Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Magány,haldoklás,küzdelem

FüstPamacska
Létrehozva: 2015. május 30. 23:54

35 éves lány vagyok két halálos betegséggel és az állapotom egyre romlik, lassan már a napfényre sem tudok kimenni. Barátaim nincsenek. Párkapcsolatom fényévek óta nincs. Az emberek félnek tőlem, mert látszik rajtam hogy nem vagyok egészséges és túl sok mindenben korlátoz egy felhőtlen hétköznapi megéléshez. Emiatt nem tudok dolgozni sem , és most már tanulni sem. Nincs jövőképem, hogy a betegségem miatt még mi vár rám abba nem akarok belegondolni.


Néha jó lenne kimozdulni és szórakozni, mint a többi normális ember, de képtelen vagyok kapcsolatokat kialakítani. Egyfolytában olyanokat vonzok akik csak kihasználnak,meglopnak ,eldobnak és nem tudom miért.


Sosem volt legjobb barátom sem mély őszinte igazi barátság az életemben. Világéletemben kívülálló voltam és a betegségem csak még jobban elszigetelt az emberektől.Próbálok küzdeni ez ellen de néha teljesen magamba roskadok.De még nem szeretném feladni!


Járok terapeutához is, a betegségemen az orvosok nem tudnak segíteni.Egyenlőre még látok, és lélegzem de nem tudni meddig. 


Ilyen kilátásokkal hogy lehet normális életet élni és megmaradni éppeszűnek?Aki hasonló cipőben jár mivel vészeli át a hullámvölgyeket?


Látom ahogy telnek az évek és egyre szűkülnek a lehetőségeim.Elmúlik a fiatalságom és még nem is éltem.


Dühít hogy az emberek felszínesek és  még ha barátkozni is akarnak pusztán csak fogaskapcsolatra vágynak akit leakaszthatnak amikor nekik kedvük van rá, de ezen felül ódzkodnak mindennemű egyébtől.


Olyan barátokat keresek akik így is el tudnak fogadni. Nem játsszák meg magukat és mély kapcsolatra vágynak.Szeretnék olyan barátokat akikre lehet számítani, akik nem hagyják cserben az embert.Akiknek nem csak addig kellek amíg nem találnak jobban/pasit/sulit/munkát/rendeződik az életük/vagy megoldom a problémáikat.


Akik hajlandóak áldozatot hoznia másikért és tartalmas értelmes kapcsolatot lehet velük kialakítani.


Ha vannak ilyenek én szívesen beszélgetnék, ismerkednék. De tanácsokat is szívesen fogadok, mert nem szeretném feladni viszont már nem tudom mi mozdíthatná előre a leendő kapcsolataimat.

  1. 2015. június 22. 20:16101.

    És nem tudják az orvosok, hogy miért?? Sajnos tudom, hogy nem a Dr. House sorozatban élünk.. vagyis nem igazán foglalkoznak az orvosok a fura esetekkel, pláne nem ha nincs életveszély vagy nagyobb súlyosság, mint pl az én esetemben.

    előzmény:
    margaret3711 (100)
    2015-06-20  01:09
  2. 2015. június 20. 01:09100.

    Koszonom valaszodat.


    Szivbol kivanom, hogy tovabbra egeszsegben eljel.Egy szep juniusi reggel 94 ben,baratnom elkuldte ket gyereket iskolaba,leult egy kave es ujsagot olvasni.Azota egy lepest nem tud tenni.Mai napig nem tudjak mi okozta.


     

    előzmény:
    SSszonja (99)
    2015-06-19  20:24
  3. 2015. június 19. 20:2499.

    Igen köszi meggyogyultam, szerencsére nem Sjögren lett. Valami vírus lehetett, ami ráment minden mirigyre.De nem nagyon foglalkoztak vele, hogy kiderítsék milyen. Nagyjábol 90%ban helyreálltak a mirigyeim, de nem állt vissza a betegség előtti állapot tökéletesen. De mondom átéltem milyen az mikor kiderül autoimun betegséged van, amiről azt se tudják mi okozza, mitől van, hogy alakul szoval semmit. Szteroiddal tudják enyhíteni na de a szteroid nagyon brutál egy gyogyszer.


