Vito P.M.D.

vitopmd
Létrehozva: 2006. augusztus 3. 15:22
"Jelenleg, az ismert ezoterikusokhoz tartozom, és itt vagyok hogy beszélhessünk azokról a dolgokról, melyek izgatnak s nem tudod rá a választ vagy csak szeretnél beszélni róla! Ha van kedved írj róla és dumáljunk...."
151894 hozzászólás
 1. vitopmd
  Offline
  2017. január 22. 22:21151894.

  Hai!


   


  Érdekes az emberi természetrajz.....


  Milliónyi vonal és stílus, elképzelés és hit vagy hitetlenség van, de..


  Persze, én is azt vallom, ne magunkból induljunk ki, ne magunkhoz mérjünk másokat mert az is tévút, ám mégis néha kell, mert itt az eleven példa, az alattam lévő sorban, valami "térdekalácsa" megmondó személyében.


  Abba nem megyek vagy mennék bele, amiket ír, az milyen értelmi vagy véleménybeli minőséget takar a gazdájáról, hiszen ő is csak egy vélemény nem több.


  De...


  Mégis magammal példálóznék egy hangyányit. 


  Köztudott hogy finoman fogalmazva nem szeretem a vallásokat, kiemelten a keresztény vallásokat, és bátran vallhatom, ezer okot s indokot tudnék én is felhozni arra miért. És abban is biztos vagyok iszonyú sokan értenének egyet velem.


  Mégsem megyek be vallásos topicokba osztani az észt, hogy hamis és gyilkos vallás ez vagy az, ezért vagy azért, és nem minősítem vagy cikizem azokat akik hisznek bennük. Az ő dolguk. Ugyanis van bennem annyi bölcsesség és tartás hogy nem kötök bele abba, aki másként gondolkodik. Állandóan. Ugyanis ez a térdekalácsa és még néhányan, nem kell más neveket írni mert arra sem érdemesek, mást sem csinálnak csak ezós topicokban hörögnek. 


  Komolyan kérdezem.


  Ezek az emberkék ebben élik ki a semmitmondó, jelentéktelen és sikertelen életüket?


  Mások mocskolása, gyalulása, cikizése, fikázása és állandó támadása az élete műve???? Ennyi??? 


  Igaz, arctalanul teszik. Mondjuk ki, ez nem annyira karakteres dolog. Az a bizonyos emlegetett XXI.-ik század nekik erről szól? Hogy közösségi oldalon, arctalanul támad stb stb? 


  IGEN.


  Én meg erre azt mondom. Egészségükre. 


  Ha nekik ez erről szól, és nem értelmes vitáról, érvelésről, akkor tegyék, de egy valamit azért tudjanak...


  Attól hogy ők azt hiszik, milyen nagyokat szóltak be, akár nekem is, másnak is, még semmi nem történik, semmit nem változtat az életemen s annak bármilyen minőségén. Attól még boldog vagyok. Attól még gyönyörűek az unokáim és egészségesek, a gyermekeim is, valamint, éjjel jókat alszom. Nem forgolódok az ágyban, mert egy névtelenségbe burkolózott domin név alatt valaki beszólt.  Ugyanis az egész büfizgetése valójában az ő baja gondja nem az enyém. Őt izgatja nem engem. Engem pl a gyönyörű nőm izgat. Jól.


  Ennyi. És valóban csak ennyi. Nem több. Nem annyira fontos mint azt hiszik.....bármennyire is fontosnak hiszik ezzel magukat.


   

  előzmény:
  vitopmd (151893)
  2017-01-22  21:45
 2. vitopmd
  Offline
  2017. január 22. 21:45151893.

  Hai!


   


  Te kis Troll....


  Az hogy valaki milyen szakmával rendelkezik egy dolog, ugyanis nem azt mondtam hogy orvos vagyok vagy ügyvéd. Pont.


  Azt csak halkan jegyzem meg hogy Jézus ács volt.....Mohamed meg sivatagi rabló, Napóleon tüzértiszt. Soroljam?


  A tehetség nem státusz függő. Ha már ilyen kis okoska vagy.


  Az meg hogy mit értesz s mit nem.....nos...egyéni szociális probléma.  

  előzmény:
  terdszelikatica (151892)
  2017-01-22  10:22
 3. terdszelikatica
  Offline
  2017. január 22. 10:22151892.

