Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Nálunk sincs friss kapor, még uborka sem :(
Most meg kaptam gondoltam elteszem vele.
Na megpróbálom a porral.
köszi lányok
mindig van igazi kapor.
Uborka eltevéshez, mindig az ocska kapor szárat használtam . Sokáig megmarad egy papírzacsiban.
A tökfőzelékbe is ezt teszek
Ha van friss, nem is kell a szárított kapor...de te csak hiszed, hogy van...((( Itt a környéken található 3 zöldséges (piac messze), meg egy kilométeres körzeten belül több multi, meg ABC-ék és még véletlenül sincs egyiknél sem friss kapor...(((
Azért az egész zacskót nem tenném bele, bár ez függ a mennyiségtől is.
Én "igazi" kaprot használok, az üveg aljára és tetejére is teszek.
Kapor port gyroshoz használok.
Attól is függ, mekkora üvegbe rakod az uborkát. Én biztos beleszórnám az egész zacskóval, mert az adja meg az igazi jó ízét. Igaz én szeretem a kaprot.
Hát ez meg mi??
Még nem is hallottam róla. De minek a por , ha van valódi kapor is.
3x is KAKAÓpornak olvastam.
Azt mondjuk ne használj, de KAPOR port nyugodtan. :)
Nálam biztos, hogy jelképes mennyiség lenne, mert nem szeretem a kaprot. :)