Keresés a fórumban

Asztrológiai jegyek és karmák (
46
 embernek tetszett)
Több Ezo topik »
»

Többen kértétek, hogy írjak az asztrológiai jegyekről, hogyan áll össze egy horoszkóp képlete, hol látható benne a karma?

Kérdéseitekre szívesen válaszolok, amennyiben tudok és az időm is engedi.

 1. 2014-08-30 15:5914372.

  Sziasztok!


   


  Asztrológiai szempontból mit jelent az, ha két ember horoszkópjában a kettőnket jelölő két bolygó között nagyon feszült fényszög van?


  Azt érezheti is a két érintett vagy ez csak a bolygók közt van? Köszönöm az értelmezést! :) 

 2. 2014-08-28 22:0314371.

  Van már kis gyűjteményem azokról. akik felismerték, hogy milyen csodálatos az asztrológia, és mennyi segítséget tud nyújtani utunk során.


  Természetesen ezen a "listán" te is szerepelsz.


  Tervezem, hogy a blogomban közösen fogunk saját teljes képleteket fejteni.


  Mégegyszer köszönöm a szép szavaidat, az ilyen mondatok mindig megerősítenek abban, hogy jó úton járok, és abban is, hogy minden gáncs és ellenérzés ellenére folytatnom kell azt, amire elköteleztem magamat ebben a topikban.


  És ezt a blogomban is fogom  folytatni!


  Puszi: Mamóka

  2014-08-28  20:35
  - (14370)
  előzmény:
 3. 2014-08-28 20:3514370.

  Érdekes, hogy gyermekkoromtól foglalkozom a pszichológiával, grafológiával, tarottal, de egyik sem vitt olyan közel mint az asztrológia. nyilván mindenkinek megvan a maga utja és nyelve amellyel közelebb kerülhet önmagához. Nekem ez segit sokat. És neked köszönhető, hogy megszerettem.  Ha kérhetlek priviben, vagy itt a fórumon jelezd már légyszives ha a blogod elérhető, mert nagyon hiányoznál. Szivesen követnélek. Tudod valahogy abban hiszek, hogy a világ olyan amilyen emberek körülvesznek. És ha sokszor a háttérben olvasgatva is , de jó érzés veled lenni.


  Úgy érzem, hogy fejtésed alapján sikerült odafigyelnem és nem elbizni magam, és túlideológizálni a velem történteket. így életemben az értékrend nem változott meg, csupán a szükségszerűségek miatt kicsit másként rendeződött egy időre.


  Szerinted nekünk Mérlegeknek sikerülhet projekciók nélkül látni és élni az életet? Vagy kizárólag ezen keresztül tudjuk megélni önmagunkat? A másik emberen keresztül?

  2014-08-28  01:03
  mamóka67 (14369)
  előzmény:
 4. 2014-08-28 01:0314369.

  Drága Penelopé!


  Nagyon örültem, hogy benéztél hozzám, tedd ezt máskor is, bár mostanában ritkábban jövök az egyéb elfoglaltságaim miatt.


  A fejtés mindig a horoszkópot tükrözi, és annak is örülök, hogy te megpróbáltál az általad kimért utat annak alapján követni.


  Sokszor eltérünk a célunktól, észre sem vesszük, csak amikor már nem úgy alakulnak a dolgaink, amikor semmi nem akar sikerülni, úgy érezzük, hogy minden összeesküdött ellenünk, akkor fordulunk segítségért.


  Sokszor nagyon nehéz visszatérni a megkezdett útra, de ha nem tesszük, akkor mind mélyebbre ássuk magunkat abba a világba, ahol már nem érezzük jól magunkat a bőrünkben.


  Örülök, hogy neked bejöttek a dolgaid, és ezekre fel tudtál készülni a fejtésem alapján. Pedig ez sem volt teljes, csak célzottan kiemelt rész egy-két témakörre.


   


  Ha van szabad időd egy kevés, foglalkozz továbbra is az asztrológiával, mert rengeted tudást ad, és jobb emberré tesznek a tanai.


  Én megvagyok, több akadály is közrejátszik abban, hogy még nem készült el a blogom, és akkor végleg elköszönök a topiktól, amit oly hosszú éveken keresztül szerettem.


  Szeretettel ölel: Mamóka


   

  2014-08-27  20:08
  - (14368)
  előzmény:
 5. 2014-08-27 20:0814368.

  Kedves Mamóka!


   


  Hogy vagy? Már olyan régóta készülök irni neked. Jó érzés hogy itt vagy és mindig vissza lehet ide találni. Nagyon sok igazat irtál nekem. Valóban úgy alakultak körülöttem a dolgok, hogy a munkahelyem és ott a külföldiekkel ahogyan irtad is. Új vezető , külföldi és felforgatta a megszokott világot körülöttünk. Kicsit rám telepedett a munkahely a főnökváltás miatt. De mindig marad egy kis időm az asztrológiára is. Csak sajnos nem annyi amennyit szeretnék. Igy sokszor csak beleolvasni jut időm a fórumba. Mint most is mennem kell, de már szükségét éreztem annak, hogy üdvözöljelek. s elmondjam milyen jó hogy te mindig itt vagy.


  Szeretettel ölel:  Penelopé

  2008-03-30  08:11
  mamóka67 (1)
  előzmény:
 6. 2014-08-27 14:3314367.

  Kedves moonlight!


   


  Kicsit sarkítod a dolgokat, és a szavakat, úgy élezed, ahogy az érzelmeid diktálják, ez természetes.


  Az előző válaszomban nem írtam, hogy amikor eljöttem hazulról, jó 10 évbe telt, míg rendeződött a kapcsolatom az édesanyámmal, de a férjét utána sem szerettem, és ezt nem is kívánta tőlem senki.


  Bocsáss meg, ha úgy fogalmaztam, hogy félreérthető voltam, én nem mint pszichológus válaszoltam a problémádra, hanem elővettem a horoszkópodat, és abból dolgoztam, a többit pedig már az előzőkben is leírtam.


  Sem azt nem tudtam, hogy sok ezer kilométerre laksz az édesapádtól, se azt, hogy tulajdonképpen ez a dolog téged annyira nem is érdekel pont emiatt.


  Ha nem mint asztrológus mondom el a véleményemet, elismerem, hogy két ember között lehet olyan ellenszenv, ami végül "gyilkos indulattá" válik, de az már az egyéntől függ, és attól az új feleségtől is, hogy ezt a kapcsolatot hogyan kezeli.


  Azt is aláírom, hogy dühében mond ilyeneket az ember, talán nem pont ezt kellett volna kiemelnem, de éreztem, hogy a helyzet tarthatatlan.


  Igazad van akkor, amikor a harmonikus szülő-gyermek kapcsolatról beszélsz, de ez sajnos nagyon sok esetben a világban nem, vagy csupán döcögve működik, pedig a cél az lenne, hogy szerető család maradjunk életünk végéig. Ám nem mindenáron.


  Én magán emberként és asztrológusként is csupán azt tudom mondani, hogy vagy kiegyezésre, vagy eltávolodásra kell törekedni, mert ezek az érzelmek és gondolatok felemésztik az életünket és igenis az szenved a legjobban, aki ezeket táplálja magában.


  Amikor azt írtam, hogy köszönik, ők jól vannak addig, amíg te őrlődsz magadban, akkor is a te érdekedben beszéltem, mert igenis nem szabad hagynod, hogy ennyire  lenullázzon téged ez a kapcsolat, gondolnod kell magadra és a családodra is.Azzal zárnám, hogy bocsáss meg, ha akaratlanul is megbántottalak, én igenis tiszteletben akarom tartani az érzelmeidet.

  2014-08-26  23:30
  moonlight-mano (14362)
  előzmény:
 7. 2014-08-27 14:1214366.

  Kedves réticsibe!


  Egyetértek veled, vannak szülők, akik eldobják más nőért, férfiért a gyermeküket.


  Ebben az esetben is azt tudom mondani, hogy bizony elítélendő, valóban, de a gyermek volt az, aki ezt a szülőt választotta, valamiért, mert igenis, a karmáját csak ennek segítségével tudja ledolgozni.


  De mint több hsz-ban írtam, a karma kivédhető, enyhíthető, mert megvan itt a földön a szabad akaratunk joga.