    Bár sok természetgyogyász szerint nincs is olyan hogy autoimmun. Mert miért is támadná magát a szervezet, hisz nem hülye. Sokan mondják azt is hogy nem is önmagát támadja, hanem a sejtben elbújo korokozot, pl a Lyme elbújt baktériumait, ami ott lehet gyerekkortol akár.

    előzmény:
    margaret3711 (98)
    2015-06-19  03:33
  4. 2015. június 19. 03:3398.

    Szia Sszonja!


    Meggyogyultal ?


     

    előzmény:
    SSszonja (97)
    2015-06-18  23:27
  5. 2015. június 18. 23:2797.

    Ne haragudj, ha támadolag léptem fel. Csak autoimmunnal nem szép dolog viccelni. Én is átmentem egy ilyesmin tavaly, kicsit tudom milyen. Nekem "csak" a könnymirigyem meg a nyál és hasnyálmirigyem állt le ami Sjögren szindromára utalt. Nagyon szar mikor nincs könnytermelése és nyáltermelése az embernek és szinte beszélni sem tud a szárazságtol.És tudni, hogy ez csak rosszabbodik, mert leépül a mirigy, mivel a test maga ellen fordul. Végül nem ez lett. Mai napig nem tudom mi volt az akkor, talán vmi vírus. Mindenesetre tudom milyen szar hidd el.Betegségekkel ne viccelődjön senki, mert baromira meg tudja sérteni azt akinek tényleg baja van. Elnézésedet kérem, ha a Te esetedben ez nem áll fenn.Ha gondolod szívesen beszélgetek veled egyébként


     


     

    előzmény:
    FüstPamacska (93)
    2015-06-18  20:10
  6. 2015. június 18. 20:5296.

    Teljes mértékig egyetértek minden szavaddal,szomorú,de így van,ahogy írod:"a mai emberektől ne várj sokat."


    Előbb taszítanak a mélybe,minthogy segítő kezet nyújtanának.


    Csak ki kell lépni az utcára-ott a valóvilág,ami siralmas.


    A topikindítónak kívánom,hogy találjon olyan embereket,olyan helyet,akik-ahol szívesen fogadják és negatívumok helyett jót is kaphat.Mert nem mindenki rossz-nem bizony.


    Amíg nem vagyunk a másik helyében,azt hisszük,velünk nem történhet meg.Pedig dehogynem.Akkor már késő elgondolkodni.


    Remélem,hogy jobban leszel,jó irányba alakul az életed,ne add fel.Van,hogy az ember azt hiszi,hogy nincs kiút,aztán megtörténik a csoda.


    Szeretettel:Dóra


     


     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_740520 (80)
    2015-06-04  12:11
  7. 2015. június 18. 20:1195.

    Tittike azért tettem a szabadidő részbe mert a szabadidő eltöltéséhez kerestem volna barátokat.

    előzmény:
    Tittike82 (92)
    2015-06-11  19:55
  8. 2015. június 18. 20:1094.

    II.


    Ami a tenyésztést illeti: Egy macska 10-15 évig él. Hatalmas felelősség egy állat. A mieink is már több mint 10 évesek de ha elpusztulnak biztos nem lesz másik a helyzetre való tekintettel. Ha már nem tudok önellátó lenni nyilván be tudok menni erre szakosodott otthonba és nem ezzel van gondom. Állatot nem vállalok be mert nem tudom garantálni az ellátásukat.A jelenlegi gazdasági helyzetben meg macskatenyésztésből nemigen lehet  megélni. Van tenyésztő ismerősöm és pontosan tudom mi a helyzet.A tenyésztés nem csak abból áll hogy szaporítod. Vinni kell rendszeresen orvosokhoz aminek horrorköltsége van. Megfelelő minőségű táplálék kell nekik ami szintén horror költségű. Rendszeresen kell kiállításokra vinni HA tényleg ebből akarnál megélni ami szintén hatalmas költség és utazást megoldani is céco. Nem ne érts félre értékelem, hogy segíteni próbálsz de ezek egyik sem életszerű.És nem azért mert negatívan állok hozzá hanem azért mert realista vagyok és tudatában vagyok a saját korlátaimnak.Tudom hogy mire vagyok képes és mire nem és minek van értelme és minek nincs.


