Keresés a fórumban

Asztrológiai jegyek és karmák (
49
 embernek tetszett)
Több Ezo topik »
»

Többen kértétek, hogy írjak az asztrológiai jegyekről, hogyan áll össze egy horoszkóp képlete, hol látható benne a karma?

Kérdéseitekre szívesen válaszolok, amennyiben tudok és az időm is engedi.

 1. 2015-05-18 18:1914705.

  Eperke!


  Célokkal születünk, végig kell járnunk azt az utat, amit a felettes énünk (saját magunk) kitűz elénk, mint megvalósítandó folyamatot életünk során. Rendszerint ezen járunk is, de menet közben nagyon sok olyan hatás ér bennünket, amikor a benső énünk elfeledkezik erről, és eltér egy másik, talán vonzóbbnak tűnő útra. Ez természetesen nem tudatos, de idővel mindenki rájön, hogy ez nem az ő útja, mert egyre több problémája adódik, egyre nehezebbé válik az élete. Úgy szoktuk mondani, hogy "nem érzi jól magát a bőrében". Ekkor szokott az következni, hogy elkezdünk hibáztatni valamit, vagy valakit. Keresünk bűnbakot, amin, vagy akin le tudjuk vezetni a feszültségeinket, csupán arra nem gondolunk, hogy magunkba nézzünk, és ott keressük a hibát esetleg. Meg vagyunk győződve általában arról, hogy mi mindent a legjobban csinálunk, csak a világ esküdött össze ellenünk.


  Akkor jön az asztrológia. Én tudom, hogy elsősorban hinni kell benne. Az élet engem igazol, mert abban az esetben, ha pontos a születési dátum, csodálatosan le lehet vezetni, hogy mit követtünk el, melyik volt a helytelen lépés az életünkben.


  Útmutatók a Napjegyünk, a horoszkópunk X. Háza, az ott található MC pontja, és a Felszálló Holdcsomópontunk.


  Karmára utalnak a 8. Ház, a Szaturnusz, a Chiron, de bizonyos konstellációk, fényszögek is a bolygók között.


  Remélem, érthetően mondtam el, de teljes fejtést ne kívánj tőlem a topikban, mert ezt nem tehetem.


  Nálad a X. Ház a Halakban van bolygók (energia) nélkül, a Nap, vagyis a "hős útja" elsősorban a Halakkal összefüggő tevékenységek megvalósítása, kapcsolódva a Napjegyedhez, a Mérleghez.


  Ha elolvasod a két jegy jellemzőit, ill. tevékenységét, akkor látni fogod, ill. körvonalazódik, hogy mi a tanulási feladatod. Azért kell a teljes fejtés, mert ez még így önmagában sem elég. szükség van a fényszögekre, a karma tengelyek pozíciójára, és a fent felsorolt konstellációkra.


  Azt pedig, hogy azon a sínen fut-e az életed, neked kell megállapítani a fejtés után.

  2015-05-18  13:54
  Eperke2222 (14703)
  előzmény:
 2. 2015-05-18 14:1514704.

  Szia missz!


  Valóban, 6 ház üres a horoszkópodon, de ez nem azt jelenti, hogy meg sem éled őket, csak annyira sima, egyhangú, talán még problémamentes időszakok lesznek, mert nincs benne bolygó, ami gerjeszti az energiát Van 2 közbezárt jegyed is,  és házad, az Ikrek 11. Ház és a Nyilas 5. Ház. A közbezárt jegyek "felfüggesztett karmát" jelentenek, ha akarja a lélek megcsinálja, ha akarja nem, azt a területet nem éli meg "átugorja".


  A Felszálló Holdcsomóponttal a képletedben együtt áll a Vénusz. Azt a feladatot rója rád, hogy adj esélyt, meg kell tanulnod szeretni önmagadat is. Kozma Szilárd vsz azért mondta, hogy serkentsd a visszajelzéseket,  mert rá kell döbbenned, hogy szerethető vagy, és elsősorban saját érzelmeidet kell megreformálnod magaddal szemben.Arra biztat, hogy legyél szép, legalábbis törekedj rá, legyél jó, és adj szeretetet, ill, mint említettem: adj esélyt olyanoknak is, akik első pillantásra úgy tűnnek, hogy nem az "eseteid". Köztük fogod megtalálni azt az embert, aki egy életre hűséges lesz hozzád, és elhalmoz a gondoskodásával. Az a dolgod karmikusan, ezt mutatja a Felszálló Holdcsomópont, hogy fogadd el a különböző embereket


  Ez a konstelláció azt is mutatja, túl a karmikus jelentésén, hogy művészi adottságaid vannak, melyhez jó ízlés párosul, és harmonikusan kapcsolódik és segíti az életfeladataid megvalósítását.


  Fel kell ismerned és ki kell fejlesztened a nőiségedet


  A Júnóról már olvashattál az előző fejtéseimben, ő az a kisbolygó, mely megszemélyesíti a külvilág előtt vállalt kapcsolatainkat.  Nála még a Szaturnusszal való kapcsolódás is jó energiákat hoz létre az életedben.  Ha sikerül megvalósítani a harmonikus kapcsolatot, a Szaturnusz azt tartósítja, megerősíti


  Nem tudom, h mire gondoltál, amikor azt írtad, h 37 éves korodban lesz pozitív.


  Lassan érő és fejlődő típus vagy, ezt a Szaturnusz-Nap kapcsolódásodból látom. Komoly, érett és megbízható személyiség vagy, ezért szembe kell nézned a valósággal.  Teherbírásod nagy, ezért arra buzdítalak, hogy türelemmel, nyitott szívvel fordulj a világ felé. Ha jógázol, vagy meditálsz, el tudod kergetni a sötét gondolataidat, és a pozitív gondolkodás már fél győzelem. A zárt és üres házaiddal ne törődj, te a bolygók segítsége nélkül is meg tudod valósítani azokat, ami pedig nem megy azt soha ne erőltesd.  Telihold  Holdfázisban jöttél a világra, amikor a Hold a Nap mögött járt 150°-ra. Ettől kezdve a Hold megvilágított köre napról – napra kisebbedik.  Ez a szüretelés (szülés), beteljesülés és objektivítás és a megvilágosodás Holdfázisa. Nagyon tudatos lélekként láttad meg a napvilágot, kulcsszó itt a termékenység.


  Mivel a Hold a Nap mögött áll, innen kezdve átveszi a Nap fényét, és már nem kiegészítő társ, hanem szembefordul vele.


   


  Érdeklődésed középpontjában a cselekvés áll, igényt érzel arra, hogy felépíts olyan struktúrákat, melyek illeszkednek az ideáljaidhoz. Mindent el tudsz érni, mert nagy az akaraterőd.


     Nagyon erős a hiteden keresztül megnyilvánuló fantáziavilágod, és rokonszenves, mindig vidám és kedves a természeted. Mély és különleges lelki finomság jellemez. Kapcsolataidban keresed az árnyalt kifejezéseket, szinte sugallatszerű kommunikációt folytatsz. Ez a nem mindennapi érzékenység nagyon sérülékeny. Mindezt a Neptunusz állása mutatja.


   


  Álomvilágod gazdag, jól megérted az álmaid nyelvét Jó érzéked van a rejtett és kimondatlan dolgokhoz. Tudom, vannak álmaid, amik úgy tűnnek, h megvalósíthatatlanok, én nem így látom. Bár a Mérleg nem tartozik a legkitartóbb jegyek közé, én mégis arra kérlek, h legyél türelmes, és ne add fel a céljaidat. A 3. Házban lévő Napod arra inspirál, hogy kezdj el tanulni valami olyan új szakmát, ami örömmel tölthetne el, ez még a szépség iparban sem elképzelhetetlen.  Ha felismered a problémákat, és szembenézel velük, egy sor különleges képességet fejleszthetsz ki magadban, hiszen az inkarnációid során a negatív tapasztalataid a túlélő ösztöneidet erősítették.


   


  Fontos, hogy laikusként, vagy csak csekélyke tudással ne próbáld fejteni a képletedet. Többet árthatsz magadnak, mint használsz.


  Neked is tudnod kell, h ez nem teljes képletfejtés v. sorselemzés, csupán pár adalék ahhoz, hogy megpróbáljak pár kérdésedre választ adni.


   

  2015-05-14  22:36
  missz gusztustalanság (14693)
  előzmény:
 3. 2015-05-18 13:5414703.

  Kedves Mamóka! Nagyon köszönöm a gyors választ és a kimerítő elemzést. Mintha ismernél, jobban mint én saját magamat:))


  foglalkozásomat tekintve amúgy közgazdász vagyok, egy építőipari cégnél dolgozom, de a munkaköröm alapja a jó kommunikáció, hogy-hogy nem...:)


  Hogy a társam megtalálom a képlet alapján - biztos jóból dolgoztál, jó a dátum amit leírtam a kérdésemben - nagyon bíztató. Az is teljesen igaz, hgoy néha kizökkenek és teljesen elvesztem szinte az életkedvem és tombolok és magamon kívül kerülök, mikor azt érzem, egyszerűen nem mennek a dolgaim, hiába nyomom, tolom, akkor se sikerül. Ez sajnos tényleg így van és ezek az időszakok iszonyúan lehúznak, alig bírok visszamászni. Épp túlvagyok egy ilyenen úgy egy hete:)


   


  A kérdésem az elemzésed elejével kapcsolatos: 'megnézem a képleted alapján, hogy egyáltalán azon a sínen fut-e a vonatod, amiért erre a Föld nevű bolygóra inkarnálódtál, és a céljaid megvalósításán dolgozol-e. Ez bizony kérdés, mert általában olyankor szűkül be az élet körülöttünk, amikor nem azt az utat járjuk, ami eleve elrendeltetett számunkra"


  Azon a sínen fut???

  2015-05-18  12:18
  mamóka67 (14700)
  előzmény:
 4. 2015-05-18 13:2814702.

  Kedves Mamóka!


  Régebben kérdeztem tőled itt a fórumon és magánban is, hogy mit mutatnak számomra a csillagok.


