Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Szezámmagos panír

zöldfülü
Létrehozva: 2007. június 15. 16:23

Sziasztok

Árulja már el valaki,hogy a túróba kell úgy bepanírozni a rántott husinak valót,hogy a szezámmag szépen rajta maradjon sütéskor??? nekem 1-2 kivételével mind az olajban köt ki.. 

a kínai kajásoknák olyan szép és guszta  így,és sok más helyen is ilyen panirban van a rántott hús 

minden próbálkozásom csődöt mondott 

köszi

  1. 2016. július 30. 12:1918.

    Szia elárulom neked az omlós csirke panírba nincs sör .


    A panír pont a sütőpor miatt olyan ropogós ahogy sütöd elkezd a panírod  fújódni .


    A hozzávalók: sütőpor, liszt, burgonyakeményítő,olaj, víz  és az a lényege a panírnak hogy folyékony .


     


    dolgoztam kínai kifözdébe :)


     

    előzmény:
    zöldfülü (8)
    2007-06-15  17:08
  2. 2009. október 15. 12:2517.

    Sziasztok!

     

    Mira84 a rákpanír pontosan hol található ? Melyik osztályon?

    Márt töbször kerestem az auchan-ba de nem találtam :(

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  3. 2007. június 16. 13:5516.
    Sajnos külföldön élek...... 
    előzmény:
    Mira84 (15)
    2007-06-16  11:48
  4. 2007. június 16. 11:4815.

    Szia!

    Az Auchan áruházakban lehet kapni olyan ropogós panírt mint amilyen a kínai bűfékbe van! Az a neve hogy rákpanír, és ilyen kínai csomagolásba van! Egyszerűen a tasak tartalmát el kell keverni 1,5dl vízzel és abba mártani a húst ( én csirkemellel szoktam) Utána mehet a forró olajba! Aztán én még meg szoktam egy picit spékelni, hogy veszek édes-chilis szószt belekeverek egy kis szezámmagot, és a kisült húsokat ebbe mártogatom, aztán tálra helyezem őket! Tiszta olyan mint az a mázas szezámos csirkemell mint a kinaiaknál!

    Szia! Mira

    előzmény:
    zöldfülü (8)
    2007-06-15  17:08
  5. 2007. június 15. 21:4414.

    Szia

    Mi is szenvedtünk vele de már kétszer ugy csináltuk, hogy a tojásba kevertük a szezámmagot.  Elég jó lett.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  6. 2007. június 15. 18:2813.
    Mi kávéőrlővel megőröljük a szezámmagot, és morzsa helyett ebbe forgatjuk. Én imádom 
    előzmény:
    zöldfülü (1)
    2007-06-15  16:23
  7. 2007. június 15. 18:0712.

    Mi szoktunk diót is beletenni a morzsába és ettől isteni diós-paníros lesz a rántotthús!

     

    előzmény:
    dobolyka (4)
    2007-06-15  16:40
  8. 2007. június 15. 18:0511.

    Igen, az olyan palacsintatészta-szerű, ebbe lehet kis sört is beletenni.

     

    előzmény:
    Zsiráflány (7)
    2007-06-15  17:08
  9. Torolt_felhasznalo_232349
    Torolt_felhasznalo_232349
    2007. június 15. 17:2410.

    Szia!

    A szezámmagot önts bele egy tálba és ne keverj hozzá semmit. A lisztes, tojásos húst ebbe tedd bele mintha a prézli lenne.

    Valamennyi azért lepotyog, de nem vészes.

    előzmény:
    zöldfülü (1)
    2007-06-15  16:23
  10. 2007. június 15. 17:109.
    igen igen de ropog!!!!!!! az másik mint amit én kérdeztem 
    előzmény:
    Zsiráflány (7)
    2007-06-15  17:08
  11. 2007. június 15. 17:088.

    megkérdezhetem még,hogy a kinai büfékben vajon hogy csinálhatják azt a ropogós panírt a húsra???? valaki azt mondta hogy sör is van benne.....

    ??????

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  12. 2007. június 15. 17:087.
    szia

    a kínai kajáldákban sztem nem morzsás panír, hanem palacsintatésztaszerű vmiben van a hús..
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  13. 2007. június 15. 17:056.
    megyek nézem 
    előzmény:
    mystic (5)
    2007-06-15  16:44
  14. 2007. június 15. 16:445.

    Szia. Panírozás a köbön.

    http://www.csomopont.hu/konyha/a_r_t/techno/T23.ht m

    Imádom a szezámmagot.

     

    előzmény:
    zöldfülü (1)
    2007-06-15  16:23
  15. 2007. június 15. 16:404.
    A morszába keverem én is be.A lényeg hogy több legyen a mag mint a morzsa,és jól nyomkod meg hogy a tojásra tuti ragadjanak.
    előzmény:
    zöldfülü (1)
    2007-06-15  16:23
  16. Torolt_felhasznalo_578127
    Torolt_felhasznalo_578127
    2007. június 15. 16:403.
    Csatlakozom! És nekem is bevált.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_403643 (2)
    2007-06-15  16:37
  17. Torolt_felhasznalo_403643
    Torolt_felhasznalo_403643
    2007. június 15. 16:372.
    Szia!

    Én csak simán a morzsába keverem. Nekem általában több marad rajta. De várjuk meg, hátha másnak jobb ötlete van.
    előzmény:
    zöldfülü (1)
    2007-06-15  16:23

Címlap

top