Keresés a fórumban

Mit fözzek holnap? (
23
 embernek tetszett)
Több Gasztro topik »
»
Torolt_felhasznalo_282287
Biztos vagyok abban, hogy sok nőtarsam felteszi ezt a kerdest,szinte naponta magában,vagy a családnak:mi legyen a holnapi ebed,vagy vacsora?!
Segitsünk könnyű és gyorsan elkeszithető ötletekkel egymásnak!
  1. 2014-09-14 17:56180673.
    Éva, ezek a mai fiatalok márcsak ilyen elfajzottak! Nálunk is a panirozásból megmaradt tojást-morzsát-kis lisztet mindig kell kisütni!


    Üdv Zajubaju! Gyere csak jó receptekkel, ötletekkel! 

    Nálunk a mai ebéd: rántott karaj, Alchri féle sajtgombóc, petr. krumpli, ubisali. Süti már nem is kellett.
    Holnap töltött paprika lesz, tegnap meg finomfőz. volt zöldfűszeres csirkemellel.
    2014-09-14  14:35
    eva.kalman.79 (180672)
    előzmény:
  2. 2014-09-14 14:35180672.
    Szervusztok!
    Ma unokabarát ebéd lett: leves semmi, sok rántott csirke felsőcomb filé, rósejbnivel, és van sokmagvas panírban sütött cukkini és padlizsán is. (Plusz egérkék: a panírozás maradéka megsütve. (Ha ilyen nincs, akkor szomorúság van: ezért ha nincs maradék, akkor csinálunk...)
  3. 2014-09-13 15:31180671.
    Tudtam, hogy rád mindig számíthatok.

    Liza, a csülkös kajának még a maradékát is örömmel nézem bármikor, csak hozd.


    2014-09-13  15:03
    eva.kalman.79 (180669)
    előzmény:
  4. 2014-09-13 15:11180670.
    Igen, Lili, köszönöm az érdeklődésedet. A tegnapi csülök és kísérői nagyban hozzájárultak a fennmaradásomhoz... Fotóztam is, bár ez csak akkor jutott eszembe, amikor már majdnem mindent befaltunk --- csak nem tudom a telefonomról átrakni a gépre... Mindjárt konzultálok a fiammal ezügyben.

    Szeretem az ikeás kajákat, a húsgombócokat és a kapros halacskákat --- valaha gyakori svédországi útjaimra emlékeztetnek. Sokat dolgoztam ott anno.
    2014-09-13  14:52
    litita (180668)
    előzmény:
  5. 2014-09-13 15:03180669.
    Lili, átszóltam az Ikeába, azt mondták, rendben, hajlandók megebédeltetni titeket!
    2014-09-13  14:52
    litita (180668)
    előzmény:
  6. 2014-09-13 14:52180668.
    Sziasztok.

    Liza, meggyógyultál?
    A pékinasod egy tündér!

    Szia Zaju, tényleg rég jártál erre! De jó, hogy itt vagy!

    Nálunk ma paprikás krumpli volt uborkasalátával, tegnap zöldbabfőzelék fasírttal. Holnap megyünk vásárolni az Ikeába, megpróbálok beszélni velük, hogy főzzenek ők nekünk ebédet.
    2014-09-08  09:42
    Liventa (180651)
    előzmény:
  7. 2014-09-13 07:52180667.
    Szervusztok!

    Nahát, Zaju, te aztán tényleg nagyon régen jártál erre, de jó, hogy visszajöttél! Bár mindenki visszatalálna, és felpörögne ez a topik is!
    Ez a dolog, a grillcsirkéstől szerzett csirkezsír, - ez teljesen lázba hozott! Mekkora ötlet! Erről eszembe jutott, amikor az őskorban munkahelyi buli szervesésekor kolbászsütőtől hozott valaki kolbászzsírt, és azzal kentük a kenyereket a lilahagyma alá! Még most is érzem az ízét!
    Tökfőzelék-fanként díjazom a menüt!