  Oh igen es vannak a termeszettudomanyos oktatasokbol keveset profitalok , hentesekbol, komuvesekbol ,festokbol, mazolokbol , minden vegzettseg nelkuli celebekbol szaporodott / lett "magusok " akiknek ez valahol egy megelhetesi forras.  


  mivel szamukra ez  jol felismert kenyszerhelyzet, ezert papabbak a papanal  En nem is ertem ezek az emberek a Fold lapos hivokkel miert nem mennek olyan  helyekre ,orszagokba ahol a 21.szazadban meg a 18-19. szazadnal tartanak.

  előzmény:
  vitopmd (151891)
  2017-01-21  21:24
 4. vitopmd
  Offline
  2017. január 21. 21:24151891.

  Hai!


   


  Szintén egy régebbi jegyzetem...


   


  A MA MÁGUSA…


   


  Ha kicsit korábbi időszakban tevődik fel a kérdés, ki vagy mi a mágus, akkor aránylag egy leegyszerűsített és jól körvonalazható képet kaphattunk volna. Nem kevés sztereotípiával megspékelve. Óvodás szintre lehuppanva még a gúla alakú csillagmintás sisak is játszott volna, egy szintén csillag –nap – hold figurás köpennyel és varázspálcával kiegészítve.


  Elnézést, de a hosszú fehér szakállt majdnem kifelejtettem!


  Élelmesebbek már vágják a leírás alapján Saruman-t vagy Gandalf alakját.


  De a Harry Potter regényekben fellelhető alapfigurák is erősen tipizáltak a maguk módján. Ennek rendkívül sok és szerteágazó ok okozati függvénye létezik magyarázatként, én mégsem folynék mélyebben ebbe, mert hosszú lenne mint a vonatfütty.


  Elégedjünk meg annyival hogy a filmek világa erősen ludas, de a mesék sem mentesek ebben az ügyben. Ám egy valamiben szinte mindegyik kép azonos. A mágus természetfeletti hatalommal bíró természetfeletti személy, vagy lény. Aztán lehetett jóságos vagy mélyen gonosz.


  Nem bírálni szeretném a rég s a közelmúlt árnyait vagy fényeit ebben a témában, de ki kell mondanom a véleményemet: Ama bizonyos máguskép szerintem messze van az igazságtól!  A mágus több ennél, sokkal több, mint természetfeletti lény vagy mesebéli figura.


  A mágus a teremtő három dimenziós emanációja emberbőrben. Van egy immár közhellyé vált mondásom, miszerint minden ember születendően mágus, mert hat önmagára és a környezetére.


  A személyi különbség csupán annyi hogy spontán vagy tudatos, de legfőképpen milyen hatást fejt ki szűkebb vagy tágabb környezetére. Elemezzük kicsit részletesebben a képletet a jobb megértés végett. A mai világ legismertebb mágusai sztárok, zenészek, színészek, sőt a politikusok is egészen az államférfiúig bezárólag.


  Hatnak a világra.      


  De mondhatjuk másképp is, mindazok, akik személyükkel, hírükkel vagy tetteikkel folyamatos hatást gyakorolnak a világra, kiemelt mágusnak mondhatóak.


  Azok, akik kisebb környezetre hatnak, mert a hatósugaruk is kisebb (nem világhírűek) csak látszólag jelentéktelenebbek az előzőnél, tudósok orvosok tanárok kevésbé vagy kissé ismert személyiségek. Amolyan hátországnak tekinthető, ahonnan olykor csak idő kérdése ki mikor emelkedik ki és fut be nagyobb ívet az átlagnál.


  Végül, de nem utolsó sorban vannak a tudatos mágusok, akik nem feltétlenül világhírűek, de végül is hatnak a világra olykor mások által. Ők azok, akik hülyeségnek, jobb esetben tudománytalannak minősített tartott dolgokban gondolkodnak, fura eszközöket és szimbólumokat használnak olykor bizonyos célok elérésének érdekében.


  Mindezen kategóriákat körbeveszi és követi a többség. A nagy massza a mindent átható tömeg. Még egyszer: Minden ember születendően mágus mert….


  A ma szuper mágusa korhű és jelentősen interaktív.


  Mit értek korhű alatt? Azt hogy ismeri s eligazodik a kor ideológiái, szellemi s spirituális vonalai közt, kivételes kommunikációs készséggel rendelkezik, tapasztalatai szerteágazóak és kimeríthetetlenek, valamint minden technikai eszközt fel és kihasznál a megfelelő módon, céljainak elérésében. Egy jelentős polihisztor is egyben.