  Egy kisgyermek sajnos nem tud semmit tenni, az ilyen rossz szülővel csupán sodorja a sorsa, esetleg még annak is ki van téve, hogy a mostohája bántja, és a saját apja vagy anyja nem védi meg. Irodalom, film képzőművészet és mesék tömkelege szól hasonló történetekről. Csak ott mindig van egy "jó tündér" aki kimenti a gyermeket, és általában a vége jó. De az élet sajnos nem ilyen.


  Az előző esetben, mint írtam is, két választásom volt. Vagy nyugtatgatom -ami sehová nem vezet - vagy együtt sírunk, kívánjuk a rossz apa választotta boszorkány halálát, amivel megint csak nem segítek.


  Azért választottam ezt az utat, hogy úgy fejtek, ahogyan a horoszkópja mutatja, elvonatkoztatva magamat a szereplőktől, mert egy igazi asztrológus ezt teszi.


  Megtehettem volna egy harmadik utat is: megmondom a fejtést kérőnek, hogy sajnos az ő problémájával nem foglalkozom.


  Ha végignézed a topikot -amennyiben érdekel - akkor látni fogod, hogy minden esetben azon voltam, hogy az igazságot írjam, és azon belül próbáljak meg segíteni.


  Azt biztosan te sem gondoltad, hogy ebben az esetben azt kellett volna mondanom, hogy továbbra is kívánja a mostohaszülő halálát.


  Én alternatívákat ajánlottam számára azzal, hogy próbáljon meg leválni a saját érdekében erről a témáról, mert most már el kell kezdeni élni a saját életét az apától függetlenül, hisz ő 33 éves, és nem egy kisgyermek, akit ki kell menteni mindenáron egy ilyen borzalom gyűrűjéből.


  Valamit félreértettél, ha azt gondolod, hogy úgy állítottam be a kérdezőt, mint valami rossz embert, még csak nem is hibáztattam, csak tükröt akartam tartani, mert a karmát hozzuk, arról mi már nem tehetünk, de azt, hogy azon enyhítsünk, vagy kiküszöböljük, hogy végleg megszabaduljunk tőle, igen.


  Azzal, ha gyűlölködünk, egy újabb karmát építünk, amit a következő életünkben kell cipelnünk. Te, látom nem értesz egyet ezzel a "karma" témával, nem is baj, nem kell mindenkinek egy véleményen lenni, és ugyanazt hinni. Én tiszteletben tartom a te álláspontodat is.


  Ha szabad példát hoznom, én 20 éves voltam, amikor az édesanyám újra házasodott egy olyan férfival, akit az első pillantásra látni sem akartam, az érzés kölcsönös volt, féltékeny volt rám, ahol tudott alám tett, éket vert anyám és közém. Fél évig bírtam, aztán eljöttem hazulról. Egyetemre mentem, diákokat tanítottam, amiből az albérletem fizettem, és édesapám amennyire tudott még segített. Ez igaz, egyedi eset, de én felnőtt fejjel ezt a problémámat így oldottam meg.


  Remélem nem gondolod rólam, hogy érzéketlen vagyok, nem is ismerem személyesen akinek a képletét fejtem, de sem uszítani, sem együtt sírni nem szoktam senkivel, csupán az ő érdekében és a horoszkópja tükrében próbálok kivezető utat találni, hogy valamiképpen megkönnyítsem a szenvedését, ha tudom.


  Persze ez sem sikerül mindig, de hála istennek, én sem vagyok mindenható, csupán próbálom átadni azt a tudást, amit egykor én is magamba szívtam, tanultam: a karma asztrológiát.


   

  2014-08-27  02:17
  réticsibe (14363)
  előzmény:
 8. 2014-08-27 13:4114365.

  Mira!


   


  Kellene a születési dátumod percre pontosan -akár priviben is - de anélkül,hogy látnám a fényszögeket és a házakat, nem tudok fejteni.


  Lehetne így is, de csupán általánosságokat tudnék írni.


   


  Fontos lenne látnom a X. Házat és az MC pontját is!


  Gondolom azért ezt a 3 adatot adtad meg, mert az én fejtéseimben ezekről teszek említést, de a fejtéseim mindig teljes horoszkópból kiemelt részletek!


  P.M.

  2014-08-27  11:23
  Míra (14364)
  előzmény:
 9. 2014-08-27 11:2314364.

  Kedves Asztrológiai fórumozók!


   


  Szerintetek ikrek napjegy-mérleg aszcendens és halak holdhegyű emberre melyik állás hat a leginkább? Mert én a halakat érzem nagyon dominánsnak nálam. És, ha elolvasom a rá illő tulajdonságokat akkor telitalálat. Létezik, hogy a holdbolygó legyen a legmeghatározóbb? 34 éves nő vagyok. És úgy tudom 30 éves kor után inkább az aszcendens dominál, én mégsem ezt érzem annyira.


  Köszönöm a válaszokat!

   
  - (0)
  előzmény:
 10. 2014-08-27 02:1714363.

  Hozzászólnék e témához én is pár szót.


  Személy szerint a kérdezővel értek egyet és most nem az asztrológussal és az elemzéssel. Ott volt az a Bencés gyilkosság is. Ott az apának volt annyi esze hogy a gyereket kiszakitotta a rossz környezetből és nem élt tovább együtt egy olyan nővel aki utálja a gyerekét. Erre sajnálom de nem lehet mentséget találni! Olyannal állok össze akit mindenhogy vagy elfogadok vagy nem jövök vele össze. Nem a gyerekre kell háritani.


  Egy szülőnek kutya kötelessége a gyermekével törődni ha már nemzette és nem együtt élni egy olyan emberrel aki idézem " nem ilyen kolonccal a nyakán képzelte el" az életét az apával mint egy gyerek. Ahogy a kérdező is irta! Hát megbocsásson a világ de milyen ember ez? Gonosz és tele gyülölettel.


  Menthetetlenül romlott és a többit inkább nem irnám le ami az ilyenekről a véleményem.


  Sajnálom a kérdezőt mert még ő lett úgy beállitva mint aki valami rossz ember holott csak válaszokat várt és miérteket amit minden normális gyerek mert egy szülőnek mindig a gyereke marad, akinek szerintem elcseszi egy felelőtlen szülő az életét ilyen téren. Ez alól elnézést de szerintem NINCS mentség!  


   Ezért személy szerint nem hiszek az ilyen karmás dolgokban mert furcsa mód az ilyen rosszindulatú és gyülölködő emberek (mint ez a mostohaanya akiről beszélünk) másokat leszivva, tönkretéve engergiavámpirként élnek meg hosszú életeket! Elgondolkodtató!


  Nekem az a véleményem a kérdező továbbra se törődjön velük. Van akin nem lehet segiteni!


  Azzal is egyet értek hogy merő álszentség azt gondolni csak a kérdezőben vannak olyan gondolatok hogy szivesen venné ha végre megszünne létezni valaki. Ezt kár volt ennyire szó szerint venni. Minden embernek van ilyen gondolata, ezért vagyunk emberek. Az a szomorú amikor ezt a gondolatot valaki cselekvésbe is forditja! Mint ez a mostohaanya!


   


   

  2014-08-26  23:30
  moonlight-mano (14362)
  előzmény:
 11. 2014-08-26 23:3014362.

  Köszönöm az elemzést.


   


  Én nem értek egyet ezzel. Kicsit félre értettél.Én évek óta nem beszélek velük és én is jól vagyok. A testvérem velük él és nem szeretem ha róluk beszél mert ő sem szereti őket.  Nekem nem hiányoznak. Sem ő sem a párja. Már ez is sokat mond valakiről ha egy ilyen helyzetben "köszönik szépen jól vannak" . A gyülőlet belőle ered nem belőlem.


  NEM lehet szeretni olyan embert aki gyülöl téged. Én a magam részéről sokat tettem a múltban azért hogy ez javuljon de ez nem igy müködik.


  Mindenhez 2 ember kell. Azzal meg nem lehet takarózni hogy ő vagy ők már nem változnak.


  Annyira hülye meg nem vagyok hogy a halálát kivánjam bárkinek bár álszentség lenne mindenki részéről azt állitani sosem voltak rossz gondolatai valakiről legalább 1x az életében. Ezt túlzás gyilkolási hajlamnak irni!


