Asztrológiai jegyek és karmák

mamóka67
Létrehozva: 2008. március 30. 08:11

Többen kértétek, hogy írjak az asztrológiai jegyekről, hogyan áll össze egy horoszkóp képlete, hol látható benne a karma?

Kérdéseitekre szívesen válaszolok, amennyiben tudok és az időm is engedi.

16014 hozzászólás
 1. angyal46
  Offline
  2017. május 25. 05:3416014.

  mamóka nagyon szépen köszönöm.


  Mostanában sokat olvasgatok itt a neten a horoszkópokról,bolygókról.Azt olvastam,hogy a chiron bolygó helyzete is fontos egy képletben.Megkérdezhetem,hogy nálam hol található?Szeretném még megkérdezni,hogy ebben az életemben fogok-e találkozni az ikerlángommal?Egyáltalán meg fogom-e tudni azt,hogy ki ő?És még egyet szeretnék kérdezni,ami a legfontosabb,hogy látsz-e valami utalást arra,hogy pozitívan változik a kapcsolatom a lányommal a közeljövőben? Előre is köszönöm. :)

  előzmény:
  mamóka67 (16013)
  2017-05-24  18:22
 2. mamóka67
  Offline
  2017. május 24. 18:2216013.

  Képletedben a Hold-Jupiter harmónia, nagy célok gyakorlatban való megvalósításának lehetőségét jelzi. Ez a lehetőség a munkahelyen érhet még ebben az évben. A Mars és Vénusz nálad mutat egy jövendő kapcsolat lehetőségét, van valaki, aki szívesen lenne a barátod, de te most inkább a családod boldogulásán dolgozol, annak ellenére, hogy mágnesként vonzod az ellenkező neműeket. J Ezért nincs kizárva egy váratlan szerelem sem.


  Az anyagi helyzetedben nem látok közeli változást, minden a munkahelyed sikerének a függvénye. A 8. Ház most örökséget mutat, de ez sem azonnal történik meg.

  előzmény:
  angyal46 (16012)
  2017-05-24  14:53
 3. angyal46
  Offline
  2017. május 24. 14:5316012.

  Mamóka nagyon szépen köszönöm!Teljesen igaz,amit írtál! Van egy olyan érzésem,hogy te nem csak asztrológiai képletet tudsz olvasni! Azt szeretném kérdezni tőled,hogy látsz-e olyat a képletemben,valamelyik életterületen esetleg változást,fordulatot.Az anyagi helyzetem változása is érdekelne. Segítőket látsz-e esetleg.Földi vagy Égi. Köszönöm előre is.

  előzmény:
  mamóka67 (16011)
  2017-05-24  14:13
 4. mamóka67
  Offline
  2017. május 24. 14:1316011.

  Folytatom a karma jelölőkkel.


  A karma asztrológia tanítása szerint az Északi Holdcsomópont a karmikus sorsfeladatainkat jelöli, míg a Déli az eddig összegyűjtött karmikus tudást és tapasztalatokat összegzi, amelyeket bázisként, hídfőállásként kell felhasználnunk.


  Az Északi holdcsomópont az új perspektívákhoz és a jövőorientációhoz és a fejlődés útjaihoz kapcsolódik. Azokat az új okokat jelzi, amelyeket a mostani életünkben létesíthetünk, hogy azok majd a kívánt okozatokat idézzék elő.  A Déli holdcsomópont a múlthoz való kötődéshez, a berögződésekhez és a megoldatlan problémákhoz kapcsolódik szimbolikusan. A régi, „örökölt” vagy karmikusan kapott tehetségeket is jelenti, és mindent, amit a jelenlegi életünkbe magunkkal hoztunk. A régi, korábban létesült okokat jeleníti meg, amelyek a mostani életünkben már okozataikban mutatkoznak meg.


  A te képletedben az Északi a Rák jegyében, a Déli pedig a Bak jegyében volt a születésed pillanatában.


  A Bak, mint jegy büszke, akarnok és számító. Ez te voltál előző életedben. Keménységeddel sokszor magadnak okoztál nehézséget. Ennek a jegynek a témáját hoztad magaddal, és ezeken kell túllépned, mert hátráltatják a fejlődésedet. Nem kell mindent elvetni megfontolás nélkül, a karmikus tudást és a pozitív tapasztalatokat természetesen tovább kell vinned, amíg el nem éred a célt: az Északi Holdcsomópont jelölte tudást, amit a Rák jegyében jelölt ki számodra a felettes éned.


  Az nem könnyű feladat, hogy az Északi és a Déli Holdcsomópontot tengelyként működtesd. Csak akkor leszel képes a sorsfeladatodat felvállalni, ha előbb tisztázod, hogy mit hoztál magaddal, mi az, amit érdemes megtartanod, és mi az, amit el kell engedned.


  A Bak Déli csomópontoddal nagy igényed van a sikerélményre. A barátaid és a családod odaadó támogatását és dicséretét kell magadénak tudnod ahhoz, hogy alkotni tudj, és ez táplálja az önbizalmadat. Amit a Bak jegyből hoztál, a két lábbal a földön állást és önállóságot meg kell tartanod, sőt fejlesztened kell. Mára az Északi csomópontod azt diktálta a Rák jeggyel, hogy törekedtél arra, hogy otthont teremts, szülővé válj.


  Nyitottabbá, befogadóbbá kell válnod. Ki kell, hogy alakuljon a szeretet adása és elfogadása iránti igényed. A Felszálló Holdcsomópontnak az Aszcendensedhez való viszony mutatja, hogy életfeladatoddal szemben pesszimista vagy, és reménytelennek látod. Félsz önmagaddá válni, mert teljesen leblokkolva érzed magadat. Gyakran érezheted azt, hogy a kötelességek és más terhek nem engednek eljutni a lényegeshez. Könnyen visszaesel a régi, legyőzöttnek vélt helyzetekbe, de ezt azonnal el is kell hessegetned, mert sehova nem vezet a jövődet illetően. Gyakran túl sokat követelsz magadtól, ha tudnál egy kicsit lazítani, sokkal könnyebbé tennéd az életedet. Ahhoz, hogy elérd a célodat, a magánéleti boldogságodat, nem csak a bolygóidtól kell segítséget várnod, de magadnak is nagyon sokat kell tenned.


  A Hold- Plútó diszharmonikus fényszöge miatt, az a legrosszabb, hogy nem élheted a saját életedet. Mindig mások lesznek azok, akik meghatározzák az életed folyásának eseményeit.
  A Plútóval kapcsolatos tapasztalatok mindig összefüggnek a kötődésekkel és nem ritkán a megszállottsággal is. Hatalmas lelki erők ura, mint a szuggesztivitás, a hipnotikus képességek és kimagasló gyógyító erők ura. Még magadnak sincs erről tudomásod, de az emberek bizonyos része szeretne a barátod lenni, és vannak, akik ebből a célból mágnesként követnek.  


  Tudod, ennek a kis bolygónak a hatására, milyen kiszolgáltatva lenni a legmélyebb félelmeidnek?  A tudattalan elleni harcodhoz minden erődre és elszántságodra szükség van, mert csak akkor tudsz a felszínen maradni, le kell győznöd a lelkedben lakó szörnyet, különben az győz le téged. Ha követed a tanácsomat, és megtanulsz meditálni, abban a meditatív csendben meg tudsz nyílni a legmélyebb megújulásnak.  Kerülnöd kell tudatosan a hirtelen sokk, a feszültség, a hisztérikus kitörések tendenciáit, mert ezek a tudattalan zavarok beárnyékolhatják a lelki világodat, és így az egód összemorzsolódhat.


