Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Ji-king szakértőt szeretné

ary67
Létrehozva: 2006. november 23. 15:25

Kedves Mindenki... 

Remélem nem  egyedül csak én vagyok itt,akinek hiányzik Rajnák Róbert tevékenysége...Hozassuk Őt vissza  

Mi a véleményetek?

 

  1. 2018. február 16. 05:0910.

    Szia ne haragudj de nem tudnánk felvenni a kapcsolatot? Számunkra fontos lenne mert ez a nagy “spirituális iró” épp itt lakik az udvarban és velünk is ugyanezt csinálja... :( köszönöm!

    előzmény:
    lovas.zsuzsi (7)
    2016-02-12  21:49
  2. 2018. február 15. 20:589.

    Üdv!


    Teljesen egyetertek zsuzsi irásával!!!nalunk ugyan ezt a viselkededformat folytatja !!!


     


    Most eppen nalunk élőskődik ez az ember és mar kezdünk töle kikészülni !!!


    Tanácstalanok vagyunk !!!


    Aki tud segiteni hogy hogyan lehet ezt a fereg embert eltavolitani az életünkből kérem segítsen!!! 

    előzmény:
    lovas.zsuzsi (7)
    2016-02-12  21:49
  3. 2016. február 12. 22:108.

    SZÓVAL EGY IGAZI KÖPÖNYEGFORGATÓ.


    AMÚGY CSAK AZÉRT REGISZTRÁLTAM ÉS ÍRTAM IDE, MERT A GOOGLE-N RÁKERESTEM A NEVÉRE ÉS MEGTALÁLTAM EZT A TOPIKOT, BENNE GUTTER HOZZÁSZÓLÁSÁT, MELYBEN SZINTE EGYBEHANGZÓ TÖRTÉNETET OLVASTAM.

    előzmény:
    lovas.zsuzsi (7)
    2016-02-12  21:49
  4. 2016. február 12. 21:497.

    Csak hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, nem árt tudni róla a miheztartás végett, ki ő valójában:


     


    RAJNÁK RÓBERT ÖN-ÉS KÖZVESZÉLYES!!!
    A CSALÁDJA RÉGI CSALÁDI BARÁTUNK.
    AZ ÖSSZES ISMERŐSÖM ISMERŐSEIT BEJELÖLI A FB-ON, ELKÉRI AZ ELÉRHETŐSÉGEIKET, TALÁLKOZÓKAT KÉR TŐLÜK, MAJD AMIKOR MÁR POZÍCIÓBAN VAN, INZULTÁLJA, SÉRTEGETI ÉS PRÓBÁL KICSALNI PÉNZT VAGY LAKHATÁST. RÁTELEPSZIK AZ EMBEREKRE ÉS SZÍVJA AZ ERŐFORRÁSAIT.