    Lizám, a rendszergazda még normális alapjáraton sem tudja működtetni a rendszert, nemhogy ilyen rittyentésekre lenne képes! Küldtek egy levelet (Ügyfélkapu), tegnap reggel, hogy az előző estére elhárították a hibát, és elvben be kell tudjak jelentkezni.
    Visszaírtam, hogy ha elvben igen, akkor gyakorlatban miért nem?  Erre visszaírták a szabványszöveget, "dolgoznak a hibák elhárításán, a türelmemet kérik. Mostanáig is csak facebookal tudok bejönni.
    2014-09-12  11:33
    Zajec (180663)
    előzmény:
  8. 2014-09-12 14:20180666.
    Egy jó kapros-tejfölös tökfőzelék még öregtökből se rossz. Nálam lapul egy példány fölhasználásra várva.
    Közben megsültek a túrós rudacskák Latsia szupergyors pogireceptje szerint (élesztős, de nem kell keleszteni/pihentetni). Annyira finomak -- és csinosak, csak nem érek rá fotózni -- köménymaggal és érett tehénsajttal a tetejükön, hogy azon töprengek, minek bonyolítjuk többnyire túl ezeket a recepteket...?!
    2014-09-12  12:40
    Zajec (180665)
    előzmény:
  9. 2014-09-12 12:40180665.
    Nos,
    az a tökfőzelék akkor tán nem is rossz opció, csülök után…
    :-)

    Z.
    2014-09-12  12:01
    Liventa (180664)
    előzmény:
  10. 2014-09-12 12:01180664.
    Ez Igen!
    Arról álmodom, hogy a Rendszergazda olyan fórum-infrastruktúrát teremt nekünk ide seperc alatt, hogy az összes valaha itt járt társunk visszatér. És rögtön ilyen nyálcsorgatós kajákkal....
    Csak azért tudom türtőztetni magam, mert délután egy jó kis csülökpartit rendezünk a falu kemencéjénél és jóféle helyi itókák is akadnak majd hozzá.
    Lehet, hogy kellene nekem is némi túróspogit rittyentenem a meglévő túróból. Na ezt még végiggondolom gyorsan!
    2014-09-12  11:33
    Zajec (180663)
    előzmény:
  11. 2014-09-12 11:33180663.

    Sziasztok kedves régi-új topictagok!


    Új nick-kel, (régen: Zajubaju) de ismét itt.
    Azóta is főzök szorgalmasan, s hogy hagyományhűen az eredeti kérdésre válaszoljak:

    ma csirkeszárnyas-sárgarépakarikás gyönge zöldborsóleves lesz sok galuskával, másodikként kacsazsír-grillcsirkéstől szerzett grillcsirkezsír keverékén sült csirkecombok (kevés majoránnával és a Zajecnél soha el nem maradható friss kakukkfűvel) és rizibizi lesz.
    Holnapra és vasárnapra tökfőzelék bébitökből, paradicsommal, tejföllel és kaporral, a maradék húshoz.

    Mindenki jól van? Olyan régen jártam itt…. zajlik az élet.


    Zajec - (-jubaju)

  12. 2014-09-11 15:49180662.
    Lizám, persze hogy megbocsátok, pláne hogy ilyen szuper kis pasit küldtél nekem!
    Amúgy "idegalapon vagyok", képtelen vagyok belépni a fórumra kalevaként, már minden megpróbáltam, ráadásul egy zárt topikban társtulaj vagyok, oda se tudok menni.
    Ez a felhasználóbarát  Nlc egyre pocsékabb.
    2014-09-11  13:52
    Liventa (180661)
    előzmény:
  13. 2014-09-11 13:52180661.
    Bocsánat, drága Évám, csak mert én pld. egyébként a "válasz"-ra kattintva szoktam belépni, a fejecskéről már szinte elfeledkeztem -- viszont azmost is beengedett.
    Engesztelésül mutatom beépített pékinasunkat műszakban --->>>
    2014-09-11  11:32
    eva.kalman.79 (180660)
    előzmény:
  14. 2014-09-11 11:32180660.
    Kedves-édes Lizám!
    Amikor kitalálták ezt a fejecskét a bejelentkezéshez, akkor én tanácsoltam ezt mindenkinek, aki akkor nem jött rá - tehát eddig is tudtam ezt! Hidd el, mindet megpróbáltam már, de nem, és nem, és nem. (Bocsánat, de most mindenki ezzel a fejecskével borzol...)

    Most jelszómódosítást is csináltam, az se jött be. Chrome-ra tértem át, ürítettem a gyorsítótárat - semmi. Az eredeti nickemmel nem működik.

    Na, megyek a dolgomra, nem bosszankodom. Puszi!