  Szeretsz álmodozni, másokat elbűvölni, erős benned a szeretetéhség, ez itt a Plútónál is megmutatkozik. Hogy ezt megkapd bármilyen önfeláldozásra képes vagy. Ennél csak a valakihez tartozás igénye erősebb nálad. Életed során többször is átéltél szerelmi bánatot, mert előző életedből áthoztál egy párkapcsolati karmát: Nem voltál hűséges ahhoz, aki téged mindenekfelett tisztelt és szeretett. Ezt a karmát sikerül ebben az életedben ledolgozni, minden jel arra mutat a horoszkópodban, hogy mint már említettem is, párkapcsolatban és családban élj, ahol te magad vagy az, aki összetartod és kiszolgálod ezt a családot. Boldoggá kell tenned magadat, mert csak akkor lesz a környezeted is boldog. Ne szorítsd háttérbe magadat, vedd fel a harcot a Szaturnuszoddal, mert ebben az inkarnációdban ez is feladatod. Többszörösen ledolgozod a „múltadat”, amikor érzelmileg önző voltál és a szeretet csak látszólag viszonoztad. Okozhat ez a múltad most nőiségeddel kapcsolatban is zavarokat.


  Nagyon jó úton jársz ahhoz, hogy megszabadulj a hozott karmáidtól, de az is fontos, hogy ne építs újakat. Fordíts több időt önmagadra, és tanuld meg szeretni magadat.


   


   

  előzmény:
  angyal46 (16006)
  2017-05-23  11:48
 5. Ez is érdekelhet: A 12 egyiptomi asztrológiai jegy és jelentéseik – 2. rész
 6. Arany
  Offline
  2017. május 24. 07:3916010.

  Kedves Angyal, a képlet nem csak Kos és Mérleg dolgokból áll. Részemről a 7 házas Mars, 12 házas Uránusz és a mellette lébecoló Plútó hatásairól írtam, meg a Vénusz is belekerült valahogy. :) Ez is része a képletednek, bármennyire is Mérlegelni próbáljuk az ideát.


  Nyilván nem teljes kép, de az igazság mindig visszajön a környezet felől.

  előzmény:
  angyal46 (16009)
  2017-05-24  06:06
 7. angyal46
  Offline
  2017. május 24. 06:0616009.

  Kedves Arany!


  Köszönöm a munkádat.Te leírtad a kos jellemzőit,ami szinte egyáltalán nem igaz rám! mamóka 67 írta jól,és megerősített abban,amire nem olyan rég jöttem rá,amikor megtudtam,hogy mi az aszvendensem,hogy a mérleg jegy tulajdonságaival tudok azonosulni.Ezek illenek rám.A kos,egy törtető,mindenkin átgázoló,erőszakos típus,aki én egyáltalán nem vagyok!Én kicsi koromtól fogva,olyan félénk,vissza húzódó,önbizalom hiányos személy voltam,sajnos,hogy inkább rajtam gázoltak át!Nem tudtam megvédeni magam,inkább sírtam stb.Ez talán a gyermekem megszületése óta változott folyamatosan,mert volt akit meg kellett védenem,és általa erősödtem meg.Írtam,h konfliktus kerülő vagyok és az erőszak minden formáját kerülöm,nem hogy én lennék erőszakos! Egész életemben a családomat szolgáltam ki,25 évig 5 óra,fél 6-kor reggel én voltam a pékségben az első,mindenkinek vittem a reggelit,stb,nem sorolnám fel.Én sehol nem voltam,mindenki más előrébb volt,de örömmel tettem.

  előzmény:
  Arany (16008)
  2017-05-23  22:16
 8. Arany
  Offline
  2017. május 23. 22:1616008.

  Kedves Angyal, én egy rövidebb kis összefoglalót készítettem, mert a karmához nagyon nem értek.


  Cserébe velős és őszinte, mint te.


  Képes vagy magad körül megbolondítani az embereket és hatni rájuk. Ők pedig követnek téged és ezzel neked nem szabad visszaélni. Jó pásztornak kell lenned, mert a képességed, amiket tudatosan használsz, azért vannak, hogy segíts másoknak.
  Számodra az erős, harcos férfi a társ, akire fel tudsz nézni, akit aztán leveszel a lábáról, ugyanakkor nagyon kegyetlen is lehetsz – legalábbis ott van benned a képesség, hogy eltaposd azt, aki ellened fordul a hétköznapi kapcsolataidban, vagy a testvéreid körében. Dolgozhatnál a médiában is, de a háttérben - ebben az esetben nagyon is sikeres ember lehetsz, aki mindig képes érvényesíteni önmagát.


  Kapcsolati szinten nehéz veled kijönni, mert erőszakos, zsarnoki hajlamaid lehetnek, amiket szépen meg tudsz ideologizálni. Itt az lenne a feladatod, hogy megismerd és elfogadd magad ezen a szinten is és képes legyél uralkodni azokon a kis mozzanatokon, amiket te természetesnek veszel, de a környezetedet irritálja, vagy félelemmel tölti el.
  Mindez azért lényeges, bármennyire is taszító, vagy ijesztő, mert amúgy nagyon jó kapcsolati lehetőségeid lennének, ha képes lennél önmagad felülmúlni egy kicsit és eldobni a sok évtizedes álarcot.

  előzmény:
  angyal46 (16007)
  2017-05-23  11:49
 9. angyal46
  Offline
  2017. május 23. 11:4916007.

  Nagyon várom a folytatást,főleg a spiritualis életfeladatommal kapcsolatban.

 10. angyal46
  Offline
  2017. május 23. 11:4816006.

  Kedves mamóka67!


  Nagyon szépen köszönöm a kedvességedet és a munkádat!Nagyon hálás vagyok érte!


  Igen,imádom a függetlenséget,nem szeretem a korlátokat. Eddig a családomnak éltem ,de nem értékelték a munkámat.A béke harcosa vagyok,és az igazság bajnoka!Nem tűröm az igázságtalanságot.A konfliktusokat valóban kerülöm,amíg csak lehet.Az erőszak minden formáját elítélem.


  Kreatívkodom.Imádom,de sajnos nem jutottam el odáig,hogy meg is tudjak élni belőle.A művészeteket nagyon szerete.A festészetet a zenét,a verseket.Azt írtad,hogy nagyon tehetséges vagyok!Nem tudom miben,mert én nem érzem ezt.Pont azt érzem,hogy a családom és a közvetlen környezetem semmibe vesz.Nem érzem a szeretetüket! Szeretném azt hinni,hogy méltó vagyok a szerelemre és a szeretetre,de sajnos egyiket sem kapom meg!

 11. Ez is érdekelhet: A 12 egyiptomi asztrológiai jegy és jelentéseik – 1. rész
 12. mamóka67
  Offline
  2017. május 23. 11:2316005.

  TündérPanna, Arany és Penelopé!


  Ha időtök engedi, segítsetek angyal46 fejtésében (közös fejtés). Érdekes a horoszkópja, nagyon megmutatja magát a fejtésnél! :) Köszönöm:M. 