  Aztán még sorolhatnám, hogy nagyfokú lexikális és mentális tudás és képesség, mind materiális mind idealisztikus viszonylatban. Karizmatikus, kiszámíthatatlan és titokzatos individuális személyiség. Imádják, szeretik, gyűlölik s rettegnek tőle vagy tisztelik.


  Mi a véleményem az úgynevezett ismert mágusainkról?


  Azt hiszem az előző sorokkal már definiáltam bizonyos dolgokat, mérjük hozzájuk s rájuk, rögtön kijön az igazság! 


  Olvasom, látom hallom, miszerint jelentős nagyságú és hatalmú mágus nyüzsög szép hazánkban, amely persze önmagában még nem is lenne baj, ha igaz lenne?! De nem az!!!!


  Egy kezemen meg tudnám számolni hány valós tudású és kvalitású mágus van köztünk e kies honban?


  A többi már csak fantázia kérdése csupán, nem több.


  Javaslom nektek is kik olvassátok eme buta sorokat, keressünk mágusokat!


  MÁGUS KERESTETIK!!!!!!


  Sok sikert.


   


   


   

 5. vitopmd
  Offline
  2017. január 19. 17:11151890.

  Azt sugallta a műsor az ezotériáról és a misztikumról, hogy hülye aki csinálja, aki hisz benne s az is aki nézi! Ennyire nem kellett volna „okosnak” mondhatnám oktatónak lenni István bátyám!


  Ez nem jön be az átlag magyarnak sem, így természetes folyamatként óriásit perecezett a műsor néhány adás után. Pediglen, mi (Mágusszék szövetség) felajánlottuk részvételünket, segítségünket az ügy érdekében, igaz egy feltétellel csupán. Élő adásba, szívesen bemegyünk elvi és érdemi vitára készen a szkeptikusokkal, vagy akár személyesen Vágó úrral.  A vágott műsorok manipulációs módszertanát már ismertük, köszöntük nem kértünk belőle.


  Még válaszra sem méltattak minket.


  Halálbiztosan tudtam ez így lesz, hiszen Vágó úrnak nem volt szüksége ellenfélre, a másik pólus esetleges képviseletére, legfőképpen ha feltételezetten még hiteles is. Nem ez volt a valós célja! Csupán lejáratni azt amit saját bevallása szerint is utál. Számára nem szükséges a másik oldal véleménye, ismerete a világról, még a végén kiderülne, talán mégis létezik valami hasonló, ami ellen oly ádázul küzd?


  Ezen úton üzenem önnek tisztelt Vágó úr….


  Az amit ön szerényen áltudománynak minősít, tudományosnak nevezett gőgjével, az a legtöbb ön által istenített tudománynak az őse, eleje, magja, originális nadírja.


  Csak néhány alap a teljesség igénye nélkül.


  A mai fizika és kémia alapjait az alkimisták rakták le, még ha oly sokszor nem tudatos szándékkal vagy tudományos alapossággal. A mai csillagászat alapjait, pedig az ön által oly annyira gyűlölt asztrológusok rakták le és alapozták meg, többek között a megfigyeléseikkel. És ez csak egy apró porszem a hatalmas háttérből, melyről beszélhetnénk, de nem teszem.


  Őszintén s szívemből mondom önnek s nem bántó szándékkal, tegye teljessé ismereteit az adott témából, és aztán ossza az észt nagy nyilvánosan, bántóan lekezelően.


  Tudom, a reklám miatt is tette…de azért az mégis röhejes, hogy egy induló filmsorozat miatt is berzenkedett, mondhatnám tiltakozott! Még senki nem mondta önnek, az csak egy film s ez miatt nem kellene összetrombitálni az MTA-t! Nem kell félni Pista bátyám, nem lesz tőle hülyébb a magyar, mint a Győzikétől vagy bármely más moslék műsortól, ami manapság árad a médiákban. Azok ellen is illene lázadozni vagy felszólalni alkalom adtán, mert megmerem kockáztatni, olykor ártalmasabbak, mint bármi más. Mármint a tudatnak, meg az ön által preferált intellektuális fejlődésnek, melynek önkéntes zászló vivője. De hagyjuk, mert iszonyú hosszú és bonyolult az összefüggésrendszere.


  Szeretném önnek jelezni, miszerint a nagy egyházak is abba a csoportba tartoznak, melyet ön lekezelő arroganciával s nemes egyszerűséggel tudománytalannak hív vagy titulál. Ezzel az emberiség háromnegyed részét inkriminálja tudatlannak vagy megvezethetőnek.