  A részemről mindenkinek csak jót kivánok és azt hogy majd az élettől megkapja amit megérdemel. "elnézve" őket hááát nem hiszem hogy ez kell legyen egy jó állapot. Ahogy hallom nem is az. De ez már nem az én gondom. Én több ezer kilóméterre élek tőlük úgy hogy nem nehéz nem tudomást vennem róluk. Egyébként szerinted miért ne lenne fontos egy normális ember életében a szülővel való kapcsolata de mindegy. Valószinü megint én vagyok a hülye :D


   


   

  2014-08-26  15:52
  mamóka67 (14361)
  előzmény:
 12. 2014-08-26 15:5214361.

  Kedves moonlight mano!


  Kezdeném azzal, hogy az előző fejtésemben utaltam a Szaturnusznál az apa- gyermek kapcsolatra, ami már első ránézésre nem volt jó, de arra nem gondoltam, hogy itt csupán a Szaturnusz hatása érződik, és a kiegyenlítődés még mindig nem érkezett el.


  Véleményem, és a horoszkópod szerint ezt neked kellene elvégezni, kezdeményezni a planétáid segítségével.


  Olyan elvakult gyűlöletet érzek ki a hangodból édesapád új felesége iránt, hogy amíg nem próbálod meg feldolgozni magadban a történteket, addig csupán saját magadnak okozol szenvedést és kilátástalanságot az életedben. (a másik két fél köszöni, jól van!)


  Amit egyébként nem is értek, hogy 33 évesen még mindig miért ennyire fontos neked ez a kapcsolat, miért nem vagy fatalista, vagy miért nem próbálod te magad helyrehozni valamilyen formában, esetleg megértéssel, vagy azzal, hogy nem is veszel róla tudomást..


  Neked már régen az lenne a feladatod, hogy a saját életedet és a családodat segítsd és megtegyél mindent, hogy teljes szívvel feléjük tudj fordulni.


  Nem tudom, hogy van-e párod, vannak-e gyermekeid, de a saját életed és karmád feldolgozása lenne most már a cél, és édesapádra rá kellene bízni a döntését akkor is, ha szerinted ez nem jó.


  Az előző fejtésben ezt írtam:


  "Ahhoz, hogy célodat elérd, meg kell tanulnod együttműködnöd, és visszafognod a kritikára való hajlamodat. Bár szeretnéd a függetlenségedet megtartani, óhatatlan, hogy kapcsolatod legyen az emberekkel, a sikerhez pedig a fékezett kritika mellett  a mások elfogadása is szükséges."


  A képletedben lévő karma fényszöget , ami sajnos igencsak negatív,  a Szaturnusz-Nap kapcsolódás okozza.


  Úgy tűnik, hogy ezzel a témával kapcsolatban van benned egy kis rosszindulat, le kell írnom, remélem az igazságot vártad tőlem.


  Rossz az emberekkel való kapcsolatod úgy általában, bár azt írod, hogy békés természet vagy. Szeretsz félrevonulni, elkülönülni a világtól. Mindenképpen a külvilág segítségét kellene kérned, hogy elhessegesd a gyilkos gondolataidat. Mivel az apád által szabott korlátokat nem bírod elviselni, és ez a kapcsolat nálad mindennél fontosabb, ezért állandó hátrányok és gátlások között élsz.


  Már előző életedben nagyon rossz kapcsolatod volt ezzel a nővel, ezt a karmát cipeled vele kapcsolatban, végre már meg kellene szabadulnod tőle, de ez ügyben csupán csak te tehetsz.


  Tele vagy félelemmel, nincs elég önbizalmad, mert amíg szidod ezt a kapcsolatot, úgy érzed, hogy a tiéd csorbul. Mélyen önmagadban, talán tudat alatt arra gondolsz, hogy te nem leszel olyan, mint az apád, de azt tudomásul kell venned, hogy a Nap, mely ezt a karma fényszöget létrehozza a Szaturnuszoddal, a saját éned is, ezért természetes, hogy saját magaddal sem vagy kibékülve. Vigyázz, hogy ezzel a szemlélettel nehogy elmagányosodj.


  Tudom mást vártál, de vagy nem megyek bele kínos történetekbe, vagy az igazat mondom. Most az utóbbit választottam. Én csupán azt tudom leírni, amit a horoszkópod mutat, nem pedig azt, amit hallani szeretnél, különben hazug, és csaló lennék.


  Arra kérlek, hogy próbáld meg a kettőtök viszonyát, függetlenül a párjától közös nevezőre hozni, ha pedig nem sikerül, akkor távolodj el egy kissé tőlük.


  A sors majd bebizonyítja, hogy a választása jó volt-e, és ki az, akinek ebben a szituációban alkalmazkodnia kell.


  Arra figyelmeztetlek, hogy senkinek, soha ne kívánd a halálát, mert ezzel nagyon kemény karmát építesz ebben az inkarnációdban, és az átok nagyon sok esetben visszafelé is elsülhet.


  Kérdésedre, hogy mikor szűnik meg ez az áldatlan állapot, csupán azt tudom mondani, hogy akkor, amikor te fogsz tudni lépni annak érdekében, hogy visszakapd az édesapádat. Ha belátod a szükségszerű dolgokat, elfogadod, hogy ez nem a te döntésed és eljutsz ebben a témában a lelki stabilitáshoz. Békét kötsz az életben a nem kiszámítható dolgokkal és lelkileg odaadó, következetes és megbízható leszel.


  Nem feladatod szeretni az apád párját, de a döntés joga az ő kezében van, és neked ezt el kell fogadnod, ha nem akarod azt, hogy végül a lelki békéd is rámenjen.


  "

  2014-08-23  11:55
  moonlight-mano (14353)
  előzmény:
 13. 2014-08-25 00:2914360.

  Bocs, most látom, kimaradt a h betű, helyesen: OSHO.

  2014-08-24  16:52
  mamóka67 (14358)
  előzmény:
 14. 2014-08-24 16:5214358.

  Nem vagyok buddhista, ahhoz még nagyon sokat kellene tanulnom, én karma asztrológus vagyok, aki minden irányba érdeklődő és elfogadó.


  Így a buddhizmus iránt is, sok könyvet olvastam ebben a témában (OSO), és a tanainak egy részét már magamévá tettem.


  Elfogadom, és tiszteletben tartom mások hitét és véleményét.


  Szívesen tanulmányozom az ezoteria ágait is.


  Fenntartom és elfogadom a jogot az emberi gondolat szabadságára.


  Vallom, hogy nagyon fontos egy ember életében a hit, az a hit, melyet maga választ, elfogad és bízni tud benne.


   

  2014-08-23  22:33
  - (14357)
  előzmény:
 15. 2014-08-23 22:3314357.

  Te buddhista vagy?

  2014-08-23  22:13
  mamóka67 (14356)
  előzmény:
 16. 2014-08-23 22:1314356.


  Vannak sokan, akik ha valami rossz történik velük, azonnal a karmájukat okolják, és meg vannak győződve arról, hogy előző életükben biztosan valami rosszat tettek.


  Pedig a karma nem büntet, és nem jutalmaz, sőt még változtatni is tudunk rajta, ha ismerjük  a horoszkópunkat.


  Aztán vannak olyanok is, akik vagy feladatként, vagy büntetésképpen értelmezik a karmájukat.


  Úgy érzik, hogy ez valami olyan büntetés, amiről ők nem tehetnek, hisz az előző életében elkövetett tetteiért kapják, és mégis most kell viselniük a következményeit.


   Ez azonban nem ilyen egyszerű.


  Minden, ami elmúlt, a karmánkat építi, ugyanakkor itt és most rengeteget tudunk tenni azért, hogy vállalni tudjuk érte a felelősséget, és ne mindig másokra mutogassunk, ha helytelenül viselkedünk.


   Lényeges tudni azt, hogy a karma azt a célt szolgálja, hogy elősegítse a fejlődésünket, a tanulásunkat, és mindezt a tapasztalatainkon keresztül tegyük.


  Azért inkarnálódunk ismét és ismét, egészen addig, amíg mindent nem tudunk, minden feladatunkat nem teljesítettük.


   A karma mindig a már megtörtént, a jelenlegi és az elmúlt életeinkben történt események következménye, legyen az negatív, vagy pozitív.


  Amire leginkább vigyáznunk kell, hogy ebben az inkarnációnkban  ne építsünk újat.


  Mivel senki sem tökéletes, és rutinosan végzi csak a dolgát, a jó és rossz cselekedeteinek  viselnie kell a következményeit.


