- Ez van
- Sztárok
- TV-sztárok
- TV műsor
- Gasztro
- Sülvefőve
- Szex és más
- A hét szexkérdése
- Trend
- Szépüljünk
- Öltözködjünk
- Márk átalakít
- Trend Kalkulátorok
- Család
- Baba
- Baba Kalkulátorok
- Életmód
- Psziché
- Nők Lapja Egészség
- Életmód Kalkulátorok
- Egészség
- Otthon
- Szabadidő
- Utazás
- Ezotéria
- Karrier
- Nők Lapja
- Nők Lapja Évszakok
- Nők Lapja Egészség
- Nők Lapja Ezotéria
- Nők Lapja Konyha
- Horoszkóp
- Napi kínai mantra
- Napi Horoszkóp
- Heti Horoszkóp
- Havi Horoszkóp
- Kalkulátorok
- Képeslap
- Arcképeslap
- Játék
- Galéria
- Nyerj
- Állás
- Szakértők
- Mobil NLC
- Párkereső
- CaféBlog
- Fórum
- Ez van!
- Szex & Más
- Cikk hozzászólás
- Egészség
- Csere-bere
- Trend
- Gasztro
- Sztárok
- Ezo
- Otthon
- Család
- Szeparé
- Karrier
- Életmód
- Nők Lapja
- Pol. Gumiszoba
- Szabadidő
- WellnessCafé
- TechNő
- Indíts új blogot!
- Súgd meg!
- Álomfejtés
- Kávézacc
- Erénykerék
- Szerencsesüti
- Jós ormányos
- Képeslapküldő
- Szakértők
- Sülvefőve
- Topikinditás
- Nyerj!
- Különvélemény
- Nyuszi Csoport
- Mai horoszkóp
- Tarot lap húzás
- Napi mantra
© 2013 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem

Szia!
Mi három kisgyerekkel vágtunk neki Erdélynek, a legszebb emlékeink közé tartozik, amikor gázoltunk Ivó patakában kavicsot gyűjtögetve, vagy taplót gyűjtöttünk a Hargitán az égig érő fák közt. Felmentünk egy esztenára is, amikor már azt hittük, hogy nincs tovább út, akkor még mentünk egy órát. Nagy-nagy szeretettel fogadtak, elmesélték melyik oldalról jön az ordas, honnan a medve. Zeteváralján laktunk, a szomszédban sok-sok állat, ihattunk igazi tejet is.
Jó utat nektek!
Szia Magnólia!
3 éves gyereknek én is a parajdi sóbányát, uitt a lepkeházat,a Balu Parkot Homoródfürdőn, az ivói Vadasparkot ajánlanám. Fel lehet menni a madarasi Hargitára autóval Szentegyháza irányából, a csúcsra a túra innen 3 évessel is megtehető.
Szállás és gasztro tipp:
Zetevárpanzió- Zeteváralján
Gondűző-Udvarhelyen
Lobogó- Homoródfürdőn.
Minden hónap utolsó szombatján Átalvető-hagyományos, helyi termékek vására Udvarhelyen.
Remélem segítettem. :)
Vendéglő: Basa fogadó (Gyergyószentmiklós mellett),nagyon jó,nagyon székely és nagyon eredeti.
Én Gyergyószentmiklóson születtem,jó pár éve már csak látogatóba járok haza,de ha van konkrét kérdésed,szivesen utánanézek.
és ha tudtok olyan szállást is ajánljatok lécci, ami nem túl drága, tiszta (vagyis kipróbáltátok) mert rengeteg van fent aneten csak nem tudok választani!!
köszönöm még egyszer!!!