Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szezámmagos panír
Sziasztok
Árulja már el valaki,hogy a túróba kell úgy bepanírozni a rántott husinak valót,hogy a szezámmag szépen rajta maradjon sütéskor??? nekem 1-2 kivételével mind az olajban köt ki..
a kínai kajásoknák olyan szép és guszta így,és sok más helyen is ilyen panirban van a rántott hús
minden próbálkozásom csődöt mondott
köszi
Szia elárulom neked az omlós csirke panírba nincs sör .
A panír pont a sütőpor miatt olyan ropogós ahogy sütöd elkezd a panírod fújódni .
A hozzávalók: sütőpor, liszt, burgonyakeményítő,olaj, víz és az a lényege a panírnak hogy folyékony .
dolgoztam kínai kifözdébe :)
Sziasztok!
Mira84 a rákpanír pontosan hol található ? Melyik osztályon?
Márt töbször kerestem az auchan-ba de nem találtam :(
Szia!
Az Auchan áruházakban lehet kapni olyan ropogós panírt mint amilyen a kínai bűfékbe van! Az a neve hogy rákpanír, és ilyen kínai csomagolásba van! Egyszerűen a tasak tartalmát el kell keverni 1,5dl vízzel és abba mártani a húst ( én csirkemellel szoktam) Utána mehet a forró olajba! Aztán én még meg szoktam egy picit spékelni, hogy veszek édes-chilis szószt belekeverek egy kis szezámmagot, és a kisült húsokat ebbe mártogatom, aztán tálra helyezem őket! Tiszta olyan mint az a mázas szezámos csirkemell mint a kinaiaknál!
Szia! Mira
Szia
Mi is szenvedtünk vele de már kétszer ugy csináltuk, hogy a tojásba kevertük a szezámmagot. Elég jó lett.
Mi szoktunk diót is beletenni a morzsába és ettől isteni diós-paníros lesz a rántotthús!
Igen, az olyan palacsintatészta-szerű, ebbe lehet kis sört is beletenni.
Szia!
A szezámmagot önts bele egy tálba és ne keverj hozzá semmit. A lisztes, tojásos húst ebbe tedd bele mintha a prézli lenne.
Valamennyi azért lepotyog, de nem vészes.
megkérdezhetem még,hogy a kinai büfékben vajon hogy csinálhatják azt a ropogós panírt a húsra???? valaki azt mondta hogy sör is van benne.....
??????
a kínai kajáldákban sztem nem morzsás panír, hanem palacsintatésztaszerű vmiben van a hús..
Szia. Panírozás a köbön.
http://www.csomopont.hu/konyha/a_r_t/techno/T23.ht m
Imádom a szezámmagot.
Én csak simán a morzsába keverem. Nekem általában több marad rajta. De várjuk meg, hátha másnak jobb ötlete van.