  A KARMA a szellemi fejlődésünk tökéletesítése.


  Tapasztalatokat gyűjtünk, abból tanulunk.

  2014-08-23  12:09
  - (14355)
  előzmény:
 17. 2014-08-23 12:0914355.

  Mire gondolsz karma alatt? Tudtommal a karma a buddhista vallásokban az előző életed bűneinek és jóságainak a jelenbeli életedben bekövetkező hatása.


  Vagyis pontosabban az ok okozat törvénye. Simán beilleszthető a jelen életbe is = amit cselekszel az visszatükröződik.

   
  - (0)
  előzmény:
 18. 2014-08-23 11:5814354.

  Nem tudom esetleg kell e


  Anyukam 1957 szeptember 13-an szuletett kecskemeten de mar nem el....


   


   

  2014-08-23  08:41
  mamóka67 (14352)
  előzmény:
 19. 2014-08-23 11:5514353.

  Nagyon hálás leszek ha megnézed nekem és ha találsz valami biztatót mikor szünik ez meg az életemben. Legszivesebben azt kérdezném ez a nő mikor "távozik" el és nem ez lenne a normális igy érezni de sokszor azt kivánnám a sorstól hogy az apám maradjon egyedül és ne a nő mert az rosszabb lenne. Néha azt látom ez akkor javulhatna vagy normalizálódna ha a nő egyszer elhuny és megszünik ez az átkos helyzet.


  Jó magam egy nagyon békés ember vagyok és sosem találkoztam még ilyen filmekbe illő viselkedéssel és gyülölettel ami itt van nálunk és ami tőle áramlik.


   

  2014-08-23  08:41
  mamóka67 (14352)
  előzmény:
 20. 2014-08-23 08:4114352.

  Ismét előveszem a horoszkópodat, és megnézem a szülő-gyermek kapcsolatodat mégegyszer, csak egy kis türelmet kérek ismét.


  Nyugodj, meg, biztosan tudunk találni elfogadható magyarázatot erre az áldatlan állapotra, és a karma segítségével megoldást is!


  P.M.

  2014-08-23  04:12
  moonlight-mano (14351)
  előzmény:
 21. 2014-08-23 04:1214351.

  Kedves Mamóka,


   


  Egy elég szerintem ritka problémával és különleges kéréssel fordulok hozzád. Az elemzés talán másnak is lehet erről tanulság, tanulnivaló. Nem hiszem hogy sokak képletében előfordul.


  A képletemben és az életemben is jelen van elég durván az apa konfliktus.


  Az apámmal nagyon rossz a kapcsolatom, konkrétan nem tartom vele. Mára teljesen elfordultam tőle röviden az miatt hogy gyerekkoromban olyan nővel állt össze aki finoman szólva úgy gyülöl hogy ha tehetné meg tudna ölni, a 2 lányával együtt. Az apám valamiért betegesen ajnározza őket és képtelen tőlük leszakadni még olyan áron is hogy világ életében képtelen volt felém és a testvérem felé igazi törődéssel lenni és a mi érdekeinket nézni és a szerint élni. Beletaszitott egy olyan életbe ami pszichésen tönkretett és sajnálatos módon azt kivánom bár ne lett volna soha ő az apám mert ennél minden más jobb. Azóta is folyton olyan helyzeteket produkál mintha direkt kitenne engem és a testvéremet is szekálásoknak bántásoknak. Isten igazából a legtöbb ember meg veti ezért és senki nem érti hogy tud valaki igy viselkedni a saját gyerekeivel.


  Nekem sok asztrológus mondta "oh ezt meg kell, fel kell oldani" hát én ebben nem hiszek! Főleg ha ez még ott is van a horoszkópomban. Ez olyan mintha a sorsom ellen akarnék hadakozni és úgy is érzem! Teljes mértékben. Ezen nincs mit megoldani mert az összes valaha volt próbálkozás kudarcba fulladt és nem én miattam! Olyan helyzetben meg nem lehet élni ahol úgy gyülölnek hogy megtudnának ölni ezen nincs mit javitani. Mindez a pénz és érdekek miatt. A testvérem is mondta hogy úgy tekintenek rám mint a halottra. Szégyennek tartom ezt egy szülő idáig jut hogy ezt hagyja. Egyszerüen sokszor úgy érzem őt fel kéne pofozni mert valami kómában él vagy nem tudom de tényleg szörnyü. Meg kell mondjam még ilyet nem láttam és fogalmam nincs mivel érdemeltem én ezt ki a sorstól.


  Szeretném ha készitenél nekem erről egy rövid elemzést és megnéznéd meddig kell még ezt elviselni, mikor lesz már ennek vége? Nem jó ilyet gondolni de sokszor már én is úgy érzem alig várom az a nő eltávozzon a másvilágra aki ennyi mennyiségü gyülölettel tud viselni egy másik ember iránt. Mikor az anyám meghalt azt mondta "hát ő nem velünk a nyakán képzelte el az életét az apámmal" Megjegyzem sajnos én sem.


  Mikor élhetek végre békében és nyugodtan ezek nélkül? Ez miatt a testvéremmel sem tudok rendes kapcsolatot fenntartani mert folyton erre emlékeztet az egész és nem tudok ezzel mit kezdeni ebből kifolyólag hatékonyan sem végezni a feladataimat. Pl rendbe tenni az életem más téren. Lassan a magánéletem is rá megy mert állandóan rosszkedvü és ideges vagyok úgy érzem sokszor legszivesebben magamra zárnám az ajtót és mindenki hagyjon végre békén mert ez igy nem élet.


   


  én 1981. 11. 11 délelőtt 11 óra 53 perc hetényegyháza


  tesom 1984 vagy 85 oktober 15


  apám 1954 Julius 26


  a nő 1949 április 19

  2008-03-30  08:11
  mamóka67 (1)
  előzmény:
 22. 2014-08-20 20:1414350.
  Vénusz-Plútó  oppozíció: = birtoklási vágy, érzelmi zsarolaás

  Mars-Plútó kettőtök közötti állandó izgalom, (megnyilvánulhat állandó ölelkezésben, simogatásban), de örökös harcban is).
  Ez
  szexuális fényszög is ezért általában rossz kapcsolódásnak tartják a két
  erőszakos bolygót. Az általános felfogás szerint az ilyen társtól
  menekülni kell.
  Én ezt másképp gondolom.

  Engedd meg, hogy a kvadrát és opponált fényszögeket ne fejtsem ki. A fórum úgysem elég egy teljes szinasztria elkészítésére.

  A Vénusz-Mars együttállás viszont nagyon jó. Ez még akkor is jó lenne, ha nem volna fényszögben, csupán egy jegyben állna.

  A Nap-Merkúr együttállás is jó, mert a Nap itt a megértést erősíti fel.

  A
  Vénuszok együttállása a lelki békét, a szépséget és erotikát mutatja,
  és azt, hogy a pénzhez hasonló gondolkodással álltok hozzá.

  A két
  Hold együttállása az otthonteremtő képességeteket mutatja, mely
  egyforma elveken nyugszik.  Ebben az esetben mindenképpen csak egymással
  érzitek jól magatokat, pl. ha társaságban vagytok, egymás mellett
  álltok.

  A Neptunusz mindkettőtöknél a Nyilas jegyében van, itt
  kell egymásra hangolódni, ebben a témában. Áldozatot kell
  mindkettőtöknek hozni az idők folyamán a párkapcsolatotok erősítésére. A
  Nyilas jegy témájában kell mindkettőtöknek tisztán látni. A közös hit
  és a célok megvalósíthatók.

  A Hold és a Jupiter együttállásban jelzi, hogy jól kiegészítitek egymást Mindketten elfogadók tudtok lenni, és mindkettőtöket erős kötelék fűzi a családjához.

  Amikor a Vénusz találkozik (együttáll) a Merkúrral, akkor találkozik az értelem és az érzelem. Egybefonódik a szépség és a hasznosság, ami a párkapcsolatotokban nagyon jó, lehet kamatoztatni. A vitát és a veszekedést egyiktek sem szereti.

  A többi fényszög megfejtésére azokat kérd, akik szintén foglalkoznak asztrológiával, még gyakorlásnak is jó feladat.
  2014-08-19  19:54
  - (14349)
  előzmény:
 23. 2014-08-19 19:3114348.
  Sziasztok!


