Asztrológiai jegyek és karmák

mamóka67
Létrehozva: 2008. március 30. 08:11

Többen kértétek, hogy írjak az asztrológiai jegyekről, hogyan áll össze egy horoszkóp képlete, hol látható benne a karma?

Kérdéseitekre szívesen válaszolok, amennyiben tudok és az időm is engedi.

15532 hozzászólás
 1. mamóka67
  Offline
  2016. december 7. 19:5115532.

  Én karma szempontjából nézem az IC-t. A Rákot kérdezted, ha jól értelmeztem.


  Amikor az IC a Rákban van, akkor ez a természetes zodiákus állás.  Ilyenkor Kos Aszcendens szokott lenni. Ez mutatja az önérvényesítő inkarnációját az illetőnek. Jelenthet olyan életet, amikor ezt az életterületet (Rák) akarja megélni, lehetőleg minél könnyebben, akadálymentesen.  Jelzi, hogy az élete kezdetén (vagy az előző életében? itt kérdezni szoktunk) családi körben mély szeretet vette körül, olyan nagy család, ahol együtt van tönbb generáció. Amikor egy Ház Rákkal kezdődik, vagy a Hold is itt van, általában egy hozott, veleszületett szorongást hoz, mert érzelmi motívumokkal és biztonságra vágyva jött. Leginkább ezt a biztonságot az anya tudja megadni, tehát erős a kötődése az édesanyjához.


  Általában az anya már előző életében is vele volt, és most úgy jön, hogy eleve rendben kell lenni a kapcsolatának az anyával- és a szorongásának ez is lehet az oka.


  Régi, karmikus múltja anyaközpontú társadalmat jelez (matriarchátus), ezért az anya minta nála nagyon erős. Hosszú, boldog életet jelez az élete végére, körbevéve a családdal, unokákkal.


  Ha a Holdnak kemény, vagy karmikus fényszögei vannak, akkor azt is jelezheti ez az állás, hogy előző inkarnációjában elszenvedett üldöztetést a törzse vagy a vallása miatt. Ez kihathat a földi életére is most, okozhat származási - identitás zavart is.


  A Hold csak akkor van közvetlen hatással az IC-re, ha együtt áll vele, vagy erőteljes fényszöget képez vele. Ilyenkor ha pl. együttáll vele, akkor az MC-vel oppozícióban van.

  előzmény:
  Edina53 (15514)
  2016-11-24  12:49
 2. mamóka67
  Offline
  2016. december 7. 13:5815531.

  Anya és gyermek között a kapcsolat az első években igen mély, és erősen befolyásolja a gyermek fejlődését.


  A Szűz anyuka tetteit az ész, a racionalitás, illetve a gyakorlatiasság jellemzi, az érzelmeit nem mindig tudja spontán kifejezni. Pedig a kis Nyilas Hold ezt várná tőle. Bosszantja őt, hogy gyermeke mindenre hamar ráún, mindig újabb izgalomra vágyik, és hiányzik belőle a veszélyérzet. Élete végéig aggódhat a testi épségéért.


  Kos Napjegyével rendkívül akaratos. Már egészen kicsi korában vezető szerepre vágyik, szeret parancsolni, és nehezen engedelmeskedik. Ez az alaptermészete, és a szülők akkor járnak el helyesen, ha verés és büntetés helyett inkább szép szóval, gyengédséggel próbálják jó irányba terelgetni. És itt jön ismét képbe a sport, mégpedig olyan ahol rövid idő alatt nagy teljesítményt kell nyújtani.


  Leírtam pár dolgot, amit fontosnak tartottam, a jövőjét illetően teljes horoszkóp fejtés lenne az igazi.


   


   

  előzmény:
  mamóka67 (15529)
  2016-12-07  13:16
 3. mamóka67
  Offline
  2016. december 7. 13:4415530.

  Amikor a gyermek világra jön, a Hold hatása alatt áll, még a Nap szerepét is kezdetben a Hold veszi át. A Hold az anyaság szimbóluma. A gyermek édesanyját a Holdja állása alapján érzékeli. Mivel Nyilas (tüzes) Holdja van, az édesanyja aktív, vállalkozókedvű, lelkesedő oldalát látja. Bizalommal nevet a világra, és általában megkapja, amit szeretne. (Jupiter!) Ennek megfelelően feszültségtűrő képessége alacsony. Elvárásai édesanyjával szemben is magasak. Nem hízelkedő típus, de időnként játék közben is szüksége van arra, hogy átölelje, aztán már fut is tovább.


  Ő az, akire elmondhatjuk, hogy ránevet a világra, és az visszanevet rá. :) Felnőve a vidám, szárnyaló természete sok kaput fog megnyitni előtte, ami táplálni fogja folyamatosan az önbizalmát.


  Mivel a bizalmatlanságot nem ismeri, nagyon kell vigyázni rá a szülőnek, mert bárkivel elmegy, nem fél az emberektől.


  Nem szabad félteni a kemény valóságtól, ne kapjon meg mindent készen, küzdjön meg érte, annál könnyebb lesz a valóság talaján tartani. Ha sikertelen, a szülőnek bátorítani kell őt, mert hamar feladja. A Tüzes Nyilas Mars hatására mindig meg akarja majd mutat, hogy ki is ő, , mindig megpróbál másoknál nagyobb várat építeni, magasabbra ugrani, gyorsabban futni. Mivel benne van az érzés, hogy ő a legjobb, fiatal korában tényleg sikeres lesz. Tanulmányozni kell a horoszkópját egészében, hogy milyenek az egyéb bolygó állásai, mert a sikerek miatt mértéktelenségbe csaphat át. Ha mégsem ő valamiben a legjobb, elveszti iránta az érdeklődését, és máris új kihívást keres.


  A Szaturnusz pozíciója miatt a példaképe az édesapja lesz.. Olyan szeretne lenni, mint ő, tehát vigyázni kell az apai mintára, hogy hiteles legyen. Fontos, hogy a szülő ne követeljen tőle túl sokat, adjanak alkalmat neki szereplésre, pl. a bevásárlásnál, vagy otthon a családban. Gyermekkorában a nagyság utáni vágya a játékában nyilvánul meg, de felnőtté válásával élete vezérfonala lesz.


  folyt.köv.

  előzmény:
  mamóka67 (15529)
  2016-12-07  13:16
 4. mamóka67
  Offline
  2016. december 7. 13:1615529.