  Arról is szívesen beszélgetnék önnel egyszer baráti négyszemközt, hogy az ön által lefitymált vagy lekezelt ezotéria és misztikum, mennyi tudást és ismeretet halmozott fel mondjuk az elmúlt tízezer évben. Ha más nem hát az emberiség örökségeként. Meglepődne, mennyi tudás és bölcsesség halmozódott fel e területen, melynek egy jelentős része nem letűnt korok folklórja, netán idióta hókusz-pókusz.


  Ugyanis az egyik legrégebbi ismerete és intellektuális alapja az embernek, maga a misztikum és minden, ami a gondolatában valaha felmerült.


  Ha az ön világát vagy annak látásmódját érnénk el, mint az eszmei és szellemi evolúció csúcsa, közelebb állnánk a gépekhez, mint az érző és olykor álmodni merő emberhez!  Vagyis önmagunkhoz.


  Vegye észre, hogy ez is részünk! Részünk az álomvilág, a spirituális létezés és felfogás, és minden, ami az emberi elmében megszülethet. Nekem ez a felvilágosodás kora Vágó úr! Amikor minden gondolat és létezési lehetőség egy egységet képezhet s nem kell félni azért mert másképp gondolkodom, mint más vagy mint a többség, vagy akárki!


  Konfuciusz azt mondta…ha minden ember egy időben egy dologra gondolna, létrejönne a teremtés alapállapota.


  Vágó úr!


  Az emberi szellem határtalan, ne ön szabjon neki határokat hiszen lehetetlen, ergo hiábavaló! Ezzel csupán gyenge pontját, intellektuális korlátait fedi fel kéretlenül.


  Maradok tisztelője…Vito


    


   


   

  előzmény:
  vitopmd (151889)
  2017-01-19  17:10
 6. vitopmd
  Offline
  2017. január 19. 17:10151889.

  Hai!


   


  Egy 2006-os történés mely ma is aktuális....


   


   


  A Vágó jelenségről….avagy nyílt levél a kvíz mesterhez…


   


  Tulajdonképpen nem is volt szándékomban foglalkozni vele, hiszen semmilyen érintettségben nem voltunk és nem is leszünk, ám valahogy mégis úgy alakult, elegem lett belőle.


  Elegem, mert olyan vehemenciával viseltetik az ezoterikus témakör iránt, amely már-már bántó és bicskanyitogató, rááldásul nem teljesen érthető de erről majd később. Félreértés ne essék, nem az a baj, ha valaki, akár ő, nem hisz netán nem szereti az ezotéria vagy misztikum bármely vállfaját.


  Az teljesen normális és természetes, hiszen nem vagyunk egyformák s az ízlésünk sem az, a hitünk pediglen talán még inkább nem. Ismétlem, nem ez a gondom Vágó Istvánnal.


  Előre kell bocsátanom, rendkívül tisztelem és becsülöm  lexikális és intellektuális tudását, arról nem beszélve, miszerint még azon ritka intelligens emberek közé tartozik akinek humora is van a tarsolyában. Innen már csak egy lépés az okos és bölcs ember két lábon járó ikonja! Pontosan itt rejtőzik a gondom alapja, vele kapcsolatban. Ugyanis bölcs és tudással vértezett ember semmit sem utasít el, csupán szemlélődik, vizsgál, és értékel.


  A bölcs ember nem utál  valamit „csak” azért mert az nem tetszik neki, és nem mondja azt valamire hogy nincs, csupán azért mert nem kedveli, sőt… amire még gondolni sem merek vele kapcsolatban, azért utálkozik, mert valójában nem is ismeri!!! Úgy gondolom jelentős különbség van az egészséges szkepticizmus és a dogmatikus elutasítás között. A dogmatikus ember az, akinek szándékában sincs megismerni azt ami ellentétes az ő eszmei vagy vallási világával. Mereven, sőt mint a világ bajait vizsgálva látjuk, olykor agresszíven elutasító. Történelmi példák ezreit hozhatnám fel példaként, de nem szándékom zavarba hozni a kvíz hazai nagymesterét azzal hogy igazán nagyformátumú emberekkel hasonlítom  őt össze. Szükségtelen és méltatlan.


  Evezzünk vissza egy érdekes, ma már múltbéli eseményhez.


