Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Szülinapi buli

spicispaci
Létrehozva: 2005. március 4. 14:28
Sziasztok! Nem talaltam ilyen temat meg konkretan. A kislanyom most lesz 5 eves es bulit szeretnek neki rendezni. A buli vegülis csak 4-5 ovodast jelent. Ha van valami jo ötletetek,hogy mi lehetne a program, nagyon örülnek neki. Vagy hagyjuk öket csak ugy felfedezni a terepet? Kajaval kapcsolatos ötleteknek is nagyon örülnek. Köszi.
  1. 2005. március 4. 20:457.
    Szuperok vagytok! Valoszinü otthon lesz, mert a McDonalsba mar kesö lenne helyet foglalni, de amugy is otthon kepzeltük. A szekfoglalos szuper ötlet. Torta lesz mindenkeppen, monjuk en valami kis szendvicsekre is gondoltam, vagy salatara legalabbis a felnötteknek. Es hat nassolni valo. Köszönöm az ötleteket, ha valakinek eszebe jut meg valami, tart karokkal varom.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  2. 2005. március 4. 16:216.
    Szia!
    Anno a tombola volt a kedvencem az ilyen zsúrokon (10-15 évvel ezelőtt) :-) Apró bigyókat ill. csokikat lehetett nyerni, minden résztvevő imádta. Tudod, az új játék mindig izgi, mégha csak egy 100 Ftos apróságról is van szó. Még a székfoglaló jutott eszembe, szerintem ilyen korú gyerekek élveznék. Valami programot mindenképp érdemes csinálnod, kivéve, ha a lányod hozzá van szokva, hogy átjön hozzá 4-5 másik gyerek, és játszanak. Túl picik még ahhoz, hogy egyedül gyorsan feltalálják magukat.
    Katy
    előzmény:
    spicispaci (1)
     
  3. 2005. március 4. 15:515.
    Én nem pártolom a , , mekis" bulikat, szerintem otthon sokkal jobb. Az ünnepeltnek is sokat jelent, hogy segíthet az előkészületekben, meg hogy a mamája süti a tortáját. Nem hiszem, hogy többre értékelné, ha pénzzel váltanád meg az érte vállalt fáradságot!
    Talán nem érdemes túlszervezni a dolgot, de én egy valamit megtennék: megpróbálnám semleges terepre elkülöníteni azokat a játékokat, amelyek kifejezetten egyszemélyesek, de nagyon vonzóak a gyerekek számára. Az nagyon rossz lehet ugyanis, ha egy kisfiú elkezd játszani mondjuk egy csili-vili távirányítós autóval, a többi meg vagy sóváran nézi, vagy veszekszik érte. Úgyis könnyen megvan a veszekedés 4-5 ekkorka gyerek közt, legalább a lehetőségét próbáld csökkenteni.
    Egyébként lehet, hogy a csemetédnek is van elképzelése, mit akarnak csinálni!
    előzmény:
    spicispaci (1)
     
  4. 2005. március 4. 15:454.
    Szia ! Mi az elso igazi bulit a nagyfiam hatodik szulinapjan tartottuk. Az elotte valo honapokban o is volt par buliban, es azt mondta, hogy szerinte azok sikerultek jobban, ahol volt szabad jatek is, es program is. Nagyon elvezik, amikor az van a meghivon, hogy mehetnek valaminek beoltozve is, az meg nagyobb buli.
    Mi a vegen ugy csinaltuk, hogy keszultunk par jatekkal, meg erdekesseggel (peldaul megtanultunk lufibol allatkakat csinalni, a gyerkok odavoltak tole :-))), es ugy terveztuk, hogy majd meglatjuk, mikor vetjuk be oket. Amig jol eljatszottak egyedul hagytuk, de aztan kicsit elszabadult a pokol, vadulni kezdtek, akkor jottek a "programozott" jatekok es nagy sikeruk volt (peldaul ket gyerkot kikuldtunk, es valamit meg kellett valtoztatniuk az oltozekukon, a tobbieknek meg ki kellett talalniuk. . . meg jo volt a "fekete-feher-igen-nem" is, sokat nevettek. . . ).
    En csinaltam ketfele tortat, hatha valakinek valamelyik nem izlik. Te tudod, hogy nalatok mi a divat (ha jol latom, kulfoldon elsz te is), nalunk peldaul soha nem szoktak gyerekzsurokon szendvicset kinalni, csak edesseg van.
    előzmény:
    spicispaci (1)
     
  5. Torolt_felhasznalo_439871
    Torolt_felhasznalo_439871
    2005. március 4. 15:393.
    Lehet, hogy hülyeség, de egyszer láttam, hogy a McDonaldsokban lehet bulit szervezni. Nem tudom mennyibe kerülhet, de láttam, hogy tele rakják lufival, meg játszani is tudnak, talán bohóc is jön, a gyerkőcök imádják a Mekis kaját is és utána még takarítani sem kell:)
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  6. 2005. március 4. 15:072.
    attól függ, hogy mekkora a lakás és van-e kert. Ha nincs és kicsi a lakás, én nem csinálnék (nem csináltam) programot. Finom kaja és utána tűnés a szobába játszani. Élvezték, nem kellett mellettük gardedamkodni.
    Én sütöttem egy tortát, készítettem kalácsot és néhány szendvicset.
    előzmény:
    spicispaci (1)
     

Címlap

top