  Kos Napjeggyel és Nyilas Aszcendenssel jött hozzátok a kisfiad. A Hold, a Mars és a Szaturnusz is Nyilasban, azaz tüzes jegyben volt, ami meghatározza az alapkarakterét. Levegőben nincs is bolygója, tehát elmondhatjuk, hogy a levegőt jött tanulni. Az MC áll a Mérlegben, tehát a célját is ez határozza meg. (Mérleg-levegős)


  Tűz minőségben született. Ez magával hozza, hogy egy kissé féktelen lesz, de már most láthatóan izgő-mozgó, aki csak akkor tud leállni, amikor alszik. Imádja, ha a mami játszik vele, szereti a vidámságot, a bohóckodást, akkor érzi igazán jól magát. Később is képtelen lesz csendben, mozgás nélkül megülni, és ha már nagyobbacska, a verseny szituációk mindig lázba fogják hozni. A sportot - bármilyent, főleg amihez kedve lesz - nagyon hamar el kell majd kezdeni vele, hogy le tudja kötni a felgyülemlő energiáit.


  Ha valami nem felel meg az igényeinek, dühkitörései lehetnek, kiabál, veszekszik. Alapjában véve vidám természete élete végéig elkíséri, és hamar elfelejti, hogy miért is gurult méregbe. Mozgékony, de nem idegesítő kisgyermek, később kellemes, társaságba illő felnőtt válik belőle, akit általában szeretnek az emberek, és csínytevéseit hamar megbocsátják.


  Mivel nincs földjegyben sok energiája, a valósággal nehezebben fog kapcsolatot létesíteni. Ez az érzék nem vele születik, ezt évek során önmagának kell kifejlesztenie. Több formában jelentkezhet ez a hiány, vagy mindent megfog, vagy tisztaság mániás, és semmihez nem nyúl, amivel bekoszolhatja magát. A szülő feladata, hogy segítsen a realitások talaján maradnia, konkrét anyaggal bánni, kezdetben a homokozóban alakok megformálásával. Napi feladatokat kell adni neki, mert az ismétlődő feladatokkal tanulja meg, hogyan kell a realitás talaján a mindennapi életben a helyét megállni.


  Nyilas Aszcendensével könnyen lelkesedik, és teljes erőbedobással indul neki a világnak. Még járni sem tud, de a környezetét felismeri, tőle semmi nincs biztonságban, annyira ötletgazdag. Ha nem korlátozzák a szülők, akkor ötleteit megpróbálja megvalósítani. Hogy az életkedve és lelkesedése felnőttkorban is megmaradjon, kreatív önmegvalósítási lehetőségekre van szüksége. Figyelni kell rá a szülőnek, mert gyakran nem ismer mértéket. Ha gyakran felcseréli a látszatot a valósággal, fontos, hogy erre időben figyelmeztessék.


  A levegős jegyek hiánya miatt nehezére eshet a fantáziáját, képzelőerejét világos gondolatokká és szavakká formálni. Inkább képekben gondolkodik, de a szülő és az iskola rávezetheti arra, hogy olvasson, és gyarapítsa a szókincsét.


  folyt.köv.

  előzmény:
  *Manda (15507)
  2016-11-22  22:19
 5. mamóka67
  Offline
  2016. december 7. 12:3815528.

  Kedves Manda!


  Igenis, minden szülőnek ismernie kellene a gyermeke horoszkópját, talán kevesebben lennének, akik saját képükre akarnák formálni a gyermeküket, és több lenne a boldog, elégedett gyermek.  Bizony sokszor a szülő a saját vágyait akarja megvalósítani a gyermekén keresztül, és nem veszi figyelembe, hogy ő más feladattal jött, és egyéni karakter, akinek azt a feladatot kell teljesíteni, ami miatt leszületett.


  Sokszor úgy érezzük, hogy ismerjük a gyermekünket, de ezt kiegészíti a sorselemzés, és olyanokra hívja fel a szülő figyelmét, amire a nevelés közben nem is gondol.


  Feladattal jövünk ide a Földre, és azt saját magunknak kell megoldanunk. Ha ismerjük a horoszkópját, akkor sokat tudunk ebben segíteni a gyermekünknek.


  Ez természetesen nem teljes képletkibontás lesz, de a főbb paramétereket a következő hsz-ban leírom.

  előzmény:
  *Manda (15507)
  2016-11-22  22:19
 6. mamóka67
  Offline
  2016. december 7. 12:1715527.

  Igazoltan vagyok távol, Újév után már többször fogok jönni. Most minden erőmet lekötik a sorselemzések, ugyanis sokan rendelnek, mert karácsonyi ajándéknak akarják elkészíttetni.


  Közben be-benézek ide a topikra is, , és amit tudok, elkészítek, segítek.


  Senkinek a kérését nem felejtem el, aki ismer, az már tudja ezt, csak a türelmeteket kérem.


  Most Manda kisfiáról mondok pár szót.

 7. b-by
  Offline
  2016. december 1. 23:5715526.

  Igen, együttvagyunk, talán nem csal meg... Csak a lelkemben ott a csomó, ahol a szakadt szálakat összekötöttem. Nem tudok megbocsájtani, hisz sose kért bocsánatot, mert "járt neki". Még nem nyugodtam meg teljesen, fel-feljön...

  előzmény:
  mamóka67 (14742)
  2015-07-29  22:23
 8. Blue249
  Offline
  2016. november 27. 17:1715525.

  Ja és egy kvadrátot kap a felszálló holdcsomóponttól (az oroszlánban van).

  előzmény:
  Blue249 (15524)
  2016-11-27  17:15
 9. Blue249
  Offline
  2016. november 27. 17:1515524.

  Nem áll együtt semmivel az MC-n kívül, viszont a marssal és a neptunusszal trigonban van és szemben áll a napommal és a holdammal.

  előzmény:
  mamóka67 (15518)
  2016-11-25  21:49
 10. TündérPanna
  Offline
  2016. november 26. 17:3315523.

  Amiket én olvastam a teljesség igénye nélkül:


  Joann Hampar: Asztrológia


  Dane Rudhyar: Az asztrológiai házak


  Dr. Baktay Ervin: Asztrológiai prognózis


  Friedrich Schwickert: Asztrológiai elemek


  Gyene Andrea: Asztrológia a gyakorlatban


  Parker Asztrológia


  Takács Tibor: A jövő kulcsa


  Dubravszky László -Eörssy János: A tradicionális asztrológia tankönyve


  Baktay Ervin: A csillagfejtés könyve


  Stephen Arroyo könyvek és Szepes Mária: Vörös Oroszlán

  előzmény:
  Bibia (15521)
  2016-11-26  11:58
 11. mamóka67
  Offline
  2016. november 26. 14:5315522.