  Már több ideje követlek Benneteket, 3 hónapja próbálkozom elsajátitani az alapokat..a család radixain keresztül elsősorban. 
  Lehetne egy olyan nagy kérésem, hogy vetnétek egy pillantást erre a szinasztriára?  Bármilyen kis segitségnek örülnék! Olyan sok az együttállás, nem tudok hol elindulni.


  Köszönöm előre is! ;)
  2014-08-14  18:36
  mamóka67 (14343)
  előzmény:
 24. Torolt_felhasznalo_676852
  2014-08-15 20:5914347.
  Ok, köszönöm.
  2014-08-15  18:19
  mamóka67 (14346)
  előzmény:
 25. 2014-08-15 18:1914346.
  Szia Tita!

  Elsősorban percre pontos radix képletból lehet csak pontos tranzitot fejteni.

  Nem mindig a várt jó vagy rossz történik meg, előfordul sok esetben, hogy nem is gondolsz rá, mégis megtörténik a baj, vagy a jó dolog, ahol nem is számítasz rá, tekintve, hogy a jegyeknek és a házaknak is lehet többféle értelmezése, a fényszögekről nem is beszélve.

  Amikor a bolygó retrográd, a tevékenysége mindig visszafogottabb.
  Teljes horoszkópot nézz minden esetben, hogy meglásd az összefüggéseket, ne csak kiemelt részleteket!
  2014-08-15  17:53
  Torolt_felhasznalo_676852 (14344)
  előzmény:
 26. Torolt_felhasznalo_676852
  2014-08-15 17:5614345.
  És ha a tranzitáló nagybolygók éppen retrográdok, akkor lehet, hogy az hátráltatja az eseményeket/pont az ellenkezője történik, mint amit várnánk?
  2014-08-15  17:53
  Torolt_felhasznalo_676852 (14344)
  előzmény:
 27. Torolt_felhasznalo_676852
  2014-08-15 17:5314344.
  Sziasztok! Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy lehet olyan, hogy valakinek hiába vannak látszólag jelentős tranzitjai(sorozatosan), mégsem történik semmi átütő változás az életében?


  És mi van akkor, ha a tranzitok pozitív energiákat ígérnek, de nálam mégis depressziós a hangulat, és egyáltalán nincs annyi energiám, amennyiről a tranzitban szó van, sőt! Totál elegem van mindenből. Vagy lehet, hogy a Holdamon tranzitáló Plútó az 1. házban kiolt minden jó hatást?
  2014-08-12  17:57
  mamóka67 (14338)
  előzmény:
 28. 2014-08-14 18:3614343.
  Szia navygirl!

  Örülök, hogy tudtanm újat mondani neked. Ne félj látóhoz elmenni, de nagyon járd körül, nehogy sarlatán markába kerülj.
  Az igazi látóból nagyon kevés van, és azok nem mondanak neked olyant, amitől tartanod kell.

  Kevés ember hozza ezt a képességet. Ha gondolod, írd meg priviben, hogy kihez fordulsz, ha ismerem, akkor elmondom amit tudok róla!
  Puszi: Mamóka
  2014-08-13  22:24
  navygirl (14342)
  előzmény:
 29. 2014-08-13 22:2414342.
  Szia Mamóka!
  Nagyon szépen köszönöm az elemzést!
  A legtöbb dolgot felismerem a személyiségemben. Vannak olyan pontok is, melyek olvasása közen olyan érzésem támadt, mint amikor valaki egy sötét szobában felkapcsolja a lámpát. Olyan "aha, most már értem" érzés fogott el.


  Van egy nagyon jó barátnöm/kollégám, akivel a közeljövöben el szeretnénk látogatni egy látnokhoz (ha az itteni nyelvböl szó szerint fordítom, akkor tisztánlátónak hívják, nem tudom mi erre a pontos kifejezés). Ö már volt nála és nagyon jók a tapasztalatai. Szeretnék elmenni, de eddig valami mindig visszatartott, egy kicsit félek töle, hogy jaj mit fog mondani...


  Kedves Mamóka, mégegyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget!
  2014-08-11  11:57
  mamóka67 (14337)
  előzmény:
 30. 2014-08-13 18:3514341.
  Szia Manda!

  Írtam privit!
  2014-08-13  12:06
  *Manda (14340)
  előzmény:
 31. 2014-08-13 12:0614340.

  Köszönöm Mamó!


  Néhány tétel nagyon helytálló, a szülői - képzelt vagy valós - elvárásoknak való megfelelés ilyen például.


  Meglátásom szerint még sok a tanulnivalója, de ezekszerint van rá esélye, hogy fejlődjön. Egyelőre a rejtegetni kívánt önbizalomhiányát valóban úgy oldja, hogy próbál lehúzni másokat :s illetve betegesen elutasít mindent, ami rossz fényt vethet rá, és mindenkit, aki a legkisebb kritikával illeti a feltétlen rajongás helyett.


  Az is igaz, hogy mindezek ellenére optimistának és bizakodónak ismertem meg. Bár oka is van rá, eddig az életében mindig valahogy maguktól megoldódtak a dolgai, rengeteg önzetlen támogatást kapott, kicsit meg is szokta ezt, azt érzem.


  Jó tudni, hogy a negatív személyiségjegyeinek egy részéről 'nem tehet' :)


  Bármi a képletében, ami szenvedélybetegségekkel lehet kapcsolatos?


  Mit gondolsz, érdemes megosztanom vele az elemzésedet, vagy ezt is az egója elleni támadásnak értékelné?


  Köszönöm!


  (Nem barátom, csak ismerős, de ennek nincs jelentősége :))

  2014-08-11  11:14
  mamóka67 (14336)
  előzmény:
 32. 2014-08-13 11:0914339.
  Gica18 szeretné tudni, hogy jó úton-jár-e, mit tanuljon még, mi az életfeladata, hogyan tudna feljebb lépni a spirituális fejlődése során?

  Megnéztem a horoszkópodat (remélem percre pontos időt adtál meg), és a következőket láttam:

  A Vízöntő MC-vel te magad vagy az újító és a "világmegváltó" archetípusa.
   Síma útat látok a karriered terén, de esetleg nehezítheti az a tény, hogy szeretsz mindent másképpen, a "saját szájízed szerint" alakítani, legyen az munkahely vagy lakás.
  Ez lehet célra vezető és ugyancsak egyéni is, de akkor már, ha semmi nem jó úgy, ahogyan van. akkor a cél rovására mehet. Erre vigyáznod kell, hogy meg tudj maradni úgy a saját ízklésed mellett, hogy a konvencióknak legalább egy ráészét betartod.

  Mivel a reformek embere vagy, számodra leginkább az elméleti munka való, az érdeklődési körödön belül. Az a hely, ahol a szavakkal és a logikáddal tudsz érvényesülni.
  A Vízöntő ura, az Uránusz viszontt a 6. házban, mely a munka és az egészség háza többnyire, áll, aszületésedhez képest hétévente vált jegyet és ott robbant, ahol éppen jár.
  Erre is figyelned kell, hogy a pusztítását ki tudd védeni és ne érjen váratlanul, mert olyankor még arra is ösztönözhet, hogy felrúgj minden addig elért munkádat.

  A Szaturnusz, a karma ura a VII. házat uralja nálad, mely a párkapcsolatok, de mindenféle társulások háza.
  Feltételezem ennek alapján, hogy nem szívesen szerepelsz a nyilvánosság előtt, tehát az ilyen irányú pálya már nem jó.
  Úgy tűnik, hogy vagy késői házasságod lesz, vagy idősebb párod, mert a Szaturnusz be szokta tartani amit ígér.
  Általa nagyon kitartó tudsz lenni a kapcsolataidban, legyen az akár baráti is, de érzelmeidet csak nehezen tudod kimutatni. Nem vagy az a "nyalom-falom" természet. Veszve semmi nincs, mert a Holdad mutatja az érzelmi gazdagságodat.

  Vállalkozásaidban lehetőségek lesznek, sikereket hoznak. A párkapcsolatodat gyermekáldások kísérik,  csak arra ügyelj, hogy kit választasz, nehogy csalódj.

  Még a Szaturnuszoddal kapcsolatban annyit elmondanék, hogy nagyon jó kapcsolódása van a Júnó aszteroidához, mely a külvilág előtt felvállalt kapcsolatok  planétája, és így ketten kimondottan jó energiákat hoznak létre. Tartósítják és megerősítika társas és a szerződéses viszonyokra irányuló törekvéseidet.