   


  A szép emlékű x aknák című műsora, mely lejáratos műsornak készült s melyben majd a jól odateszünk az ezotériának, amúgy Vágó István módra szándékozott teret nyerni a médiában, majd villámgyorsan csúfosan megbukott! Megbukott, mert a nagyérdemű is ösztönösen érezte, nem több szemszöget, esetleg álláspontot bemutató ismeretterjesztést célzott meg a műsor az adott témában, hanem sokkal inkább egy egyoldalúan elvtelen lejárató kampányt.

 7. vitopmd
  Offline
  2017. január 18. 12:19151888.

  Bemutatkozás, ahogy én gondolom…


   


  A száraz tények:


  Születtem 1963. 01. 25-én Budapesten. Ezt azért kell hangsúlyoznom, mert olvasva néhány közösségi oldalt, néhányan szentül hiszik, hogy máshol láttam napvilágot, de ebbe most ne menjünk bele hosszasabban. Profi vagy kezdő asztrológusoknak adok egy kis segítséget, ha másra is kíváncsiak, mint amit én elmondok magamról, pontosan éjjel 2.22-kor.


  A gyermekkorom nem hinném, hogy bárkit is mélyen érdekelné, így csak annyit, már kora gyerekkoromban lehetett látni s érzékelni hogy nem vagyok normális. Könyveket tudnék erről írni.


  A minap futottam össze egy egykori általános isis osztálytársammal, aki lakonikus egyszerűséggel úgy emlékezett rám, idézem: mindenki tudta rólad hogy nem ember szült. „Szegény anyám”. Valójában festőművésznek készültem, maradjunk annyiban nem ment rosszul az alkotás, de bizonyos körülmények összejátszása miatt mégsem vettek fel a képzőművészeti szakközépbe, így lemaradtam arról a lehetőségről, hogy Salvador Dali szinten legyek elismerve. Mint festőművész.


   Felsorolni sem tudom, mi minden érdekelt s mi mindent csináltam végig. Tényleg csak a teljesség igénye nélkül említek néhány mérföldkövet, fociztam (hivatalosan is) aztán több harcművészeti ágat végig kóstoltam, szobrászkodtam, amatőr szinten kétszeres országos sakk csapatbajnok voltam, és kirándultam egy izgalmasat a zene világában is, mert 32 évesen hat hónap alatt megtanultam basszus gitározni majd alapítottam egy rock bandát a Gida nevű zenész haverommal, Celtic Warriors néven, melyben aztán vinnyogtam is, amit a jobbak éneklésnek neveznek.   A grafomániám következményeként írtam két könyvet, az egyik sajnos nem a nevem alatt jelent meg. A „Jósnő” könyvben, még a borítót is én terveztem, ahogyan a belső grafikákat is szerény személyem alkotta. Az „ Ez nektek mágia?” már a nevem alatt futott be tisztességes pályát, mintegy 20 ezer példányban kelt el.


  A magánéletem újabb könyvek témája lehetne, maradjunk annyiban a kapcsolataim minősítgetésének elhagyásával, hogy a harmadik házasságomat fejeztem be néhány hete, az első kettőből van két gyermekem. A fiam 1981-ben született és ő már valóra váltotta az álmait, grafikus szobrászművész, és mondhatom kiváló keze van, de ő is őrült, mint az apja. A kislányom 1987-ben örvendeztette meg a lelkem, hiszen óriási lelke van, aki immáron háromszoros anyuka. Az unokáim, Elisa Deidda 10 éves és büszkén mondhatom a rajzkészsége családi hagyomány, már több pályázatot nyert az életem. Alessandro Gabriel Deidda 9 éves és a Ferencváros U9 csapatának igazolt játékosa. Szegesdi Imre 5 hónapos és nagyon szép és erős kisded.


  Okkult pályafutásom dióhéjban…


  Az első beavatásomat a 80-as évek végén Angliában kaptam.


  Ismét vissza kell térnem, néhány mondatban a gyermekkoromhoz vagy a kora fiatalságomhoz, nem elfelejtve az osztálytársam kiszólásához. Az emlékeim szerint is, mindig a középpontban voltam, ha akartam, ha nem, és szinte minden helyzetben követtek azok akik körbe vettek. Pedig gyerekként inkább hajaztam Nemecsekre mint Boka Jánosra vagy Áts Ferire, ám mégis én voltam mindig a falkavezér. Ez azóta sem változott, sőt. Szóval a beavatásom….


