Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Szülinapi zsúr

Csakvagyok
Létrehozva: 2005. július 29. 10:14
Sziasztok!

Kislányom szülinapi bulit szeretne tartani, 8 éves lesz.
A lakáskörülmények nem teszik lehetővé az itthoni bulit, ezért gondoltam, hogy Mc Donaldsba, vagy Kölyökparkba, vagy vmi jó helyen tartanánk.
Szeretném ha leirnátok tapasztalataitokat, mire érdemes figyelni, mi van benne az árban, vagy ha tudtok vmi jó helyet.
10 gyerek lenne összesen.
Kb. mennyiből sikerült a végén kihozni a bulit?

Előre is köszi a válaszokat!
Kata
  1. 2005. július 29. 11:2711.
    Őszintén én sem tudom mit komálnak ennyire a Mekin, de az enyém is nagyon szereti, a kaját is, ami nem egy hátrány hogy legalább eszik is valamit, és nem csak a tortát. Nameg az a vacak kütyü, amit a happy meal-hez adnak, hiába van már otthon egy tonna, neki arra mindig nagy szüksége van.
    Biztos én vagyok a hibás, nem kellene bevinni a gyereket ugyebár, és akkor nem is szeretné meg, de az igazság az, hogy én sem vetek meg egy jó kis Bigmeket, nem tagadom. A gyerek meg azt eszi, amit a szülő. Én nem tartom olyan nagy bűnözésnek havonta egyszer egy burgert egy kis sültkrumplival, csak túlzásba nem szabad esni, mint az amcsik, hogy minden nap ezt eszik.
    Nagyon édes kisbabád van! :)
    előzmény:
    hogolyo (8)
     
  2. Torolt_felhasznalo_133052
    Torolt_felhasznalo_133052
    2005. július 29. 11:2210.
    Állatkert azon elég húzós lenne egy szülinapi zsúrnak. :)

    Viszont a meki szülinapot a gyerekek imádják, főleg ott ahol jó játékok vannak. A budaörsiben pl. golyós csúzdák. Múltkoriban hallottam, hogy hónapokra előre be kellett jelentkezni. Tortát adnak.

    H.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  3. 2005. július 29. 11:149.
    Köszi, ötletnek nem rossz, de voltunk már ilyen Mc Donaldsos, Kölyökparkos bulin és a kisasszony ebbe szeretett bele.
    előzmény:
    hogolyo (7)
     
  4. 2005. július 29. 11:108.
    bocs, lemaradt a fele. Szóval ott aztán csinálhattok bármit. Lekváros fánk evést (olyan felakasztott fánk, hátratett kézzel), sorversenyt, számháborút, bármit.
    Ha rossz az idő, akkor esetleg Csodák Palotája?
    előzmény:
    hogolyo (7)
     
  5. 2005. július 29. 11:087.
    miért nem mentek ki valahova szabad térre? Városliget, állatkert, Normafa, valamelyik strand, Hűvösvölgyi Nagyrét, Budakeszi Vadaspark. . . stb.
    Annyi és olyan kaját visztek, amilyet és amennyit szeretnétek, nem kerül csillagászati összegekbe, és szerintem a gyerekek is sokkal jobban élvezik, mint egy McDonalds születésnapot (tényleg, mi abban a jó???!)
    előzmény:
    Csakvagyok (1)
     
  6. 2005. július 29. 11:016.
    menjetek el egy parkba piknikezni a gyerekekkel, ott is lehet klassz játékokat csinálni!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  7. 2005. július 29. 11:015.
    Szerintem előre kell szólni. Mi vittünk üdítőt, mert azért tényleg égett volna a fejem, hogy a szülők ott halnak szomjan. De azért meg felszámoltak valami nemtommilyen díjat. :(
    Vittünk pogit is. :)
    Én ha megint lesz buli, inkább egy olyan Mekit választanék, ahol jó kis játszó rész, (kinti vagy benti) van. Ott megveszed a happy mealt mindenkinek, kapnak egy ajándékot, és annyit játszanak amennyit akarnak. Most nem vagyok biztos benne, de mintha adnának is egy tortát az ünnepeltnek? Vagy ezt csak álmodom? Vagy a Kentackyban adnak? Az is egy jó kis alternatíva, érdemes megkérdezni őket. Bár talán 8 éveseknek a kentackis játszó már uncsi lehet.
    előzmény:
    Csakvagyok (4)
     
  8. 2005. július 29. 10:534.
    Köszi, én is attól félek, hogy az a szendvics, meg a 3 dl üditő nagyon kevés lesz.
    Lehet utána ott kérni, hogy csináljanak még?
    előzmény:
    Andi68 (3)
     
  9. 2005. július 29. 10:503.
    Szia!

    Mi a Kölyökparkban voltunk a Soroksári úton. Voltak jó és rossz dolgok. Pl. az ár jóval a többi Kölyökpark alatt van, a Mamutban sokkal drágább, pedig ugye egy cég, akkor az ember az hinné, hogy egy az ár.
    A kaja elég vacak volt, egy szeletke kenyérke, (kicsit száraz) rajta hajszálvékony felvágott, icipici pari, vagy ubi. Persze csak annyi darab, ahány gyerek, így a szülők csak csorgatták a nyálukat.
    A torta okés volt, a gyerty viszont nem az a megszokott szülinapi gyertya, hanem olyan nagyon hosszú vékony, ami a képeken szinte nem is látszott.
    A játszás része szuper volt, bár elég sokan voltak mert egyszerre 2 vagy 3 buli is volt. Én jobban örültem volna, ha csak mi vagyunk.
    Az árra nem emlékszem, de ha jól emlékszem 16 ezer????
    De tényleg nem fix, mert tavaly volt.
    Jó mulatást!
    Andi
    előzmény:
    Csakvagyok (1)
     
  10. 2005. július 29. 10:432.
    Sehol senki?:-)
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     

Címlap

top