 13. mamóka67
  Offline
  2017. május 23. 11:2116004.

  Szia angyal 46!


  Kos Napjeggyel és Mérleg Aszcendenssel jöttél erre az inkarnációdra. Ebből a konstellációból látható, hogy imádod a függetlenséget, de azért mindig szükséged van társaságra, és amikor lehet, úgy irányítod a helyzetet, hogy inkább hozzád alkalmazkodjon a világ, mint hogy neked kelljen alkalmazkodni. Ha mégis úgy hozza a sors, akkor megteszed, csupán a békesség miatt, és hogy ne veszítsd el a társadat. Nagyon határozott ember vagy, figyelmet parancsoló, és a béke igazi harcosa. Kerülöd a konfliktusokat, amennyire csak tudod, és a harcias Kos természetedet mindig megtöri a Mérleg kompromisszumkészsége. Képes vagy kivárni a megfelelő pillanatot, amikor a legkisebb veszteséggel valósíthatod meg az elképzeléseidet. Szereted a szellemi összecsapásokat, ahol az ész és az értelem győz, és elkerülhető a nyers erőszak. Semmitől sem irtózol úgy, mint a feszült, vitás helyzetektől, a durvaságtól.


  Igazi alkotóművésszé válhatsz, aki a tehetségével emelkedik a többiek fölé, és a művészetek keretében juttathatja kifejezésre a Kosra jellemző robbanékonyságát. Ha magad talán nem műveled, de nagy pártolója vagy a művészeteknek, legfőképpen talán a zenének, de más sem zárható ki. Az ösztönösség nálad inkább az érzelmi életben, az erotikában, a szerelemben jut érvényre. Kapcsolataidban rendkívül szenvedélyes vagy, vágyódsz az élet örömeire, így a szerelemre, de az evésre, ivásra, szórakozásra is., mert úgy érzed, csak így teljes az életed. És igazad is van, élvezd, amíg lehet, mert a Szaturnuszod pontosan ezeket támadja a szerelem és a kreativitás házában, az 5. ben.


  Mindenképpen ezzel a Szaturnusszal az a dolgod, hogy higgy magadban, készségesen szerepelj és mutasd meg magadat, soha ne rejtőzködj. Nagyon tehetséges vagy, muszáj érvényesülnöd annak ellenére, hogy ez a bolygó hiányát táplálja beléd az elismerésből és csodálatból. Hinned kell, hogy méltó vagy a szerelemre és a szeretetre még akkor is, ha az néha csalódásokkal jár együtt. Nem kell tökéletesnek lenned, nyugodtan megmutathatod a hibáidat is, mert úgy teljes a kép rólad. Le kell győznöd a lámpalázadat minden olyan esetben, amikor igenis meg kell mutatnod az igazi valódat. Akkor pedig mindenki értékelni fogja a lelkedben rejlő szépségeket, és a magad valóját.


  A párkapcsolat a cél számodra. itt van a 7. házban a Napod, de még a Marsod is, ezt kell megvalósítanod, és a tökéletességig fejleszteni. A szerencsepontod is itt van, ami mutatja, hogy ez az a terület, ahol a legnagyobb örömöket éled vagy élted át. Kapcsolatod hosszú távra szól, és ha nem sikerül, az nem a te hibádból történik. Azért jöttél erre az inkarnációdra, hogy a boldog párkapcsolatot megvalósítsd. Még az MC pontod is ebben a témában van: a Rákban, de ott van a Felszálló Holdcsomópontod is. Ritkaság, hogy a horoszkóp ilyen fontos konstellációi mind egy irányba mutatnak.


   


  Folyt.köv.

  előzmény:
  angyal46 (15997)
  2017-05-20  18:41
 14. frinzy
  Offline
  2017. május 23. 10:5916003.

  csodás vagy, köszönöm, nagyon sokat segítettél. kívánok minden szépséget az életben neked, de úgy érzem, erre a kívánságra valójában nincs szükséged:)

  előzmény:
  mamóka67 (16002)
  2017-05-23  09:15
 15. mamóka67
  Offline
  2017. május 23. 09:1516002.

  Kedves frinzy!


  A horoszkópunk nem hazudik, csak pontos idő és jó asztrológus kell hozzá. 


  Üres a 4. ház a horoszkópodon, nincs benne energia, tehát a család megalapítása és kiteljesítése kizárólag rajtad múlik. Erre nem szabad rágörcsölni, eljön majd az ideje annak, amikor úgy érzed, hogy nélkülözhetetlenné válik az életedben. Ha nem, akkor továbbra sem ez a te utad. 


  A Hold - Uránusz kvadrát (nehéz, karmikus fényszög) a képletedben azt mutatja, hogy alapjában véve nehezen viseled a kötöttséget, és minden érzelmi kapcsolatnál megtartasz egy menekülő utat. Ragaszkodsz a szabad választásodhoz, és ez jó. Könnyen ingerelhető vagy, könnyen indulatba jössz, amikor pedig úgy érzed, hogy bezár az érzelem, máris menekülőre fogod. Kicsit különccé tesz téged az Uránusz, de ez sem baj, inkább tűnj ki, mint beleolvadj a szürkeségbe.


  Válaszodból látom, hogy abszolút az utadat járod, és meglátod, így mindennek eljön az ideje, amit sikerrel meg fogsz valósítani. Ehhez kívánok neked a művészetedben is sok sikert! Mamóka

  előzmény:
  frinzy (16001)
  2017-05-23  00:43
 16. frinzy
  Offline
  2017. május 23. 00:4316001.

  kedves mamóka!


  nagyon köszönöm az elemzést, 100%osan pontos időpontot adtam meg és nagyon sok mindent nagyon jól látsz. én magam is rengeteget elemeztem a képletemet és ezt a "tehetséget" rengetegszer megéreztem már az életemben, de nagyon ijesztő ráadásul az út igencsak rögös, nagyvilági életet élek, ahol sok elveszett lélekkel találkozok és az istápolás miatt sokszor elvesztegettem az energiáimat. hisz van, aki nem ebben az életben kész arra, amit én már most látok. a kollektív tudat megvan már bennem erősen és rájöttem már, hogy az egyénekhez nincs türelmem ahogy már írtam, leszívnak, globálisabb hosszan tartó változásokra érzem magamban az erőt.


  a rák alapvetően egy családorientált jegy, ám ahogy észrevettem, a magyar asztrológia még nem vette észre (vagy tán én nem olvastam) azt az alapvető energiát, ami a rákot meghatározza. nekem nagyon erős a lilithem és nagyon sokáig küzdöttem a családalapítás gondolatával. nincs kétség, nagy családot szeretnék, ám azt is érzem, hogy egyelőre - lehet hogy soha - nem vagyok képes megtalálni a nekem ideális partnert, aki látja a képességeimet, nem ijed halálra tőle, nem veszi személyes sértésnek, hanem támogatja és szabadon enged. e nélkül talán egyedül vagyok csak hajlandó gyermeket vállalni csak és kizárólag anyagi biztonságban. tehát amit mondani akartam, hogy olvastam, a rák az alkotás, teremtés jegye is egyben. lehet nekem gyermekem az alkotásom is.


  valóban a művészetben találtam meg a hivatásomat és már dolgozom ezen. belemenve az alapokba. a mérleg holdam segít, hogy kapcsolat teremetsek - sokszor sajnos vonzalmon alapuló a skorpió kisugárzás miatt, rám is illik a klisé, hogy nem mindig tudok ezzel mit kezdeni, nehéz kezelni - látom mire képesek az emberek, olvasom őket és az alkotás jegyében egy felsőbb, nagyobb, globálisabb erő érdekében szeretnék létrehozni dolgokat.


  jelenlegi feladatom, hogy megfelelően szelektáljam ezeket az embereket a megfelelő időben, helyen, az energiáikat arra tereljem, ahova kell. iszonyatosan megküzdök vele, de nincs az az isten, hogy feladjam.


  még egyszer köszönöm, amit leírtál, mert sok mindent megerősített, amit már magam is éreztem, amit a környezetem is visszajelez, amit nehéz elhinni, de érzem, hogy ez az utam, nincs mese:)


  ölelésemet küldöm!

  előzmény:
  mamóka67 (16000)
  2017-05-22  08:44
 17. Ez is érdekelhet: A kelta állatjegyed többet árul el rólad, mint gondolnád! – 1. rész
 18. mamóka67
  Offline
  2017. május 22. 08:4416000.