    A CSALÁDJA RÉGI CSALÁDI BARÁT, ÍGY
    NAGYBÁTYÁM NAÍVAN BEFOGADTA 2015.KARÁCSONY NAPJÁN AZZAL, HOGY NÉHÁNY NAPOT HADD MARADHASSON, DE MÉG MINDIG (2016.02.12.) ITT VAN ÉS NEM TUDJUK KIRAKNI. ARRA HIVATKOZIK, HOGY NINCS PÉNZE, MEG MUNKÁJA. A 77 ÉVES NAGYBÁTYÁM TELJESEN KIKÉSZÜLT TŐLE IDEGILEG. TISZTELETLENÜL BESZÉL (MIT BESZÉL, ORDÍT) MINDENKIVEL "KI HA ÉN NEM " STÍLUSBAN. NEM IS TUDOM SZAVAKBA ÖNTENI, MILYEN MOCSKOS HANGNEMET ENGED MEG MAGÁNAK. HA SEGÍTENI MERSZ NEKI, TUTI TE VAGY A ROSSZ. KARÁCSONY ÓTA CSOMÓ KAJÁT ADTUNK NEKI ÖNZETLENÜL, PRÓBÁLTAM NEKI LAKÁST SZEREZNI, DE AZÉRT SEM VOLT KÖSZÖNET, ELJÖTT VELÜNK LOVAZNI...SZERETETTEL FOGADTUK ÉS ÖNZETLENÜL ADTUNK NEKI CSOMÓ MINDENT, MÉG PÉNZT IS. KÖZÖLTE, HOGY AZT MÁR BENZINBEN LETUDTA. MONDTAM NEKI, HOGY NEM KÉRTEM, DE CSAK RÁM ERŐLTETTE. NAGYBÁTYÁMNAK NEM FIZET EGY ÁRVA VASAT SEM. AZT MONDJA NINCS PÉNZE, MEG MUNKÁJA, ÁLLÍTÓLAG MINDEN NAP AZÉRT MEGY(HOZZÁ TESZEM AUTÓVAL, AMIT EGY SVÁJCI PROFESSZORTÓL KAPOTT, AKIT ÁLLANDÓAN CSAK SZID), HOGY TALÁLJON MELÓT. KÖZBEN CUKRÁSZDÁZIK, USZODÁBA JÁR, MEG KITUDJA MÉG HOVÁ. VALAHONNAN MÉGIS KAP PÉNZT, MERT ÉLELMISZERT TONNA SZÁMRA VÁSÁROL. OLYAN DRÁGA KAJÁKAT VESZ, AMIT ÉN SOSE VENNÉK, HA NEM VOLNA PÉNZEM. KONKRÉTAN TÖBB KAJÁT VESZ MAGÁNAK, MINT AMENNYIT MI 5-EN KÉPESEK VOLNÁNK MEGENNI. AMÚGY 180KG KÖRÜL VAN ÉS EGYRE CSAK HÍZIK. A LEGEGÉSZSÉGTELENEBB KAJÁKAT ESZI. ONNAN TUDOM, HOGY NAGYBÁTYÁM MEGMUTATTA. 
    SZERINTEM KOMOLY VISELKEDÉSZAVARRAL KÜZD, DE Ő MAGA NINCS VELE TISZTÁBA. JELENLEG ÉLVEZI A 77 ÉVES NAGYBÁTYÁM VENDÉGSZERETETÉT, DE MAXIMÁLISAN VISSZA IS ÉL VELE. ÜVÖLTÖZIK, MÉRTÉKTELENÜL PAZAROLJA A VIZET ÉS A FŰTÖTT SZOBÁT FOLYAMATOSAN SZELLŐZTETI. MINDENT, AMIT MEGLÁT, ÖNKÉNYESEN, KÉRDEZÉS NÉLKÜL HASZNÁL FEL (NAGYBÁTYÁM MEG SZEGÉNY SPÓROLÓS)... ARAB ORSZÁGOKBAN EZÉRT MÁR ELVÁGTÁK VOLNA A TORKÁT. HA VOLNA OLYAN INTÉZMÉNY, AHOL GYÓGYKEZELHETNÉK, AKKOR TUDNÁNAK NEKI VALÓDI SEGÍTSÉGET NYÚJTANI. TESTVÉREI, LÁNYA KITAGADTA, NEM TARTJÁK VELE A KAPCSOLATOT. VISZONT VELÜNK IGEN. SAJNOS ABBAN SEM VAGYOK BIZTOS, HOGY DÜHÉBEN NEM TESZ VALAMI ÉRTÉKÜNKBEN KÁRT. NEM TUDOM ELDÖNTENI, SZÉLHÁMOS, CSALÓ VAGY AZ ÉRZELMI INTELLIGENCIÁJÁVAL VAN VALAMI HATALMAS GEBASZ. NEM TANULT MEG ÖNGONDOSKODNI, ÖNMÉRSÉKELNI, NINCS FELELŐSÉGÉRZTE SEM MAGA, SEM MÁS IRÁNT. ÚGY GONDOLJA, NEKI MINDEN JÁR ÉS HOGY Ő A SPIRITUAL AUTHOR.
    (írhatnám tovább is, de semmi értelme)


    TANÁCSTALANOK VAGYUNK. DE REMÉLEM A LEGJOBBAKAT. 


