Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Curried Chicken
Here is a wonderful recipe for curried chicken that I have been using
for years. It originates from the Victoria Principal recipe book, “The
Diet Principal,” and it is tried and true as you can see from the
markings and drippings on the pages! 1 ˝ pound chicken, skinned and
cut into serving pieces, or 1 ˝ pounds boned and skinned chicken
breasts. ˝ teaspoon black pepper 1 teaspoon garlic powder ˝ tablespoon
Dijon mustard 3 tablespoons water 2 tablespoons lemon juice 2
tablespoons honey 1 tablespoon curry powder ˝ large onion sliced 2
carrots peeled and sliced Preparation Preheat oven to 350 degrees.
Place chicken pieces in a roasting pan and sprinkle half the pepper and
garlic powder on top. In a bowl, combine the mustard with the water,
stir in the lemon juice, honey and curry powder. Pour half the curry
mixture over the chicken and scatter the onion and carrots around it.
Pour a quarter cup of water over the vegetables or enough to cover them
and bake for 30 minutes. Then turn the chicken, and sprinkle with the
remaining pepper and garlic. Pour on the remaining curry mixture. If
needed add more water to the pan. Bake 45 minutes more or until the
chicken is brown. …
currys csirke
Íme egy csodálatos recept currys csirkét, hogy én is használnak évek óta. Onnan származik a Victoria Principal szakácskönyv, "The Diet Principal," és ez bevált, mint látható a jelölések és drippings az oldalakon! 1 ˝ kiló csirke, nyúzott és vágjuk formára, vagy 1 ˝ font kicsontozott és nyúzott csirkemell. ˝ teáskanál fekete bors, 1 teáskanál fokhagyma por ˝ evőkanál dijoni mustár 3 evőkanál víz 2 evőkanál citromlé, 2 evőkanál méz 1 evőkanál curry por ˝ nagy fej vöröshagyma szeletelve 2 sárgarépa hámozott és szeletelt Előkészítés Melegítsük elő a sütőt 350 fok. Hely csirke darabokat a pörkölés serpenyőben, és szórjuk a fél paprika és fokhagyma port a tetején. Egy tálban össze a mustárt a vízzel, keverjük a citromlevet, a méz és a curry-por. Öntsük a felét a curry keveréket a csirkét, és szétszórják a hagymát és a sárgarépát körül. Öntsünk egy negyed csésze vizet a zöldségek vagy elég, hogy fedezze, és 30 percig sütjük. Ezután kapcsolja be a csirkét, és megszórjuk a maradék paprika és fokhagyma. Öntsük a maradék curry keveréket. Ha szükséges adjunk hozzá több vizet a serpenyőbe. Süssük 45 percig, vagy amíg a csirke barna. ...
Ezt találtam .