  Van egy nagyon fontos és meghatározó konstelláció a képletedben, ami mellett nem mehetünk el szózlanul. Ez pedig a Chiron és a Jupiter bolygók együttállása a születésed pillanatában. Nagyon meghatározó állás, ami kihat az életedre, mindenképpen pozitív értelmezéssel. A Chiron a karmikus sebeink jelölője. A belső spirituális tanító, a Vízöntő kor mestere. A híd szerepét tölti be a külső és belső bolygók között, ezért óriási szerepe van a hozzá kapcsolódó bolygók jelentésében. 


  A Jupiter- Chiron fényszöge az egyik legfontosabb, legerőteljesebb Chiron kombináció, melynek nincs is negatív értelmezése. A Jupiter mindent felerősít, amit megérint, és ez a kapcsolódása a Chironhoz azt jelzi, hogy a karmikus sebeidet sikerül erre az inkarnációdra különleges képességekké alakítanod. Imponáló tehetséget, magabiztosságot és átütő erőt látok, melyet kamatoztatni is tudsz, méghozzá abban a jegyben, ahol a Napod is áll. Ez az energia azt a célt szolgálja, amiért leszülettél: legnagyobb figyelmet a családodra fordítod, ott érsz el sikereket, nemcsak anyagi szempontból. Világosan mutatja, hogy sikereid lesznek (vagy vannak már is) az élet minden területén, hol kisebb, hol erőteljesebb formában, csak tudnod kell felismerni azokat akkor is, ha nem látványos. Mivel harmonikus fényszög van a két bolygó között, anyagi sikert, kifejezetten sok pénzt- anyagi jólétet hoznak. Ezt igazolja az is, hogy még a szerencse pontod is a Rák jegyében van, ott ahol a két bolygó kapcsolódása létrejött.


  Természetes, lehet egyéb tehetséged, melyet a zsenialitás szintjén hasznosítasz, valamilyen művészeti ág amit művelsz, vagy pártolsz. 


  A szerencse természetesen nem hullik az öledbe, sokat kell tenned érte, de a sikert a Jupiter biztosítja. A Szaturnusz, mint mindig megpróbálja nehezíteni ezt az utat a Marson keresztül. Megpróbál időnként elbizonytalanítani, félelmet okozhat nálad úgy, hogy kételkedést szít benned azzal kapcsolatban, hogy egyáltalán végig tudod-e csinálni ezt a harcot, ami a sikereidhez vezet. Ennek tudatában mindent meg kell tenned, hogy az önbizalmadat meg tudd őrizni. Ha felmerülne agresszió is a viselkedésedben a terhek alatt, akkor azt feltétlenül le kell győznöd, mert nem vezet sehová.


  Nagyon remélem, hogy jó és pontos születési dátumot adtál meg, mert ez a bolygóállás valóban nagyon szerencsés.

  előzmény:
  frinzy (15999)
  2017-05-21  23:36
 19. mamóka67
  Offline
  2017. május 21. 09:1615998.

  frinzy jelezz vissza kérlek, tudnom kell a véleményedet, mielőtt folytatom, vagy folytatjuk.

  előzmény:
  mamóka67 (15996)
  2017-05-18  14:14
 20. angyal46
  Offline
  2017. május 20. 18:4115997.

  Szeretettel üdvözlök mindenkit.


  Nemrég találtam rá erre a fórumra.Nagyon érdekesnek tartom az asztrológiát,de nem értek hozzá.Szeretnélek megkérni titeket,hogy a születési dátumom alapján mondjatok nekem pár dolgot,ha időtök engedi.Köszönöm előre is.


  Ózd,1964.04.13. 16 óra,30 perc

 21. mamóka67
  Offline
  2017. május 18. 14:1415996.

  Szia frinzy! Pár dolgot leírok a horoszkópod értelmezéséből, báér az igazi a teljes fejtés, mert minden fényszög és bolygó állás összefügg, és árnyalja az elemzést. Én most a Holdcsomópontokat emeltek i a képletedből, mert nagyon jellemző és egyértelmű.


  A Vízöntőben lévő Felszálló Holdcsomóponttal a sorsfeladatod a mértékletesség gyakorlása, a józan gondolkodás, és a nyugodt élet kialakítása. Cselekedj a saját érdekeidet háttérbe szorítva, önfeláldozóan.


  Leginkább az a férfi a hozzád való, akinek a Nyilasban áll a Felszállója, aki semmiben nem korlátozna téged, és aki mellett az életed csupa kalandból és izgalomból állna.


  Karmádat a nagycsaláddal tudnád beteljesíteni ennél a konstellációnál, de abban az esetben is sokat ledolgozol, ha szegény elhagyott gyermekeket istápolsz.


  Te magad is tudatosan békére, harmóniára és tartós kapcsolatra törekszel.


  A Leszálló az Oroszlánban, nagyon szoros családi örökséggel jöttél erre az inkarnációdra, és mindenképpen a karmáid egy része a családra, családalapításra épül. Most még  fiatalabb korodban, nem annyira, de később egyre fontosabbnak tartod majd az érzelmi kötelékeket és igyekszel minél több kapcsolatot kialakítani. Ha megismered úgy igazán az embereket, és ha elfogadod a hétköznapok ritmusát, akkor újabb értékeket is találhatsz az életben.


  A karmádról majd még írok.


   


   


   

  előzmény:
  frinzy (15993)
  2017-05-15  23:17
 22. Ez is érdekelhet: Pénteken jön a következő Fekete Hold
 23. Arany
  Offline
  2017. május 18. 10:2315995.

  Szia!


  Mire vagy kíváncsi konkrétan? Illetve annyit kérek, hogy add meg a dátumokat és időpontot, születési helyeket légy szíves, mert ebből a káoszból, és kicsi képről kibogarászni nem fogom, hogy ki kicsoda. Jöhet privátban is.


  Köszi a megértést. :)

  előzmény:
  sztankoova (15994)
  2017-05-17  16:31
 24. frinzy
  Offline
  2017. május 15. 23:1715993.

  szia TündérPanna,


  rendben, nagyon örülnék az elemzéseteknek:)


  1990.06.29-én születtem 16:05-kor Pécsen. a bolygóállásokat, aszcendesemet stb. mind tudom, de elemezni sajnos nem megy:( kiváncsi vagyok mit fogtok írni:)


  minden érdekelne, előre is köszi

  előzmény:
  TündérPanna (15991)
  2017-05-15  19:41
 25. Nenszi
  Offline
  2017. május 15. 20:3915992.