  A Veszta a Plútó hatását felerősíti, koncentrálja, mintegy irányítani kezdi egyetlenegy cél felé, amit a szülött kitűzött magának.


  Ez lehet jó abban az esetben, ha valóban jó célok elérésében segít, de szokott olyan hatása is lenni, amikor csőlátást vagy megszállottságot okoz. Oda kell figyelni rá, ,mert ha érezni a hatását, akkor erős akarattal irányítható, és segítségként tudjuk működtetni.

  előzmény:
  Bibia (15521)
  2016-11-26  11:58
 12. Bibia
  Offline
  2016. november 26. 11:5815521.

  Igen kimaradtak az aszteroidák,a plútom a vestával is kvadrátot alkot,ez is ilyen eseményeket hoz? Átolvastam az 500 oldalt amit küldtél,mi a tanfolyammal most járunk a karmikus fényszögeknél,milyen könyvekből tanultál még?

  előzmény:
  TündérPanna (15520)
  2016-11-26  09:45
 13. TündérPanna
  Offline
  2016. november 26. 09:4515520.

  Én is Regiomontanust használok, és ott jelzi nekem. Be van neked állítva, hogy mutassa az aszteroidákat? Nem lehet, hogy a Juno nincs kipipálva?

  előzmény:
  Bibia (15519)
  2016-11-26  08:00
 14. Bibia
  Offline
  2016. november 26. 08:0015519.

  Tündérpanna! Köszönöm:) Melyik programot használod? Placidus? Én reiomontanust ott nem is jelezte a plúto Júnó kvadrátot

  előzmény:
  TündérPanna (15515)
  2016-11-24  17:08
 15. mamóka67
  Offline
  2016. november 25. 21:4915518.

  Milyen bolygó kapcsolódik hozzá? Az együttállás a leglényegesebb.

  előzmény:
  Blue249 (15516)
  2016-11-24  17:15
 16. *Manda
  Offline
  2016. november 25. 08:0115517.

  Köszönöm Mamó! Írok mindjárt privit. Kérlek jelezz majd, ha megkaptad, remélem már nem trükközget a levelezőrendszer!


  A Yod-nál arra vonatkozott a kérdésem, hogy lehetnek-e a pontok pl aszteroidák is, vagy csak bolygók.


  Üdvözlettel, Manda

  előzmény:
  mamóka67 (15509)
  2016-11-23  16:49
 17. TündérPanna
  Offline
  2016. november 24. 17:0815515.

  Kedves Bibia,


   


  Igen, a Plútó nehezíthette a gyermekáldási időszakokat az életedben főleg amiatt, hogy kvadrátban áll a Rák jegyben lévő Junóval. A Júnó a római mitológiában a feleség, az anya archetípusa, illetve a GYERMEKÁLDÁS! védelmezője, mivel ez kap kvadrátot a Plútótól, ezért merülhettek fel nehézségek a terhességeid alatt. 

  előzmény:
  Bibia (15512)
  2016-11-23  18:36
 18. Edina53
  Offline
  2016. november 24. 12:4915514.  Kedves Mamóka!


  Nagyon tetszik a Mérleg IC elemzés én is így tudom, de egy kisfiúnak néztem és neki a Júnó a 6-os házban a Bak jegyében van. A kisfiúnak tanulási problémája van, de azt gondolom, nem a 6-os házas Júnó miatt van. A 3-as ház a Szűzben annak ura a Merkúr a 4-es házban van. Ez jelenthet tanulási problémát? De most nem is ez a lényeg a Rák IC tudna írni nekem Mamóka? Az IC ra a Hold a 11-es házban a Vízöntő jegyében van.Mert azzal még nem vagyok tejesen tisztában.


  A kérdésemre a választ előre is köszönöm


  Üdvözlettel


  Zoltán


   

 19. Bibia
  Offline
  2016. november 23. 18:5815513.

  Tündérpanna!   Jól látod az én generációmnál még csak most jönnek a a gyerekek ha jönnek,mindig meglepődnek,hogy igen 3 gyerekem van És igen egyedüli voltam aki vitte a gyerekét az iskolába mert tanulni akartam,sőt nappalin is tanultam 2 évig,hajnalban keltem tanulni aztán mentünk bölcsibe majd mentem órára aztán haza,ott még egy hasonló karakterű anyuka volt mi voltunk a fekete bárányok

 20. Bibia
  Offline
  2016. november 23. 18:3615512.

  Tümndérpanna!


   


  Lehet köze a plutónak ahhoz,hogy én sosem a jó időpontban lettem terhes? Amikor akartam sose jött össze amikor nem akartam akkor egyből. Kicsi lányomra 5 évet vártunk,mikor feladtunk ,hogy ennyi na akkor a legrosszabb pillanatban összejött.Minden terhességemet lelki válság kísérte végig,sose voltam boldog kismama.Mindig nagy lelki nyomás alatt voltam apa nem akarta, senki se akarta csak én,munkanélküliség,bírósági per..pénztelenség,válás,otthon elvesztés.. olyan lelki stresszben éltem meg a terhességeket ,hogy..

 21. Bibia
  Offline
  2016. november 23. 18:3215511.

  Mamóka!


   


  A lányaimat is megnézed karma ügyben utánam? Jó lenne ha boldog felnőttek lennének:)


  2002.09.23 BP, 2007.07.24 Kistarcsa,2014.01.18 BP


   


   

 22. Bibia
  Offline
  2016. november 23. 18:3015510.

  Mamóka!


   


  Nagyon jól látod, a lelki béke a legfontosabb számomra és nyugodt élet,nem kell nekem semmi vagon:)


  Melyik szülőmmel van karmikus kapcsolatom? 3 hetesen hagytak a nagyimnál és 10 éves koromig rám se néztek (apám skizofrén 10 évig volt zártosztályon),anyám meg nem volt rám kíváncsi,ha akar tőlem valamit az mindig pénz..sajnos más miatt sose keresett.Apám mikor kijött a kórházból akkor jött látogatóba és mai napig telefonálunk,vagyis naponta hívogat van,hogy 15-20 alkalommal is elég fárasztó.Nem érzek magamban ehhez elég lelki erőt ,hogy például együtt éljek vele,de anyámmal sem,  ott csapott be eddig ahol tudott,az unokáira nem kíváncsi a legkisebb lányomat sose látta.Úgy gondolom ha karmikus tartozásom van az nem havi 10.000ft át utalásáról szól.Jó lenne végre látnom miért is van ez a helyzet.Az anyám miatt elvesztettem a nagymamám örökségéül rámhagyott házát is.


