- Ez van
- Sztárok
- TV-sztárok
- TV műsor
- Gasztro
- Sülvefőve
- Szex és más
- A hét szexkérdése
- Trend
- Szépüljünk
- Öltözködjünk
- Márk átalakít
- Trend Kalkulátorok
- Család
- Baba
- Baba Kalkulátorok
- Életmód
- Psziché
- Nők Lapja Egészség
- Életmód Kalkulátorok
- Egészség
- Otthon
- Szabadidő
- Utazás
- Ezotéria
- Karrier
- Nők Lapja
- Nők Lapja Évszakok
- Nők Lapja Egészség
- Nők Lapja Ezotéria
- Nők Lapja Konyha
- Horoszkóp
- Napi kínai mantra
- Napi Horoszkóp
- Heti Horoszkóp
- Havi Horoszkóp
- Kalkulátorok
- Képeslap
- Arcképeslap
- Játék
- Galéria
- Nyerj
- Állás
- Szakértők
- Mobil NLC
- Párkereső
- CaféBlog
- Fórum
- Ez van!
- Szex & Más
- Cikk hozzászólás
- Egészség
- Csere-bere
- Trend
- Gasztro
- Sztárok
- Ezo
- Otthon
- Család
- Szeparé
- Karrier
- Életmód
- Nők Lapja
- Pol. Gumiszoba
- Szabadidő
- WellnessCafé
- TechNő
- Indíts új blogot!
- Súgd meg!
- Álomfejtés
- Kávézacc
- Erénykerék
- Szerencsesüti
- Jós ormányos
- Képeslapküldő
- Szakértők
- Sülvefőve
- Topikinditás
- Nyerj!
- Különvélemény
- Nyuszi Csoport
- Mai horoszkóp
- Tarot lap húzás
- Napi mantra
© 2013 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem

Én, ha halfélére éhezek a nagy munkában, tőlük szoktam rendelni:
http://burger.blog.hu/2011/09/29/sult_fogas_ bufe
Van hekkjük is:) Fél kiló kb. ezeröccá', plusz krumpli, emberes adag:)
Mondjuk ez konkrétan Budán van.
Nekik hekkjük ugyan nincs, de a halászléjük olyan, mintha én csinálnám:
http://www.aranyhaletterem.hu/etlap.html
Szóval őket is ajánlom, hangulatos kis hely.
mert lehet az nem is hekk...
nem tudom de finom
viszont a keszeg iszonyat szálkás..és még jó néhány magyar halfajta az..azt én szeretem de pötyörögve kell enni.ami annyit jelent hogy órákon át szálkátlanítod
persze finom sütögetve
minden halott halnak ronda a feje!!főleg egy két déli halfajtának..
egyébbként a tintahalat is imádom..pedig az sem egy szépség
Én tudok mondani Neked két helyet is, az egy óra utazásba belefér. Mindkettőt ismerem, próbáltam, isteni a hekk.
Dunaparty Megálló - Albertfalva, Duna-part
http://www.dunapartymegallo.hu/megallok/dunapa rtymegallo
Emeletes buszok a parton, kerthelység, nem étterem,inkább büfé
Vasmacska
XXII. Fékező utca 1.
Étterem terasszal, szintén a Duna mellett.
-----------------------------------------------------------
Bizonygasd saját korlátaid, s bizony, szert teszel rájuk. (R.Bach)
Ha engem kérdeztél volna-tudtam volna a választ:DDDD
Én veled örülök, hogy volt lehetőséged hazánk kis tava mellett eszegetni hecket.
Lásd jó szívem
puszika aranyom
Elolvastam, átgondoltam... mégis maradok a keszegnél, süllőnél, csukánál, bármilyen FRISS halnál, nem érdekel a csacsihal.
De leginkább piskótát szeretnék :D
„Adva van egy hal, a hekk. Szinte mindenki evett már hekket, persze kenyérrel és kovászos uborkával, ahogy illik. De látta-e már valaki a fejét?...
Siófokon, a magyar tenger partján, egész héten azt kérdezgettem az emberektől, tudják-e, hogy hol fogják a balatoni hekket? Tíz emberből nyolc gondolkodás nélkül, ellentmondást nem tűrő határozottsággal közölte, hogy a hekk bizony egy balatoni halfajta. A ténylegesen helyes választ mindössze egyetlen ember tudta: Verhás Attila, a Fogas Étterem tulajdonosa. Ő volt az, aki egyből rávágta: a hekket Argentínában fogják, és fagyasztva érkezik hozzánk.