  Most két nagyon fontos esemény előtt állok, vállalkozás indítása és gyermek vállalás.


  Meg tudnád nézni a közeljövőben ezzel a két dologgal kapcsolatosan mit mutatnak nekem a csillagok.


  Születtem: 1981. december 11.  09:40.  Mosonmagyaróvár


  Hálás Köszönettel:Mihi3

  2008-03-30  08:11
  mamóka67 (1)
  előzmény:
 5. 2015-05-18 13:2614701.

  Kedves Mamóka!


  Régebben kérdeztem tőled itt a fórumon és magánban is, hogy mit mutatnak számomra a csillagok.


  Most két nagyon fontos esemény előtt állok, vállalkozás indítása és gyermek vállalás.


  Meg tudnád nézni a közeljövőben ezzel a két dologgal kapcsolatosan mit mutatnak nekem a csillagok.


  Születtem: 1981. december 11.  09:40.  Mosonmagyaróvár


  Hálás Köszönettel:


  Eszter

 6. 2015-05-18 12:1814700.

  Eperke222!


  Rendhagyó módon most úgy próbálok a problémádra rávilágítani, hogy megnézem a képleted alapján, hogy egyáltalán azon a sínen fut-e a vonatod, amiért erre a Föld nevű bolygóra inkarnálódtál, és a céljaid megvalósításán dolgozol-e. Ez bizony kérdés, mert általában olyankor szűkül be az élet körülöttünk, amikor nem azt az utat járjuk, ami eleve elrendeltetett számunkra. Ám ezen a horoszkópunk ismeretében tudunk változtatni.


  A Mérleg Napoddal, Ikrek Aszcendenseddel nagyon laza, alkalmazkodó, empatikus és erősen intellektuális szellemet hoztál magaddal, a Bika Holdaddal pedig mindezt le tudod hozni a földre, megszilárdítani, megtartani.


  Bolygóid nagy része, mintegy 5 db, élén a Napoddal a horoszkópod 5. házában található, plusz a Felszálló Holdcsomópont is. Ez azt jelenti, hogy ez a terület nagyon fontos számodra, ez az Oroszlán háza, és a Nap az uralkodója. Két jegyet is magába foglal, a Mérleget és a Skorpiót. A Skorpió ura is itt van, a Plútó.


  Az 5. Ház az ember alkotásainak a háza, sokan szeretnénk, ha itt lévő Nappal születtünk volna. Itt vannak a szerelmek, a gyerekek, a gyönyörök és a kreativitásunk.- Az én megnyilvánulásai, a játékok és a szerencsénk Itt van az életerő, mely jól vagy rosszul irányított. Itt vállaljuk az életünkben a kockázatokat, és itt jelennek meg a gyermekeinkkel kapcsolatos események is.


  Mivel a legtöbb bolygót ez a ház tartalmazza, ezért biztosan állíthatom, hogy a céljaid valamelyik ide vágó témára összpontosultak, és most, hogy elveszettnek, megrekedtnek érzed magadat, erről az útról kezdesz letérni.


  Érdeklődésedet minden felkelti, mint írtam is intellektuális ember vagy.Mindenütt ott szeretnél lenni, ahol valami érdekes történik. Kommunikációs készséged fantasztikus. Közvetlen modorod, kellemes stílusod miatt az emberek szívesen keresik a társaságodat. Még azt is megbocsátják, ha időnként elfeledkezel az ígéreteidről. Rendkívül könnyen teremtesz kapcsolatokat, gyakorlati érzéked alig, alig van, hogy mégis boldogulsz, azt a Bika Holdadnak köszönheted. Nagyszerű közvetítő vagy az emberek között (ezt kell a pályádon is kihasználnod!), ékesszólásoddal még a legkínosabb helyzeteket is fel tudod oldani. Szereted a művészeteket, az ízléses környezetet és a zavaró körülményeket igyekszel elkerülni. Valószínű, hogy ez a "konfort érzeted" sérült valamennyire, hogy elkezdtél "fuldokolni".


  A Mérleg egy rejtett, de mindig égő láng. Visszafogott, és mégis mindig jelenlévő. Szükséged van az elismerésre, állandóan tartod a tükröt, mint Aphrodité, mivel maximálisan társas lény vagy, kell az emberek véleménye számodra minden vonatkozásban.  A megfelelni vágyásod ölthet olyan méreteket is, hogy megalkuvóvá tegyen. Ez a helyzet is olyan, melyben nem érezheted jól magadat.


  A Júnó aszteroida, mely a minden napi életben választott társat jelöli, egymás mellett állt a Napoddal a születésed pillanatában. Ez egy nagyon jó kapcsolódás a jövődre nézve, mert a Nap jótékonyan támogatja az életerőt és áldásos fényt bocsát a kapcsolataidra.


  A Plútó, mely szintén a Napod mellett állt, az átlagtól eltérő lelki hatalommal ruház fel téged melyeket mások javára vagy hivatott végezni. Ha kárára teszel, ez is visszaüthet , rombolhatja a lelki egyensúlyodat.


  Az Uránuszod Marssal kapcsolódása azt jelzi, hogy szeretsz egyénien dönteni, ami nem biztos, hogy mindig a javadat szolgálja. Jelen esetben okozhat problémát egy rossz döntésed is. Ha meg tudod tartani az önuralmadat, ez a ballépés is kiküszöbölhető.


  Nem írtad, hogy milyen munkát végzel, és hogy azzal elégedett vagy-e, de a Neptunuszod a 6. házban (munka háza), azt mutatja, hogy nagyon kedvező lenne politikával, művészetekkel, kultúrával, divattal, tőzsdével foglalkoznod, de kitűnő érzéked lehet a testi-lelki problémák és szükségletek megérzéséhez-kezeléséhez is.


  A szerelem mindenképpen rád talál, mégpedig valóságos és hosszú távon, mert a Nap úgy világítja meg ezt a területet is, hogy egész életedben számíthatsz az áldásos fényére./5.ház/


  Most pihenőn vannak az érzelmeid, ezt ki kell használnod, hogy befogadni és koncentrálni tudj majd akkor, ha szembe jön veled a boldogság, a lélek testvéred (duál párod) formájában. Próbálj meg kikapcsolódni, elvonatkoztatni a bajoktól, melyek mindenkinél időnként kidugják a fejüket, élj lazán, szórakozz, kényeztesd magadat, keresd meg azt a pár jó dolgot az életedben, ami még megmaradt neked, és maximálisan élvezd ki. Hidd el, a várt eredmény nem marad el, és eljön, amikor nem is gondolsz rá, és nem készülsz rá görcsösen.


  A Holdad szemben áll a Felszálló Holdcsomópontoddal, ami azt jelenti, hogy úrrá lehet rajtad a benső határozatlanság, ingerlékenység, elégedetlenség, de még a boldogtalanság is, mert ez a konstelláció időnként bekavar. és ilyen érzéseket generál.


  A Szaturnusz, a karma ura (és parancsolója) pedig az Oroszlán jegyében próbál neked akadályokat gördíteni, elbizonytalanítani a szerelmet és a megelégedettséget illetően. Ne hallgass rá, valamire meg akar tanítani, talán arra itt a 3. házban, hogy képezd kicsi magadat, tanulj, járj új utakon, tápláld a kapcsolataidat a rokonaiddal, nézz szét a világban, milyen dolgok keltenék fel az érdeklődésedet, melyeket hosszabb távon is meg tudnál valósítani.


  M inden eladó ingatlan vár valakire, megvan a tulajdonosa. A tiédért is el fog jönni valaki, hamarosan, ne csüggedj!


  Jár befogadó nyitott szívvel az emberek között. Ha látni rajtad, hogy nyitott vagy a szerelemre, akkor ezt észre fogják venni azok, akiket neked rendeltek az inkarnációnk során.


  Remélem pontos dátummal dolgoztam, és nem valaki más sorselemzésébe "kontárkodtam" bele.


   


   

  2015-05-15  14:47
  Eperke2222 (14696)
  előzmény:
 7. 2015-05-18 09:3414699.

  A kérdés jó. Nem tudom. A kapcsolatból én léptem ki, mert bennem teljesen vége lett mindennek vele kapcsolatban, utána még volt jó pár hónap míg benne volt a mindennapjaimban, mert erőszakos volt és nagyon nem akart engedni. De megküzdöttem vele, elfogadta, békén hagy. El is költöztem a régi házból, még az se kössön minket össze. Ez a nyugis időszak van október óta. Egy darabig elvoltam ezzel a hú de jó hogy végre magam és békén hagy, aztán nagyon egyhangúvá kezdett válni, elkezdtem vágyni társra, legalább valami kis "üdítőre' a dolgos minennapokba. Hogy legyen aki hív, aki sms-t ír, aki miatt van értelme lábat borotválni:), szóval hogy valami pezsgés legyen legalább. Hogy igazi jó társ, hát lehet ez a baj, hogy álmodni se merek róla, hogy összejöhet.

  2015-05-17  10:13
  Manta (14697)
  előzmény:
 8. 2015-05-17 17:1514698.

  Koszonom szépen .

  2015-05-14  13:14
  mamóka67 (14691)
  előzmény:
 9. 2015-05-17 10:1314697.

  Amíg Mamóka megérkezik, csak azért, hogy együtt gondolkodjak veled: Nem lehet, hogy korai egy új párkapcsolatban gondolkoznod? Másfél év egyáltalán nem sok, főleg ha annyi dolgod volt közben, hogy nem jutott időd rendberakni magadat lelkileg... Úgy értem, hogy ha egy sokkal jobb párkapcsolatot szeretnél, mint az előző volt, akkor valamiben biztosan változtatnod kell neked is, és ez általában nem megy olyan gyorsan... (valószínűleg valami gondolkodásmódbeli dologról van szó, nem külsőségekről) Az asztrológia tényleg sokat segíthet ebben.

  2015-05-15  14:47
  Eperke2222 (14696)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Tündérpilla
 10. 2015-05-15 14:4714696.

