak a jövő érdekli, jellemző rá, hogy gyakran ő a guru, de a bölcsesség mindenképpen. Az Ikreket csak a jelen érdekli, racionálisan  gondolkodik, felületes, és a tudása horizontális. Már ezen a te példádon is látható, hogy mennyire más, szöges ellentétet vártál magad mellé, aki egy darabig érdekes lehet, mivel más, mint te, de idővel idegesítő, elviselhetetlen lehet a számodra, kivéve akkor, ha a tolerancia és kompromisszum elég a szerelem konzerválására. A Bika lenne jó választás számodra.


   


   

 28. TündérPanna
  Offline
  2017. január 19. 20:1815681.

  Mamóka fejtésének folytatása 3. rész :)


  A Retrográd bolygók annyit jelentenek, hogy a Földről nézve az egyes bolygók néha megállnak a pályájukon előrehaladás közben, és úgy néz ki, mintha visszafelé kezdenének haladni. (ez persze csak látszólagos mozgásuk.)


  Nálad a Merkúrnak volt ilyen „hátráló” mozgása a születésed pillanatában.


  A gondolkodásmódod és a kifejezésmódod egy kissé eltér a hatására az átlagostól. Mások véleményét csak megfontolás után fogadod el. Bár ragyogóan éles elméjű vagy, mégis nehezen veszed át mások gondolatmenetét.


  Elemezgető vagy a Merkúrod miatt, és ha lehet, a szokottnál kissé önelemzőbb is.


  A Júnó aszteroida az értelmes, jelentőséggel bíró, a külvilág előtt vállalt kapcsolatok archetípusa. Megmutatja, hogy milyen párt keres benned a társad, és te hogyan viszonyulsz a társas kapcsolathoz.


  Itt az Uránusz közelsége azt mutatja, hogy a párkapcsolatodban sem hagyod magadat háttérbe szorítani, a kapcsolaton belül is meg akarod őrizni a függetlenségedet.


  Ez a szabadságvágy viszont ellentmond a Júnó társulási és egyesülési törekvéseinek.


  Ezt jól kiegyenlíti a jegy, amiben vannak: a Mérleg. Ez a jegy a társas kapcsolatokat megerősítő, pár nélkül nem létező archetípus, mely segít a párkapcsolatodban az utad során. A hivatalos társad itt a Mérlegben az alkalmazkodó, toleráns és nagyon szép társat keresi benned.


   

 29. TündérPanna
  Offline
  2017. január 19. 20:1615680.

  Mamóka fejtésének folytatása, István karmája szempontjából:


  A Leszálló az Oroszlánban: nagyon szoros családi örökséggel jöttél erre az inkarnációdra, és mindenképpen a karmáid egy része a családra, családalapításra épül. (újabb megerősítés a családdal kapcsolatban). Ez is azt jelzi, hogy ami többször is mutatkozik egy horoszkópban, az a legjelentősebb életfeladatok közé tartozik.


 30. TündérPanna
  Offline
  2017. január 19. 20:1315679.

  Mamóka fejtése (csak én küldöm, mert a technika ördöge tréfálkozik Velünk):


  István képlete a karmái szempontjából.


   


  Szatunusz, a karma ura


  Számodra félelmeket okoz itt az Ikrek jegyében attól, hogy elveszted a szellemi szabadságodat. Sikeresen bele tudsz bonyolódni általa az ellentmondásokba, növeli a határozatlanságodat, ha választásra kerül a sor. Jellemző rád, hogy mindent jobban tudsz, és mindenben kételkedsz. Ezzel a Szaturnusszal lételemed a nyugtalanság, a kíváncsiság és a vágy a vándorlás után. Igazi, végső otthonra csak hosszas kitérők után fogsz találni.