    2014-09-11  08:53
    Liventa (180659)
    előzmény:
  15. 2014-09-11 08:53180659.
    Évám, ez a dög 2 napja csak a jobb felső fejecskére kattintva fogadja el a bejelentkezésemet. Lécci próbáld megy így, mindegy, csak gyere!
    2014-09-10  22:52
    eva.kalman.79 (180657)
    előzmény:
  16. 2014-09-11 08:50180658.
    Köszönöm, Oliva! Nagyon időben vagyunk, mert a bulival megvárjuk a napos időt, hogy 9-10 embernek ne kelljen a lakásban hemzsegnie.
    Gondoltam boronatárcsás v. bográcsos projektre is, de nem szeretném egymagam -- és kocsi nélkül -- összehordani/előkészíteni a hozzávalókat.
    Azt hiszem, örexem...
    Én is mentettem el némi zsenge zöldbabot a frigóba, jó lesz inségesebb időkben előszedni.
    2014-09-10  15:26
    Oliva_ (180656)
    előzmény:
  17. 2014-09-10 22:52180657.
    Kedves lányok!
    Nagy keservesen a facebook adataimmal tudtam csak bejelentkezni, nagyon elegem van már az Nlc packázásaiból.
    Kalevaként nem enged be, addig nem is jövök, amíg nem tudok rendesen belépni. Nem írok se az Ügyfélkapunak, sem sehová - épp eleget írtam már az előző hibáknál. Nagyon elegem van már az egészből.

    Puszi, jó főzőcskézést: kaleva
  18. 2014-09-10 15:26180656.
    Szerintem jo az afrikai is, bar talan mar elkestem a valasszal....

    Csodaszep zoldbabot kaptam ,igy most zoldbabos csirket fozok vacsorara, plusz fozok csirkealaplevet is, azt gyakran hasznalom.

    a maradek zoldbabot blansiroztam, megy a fagyasztoba.
    2014-09-09  18:08
    Liventa (180655)
    előzmény:
  19. 2014-09-09 18:08180655.
    Kicsit bonyolult volt a bejelentkezés...............
    Kollégáim népes csapata készül meglátogatni és talán harcsapaprikást és juhtúrós sztrapacskát fogok nekik szentelni. Szerintetek az afrikai harcsa is megfelel a célnak? Van ízben különbség?
    2014-09-08  20:19
    kaleva (180653)
    előzmény:
  20. 2014-09-08 23:34180654.
    Köszönöm szépen, Évám!
    Én is szeretettel kívánok gyors gyógyulást az unokádnak, ronda nyavalyák ezek. Remélem, hogy mi ezzel letudtuk és egy nyirkos november már meg se fog kottyanni.
    Te is vigyázz magadra, könnyű elkapni és nehéz megszabadulni tőle.
    Jó éjt Mindenkinek!
    2014-09-08  20:19
    kaleva (180653)
    előzmény:
  21. 2014-09-08 20:19180653.
    Liventa, szívből kívánom, hogy mielőbb meggyógyulj! Még nincs itt az ideje a megfázásoknak, légy szíves, halaszd későbbre!
    (Ma az unokám is eukaliptuszt párologtat, lázat mér, orrot fúj - mi lesz később?)


    Lili, örülök, hogy ízlik a csalamádé, szerintem is az egyik legfinomabb összeállítás.
    2014-09-08  09:42
    Liventa (180651)
    előzmény:
  22. 2014-09-08 09:47180652.
    És ha már átmentem egészségügyi tanácsadóba:
    A napot egy pohár citromos vízzel kezdem, lefekvés előtt pedig az egyébként is szokásos báziskeverékemet iszom (lugosít és kalciumot tartalmaz, egyéb szükséges makroelemekkel kiegészítve - gyógyszertárban fillérekért kapható).
  23. 2014-09-08 09:42180651.
    De jó lenne, ha így szépen újraélednénk és sorban visszatérnének a régi topiktársak!!!
    Minthogy napok óta agonizálok egy kiadós torokfájás-nátha-köhögés kombóval, alkotásban egy fokhagymás-tejfölös mángold krémlevesig jutottam el, amit hol csirkezsíron pirított zsemlekockákkal és sajtforgácsokkal, hol a pipi tepertőjével és pirított kenyérre ráolvasztott sajttal, hol pedig buggyantott tojással ettem ---- mert fő a változatosság...
    Gyógyszerként Erőspistát raktam mindenre/-be, éjszakára pedig reszelt hagymát mézzel elkeverve állni hagytam, kevéske forró kakukkfű-teával felöntöttem, és azt kortyolgatva tudtam ideig-óráig szüneteltetni a kínzó köhögést (amitől már izomlázam van).
    Nektek sokkal vidámabb hetet kívánok!
  24. 2014-09-08 00:19180650.
    Sziasztok,

    Nálunk ma sült csirkecomb volt ebédre hagymás krumplival. Holnap zöldségleves lesz túrógombóccal.
    Aztán lecsót is kellene készíteni, rég volt, és aztán egy darabig megint nem lesz.