  Mamóka, tudnál nekem segíteni, valami támpontot, magyarázatot adni? Az elmúlt néhány évben annyira megrekedtek a dolgaim, hogy szinte szűkölök néha kínomban. Próbálom elengedni és nem foglalkozni vele, de hát vannak fontos dolgok, amiknek igenis muszáj a végére járni, de egyszerűen nem akar sikerülni - ingatlan eladás, illetve volt páromtól nagyon nehezen és drámák közt "szabadultam meg", azóta meg egyszerűen nem jön senki, már másfél éve még kísértés se...


  Budapesten születtem 1976.10.09-én 20:30 körül (pontos percet sajnos nem tudok, anyukámat sajnos már nem tudom megkérdezni).


  Köszönöm előre is, ha "rámnézel", hátha tudsz írni valami bíztatót...


  Üdv:


  Eper


   

  2008-03-30  08:11
  mamóka67 (1)
  előzmény:
 11. 2015-05-15 13:2314695.

  Kedves Mamoka!


  Most probalok valaszolni bovebben.


  A Szaturnuszomat a Rakban nagyon erzem, kezdettol nagy terhek vannak csaladi reszrol, amiket nekem kell(ene) megoldani. Az onbizalomhiany is stimmel es az is, hogy volt sokszor hogy belefogtam valamibe, de feladtam. 


  A masokba vetett bizalom fejlesztessel csak az a bajom, hogy latod hova jutott, hogy a vegletekig biztam :( ? Ezek utan nem tudom...


  Erdekes, hogy korabban sok ember volt, aki kozel allt hozzam es mind Oroszlan volt (most is tobb Oroszlan baratom van) annak ellenere, hogy elvileg a Bak jegy es az Oroszlan jegy alapjaban nem jon ki jol. Lehet ez a Merleg aszcendens miatt van?


  Az nagyon rossz hir, hogy ujra fogok talalkozni a Bikaval :( bar en is erzem, hogy ez karmikus torlesztes volt es nincs vege - miatta.


  A kilencedik hazban levo szaturnuszt nem vehetem mar ledolgozottnak ezek utan :D ? Vagy meg tartogathat csunya dolgokat (bar ennel rosszabbat nem nagyon tudok mar elkepzelni).


  Erdekessegkeppen irom, hogy a gyerekem ugyanazzal a haz allassal szuletett, mint en - neki is merleg az elso es kos a hetedik haza. O merleg es merleg az aszcendense is. 


  Koszonom szepen Mamoka a segitseged :) !!! A gyerkoc mellett probalok en is dolgozni es ha lesz eredmenye akkor megirom Nektek.

  2015-05-14  13:03
  mamóka67 (14690)
  előzmény:
 12. 2015-05-15 08:4214694.

  Szia missz!


  Bocsáss meg, hogy nem írtam tovább a nevedet, de hozzászólásod alapján én nem így látom a karakteredet. Természetes, megírhatod priviben az adataidat, és akkor meg tudom nézni a horoszkópodat.


  A Lilith vonatkozásában sem értek veled egyet, mert a karmikus fejtésben a Mérleg Lilith nem azt jelenti, mint amit te leírtál.


  Nem sokkal jobb, mert a Lilith üzenete soha nem jó. Ő az a "jelenség", mely a lelkünk sötét oldalát jelképezi. Sokszor olyan tulajdonságainkat is felszínre hoz, melyekről álmodni sem mertünk volna, és mégis igaz.


  A Mérleg Lilihnek a saját kényelme a legfontosabb, mindenki mást, csak eszköznek tekint ehhez. Úgy érzi, neki minden jár, és elvárja, hogy ezt meg is teremtsék számára.


  Ha ez megvan, akkor nagyon kedves lesz, csak tőle ne követeljenek semmit. A párkapcsolat is addig jó számára, míg mindent megkap. Ha nem úgy alakul, ahogyan elvárja, odébbáll, de a Mérleg szokásától eltérően nem képes a kompromisszumra.


  Természetesen ez az "alap" tézis. Ezt nagyon sokban áthangolják a horoszkópban futó fényszögek a bolygókhoz és karma tengelyekhez. Javíthatnak, de ronthatnak is ezen a meghatározáson.


  Várom az adataidat, hogy úgy döntesz, nézzek bele a horoszkópodba.

  2015-05-14  22:36
  missz gusztustalanság (14693)
  előzmény:
 13. 2015-05-14 22:3614693.

  Megcsináltam a születési ábrámat. Én nem értek az asztrológiához, ám néhány napja, az ábra után elkezdtem olvasgatni. Amit találtam az hihetetlen volt, vagyis inkább megrázó. Lilith a 4. házban, a mérlegben, szerintem ennél rosszabb nem lehet. Szülői elutasítás, gyökértelenség, otthontalanság érzése, ingatlanügyletben átverés(ek!), minden megvan.


  Mit kell tennem, hogy ellensúlyozzam ezt az állást? Ezt, az üres házakat? Mert így nem jó, de azt nem tudom, hogy mit kell tennem. Pl. kozmaszilard.hu oldalon találtam, hogy a másik nem pozitív visszajelzéseire gyúrjak. Az elmúlt években ez nem volt törekvés, de ha ez kell a boldogságomhoz csinálom, végül is van benne valami. Szóval ilyen gyakorlati tanácsokat is kérek szépen -ha lehet, mert én teljesen laikus vagyok, csak kombinálok ismeretek nélkül.
  Illetve mit jelent pontosan, hogy 37 éves (vagy 40 éves) korom után lesz pozitív? Elküldhetem privátban az adataimat, segítesz?


   


   

  2008-03-30  08:11
  mamóka67 (1)
  előzmény:
 14. 2015-05-14 20:2714692.

  Kedves Mamoka!


  Nagyon szepen koszonom a fejtest es a segitseged! Most csak megkoszonni tudom gyorsan a fiam miatt, de vissza fogok jonni es irok bovebben  ! 

  2015-05-14  13:03
  mamóka67 (14690)
  előzmény:
 15. 2015-05-14 13:1414691.

  Ez a Vénusz-Szaturnusz kapcsolódás azért nehéz, mert karmát hordoz, és valamilyen sérelem miatt az előző életedben, erre az inkarnációdra hoztál egy szeretetlenség érzést, melyet talán csak tudat alatt ápolgatsz, tehát még nem is tudatosult benned, de a cselekedeteidnek egy részét ez működteti. 


  Ezt csak egy módon lehet kiküszöbölni, ha megtanulod saját magadat szeretni, és akkor a környezeted is szeretni fog.

  2015-05-11  21:55
  attacus (14689)
  előzmény:
 16. 2015-05-14 13:0314690.  Hóvirág 2015 kérésére készítek most egy kis áttekintést a horoszkópján, megnézem, ha megmutatja egyáltalán magát – mi okozza ezt a zűrzavart, ami körülötte már jó ideje van.


  Bak Napjeggyel és Mérleg Aszcendenssel jöttél, a Holdad pedig Nyilasban, ezzel képviseli magát a képletedben a tűz, a levegő és a föld is, csupán a víz hiányzik, azt csupán a Szaturnusz képviseli a Rák jegyében. Már ez a Szaturnusz sincs jó helyen itt a család és az összetartozás jegyében, nagy feladatokat ró rád eleve, ennek megvalósításában.


  Ez a víz hiány a képletedben azt mutatja, hogy az érzelmeket jöttél tanulni.


  A Chiron sem a párkapcsolat javára dolgozik a VII. (társ) házban, ráadásul a Kos jegyében.


  A Mérleg és a Kos, mint tudjuk, egymástól 180 fokra áll, ráadásul pont fordítva nálad, mert Kos kellene az első házban és Mérleg a hetesben. Így aztán kicsit másképpen látod a világot, mint a nagy átlag, aki nem ezzel a konstellációval született. Egy teljesen üres ház, az %. Melynek a feladata a szerelem, a gyerekek, és az élvezetek, és az „én” megnyilvánulásai, nem tartalmaz bolygót, ami aktivizálódva kissé megmozgatná ezt a területet. Itt lapul az életerő, mely vagy jól, vagy rosszul irányított általad.


   Amikor türelmetlen vagy, akkor az, mások számára is a feszültség forrásává válik. Meg kell tanulnod ellazulni, és kontrollálni ezt a vonást. Ilyenkor hatékony lehet a jóga, és egyéb meditativ tevékenység.


  A Holdcsomópontok hatására le kell győznöd a többnyire önbizalomhiányból fakadó bizonytalanságodat. Akkor fogsz kiteljesedni igazán, ha felülkerekedsz ezen.  A másokba vetett bizalom fejlesztése szintén fontos.


  A befolyásolhatóságig kész vagy saját érdekeidnek a feladására. Az érzelem különféle formáiban összesűrűsödik gyötrő nyugtalansággal töltve a szubjektív és törékeny lelkedet, melyet - habár tudat alatt – szunnyadó parázsként éget egy fájdalmas és titkos szenvedély. Mert a kis szentimentális lelked tele van feszítő, visszafojtott energiával.


  Az a fajta ember vagy, aki a nyugalom és egyensúly álarca alá rejti a nyugtalanságát, mely annál inkább kínoz, mivel alig találsz módot a kifejezésére. Ha ezt kifejezésre tudnád juttatni, - úgy érzed – megcsúfolnád a bizalom, a mérték, a harmónia délibábját, mely mindezidáig életben tartott, óvott és lelkesített.


  Hajlamos vagy arra, hogy mindenbe belekapj, de semmiben sem mélyülsz el igazán. Pedig jelenlegi életfeladatodat csak akkor teljesítheted, ha erről leszoksz. Törekedj alapos ismeretekre, kerüld az üres fecsegést. Előző életedben gyakran kerültél mások befolyása alá, most ezt ne hagyd.


   


  Mindkét párod elhamarkodott, rossz választás volt az életedben, nem csodálom, hogy szabadulni igyekszel tőlük. Óva intelek viszont, nehogy ismét hibázz, körültekintően válaszd ki a következő párodat.  Nehéz egyedül számodra, de inkább így, mint ismét egy ki tudja hol végződő kapcsolat.