  Kedves Penelopé, Tündér Panna, Arany!


  Nagyon-nagyon szépen köszönöm a munkátokat! Nagy segítséget adtatok, a hogyan továbbhoz. Igyekszem a tanácsaitok alapján a gátlásokat, félelmeket feloldani. Remélem a betegségeken is tudok ezáltal javítani. Bármilyen változás következik be jelentkezni fogok!


  Kívánok mindanyíótoknak hálás szívvel jó egészséget, sok boldogságot és sok síkert !!! 

 26. TündérPanna
  Offline
  2017. május 15. 19:4115991.

  Kedves Frinzy,


  Mi, itt a fórumon szoktunk elemzést készíteni közösen, nyilvánosan. Tehát egyszerre akár többen is foglalkozunk egy képlettel, és ezt nyilvánosan tesszük. Teljes elemzésre nincs sajnos kapacitásunk, az több napnyi munka. Ha mély, teljeskörű elemzést szeretnél, akkor tudunk Neked ajánlani asztrológust, aki készít ilyet, de az természetesen nem ingyen van... és az, személyes találkozást, konzultációt igényel stb...stb...


  Mi, itt a fórumon szívesen nézünk személyiségrajzot, karmát, párkapcsolatot, munkát, egészséget stb... 


  Ha van kérdésed, tedd fel, a pontos születési helyeddel, időddel, pontos óra-perc-re szükségünk van!


  Üdv,


  TündérPanna


   

  előzmény:
  frinzy (15990)
  2017-05-15  12:37
 27. Ez is érdekelhet: Megváltoztatható az ember személyisége az asztrológiával? Most megtudhatod a választ!
 28. frinzy
  Offline
  2017. május 15. 12:3715990.

  sziasztok, ez a horoszkóp elemzés engem is nagyon érdekelne a legmélyebb elemzésig. kinek írhatok privátot az adataimmal? köszönöm

 29. mamóka67
  Offline
  2017. május 15. 12:1715989.

  Szia Dilaja!


  Az 5.  házban lévő bolygók adnak felvilágosítást a gyermekek számáról, neméről, illetve a fogamzás, a terhesség és a szülés lefolyásáról.


  Ha a radix 5. házában nem áll bolygó, akkor a ház urát kell vizsgálni. Nálad a Napot kell megnézni, (az 5. ház és az Oroszlán ura),  hogy merre járt a születésedkor. Az Ikrek, mint jegy, nem befolyásolja a gyermekek számát. A mesterséges megtermékenyítéseknél sok esetben ikerszülés jöhet létre. 

  előzmény:
  dilajla (15986)
  2017-05-13  15:07
 30. TündérPanna
  Offline
  2017. május 13. 18:5015988.

  Kedves dilajla,


   


  Én írok általában a Mérleg-Plútóról olyasmiket, amikkel nem igazán értesz egyet. Mi többen vagyunk itt, többféle dolgot tanulunk, más és más tanfolyamon, iskolában stb... Mi általában kiegészítjük egymás tudását itt, segítük egymásnak, tehát ha van ilyen ambíciód várunk ide Téged is szeretettel. 


  Az nem gondolom, hogy bárkinek segítség, ha visszaolvasod a fórumot, megállapítod, hogy én túl sokat általánosítok, majd leírod, hogy a Te életedben ez bizony nem így van. De természetesen értem, és nagyon örülök, ha Te semmit nem éreztél az életed során a generációs Mérleg-Plútó hatásból.


  De ha jól értem 40 fele haladsz, és mesterséges úton vársz/fogsz várni gyermeket... úgy gondolom a gyermek vállalás azért szorosan összefügg a párkapcsolattal,  - szerintem ennek is köze van a Mérleg-Plútós nagy általánosításomhoz.


   


  Üdv,


  TündérPanna


   

  előzmény:
  dilajla (15987)
  2017-05-13  16:16
 31. dilajla
  Offline
  2017. május 13. 16:1615987.

  Még annyit megjegyeznék. Csak mert én is tanulok asztrológiát. Sokat volt már itt szó a 8-as házas Mérleg Plútóról. Nagyon le van általánosítva és legenerációzva amivel én nem értek egyet pedig én is olvastam egy ilyen rémes könyvet de én zagyvaságnak találom ezt a nézőpontot. Nálam például egyálatlán nem igaz az hogy korán házasodtam majd elváltam és az sem hogy problémás lenne a párkapcsolat keresés vagy úgy egyáltalán ez a téma az életemben. Soha nem volt az. Ez müködik a legjobban az életemben pedig 7. házas Szüz marsom is van.  


   


  Szerintem a Plútóra is érvényes az ami a többi bolygóra és a képletre hogy az egészet kell nézni és nem mindegy kinél milyen kapcsolódások vannak vagy milyen más bolygóval alkotott hatások. De még akkor is lehet az hogy az illető teljesen másban éli meg. Halálban, szexben stb.


  Azért sem értek egyet ezzel a nézettel mindegy ki irná mert az én tapasztalatom és meglátásom az hogy a mérleg alapból társas lény és a döntéseit is sokszor aképp hozza hogy fontos neki a másik, a plútó itt elveszti a "durvaságát" . Vagyis nem gondolom hogy alapvetően egy mérleg plútós valaha kezdeményezne válást azt jobban elképzelem hogy ragaszkodóbb és kitart. Szerintem az ilyen emberek alapvetően szociálisan is nagyon érzékenyek nem hoznak döntést a másik figyelembe vétele nélkül igy válni sem szeretnek. A másik végletet jobban eltudom képzelni negativ esetben.


  Én például normális időben házasodtam (kinek mi a korán vagy késő relativ) és ez volt első és egyelten kapcsolatom ami azóta is töretlenül jól müködik pedig már 17 éve tart és negyven felé robogok. A férjem sem eltérő velem korban stb. Alapvetően jó kapcsolataim voltak. Ahol volt szakitás azt sem én kezdeményeztem.


  Szóval nem mindenki ebben éli feltétlen meg szerintem a mérleg plútót.

 32. dilajla
  Offline
  2017. május 13. 15:0715986.

  Én azt szeretném megkérdezni hogy az 5.házam ikrekben van. Nincs benne bolygó. Ez utalhat e ikerterhességre? Főleg hogy valószinü nem természetes úton van a fogantatás.

 33. Ez is érdekelhet: 12 varázslatos tetkó asztroimádóknak
 34. Blue249
  Offline
  2017. május 12. 23:0315985.

  is-is igazából nagyjából már tudom a képletem jelentését vagy is inkább sejtem, inkább csak pár dolog van amit pontosítani szeretnék :)


  Igazából jó lenne megtudni, hogy mi volt az előző életem témája, arra próbálnék rájönni, kisebb nagyobb sikerekkel

  előzmény:
  TündérPanna (15979)
  2017-05-11  20:47
 35. Penelopé
  Offline
  2017. május 12. 20:0615984.  Kedves Nenszi, igazán jó érzés lehetett, ha ennyi év után megkerestek. És nagyon aranyosak lehetnek a kutyusok, cicusok.


