Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Drámaíró műhely

vass.antonia
Létrehozva: 2014. október 18. 22:43

Sziasztok!


 


Drámatéka Drámaműhelyünk olyan drámaírás iránt érdeklődő fiatalokból áll, akik célul tűzték ki a szakmai fejlődést, a kortárs dráma hirdetését és hagyományainak továbbvitelét. Tagjaink többsége nem hivatásos író, így tehát azon kevés amatőr drámaíró közösség közé tartozunk, akik időről időre színpadra kerülő darabokat írnak. Csapatunk igyekszik időről időre megújulni, és lehetőséget adni, hogy újabb tehetséges alkotók csatlakozhassanak hozzánk.


 


Ha érdekel a drámaírás, az alábbi elérhetőségeken felveheted velünk a kapcsolatot. Szakmai tapasztalat nem feltétel, ha még sosem írtál drámát, a lehető legtöbb segítséget igyekszünk megadni az induláshoz. Egy kérésünk azonban van: a "házi feladatok"-ra és a színpadi produkciók tervezetének írására szánj rá havi egy órát és légy aktív!


 


Várunk sok szeretettel:


https://www.facebook.com/groups/668412193247451/


http://www.dramatekadramamuhely.blogspot.hu/

Címlap

top