  Előző életeidben az őseid örökké úton voltak, olyan emberek, akik országról országra vándoroltak, és saját szabályaik szerint, a szabályok figyelmen kívül hagyása szerint éltek. Őseid a pillanatoknak éltek, nem gondolva a holnapra, felelősséget nem vállaltak, és ez jelentősen kihat, mint családi karma, a te életedre is


  Karmikus feladatod, otthont kell teremtened, gyökeret ereszteni, nem tudhatom, hogy ezt megtetted-e már. Le kell győznöd azt a vágyadat, hogy a nehéz helyzetekből elmenekülj, és el kell fogadnod azt, hogy tetteidnek következménye lehet. Van a Szaturnusznak a képletedben egy szembenállás fényszöge a Neptunusszal.


  A Neptunusszal megálmodott dolgokat sokszor a Szaturnusz képes megteremteni és megszilárdítani, földi síkra lehozni.


  Meg kell ismerned önmagad korlátait, és áthaladnod azokon, illetve a korlátaid feladása után újakat kell építened. Ki kell nyitnod magadat mások számára ahhoz, hogy az igazi boldogságot megismerd.


  Érdekes állás az, amit összehasonlítok a horoszkópod többi részével. Nem tudom, hogy az alábbiak hogyan illeszkednek az egészbe, de itt a jelentése ennek a karma bolygónak még az is, hogy nyugtalanná, kíváncsivá tesz, és vágyat ébreszt benned a vándorlás után. A Szaturnusz ezeket a bölcs tanácsokat sugallja számodra a horoszkópodban, mint karmikus feladatot.


  A karma asztrológia tanítása szerint az Északi Holdcsomópont a karmikus sorsfeladatainkat jelöli, míg a Déli az eddig összegyűjtött karmikus tudást és tapasztalatokat összegzi.


  A Vízöntőben lévő Felszálló Holdcsomóponttal a sorsfeladatod a mértékletesség gyakorlása, a józan gondolkodás, a közösségi szellem, és a nyugodt élet kialakítása. Cselekedj a saját érdekeidet háttérbe szorítva, önfeláldozóan.


  Karmádat a nagycsaláddal tudnád beteljesíteni ennél a konstellációnál, de abban az esetben is sokat ledolgozol, ha szegény elhagyott gyermekeket istápolsz. A család szükségessége látod itt is felmerül. Úgy tűnik, a karmád szempontjából, ez a legfontosabb számodra.


  Te magad is tudatosan békére, harmóniára és tartós kapcsolatra törekszel.


  Folyt.köv


   


   

 31. TündérPanna
  Offline
  2017. január 19. 20:1015678.

  István felettes énje a Mars bolgyó, ami a Bikában áll a 6. házban: 


  A felettes énünket talán úgy a legkönnyebb meghatározni, hogy Ő a belső hangunk, ami terelget bennünket. Azt a minőségünket mutatja, amit ösztönszerűen csinálunk, tehát amikor megkérdezik tőlünk, hogy miért azt és miért úgy csináltuk, és nekünk az a válaszunk, hogy csak :) na az sokszor a felettes énünk hatása.


  A Mars egy nagyon energikus személyiséget ad. Hajlamos a magányos harcos, magányos farkas, magányosan küzdő jellegeket magára venni. Kezdeményező, sokszor hirtelen és meggondolatlan. Gyakran nyers, és vehemens. Előfordulhat, hogy nem tud parancsolni az indulatainak. A Bika jegy és a 6-os ház miatt a Marsikus jellegek erősen hatnak a gyakorlati dolgaiban, a mindennapi élete napi rutinjában, és a munkában. Pl: Ő az a típus, aki nagyon gyorsan elveszti a türelmét, amikor sor van a postán, és 15 percig kell sorba állni, hogy egy csekket befizessen.


  A 6-os ház az egészség háza is, így a Marshoz tartozó testrészekre különösen vigyáznia kell: Fej, orr, fül, agy, vér, vérnyomás, szemek, száj, fogak. 

  előzmény:
  TündérPanna (15676)
  2017-01-19  19:39
 32. TündérPanna
  Offline
  2017. január 19. 19:3915676.