Valamikor a hetvenes években valamiért elkezdtünk hekket importálni. Annyira megszerettük ezt a halfajtát, hogy - hiszik vagy sem - a magyar a legnagyobb hekkfogyasztó Európában. Szeretjük, mert nincs szálkája, ízletes a húsa és laktató is. Argentínában még morgolódtak is amiatt, hogy egy távoli kis ország népe valósággal kieszi őket a hekkvagyonukból.
De van még egy titok, amit Verhás Úr osztott meg velem:
- Ha egy félkilós hekket olajban kisütünk, akkor pontosan félkilónyi hekket kapunk. Ha viszont egy balatoni keszeggel tesszük ugyanezt, akkor a félkilós halból mindössze 35 dekányi ennivaló lesz - mondta.
Pénteken már azt kérdeztem a hekksütőktől: tudják-e, hogy honnan is jön hozzánk a hekk? Többségük nem tudta. És vajon ők látták már a hekk fejét? Mindösszesen egyetlen sütödés, Erzsike látta egyszer, de azt mondta, abban sem volt köszönet, mert a hekk kifejezetten ronda hal. Fejét már Argentínában levágják, hozzánk már csak a törzse érkezik.”
De a fő kérdés:
Miként lehetséges az, hogy az Argentínában fogott, mélyhűtési technikával lefagyasztott, majd bedobozolt, konténerben Spanyolországba vitt, onnan vonattal Csepelre fuvarozott, hűtőautóba szelektált és így a Balatonra szállított hekk jóval olcsóbb a parti sütödében, mint az onnan pár méterre fogott balatoni keszeg?
Mosi, mi a rossebért váltogatod a nickjeidet???????
Mindig mindenki tudja azt hogy te vagy mögötte, akkor minek ez ?
Zárlatos lettél vagy mi?Vegyél egy hidegzuhanyt és ne hagyd elgurulni a piruládat.
Most jövök rá, szépen kitöröltek minden hozzászólást tegnap.
Az 5-ösöm igy legyen, hogy tudtam, hogy ezt fogod irni, jól van aranyom

Szerintem inkább nézd a Taxi2-t:DDD Talán lhiggadsz:)
Én is csak egyetlen helyet tudok, igaz, az Budán van, és másfél órás utazásra tőlünk. Ma sem bírtunk neki ellenállni: Római part, Csónakház vendéglő. Valami mennyei a hekkjük. De hogy miért nincsenek a pesti részen ilyen vagy ehhez hasonló kisvendéglők... Azért még várok, hátha valaki javasol egy tuti halászcsárdát Kőbányához max. egyórás utazásra....
szerintem ilyesmit a legfinomabban,tavaknál lásd balcsi,délegyháza..satöbbi
aztán strandok..tuti finom uborkával
és valóban piacokon ehet az ember
étteremben én ettem már finom sült halat,mert a kedvencem a halétel,sütve,vagy halászlé imádom
de pl hekket én étteremben nem nagyon szoktam enni
az tipikus nyári nyaralós kaja,strandon
imádom
Hát nem is tudom, lehet, hogy keverednek bennem a dolgok, mert honlapját csak ennek találtam, itt is vannak ugyan halételek, de nem pont hekk...
http://www.zilakavehaz.hu/kapcsolat/
Dehogynem! Próbáld meg a telefonszámot! Innen szedtem:
http://www.budapestinfo.eu/szarvascsarda
A Nagypiacon a Corvinus mellett?
Vagy általában a belvárosban az ilyen zárt piacokon szokott lenni halsütöde...
Muszáj a pesti oldalon lennie?
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__ egyeb-kerdesek__63215-hol-van-budapesten-olyan-hely-ahol-oly an-igazi-balatonos-sult-hekket-lehet-enni
Nem mondtam, hogy tájjellegű
csak, hogy ott a legfinomabb
Hát az Örs környékén én ilyenre nem emlékszem...
Mondjuk nem vagyok egy nagy vendéglőbe járó...
Talán a Szarvas Csárda a XVIII. kerületben... (Üllői út 450. Telefon: 1/290-7350)