  Maga a képzésem sem mondható mindennapinak, hiszen az egykori tanítóm is karizmatikus személyiség volt, s mindent elkövetett, hogy kihozza belőlem a rejtőző misztikus fenevadat. Sikerült neki. Igen jól olvassátok. Hiszen sosem állítottam magamról hogy Jézus reinkarnációja lennék, esetleg valami jóságos guru, igaz, állítom, az is tudok lenni, ha akarok. De nem véletlen hogy az egyik fő specialitásom a démonológia.


  Mintegy 27 éve tanítok, vagy nevelek, vagy oktatok, vagy képzek, kinek mi tetszik boszorkányokat, mágusokat jósokat varázslókat. Több mint egy tucat (13) covent építettem fel, ahogy egy ezoterikus rendet is. Felsorolni sem tudom mennyi tévés jelenésem volt, RTL klub, TV2, Fix TV, Bp TV, M1 több tucat alkalommal. Rádióban is osztottam az észt, az egykori Dongó majd Pannon rádióban műsorsorozatom is volt, a többit felsorolni is felesleges. Újságokban is írtak rólam nem keveset, de a teljesség igénye miatt ezt sem sorolnám, nehogy kihagyjak valamit.


  Alapító szerkesztője és műsorvezetője is voltam a Lélek TV-nek.


  Na az sem volt egyszerű élmény, hiszen az előéletem után helyet cseréltem, ott már én voltam a kérdező s nem engem kérdeztek.


  Alapítója s vezetője voltam az egykori Mágusszék szövetségnek.


  Alapítótársa s vezetőtársa vagyok a Mágia zöld páholya csoportnak és közösségnek.


  Most építjük a társammal a harmadik démonvadász csapatot, mely egy teljesen külön műfaj.


  A mindennapjaimat mintegy húsz éve azt teszi ki, hogy a hozzám fordulóknak igyekszem segíteni, a magam tehetségével, s képességeimmel.


  Mint már többször is jeleztem, könyveket tudnék megtölteni az életem eme vonalával, de úgy vélem, ennyi nagyjából kontúrt rajzol rólam azoknak, akiket érdeklek.


  Én járom a magam misztikus útját s akinek van kedve vagy bátorsága az kövessen.


  Köszönöm a megtisztelő figyelmet.


   


  Vito P.M.D. 2017. január 17.

 8. vitopmd
  Offline
  2016. december 20. 13:56151885.

  Hai!


   


  Beköltözés megtörtént....nagyon jó hely.


  Most a karácsonyra való utolsó felkészülés van, három unoka nem kis kihívás ugye....


   

  előzmény:
  vitopmd (151884)
  2016-12-08  17:00
 9. vitopmd
  Offline
  2016. december 8. 17:00151884.

  Hai!


  A hétvégén költözöm az új helyre, Budára. Egy igen elegáns helyre. 

 10. Mozdonj
  Offline
  2016. december 1. 11:33151883.

  De pl ne menjel el peknek es csinalj "jost" ...meg csak be sem kell jelentkezned: feketen fial a legtobbet...


  En ilyen szobafesto szakit ismertem : lecserelte a pemzlit es boszorkannya valtoztatta magat...

  előzmény:
  jani.sz18@citromail.hu (151879)
  2016-11-21  20:39
 11. Mozdonj
  Offline
  2016. december 1. 11:30151882.

  Huzassal tarot, fijjam , ez a foboszi is csinal ilyesmit , de szerintem penzt var erte...

  előzmény:
  jani.sz18@citromail.hu (151879)
  2016-11-21  20:39
 12. Mozdonj
  Offline
  2016. december 1. 11:29151881.


  neha viccbol idekuldok kuncsaftot , de ezt a kis mokast nem en kuldtem ...


  Nem tudja, hogy a jovendomondas nem ingyenes....


  Joskodsz is , nem ?

  előzmény:
  vitopmd (151880)
  2016-12-01  10:10
 13. vitopmd
  Offline
  2016. december 1. 10:10151880.

  Hai!


   


  Igen pékhez.....


  De ha ennyi a szellemi szinted hogy egy ezós oldalon keresel pék munkát, akkor nem lesz könnyű dolgod az életben.....

  előzmény:
  jani.sz18@citromail.hu (151879)
  2016-11-21  20:39
 14. 2016. november 21. 20:39151879.

  Sziasztok!


   


  Tudtok segíteni abban, hogy hova érdemes elmennem dolgozni? Most végeztem pékként, és nincsen sok tapasztalatom. Olyan helyet keresek, ahol be vagyok jelentve, mert sok rosszat hallottam már.