  Bolygóid a szilárd és kardinális minőségekben vannak leginkább, amiből látható, hogy maximálisan kezdeményező vagy, és a cél elérését is te magad tudod elérni, kézbentartani..

  A Napod állásából következtetek arra, hogy előző életedben nagyon erősen spirituális lélek voltál, sokat foglalkoztál ezoteriával, és azt mágusi színten művelted.
  Ez a tudás a mai napon is előhozható, csekély idő ráfordítással, és akkor elmondhatod, hogy elindultál a lelked olyan színtje felé, mely végül megnyugvást és boldogságot ígér számodra.

  Most csupán a kérdéseidre próbáltam választ adni, de neked is tudnod kell, hogy ez nem teljes sorselemzés.
 33. 2014-08-12 17:5714338.


  Asztropatika.hu
  Tüzes szinglik* FIGYELEM!


  A Vénusz ma csatlakozott a Jupiter és a Nap mellé - úgyhogy az elkövetkező 11 napban, ami a szerelmet illeti...
  - bármi megtörténhet!  * érintett vagy, ha az Aszcendensed, a Napod, a Holdad, illetve a
  Vénuszod: a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében áll! Minél több
  érintett, annál inkább!


 34. 2014-08-11 11:5714337.
  Kedves navygirl!

  Jóslást ne várj tőlem, azzal fordulj a tarotkártyát értőkhöz. Sorselemzésből viszont a leglényegesebb dolgokról tudok neked mesélni.

  Rák Nappal, Mérleg Aszcendenssel és Halak Holddal jötté.

  A Horoszkópodra nézve láthatjuk, hogy leginkább a víz elemek dominálnak, mely a lelkünket, a lényünk érzelmi részét képviseli, és mutatja, hogy döntés helyzetekben többnyire a szívedre szoktál hallgatni.

  Biztató jelnek tűnik, hogy a Napod a születésed pillanatában megegyezett a horostzkópod MC pontjával, mej a jövő pontod, az a pont, ahová az egód törekszik, a hivatásod, az életcélod, és ebben nyújt hathatós segítséget a Napod.
  Megkönnyíti a világban betöltött helyedet,  és a jövőbe vetett hitedet.
  Arról nem is beszélve, hogy mindenekelőtt vezetői képességeid vannak.

  Ezt megerősíteni látszik az a tény is, hogy a Plútó együtt áll az Aszcendenssel a horoszkópod 12. házában.
  Ez mágikus előző életeket mutat, okos, hatalommal rendelkező tudást, mely bármikor egy kevés tanulással előhozható
  Voltak fekete mágusi életeid, most úgy jöttél, hogy mindezeket jóvá tedd

  A karmád hatására megtapasztalhattad (vagy fogod), hogy milyen kiszolgáltatva lenni a legmélyebb félelmeidnek. Megtanultad, hogy nem szabad átadni magadat az ösztöneidnek.Önuralomra és szigorú korlátozásra int a Plútó a képletedben.

  Ha a munkád során akadtak a változások, és ezek számodra nem kedvezőek, a Napod arra tanít, hogy kerüld az összeütközéseket a hatalommal. Ha mindent megpróbálsz megtenni a függetlenségedért, az önállóságodért, az könnyen vezethet magányhoz.

  A párkapcsolatnak ez a nagy önállóság nem kedvez. A Plútó hatása az is, ha egymás után pofonok formájában érnek az élet tanításai, ebben az esetben bármit teszel az utóbbi időben, nem úgy teljesül, ahogyan te szeretnéd.

  Tanulság: keresned kell azokat a lehetőségeket, amikor nem kell viselned az álarcodat, és nyíltan szembe tudsz nézni a problémáiddal.
  A társadat még finom tettekkel se próbáld magadhoz láncolni, függővé tenni. Talán beleestél abba a hibába, hogy azt valld: mindent, vagy semmit.

  Ami egyértelműen vigyasztaló: mielőtt inkarnálódtál, a Castor állócsillagon töltődött a lelked, mely a nehézségek nélküli, könnyen teljesülő sikerek tanítóhelye.  Adott számodra olyan kreatívitást, melyet fájdalom vagy trauma nélkül tudsz megélni, ha az utadról nem térsz le.

  Neked is elmondom, hogy ez nem teljes fejtés, a sorselemzés sokat változtathat,finomíthat rajta, amennyiben minden konstellációt figyelembe veszünk.
  2014-07-05  21:36
  navygirl (14329)
  előzmény:
 35. 2014-08-11 11:1414336.
  Kedves Manda!

  Március óta vársz a válaszaimra, ezért elnézésedet kérnem, de van rá mentségem, amit most nem szeretnék részletezni.

  Pár olyan konstellációra vársz választ a barátod horoszkópjából, ami egy kicsit megriasztott, és szeretnél rá magyarázatot.
  Az alábbiakban ezt megpróbálom.

  Kezdjük talán egy három bolygós együttállással: a Nap, a Mars és a Chiron tartózkodnak a radixán egymás mellett, és mindez 150%-ra a Szaturnusztól és a Neptunusztól.
  Ráadásul a Szaturnusz még a Plútóval is együttáll. De beszélhetünk a Jupiter szembenállásáról is a Nappal, és a Neptunusz kvadrátját (erősen karmikus) a Holdhoz.

  Megpróbálom külön, külön elemezni, aztán mindet összehozni, hogy mit jelent ez a barátod sorsában.

  A Chiron a 9. házban van, ez a Nappal együttállásban meghatározó abban, hogy ne legyen biztos a jövőjében, és úgy érezze, hogy nincsenek kielégítő kílátásai. Sokszor követ, vagy követett olyan célt, melyek sehová nem vezetnek Sokat sérül az igazságtalanságok miatt, melyekkel lépten nyomon találkozik az életében.

  A Nap hatására céltudatosabbá válik, vagy vált élete során, de még így is hajlamos lelki gopndjait ápolgatni, és az önérzete és kreatívitása mindenképpen ösztönzésre szorul Szerencsére mellette van a Mars, mely szintén segít egy kissé abban, hogy magabiztosabb, merészebb legyen.

  A Szaturnusz-Plútó együttllás ebben az esetben sem tartozik a kellemes fényszögek közé. A legkedvezőbb válasz az lehetne, hogy képessé teheti a szülöttét arra, hogy kiismerje a látható világ korlátait, és tudjon hinni abban, hogy lehetséges a transzformáció. Bár ez számára nem könnyű feladat, mert inkább hajlik arra, hogy elszívja a környezetéből az energiát, az örökös elégedetlenkedésével, és panaszaival.

  Mindez karmikus a barátodnál. Többféle magyarázat is van az önbizalom hiányára, és arra, hogy állandó kétségei vannak, bár ezt nem mindig mutatja ki, inkább lélekben vívódik vele. Amikor kifakad, akkor olyan, mint egy energia vámpír.
  Visszatérve a karmára, vallási karmát hordoz, és olyan üldöztetés nyomait a lelkében, mely előző életében a fajának szólt, ezért része volt egy u.n. "kollektív karmában". Az emlékeket a zsigereiben hordozza, ezért félelmei vannak, és bizalmatlan, bizonytalan a céljai és lépései során a földi életében.
  A magas követelményeket állító szülei sem oldották ezt az érzést.

  Ha a Jupiter szembenállását tekintjük, ott azt láthatjuk, hogy túl nagyok az elvárásai az életével kapcsolatban, az igényei túlzottak lehetnek időnként.
  A mozgatórugó itt is lehet a megfelelnivágyás a szüleinek.

  A Neptunusz karma fényszöge pedig egyértelműen mutatja, hogy nem a jó utat járja, és még sok feldolgozni valója van a hozott karmáját illetően.
  Ráadásul ez a bolygó rajta ül a horoszkópja IC-pontján, ami szintén a régi karmikus múltjára urtal, és jelzi azt, hogy áldozat volt.

  Van egy másik bolygó is a képletében, mely nem táplálja az önbizalmát: és ez a retrográd Merkúrja.
  Ennek a hatására nem kenyere a sok beszéd, a kommunikáció, inkább befelé fordulóvá teszi őt, és ha nem tápláljuk az egóját, (nem dícsérjük és ösztönözzük a képességeit) akkor nem tudja kimutatni az igazi tudását. Sok segítségre van szüksége etéren is. Ami biztató: 48 éves korban a Merkúr visszafordul direktbe.
  A Hold fényszöge is azt mutatja, hogy szüksége van a visszajelzésre, hogy a dolgait jól végzi-e el.