   Nem kecsegtet semmi jóval már a nagy korkülönbség sem, arról nem is beszélve, hogy azza, ha hazát cserélsz, egy olyan ismeretlen violágba csöppensz, egy „ismeretlen férfi” mellé, amitől ilyen formában sok jót nem várhatsz.  Ráadásul a 9. Házban a képleteden ott tanyázik a Szaturnusz, ami ki tudja, milyen megpróbáltatásokat tartogat számodra.


  A partner, akiről kérdeztél csak a születési napjával rendelkezik, az óra perc nincs benne, így pedig érdemben nem tudok fejtést készíteni.


  Te találtál egy Mars-Plútó együttállást kettőtök között, ami pontos idő nélkül nem mérvadó számomra. Ha úgy gondolod, hogy figyelembe veszed, akkor nem jelent feltétlen rosszat, azokat a láthatatlan erőket mutatja, melyek főként szexuálisan összfűznek benneteket. Mély szenvedélyt ígér, de azt is jelenti, hogy mindent-vagy semmit akar.


  Az Oroszlán és a Bak párkapcsolatáról tudnék írni, de az általános.


  Te, mint Bak jegyű nő, a férfiakban az érzékenységet és a jó felfogóképességet keresed, büszkeséged magas intellektusú társat i8génye


  Én bízom a jó megfigyelőképességedben, ha odafigyelsz, fel kell tűnjön neked a férfiban bármilyen gyenge pont. Az ismerkedés zíntjéig megéri találkoznod vele, talán még egy látogatást is megér (hosszabb), de egyből feladni mindent nem szabad.


   A birtokló, téged földönfutóvá tett Bika férjedtől menekülj, mert az érvei nem elfogadhatók. Ő most egy fiatalabbat keres, (vagy már meg is találta?), és ezért mindent kitalál, csakhoogy olyan átlátszó, mint a szita. Csak a legszükségesebb időt kell vele töltened, és válás után felejtsd el!


  Érthető, hogy a följegyű Bak vonzódott a szintén földies Bikához, de ő ennek a jegynek a végleteit hozza.


  Ez az ember, ha begurul, veszélyesen indulatos tud lenni, gátlástalanul bevételező és birtokló. Édesanyád csak kifogás a számára ahhoz, hiogy választ adjon bizonyos kérdéseidre. Ő mohó, és megváltoztathatatlanul makacs. Talán, ha többet látnék a horoszkópjából, találnék mentséget a számára, de annyi biztos, hogy valamilyen nagyon csúnya karmikus kötést hoztatok a múltatokból, amit –úgy tűnik – most sem fogtok tudni ledolgozni.


  Érdekes, hogy mindkét párod nálad sokkal gyengébb, talán benned is van hiba, hogy soha nem a megfelelő embert választod.


  Ennyit tudtam mondani első ránézésre  neked, remélem –ha nem is sokat – de tudtam valamennyire segíteni.


  Ez te is tudod, hogy nem teljes fejtés.


                                                                           

 17. 2015-05-11 21:5514689.

  Kedves Mamóka :-),


   


  nagyon szépen megkoszonom Neked a fáradságodat és a segítségedet.


  Meglepo volt szembesulni onmagammal az általad leírtak kapcsán.


  Ebben a foldi életben már megtapasztaltam a sikert, megjegyzem, nem kis erofeszítésembe kerult. Viszont nem a siker az, ami motivált ezen a téren. Egyfajta kreatív tevékenység, amelyet nagyon szeretek és ezt "hozta  a konyhára". Nem voltam/vagyok benne biztos, hogy érdemes-e még folytatnom ezt az utat. Viszont ahogy írod, felismertem, hogy ez nálam egy eros késztetés. Gyermekkorom óta hajt az alkotni vágyás.


  A párkapcsolatomról annyit, igen, igazad van, megfelelek.


  A fogadalommal nem tudok most mit kezdeni, bárhogy toprengek.


  Úgy érzem, az érzelmeimet kimutatom, nem rejtem véka alá, amibol persze nehézségek is származnak. 


  A kisiklásra hajlamos vagyok, igen. Valaki egyszer azt mondta, olyan vagy, mint egy idozített bomba. Azóta moderálom magam.


  Igen, elítélem az eroszakot és félek tole. Mindenképpen szeretnék két lábbal a foldon élni, lehet, ez néha nem sikerul.


  Nem értem azt a részt, miszerint a Szaturnusz-Vénusz kapcsolódása a legkeményebb karmikus fényszoggel, ami csalódást hozhat. Kérhetnék ehhez némi magyarázatot?


  A meditálás terén van mit pótolnom.


  Még egyszer nagyon szépen megkoszonom Neked, sokat segítettél  .


   


   


   


   

  2015-05-11  12:56
  mamóka67 (14688)
  előzmény:
 18. 2015-05-11 12:5614688.

  Kedves attacus!


  Kértél egy kiegészítő fejtést, és lehetséges válaszokat a mostani problémádra, élethelyzetedre.


  A Betelgeuuse állócsillagról jöttél, két inkarnációd között a lélek ott töltött el egy hosszú időt, főleg tanulással és pihenéssel. Ez az állócsillag az Orion alfa csillaga A Bellatrix ikre.  Olyan sikert jelez, melyet nem hátráltat semmi.  Az Orion a galaktikus rend és a törvény kiáradásának a helye, és tárolója. Itt van a siker és a szerencse központja. Itt megtapasztalhatja a lélek a sikert minden jó és rossz vonzatával.


  Tudnod kell, hogy te ezt a siker érzést hordozod magadban, és csupán rajtad múlik, a te fellépéseden és döntéseiden, hogy mikor tudod megvalósítani ezt a földi életedben. Ez pedig vonatkozik a párkapcsolataid sikerére is.


  A Veszta aszteroida abban segít, el tudd engedni azokat a tradicionális , elévült dolgokat, melyek pusztítják a lelkünket és már nem okoznak örömöt az életünkben. Ez a kis kavics, a sérült női archetípus képviselője a te horoszkópodon a Szaturnusz mellett állt a születésed pillanatában. Jelzi ez azt, hogy vagy az előző életedben, vagy a mostaniban tettél egy olyan fogadalmat egy konkrét személynek, melyet most csak nagyon nehezen tudsz átlépni. Mivel ez az állás az Oroszlán jegyében következett be, ezért feltételezhetjük, hogy vagy társsal, szerelemmel vagy gyermekkel, esetleg a karriereddel kapcsolatos fogadalom, mely megbéníthat abban, hogy sikeresen tovább lépj.


  A Mars és a Vénusz a képletedben együtt áll. Itt látható, hogy erős szexuális vonzerővel rendelkezel, vonzó vagy és fogékony a partnered kívánságaira. Elvileg ez az egyik leglényegesebb a párkapcsolatokban, te pedig ennek maximálisan megfelelsz, (ha jó a születési dátumod, mert ezek a személyes bolygók igen gyorsak). Mivel ez a kapcsolódás a Bika jegyében történik (a Vénusz a Bika bolygója!), a hatása felerősödik. A Bika birtoklási vágya miatt, előfordulhat, hogy a partneredre úgy gondolsz, mint  a többi nagy becsben tartott holmidra.


  Ezzel a Vénusszal és az Ikrek Napoddal meg kell tanulnod az érzelmeidet egyértelműbben kimutatni. A vonzódásod a jóléthez egyértelműen látszik.


  Mindkét bolygó, a Vénusz és a Mars is szemben állt születésedkor az Uránusszal. Ezzel nagyon kell vigyáznod, mert hajlamosít a kisiklásra, mely komoly következménnyel járhat a párkapcsolatodban. Az Uránusz ebben az esetben kiszámíthatatlanná tesz téged, feszültséget hozhat a kapcsolataidban, ez pedig stresszes állapotokat okozhat, de még idegfeszültséget is.


  Amit a tranzitban látok, a Szaturnusz-Vénusz kapcsolódását a legkeményebb karmikus fényszöggel, az csalódásokat hozhat, és akadályokat az előrehaladásodban, de mint minden Szaturnusz fényszög megtanít arra. hogy értékelni tudd az erőfeszítéseidet, melyek végül sikerrel járnak. Ezen az álláson sokat javít a Mars együttállása a Vénusszal.


  A Neptunusz helyzete a horoszkópodban igen csak prominens, mert hajlamossá tesz a feledékenységre, és arra, hogy elmerülj a saját álomvilágodban. Felerősíti a hajlamodat az önáltatásra, és arra figyelmeztet, hogy mindig maradj két lábon a földön, ne ragadjon el a képzeleted.
  A lelked mélyén sebezhető, sérülékeny és megbántott gyermek vagy, aki azonnal támadva érzi magát. A fenyegetés lehet testi jellegű, mint például egy betegség, vagy lelki, például más emberek rossz szándéka – vagy amit te rossznak tartasz. Erőteljes védekező mechanizmusokat alakítottál ki annak érdekében, hogy ne kelljen szembenézned ezekkel a félelmekkel.  Olyan képet alakítasz ki magadról, ami egyértelműen a többiek felett állónak mutat téged, vagy rengeteg munkát vállalsz magadra, vagy erőt és figyelmet követelő versenybe bocsátkozol az első helyért. 


  Minden erőszakot elítélsz és traumatikusan élsz meg.


  Életfeladatod mindenképpen a Mérleg és a VII. Ház adottságai: elsősorban a párkapcsolat és azon belül a család alakítása, megóvása, a tanítás, mely a környezetedre irányul. Feladatod, hogy figyelj oda mások szükségleteire, ösztönözd a környezetedben élő embereket. Fel kell ismerned, hogy melyek a legmélyebb késztetéseid, erre jó módszer a meditáció, melyre már az előző fejtésemben is utaltam.


  Remélem, tudtam segíteni, ha nem úgy, ahogyan szeretted volna, akkor kérlek írd meg és igyekszem arra is válaszolni.


   

  2011-10-28  15:51
  mamóka67 (10262)
  előzmény:
 19. 2015-05-01 20:0014687.