  Ha nem lenne a férjem,biztos ,hogy nem bírnám lelkileg a családomat,jól láttátok,hogy nem bírom a szenvedést ezért nem is nagyon nézek híreket,elkeserít a világ.A sok kegyetlenség,főleg ahol gyerekek szenvednek.


   

 23. mamóka67
  Offline
  2016. november 23. 16:4915509.

  A Yod, az "Isten ujja" két karma fényszöggel működik a bolygók között. Milyen tengelynél találtál Yodot? Azon is kell lenni bolygónak, csak úgy jön létre.


  A fényszögek találkozásánál álló bolygók hozzák működésbe ezt a karmikus konfigurációt.


  A gyerekhoroszkóp leginkább a szülő számára hasznos, mert nagy segítség lehet a "terelgetésnél", ha pontos a születési dátum.  Sok szülő nem veszi figyelembe a gyermeke egyéniségét, (hogy miért is jött közénk?), de ezzel eltereli a valódi útjáról, és boldogtalan felnőttet nevel.


  Írd meg a pontos időt, megpróbálok segíteni.


  Puszi: Mamóka

  előzmény:
  *Manda (15507)
  2016-11-22  22:19
 24. mamóka67
  Offline
  2016. november 23. 15:3715508.

   


  A IV. Ház a családdal, vagy ingatlannal kapcsolatos karmát hordozza. Itt vannak az öröklött hatások és a környezetünk életünk kezdetén és végén.


   


  Mérleg IC-vel jöttél, azzal az elvárással, hogy a kapcsolatokat és egyensúlyt megteremtsd, és arra törekedj, hogy mindenkinek jó legyen a környezetedben, és szeressenek.


   


  Legyen szép, harmonikus, intellektuális és stílusos az otthon, melybe érkezel.  Ezt szeretted volna megteremteni  magadnak is később. Aki ezzel az IC-vel jön, az a karma szerint a „béke gyerek”, mert ha a szülők között esetleg probléma adódott, az érkezésével az megszűnik. Ám az is előfordul, hogy ez a lélek őrlődik a két szülője között, mert ez a karmája, és ezzel teljesíti tanulási feladat


  Legbelül békeszerető vagy. Érzelmeidet részben esztétikusan, részben művészien és a művészetben fejezed ki.


   


   Régi karmikus múltad itt is látszik, ez nem az első inkarnációd, csupán csak nagyon ritkán inkarnálódtál, inkább hosszú időkig lélekvezető voltál „pszichopompos”, akinek közvetítő szerepe volt, a lelkeket vezette egyik világból a másikba.


   


  Az élet végedet is tisztán látni itt: szép, hosszú élet, békés, kényelmes otthonban, jó anyagi körülmények között, tudatod birtokában, szeretteid körében.


   


  Több dolgot is jelez, például traumatikusan élsz meg minden erőszakot Adódik ez abból, hogy előző életedben nagyon sok erőszaknak voltál kitéve, de feltételezhető az is, hogy magad voltál erőszakos, és most emiatt nem tűröd. A Mars a Kos uralkodója, mely azt is jelzi, hogy voltak harcos életeid, melyekben az üldöztetést és az önvédelmet megélted, talán ez is okozza azt, hogy mélyen a lelked megközelíthetetlen. Ezek már jelzik az MC jegyét is.


   


  Bevonzhattál nagyon gyenge, vagy nagyon erős karakterű férfit az életedbe, akivel idővel nem tudtál mit kezdeni.


   


   A Kos MC-vel az életcélod az önfenntartás, önmegvalósítás, új területek meghódítása, a konfliktusok elfogadása. Felvállaltad a feladataid elfogadását.


   


  Önmagadat akarod megmutatni a világnak, jövőérvényesítő módon – mindig előre tekintesz és mész. Átverekedheted az életedet ez is benne van ebben a konstellációban.


   


  Mindenképpen volt közös életetek az édesanyáddal, de a család többi tagjával is, de maradtak elvarratlan szálak, olyan feladatok, melyeket ebben az inkarnációban még közösen kell, (vagy kellett volna) megvalósítanotok. Őt választottad amiatt, hogy a segítségével tudd megélni most azt a verziót, amikor a már ismert Mérleg jegyéből megvalósítod a Kos karakterét és céljait. A Mérleg az egyensúlyteremtő, a béke embere, a Kos pedig a harcos támadó, tiszta individuum.


   


   


   

  előzmény:
  Bibia (15505)
  2016-11-22  20:26
 25. *Manda
  Offline
  2016. november 22. 22:1915507.

  Sziasztok! Régi olvasó vagyok, most két kérdésem lenne.


  A yod csak bolygókból állhat?


  Kicsi fiam általam 'osszeeszkabalt' elemzese szerint tobb jel is utalhat anyai karmára (az asztrosuli alapjan). Mivel ez én lennék, mármint az anyja :), jo lenne-e az, ha megkérném Mamót, hogy nézze meg a kisfiam radixát, vagy jobb, ha nem ismerem meg az elemzeset és ez nem befolyásolja az életünket? Hogy van ez?


   


  Köszönöm, Manda

 26. TündérPanna
  Offline
  2016. november 22. 21:2615506.

  Még a Plútót kell megvizsgálni karma szempontból.


  A Plútód még éppen a Mérleg jegyében áll a képletedben, az 1970/71-től 1984-ig születettek képletében ez így van. (A Plútó a legtávolabbi bolygó a Naptól, tehát kb. 13-14 évet van egy jegyben, vagyis egy teljes generációnak ugyanolyan a Plútó állása, ami ugye valamilyen szinten ugyanolyan jelleget kölcsönöz egy adott generációnak) Ez a Plútó a Mérlegben egy olyan generációt indukált, akik, ahogy felnőnek (betöltik a 18-20 évüket) el kezdik gyakorolni a felnőtt életüket, de nehezen lépnek fel a hivatalos kapcsolatok szintjére, és a szülői szintre. Olyan előző életet jelent ez a Mérleg-Plútó, ahol akadályozva voltak a hivatalos kapcsolatok, nem lehetett vagy nem volt lehetőség házasságot kötni, nem született gyermek, vagy probléma volt a foganással, esetleg komplikáció volt a terhességgel. Ezek azok az energiák, amik ezt a generációt befolyásolják, ezt nap, mint nap látjuk is, hogy ez a generáció kezdte el ugye kitolni a házasságkötést, vállalták be a papír nélküli együttéléseket, a házasság nélküli gyerekeket stb...  Ennél a generációnál nagyon jellemző az is, hogy fiatalon megpróbálnak egy kapcsolatot, amiben történik egy szakítás, válás, megcsalás ilyesmi, ami miatt visszaszakadnak ezek az energiák és ezért is tolódnak ki időben ennél a generációnál a fent említett témák. Ami összességében elmondható, hogy a Te generációd aktívan kínlódik sajnos a házasság-gyermek témáival.