  Párkapcsolata kielégítő, jó házastárs, családszerető, becsületes ember.
  A fent leírtak ellenére a Nap hatására megmarad az optimizmusa és a megtépázott lelkivilágát is stabilizálja a Napja.

  Remélem kaptál választ pár kérdésedre, és már nem látod olyan sötéten a párod helyzetét. Sok segítség van a horoszkópjában, amelyekkel, ha élni tud, akkor negy baj nem lehet az élete során.
  Ezek a kiemelt részletek természetesen nem mutatják a teljes sorselemzését.

 36. 2014-08-02 01:2314335.
  Forrás: Asztropatika facebook.


  Az augusztusi EFEMERIDA!
  A legtöbb szerencsés esemény akkor
  szokott bekövetkezni, amikor a két szerencsebolygó, mármint a Vénusz és a
  Jupiter egy jegyben tartózkodik. 12-től pontosan ez lesz!


  Ha az
  Aszcendensed, a Napod vagy a Holdad tüzes jegyben áll (Kos, Oroszlán,
  Nyilas), akkor ezt feltétlen olvasd el - az Oroszlán jegyében kezdődő
  házad miatt is!  http://asztropatika.hu/asztrologia_blog/efemerida_2014_augusztus
 37. 2014-07-23 02:1714334.

  Kedves Mamóka,


   


  Köszönöm szépen az elemzést! Egyáltalán nem volt gond hogy nem rögtön irtál én tudok türelmesen várni és a nevedből is gondoltam hogy gyerekeid lehetnek meg a nyár miatt többen is vannak szabadságon. Én igy is igazán hálás vagyok hogy ezzel foglalkoztál nekem ráadásul ingyen.


   


  Úgy gondolom jól látod a helyzetet a képletből legalábbis amit "én irányitok". Valóban szeretem a müvészetet is és nem tudom emlitettem e de az egyik ágát müvelem is. Amolyan komoly hobbiként és nagy örömemre vannak rá érdeklődéssel, olyan is aki fizetne érte de ez a része még nehezen megy nekem mert nehezen tudom meghatározni "a munkám értékét". Ebben valóban a legnagyobb gát önmagam, vagyis az időnkénti elhatalmasodó önbizalom hiányom vagy túlzott kritikám magammal szemben is.


  Azt is nagyon jól látod hogy néha nehezen müködök együtt másokkal de ezt a hibám már felismertem és próbálom kezelni meg kevésbé kritikus lenni, inkább bölcsebb és elfogadóbb.


   


   De érzem magamban a fejlődést és mindig feltölt az alkotás öröme és az hogy időnként megajándékozom vele másokat akik mondjuk kedvesek nekem.


   


  Az lenne a kérdésem hogy azt irtad a "kinti világban gyakran találkozhatom az erőszakkal". (Mars).


   


  Ezt hogy kell érteni szerinted? Szó szerint pl verekedés (remélem nem :)? Vagy inkább átvitt értelemben. Pl a munkámból kifolyólag diagnosztizáljuk valakinek a halálát az eredményei alapján meg fog halni pl rák miatt. Ez bele tartozhat sajnos abba amit tanulok. Mármint hogy ezzel kelljen találkozom. Ez néha nehéz főleg ha élesben kell majd látni.


   


  Manó

  2014-07-22  11:14
  mamóka67 (14333)
  előzmény:
 38. 2014-07-22 11:1414333.
  Kedves moonlight-mano!

  Először is bocsáss meg, hogy ilyen késve válaszolok, de ilyenkor nyáron nagyon lefoglalnak a gyermekeim, ilyenkor elsősorban az övék vagyok, de igyekszem ennek ellenére-ha késve is-de mindenki kérését teljesíteni.
   
  A kérdéseid egyértelműek voltak, és a horoszkópod (radix képleted) meg is adja a miértekre és a kérdéseidre a választ.

  Elsősorban arról kell tájékoztassalak, hogy nagyon jó "csillagzat" alatt születtél, a Holdon és a Chiron kisbolygón kívül, minden planétád a fényben van, az éggömb déli féltekén, ami  azt jelenti, hogy nagyon nyitott, kellemes egyéniség vagy, akire még nagy jövő vár, és csak egy hajszál választ el attól, hogy most egy u.n. "ajándék" életet kapj, amikor egy kissé símábban mennek a dolgaid.

  Eltekintve egy-két karmikus sugártól, áldásos fényszögekkel tűzdelt a horoszkópod.
  Első kérdésed a pályaválasztásodra vonatkozik: a felelet erre az, hogy az egészségügyben jó úton jársz ez való neked, és ezt a Felszálló Holdcsomópontod is igazolja. Ez egy pont a térben, és azt hivatott mutatni, hogy milyen jövő az, melyen egyértelműen az utadat járod, hol tudsz igazán kiteljesedni.

  Ez a karmikus pont a horoszkópod 6. házában volt születésedkor, ami az egészségügyet jelzi, mert ez a Szűz jegy háza, melynek egyik ismérve ez.
  Ahhoz, hogy célodat elérd, meg kell tanulnod együttműködnöd, és visszafognod a kritikára való hajlamodat. Bár szeretnéd a függetlenségedet megtartani, óhatatlan, hogy kapcsolatod legyen az emberekkel, a sikerhez pedig a fékezett kritika mellett  a mások elfogadása is szükkséges.

  Ráadásul a Mars a Szúz jegyében van, egy kellemes fényszöggel a Holdadhoz, ami a következőt jelenti:

  A Mars arra késztet téged, hogy tetteid tervszerűek és rendezettek legyenek. Gyors és jó felfogást biztosít számodra, úgy, hogy észrevedd a hibáidat és az akaratodat az értelmed irányítsa minden esetben.
  Nagy vállalkozói kedvet ad számodra, és ez a konstelláció is elősegíti, hogy olyan pályát válassz, mellyel nyilvánossággal kapcsolatos tevékenységet folytathatsz, annak ellenére, hogy a kinti világban gyakran fogsz találkozni munkád során az erőszakkal. (Mars)

  Mivel ösztönös tzehetséget biztosít számodra a vezetéshez, utad során ez is meg fog valósulni. Persze azért azt nem várhatod, hogy minden az öledbe hullik, de könnyebb lesz az utad az átlagnál.
  ,
  A kapcsolódása a Holdadhoz biztosítja számodra, hogy tudj azonosulni az érzelmeiddel, de ezt a szavaidból látom, hogy már most nem lesz nehéz.
  Olyan természeted van, hogy azonosulni tudsz, és be tudod fogadni mások érzelmeit. Megérzéseid pedig minden esetben akaratod megvalósulása mellett állnak.

  Itt látszik leginkább, hogy szeretnél szabad és független maradni, ebben pedig úgy segít a Holdad, a Marssal, hogy segítenek megvalósítani elgondolásaidat
  Ez a konstelláció még az anyaság sikeres megvalósulásában is segít neked.

  A Skorpió Napod pedig lendíti az elszántságodat és a kitartásodat.
  A Szaturnusz nálad is - mint mindenkinél általában - nálad igyekszik nehezíteni az anyaságodat, a szülő-gyerek kapcsolatodat, de ezt sok áldásos fényszög segít kiegyenlíteni az utad során.

  Egy kisebb karmikus aszteroida olyan kapcsolatban állt születésedkor a Napoddal, hogy megerősíti a szellemi koncentrációdat, tehát tanulmányaidban a siker garantált.
  Karmikus múltad (előző életed) egy Bika kultuszhoz köthető, rejtett karmát hordoz, azt mutatja, hogy gazdag voltál és szép, jólétben éltél, és nagy művészetpártoló voltál, de te magad is művelted valamelyik ágát.
  Nőiességedet a karmikus múltadból hozod

  Félelmeidet a Chiron kisbolygó elhelyezkedése a horoszkópodon (3.Ház, Bika) okozza, mely az ötleteid megvalósítását is gátolhatja rossz esetben.

  Ez önbizalomhiányodból fakad, mely több dologból is eredhet. Pl. Túl nagy volt a szüleid részéről a követelmény, vagy nem mered bevallani magadnak sem a kudarcaidat, melyek eddig érhettek, esetleg jelentéktelen dolgokon aggódsz. Nem szabad leragadnod nagy terveid során a részleteknél, és próbáld megtalálni a feleletet az önbizalom hiányodra, akkor megszabadulsz tőle.