    A könyv annyiból felesleges hogy az autoimmun minden embernél más tünetet okoz így az én tüneteim másnak nincsenek. Úgy tudom magyarországon csak 1 páciens van akinek hasonló tünetei vannak mint nekem.Ha más a tünet és más szervet támadt meg a betegség már mások a problémák és már más a kezelési mód. A szem egy speciális terület. A szem  diszfunkcionalitása a legnehezebb betegségek egyike.De ezt egy egészséges szemű nem fogja megérteni soha. Csak próbálj egy napig csukott szemmel közlekedni a  saját jól ismert lakásodban és majd rájössz.És valóban a vakok is jól elvannak de az is teljesen más kategória.Ez enyém köztes sem nem ez sem nem az. Ezért nem tudom alkalmazni azt amit a vakok igen.És hivatalosan ezért nem is végezhetek vakoknak vagy gyengénlátóknak megfelelő munkát.
    De a lényeg nem ez volt. Barátokat kerestem volna élő  programokra. Be kellett látnom hogy egy fórumon frekventáltan keresgélés sem hoz nagyobb eredményt mint élőben  lutriszerűen kötött barátságok esetében. Bár reméltem hogy nem így lesz.


     


    Mindenkinek megköszönöm aki hozzászólt  privátban el tud érni aki szeretne.A topicot ezzel befejezettnek tekintem mert a tényleges célt -élő ismeretséget- amiért létrehoztam nem látom megvalósulni.Ellenben a sok negatív hozzászólás miatt nincs értelme fenntartanom. Kapok élesben is épp eleget belőle.

  9. 2015. június 18. 20:1093.

    Azért hoztam létre a fórumot, mert kíváncsi voltam, hogy egy olyan helyen ahol csak az lép be aki úgy gondolja kedve van hogy viszonyul a helyzetemhez.  Kíváncsi voltam itt toleránsabbak-e mint a való életben ahol nem tudok szelektálni. Ugyan többet reméltem ettől az egésztől de a végeredmény majdnem ugyanaz. Tanácstalanság, agresszió elutasítás. És örülök hogy kivételek is akadtak. SSszonja kívánom neked hogy soha ne kerülj ilyen helyzetbe sem te sem semmilyen ismerősöd hozzátartozód. De mielőtt ilyen utálatos hozzászólást írsz legalább vedd azt a minimális fáradtságot hogy utánanézel annak amit mondasz.NEm a fényérzékenység miatt  én nem írtam sehol ilyet. Az egy következménye a betegségnek ami a legnagyobb problémát okozza jelenleg nekem.A betegségnek vannak egyéb következményei is ami miatt fennáll az eshetősége hogy elvesztem a szememet. Erről nem írtam részleteket, mert ehhez senkinek semmi köze ez az én magánügyem hogy milyen egyéb szövődményei vannak a betegségnek. És nem nem kapu a topic és valóban ennyire beteg vagyok. És eszem ágában sem volt hogy sajnáltassam magam! Nem ezért indítottam és ha elolvastad és megértetted akkor ezt te is tudhatnád.SENKI sajnálatára nincs szükségem!Az nem visz előre és már  a hóbakancsom tele van hogy vagy így reagálnak rám vagy agresszióval.


    És az is meglepő volt hogy egyesek csak kötözködni jönnek be és nem tudom ebbe nekik mi a jó, persze sose legyen nagyobb örömök az életben. Érezd magad szerencsésnek hogy Te egészséges vagy és rengeteg szabadidőd van egy ilyen felesleges komment megírásához.


     

    előzmény:
    SSszonja (91)
    2015-06-10  20:19
  10. 2015. június 11. 19:5592.

    Ja hogy akkor ezért van a topic a "szabadidő" rovatban?


    Na mindegy, inkább legyen kamu, mint hogy tényleg ennyire beteg legyen egy fiatal lány. Én nagyon megsajnáltam.

    előzmény:
    SSszonja (91)
    2015-06-10  20:19
  11. 2015. június 10. 20:1991.

    Ez egy hatalmas kamu. Kísértetiesen hasonlít egy évekkel ezelőtti Liandra nev forumozo topicjaihoz. Ugyanez a séma. Rejtélyes betegség, sajnáltatja magát, mindenki javasol mindent, de ő mindenbe beleköt, semmi sem jo.


    Ugyanmár senkinek nem operálják ki a szemét basszus azért mert romlik vagy fényérzékeny. Hagyjuk már.