  A Te esetedben az a helyzet, hogy nagyon a határon van a Plútó, tehát már lép át a Skorpióba... De részben Nálad is bekapcsoltak azért ezek a Mérleg-Plútós programok, hiszen írtad, hogy karriert akartál csinálni, nem otthon ülős anyukaként képzelted el a korai felnőtt életedet, illetve Nálatok is voltak szakítások...  Biztosan hatott már Nálad a Skorpió jegy a Plútódra, ezért is sikerülhetett úgy az életed ahogy! Köztünk szólva, gondolom Te is tudod, hogy ritka példa a tied, a Te generációdban. Biztos vagyok abban is, hogy ahhoz, hogy máshogy alakult a Te életed, mint ennek a generációnak a nagy részénél, hozzájárult a karmikus találkozásod a férjeddel, mert ehhez Ő is kellett :)


  Skorpióba éppen átlépő Plútód okozhatja, hogy érdeklődsz az okkult dolgok iránt, hogy mindig próbálsz a dolgok mögé nézni, érdekelnek olyan dolgok, amik szemmel nem láthatóak, lehetnek megérzéseid, jósálmaid stb... 

  előzmény:
  Bibia (15505)
  2016-11-22  20:26
 27. Bibia
  Offline
  2016. november 22. 20:2615505.

  Hűha,micsoda múltam van. A nagyszüleim nagyon vallásosak voltam,én meg nem hittem, kb olyan 2014 óta kezd visszatérni a hitem,kezdett érdekelni a lelkem,elkezdtem az agykontrollt,meditálást.


  Gondolkozok a családállításon,de még nem mertem elmenni,félek,hogy mi derül ki.


   

 28. TündérPanna
  Offline
  2016. november 22. 17:5515504.

  Karmajelölő még a Jupiter a Bakban: a Jupiter jelenti a hitet, reményt, bőséget, vallást. Előző életeidben ezek a témák hiányozhattak az életedből. Okok lehettek: rabszolgaság, rabság, szegénység, jobbágy élet, legalsó kasztba születés. Illetve másik aspektusban ezek ellentéte a határtalan luxus és bőség, amiben élhettél. 


  Ez is Bak jegyes karma, tehát folyamatban van a változás? Érzel magadban pl: hitet? Változik az önbizalmad amióta elmúltál 30.? Esetleg optimistábban látod a jövőt, mint 30 éves korod előtt? 


   

  előzmény:
  Bibia (15502)
  2016-11-22  17:12
 29. TündérPanna
  Offline
  2016. november 22. 17:4715503.

  Megszűnni nem fog sajnos 35 után sem, csak még enyhébb lesz... Karmaoldással, mély meditációval, előző életes utazással, stb. szüntethető meg, mert az előző életből beszorult energiákat kell feloldanod. Ahogy írtam, ez a Bak jegy miatt van így, hogy enyhül...


  A rosszabbik hírem, hogy előzőleg néztük ugye a belső feszültségedet, amit szerintem a Mars okoz, ami a Skorpióban áll... A Skorpiós karma nem enyhül, sem 30 sem 35 fölött, azt tudatosan oldani KELL!

  előzmény:
  Bibia (15502)
  2016-11-22  17:12
 30. Bibia
  Offline
  2016. november 22. 17:1215502.

  Tündérpanna!


  Én karriert akartam,minden áron ,nem itthon ülni a gyerekekkel.Rosszul voltam még a gondolatától is hogy gyesen lévő itthon ülő anyuka legyek.És igen 30 évesen jött egy fordulat és minden rendbe jött,máshogy látom a dolgokat,nincs akkora félelem bennem ,hogy elveszitem.Mert ha elakar úgy is elmegy :) Azóta lassan kezdek rájönni mi a fontos az életben.már élvezem a 4 órás munkát mert így több időm jut a gyerekekre,egyenlőre a karrier jegelve,majd ha már nem lesz rám ekkora szükség.


  Azért még vannak félelmek,de ha ez teljesen megszűnik 35 után na akkor fog igazán kinyílni a világ

 31. TündérPanna
  Offline
  2016. november 22. 16:2615501.

  Kedves Margaréta,


  Meg tudjuk nézni a karmádat, anélkül, hogy kérdeznél bármit is... és simán lehet, hogy a fejtésből megkapod a választ. Vagy felteszed a kérdést és megpróbálunk rá válaszolni, de én személy szerint jóslásokba nem szívesen bocsátkozom. Ha jövővel kapcsolatos a kérdésed, és tranzitokban gondolkozol, abban én nem tudok segíteni.

  előzmény:
  Margaréta1479807645 (15499)
  2016-11-22  11:04
 32. TündérPanna
  Offline
  2016. november 22. 16:1815500.

  Kedves Bibia,


  Jöjjön még egy kis karma... A Skorpió jegyet már megnéztük, a Bak jegyet kell még megnéznünk, hogy kapjunk még infót előző életekről.


  A Bak jegyben áll Nálad a Neptunusz és a Jupiter. A Neptunusz megmagyarázhatja azt fajta nagyon erős ragaszkodást, amit említettél, illetve a rettegést a férjed elvesztésétől. A Neptunusz a Bakban olyan előző életekre utal, ahol vagy egyáltalán nem volt jelen a párkapcsolat és a gyerek az életedben, vagy túlzottan erős kapcsolatod volt a társaddal és/vagy gyerekeddel, amivel gyakorlatilag egy falat húztál magad köré és így minden más kimaradt az életedből. Ha az első variációt nézzük, akkor most ebben az életedben mindent elkövetsz, hogy az meg ne ismétlődjön, és lehet, hogy ezért van ez a felfokozott aggodalom, nehogy elveszítsd a férjedet, mert előző életedből az az "emléked", hogy nem jó egyedül lenni, és kell valaki melléd, mert borzasztó kapcsolat nélkül lenni, magányosan élni. A másik verzió, hogy szimplán ismétled az előző életbeli élményt, szoros társkapcsolatot alakítasz ki, ez a lényeg és nem nagyon érdekel más a külvilágból. Azt tanultam, hogy minden olyan előző életbeli emlék, ami Bak jegyben áll, 30 éves korodig rettentő aktív, 30-35 éves korod között megáll az energia, és 35 éves kortól enyhülnek ezek a szorító energiák... 2,5 év van még 35 éves korodig... Nagyon kíváncsi leszek...Nem érzed úgy, hogy 30 éves korod után kicsit jobb lett, kicsit enyhült ez a félelem? 35 éves korunk után pedig látványosan apadni kezdenek ezek az energiák, és határozott enyhülést lehet tapasztalni. Ettől függetlenül természetesen lehet ezeken addig is enyhíteni bármilyen karmaoldó módszerrel... ugyanezen az elven ha nézzük a párkapcsolatodat, ha 30 éves korodig együtt maradtatok, sőt már azóta is eltelt 2,5 év, akkor valószínű, hogy így is maradtok, ha a karmikus energiák áramlását vesszük alapul. Amellett sajnos nem lehet elmenni, hogy nem véletlenül szokták azt mondani, hogy amitől a legjobban félünk azt vonzzuk be... meg kellene próbálnod ezen nem kattogni ennyit. Karma ide vagy oda, vannak más energiák is, amik az életünket mozgatják és befolyásolják.  


   

  előzmény:
  Bibia (15498)
  2016-11-20  18:10
 33. 2016. november 22. 11:0415499.

  Kedves Mamóka és Csoporttagok!


  Egy ideje olvasom a fejtéseiteket és a beszélgetéseiteket, amiből sokat tanultam. Az asztrológiával csak hobbi szinten ismerkedem. Új vagyok itt, és egy fontos döntésemben szeretném kérni a meglátásaitokat, a karma szempontjából. Erre van lehetőségem? 

 34. Bibia
  Offline
  2016. november 20. 18:1015498.

  De ,nagyon is robbanékony vagyok.. mostanában meditációval már eléggé kordában tartom.Sajnos néha igenis kibújik belőlem a házisárkány..


    Legnagyobb félelmem: A férjem,hogy elveszítem,ez volt a másik oka a válásnak mai napig úgy érzem,biztos ,hogy el fog hagyni,vagy elveszítem. Akkor ha már ez megtörténik minek várjak,ha úgy is ez a vége?..remélem érthető.Például megy dolgozni mindig küld egy smilet,hogy beért mert mi van ha történik vele valami baleset akármi.A gyerekeimet is féltem,de nincs ekkora stressz bennem, mint a férjemnél.


   

  előzmény:
  TündérPanna (15496)
  2016-11-20  17:56
 35. Bibia
  Offline
  2016. november 20. 18:0215497.

  Igen ,nagyon konzervatív vagyok, a férjem pedig skorpió  az ascendense pedig bak 1980.11.10 10:42 BP a születési időpontja ,de még egy pontosítás nem árt.Biztos,hogy karmikus,mert nagyon sokszor el akartam válni csak mert nem lehet olyan,hogy fiatalon összejövünk és még nem szakítottunk.Mindig visszataláltunk egymáshoz! 15 éve vagyunk együtt.


  Nem tudom még mi legyek, ha nagy leszek,de jelenleg az asztrológia ami nagyon megfogott,esetleg majd évek múlva szívesen segítek másoknak is.Úgy érzem az asztrológia az a terület ahol egy életen át lehet tanulni!

 36. TündérPanna
  Offline
  2016. november 20. 17:5615496.

  Amin még gondolkodok, hogy mikor törhet rád furcsa érzés....  Mert ha követjük, az előző életes eseménysort, tehát boldog, harmonikus, szép élet, majd egy hirtelen törés, és jött a zúzda. A mostani életedben nem szokott rossz érzés elfogni, például, amikor minden szép és jó, már-már tökéletes, hogy jajj Úristen, mi van ha ezt elveszítem? Nem arra gondolok, hogy agyalsz-e ilyesmin (mert persze, ha van valamink, akkor félünk, hogy elveszítjük-ez normális egy bizonyos szinten) hanem arra gondolok, hogy úgy a semmiből nem nyilal-e beléd ilyen fura érzés? Hirtelen ijedtség vagy ilyesmi?  

  előzmény:
  TündérPanna (15495)
  2016-11-20  17:50
 37. TündérPanna
  Offline
  2016. november 20. 17:5015495.

  És egy kicsit nagyobb falat a Szaturnusz-Mars együttállás. Ez egy jó adag belső frusztráltságot hoz magával. Most leírom ez miben nyilvánulhat meg rosszabb esetben: olykor ellenszenvesnek találhatod azokat az embereket, akik pl Nálad kényelmesebb életet élnek, de a nagyobb baj, hogy ez a fényszög kapcsolat hajlamosíthat Téged a haragra, gyűlöletre, ha bosszúállásra nem is, de azért a gondolatával szívesen eljátszol. Lehetett olyan eset az életed során, ha valamit sokáig elnyomtál magadban, akkor egyszer csak vulkán szerűen tört ki belőled, és vitt mindent. Erre hajlamos vagy sajnos. Egészségügyileg is figyelmeztet: csonttörések, gyulladások, bőrproblémák.


  Hogy miből származik ez a feszültség benned: biztos, hogy előző életekből hozod. A Szaturnusz is karmajelölő, de maga a Skorpió jegy is. Főleg a Marsot kell vizsgálni a Skorpióban szerintem, mert ebben rejlik a magyarázat: A Skorpió jegyes karma mindig olyan előző életekre utal, ahol megvolt valamink, de elveszítettük. A Te esetedben, ami megvolt az a boldog, harmonikus, békés élet, ami egyszer csak hirtelen szertefoszlott, és beütött a krakk. Olyan szituációt kell elképzelni, hogy jött valaki/valami ( egy agresszor, egy háború, egy hadvezér, egy diktátor, egy törvényi rendelet, stb...) ami letarolt mindent és mindenkit, ami az útjába került. Totális vadállatias viselkedés. Elkaphattak, bebörtönözhettek, fogságba eshettél, ahol kínoztak, valószínű hosszasan. Valamiféle terrorállapot, csak példákat mondok történelmi korokból: Róma-rabszolgaság, Középkor-kínzás, Világháború-fogság-faji megkülönböztetés miatti haláltábor, stb... - nincs erről esetleg "emléked"? Érzések, furcsa álmok?