  Kedves NellyAndIstván,


  István Napja a Kosban áll, Aszcendense Nyilas, Holdja a Rákban:


  István a Kos Napja miatt egy igen energikus, aktív, magabiztos, életszerető ember. Szeret mindenben első lenni, szereti versengést, mondhatni lételeme ez. Türelmetlen és nyughatatlan, ami rányomhatja az emberi kapsolataira is a bélyegét, mivel a Nap a 3. házban áll. Szereti a kihívásokat, negatívuma lehet, hogy sok mindent csak addig csinál, amíg lát benne kihívást. Alapvetően egy nagyon bátor emberről beszélünk, aki látszólag semmitől sem riad vissza. Bármilyen helyzteben szívesen az élre áll, és vezeti a csapatot, az alárendelt szerepet nem igazán ekedveli, igyekszik is úgy intézni az életét, hogy ne kelljen alá rendelődnie.


  A Nyilas aszcendense ad neki jó sok optimizmust és lelkesedést, viszont analóg abban a Kos Nappal, hogy hajlamos csak addig csinálni valamit, amíg érdekli, amíg fantáziát lát benne. Nyilas aszcendense miatt társaságkedvelő, mozgékony. Igencsak szókimondó, amivel olykor meglepheti környezetét. Mindig új felfedezések után kutat, nagyon kiváncsi természet. Jellemzően rengeteg ismerőse van, de igazán mély barátai csak kevesen. Gyakran segít másokon, főleg a nálánál gyengébbeken, erre valamiféle belső késztetése van, hogy a gyengébbeket védeni és segíteni kell. Fontos számára az éltében a szabadság, kapcsolataiban is ez szempont, általában később horgonyoz le egy társ mellett az ilyen típus.


  A Rákban álló Holdja miatt egyébként egy mély érzésű emberről beszélünk, de az igazán mély érzéseirők kevesen tudnak. Fontos számára a család, a gyerekei, szeret gondoskodni másokról. Fogékony alkat, könnyen megérzi mire van szüksége a társának, gyermekeinek, családjának. Családcentrikus alkat, büszke a szeretteire. Jó a memóriája, figyelni kell nála rra, hogy könnyen bele lehet gázolni a lelkébe, könnyen megsértődik, és a sebeket nehezen felejti el.


   

  előzmény:
  TündérPanna (15675)
  2017-01-19  19:20
 33. TündérPanna
  Offline
  2017. január 19. 19:2015675.

  Kedves NellyAndIstván, 


   


  Az elejéről indulunk, a fejtésnek van egy felépítése, ahhoz próbáljuk tartani magunkat mindannyian, mert különben káosz lesz, illetve Ti sem feltétlenül látjátok át, ha csapongunk, ezért az alapoknál kezdjük és onnan építkezünk!


  Menet közben figyelni fogunk a kérdésekre is természetesen! 


   

  előzmény:
  NellyAndIstván (15674)
  2017-01-19  19:16
 34. Penelopé
  Offline
  2017. január 19. 19:1215673.

  Szia !


  Ha nem haragszol akkor nem szeretnék rögtön a közepébe vágni a fejtésnek.  Mert úgy talán nem is annyira érthető. Igyekszem úgy fejteni a képletet, hogy a kérdésedre majd választ kapj. A háttérben dolgozom és hamarosan kimásolom a  fórumra is.


  Én úgy érzem a karmától nem kell félnünk. Meg kell ismernünk magunkat és utunkat.
  Amennyiben 3 tényező jelen van egy egy szituációban akkor tudhatjuk, hogy karmikus tudatalatti minta az amivel szemben állunk.  ismétlődő
  romboló
  minket irányító

  Ha ezek egyszerre vannak jelen, akkor nem a külvilágban kell keresnünk a megoldást. Bennünk van a megoldás kulcsa. Kitérek majd erre is.


  Feladat feltérképezni az adott mintát. Fontos végiggondolni életünk eseményeit, hol találunk ilyen ismétlődéseket. Hasznos lehet erre  ha van naplónk.

  előzmény:
  NellyAndIstván (15668)
  2017-01-18  21:15
 35. TündérPanna
  Offline
  2017. január 19. 18:5915672.