  12. 2015. június 6. 19:2990.

    És ha csak tenyészted a macskát? Ahhoz nem kell vaku. Egy kiscica rengeteg örömet ad, most képzelj el évi egy-két alomnyit belőle... És ha fajtatiszta pedigrés, pénzt is kereshetsz vele.


    Szerintem ahhoz, hogy egy gyerekkórházban felolvass vagy fejből elmesélj egy-két mesét, nem kell alkalmassági vizsgálat. Hívj fel egy-két kórházat, hogy ez a vágyad, mik a feltételek! Ha elmondod a helyzetedet, szerintem simán megengedik.

    előzmény:
    FüstPamacska (85)
    2015-06-05  15:00
  13. 2015. június 6. 19:2689.

    A könyvírásban az a jó, hogy alkotsz valami maradandót, ami akkor is lesz, amikor az írója már nem. Amire aztán olyan büszke vagy, mintha egy gyereked született volna. Amit aztán anyukád, az egész rokonság, meg a volt osztálytársak és kollégák is büszkén mutogatnak mindenkinek, hogy néééézd, őt ismerem, ő írta.


    Az ember az egész szívét, lelkét belefekteti a könyvírásba és amikor aztán először a kezében tartja a saját művét... az az érzés valami fantasztikus. Nem is az a lényeg, hogy hány példány fogy utána el, hanem hogy megszületett a nagy mű.


    Egyébként nemrég volt a hírekben, hogy egy méhnyakrákkal küzdő magyar hölgy könyvet írt a betegséggel való küzdelméről.


    Mellesleg, TI, ha leírod a kálváriádat, azzal tudsz segíteni más betegeken. Gondold el, mennyi tudást felhalmoztál ez alatt a 15 év alatt... a mindenféle alternatív gyógymódokról, mindenféle kezelésekről, diétákról, mindenről. Nem akarod továbbadni ezeket?

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_383651 (87)
    2015-06-05  15:19
  14. 2015. június 6. 19:1688.

    Tegnap este gondoltam Rád. A férjem egy érdekes filmet nézett. Egy fiatal lányról szólt, aki kezdő stádiumú parkinson-kórban szenvedett. És ezért nem akart komolyabb szerelmi kapcsolatot senkivel, mert tudta, hogy meg vannak számlálva a napjai és nem akart volna senkinek sem a terhére lenni, amikor romlik majd az állapota. Érdekes film volt, happy enddel, már amennyire lehetséges a happy end egy gyógyíthatatlan betegségnél. De végül összejött egy fiúval, akivel annyira nagy volt a szerelem, hogy betegen is őt akarta.


    Nem tudom, van-e a filmhez magyar szinkron, de angolul biztos meg tudod rendelni valahonnan.

    előzmény:
    FüstPamacska (86)
    2015-06-05  15:13
  15. Torolt_felhasznalo_383651
    Torolt_felhasznalo_383651
    2015. június 5. 15:1987.

    Rendben.De negatív gondolatokkal nem lehet semmibe belekezdeni - ez nem csak a barátságra vonatkozik.De,OK.Te tudod.


    Egy könyv megírása/kiadása érdekes lenne.Pláne az lenne benne a jó, hogy elterelnéd a gondolataidat a betegségedről.


     

    előzmény:
    FüstPamacska (85)
    2015-06-05  15:00
  16. 2015. június 5. 15:1386.

    II.


    Amarynda : nem tudni. lehet hogy 70 lehet hogy 1 év vagy annyi se. Én sem párkapcsolatban gondolkodom azt írtam is az elején :)ezt leszámítva tudok normális barát lenni talán egy egész napos program megterhelő de pár óráig tudok ügyködni bármit ami a tüdőmet nem terheli be.Mivel mindenki elfoglalt az egészséges embereknél is kb ennyi a találkozási periódus. Amikor jobb időszakom van bármit meg tudok csinálni ugyanúgy mint az egészséges emberek egy pár órán keresztül. Ha a szemem már nem bírja akkor meg jó ha megérti a másik hogy eddig bírtam és el tudja fogadni hogy ez előfordulhat. ennél többet nem  várok a másiktól. Nem várom hogy megoldja a problémáimat vagy köze legyen a betegségemhez vagy tudjon róla a minimálisnál többet. És igen én szeretek társasjátékozni ez van :)


