Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Filmkeresős topik

nady81
Létrehozva: 2014. december 14. 14:22

Sziasztok!


 


Gondoltam- saját tapasztalatból - hogy jó lenne egy filmkeresős topik, ahol mindenki kérdezhetne/érdeklődhetne a számára csak pár jelenet, vagy a rövid történet alapján emlékezetben maradt, de már régóta keresett filmek után...


 


Remélem sokan leszünk, és nem hal el pár hozzászólás után a topik, legyetek bátrak, kérdezzetek, majd siker esetén jó szórakozást! :)


 


Ui.: igény esetén zenekeresés is lehetséges -mindenkinek megtetszhet pár reklámzene vagy bármi amire kíváncsi lenne,de nem tud utánajárni... ;)


 

  1. 2014. december 14. 19:473.
    előzmény:
    nady81 (2)
    2014-12-14  14:28
  2. 2014. december 14. 14:282.

    Máris keresnék, kérdeznék: volt egy természet/dokumentumfilm a nagy kanadai ónos esőről (ami talán 2003-ban volt,de az biztos hogy nem pár éve). Valamelyik természetcsatorna adta le, és régóta keresném,de nem tudom mi volt a címe.


    Ez a nagy ónos eső hetekre elvágta az áramszolgáltatást, mivel folyamatosan esett, a vezetékek és a nagy villanyoszlopok sorra rogytak meg a jég súlya alatt...

Címlap

top