Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Daralt sonka???
gombát is szoktam beletenni, ha van, és füstölt sajtit szoktam ráreszelni
mmmmmmmmmmm
Ez a krumpli is jol hangzik, azt meg en fogom kiprobalni.
A melgszendó is jó ötlet!
Én még "karfiol húsos bundában"-t is szoktam belőle csinálni. A www. mindmegette. hu -n megtalálod a receptet, most nem emlékszem fejből!
én töltött krumplit szoktam csinálni belőle.
szép nagy krumplit hosszában kettévágsz, kivájod a belsejét, amit lereszelsz sajt reszelőn. A darált húst hozzákevered a reszelt krumplihoz. megfűszerezed: bors, vegeta, só, oregánó v. majorranna, kömény. Még keversz hozzá egy kisebb apróra szelt hagymát.
Visszatöltöd a krumpliba, tepsibe teszed, a tetejére reszelt sajt, és megsütöd.
Mellé köretként töltött csirkéhez való tölteéléket szoktam. Megsütni úgy mint a fasírozottat.
:)))))
1. melegszendvicskrémet készítek belőle, hagymával, mustárral, ketchup-pel, majorannával és tejföllel. Lehet még hozzátenni egy kis Erős Pistát, ha bírjátok, ettől nagyon pikáns lesz. Egyszerűen csak rákenem a kenyerekre, a tetejére egy szelet sajtot teszek és beteszem a sütőbe! Nagyon finom!!!!
2. Hasonló, mint az előző, csak milánóit készítek belőle, egy lábasban pirítok hagymát, beleteszem a konzervet, teszek bele egy kis oreganót, paradicsompürét és összeforralom. Penne tészára szoktam tenni és sajtot reszelek rá.
Jó főzést és jó étvágyat kívánok!!!!!!