    gyomorgyűr: köszönöm :) Én szeretnék is adni egy kapcsolatban és adok is.Csak így működhet egy barátság és én úgy érzem képes vagyok rá. Soha nem használtam ki senkit és nem is szeretnék.Én nem félek a haláltól. Ismerem a halál folyamatát csinálok rá gyakorlatokat. Ha eljön az ideje rendben lesz.Nem a haldokláshoz keresek barátokat hanem az élethez.Én dolgozom azon hogy meggyógyuljak, hiszek az öngyógyulásban és mindent megteszek ezért. Amennyire lehet szeretnék úgy élni mint a többi ember  mármint hogy nekem is legyenek barátaim. Mivel az hogy most egyedül vagyok nem jó állapot.


    Valaki írta hogy ha 15 évig nem voltak barátaim már nem is lesznek. Voltak csak elkoptak. Volt aki külföldre ment pl. De igen igazatok van és én is tudom hogy harmincévesen a legtöbb embernek már férje gyermekei vannak és ők töltik ki az életüket nem a barátaik. De nem mindenki vannak kivételek és ezért én úgy gondolom hogy velük működőképes a dolog mert van szabadidejük. Igen ált fix baráti körül is. De elméletileg az esélye fennáll hogy találok olyat akinek még nincs férje és vagy gyereke vagy nem akar és van szabadideje és szeret ismerkedni .) És én is tudok ugyanolyan jó barát lenni mint bárki más csak vannak korlátaim.


    ugyintézo: Megkérdezhetem hogy te még tulajdonképpen miért jársz ebbe a fórumba?Elmondtad a véleményedet. Ugyan nem értek egyet de megértem a te álláspontodat is. Sok ilyen emberrel találkoztam már az életem során. Nem szégyen félni. Viszont ha tudsz építő vagy hasznos hozzászólást írni de mindenkit leoltasz akkor nem érzem hogy itt lenne a helyed. Nem ezért hoztam létre ezt a fórumot. Természetesen azt csinálsz amit akarsz de szépen megkérlek hogy ne mérgezd itt a hangulatot és ne gerjessz vitát.Köszönöm


  17. 2015. június 5. 15:0085.

    I.

    Sziasztok!


    Csendike és Harangocka: Egyke vagyok. Kihasználás pl kölcsönkér könyvet és nem adja vissza kérésre sem és eltűnik. Vagy rendszeresen pénzt kér kölcsön. Vagy csak akkor vagyok jó ha problémája van vagy el akar menni ide oda, de ha én vagyok bajban sosem ér rá vagy fontosabb dolgai vannak.Vagy amint rendeződik az élete és  nincs vacak helyzetben lelép. Én ezeket mind ennek érzem. Felszínes meg az amikor fél -1 év alatt sem mélyül el jobban annál minthogy programokra jó vagyok meg elmenni ide oda de a mélyebb dolgokat nem beszéljük meg,nem bízik bennem, nehezen oldódik, nehezen beszélget.Lehet eddig csak problémásakat fogtam ki és ez sem normális:) Én mindig úgy gondoltam kell az embereknek az idő és majd alakul a dolog de nem javult csak romlott. Valahogy nem érzem hogy az emberek közel mernek engedni és nem tudom miért.


    Tittike az ötlet jó, de a kiállításon ezer vaku és neon van.
    a könyv látod a fórumon idegenként is milyen agressziót vált ki 1-1 emberből a dolog nem hiszem hogy a könyv bárkit is érdekelne.Még ha tudnám a  tutit hogy lehet ebből kikecmeregni .) De abban ügyintézőnek igaza van mások problémáitól iszonyodnak az emberek. Naplót írok és az segít picit. 


    A gyerek önkénteskedésen ár én is gondolkodtam de amiket néztem ott van pszichológiai meg fizikai alkalmassági :)


    Igen agykontrolozom és igen meditálok rendszeresen. Nem templomba nem járok nem vagyok keresztény.Nagyon sok alternatív módszert alkalmazok a szememre csakúgy néz ki vagy a betegség túl gyorsan halad előre vagy a módszerek gyengék és vagy lassúak :(


    Én sem gondoltam hogy mindennapos barát, hiszen a normális embereknek normális életük is van :)


    Ivett nekem olyan típusú van amivel hiába kezdeném el a kúrát a fő gondomat nem oldaná meg.Plusz a mellékhatások miatt nem vagyok hajlandó.És én úgy gondolom amikor az orvos a képembe mondja hogy nem tudják az okot és gyógyszerek a tüneteket csak elnyomják(de a fényérzékenységgel semmit nem tudnak kezdeni) akkor úgy gondolom hogy értelmetlen. Az alternatív dokim szerint ha beszedtem volna azt a dózist amit a kórházban felírtak 3 hónap alatt belehaltam volna.


     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_302972 (54)
    2015-06-01  21:07
  18. 2015. június 4. 15:5384.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_740520 (80)
    2015-06-04  12:11
  19. Torolt_felhasznalo_397210
    Torolt_felhasznalo_397210
    2015. június 4. 12:3383.

    már egy pártól előtte te is leléptél


    mindenki volt kis picsa aki ma kis picsázik, nem elfelendő és a fiatalság nem egyenlő a szemétséggel


    képletem célja az volt, hogy NEM teszek terhet


    és az más ha 2 ember 30 éve jól együtt van


     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_302972 (82)
    2015-06-04  12:26
  20. Torolt_felhasznalo_302972
    Torolt_felhasznalo_302972
    2015. június 4. 12:2682.

    Hát egy kis picsa nem is fog vén tataként ápolgatni, ő lépne előbb..


    De én arra gondoltam, akik társként élnek együtt, együtt öregszenek meg. Vagy évtizedek óta együtt vannak. Én nem vagyok még öreg, de 12 éve együtt vagyunk a zurammal, mindketten csak egymásra tudnánk támaszkodni, ha valami gond lenne.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_397210 (79)
    2015-06-04  12:04
  21. Torolt_felhasznalo_397210
    Torolt_felhasznalo_397210
    2015. június 4. 12:2381.

    ez a jellem aki simán a baját másokra is ráteszi, azoknak nem ér a szavuk semmit


    csak úgy megemlítem neked, ha már utalgatsz rám a hátam mögött jellemesen


     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_740520 (80)
    2015-06-04  12:11
  22. Torolt_felhasznalo_740520
    Torolt_felhasznalo_740520
    2015. június 4. 12:1180.

    Kedves Ismeretlen!


    Nagyon bátor vagy, hogy itt le merted írni rossz helyzetedet.A mai emberektől ne várj sokat.De ez is egy esély, mert mindíg vannak csodák, még ma is.Próbálkozz minden fórumon és a vallásos közösségekben.Azok akik azt írták, majd ha végső stádiumban lesznek, ők senkinek sem lesznek terhére, akkor kell őket megnézni, ha ez bekövetkezik.Lehet, hogy akkor fognak a legjobban kapaszkodni másokba.Ez ma nagy divat, hogy csak akkor adok, ha kapok is érte lehetőleg sokkal többet, mint amit adtam.Sok sikert és jobbulást kívánok Neked

    előzmény:
    FüstPamacska (1)
    2015-05-30  23:54
  23. Torolt_felhasznalo_397210
    Torolt_felhasznalo_397210
    2015. június 4. 12:0479.

    nincs olyan piás, hogy a közeli tudhat róla


    ha valamit 2 ember tud, akkor azt már az egész város tudja


    feleség férj esetében ha vének akkor oké


    DE ha most elvennék egy 25 éves csajt és megjelenne a kaszás, akkor tuti nem mondanám


    elzavarnám, hogy szarul főz pőlö, ez nem olyan sokk a további életére, mint ha lát kinyiffanni


     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_302972 (78)
    2015-06-04  11:52
  24. Torolt_felhasznalo_302972
    Torolt_felhasznalo_302972
    2015. június 4. 11:5278.

    Hát pedig ez az élet része.


    Azzal egyetértek, hogy egy beteg ember ne testálja magát rá a családjára 100%osan, de persze tudhat róla, aki közel áll hozzá.


    Ápoló(nő)t valószínűleg senkinek sincs kedve/ereje/ideje "játszani", de egy férj vagy feleség megérdemli, hogy a párja végsőkig kitartson mellette. (nyilván normális, szerető kapcsolatra gondolok, nem rossz házasságra)


     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_397210 (77)
    2015-06-04  11:34

Címlap

top