    Csupa jó ötletet látok itt nálatok (visszafelé olvasok). Töltött paprikát is valahogy be kellene iktatni még ebben a szezonban. Na, meg a póréhagymás quiche! Valamikor régen egyszer sütöttem, nagyon finom volt.
    És azok a csalamádék!!! Idén elraktunk néhány üveggel Éva receptje szerint (én sárgarépát is teszek belé), nagyon jól sikerült, csak valahogy vészesen fogy. Pedig télire lett szánva. Kinézek holnap a piacra, hátha rakok még el.
    Nagyon sok a hullott almám (szép nagyok, zöldek), már raktam el almaszószt, dzsemmet, befőttet, kapott a fél utca, a teljes rokonság, és most holnap megint rakok el valamit. Ez most nem panasz volt, csak ténymegállapítás.
  25. 2014-09-07 09:45180649.
    Finom is a rebarbara!
    Nálunk ma rakott krumpli lesz, az eredeti tervtől eltérően - ezt tegnapra terveztem, de unokám nem ebédelt itthon, és megkért, hogy mára csináljam, mert nagyon szereti, és elvivősnek jó.
    Az eredeti tervem csirkés-zöldséges nyársak lettek volna, cukkini-padlizsán-paprika-hagyma stb, csirkemellel és közéhajtogatott baconnel, és még rántottam volna padlizsánt is - de a rakott krumpli gyorsabb, az biztos!
    Magamnak tegnap lecsót főztem, (már megint), imádom. (És ma is az lesz.)
    2014-09-06  15:37
    Oliva_ (180648)
    előzmény:
  26. 2014-09-06 15:37180648.
    A rebarbarat kaptam, iden a piacon nem talalkoztam vele, meg nyar elejen sem, amikor szezonja volt. Tudom, hogy ez mar nem olyan, mint juniusban, de nagyon orultem neki!
    2014-09-06  07:04
    kaleva (180647)
    előzmény:
  27. 2014-09-06 07:04180647.
    Szervusztok!

    Olivka, ugyanúgy kell bele tartósító, csak az olyan mutatós, az a kis cseréphordó - bár nekem sokkal jobban tetszik magának a csalamádénak a tarkasága, amit az üvegen keresztül látni. A csalamádét persze lehet akár egy fedeles vödörben is eltenni, szokták is, sőt, a savanyúságárusok is nagy hordókban készítik.

    Rebarbarát hol szereztél? Ilyenkor már nem nagyon árulnak, az olyan tavaszi növény, olyankor zsengék a szárak. Finomakat főzöl mindet szeretem!

    Pintyőke, remélem, sűrűbben látogatsz majd ide is!
    2014-09-05  18:30
    Oliva_ (180645)
    előzmény:
  28. 2014-09-05 18:31180646.
    Csak elfogyott az a koles! ;)
    2014-08-29  18:17
    kaleva (180638)
    előzmény:
  29. 2014-09-05 18:30180645.
    Igy miert jobb, nem kell bele tartosito?
    2014-09-05  16:04
    iringo45 (180642)
    előzmény:
  30. 2014-09-05 18:29180644.
    De regen jartal erre! Hmmm, biztos finom vokt a friss paradicsomod, most nekem is jo lenne a vacsora melle.... :)
    2014-09-04  21:33
    Pinty?ke 1 (180641)
    előzmény:
  31. 2014-09-05 18:28180643.
    Sziasztok!

    A mai konyhai tevekenysegem :
    - foztem rebarbaradzsemet,
    - megfoztem holnapra a toltott paprikat,
    -keszitetettem egy pacot, amiben vasarnapig egy szep darab vaddisznocomb fog csucsulni, amikor is majd  Eszterhazi-modra csinalom meg.
    Most pedig porehagymas quiche-t sutok vacsorara.


  32. 2014-09-05 16:04180642.
    Anyukám mostanában nem üvegbe teszi el a csalamádét, hanem olyan cserép hordóban amiben savanyítják  a káposztát 
  33. 2014-09-04 21:33180641.
    Sziasztok Lányok!

    Nagyon kevesen jönnek ide mostanában, hát szaporítom kicsit a hozzászólásokat.

    Mostanában nem volt időm jönni, festés, nyár - kert. 

    Tegnap főztem egy nagy adag paprikás krumplit virslivel, nokedlivel - isteni finom volt.
    Ma még jobb volt mint tegnap. Kicsit besűrűsödött és összeértek az ízek.

    Ma egy céklás browniet sütöttem.

    Ma estére szedtem egy vödör paradicsomot.

    Liventa... gondoltam rád szedés közben amikor bekaptam jó néhányat a finom ízes paradicsomból.

    Kaleva...nagyon egészségesen főzöl.

    Ti hogy vagytok mostanában?


    Üdv mindenkinek: Pintyőke
  34. 2014-08-29 19:06180640.

    Tévedtem - már nem működik, ami az előbb sikerült. Gondolhattam volna!

    2014-08-29  18:22
    kaleva (180639)
    előzmény:
  35. 2014-08-29 18:22180639.

    Végre, valami jó újítás is született a sok bosszankodás után: a képeket nem kell külön nagyítgatni! Remélem, ez nem csak átmeneti zavar, hanem tudatosan csinálták!

  36. 2014-08-29 18:17180638.

    A maradék kölesemből sütöttem, a masszába apróra vágott szilvát is kevertem, (nem sokat), és a tepsi felében a massza tetejébe almakarika szeletkéket nyomtam, a másik felébe szilvaszeletkéket. Elég vacak, éretlen szilva, de így sütve, jó fahéjasan elmegy, az alma is íztelen - "Gála alma" ...


    A süti amúgy finom lett.

  37. 2014-08-29 12:08180637.

    Sajt, fokhagyma -- tökéletes!

    2014-08-28  22:04
    - (180636)
    előzmény:
  38. 2014-08-28 22:04180636.

    Az a fehér nem fokhagyma, hanem reszelt mozzarella, benne is van, meg dísz is - de fokhagyma az van benne bőven, anélkül nem az igazi!

    2014-08-28  19:28
    - (180635)
    előzmény:
  39. 2014-08-28 19:28180635.

    Jól ki is nagyítottam, hogy lássam, vajon fokhagymák "díszítik-e" őket ---- nyami-nyami-nyami! Még szerencse, hogy kicsit megkóstoltam az abált császárhusimat...

    2014-08-28  17:13
    - (180634)
    előzmény:
  40. 2014-08-28 17:13180634.

    Mai ügyeskedésem köles-ügyben, hogy ne menjen kárba, ha már megvettem!


    Kis adagot sütöttem: 10 dkg kölest egy kis vajon megfuttattam, 2,5 dl tejjel puhára főztem, amikor valamennyire meghűlt, jól elkevertem kb 12 dkg (fél doboznyi...) túróval, folyékony édesítővel, 3 evőkanálnyi kókuszreszelékkel, egy kis vaníliakivonattal, és két egész tojással.


    Sütőpapírral béleltem a kis tepsimet, a masszát belesimítottam, a tetejére kockázott őszibarackot szórtam.


    Előmelegített sütőben 25 percig sütöttem.


    Nagyon finom lett, de az őszibarack csak dísz, mert se íze, se bűze, eredetileg szilvát szerettem volna, és akkor fahéjjal ízesítettem volna, nem kókusszal - de amerre jártam, nem volt szilva, és különben is, most ez csak egy kísérlet volt!


     


    Tegnap este sütöttem egy sülthagymás "Dukan-kenyeret", abból ma pirítottam két szeletet, és tegnapi maradék spenótból kevert rokfortos-mozzarellás kencét tettem rá. Ez a "kenyér" pirítva is szuper!

     
    - (0)
    előzmény:
  41. 2014-08-28 16:41180633.

    Hűű, de szépek ezek a csalamádék!


     


     

     
    - (0)
    előzmény:
  42. 2014-08-28 12:37180632.

    A mai ebédemről szép fotó készülhetett volna, mert gyönyörű színes volt. Tegnap csak rizst pároltam zöldpetrezselyemmel és kurkumával, ma viszont pirítgattam s.répa- és zellerszeleteket/-zöldet borssal, koriandermaggal, héjában hagyott sok fokhagymagerezddel, ezt összeborogattam a maradék rizzsel és az egészet kicsit lesütöttem. Mustáros paradicsommal isteni volt.


    Na azért holnapra már abálódik a kuktában sokféle fűszerrel 2 jókora darab császárhusi. Hidegen is csodás lesz, és akár szeletekben ropogósra sütve is némi kelkáposzta főzelékhez.


    Lesz még finom zöldségleves csirke far-háttal (a husikat lefejtve teszem majd vissza bele, a többi megy a macsoknak --- de ez csak alibi, a lényeg a sok jóízű zöldség).

     
    - (0)
    előzmény:
  43. 2014-08-28 00:33180631.

    Az illusztráció meg lemaradt: ez itt épp egy s.répás-csilis változat 2011-ből ------------>>>>>>>>>>

    2014-08-28  00:22
    - (180630)
    előzmény:
  44. 2014-08-28 00:22180630.

    Én is úgy szoktam szép színekre törekedni, hogy s.zöld, sárgásfehér, valamint kápia paprikát gyalulok bele. Azt találtam ki, hogy legközelebb tormát is teszek bele --- lett a kertemben. A holnapi csalamádé-készülődés elmarad, mert kisebb családi nyárbúcsúztatónak nézek elébe, így a hétvégi kajákra kell összpontosítanom. Pl. egy jó kis paprikáskrumplit én is betervezek, talán mustáros-rukkolás paradicsomsalival. Majd még alakul.


    A túró és meggy kombináció rétesben is nagyon finom, a kölessütit is szívesen megkóstolnám ebben az összeállításban. 


    Jó éjt, Évám!

    2014-08-27  20:59
    - (180629)
    előzmény:
  45. 2014-08-27 20:59180629.

    Lizám, én pl. imádom a sárgarépa főzeléket, de savanyúságban, sőt, salátakeverékekben sem szeretem! A csalamádémba szoktam piros színű paprikákat vágni, azzal színesítem, de répát nem.


    Közben megtaláltam a köleses receptemet, felteszem, hátha érdekel valakit. Ez finom volt, kóstoltam!




    Túrós köleses sütemény


     


    20 dkg kölest 2 dkg vajon megfuttatjuk-pirítjuk (mint a rizst szokás), felöntjük fél liter tejjel, vaníliával ízesítjük, és puhára főzzük.


    Kihűlve belekeverünk 25 dkg túrót, 5 egész tojást, tetszőleges édesítőt ízlés szerint, őrölt fahéjat.


     


    Kivajazott tepsibe öntjük, a tetejére gyümölcsöt szórunk – meggyel a legfinomabb, de lehet almát, körtét is aprítani rá.


    Kb 30 percig sütjük (tűpróba!)

    2014-08-27  20:25
    - (180628)
    előzmény:
  46. 2014-08-27 20:25180628.

    Nagyon szívesen, jó kis vitaminforrásotok lesz. Én tavaly elblicceltem, mert a kovászolt káposztáimmal voltam elfoglalva egész télen, de ha holnap kapok hozzávalókat a helyi kispiacon, nekiveselkedek én is.


    Nem tudsz fotót feltenni róla? Szép és finom benne a sárgarépa is, és készítettem már kevés karfiollal is -- ezeket is vékonyra gyalultam.

    2014-08-27  14:36
    - (180626)
    előzmény:
  47. 2014-08-27 20:07180627.

    Az sem baj, ha áll még egy napot, csak több lesz a leve! Nem szabad túl szorosan tömni az üvegbe, csak úgy, ami magától belemegy.

    2014-08-27  14:36
    - (180626)
    előzmény:
  48. 2014-08-27 14:36180626.

    Liventa, nagyon köszönöm Neked is a gyors segítséget.  


    Már a tálban áll minden, szépen levet engedett. Megpróbálok venni a patikában ma timsót, és azt még pótlólag hozzákeverem, és reggel teszem üvegbe.


    Egyelőre jól néz ki, és az illata is finom.


     

    2014-08-26  23:32
    - (180624)
    előzmény:
  49. 2014-08-27 07:41180625.

    Liza, tudtam, hogy rád számíthatunk!


    Ahogy látom, ez szinte ugyanaz, mint az enyém, csak timsó is van benne...


     


    Köles: lehet, hogy egy jó pirítás javít az ízén is. Majd adok neki még egy esélyt!

    2014-08-26  23:32
    - (180624)
    előzmény: