Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Élet Nagykanizsán?

taandika
Létrehozva: 2014. november 25. 12:36

Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni. Januártól Nagykanizsára költözünk a párommal (ott kapott munkát). Sajnos nem ismerek ott senkit, ezért Titeket kérdezlek, milyen vásárlási, szabadidős lehetőségek vannak ott? Fiatalok vagyunk, milyenek a szórakozóhelyek az éjszakai élet?

  1. 2014. november 25. 16:145.

    Ja, Rossmann, DM is a belvárosban van. De a nagyobb boltok messzebb vannak. De pl. a Tescohoz asszem megy vmi busz. Vagy legalábbis régebben tutira volt ilyen teszkójárat.

    előzmény:
    Piggy (4)
    2014-11-25  16:11
  2. 2014. november 25. 16:114.

    Hát ezek szinte mind messze vannak a belvárostól. Ami viszonylag közel van, az a Vásárcsarnok, a plázában a CBA, meg egy kisebb Spár. A plázában van még a Háda, aJYsk, meg a mozi.


    Nyíregyházáról? Az igen! Az tényleg nem a szomszédban van! Vmelyik nagyobb céghez jön a párod? (erre nem kell válaszolnod, ha kellemetlen)

  3. 2014. november 25. 14:433.

    Szia :) Köszönöm a gyors választ! Nyíregyházáról költözünk, így tényleg még a környéken sem vagyok ismerős. Ezek az üzletek mennyire vannak messze a belvárostól? Mi ott nézünk most albérleteket és eleinte biztos nem lesz autónk, úgyhogy ez is fontos lenne.

    előzmény:
    Piggy (2)
    2014-11-25  14:04
  4. 2014. november 25. 14:042.

    Szia!


    Sajnos annyira fiatal már nem vagyok, hogy az éjszakai élettel képben legyek, de talán a többiről tudok adni pár infót.


    Vásárlás: élelmiszer: van TESCO, Interspar, Lidl, Penny, CBA, Vásárcsarnok


                   ruha: van Takko, KIK, Deichmann, CCC, Intersport, Hervis, csomó kínai, butikok, Háda, turik


                   piperecucc: van Rosmmann, DM, Müller


                   lakberendezés: van Ysk, OBI, Salvó és több kisebb bútorbolt


     


    Szabadidő: van uszoda (bár azt épp most kezdik felújítani), nyáron strand, lehet fallabdázni, fedett helyen teniszezni, zumbázni, jógázni, társastáncolni, van könyvtár, színházi előadások (nincs saját színház, mindenhonnan jönnek előadások), showdwerklubos előadások


    Hirtelen ennyi jutott eszembe. Biztos van még egy csomó mineden más is, amiről nem is tudok. Honnan költöztök ide?


     

Címlap

top