Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

2005 augusztusi babavárók

Mozso2
Létrehozva: 2004. december 4. 15:38
Sziasztok!

Számításaim szerint augusztusi babaváro vagyok:-)))))

Sziasztok
Mozso
  1. 2016. június 16. 14:0727417.

    Sziasztok! Valaki jár még erre?

  2. 2011. július 30. 23:0727416.

    Sziasztok!

    Újra itt az augusztus, gondoltam feltámasztom a topicot, aki esetleg rátalál hátha ír magukról néhány sort!!!!!! Megint kezdődnek a szülinapok!!!

    Írjatok kinek hogy fog telni, ki mit kap majd a szülinapra. És egyáltalán kivel mi van mostanában? Esetleg valahol egy újabb kisbaba??? Annyira kíváncsi vagyok a régiekre!Egy időben minden nap benéztem, hátha írtok, de aztán leszoktam róla. De talán még idetaláltok!

    Na akkor magunkról. Vinyó ugye nemsokára 6 éves lesz, Déneske pedig 4. Együtt jának oviba(most épen nem, majd csak szeptembertől) és egész jól boldogulnak. Vinyónak sajna beszédhibája van, az oviban nem voltam elég határozott, így lemaradt a logopédiáról, most magán tanárhoz járunk, nagyon szereti és szépen fejlődik! de szeptembertől remélem az óvódai csoportba is bekerül. Még mindig elég kicsit, Vinyó 113 cm, Déneske 103 és 18 illetve 15 kg-osak. szóval ők ilen kicsi fajták. Vinyó nagyon sportos, imád bicajozni, most pedig úszótanfolyamra járnak, 5 alkalom után úgy érzi, hogy tud úszni:-))) tényleg halad egy kicsit, ez jó eredmény, remélem biztos úszo lesz belőle:-) Szavakat már kiolvas, elmondja a betűket és összeolvassa:-) 

    Még mindig sok programra járunk, a szülinapi ajándékuk a vidámpark lesz. tárgyakat ritkábban veszünk, mert már nem férünk el a sok kacattól...

    Anyu továbbra is jól van, már 2,5 éve tünetmentes, nekem ez a legfontosabb!! De aggódni folyton kell, mert sokszor van, h találnak "valamit" amiről kiderül, h mégsem daganat, egyik vizsgálat a másik után, közben hetek telnek el és én meg rettegek...de a lényeg h jól van nincs semmi kiújulás!

    A nyáron a balatonon voltunk, hála az égnek csak pár napot, nem fagyokodtunk legalább sokat...

    én tanítok továbbra is, most szerencsére szabadság van, élvezem a jó időt!!!

    Vinyót egy újpesti kéttannyelvű suliba szeretném íratni, ahol kemény felvételi van, szóval nem hiszem, h bekerül, még a lakcímmel kínlódok h mit fogadnak majd el..de nagyon beleszerettem a suliba, minden szempontból az ideális lenne. talán Mandy ismeri is.

    LÉGYSZI ÍRJATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mindenki magáról jó sokat

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  3. 2010. szeptember 20. 21:0727415.

    Sziasztok!

    Látom mindenki időhiánnyal küzd.....

    Én visszasírom az itthon töltött időket bevallom.... bár akkor kicsit egyhangúak voltak és akkor sem unatkoztam, de azért mégis..... 

    Hiába az ember lánya mindig arra vágyik ami nincs.....

    Anylasz, Balunak az egyik alsó foga kezdett el mozogni, de nagyon kicsit.. épphogy.

    Ezen meglepődtem, mert Csabának 7 tejfogát kellett eddig erőszakkal kirángatni (injkekció miegymás....)és van még 1 tejfog ami erre a sorsra vár és most ugye 14,5 éve ló kölök. Ő csak 8 évesen kezdett el fogat váltani. Erre Balunak meg most kezdett el egy alsó tejfoga mozogni. Ez úgy 2-3 hete tart és nem mozog jobban úgyhogy még nem tudom ez hullani akar vagy mi.....

    Tapasztalat csak annyi, hogy kirángatni a nehezen hulló fogakat orvos által, szuri mellett nem túl jó még, ha az ember kölke 12-14 éves...

    Ha korábban magától kihullik, akkor  az új fognak jó esetben van helye és nem lesz csálé...... mint nálunk.

    Nem tudom melyik a jobb.