  Remélem, kapok tőletek választ


  Köszi Jani

 15. Kalliopé
  Offline
  2016. október 22. 08:43151876.

  Gratulálok az unokádhoz, nagyon szép kisbaba! Jó egészséget kívánok a családnak!

  előzmény:
  vitopmd (151874)
  2016-10-06  18:52
 16. laki
  Offline
  2016. szeptember 24. 09:34151872.

  Szép jó reggelt mindenkinek


   


  Gratulálok a harmadik unokádhoz.


   


  Simon Ágnes: Babaköszöntő

  Szeretettel köszöntelek te édes kicsi csöppség,
  Életedet kísérje áldás és egészség!
  Szüleidnek te légy a fény, életük aranya,
  Mosolyod legyen napjaik csillaga!

  előzmény:
  vitopmd (151871)
  2016-09-23  07:44
 17. vitopmd
  Offline
  2016. szeptember 23. 07:44151871.

  Hai!

  Szeptember 21-én megszületett a harmadik kisunokám...Szegesdi Imre...3.50 kg-al és 53 cm-el....

 18. vitopmd
  Offline
  2016. szeptember 23. 07:44151870.

  Hai!


  Szeptember 21-én megszületett a harmadik kisunokám...Szegesdi Imre...3.50 kg-al és 53 cm-el....

 19. kekelefant
  Offline
  2016. augusztus 30. 00:54151868.

  En raerek megvarni.....ha nem is vagyok a kovetod,szivesen olvasgattam-olvasgatnek......

  előzmény:
  vitopmd (151866)
  2016-08-26  09:36
 20. vitopmd
  Offline
  2016. augusztus 26. 09:36151866.

  Hai!


  Szia...


  Igen, azért mert hosszú évek kemény munkájával néhány tróger szándékosan offolta a topicot, és én ráuntam arra hogy állandó balhé van....


  Majd ha lesz olyan rendszer, ahol nem kell az ilyen trollokat kerülgetni, akkor újra lesz itt élet.


  Ennyi.....

  előzmény:
  kekelefant (151860)
  2016-08-17  00:38
 21. Nikita 666
  Offline
  2016. augusztus 23. 19:34151865.

  És lemaradt egy bölcsesség: inkább többször gratuláljunk, mint egyszer sem.


  Kedvelem Vitot, tudod, tehát annyiszor gratulálok, ahányszor csak hírt ad.

  előzmény:
  Mozdonj (151863)
  2016-08-23  17:48
 22. Nikita 666
  Offline
  2016. augusztus 23. 19:31151864.

  Termékeny család.  


   


                                                                                                               

  előzmény:
  Mozdonj (151863)
  2016-08-23  17:48
 23. Mozdonj
  Offline
  2016. augusztus 23. 17:48151863.

  Szia!


  Gratulálok az unoka jöveteléhez!


  12 éves madárpók? Hihetetlen! Sajnálom. Vagy nem is tudom...pókfóbiám van. Kígyót nem tartasz véletlenül? Őket szeretem.

  idézet:
  Nikita 666 (151849)
  2016-04-04 17:19:52

  most latom : mar egyszer gratulaltunk....

  előzmény:
  Nikita 666 (151849)
  2016-04-04  17:19
 24. Nikita 666
  Offline
  2016. augusztus 23. 17:45151862.

  Vito, gratulálok! Jó egészséget babának és mamának!


   

  előzmény:
  vitopmd (151859)
  2016-08-13  08:46
 25. kekelefant
  Offline
  2016. augusztus 17. 00:38151860.

  Oszinten gratulalok,gyonyoru lanyodnak!Legyen egeszseges,es szepseges,okos!!!!![Majd a hivatasos jotunder beteszi a bolcsojebe,csak el ne felejtsetek meghivni]


  En szeretek itt olvasni,de olyan ritkan jottok mostanaban!

  előzmény:
  vitopmd (151859)
  2016-08-13  08:46
 26. vitopmd
  Offline
  2016. augusztus 13. 08:46151859.

  Hai!


  Jön a harmadik unokám. A kicsi lányom a hetedik hónapban van....

  előzmény:
  vitopmd (1)
  2006-08-03  15:22
 27. vitopmd
  Offline
  2016. július 26. 11:45151857.

  Hai!