    előzmény:
    Gutter (6)
    2012-06-30  11:58
  5. 2012. június 30. 11:586.
    Ez a Rajnák Róbert nevezetű egyén meglátásom szerint nem véletlenül lett innen kipenderítve. Lehet hogy sokakat el tudott kábítani, azonban több más fórumon is, ahol nem laikusoknak tartotta szentbeszédeit és hirdette önmagasztoló egoista nézeteit, ott bizony a fűbe harapott.
    Kimutatta gyengeségeit, és hatalmas gyűlöletét mindazokkal szemben, akik saját véleménnyel rendelkeznek a világ dolgairól. Higgyétek el, nem minden az, aminek látszik.. és legfőképpen nem minden az, aminek beállítja magát.
    Ez a pasi egy NetTroll. Amíg körülrajongják, addig hízik az egoja és csillapítani tudja azt a mérhetetlen ürességet ami belül uralja szellemét, viszont mérhetetlenül felbőszíti, ha nem ő lehet a középpontban. Vigyázzatok, akárhol is találkoztok vele! Járjatok utána a dolgoknak mielőtt vele kapcsolatban bármire is alapoznátok.. ez egy veszélyes ember. Bár elsősorban önmagára veszélyes, azért ne hagyjátok magatokat manipulálni egy ilyen önjelölt isten által. :-)
    Szép napot mindenkinek!
    előzmény:
    ary67 (2)
    2006-11-23  15:45
  6. Torolt_felhasznalo_760950
    Torolt_felhasznalo_760950
    2006. november 28. 23:205.

    Kedves Ary, Kedves Topicozók

    Mi volt a baj RR I Ching szakértővel ? A világon semmi !!! Az NLC@fé val volt gond, meg pár olyan "kedves olvasóval" akiknek csípte a csőrét Robert tisztánlátása, könyörtelen őszintesége, kedvessége, önzetlensége, őszintesége...Tudtommal az NLC@fé azért bontott szerződést vele - teljesen jogtalanul - mert pár olvasónak elküldte a személyes jóslásról,és emailes jóslásról szóló tájékoztató levelét. Szerintem ezért medícsérni kellene, nem elítélni, hiszen így több lehetőséget adott az emberek kezébe !!! HOgy a fenébe merészelik ezért elmarasztalni ?

    Robert máig 2,5 éven át több, mint 3,5 ezer ( ! ) embernek segített, személyesen, emailben, és az NLC@fé hasábjain jósolva, útmutatást adva ! Kitűntetést érdemelne, és nem ezt a mocskos, koncepciós "pert" melyet az NLC@fé folytat ellene ! Követeljük azonnali rehabilitálását, és szerkesztői oldalának vissazállítását !!!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  7. 2006. november 27. 20:554.
    Nem tudom...rejtély számomra
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_379022 (3)
    2006-11-27  20:51
  8. Torolt_felhasznalo_379022
    Torolt_felhasznalo_379022
    2006. november 27. 20:513.
    Mi volt vele a baj egyébként?
  9. 2006. november 23. 15:452.

    Addig is,hogy beinduljon...

     

    Tisztelt Nőklapja Cafe , Szeretném Önöket kérni,hogy adják meg a lehetőségét annak,hogy Rajnák Róbert újra jósolhasson az Önök portálján...Nagyon sok embernek segített tanácsaival,kinek mailben kinek pedig személyesen(nekem is többek között,én is voltam Nála és sokszor kértem tanácsot mailben is).Úgy érzem,hogy Ő valóban karizmatikus egy egyéniség,aki elhivatottan teszi a "dolgát".A mai összezavarodott világban szükség van az ilyen emberekre (sok olvasó bugyutának tűnő kérdésére is válaszolt még ha meg is rótta Őket időnként,szerintem jogosan) akik utat mutatnak nekünk...eltévelyedett lelkeknek.Nem magasztalni akarom,hisz Ő is gyarló ember...neki is lehet 1000 baja...(mint utóbb kiderült, volt is...) Ő is elfáradhat...Száz szónak is egy a vége Kérjük aTisztelt Szerkesztőséget,helyezze már vissza Nekünk nlc-és hölgyeknek(persze uraknak is) ezt a Tüzes Lova(go)t,hogy mihamarabb szárnyalhasson szabadon a mi gyönyörűségünkre és lelki épülésünkre...  Köszönettel egy régi nlc tag 
    előzmény:
    ary67 (1)
    2006-11-23  15:25

Címlap

top