  Kedves Topikosok,


  Valami gond van itt az nlc-n, valami rendszer hiba lehet, mert délután óta kisérletezünk Mamókával, bemásolni ide Mamóka fejtését, amit Istvánnak készített... de nem engedi a rendszer... 


  Már kiraktam wordbe, vissza ide, és 3 böngészővel is megpróbáltam, de nem megy...


  Tüelmet kérünk! 

 36. TündérPanna
  Offline
  2017. január 19. 09:5115670.

  Igen-igen, István fejtését csináljuk... Mamóka is fog benne segíteni! :) Én is jövök ma!

  előzmény:
  Penelopé (15667)
  2017-01-18  20:59
 37. NellyAndIstván
  Offline
  2017. január 18. 21:3515669.

  A negatív karmát hogyan tudja illetve merre induljon el. Milyen lehetőségei vannak? 

  előzmény:
  NellyAndIstván (15668)
  2017-01-18  21:15
 38. NellyAndIstván
  Offline
  2017. január 18. 21:1515668.

  Kedves Penelopé!  A képletben milyen pozitív rész van, ami a karmára hat? Pl. Utazás...gyerekek mennyi látható? A spiritualitás terén merre menjen, induljon el?

  előzmény:
  Penelopé (15667)
  2017-01-18  20:59
 39. Penelopé
  Offline
  2017. január 18. 20:5915667.

  Szia !


  Igen , Úgy látom TündérPanna leveléből, hogy vele folytatjuk. De alkalmazkodom ha másképp döntötök. :)


   

  előzmény:
  NellyAndIstván (15666)
  2017-01-18  20:03
 40. Penelopé
  Offline
  2017. január 18. 19:2815665.

  Szerbusztok !


  Itt vagyok, és most már be tudok kapcsolódni a fejtésekbe, csak az év eleje sok túlórával indult. :)


  Akkor nézem a


  8/  Szaturnusz és Plútó, mint fékek.


  11/ Retrográd személyes bolygók (ha vannak), karmikusan sérült, befelé ható tényezők.


  12/ Deszcendens és uralkodója; Vénusz és Júnó összehasonlítása, a párkapcsolati elvárások.


  13/ A Deszcendens közeli és VII. házas bolygók: amit csak a társon keresztül lehet megélni.


   


  19/ A Szaturnusz kozmikus helyzete: a tudatos szorongások jellege és életterülete.


  Szép Estét !


   

  előzmény:
  TündérPanna (15662)
  2017-01-18  10:24
 41. Daisy48
  Online
  2017. január 18. 15:0215664.

  Nagyon szépen köszönöm Mamóka. Amit kiolvastál belőlem az mind igaz. Végre egy igazi. 


  Ha még egyet kérhetnék az az egészségemre vonatkozna.


  Köszönettel: Daisy 48

  előzmény:
  mamóka67 (15647)
  2017-01-17  14:19
 42. CsiriBiri93
  Offline
  2017. január 18. 12:0815663.

  Nyergeljetek nyugodtan a többi fejtés világába! Mégegyszer hálásan köszönöm, és lelkes olvasótok maradok.

  előzmény:
  TündérPanna (15662)
  2017-01-18  10:24
 43. TündérPanna
  Offline
  2017. január 18. 10:2415662.

  Kedves CsiriBiri,


  Azt szeretném kérdezni, hogy vane még olyan téma, ami érdekelne a Ksifiaddal kapcsolatban? -ha igen írj, mert most jó sokan vagyunk itt, azt még megnézzük, és nyergelünk át István képletére.


   


  István képletében Penelopé ígérte, hogy fog Nekem segíteni, de ha bárki besegíteni: István, 1972. 03. 23. Budapest, 00.15


   


  István után következik: Lic015 1994. 09.01. Budapest 10.00


   


  Mamóka volt olyan kedves, hogy Daisy képletét már csinálja, Daisyt kérjük, hogy jelezzen vissza, mely téma érdekli önmagával kapcsolatban és azt is megnézzük!


   


  Szép Napot Nektek!!


   


   

  előzmény:
  CsiriBiri93 (15659)
  2017-01-18  08:34
1 2 3 4 5