   


  Megjöttem Marbella-ról...két hétig voltam vendég a milliárdos barátom villájában....jó volt.

  előzmény:
  vitopmd (151856)
  2016-07-12  09:37
 28. vitopmd
  Offline
  2016. június 22. 11:47151855.

  Hai!


  Hétvégén előadásom lesz....akit érdekel érdeklődjön...

  előzmény:
  vitopmd (151854)
  2016-06-15  17:38
 29. vitopmd
  Offline
  2016. június 15. 17:38151854.

  Hai!


   


  Hajrá magyarok....


  Jó most magyarnak lenni.


  Mindenkinek sok örömöt a sportban.....

  előzmény:
  vitopmd (1)
  2006-08-03  15:22
 30. vitopmd
  Offline
  2016. Április 28. 15:38151852.

  Hai!


  Spanyolban vagyok vasárnap jövök haza.....addig is kellemes időjárást....

  előzmény:
  vitopmd (1)
  2006-08-03  15:22
 31. vitopmd
  Offline
  2016. Április 18. 21:53151851.

  Hai!


   


  Ez a pók fajta szerencsés körülmények között tovább is élhet.


  Kígyó? Hahahahahaha 


  Beletrafáltál. Vagy egy brazil szivárványos boám. Seth a neve és ő már 15 éves....

  előzmény:
  Nikita 666 (151849)
  2016-04-04  17:19
 32. Mozdonj
  Offline
  2016. Április 8. 15:38151850.

  Persze hogy van kigyoja...


  De  O boszorkany es biztos az Uj Biologiat illetve  az energiagyogyitast veszi igenybe az erzelmi s egyeb megkonnyebbuleshez .
  A Vito az allat maszirozgatja , nem a kigyojat

  előzmény:
  Nikita 666 (151849)
  2016-04-04  17:19
 33. Nikita 666
  Offline
  2016. Április 4. 17:19151849.

  Szia!


  Gratulálok az unoka jöveteléhez!


  12 éves madárpók? Hihetetlen! Sajnálom. Vagy nem is tudom...pókfóbiám van. Kígyót nem tartasz véletlenül? Őket szeretem.

  előzmény:
  vitopmd (151848)
  2016-03-24  20:52
 34. vitopmd
  Offline
  2016. március 24. 20:52151848.

  Hai!


  A MUT nevű Mexikói vörös térdű madárpókom 12 éve korában, átköltözött az örök pókhálók mezejére....


  Legyen nyugodt vadászata...

  előzmény:
  vitopmd (1)
  2006-08-03  15:22
 35. Mozdonj
  Offline
  2016. március 18. 07:14151847.

  Szerbusz


  Eloszor is gratulalok a 3. unokadhoz.
  Legyen olyan szep es mosolygos, mint az edes kislany es a kis focista.

  Vito , a forumozasnak vege mindenutt : itt a noklapja forumon napi 10 hsz-t latsz. Ebben a pillanatban , reggel het ora , meg latszik a tegnap esti hozzaszolasod... nem itteni allitolagos Trollok okoztak a boszorkanyok vegnapjait.
  Es kulonben miert TROLL? Ki a Troll , amikor hiszekenyek atrazasarol van szo?
  Nehogy mar az ordog felhuzzon a mennyorszagba es Istennél reklamaljon, hogy az angyalok szekaljak....
  A rendszervaltas-megengedte allitolagos DEMOKRCIA , aminek neveben a sok nepbutito szar elontotte Mo-t ,e pillanatban  igy-ugy meg lett kerdojelezve.

  S talan ez is segitett : husz ev kellett ahhoz, hogy a kevesbbe butak rajojjenek, hogy a megelhetesi ezo   /=boszi/jos/tavgyogyitas/taltos tanfolyam/energia szarok stb/ nem mukodik s at lettek csunyan razva...

  De ! VAn uj a Nap alatt es NEKED s hasonszörüidnek  remény... kép->


  Termeszetesen, mint minden superbiznessz , Amerikabol jon.
  Tudtad, hogy a "boszorkanysag" a muveszet egyik aga lesz, ha ez el lesz fogadva ?  előzmény:
  vitopmd (151846)
  2016-03-17  20:21
 36. vitopmd
  Offline
  2016. március 17. 20:21151846.

  Hai!


   


  Úgy látom az nlc-n teljesen leállt az ezo élet. Nem csak itt....minden topicban...


  Nem lep meg. 


  A Troll banda jó munkát végzett. A modik nem.


  Ez van.

  előzmény:
  vitopmd (1)
  2006-08-03  15:22
1 2 3 4 5