  Kiemelném még az IC tengely metszéspontját a képletedből. Ez egy önérvényesítő inkarnáció a szülött számára. Régi, karmikus múltad jelezhet anya központú társadalmat, ezért az anya-minta nálad nagyon erős. Általában  úgy érkezel ebben az életben, hogy édesanyádat hozod az előző inkarnációból.  Szorongásod oka lehet az ha nincs rendben a kapcsolatod a mamáddal.


  Ha gondolod akkor beszélhetünk egy kicsit az egészségügyi dolgokról is.


  Nálad a Nap a hyleg az életet adó. És mindenki  képletben van egy úgynevezett anaréta ami gyengíti az életerőnket. A Te képletedben a Plútót látom anarétának.  A Plútó pedig az végbél, vastagbél alsó szakasza, petefészek, problémáit hozza elő. Ráadásul a szerzett betegségek között is azt látom, hogy bőrproblémák léphetnek fel, és vese, derék, nemiszervek.  Egy kissé ez is az alsó részre mutat.  Voltál már műtve?  Ha szeretnéd, irhatok magáról a betegséged kiváltó okáról és annak feloldásáról. De ebben az esetben jó lenne tudni a konkrét betegséget. Ha nem szeretnéd publikussá tenni akkor priviben is megirhatod, és akkor a betegség nevét nem említve irok róla.


  Addig is a Plútód az 5 házban.  Meg kell tanulni elengedni magad, élvezni az élet örömeit. Az átalakulás amit a Plútó mindenki képletében jelez, nálad a szerelmeken, gyermekekkel kapcsolatosan megy végbe, azzal a céllal, hogy megtaláld az arany középutat, és hogy ne ess túlzásokba. A visszautasítástól  való félelem is szerepet játszik, ez lehet alapja annak, hogy inkább intellektuálisan kötődsz. Feloldani az elvárásaink átértékelésével tudjuk.

  előzmény:
  Nenszi (15982)
  2017-05-12  14:53
 36. Nenszi
  Offline
  2017. május 12. 15:1815983.

  Kedves Tündér Panna!


  Nagyon kíváncsi vagyok az ascendensemre, ez eddig elzárt terület volt számomra. Igen, kicsi vagyok és mint a bors erős. Úgy fizikailag mint lelkileg. Őskor óta rövid és barna hajam volt-van. Szüleimről tökéletes a leírás, valóban én is magányos, egyedül küzdő vagyok. Saját családomban sikerült kialakítani az egységet, a szeretetet, egymással való törődést. Ami nekem nem sikerült, hogy a saját érzelmeimet, érzéseimet nem tudom feléjük se kinyilvánítani. Valószinüleg azért, mert egyedül voltam apa-anya és nem mutathattam gyengeséget feléjük, magamba zártam mindent. Nemere könyve után szabadon: Az anyák éjjel sírnak. 


  Igen, mindent hirtelen, azonnal akarok megcsinálni, megtanulni, de a lendületem egy idő után alább hagy. Főleg az utóbbi időben sok félét el kezdtem tanulni, majd ha megtanultam nem használom, máris új tanulni valóba vágok bele.


  Mikor nyugdíjba mentem, azt mondtam nem akarok a házamban számítógépet még látni se! 8 év után beléptem mégis, és azóta nem tudok ellenállni a házhoz szállított tanulni valóknak! Olyan sok minden érdekel és kevés már az időm.


  Köszönöm, munkádat!


   

  előzmény:
  TündérPanna (15981)
  2017-05-12  08:21
 37. Nenszi
  Offline
  2017. május 12. 14:5315982.

  Kedves Penelopé!


  Nagyon érdekes mennyi minden illik rám!Nem tudom a Nap hogyan érzi magát, de az életem eddig is nem egy séta galopp volt, de semmit sem csinálnék másképpen az érzelmieken kivül. Nagy a szabadság vágyam amit mostanra megvalósítottam. Mindig olyan beosztásban dolgoztam ahol több embert kellett kezelnem, összefogni, tanítani. Erre példa, hogy páran 27 év után kinyomozták hol élek és meglátogattak.  Tiszteletet adtam és kaptam, de érzelmi kötödés nélkül. Nagyon kevés barátom volt-van, nagyon nehezen nyílok meg. Valóban nem érzelmi, inkább intellektuális a kapcsolat. Az övön aluli ütést is elviselem, megbocsájtom, de megjegyzem minden rossz gondolat nélkül. Az egyensúlyteremtést nem értem, hol, mikor, kivel?


  Valóban korán kaptam nem gyereknek való feladatot, korán felnőttem, tudva hogy magamra számíthatok. "Van eszed, két kezed, előtted az élet, rajtad múlik minden". Túlteljesítettem a gyerek vállalást és elég korán, de így érdemben tudtam az unokáimmal jó kapcsolatot kialakítani is.


  Az idő mindig kevés, mert 24 óra munka és 8 óra alvás kellett volna. Most már le vagyok fékezve betegség által. 70-n túllépve minden évben újabb és újabb figyelmeztetést kapok, eléggé félelemmel tölt el, de szeretek alkotni, dolgozni. Állitólag az alfelemnél egy egész sóbánya van az nem hagy nyugton. Amit elhatároztam azt mindig sikerült meg is csinálnom /kivétel a cigarettázásról való leszokás, ezt nem is vállaltam/. 


  Környezetemmel jó kapcsolatban vagyok, de csak bizonyos határokig, tiszteletben tartják hogy nem szeretem a pletykálást. Nagyon szívesen meghallgatom a gondjaikat, bajaikat, ha tudok segítek, tanácsot adok, finoman pozítívságra, békességre intem őket.


  Van önbizalmam ami a tudással kapcsolatos, de szerepléssel már gondjaim vannak. Siker, cím, rang nem érdekel, csak az EMBER.


  Úgye hogy teljesen olyan vagyok -itt-ott nem egészen- ahogy kiolvastad a bolygók állásából? Köszönöm!


  velük élek.


   

  előzmény:
  Penelopé (15977)
  2017-05-11  19:50
 38. TündérPanna
  Offline
  2017. május 12. 08:2115981.

  Szia Nenszi,


  Írnék még Neked az Aszcendensedről: Az aszcendensünk a külső megjelnésünkről is ad információt, ez alapján kicsi vagy és erős! :) Rövidebb vörös hajad lehet... 


  Az ASC a szüleink energetikájáról is ad információt: olyan szülőkre utal, akik be vannak zárva a saját énjükbe, hajlmosak lehettek az egyedül küzdésre, nehezen kapcsolódtak másokkal, mindent egyedül, maguk oldottak meg, kicsit olyan mgányos farkasok lehettek ők. Ők családon belül nem igazán tudják a mély érzelmi energiákat áramoltatni. 


  Gyerekként ezt úgy éled meg, hogy nagyon korán megtanulod, hogy csak magadra számíthatsz, hogy Neked is magányos, egyedül küzdőnek kell lenned. Nem tanulod meg gyerekkorodban a családon belüli támogatást az együttműködést, ha erre felnőtt korodban rájössz, talán Te máshogy alakítod a saját családodon belül a kapcsolatokat.