  A Vízöntő Aszcendenseddel kitűnő logikával és óriási intuícióval érzel rá a lényegre és a világ igényeire, ezért aztán mindig egy lépéssel a többiek előtt jársz.
  Lételemed a harc, és vonzódsz ahhoz általában, ami szokatlan, vagy különleges. Nem tudsz csak egyszerűen beállni a sorba, kellő képpen tudsz improvizálni és kitűnően értesz a szavakhoz. Ez is elősegíti a sikeres tanulmányaidat.

  A jövedelmeddel kapcsolatos kérdésedre azt mutatja a horoszkópod, hogy biztonságra való törekvésed jó anyagi helyzetet fog teremteni számodra.
  Még talán annyit tehetnék hozzá, hogy úgy tűnik a művészi tehetségededet sem szabadna hanyagolnod, mert nálad az alkotás is megjelenhet anyagi színten is.

  Próbáltam tömören csak arra koncentrálni, amit kérdeztél, de neked is tudnod kell, hogy ez nem teljes horoszkóp fejtés, csupán egy kiragadott kérdéscsoport.
  2014-07-05  13:10
  moonlight-mano (14328)
  előzmény:
 39. 2014-07-14 19:1614332.
  Kedves Jelenlévők, kedves Mamóka! :) Nagyon örülök, hogy idetaláltam, nagy élmény olvasni a bejegyzéseket. Csak emiatt a topik miatt regisztráltam ide. Elsősorban én is kérdezni szeretnék, úgy érzem picit elakadtam. Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen hivatás/szakma lenne az, ami a leginkább testhezálló lenne számomra, amiben tudnám teljesíteni az életfeladatom. Mi a fő feladatom ebben az életben? Mi volt az, amit az előzőben elhibáztam és a mostaniban meg kell tanulnom? Szeretnék minden lehetségeset véghez vinni ebben az életben, hogy aztán tovább léphessek egy felsőbb, másabb szintre.

  1991.06.25.-én születtem reggel 5:30kor Székesfehérváron.

  Minden segítséget előre is nagyon köszönök és remélem, módomban áll majd valamilyen formában viszonozni :)
 40. 2014-07-06 20:0114331.
  Elöre is köszönöm
  2014-07-06  10:04
  mamóka67 (14330)
  előzmény:
 41. 2014-07-06 10:0414330.
  A két előttem szólónak üzenem, hogy a kéréseteket teljesíteni fogom.

  Most 2 hétig nem leszek gépközelben, ezért a türelmeteket kérem a válaszommal.

  Önismeretet és sorselemzést készítek nektek a horoszkópotok egy kiemelt részéből. Tehát nem teljes fejtést, úgy, mint azt eddig is csináltam.

  Ha elkészül, priviben közlöm.
  Szép nyarat mindenkinek!
  2014-07-05  13:10
  moonlight-mano (14328)
  előzmény:
 42. 2014-07-05 21:3614329.
  Szép Jó Estét!


  Én is szeretnék kérdezni Mamókától.
  Az utóbbi fél-egy évben nagyon sok minden történt/történik az életemben, velem. Sajnos nem tudom mindenre a magyarázatot, ez néha frusztrál is. Talán Mamóka igen... Nagyon zajlik az élet, én pedig szeretném, ha megint nyugodtabb idök jönnének és visszatérne az egyensúly.


  Születési idö: 1979. július 14 12:00 (délben)


  Elöre is köszönöm a választ!
  2008-03-30  08:11
  mamóka67 (1)
  előzmény:
 43. 2014-07-05 13:1014328.

  Szeretnék kérdezni mamókától.


   


  Sajnos a korábbi belépőm elfelejtettem és azon nem tudok.


   


  Most tanulok egy szép szakmát az egyetemen. Orvosdiagnosztikai laboráns. Van még 3 évem. Utána szeretnék elmenni dolgozni és mellette megcsinálni még a gyógyszerész szakot. Lehetek ebben sikeres? Mellette müvészettel is foglalkozom de ez csak a hobbim nem akarom megélhetés szerüen üzni. Mivel megbizhatatlan jövedelem forrás.


   


  Betegesen félek attól hogy tudjak dolgozni , ne függjek senkitől stb mivel sok minden miatt eddig 1x volt munkahelyem (fizikai munka) és az hogy eljutottam idáig az magam erejéből volt külföldön. Újra érettségi stb.


   


  Szeretném ha elmondanád munka területén mi van nálam "megirva". Nem szeretnék nyomorogni se munkanélküli lenni sosem. Szeretnék 3 év múlva találni egy jó állást amiben jól érzem majd magam.


   


   


  1981. november 11, délelőtt 11 óra 53 perc Hetényegyháza ,


   


  üdv


  Mano

  2008-03-30  08:11
  mamóka67 (1)
  előzmény:
 44. 2014-07-03 15:2214327.
  Ha értékes írásokat akartok olvasni, akkor érdemes Andi Polgár és az Asztrológiai elemző csoportok tagjai lenni!

  https://www.facebook.com/andrea.polgar.7

  https: //www.facebook.com/groups/181555468695919/?fref=ts
 45. 2014-07-02 19:0814326.
  Ő a csoporttársam :)


  Mamóka, Te is bent vagy a face csoportban?
  2014-07-02  18:59
  mamóka67 (14325)
  előzmény:
 46. 2014-07-02 18:5914325.


  Andi Polgár:

  Gazdag
  es meleg júliusnak nezünk elébe, legalabbis asztrológiai szempontból
  nézve. 2 hét múlva a Jupiter jegyet vált, (lesz róla külön poszt akkor)
  egy passzív, visszahúzódó, befeléforduló jegyből atlep egy pozitiv,
  kiaradó, nagyvonalú, kényelmet szerető, eletörömökkel teli jegybe.

  A
  Jupitert aztan a Nap követi majd, rá 1 hettel, ezutan augusztus elején
  csatlakoznak a többiek is az Oroszlanba, Merkúr, Venusz, Hold. (Érdemes
  ekkor menni szabira )
  Mivel a legtöbb ideig a Jupiter
  tartózkodik itt (több mint 1 évig), erdemes a Jupiter helyzetét
  vizsgálni a képletünkben, illetve ha Napunk, Ac-ünk, annak ura v a Hold
  pozitiv polaritasú jegyben tartózkodik, (tűz, levegő) akkor nagyjabol
  ezeket pozitivan érinti e bolygó jegyvaltasa. Erdemes még az 5.hazat is
  vizsgalni (Oroszlan analóg) es annak urat, kapnak-e es milyen fenyszoget
  ettol a jotekony bolygótól!


 47. 2014-07-02 11:0014324.
  Mint írtam is, vagy megtaláltad, vagy megtalálod a lelki társadat, Ezek szerint nem ő volt.

  Nem tudom természetesen a válás körülményeit, de ahhoz, hogy talpra állj, és megtaláld az igazit, nyiitottá kell válnod, és befogadóvá egy újabb kapcsolatra.

  Természetesen nem válogatás nélkül, de ezt a szíved úgyis jelezni fogja.
  A horoszkóp soha nem hazudik, ha pontos a születési dátum.

  A Szaturnusz egyébként is nálad az ösztönös reakcióidat kordában tartja, ill. fékezi kissé.
  Egy Kos jegyű társ hozna sok újdonságot az életedbe, mivel az szöges ellentéte neked, de ne mindenáron, hisz aki nagyon más, mint mi vagyunk, okozhat meglepetéseket, és idővel az idegeinkre mehet.

  Egy Szaturnusz Neptunusz negatív kapcsolódás sem tesz jót az önbizalmadnak, pedig ezután a kudarc után, most nagyrészben arra lenne szükséged, hogy teljes mértékben talpra tudj állni.
  Remélem jól meggondoltad a válást, és előtte mindent megtettél, hogy megőrízd a házasságodat.
  Én a horoszkópból konkrétan nem tudom kiolvasni a jövőbeni kapcsolatodat a férjeddel, csak a fenti útmutatást jelzi a sorselemzés, ha konkrétumot szeretnél tudni, azt a szívedből olvashatod ki leginkább, vagy tarot kártya jóslásból.
  2014-07-01  20:55
  Rigócsőr (14323)
  előzmény: