Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Pácolt csirkecomb
2014-04-17 21:321.
Létrehozva: 2014. Április 17. 21:32
Sziasztok !
Szombaton csirkecombot szeretnék sütni, mert vendégeket hívtam. Van valakinek jól bevált kipróbált csirkecomb receptje? Be szeretném pácolni egy éjszakára a húst. . Milyen páclevet szoktatok készíteni, ami finom lett?
köszi
iszt
Isteni finom próbáljátok ki sült csírkecomb mellé tettem rozmaringot isteni íze lesz a húsnak.
Remek pácleveket lehet készíteni.
Én úgy szoktam teszek egy mélyebb edénybe olajat (oliva olaj, vagy Kókusz zsír) teljesen mindegy mindkettő finom és nagyon egészséges.
Az olajba teszek sót borsot, pici piros paprikát, rozmaringot, bazsalikomot.
Jól összekeverem és belepakolom a húst.
mézes mustáros én ezt szeretem a legjobban
ill. amikor csak be van szórva Kotányi csirkefűszerrel és piros ropogósra sütve.
Én egy ideje csak úgy sütöm a csirkét (mell, comb), hogy besózom és fokhagymás joghurtba teszem éjjelre, annyiba, hogy ellepje. Másnap a joghurttal együtt sütöm (nem veszem ki, nem törlöm le), olajjal, tepsiben. Egy ideig lefedve sütöm, majd levéve a fóliát. Így porhanyós marad, nem szárad ki és mégis megpirul. Csináltam már fokhagymás tejföllel is ugyanígy. A fokhagymás joghurthoz/tejfölhöz keverhetsz olajat is egyből, így csak át kell az egészet önteni a tepsibe és már sülhet is.
Ja, fedős magas szélű serpenyőben is szoktam sütni.
Ha szeretitek az india ízeket, akkor a tandoori csirkét próbáld ki!
Nekünk az elsőszámú kedvencünk. :-)
http://trollakonyhamban.blogspot.hu/2011/06/india i-vacsora-tandoori-csirke-naan.html