Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Ikrek-Oroszlán

Blue-eyes
Létrehozva: 2003. október 28. 13:38
Sziasztok!

A Párom ikrek, én pedig az oroszlán jegyében születtem. A standard horoszkópok nem sok jót jósolnak ennek a párosításnak, azonban mi - igaz még csak rövid ideje - igazán harmonikusan éldegélünk.

Ennek ellenére a kisördög duruzsol a fülemben... Mi van, ha mégsem nekem teremtették??? Nem hiszek vaskalapos módjára a horoszkópoknak, inkább csak izgatja a fantáziámat...

Van tapasztalatotok ilyen felállásban?
  1. 2014. november 30. 14:5425.

    Én csak néhányat csaltam meg. Ha a társ részéről nagy volt a szerelem, talán nekik még az is megcsalás ha pár óra múlva jön az ikreknél a következő.


    Valóban, ha egy ikrek nő megtalálja azt, aki képes fenntartani az érdeklődését állandóan, eszében nincs csalni. és ez nálam elég érdekes, mivel imádom a párom. És amikor az érdeklődésem kielégítését felülírja az ő fáradtsága, akkor szólok neki hogy gáz van. Csináljon valamit, vagy megyek kokettálni a netre.

    előzmény:
    SecreT (24)
    2014-11-26  23:02
  2. 2014. november 26. 23:0224.

    Mindenhol azt olvasni, hogy az Ikrek hűtlen, de én még soha nem csaltam meg egy partneremet sem. Ha nem működött, abbahagytuk, de sosem aláztam meg azzal, hogy félrelépek.


    Ami nekem Ikrekként fontos, hogy megkapjam a szellemi szabadságomat és hogy ne üljünk folyton a négy fal között. És nagyon szeretem, ha a párom (aki Oroszlán ) benne van az intellektuális, "Mi lenne, ha..." játékaimban. 


    Nyugodtság? Csak szeretném, de sosem leszek az. 

    előzmény:
    Nikita 666 (23)
    2014-11-25  07:42
  3. 2014. november 25. 07:4223.

    Ikrek nő soha nem lesz "nyugodtabb", hűségese is legfeljebb akkor, ha az igényei minden téren ki vannak elégítve. Biztosan észrevetted, egy nőben több lakik,  visszafogott, elegáns, pajkos, laza...


    Ha az érdeklődését nem tudod fenntartani, simán, lelkiismeret furdalás nélkül kikacsint akár több férfire is egyszerre. Érzéseket ne keress benne, nincs, nem is igazán érti hogy mit jelent, de ez nem az ő hibája, így van összetéve. Viszont alapból entellektüel, az agya jóval előrébb "tart" mint a szája.


    A változékony személyiségeket nagyon kedvelik, ha kiismernek valakit, az az ember számukra már érdektelen. Így kevés igazi barátjuk van, és ők is az ikrekhez hasonlóan csodabogarak, különcök.


    Mivel oroszlán vagy vigyázz vele, tudnak manipulálni, hízelegni, amit a többség észre sem vesz. Saját kis színházat építenek fel maguknak, az őket körülvevő emberekből, már aki hagyja ezt. Őket lenézik, később semmibe veszik.


    Az oroszlánok haragját ismered, nos, az ikreké minden jegyen túltesz. Ha megharagszik valakire, többször is átgondolja hogy mit tegyen, honnan és mikor indítson mindent elsöprő támadást. a támadás előtti időszak túlságosan nyugodt, ha az ikrek nő nem csacsog, akkor készül valamire. Amikor lecsap, az váratlan és tornádószerű. Az áldozatot a földdel teszi egyenlővé. Majd hirtelen lenyugszik, és onnantól számára a téma lezárva.


    Az ikrek az a nő, aki után sírnak, vágyakoznak az elhagyott férfiak, ő viszont gyorsan, egy vállvonással túlteszi magát a szakításon.


    Abban viszont ne legyél biztos hogy megérzed mikor színészkedik, mivel több nő lakozik benne, bármikor bármelyiket képes előkapni. Ha valaki untatja, a válaszaiból észrevenni: aha, igen, aha, ja, aha, igen...nem vitatkozik, nem beszélget, látszólag figyel az emberre, de nagyon máshol jár.


    Van egy elbűvölő és bájos oldaluk, amivel bárkit levesznek a lábukról. És van egy sátáni amit próbálnak elfojtani, mert még önmaguk számára is félelmetes.


    Én az oroszlánokkal meglepően jól kijövök, de a párkapcsolat nem túl szerencsés. Egy idő után ők, (az oroszlánok!!!) hevernek előttem legyőzött trófeaként. Na erre figyelj a leginkább, ne engedd magad leigázni. Nem fogod észrevenni mikor és hogyan teszi, de hogy megpróbálja, arra mérget vennék. Irányítani pedig meg se próbáld, lehetetlen, csökönyös, önfejű, amit eltervezett azt véghez is viszi.