  Szóval valahol itt gyökerezik az a belső frusztráltság, ami benned van, és néha ki is tör. Azért azt hozzá kell tenni, hogy ez nem egy mindennapos probléma az életedben. Szerencsére a Mars is kap trigont a Vénusztól, a Merkúrtól és a Naptól is, ami enyhít ezen a feszültségen. Tehát biztosan nem vagy egy sárkány! :) De a probléma gyökere szerintem előző életben keresendő. 

  előzmény:
  TündérPanna (15494)
  2016-11-20  17:20
 38. TündérPanna
  Offline
  2016. november 20. 17:2015494.

  Folytatva a Szaturnuszt, van itt egy szextilje a Jupiterrel. Ez abban segít, hogy gyakorlatilag bármilyen célt tűzöl ki magad elé, el tudod érni. Ez az 5. házban jelenthet családi célokat, amik főleg a gyerekekkel kapcsolatosak, de üzleti vállalkozásban is sikereket jelez. Nem gondolkoztál még valamilyen saját vállalkozásban? Ez lehet valamiféle szociális terület, ahol másoknak lehet segíteni ( ennek köze lehet akár az egészségügyhöz is, mivel a Jupiter a 6. házban áll), de mivel a Szaturnusz a Skorpióban van, lehet akár spirituális tevékenység, a kettőt ötvözve, lelki-segély nyújtás vagy valami ilyesmi, pl. gyerekekkel, vagy idősekkel kapcsolatos...   

  előzmény:
  TündérPanna (15493)
  2016-11-20  17:04
 39. TündérPanna
  Offline
  2016. november 20. 17:0415493.

  Kedves Bibia, 


   


  A Szaturnuszodról: A Szaturnusz az 5. házad csúcsán áll, és elég jól aspektált, mert trigont kap a Naptól, és a Vénusztól is, szextilben van a Jupiterrel és együtt áll a Marssal.


  Az 5. ház csúcsán, jelentheti, hogy nagyon konzervatív nézeteket vallasz a házasságról, gyermekvállalásról és a hivatásról is. Jelentheti egyébként, hogy a párod idősebb nálad, de ha nem is idősebb, akkor nagyon komoly férfinek ismerted meg Őt, olyan igazi nagy betűs férfiként lépett be az életedbe, akire fel tudtál nézni. A Szaturnusz itt kap egy trigont a Vénusztól, amiből én arra következtetek, hogy a ti kapcsolatotok, nagyon jókor jött a Te életedbe, mert a párod ki tudta belőled hozni a nőiességet, valószínű, hogy az első pillanattól érezted, hogy Vele szeretnél családot alapítani. Meg tudtál nyílni, azért írtam, hogy jókor jött, mert az 5. házas Szaturnuszosoknak általában nehezen mennek ezek a szerelmi-kapcsolati témák, tehát, ha Ő nem csöppen be viszonylag korán az életed során, utána elég sok időnek kellett volna eltelnie, ahhoz, hogy nyiss egy kapcsolatra. Ez a Szaturnusz erőssé teszi a kapcsolatotokat, kitartotok egymás mellett, nagyon biztos pontok vagytok egymás életében. Szaturnusz lévén a Ti kapcsolatotok illetve a gyerekeitekkel való kapcsolatotok biztos, hogy karmikus.


  Ez a Szaturnusz-Vénusz trigon egyébként erős művészi vénával ruház fel Téged. Minden olyan tevékenységben nagyon ügyes lehetsz, ahol a funkcionalitásnak és az esztétikumnak egyszerre kell megjelennie. Nagyon jó üzleti érzéket is ad ez az állás.


  Amire oda kell figyelned ennél a Szaturnusznál, hogy adhat jó nagy adag vaskalaposságot Neked, sokszor komoly és szigorú lehetsz, nehezen engeded el magad, többször kellene felszabadultabban élvezned az életet, erre kell figyelned, ebben segít a Vénuszod.  


  A Nap-Szaturnusz trigon nagyon becsületes, őszinte, egyenes és megfontolt emberré tesz Téged. Nagyon jó szerevezőkészséget ad Neked, kemény munkával mindent el tudsz érni, amit csak szeretnél. Itt is arra kell figyelni viszont, hogy a konzervativizmusodból nem ártana kicsit visszavenni :)

  előzmény:
  Bibia (15491)
  2016-11-19  20:06
 40. Bibia
  Offline
  2016. november 19. 20:0615491.

  Nem értettem félre:) Pont ezért vagyok itt hogy dolgozzak magamon:) Ha csak szép és jó lett volna amit eddig csináltam akkor nem keresném az utamat:)

 41. TündérPanna
  Offline
  2016. november 19. 19:3715490.

  Kedves Bibia,


  Nem szeretném, ha ezt a karma dolgot félreértenéd. Mármint azt, hogy Te tartozol a szüleidnek...


  Ez így van, de nem ezt a mostani életedet kell alapul venni, hanem több előző életet, amire gondolom nem emlékszel. 


  A tudatalattink ismeri az előző életeinket, ezek az információk előhozhatók, különböző technikákkal, mély meditáció, előző életes utazás, család állítás, kineziológia stb...  valószínű, ha belelátnál előző életekbe, sok mindenre választ kapnál. 


  Írod is, hogy szeretnéd megérteni, mi miért történt/történik így ... ehhez mindenképpen ilyen módszereket kell majd szerintem alkalmaznod a jövőben, amikor készen állsz rá. Biztos, hogy a fejtésed során fogjuk még konkretizálni a karmádat, de magát a karma oldást, azt már Neked kell majd csinálnod. 

  előzmény:
  Bibia (15489)
  2016-11-19  18:47
 42. Bibia
  Offline
  2016. november 19. 18:4715489.

  Tündér Panna!


   


  13-14 éves koromig ,valóban szép életem volt a nagymamáimnál,ekkor jött egy ötlet,hogy anyukámhoz költözzek aki évekig felém se nézett,bár ne tettem volna..Nem haláleset volt,de ezekről a dolgokról mai napig nem szeretek beszélni,igen bennem halt meg valami.Úgy érzem ekkor volt mikor az anyám másodszor is cserbenhagyott. Ezek után már a nagymamám és az anyám között ingáztam aztán jött a férjem akivel ugye 18 évesen költöztem össze.

  előzmény:
  TündérPanna (15487)
  2016-11-19  18:37
 43. Bibia
  Offline
  2016. november 19. 18:4315488.