  Ami a gyerekkorodon után is megmarad a Kos ASC miatt: valószínű elég hirtelen vagy, hajlamos a kapkodásra, viszont a kezdeti lendületed gyakran alábbhagy a későbbiekben. Lehetnek félbemaradt projektjeid ezáltal. Eleinte egy helyzetben mindig hatalmas küzdőként lépsz fel, és hatalmas energiákat tudsz is mozgósítnai, és tolod ezerrel, de erre kell odafigyelned, hogy ne fogyjon el a lendületed!


   


   

  előzmény:
  Nenszi (15980)
  2017-05-11  21:38
 39. Ez is érdekelhet: Ezt árulja el rólad a születésed órája
 40. Nenszi
  Offline
  2017. május 11. 21:3815980.

  Kedves Penelopé!


  Sok az igazság, de még meg kell emésztenem mielőtt válaszolok. Most én is fáradt vagyok, majd holnap.

  előzmény:
  Penelopé (15978)
  2017-05-11  19:59
 41. TündérPanna
  Offline
  2017. május 11. 20:4715979.

  Blue249,


  Nem gondoltál még arra, hogy bedobod ide a közösbe a képletedet és megnézzük? Vagy már voltál itt elemezve?


  Vagy direkt magadnak fejted, és nem akarod, hogy beleszóljon más? 


  Így, hogy mindig kiragadsz egy-egy részletet hetente, szerintem nem lesz teljes a kép. Egyébként sem ajánlatos egy asztrológiai elemzés esetén egy-egy részletet túlhangsúlyozni, egybe kell nézni az egészet... - ezt hidd el Nekem :)


   

  előzmény:
  Blue249 (15976)
  2017-05-11  19:36
 42. Penelopé
  Offline
  2017. május 11. 19:5915978.  A 3 házban jelzi továbbá, hogy ki kell lépned és fel kell venned a kapcsolatot a többiekkel. Itt azonban még elég laza, kötődés nélküli kapcsolatok születnek.  Hamar feltámad a funkcionalitás, a középszerűség érzése.  Ugyanis inkább intellektussal kapcsolódsz mintsem érzelmekkel. Feladat itt, hogy elfogadd ezeknek a dolgoknak is megvan az értelme a világban és ha számodra jelentéktelennek is tűnik, de az egészben szerepe van, és fontos.


  Sokszor hajlamossá tesz a szerepjátszásra, amit később a Szaturnusz felkérdez. El kell számolnunk a felelősséggel amit a szerepért, a szinészi alakításért tettünk. Hogy mi is az ami erre motiválja a szülöttet? Azt tartja magáról, hogy ha már az egész világban nincs különösebben nagy jelentőségem és feladatom, akkor legalább úgy teszek mintha jelentős lennék.  Sokan akkor érzik magukat többnek, ha olyan személlyel van kapcsolatuk aki híres, vagy elismert ember. Mert nem ismerik el saját nagyságukat.


  holnap tudom folytatni akkor már kicsit többet tudok írni, a hét eleje kicsit sűrűre sikeredet. :)

  előzmény:
  Penelopé (15977)
  2017-05-11  19:50
 43. Penelopé
  Offline
  2017. május 11. 19:5015977.  Kedves Nenszi !


  Akkor nézzük a karmát.


  Nálad a Nap a Vízöntő jegyében áll, ráadásul abban a házban ahol otthon van. Itt jól érzi magát és egy karmikus bolygón kívűl nem is támadja semmi. Minden bizonnyal így ki is tudott teljesedni az életedben.


  Itt a Nap  karmikus feladata robbantani, teóriákat gyártani- és ebben szerkezeti szilárdságot elérni. Át kell formálnia a társadalmat. A léleknek itt feladata az, hogy nagyobb embercsoportokat összefogjon.  Gondolatai vezérlik, így az élet érzelmi oldala gyakran fenyegetőnek tűnik számára, mert olyan dolgokat képvisel az érzelem, amelyeket nem lehet szavakkal, vagy mondatokkal leírni. Ha lelki energiáit valami korlátozza, akkor szeszélyesen reagál a spontán és tudattalan impulzusokra, és kiszámíthatatlanná válik, vagy megerősíti tudatos énjét: és elnyomja érzéseit és érzelmeit. Kevés barátod van.  Voltak az életedben olyan események ahol embereket kellett összefogni? Feladatod továbbá még a megbocsátás és egyensúlyteremtés.


  És a Szaturnusz. Alapvetően a szorongásainkat általa éljük meg.  Jelzi milyen karmikus terhet hozunk előző életünkből. Nálad az Ikrek jegyében azt mutatja, hogy gyermekkorodban hiányzott, hogy igazán gyermek légy . Előző életeidben sokszor jutottál árvaságra, vagy gyermektelen maradtál, vagy elfordultál a szüleidtől. A jelenlegi életedben azt érzed „ elvették a gyermekkorodat” azt érezheted egyedül kell küzdened, miközben vágysz a szabadságra. Általában egy gyermekük születik és viszonylag későn.


  Milyen az időhöz való viszonyod?  Lehet hogy elég rugalmasan kezeled?


  Ezzel a Szaturnusz állással sokan lesznek tanárok. De mindenképpen fontos szerepe van az életben a tanításnak.  Feladat ugyanis a hitelesség, és az életükkel való tanítás. Előfordul, hogy ha megfogad valamit az ilyen szülött akkor azt fel is kérdezi a sors. Hogy valóban képes vagy így cselekedni?


  Fontos kérdés az alázat is. Megvan az igényed arra, hogy tiszteljenek és felnézzenek rád. Ha ezt érzed akkor tudod karmikus feladataidat teljesíteni.


  folyt köv..

  előzmény:
  Penelopé (15974)
  2017-05-11  18:48
 44. Blue249
  Offline
  2017. május 11. 19:3615976.

  köszi a választ még annyival egészíteném ki, hogy a 2 bolygó a nap is és a hold is a 3. házban van ami mérlegben kezdődik és pont egybe esnek a bolygók a 4.házzal, mert ugye a skorpióban van az IC. A hold és a nap között van egy chiron is ami 1 fokon belül van együtt a holddal a nappal csak 2 fok. A chiron pedig az aszcendensem ura. Ez mit módosít az előbbiekben leírtakon?

  előzmény:
  TündérPanna (15966)
  2017-05-09  21:07
 45. Ez is érdekelhet: Hétvégi szerelmi horoszkóp: Három nap boldogság
 46. Penelopé
  Offline
  2017. május 11. 18:5915975.

  Kedves Arany !


  Köszönöm  én is a pontosítást, mert így sokkal könnyebb elemezni. :)

  előzmény:
  Arany (15967)
  2017-05-11  07:01
 47. Penelopé
  Offline
  2017. május 11. 18:4815974.

  Kedves Nenszi !


  Örülök, hogy sikerült a pontosítás. Nézem is a karmádat.

  előzmény:
  Nenszi (15972)
  2017-05-11  15:04
 48. TündérPanna
  Offline
  2017. május 11. 16:4715973.

  Köszi Nenszi a visszajelzést, a Nap és Hold állás (jegy és házhelyzet) alapján összevág a képleted az életeddel 

  előzmény:
  Nenszi (15972)
  2017-05-11  15:04
 49. Nenszi
  Offline
  2017. május 11. 15:0415972.

  Kedves Tündér Panna!


  Szüleimmel valóban voltak problémáim. Anyukám születésétől fogva kivételezett helyzetben volt, amikor elvesztette az előjogait, akkortól két lábbal állt a földön. Apukám 28, anyukám 23 volt amikor születtem, keményen tartotta a családot. Puszi, ölelés, simogatás nem volt. Terhessége alatt külföldön éltek, válásuk után apukám sokat volt külföldön. Való igaz, hogy teljesen más feleség és anya lettem, olyan kotlós. Saját válásom után kb. 40 éves korom körül tudta elfogadni, hogy szépen, barátian is lehet elválni, ekkortól jobb lett a viszonyunk, de nem bensőséges.


  13 éves koromban elváltak, amibe engem is belerángattak, így nem volt tovább kapcsolatom apukámmal. Ő kérte hogy az új életébe nem férek bele. Majd az új felesége halála után lett kapcsolatunk újra. Így fogadtam el,  de érzelmileg nem változott a helyzet. Bemutattam a 21, 20, 14 éves unokáinak.


  50 évig külön éltek, más városban, de mindent tudtak egymásról. Anyukám halt meg először, attól kezdve apukám nem evett és egy hétre rá ő is elment. 85 és 91 évesek voltak. Tipikusan se veled, se nélküled volt a kapcsolatuk, aminek a levét a húgommal mi ittuk meg.


  Szerintem nagyon jó a pontosítás, majdnem telitalálat!


   

  előzmény:
  TündérPanna (15969)
  2017-05-11  08:26
 50. Nenszi
  Offline
  2017. május 11. 14:2115971.

  Nagyon szépen köszönöm a munkádat, lehetséges  hogy ez az időpont, még belefért a "reggel"-be! Köszönöm!

  előzmény:
  Arany (15967)
  2017-05-11  07:01
 51. Ez is érdekelhet: Ez az igazság a 13. csillagjegyről
 52. Dika83
  Offline
  2017. május 11. 13:2315970.

  Szia TündérPanna!


  Esetleg olyan, hogy generációs dolgok,   örökségek anyai ágon? Más nagyon nem jut eszembe. 

  előzmény:
  TündérPanna (15968)
  2017-05-11  07:59
 53. TündérPanna
  Offline
  2017. május 11. 08:2615969.

  Kedves Nenszi,


  Így, hogy Arany bepontosította a születési idődet, ránéztem a képletedre, addig is amíg Penelopé jön a karmával, gondoltam írok Neked ez alapján a képlet alapján a szüleidről, hátha ez is segít, ha még bizonytalanok vagyunk az óra percedben, bár igazság szerint a 9.50-es és a 10.06-os születési idővel is a Nap a 11. házban Vízöntőben, a Hold pedig a 9. házban Nyilasban áll.


  Ami ebből első pillantásra kitűnik, hogy egyik szülőddel sem volt meg a mély érzelmi kpcsolatod. Anyukád lehetett esetleg valamiféle köztiszteletben álló személy? -sokan ismerhették, tisztelték, tehát volt egy arca a külvilág fele, és volt egy a család fele. Anyukádnak hajlama lehetett kifele szebbnek, jobbnak, okosabbnak tűnni, fontos volt számára a külsőség, mások véleménye. Gyerekkorodban ezáltal nem tudtad anyukádat objektíven nézni, és egyébként is nehezen azonosult az anyai szereppel. Valószínű anyukád és apukád is nagyon fiatalok voltak, amikor Te születtél, és nem tudtak felnőni hirtelen a szülői szerepre.


  Anyukádtól nem igazán tudtad megtanulni, milyen egy jó anya, egy jó feleség, nem tudtad az Ő által mutatott mintákat beépíteni a saját életedbe. Te teljesen más feleség és anya lehetsz. Anyukáddal való kapcsolatodban 40 éves korod körül lehetett egy pozitív irányváltás?!


  Valószínűsíthető, hogy anyukád jóval tovább élt, mint apukád. Anyukádnak volt valamiféle kapcsolata külfölddel? Elment külföldre? Dolgozott esetleg ott? Esetleg Téged is vitt?


  Apukádat jelöli a Vízöntő a 11. házban... ez például azt is jelentheti, hogy elment a háborúba és nem tért vissza. Ez egy nagyon távoli energiát jelöl, tehát közted és az apukád között nem tudott kialakulni a mély érzelmi kapcsolat, ennek lehetett fizikai oka is, külföld, elválás,  de lehet, hogy csak az Ő személyisége miatt volt így. Jellemző az ilyen apa-gyerek kapcsolatra, hogy mindkét félnek megvan a fejében az elképzelés a jó szülő-gyerek kapcsolatról, de fizikai szinten valahogy nem tudják megvalósítani ezt egymással.


  Kedves Nenszi, magadra illetve a családodra ismersz ezekből?


   

 54. TündérPanna
  Offline
  2017. május 11. 07:5915968.

  Szia Dika83,


  A karmádat kiveséztük, van még kérdésed a képletedből?

  előzmény:
  Dika83 (15963)
  2017-05-09  12:12
 55. Arany
  Offline
  2017. május 11. 07:0115967.

  Nos, 10 óra 6 perc, vagy 9 óra 50 perc, amit ki tudtam hozni az életesemény adatokból.


  Ezek szerint Kos 13 fokon, vagy Kos 5 fokon áll az aszcendensed az én ismereteim szerint.


  Köszönöm a lehetőséget.


  Puszi: Arany


   

  előzmény:
  Arany (15964)
  2017-05-09  16:02
 56. TündérPanna
  Offline
  2017. május 9. 21:0715966.

  A Felszálló Holdcsomópont az Oroszlánban azt jelenti, hogy az illetőnek meg kell tanulnia önállónak lenni, tudatosnak lenni, kiállni önmagáért, magabiztosan helytállnia a saját dolgaiért, a saját életért, uralni! a saját életét, a 12. ház miatt pedig erősíteni a tudatosságát, az érzelmeket, a mély lelki dolgokat a felszínre hozni, elsősorban saját maga előtt felvállalni az érzelmeit, a sebeit, amiket kapott nem elnyomni magában, hanem felszínre hozni és gyógyítani. A Skorpióban álló Nap az apára, a Hold pedig az anyára utal, mivel mindkettő Skorpióban áll, nem túl rózsás gyerekkorra utal. A szülők között lehetett megcsalás, lehettek családi titkok, a szülők nem igazán tudtak a szülői szereppel azonosulni, vagy nagyon piszkálódós szülők voltak, akik a gyerek szemszögéből kiszámíthatatlanul viselkedtek sokszor, vagy a másik véglet, hogy magukba zárkozó szülők voltak, akikkel nem igazán tudott a gyerek mély érzelmi kapcsolatot kialakítani.


  Az IC a gyökereket, a szülőket, a gyerekkort jelöli, tehát ezek, illetve a gyerekkori emlékek, a szülők, a gyerekkori sérelmek és sérülések kvadrátolják a Felszállót, vagyis nehezítik, hogy megélje az Oroszlán Felszálló Holdcsomópontot.


  Fel kell oldja a gyerekkori sérelmeket, blokkokat, ha ott megsérült az önbizalma, vissza kell építeni, mert amíg nem teszi a helyére ezeket a dolgokat, addig nem fog tudni egyensúlyba kell kerülni önmagával, addig nehezítve van az önérvényesülés, addig nincs magabiztosság, és a félszegség, bátortalanság, kiegyensúlyozatlanság jellemzi.  

  előzmény:
  Blue249 (15965)
  2017-05-09  20:28
1 2 3 4 5