  Szia Mamoka!


  Koszonom szepen :) Kuldtem privit, remelem nem akadsz ki nagyon  Igyekszem kovetni Titeket - vannak meg tanulok, vagy mar mindenki profi :) ?


   

  2015-05-01  18:12
  mamóka67 (14686)
  előzmény:
 20. 2015-05-01 18:1214686.

  Szia Hóvirág2015!


  Tökéletesen megértem az óvatosságodat, és minden kérdésedre szívesen válaszolok én is -kiegészítve Mantát, aki nagyon jókat válaszolt, - de légyszíves írd meg priviben azokat a születési dátumokat, amikben biztos vagy!


  Én szokásomhoz híven nem szeretek kiragadott fényszögekkel dolgozni, kell látnom egyben az egész képletet, mert az a biztos.


   

  2015-05-01  11:18
  Hovirag2015 (14685)
  előzmény:
 21. 2015-05-01 11:1814685.

  Koszonom szepen kedves Manta :) !


   


  Opsz, maris hibaztam akkor az uralkodo bolygoval kapcsolatban 


  Igazad van a korkulonbseggel kapcsolatban, de az utobbi idoben nagyon megegettem magam es probalok ovatos lenni, mar amennyire lehet... Nagyon rossz korulmenyek koze kerultem a hazassagom miatt es nem szeretnem ugyanazt a hibat ujra elkovetni. Kulonben az elso komoly es hosszutavu kapcsolatom egy Oroszlan volt, aki joval idosebb volt tolem es megis egyutt maradtunk husz even keresztul. Utana ismertem meg a ferjem, aki viszont fiatalabb tolem es nagyon sok problemank volt ami oda vezetett, hogy most valunk. Ez az uriember erdeklodik irantam es komolynak tunik, a fentiek miatt nem zavar a korkulonbseg, de most szeretnek okosabb lenni es jobban valasztani. Tudom lutri es nagyreszt nem ezen mulik, de ha korabban jobban ismerem az asztrologiat, akkor lehet elgondolkodok mielott belemaszok a hazassagba. Egy reszt ezert is kezdtem el fogllakozni az asztrologiaval, hogy megertsem a kerdeseket mi miert tortent, tortenik velem. Kar, hogy nem tudom az aszcendenset ennek a ferfinek :( 

  2015-05-01  09:39
  Manta (14684)
  előzmény:
 22. 2015-05-01 09:3914684.

  Ugyanakkor ez így elég kevésnek tűnik első blikkre valami komolyabb kapcsolathoz, és mondjuk egy ekkora korkülönbségnél nem árt végiggondolni, hogy hogyan alakul a dolog a későbbiekben... pl. amikor te még aktív éveidet éled, ő már nyugdíjba megy, ilyesmik...

  2015-05-01  08:57
  Manta (14683)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Tündérpilla
 23. 2015-05-01 08:5714683.

  Ha az Aszcendensed Mérleg, akkor az uralkodó bolygód a Vénusz.


  Majd később látni fogod, hogy a házak elég fontosak, de tény, hogy egy-két dolgot lehet mondani azok nélkül is.


  Amit írtál, azok közül: a Holdad trigonban az ő Napjával és az ő Jupitere az Aszcendenseden elég kellemes kapcsolódások! A Napja melengeti a benned élő gyermeket (Hold), és a jóindulata, bölcsessége (Jupiter) támogatja a személyiséged alakulását, amiben nálad nincs hiány, mert az Aszcendenseden álló Plútó gondoskodik a nagy átlényegülésekről, mélységek (és magasságok) megtapasztalásáról. Ugyanakkor a Te törtető Bak Napod már nem kapja meg ezt a jóindulatot, szóval ha pl. munkakapcsolatban vagytok, akkor korlátozni is tud (bár az egész képletet kell nézni természetesen).


   

  2015-04-30  22:45
  Hovirag2015 (14682)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Tündérpilla
 24. 2015-04-30 22:4514682.

  Koszonom kedves Manta!


  A no uralkodo bolygoja a Szaturnusz a ferfie Nap (No: bak napjegy, merleg aszcendens, de rajta csucsul a Pluto, Hold a Nyilasban. Ferfi Oroszlan napjegy, aszcendens ?, Hold a Bikaban). 


  A ferfi aszcendenset nem tudom, ezert nem olyan pontos a horoszkop :/ de ugy gondolom a lassabban mozgo bolygok szogeinel ez nem szamit illetve azt is leeht tudni, hogy milyen jegyben allnak eppen, csak a hazak kerdesesek. Nem tudom igazam van-e, meg nagyon kezdo vagyok 


  Ezek a fontosabb szogek, amit kerdeztel a no eseteben:


  Holdja trigonban a ferfi Napjaval, de kvadratban a Venuszaval


  Napja kvadratban a ferfi Jupiterevel es trigonban a Plutojaval


  Marsa kvadratban a Neptunusszal, de trigonban a Plutojaval


  Aszcendense egyuttall a ferfi Jupiterevel


  Amiert en kerdeztem a kerdest az meg a kettos Szaturnusz Neptunusz kotodes, ami a szemembe tunt: A no Szaturnusza trigonban all a ferfi Neptunuszaval, a ferfi Neptunusza pedig egyuttalasban a no Szaturnuszaval. 


  A ferfi idosebb 16 evvel.


   

  2015-04-30  22:19
  Manta (14681)
  előzmény:
 25. 2015-04-30 22:1914681.

  Valamelyiküknek uralkodó bolygója a Neptunusz vagy a Szaturnusz? (mi az Aszcendensük a személyeknek?)


  Egyébként két ember kapcsolatát illetően (ha egyikük önálló képletében sincs kizáró tényezője a párkapcsolatnak) elsősorban a belső bolygók helyzetét kell megnézni (Nap, Hold, Vénusz, Mars), ezek hogy hatnak egymásra. A horoszkópok tengelyei (Aszcendensek, MC-IC, holdcsomópontok) is fontosak lehetnek.


  Ha a két személy kb. egyidős, akkor természetes, hogy ez a két bolygó ugyanott van a képletükben, mivel ezek a nagybolygók generációs szinten fejtik ki hatásukat, így ez nem jelent különösebben semmit a két ember kapcsolatára nézve.

  2015-04-30  11:35
  Hovirag2015 (14680)
  előzmény:

  -----------------------------------------------------------
  Tündérpilla
 26. 2015-04-30 11:3514680.

  Lenne is mar egy kerdesem  


  A Neptunusszal kapcsolatban - lattam, hogy tema volt nem reg es a Szaturnusszal levo kapcsolata is. 


  Mi van akkor, ha egy parkapcsolati elemzesben a Szaturnusz harmonikus szogben all a masik Neptunuszaval es vica versa? 

  2015-01-21  16:02
  mamóka67 (14628)
  előzmény:
 27. 2015-04-30 11:0614679.

  Kedves Mamoka es a tobbiek :) !


   


  Nagyon nagyon regen jartam erre, az a profilom mar meg is szunt kozben. Azota nagy utat jartam be es most szeretnek visszaterni es egyutt tanulni veletek. Az utobbi idoben elkezdett erdekelni az asztrologia, probalgatok elemezni ismerosoknek es nagyon erdekel a tema. Sajnos ido nem sok jut ra, de probalok vele foglalkozni, amennyit tudok :) 

 28. 2015-04-28 00:2914678.

  Egy ma készített sorselemzésemből idézek, meg kell veletek osztanom, annyira érdekes!


  "Az aszteroidák (sérült női archetípusok) közül a Júnót emelném ki, mely a hivatalos társas kapcsolatokra utal.


   


  Ez a kis kavics a Vízöntő jegyében volt a születésedkor, és arra mutat rá, hogy a férjed szemével nézve fantáziadús szerető vagy, ezért hosszú távon is izgalmas a szexuális kapcsolatod. Mivel intelligens, művelt, szellemi és érzelmi téren szintén méltó társa vagy (vagy voltál)  a szeretett férfinak. Nemcsak kiváló feleség, de gyermekeidnek kiváló és ragaszkodó anyja vagy. Bár jó háziasszony is, de nem vagy hajlandó egész napra eltemetkezni a konyhában! J))


   


   Említésre méltó még női képletben a Fekete Hold Lilith, mely a lelkünk sötét oldalát jelképezi. Nem égitest, egy üres, sötét pont az űrben, ide tartoznak a tudatalattiba szorított érzelmek és késztetések, de hatalmi játszmáinkat és a párkapcsolatban betöltött szerepünket is ez határozza meg. Nagyon szép a mitológiai történet, Lilith volt az első Éva, amiről nem beszél a biblia sem.


  Téged a Fekete Holdaddal az optimizmus jellemez. Sokszor nem láttad át tetteid következményeit, így félelem nélkül haladtál előre, nem számolva a veszélyekkel. Mivel partneredért elvakultan rajongtál, nem ismerted ki igazán őt. Tudattalan mazochista alkat voltál, aki oda nem illő tetteivel gyakran kivívtad párod haragját.
  Partnered nem volt hűséges természetű, a házasságkötést akadályok előzték meg. Szélsőséges, sok esetben tűz-víz kapcsolat volt a tiétek, amelyben előfordulhatott múltbéli sérelmek miatt szakítás is. A partnered szuggesztív, kemény és harcias lehetett, aki korban és egzisztenciálisan is eltér tőled. Az igazi elválás mégis csupán a halállal következett (vagy következik) be."


  Akinek készült a képlet nem hitt a szemének, annyira rejtett, soha ki nem mondott érzelmeket kavart fel benne a valóság horoszkóp alapján való ábrázolása. Sok kérdésére kapott választ. Erre jó többek között a sorselemzés.


   

 29. 2015-04-21 16:3914677.


  A Bika az állatöv második jegye.


   


   Évszaka a tavasz közepe, április 20-május 20-ig tart, föld elemben és fix minőségben. Itt már megszilárdul a tavasz. Nőies-befogadó: yin.


   


  Jellegzetessége, és kulcsmondata: hogy "birtoklok"


   


  Alapelve: az anyagi javak megteremtése, biztosítani akarja magának az anyagi jólétet. Vagyont gyűjt és takarékoskodik.


   


  Erőssége a "teremtő erő", gyengéje pedig az anyagiasság.


   


   Szimbóluma egy kör, melyen egy félkör van, a kör a Nap, a szellemi princípium, melyen a félkör alakú Hold, az érzelmi princípium áll.


   


  Jelenti a Bika szarvait is, mely a nemzőerő és a termékenység szimbóluma.


   


  Bolygója a Vénusz, de jól érzi magát benne a Hold és a Neptunusz is.


   


  Háza a fix 2. ház.


   


   A Bika korszak I.e. 4700- 2500-ig tartott. Ez a korszak a termékenységhez, a megtermékenyüléshez kötődött. A pénz a Bika korszakban vált uralkodóvá, akkor alakult ki a kereskedelem. Ebben az időben indultak fejlődésnek a művészetek, főleg az építészet és a szobrászat.


   


  A Bika korszakban a kataklizma már megtörtént, kialakult az asztrológia.


   


   Meg akarja ez a korszak szilárdítani mindazt, amit a Kos korszakban elkezdett. Biztonságot akar, anyagiakat - mindent, amit megszerzett.


   


  A negatív polaritás a föld elem józanságával és kitartással párosult. Teremtő, termékeny energia: építkező jegy. Konkrét formákat ad az elképzeléseinek, alapokat épít, gyökereket ereszt.  A Bikákra jellemző még a türelem és a természet szeretete. Elképesztő, hogy mennyire ragaszkodik mindazokhoz, akiket megszeretett. Rabul ejtik a tárgyak is: amit egyszer megszerzett, arról többé nem mond le.


  Ki nem állhatja, ha valaki beleszól a munkájába, vagy változásra akarja kényszeríteni, mert az állandóság jelenti számára a biztonságot.


  A legnagyobb büntetés ezért a Bikának, ha elvesznek tőle valamit, amit felépített. Egész önértékelése ezen nyugszik, mivel gyökerei nagyon fontosak neki, úgy érzi, mintha kivágtak volna belőle egy részt, a pótlás pedig nem vigasztalja.


   


  Gyors reagálás nem várható tőle. Aki azonban értékeli megfontoltságát, alaposságát, szolidságát, az megbízható barátot és partnert talál benne.


  A Bika otthona általában barátságos, meghitt, sok-sok tárgy népesíti be - gyűjtögető életmódjának szemet gyönyörködtető bizonyítékai.


  A megbízhatóság a védjegyük, céltudatosságuk, állhatatosságuk és higgadt erejük bizalmat ébreszt  másokban.


  Kedvelik az ínyenc ételeket és italokat, a művészetet és főleg a zenét, a boldog családi fészket és a harmonikus nemi életet.


  Bár rendkívül szenvedélyesek, kissé tartózkodóak. Érzéseiket többnyire nem nyilvánítják ki, a szerelem és a romantika terén pedig inkább passzívak, mint rámenősek. Szívesebben veszik, ha a másik kezdeményez. Igazi ábrándos lelkek tudnak lenni, de mielőtt elkötelezik magukat, alaposan megrágják a dolgot.


  Ők azok viszont, akik inkább élnek a rossz kapcsolatban is, minthogy szakítsanak.   

 30. 2015-04-20 17:5614676.

  Ilem!


  Ha ismered a horoszkópodat, és tudod, hogy miért jöttél, akkor csupán figyelned kell, hogy ne nagyon térj le arról az útról, és akkor kevesebb problémád adódik az életedben.


  Örülök, hogy könnyebben viseled a terheidet.

  2015-04-20  13:02
  Ilem (14675)
  előzmény:
 31. 2015-04-20 13:0214675.

  Köszi szépen Mamóka!


  Ez azt hiszem különösképpen nekem szól. Magamra kellett ismernem. Teljesen igazad van, végulis így van, csak néha elbizonytalanodunk hogy vajon jó úton járunk-e? Vajon nem tértünk-e le? Vajon azt csináljuk-e amit kell?


  Most már én is lenyugodtam kicsit, nem aggodalmaskodok annyit.


  Minden jót mindenkinek!

  2015-04-19  19:46
  mamóka67 (14674)
  előzmény:
 32. 2015-04-19 19:4614674.


  Mindenki lélek karmával érkezik, és egyszerre több testben is inkarnálódhat. A lélek emlékszik leginkább arra, hogy minden: egy. A lélek a legsokrétűbb.  Vágyik, hogy egy legyen mindenki mással, vissza a nagy óceánba. Ezért vágyik párkapcsolatra, mert ott találja ezt meg.


  Nagy hiba, hogy a másik felét keresi, és nem kerek egész akar lenni önmagában.


  A lélek karmikus témakörei mindig másokhoz kapcsolódnak. Sosem önállóan éljük meg. (Emberi kapcsolatok - párkapcsolati viszonyok: VII. Ház.)


   


  Az ember a harmonikus, helyes tetteivel jó eredményeket idéz elő, a rossz tettekkel nehézségeket von magára. A karma nem büntetés, hanem esély arra, hogy az ember magasabb, tisztultabb létállapotba kerüljön, hogy az egyetemes hivatását be tudja tölteni.


  A karma irányszabás. Az ostoba ember a véletlenben hisz. Az okos a karma elrendezésében, az igazán bölcs ember az isteni jóindulatban hisz.


  Ezt az utat tekinthetjük spirituális evoluciónak is, ahol a legelesettebb, legtompább állapotból eljuthat a teljes harmónia és a teljes boldogság állapotáig.


  Az egyéni akarat nagyon fontos befolyásoló tényező. A saját akaratával, meggyőződésével akár a sorsszerűséget is képes felülbírálni.


  A karmát értelmezhetjük úgy, mint visszhangot. A világ úgy tekint az emberre, mint ahogy az ember tekint a világra. Ha azt kiáltom a világba, hogy szenvedés, akkor az szenvedésként fog visszakiáltani rám, de fordítva is.

 33. 2015-04-01 19:1914673.

  Köszönöm! Teljesen magamra ismertem.

  2015-03-30  19:12
  mamóka67 (14672)
  előzmény:
 34. 2015-03-30 19:1214672.

  Borácska Nyilas Napjeggyel, Bika Aszcendenssel és Kos Holddal jött a világra.


  Szeretné megtudni a képlete alapján, hogy milyen sors volt elrendelve számára, rátalál-e a boldogság, a család és a gyermekáldás.


  Teljes fejtést itt nem tudok készíteni, mert az igen nagy terjedelmű, de pár,  a kérdésére jellemző aspektusokat meg tudom nézni.


  Kezdeném azzal, hogy a boldogság, játékosság, kreativitás, gyermek és a szerelem házában születésekor jelen volt a Szaturnusz, mely egy életre megszigorította ezeket a témákat. Természetesen nem gátolja, de komoly feladatokat ró a megvalósításuk érdekében. Ő a nagy tanító, szigorával megnehezíti, ugyanakkor igazabbá is teszi a ránk váró feladatokat.


  Szorongásaidat, hogy csalódsz a szerelemben, hogy lesz-e gyermeked, hogy nem szeretnek, mind mind ennek a bolygónak köszönheted.


  Ez a bolygó megköveteli tőled a felelősségvállalást, az egészséges önkritikát, és a méltóságteljes szerénységet. Az életet mindennap nagyszerűnek és izgalmasnak kell találnod, de ezért neked is tenned kell, nem is keveset. Ezt a célt szolgálja az önkritika. Próbálj megszabadulni ettől a görcsös akarástól, mert így csak csalódni fogsz.


  Sokan vannak, akik megpróbálják megkeresni a felelősöket az életük rosszra fordulása miatt, csak arra nem gondolnak, hogy magukba nézzenek, hogy vajon ők a helyes úton járnak-e?


  Derűs, barátságos modorod vonzza az embereket, békére, nyugalomra vágyódsz, romantikus és álmodozó vagy. Sokszor nem is a földön jársz a vágyaiddal, az élet realitásait nehezen fogadod el, mert szürkének, egyhangúnak tartod. Talán ez is gátolja a kapcsolataidat, hogy túl kritikus vagy, és ezt néha talán túl nyersen is a tudomásukra hozod.  


  A Chiron hatására életed fájó pontjai máig is a kapcsolatok. Sokáig nem sikerült a megfelelő emberekkel kapcsolatba kerülnöd, és a hozzád illő társara találnod.


   


  Talán tudat alatt, de egyrészt szabad és független akartál maradni, másrészt egy szilárd kapcsolat biztonságára és stabilitására vágytál. Ezzel a meghasonlottsággal a másokkal való viszonyaid során csak újabb sebeket szereztél, és sokáig kényszeredett, magányos különcnek érezted magadat, még akkor is, amikor pedig együtt voltál valakivel.


   


  Sokáig fájó pontot jelentett életedben, hogy nem akartál szembesülni saját érzékenységeddel, és tökéletlenségeddel a kapcsolatodban. Gyógyulást jelentő találkozásra csak akkor kerülhet sor, amikor elismered a hibáidat és a gyengéidet mélyen önmagadban, és nem másokat okolsz már miattuk.


   


  Ekkor hagyhatod végre magad mögött a régi sérelmeidet, és a múlt fájdalmainak terhe nélkül megteremtheted egy közös jövő perspektíváját.


   


  Ezek nélkül a lelki terhek nélkül, a Jupitered segítségével meg tudod élni egy kapcsolat mély gazdagságát, és komolyan készen állsz, vagy álltál egy elkötelező, eleven, egyenjogú párkapcsolatot létesíteni, és gyermeket vállalni.


  Több aspektusból értékeli az asztrológus a horoszkópot, ezért biztosan vannak olyan fényszögek, konstellációk a képletedben, melyek a leírtakat módosítják, vagy finomítják. Ezért fogadd el te is, hogy ez nem teljes fejtés.


