Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Irománykereső

kusztocsalad
Létrehozva: 2016. szeptember 30. 11:41

Sziasztok! nem régiben indítottam egy facebook oldalt, ahova reményeim szerint majd verseket, novellákat regényeket küldenek emberek, akik szeretnéneke gy irói közösség részesévé válni. Ti nektek lenne ehhez kedvetek? Tetszik nektek a gondolat, hogy velem egyűtt összegyűjtsétek alkotásaitokat? Blogomon is közzé tenném szépen, név szerint csoportosítva. (Persze az odalon csak változtatás nélül tenném közzé, névvel/álnévvel dátummal ellátva) Az oldalt a Facebookon Írásaink9 néven lehet megtalálni. 

  1. 2016. október 29. 11:043.

    Nyugodtan írhattok véleményt. :) Attól jut előrébb az ember. 


    Továbbá ha van valaki, akinek a versét, novelláját, az jelentkezzen. Mások örömére csinálom ezt. Hogy legyen bárotságunk írni és mésoknak is megmutatni.

  2. 2016. szeptember 30. 11:422.

    Remélem lesz belőle valami. 

Címlap

top