    Hááát, kitartást. Ha nem bírod a gyűrődést, és azon fogsz filózni hogy ejted, akkor jobb előre tudnod hogy pillanatok alatt lecsapják a kezedről. Az ikrek nő életvidám, engedi élni a férfit is, és ezt sok férfi megérzi rajta.


     

    előzmény:
    roboka (22)
    2014-11-19  21:07
  4. 2014. november 19. 21:0722.

    Sziasztok én most ismerkedek egy ikrek hölgyel (oroszlán vagyok). Az ismerkedésünk negyon mókás, és felettéb érdekes. Nagyon sok közös dolgot tapasztalok szinte azonnal. A dolgok nagyon felpörögtek , rajongunk egymásért . Nagyon félek töle bár érzem , hogy nem színészkedik , mert második randinkon már észrevettem mikor teszi ezt. Megérzem mire vágyik , és hogy kelthetem fel kíváncsiságát. Nagyon tudunk azonosulni egymással. De folyamatos félemem van , azt érzem mintha rá vártam volna egész életemben. Én nagyon változékony személyiség vagyok. Anyit szeretnék kérdezni , ha egy kedves ikrek hölgy leírná : volt e eféle tapasztalata oroszlánnal , és melyik az az életkor amikor az ikrek hölgy már nyugodtabb és hűségesebb ? Mi 30-31 évesek vagyunk .Válaszokat előre is köszönöm.


     


     


     


     

  5. 2004. október 19. 12:2821.
    A családra anyut, aput és tesót értettem, párnak bikát választottam:-)
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  6. 2004. október 19. 12:2720.
    Nálunk a családban én vagyok ikrek, és mindenki más oroszlán. . . Nem jön be, minden családtagom úgy igazán oroszlán, szeret a központban lenni, és "uralkodni", ami nekem nem jön be, és az, hogy nekem nem jön be, az meg nekik nem, szóval értitek:-D De látom, van itt már 22 éve tartó kapcsolat is, sztem sokat számít az aszcendens is!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  7. 2004. június 25. 16:5119.
    Regisztráljon, ajánlja ismerőseinek!

    http://megoldasok. uw. hu
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  8. 2004. június 25. 16:3218.
    Én és apukám oroszlán, anyu és az öcsi ikrek, és nálunk hihetetlen nagy ellentétek vannak, állandóan veszekszünk, természetesen én apuval, az öcsi anyuval van és nagyon nehezen értjük meg egymást. Ugyhogy én csak azt tudom mondani hogy nem illenek össze.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  9. 2003. november 3. 13:1717.
    Köszönöm a véleményeket. Volt aki - érzésem szerint - azt hitte bármi függ a kapcsolatomban a horoszkóptól. Tévedett! Semmi a világon! Mindössze a kiváncsiság vezetett!

    Mégegyszer köszi Mindenkinek!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  10. 2003. október 28. 16:3516.
    Szia Terézanya! :))) Mi a férjemmel megtestesítjük az általad leírt ellentétpárost :)) Mégis 5 éve együtt vagyunk, van (egyelőre) egy gyönyörű gyerekünk - mindenkinek a sajátja a legszebb ;))
    A mi "mottónk", ha lehet ilyet mondani: Együtt, egymást kiegészítve vagyunk erősek. Külön-külön egyikünk sem egész, csak fél. :))
    előzmény:
    terézanya (14)
     
  11. 2003. október 28. 15:5915.
    sziasztok. en iker, ferjem, oroszlan. mogottunk 22 ev hazassag. elottunk 4 gyermek. . . .
    :-)))))
    előzmény:
    Blue-eyes (10)
     
  12. 2003. október 28. 15:1414.
    Helyes a "bőgés oroszlán", tökéletesen egyetértek Veled. Egyébként nekem soha sem jutott még eszembe elemezgetni magunkat, főleg hogy összeillünk-e ez alapján. Ismerek olyan párokat is, akik természetre, életvitelre is tűz és víz, mégis össze tudják hangolni az életüket és remekül alkalmazkodnak egymáshoz és kiegészítik egymást!
    előzmény:
    zizimanó (12)
     
  13. 2003. október 28. 15:0713.
    Szia, nálunk én vagyok iker, a párom oroszlán. Nyolc éve élünk együtt tökéletes harmóniában. Nem mondom hogy egyformán gondolkodunk, hiszen korkülönbség is van közöttünk, de tökéletes össze tudjuk hangolni az életünk apró-cseprő dolgait.
    Egyébként én nem hiszek a horoszkópokban. Ahogy elnézegetem a kapcsolatunkat (egyikünknek sem az első) már meg is maradunk egymás mellett.
    előzmény:
    Blue-eyes (1)
     
  14. 2003. október 28. 14:5512.
    Blue-eyes,

    Én is oroszlán vagyok, a férjem rák. Nemtom, honnan vetted, hogy az oroszlánnak a szűz az ideális. Mindegy, nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy intelligenciával a másik iránti tisztelettel, türelemmel és alkalmazkodással mindenki megtalálja a párját és a boldogságot horoszkóptól függetlenül.