   

 35. 2015-03-24 14:1114671.

  rolika0412 is kért tőlem egy kis elemzést, most megpróbálom teljesíteni.


  Először is megkérlek, hogy tegezz, mi itt a topikban így szoktuk.


  Kos Napjeggyel, Bika Aszcendenssel és Skorpió Holddal születtél, ami azt jelenti, hogy a születésed pillanatában ezek az égitestek, ezekben a jegyekben tartózkodtak, és ezekkel a hatásokkal sugaraztak rád.


  Amilyen robbanó erővel ébreszti a tavasz a természetet, ugyanolyan lendület jellemzi  a hónap jegyének szülötteit a Kosokat. Velük kezdődik az állatöv, az asztrológiai újév, ezért aztán ők is mindig, mindenben elsők akarnak lenni.


  A Napod a horoszkópod utolsó házában volt születésedkor, mely mutatja, hogy előző életedben nagy ember voltál, pápa, császár, stb. de ez a karmikus tudás most nincs szem előtt.. Ez a legkarmikusabb ház, nálad a Kosban azt mutatja, hogy nagy küzdelmeid voltak előző életeidben, amikor nem mindig te győztél, a harcaid miatt sokat szenvedtél. Ennek a tudatalatti érzelmeit még ma is hordozod, sok esetben nem tudod, hogy mitől vannak a szorongásaid, félelmeid. Ráadásul még itt a Kos közbezárt jegy, ami azt mutatja, hogy azokkal a témákkal, melyeket ez a jegy eléd tár, csak kényszerből foglalkozol, de mivel itt a Napod, ezért, ha nem is annyira csillogóan, de meg kell élned a Kosságodat.


  Én ebből a képletből azt látom, hogy meglehetősen önfejű és makacs ember vagy Nemcsak az észérvekre nem hallgatsz, de az erőszaknak is ellenállsz. Ha kényszeríteni próbálnak valamire, akkor megmakacsolod magadat, és ha agyonvernek sem engedelmeskedsz.  Ez a hozzáállás nagyon sok problémát okoz az életedben, elsősorban a munkádban, de még inkább a társas kapcsolataidban.


  A becsvágyad óriási, így aztán többnyire el is éred a céljaidat.


  Általában Kos lelkesedéssel veted magad az eseményekbe, és a terveidet pedig Bika türelemmel hajtod végre. Fontos számodra az elismerés, a dicséret, és a Kos naivitásával állsz ezek elé, de kétélű ez a dolog, mert könnyen kihasználhatnak, becsaphatnak. Túl jóhiszemű és naiv vagy ahhoz, hogy azonnal észrevedd, ki az aki csupán érdekből hízeleg.


  Jelentős szerepe van az életedben az anyagiaknak,ugyanis a biztos anyagi háttér adja meg azt a szabad mozgásteret, amely nagy tettek végrehajtásához elengedhetetlen.


  Nehéz kihozni a sodrodból, de akinek ez sikeröl, az megnézheti magát.


  A párkapcsolatodban érzelmi biztonságra vágyódsz, és ha találsz, vagy találtál ehhez partnert, akkor hűséges maradsz hozzá, és mindent előteremtesz neki, a kedvéért még a vilűággal is szembeszállnál. Mivel nemcsak a munkában, a magánéletben sem tudod elfogadni a második helyet, a párkapcsolatodat is egyfajta vetélkedőként éled meg, ahol csak te lehetsz az első. Rendkívül igényes szenvedélyes és büszke vagy, ezért olyan partnerre vágyódsz, akire felnézhetsz ugyan, de aki mindig, mindenben aláveti magadat az akaratodnak.


  Ha ezeket végiggondolod, és nemcsak átfutsz rajta, akkor be kell látni, hogy a problémáid nagy része belőled fakadnak. Sokszor esünk abba a hibába, hogy minden kudarcunkért másokat hibáztatunk, holott ha magunkba nézünk, rá kell jönnünk, hogy sok "gyomlálni való" akad ott is.


  A vágy és a testi szerelem számodra még öreg korodra is természetes velejárója lesz az életednek.


  A kritikát nehezen viseled, gyorsan megsértődsz, de a saját vitriolos stílusodat észre sem veszed, figyelned kell egy kicsit erre is.


  Bika Aszcendenseddel gyakorlatias vagy, a legőrültebb helyzetben is meg tudod őrizni a hidegvéredet, és képes vagy cselekedni. Ízlésed csalhatatlan.


  Ha a jövőt tekintem, irányító szerepkörbe helyezkedhetsz, ahol feletteseid értékelni fogják az igyekezetedet. A munkahelyi változás jót hozhat!  Érdemes megemlíteni, főleg a házhelyzete miatt a Plútót.


   


  A Plútó a képletünkben az újjászületést, a transzformációt jelenti és a legfontosabb funkciója erőt és hatalmat adni az életcéloknak. A VII. Ház a partnerkapcsolat, a kötődés egy hely- hez, házasságban, vagy akár a hivatásodban.


   


  Ez a planétaállás minden bizonnyal ad egy igényt számodra, hogy az érzelmi kapcsolatodban uralkodó szerepet tölts be. Ha ez üzlettársi kapcsolatban jön létre, akkor még kamatozhat is a számodra, de partnerkapcsolatoknál már minden bizonnyal problémák forrása lehet. Ha a pozitív értelmezését nézzük ennek a bolygó állásnak, akkor, ha a közvetlen személyes kapcsolatodat az intenzív érzelmek határozzák meg, nagyszerű pillanatokat élhetsz át, ám legalább ekkora az esélye a nagy érzelmi viharoknak is.


   


  Nagyon kell vigyáznod arra, hogy megőrizd az egyensúlyt a kapcsolataidban, és ne akarj mindenáron uralkodni a partnereden. Még az is elképzelhető, hogy ez az uralkodási vágy arra hajt (természetesen csak tudat alatt), hogy nálad gyengébb partnert válassz.


   


  Igyekezned kell, hogy az érzelmi hullámverések miatt is a párkapcsolataid zökkenőmentesek legyenek. A PLÚTÓ nálad a Skorpió jegyében és a társ házában, a VII. Házban van.


   


  Karmikus feladatod ebben a házban felülvizsgálni, hogy van-e értelme és jövője a partnerkapcsolatodnak: milyen kivetítések játszanak szerepet a kapcsolatodban, és mik azok, melyek mindkettőtöknek jók? Meg kell nézned, hogy alkalmazkodó készségből nem alakul-e ki függőség, nem egyoldalú-e a kötődés?


  Minden lélek, mielőtt inkarnálódik a Földre, eltölt egy bizonyos időt egy állócsillagon, ahol egyfajta „kiképzést”, felkészítést kap a földi életre. Az itt eltöltött idő nagymértékben meghatározza a lélek földi tevékenységét. Te a Vega állócsillagról jöttél. A Tejút harmadik pillére, kék színű világ. Szelíd, kifejezetten női jellegű energia és tiszta mágia jellemzi. Egyáltalán nem könnyű ebbe a világba belépni, mert fontos titkokat őriz. A női misztérium iskolák kódjait őrzik ezen a helyen. Erős Vénusz- Merkúr- Neptunusz- jellegű csillag. A babiloniaknál a Vega „az Élet Úrnőjének csillaga”, a kínaiaknál „Királynő- anya volt; erős művészi és életet teremtő hatással. Nálad ez különösen intenzív, mert a Nap sugara alatt áll. Itt szeretted meg a természetet és az állatokat is. Ez a legharmonikusabb állócsillag.


  Az asztrológia tükröt tart, mind a hibáink, mind az erényeink elé, az okos ember ebből meg kell, hogy értse az útmutatást, és azt, hogy mi a feladata ebben az inkarnációjában,.


  Természetesen ez kiemelt részlet, nem teljes fejtés. Remélem az időpont jó, és nem valaki másról beszéltem itt én.


   


   

  2015-03-15  22:09
  rolika0412 (14661)
  előzmény:
 36. 2015-03-24 00:2114670.

  Köszönöm, nagyon örülnék neki! Írok privit!


  Nagyon kedves vagy :)

  2015-03-21  18:12
  Tündérpilla (14668)
  előzmény:
 37. 2015-03-22 08:0214669.

  Koszonom, ez most nekem konkretan nagyon sokat segitetett!

  2015-03-19  19:57
  mamóka67 (14664)
  előzmény:
 38. 2015-03-21 18:1214668.

  Azt azért vedd figyelembe, hogy amit a radixképlet nem tartalmaz, az nem lesz olyan jelentős hatású, hiába van benne a szolárban!


  Ha gondolod, ránézhetek.

  2015-03-21  13:56
  manda10 (14667)
  előzmény:
 39. 2015-03-21 13:5614667.

  Kedves Mamó és többiek! Ha van időm, mindig igyekszem felzárkózni, rendben, csak elolvasni és értelmezni az új hozzászólásokat :) maradjunk annyiban, lelkes érdeklődő vagyok. Nyilván magamat elemezgetem, én vagyok kéznél :), izgalmas dolgokat írtatok a szolárról, azt is próbáltam magamra nézve felvázolni. Érdekes lett az eredmény. A radixomban is vannak túlsúlyos házak - remélem tudok ezzel együtt élni-, erre most az idei szolár is... váratlanul ért, amit láttam, na.


  Lenne valakinek kedve és ideje megnézni nekem ezt az évemet, szolár-szempontból? Ha igen, előre is köszönöm!


  Üdvözlettel, M


   

 40. 2015-03-20 11:0514666.

  Szeretnék javasolni az ezoterika iránt érdeklődőknek egy oldalt , vagy ha csak szeretne egy jót olvasni. 


  www.mobius.eoldal.hu


  Illetve, akiket érdekel Egyiptom és kultúrája


  előadásra 


  Egyiptom másképpen-időutazás jelen és múlt között-lép át a csillagkapun


   


  http://www.soterklub.hu/program/egyiptom_maskeppen_idouta zas_jelen_es_mult_kozott_lepj_at_csillagkapun


   

 41. 2015-03-20 07:5414665.

