Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Kuttya világ

Nevess Kata
Létrehozva: 2017. május 18. 09:05

Sziasztok!


Kata vagyok Dunaújvárosból és kérni szeretnék. Főleg azoktól akik a közelben laknak és van két dolgos kezük. Segítőkész szándékok hogy tegyünk azokért az állatokért akiket mi taszítottunk el magunktól és azokért az emberekért akik fáradságot nem tűrő elhivatottsággal küzdenek nap nap után a rászoruló elhagyott állatokért. Most szombaton a Solti állatmenhelyen sokan összejövünk ismeretlen ismerősként hisz egy acél.


Ezért kérlek titeket ha tudtok segítsetek. Minden apróságnak tűnő dolog segítség így például egy fél doboz maradék festék az előző lakás felújításból, néhány szál deszka léc a kutya házak felújításához esetleg újak építéséhez. Ha ebben a formában nem tudsz segíteni de mindenképpen hozzá szeretnél járulni a szombati nap sikeréhez akkor bármilyen kis összegű adománynak örülünk!


Köszönöm hogy "meghallgatta tok". 


Legyen csidás napotok! ☀️


 


 


 


adománynak örülünk

Címlap

top