    Sok sikert!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  15. 2003. október 28. 14:2711.
    Bocsi, hogy belekotyogok, de a mai nap nem ez az egyetlen ilyen jellegű topic, amivel talákozok.
    Csak azért teszem, hogy egy nagyon alapvető dolgot tisztázzak: az "Oroszlán", és az "Ikrek" gondolom, a születési napotok helyzetét jelzi. Ha még azt is meg tudod mondani, hogy mi az Ascendensetek, hol helyezkedik el a további 2x9 vizsgálandó égitest a zodiákuson, és melyik házban találhatók, akkor a válasz kézenfekvő - egy aztrológus számára.
    Most sok marhaságot írtam, de csak azt akartam érzékeltetni, milyen kevés két bolygó egymáshoz való viszonya ahhoz, hogy két ember kapcsolatáról bármit is lehessen mondani. Ami meg a "kisördögöt" illeti, sürősen elűzni messzire, mert ha hiszel benne, ha nem, valamiért biztosan pont nektek kettőtöknek kellett találkozni, ebben a nagy nyüzsgésben. Sok sikert!
    előzmény:
    Blue-eyes (1)
     
  16. 2003. október 28. 14:2610.
    Szeretném 35 év múlva elmesélni Neked, hogy nekünk is bevált ez a páros. . . :)))

    Köszi!
    előzmény:
    toblerone1 (7)
     
  17. Torolt_felhasznalo_437976
    Torolt_felhasznalo_437976
    2003. október 28. 14:139.
    Siasztok!
    Szepes Mária könyvében olvastam, hogy az ikrek tartózkodjon az "égi ragadozóktól". Ártatlan, naiv, és könnyű préda számukra. libben ide oda a világban a maga felületes módján és hammm bekapják.

    Ikrek vagyok , oroszlán aszcendenssel- FELFALOM MAGAM!!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  18. 2003. október 28. 14:028.
    az ex Oroszlán, én Ikrek hét évig müködött. De ez mindenkinél egyéni szerintem. Nektek ettól még lehet , hogy életek végéig tart majd a kapcsolat, nem csak ez határozza meg a dolgot. De az oroszlán eléggé öntörvényű, az ikrek pedig izgága, szerintem az ascendenstől is függ.
    előzmény:
    Blue-eyes (1)
     
  19. 2003. október 28. 13:567.
    Apu-Anyu ikrek-oroszlán.
    Sőt, szülő-gyerek kapcsolat is jó? :-)
    Anyu oroszlán, én ikrek vagyok, és nagyon szeretjük egymást. . . :-))

    De komolyan: Anyu oroszlánként nagyon jól tűri ikrek-Apu szétszórtságát, figyelmetlenségeit, de nehezen tolerálja azt, hogy nem igazán mutat ki mély érzelmeket.
    Apu viszont nehezen tűri, hogy Anyu nem hagyja magában molyolni (Apu mindig fúr-farag, ezer könyvet böngészik, és Anyu meg társaságot akar otthon, nem egy csendes pasast. . . ) Egy ikreknek SOK szellemi és fizikai szabadságra van szüksége, és elmenekül, ha ezt nem kapja meg!!

    De végeredményben 35 éve együtt vannak, ez azért jó jel! :-))
    előzmény:
    Blue-eyes (1)
     
  20. 2003. október 28. 13:556.
    Nem, tényleg nem hiszek. A szememnek hiszek. . .

    Köszönöm a jókívánságodat!
    előzmény:
    micsi12 (3)
     
  21. 2003. október 28. 13:535.
    Szó sincs ilyesmiről! Írtam, hogy nem vagyok fanatikus. . . Csak érdekel mások véleménye. Elvben a szűz nekem jó pár. . . Nos szinte minden kapcsolatomban szűz volt a párom. . . Ne tudd meg. . . Iszonyúan "ütjük" egymást. . . Persze csak a természetünk :)))
    előzmény:
    aditte (2)
     
  22. 2003. október 28. 13:534.
    Ha tényleg igazán foglalkoztat ez a kérdés, akkor menj el egy asztrológushoz, aki elkészíti a horoszkópotokat személyre szólóan, és végre nem kell általánosításokra hagyatkoznod.
    előzmény:
    Blue-eyes (1)
     
  23. 2003. október 28. 13:513.
    Nekem volt már oroszlán barátom, nem tartott sokáig a kapcsolatunk. . . Az oroszlán is akaratos, az ikrek is.
    De szerencsére te nem hiszel a horoszkópnak. . . :-)
    Legyetek boldogok.
    előzmény:
    Blue-eyes (1)
     
  24. 2003. október 28. 13:492.
    Szép lenne, ha horoszkóp szerint válogatnám a pasikat és a barátaimat. . .
    Én rácáfoltam mindenre. . . én is oroszlán vagyok, állítólag a bakokkal egyáltalán nem jövök ki. . . hát ez nálam nem így van, és a nyilasokkal kéne a legharmonikusabban élnem, nahát őket teljesen kikészítem. . .
    előzmény:
    Blue-eyes (1)
     

Címlap

top