  Én azt hiszem, főleg a Szaturnuszt éreztem ebből tegnap - teljesen lebénított. Most jobban érzem magam, remélem, így maradok...

  2015-03-19  19:57
  mamóka67 (14664)
  előzmény:
 42. 2015-03-19 19:5714664.


  Napfogyatkozás

  2015. március 20-án pénteken, a napéjegyenlőség napján a délelőtti órákban - ha az időjárás engedi - Közép-Európából napfogyatkozás lesz látható. Ez az esemény leginkább az energiaellátásra és technikai eszközeinkre lehet hatással. Napfogyatkozás mindig Újhold idején jön létre, amikor a Hold pontosan a Föld és a Nap közé kerül. Budapesten körülbelül délelőtt 10-12h között lesz megfigyelhető a jelenség. Így a Hold uralma kis időre fizikailag is teljes lesz, tehát még inkább előhozza a női, befogadó oldalt és a lelki energiákat belőlünk. Aki igazán pozitív irányváltást szeretne az életében, meditáljon ezen a napon, vagy végezze el a napfogyatkozási bűbájt.


  Az Újhold mindig az új kezdetek szimbóluma. Ezúttal a megértés egy magasabb fokára juthatunk el spirituális szinten, ha a korábbi történéseket és saját gátlásainkat megvizsgáljuk. Az ok-okozati összefüggések felismerése tágabb dimenziókat nyithat meg lelkünkben. Az érzékeny Halak változó minősége szimbolizálja az átmenetet: valami régi most véget ér, azonban az új még nem született meg. Kicsit elveszettnek érezhetjük magunkat, mert nem tudjuk, mibe kapaszkodjunk. Minden bizonytalan: csak a bizonytalanság biztos, míg meg nem ismerjük az újat. Ebben a káoszban a megérzéseink és együttérző képességünk mutatják majd az utat. Habár hiperérzékenyek lehetünk környezetünk minden rezdülésére, a szigorú Szaturnusz nem fogja engedi, hogy teljesen elrugaszkodjunk a talajtól. Fel kell ismernünk, mely területek instabilak életünkben, hol érezzük magunkat áldozat szerepben, hol van még úgy mond „kifizetetlen adósságunk”. Ha tudatosítjuk, mit csináltunk eddig helytelenül, akkor most a helyes irányra térhetünk. És tiszta lappal indíthatjuk a következő asztrológiai évet. 


  Sebestyén Ági


  http://pozitivkisugarzas.blogspot.de


  External Links icon

  www.facebook.com/pozitivkisugarzas


  External Links icon

    43. 2015-03-17 17:1014663.

  Ezt meg kell osztanom veletek:


  Sonja Lubomirsky, a kaliforniai egyetem professzorátol ezeket a sorokat.


  Ha segítesz...  "A jó cselekedetek kielégítik alapvető emberi szükségleteidet: kapcsolatba kerülsz másokkal, rád mosolyognak, hálásak neked, és értékes barátságokra tehetsz szert.
  Ha segítesz, vigaszt nyújtasz, elterelődik a figyelmed a saját gondjaidról, rágódásaidról, mivel a figyelem fókuszát valaki másra irányítod. Ezáltal jobb lesz a közérzeted.
  Ha kedves és nagylelkű vagy valakivel, akkor pozitívabban látod őt, ezáltal elfogadóbb és megértőbb leszel, ami hatással van a belső jóllétedre.
  Ha segítesz valakinek, és észreveszed mások nehézségeit, sokkal jobban értékeled azt, amid van, és ezáltal szerencsésebbnek, hálásabbnak érezheted magad az életedért.
  A jó cselekedetek gyakorlása fejleszti az önbizalmadat, az optimizmusodat és a hasznosságod érzését"


 44. 2015-03-16 12:4314662.

  rolika0412!


  Add meg priviben a születésetek percre pontos adatait, és akkor készítek egy kisebb terjedelmű fejtést a topikban. Ez természetesen nem lesz teljes, csak bizonyos kérdéseidre próbál választ adni. Irányt mutat, de konkrét válaszokat  a kártyavetőktől kell kérned!


  Üdv: Mamóka

  2015-03-15  22:09
  rolika0412 (14661)
  előzmény:
 45. 2015-03-15 22:0914661.

  Kedves Mamóka!


  Remélem nem baj, hogy bátorkodtam írni Önnek.. de a segítségét szeretném kérni, egy ez évi elemzésben.. Még soha nem volt részem asztrológiai elemzésben, de nagyon érdekel a dolog, és pár kérdésre szeretnék választ kapni a csillagok állásából.. párkapcsolat illetve egzisztenciával kapcsolatban kérdezném.. Tudna nekem ebben segíteni? Ha van rá lehetőség, kedve illetve ideje..


  Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm!


   

 46. 2015-03-10 11:2114660.

  Fénymunkás.


  Fénymunkás vagy. Azért érkeztél, hogy a fényt szolgáld. Ez a fény a bensőd [magod] fizikai kifejeződése. Legbelül középpontotokban a szeretet vagytok.

  Mit jelent a fénymunka? Azt jelenti, hogy fényed magaddal hordod, nem rejted el egy különleges helyre, vagy személy, vagy tevékenység elől, vagy veszed ki szabadra vasárnap. A fénymunka a figyelés, mintha minden kis élet hangja számítana. Ez figyelmet szentelni mindenkinek: gyerek, szülő, fiatal, idős, szegény, gazdag, beteg, életteli, gyenge, erős, szép, deformált, állat, növény, nemzet és az állam.

  Dolgozni a fénynek, az üdvözölni az összes érkezőt. Beengedni a világot, nemcsak az elektronikus médiátokon keresztül, hanem a bejárati ajtót kitárva. Szeretet. Ez jelenthet egy mosolyt és köszöntést a postásnak, egy pár szót a bolti eladónak, vagy egy tál süteményt, vagy egy sört a szomszédnak.


  Sokan közülünk magányosak, rémültek és alig éldegélnek. Azzal töltöm az időm, hogy áttöröm a gátakat és azt találom, ha egyszer áthatolok az eredeti haragon és félelmen, a legcsodálatosabb szeretet került megosztásra. Néhány esetben, a nyelvi korlátok miatt, ez egy mosoly megosztása volt, máskor hosszú, könnyes beszélgetés a szeretetről és a veszteségről. Minden esetben összhang volt.
   
  Ez az egység új világa, azért vagyunk itt, hogy bejelentsük: egy szemléletváltásra van szükség. Ez menni fog természetesen, ha egyszer elkezded, azonban ehhez meg kell 


  Fénykép:  http://erial.us/index.html 
   
  tenned az első lépéseket. A szeretet [szerelem] nem mindig valami, amibe „beleesel”. A szeretet gyakran valami, amibe szándékosan besétálsz és teljesen hiszel.

  Az esély 100%: szeretni fogsz. Találkozni fogsz valakivel, segítesz valakinek, lesz valaki akit szeretsz. A szeretet az egyetlen dolog, ami igazán garantált. El lehet rejteni, azonban mindig ott van. Cselekedj úgy, mintha minden élet megszentelt lenne. A szeretet minden. Ez azt jelenti: figyelj.

  Minden élet éppen most beszél. Nem kell messzi keresned, kit vagy mit szeress. Fénymunkások vagytok. A fénynek dolgoztok. Mindegyikőtök életének szüksége van megvilágításra. Mindenkinek szüksége van a szeretetedre. Minden igényli a fényedet.

  Bolygónk és az emberiség már régóta meglehetősen elhanyagolt. Ez az, amiért jöttél. Orvosolni ezt a hanyagságot gonddal és odafigyeléssel, szeretettel és fénnyel. Kezd belül. Kövesd a szíved! Ez el fog vezetni az agape-hoz. Figyelj a legmélyebb vágyadra, tudd, ez mindannyiunk vágya.

  Mi vagyunk azok, akikre vártunk!


  Sophia


  Translated by / magyar nyelvű fordítás: Katherine

  Fényvilág Press
  http://fenyvilag.blogspot.com/
  2015-03-07  18:27
  Tündérpilla (14658)
  előzmény:
 47. 2015-03-08 11:4314659.

  Kedves Mamóka! 


  Köszönöm szépen az elemzést. .."a párod, mint egy virágot a gomblyukában, ill.  mint first ladyt mutat be téged a világnak, büszke lesz rád, és kölcsönösen fogjátok segíteni egymást az előrejutásban..." alig várom 


  További szép napot!


  Üdv., Tigris74

  2015-03-05  18:20
  mamóka67 (14656)
  előzmény:
 48. 2015-03-07 18:2714658.

  Nem tudom, mit jelent ez a fénymunkás kifejezés, de ha te úgy érzed, hogy az vagy, és neked ezt kell csinálnod, és nem törvénybe ütköző, akkor csináld, a legjobb tudásod szerint! Hogy kiderülhet-e ez egy elemzésből: szerintem a mi elemzésünkben is benne volt ez, maximum nem ezzel a kifejezéssel mondtuk.


  A 212-nek nézz utána számmisztikában esetleg! De lehet, hogy egy szállodai szoba száma, ahol jó élményeid lesznek, ki tudja?

  2015-03-07  15:24
  Zafire (14657)
  előzmény:
 49. 2015-03-07 15:2414657.

  Nagyon-nagyon szépen köszönöm a válaszokat, sokminden a helyere került bennem!


  Szeretnék majd egyszer egy szemelyre szabott elemzést is, csak sajnos nem tudom a pontos születési percemet :-( De megprobalok utána járni :-), mert még mindig rengeteg kérdés kavarog bennem.


  pl. ha ugy érzem hogy fénymunkásként vagyok most itt, az esetleg kiderülne egy elemzésböl?


  Egy másik kérdés ami nem hiszem hogy ide tartozik, de érdekelne a véleményetek: már több éve mindig mindenhol megjelenik nekem egy szám, ami a 212. Mostanába már naponta akar 10× látom. És valahogy mindig mosolyt csal az arcomra, szoval biztos nem jelenthet rosszat 


  További szép hétvégét mindenkinek!