  Kedves Tündér Panna!


   


  Nagyon jó amit írsz,mert tényleg a család a mindenem (van 3 lányom) ,de sokszor úgy érzem elég volt ,ekkor elmegyek dolgozni (4 órában), telefonos ügyfélszolgálat ahol másoknak segítek a háttérben/én ezt is szeretem) :)


  A szüleimmel nem tudom mi a szituáció,mivel nem ők neveltek fel az apám betegség miatt(nem tehet róla),az anyám pedig mivel betegen születtem ezt nem tudta akarta vállalni és ott hagyott a nagyimnál.Én mai napig nem tudom mit is kezdjek velük,pont ez az egyik oka ,hogy elkezdtem asztrológiával foglalkozni,hogy jobban megismerjem magamat és az utamat.Miért kaptam ezt? Én reagálom túl?Mi az ami már bolhából elefánt,és még sorolhatnám.Belső megérzés ,hogy nekem kell rajtuk segíteni,de egyenlőre semmi késztetést nem érzek ez irányba,nem érzem ,hogy megérdemelnék,DE lehet csak én nem tudok túllépni a sértettségemen,(rák jellemvonás). Azért megleptél ezzel,hogy pont én tartozok a szüleimnek

 44. TündérPanna
  Offline
  2016. november 19. 18:3715487.

  Jelenlegi tanulmányaimat is gyakorolnám kicsit, ahol pl. tanultam érdekességeket a IV-es házól. A IV-es házad Mérlegben és Skorpióban helyezkedik el. Ez a 0-18 éves szakaszt mutatja az életünkben. Mivel Mérleggel indul ez a ház, ez egy harmonikus, kiegyensúlyozott, boldog gyerekkort jelöl. 13-14 éves korodnál van a jegyváltás Skorpióba, ott történhetett valami... kicsit megzavarodhattál, összezavarodhattál, el kezdtél kérdéseket feltenni, miértekre választ keresni, esetleg kiderülhetett valamiféle titok a családban, ami negatívan hatott Rád. (lehetett esetleg ekkor egy halál eset is)   

  előzmény:
  TündérPanna (15486)
  2016-11-19  18:18
 45. TündérPanna
  Offline
  2016. november 19. 18:1815486.

  Kedves Bibia,


  Én nem tudok bepontosítani, sajnos :(


  Viszont elkezdem a fejtésed: 


  Ahogy Mamóka már írta, nagyon erős a Rák jegy a képletedben. Én még nem is láttam ilyen képletet ... A születési uralkodód a Hold (a Rák uralkodó bolygója), ami az érdeklődésed középpontját, a megélhető sikert mutatja, illetve a felettes éned is Hold, ami a mentalitásod jellegét mutatja.


  Szóval hatványozottan igaz Rád minden, ami a Rákhoz illetve Holdhoz köthető: Nagyon érzékeny ember vagy. Általában páncélt vonsz magad köré, hogy megvédjen Téged a környezetedből érkező támadások ellen, ezeket sok esetben csak Te érzékeled támadásnak, mert hajlamos vagy mindent a szívedre venni. Tehát általában védekezel, hogy ne sérülj. Nagyon fejlett a megérző tehetséged, ezt olyan hatodik érzékként kell elképzelni, megérezhetsz előre dolgokat, ráérzel mások gondolataira, érzéseire. Hangulatod sokszor szeszélyes lehet, és könnyen megsértődsz, mert a szívedre veszed a dolgokat. Nem kizárt, hogy szociális/társadalmi területen tevékenykedsz, ahol másokon lehet segíteni. Erős vágyad lehet mások/rászorulók megsegítésére, de inkább a háttérben tevékenykedsz, nem szeretsz rivaldafényben állni. Közel állhat hozzád valamilyen kutatómunka, írás, (esetleg zenei pálya), illetve bármilyen spirituális tevékenység.


  Minden vágyad egy derűs, békés élet. A legfontosabb a család, akikért bármit megtennél, Ők az elsők. Nagyon törekszel, hogy megértő-segítő anyuka legyél, Te képviseled a család központját, gyakran Nálatok jön össze  a család, Te főzöd a karácsonyi menüt az egész családra, igazi családi fészket tudsz varázsolni bárhol, és ezt a környezeted is érzi.


  Amire figyelned kell, hogy egy bizonyos ponton túl fárasztó lehet ez a szerep számodra, (biztosan szereted csinálni, de Te is elfáradsz)  ha úgy érzed, igenis el kell vonulnod kicsit, akár magányosan, és fel kell töltődnöd!


  Képletünkben a Hold jelenti az anyát is. Neked a Holdad és a Napod (Nap az apa) is a 12. házban a Rákban áll. Ebből arra lehet következtetni, hogy nagyon sok karmát halmoztál fel a szüleiddel. Azt jelenti, hogy előző életeitekben az anyukád is és az apukád is rengeteg energiát tolt bele abba, hogy Te fejlődj és a Te javadra fordították a saját energiákat. Na ebben az életben fordul a kocka. Most Ők viselkedhetnek úgy, mint akik Rád szorulnak, akiknek segíteni kell, úgymond viszonozni...  gyakori, hogy a felek (Te és a szüleid is) érzik is ezt a fajta úgymond tartozást. 2 variáció szokott előfordulni az ilyen gyerek-szülő kapcsolat esetén:


  1. a gyerek vagyis Te, messzire elhúz pl külföldre, és megszakítja a kapcsolatot a szüleivel


  2. A gyerek ott marad a szülő mellett, és ott "szüttyög" ahelyett, hogy a saját életét építené


  Én ezt tanultam a Holdról és a Napról, tudom, azt írtad, hogy a nem a szüleid neveltek fel, de akkor is fontosnak tartottam ezt leírni, mert lehet ebben valamiféle igazság... Te mit gondolsz erről? 

  előzmény:
  Bibia (15485)
  2016-11-19  17:36
 46. Bibia
  Offline
  2016. november 19. 17:3615485.

  Lányok nagyon köszönöm:) Már várom,még lenne a férjem és az apám is akinek az elemzését szívesen olvasnám,de sajnos nincs pontos időpont ,Bepontosítást vállaltok?Esetleg Mamóka?

 47. TündérPanna
  Offline
  2016. november 19. 16:2815484.

  Szia Penelopé,


   


  Persze-persze! 


  Én akkor csinálom 6-10. 


  Jó, hogy mindenki itt van! :)

  előzmény:
  Penelopé (15483)
  2016-11-19  14:19
1 2 3 4 5