     

    előzmény:
    anylasz (27414)
    2010-09-14  15:52
  4. 2010. szeptember 14. 15:5227414.

    csak gyorsan bekukkantok, mert örökké időhiányban szevedek.

    képzeljétek márkónak mozog az első foga, nem is kicsit. van már valaki aki hasonló gondokkal küzd már?:)

    nekem most mozgalmasabbak lettek vagyis ismét pörgősebbek a napjaim.

    tanításra adtam a fejem.OKJ-s szakképzésben veszek részt.a szakmámat kell tanítanom és bevallom tetszik a dolog.18-20 évesekkel dolgozok együtt. minden héten csütörtökön 8 órát adok.

    a szülinap nálunk is eltelt.gitárt kapott a fiatal úr,na meg tortát, ujjgördeszkát, könyvet, ruhát.Nórinak is megkezdődött auz utolsó éve a gimiben. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_ (0)
     
  5. 2010. szeptember 2. 21:4927413.

    Sziasztok!

    Vince szülinapja óta nem volt újabb bejegyzés:-))

    Hát nekem sincsen túl sok időm sőt most elég kevés. megkezdődött nekem a suli, 22 órám van( nagy szerencsémre pénteken nincsen órám megkértem és megadták, de így is rengeteg a dolgom) járok ugye fősulira és ott a két gyerek mint nem elhanyagolható tényező:-))) 

    tegnap fél nyolckor értem haza a szülőiről és ott vártak mint két kis manó. nagyon tündériek. hétfő óta ovi van. Déneske most kezdte de sokkal könnyebben veszi az akadályokat mint vinyó. vinyó csak ölelget és puszilgat reggelente. tegnap aludtak ott először és érdekes mind a ketten alszanak. annyira tündériek reggel fogják egymás kezét, egész nap együtt játszanak(illetve vinyó kergeti sokat a lányokat déneske meg rohangál vinyó után és keresi hol van). sajnos nem nagyon tudom öket nézni mert azt nem engedik. amíg ott vagyok vinyó csak ölelget és nem enged el, déde meg tegnap rámszólt h induljak már menni akar játszani:-)

    úgyhogy emiatt megnyugodtam. a nyár nagyon jó volt mostmár olyan szivesen lennék velük otthon egész nap eljátszanak alig van vita.

    kezdett most más is oviban?

    puszi

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_ (0)
     
  6. 2010. augusztus 22. 07:0827412.

    Balut isten éltesse!

     

    Hát a védőnői munka azért sajna nem mindig rózsaszín. 

    előzmény:
    MAndy_10 (27410)
    2010-08-18  00:02
  7. 2010. augusztus 18. 00:1127411.

    Szió Orsov!

    Védőnői munka......

    Nao nem irígylem, mert munka, csak olyan kis babákkal találkozol..... 

    Ez olyan rózsaszín számomra.... munka persze hogyne, nagyon fontos és felelősségteljes...... csak olyan közeli.....

     

    Balu nemrég volt a pocakomba, éreztem, hogy hogyan dörömböl. Ez mintha most lett volna és most már 5 éves.....Amúgy ma ünnepeltük, hihetelen... Balázs 5 éves. 

    A szavaival élve tök jó buli vót........

    Isten éltesse az 5 éveseket...........

     

    Mandy 

    előzmény:
    orsov2 (27409)
    2010-08-15  07:38
  8. 2010. augusztus 18. 00:0227410.

    Szió SZilvie! 

    A kép nagyo  tuti!

    tiszta rózsaszín csajszi........

    Nem semmi....

    Ha belegondolok, nemrég még arrról beszéltünk kilyen a pocakban......

     

     

    előzmény:
    szilvie (27408)
    2010-08-15  00:16
  9. 2010. augusztus 15. 07:3827409.

    Isten éltesse Szonját és Déneskét!

     

    Szilvie: Nagyon jó a kép, vagány rajta a kiscsaj! 

     

    Vince: Örülök, hogy jól telt a nyarad, a nyaralásotok.

    Vince angyal fiú, úgy látszik újabb fejlődési, érési szakaszhoz ért, jó neked.

    Nekem egyenlőre még könnyebb Natával, Zsombi még mindig nagyon hullámzó, egyszer angyal (főleg, ha idegen helyen vagyunk, akkor nagyon normális pl:étteremben, vendégségben, kirándulásokon), de ha itthon vagyunk csak ha lemegyünk a játszótérre ide mellénk a szokásosra, hát... hadd ne mondjam, hogy tud viselkedni...  Néha nagyon kellemetlen. Szemtelen velünk, némelyik gyerekkel utálatos, és sokszor ha valami nem úgy van ahogy ő elképzeli, dúl- fúl, szitkozódik. Sokszor elgondolkodom, hogy mit rontottam el. Bizony voltak sokkal jobb időszakai is már. Már arra is gondoltam, hogy a közelgő költözés viseli meg, mi is sokat agyalunk rajta, beszélünk róla, lehet, hogy nem érti még az egészet és ez frusztrálja. És biztos mi is türelmetlenebbek vagyunk. Nata is tud vinnyogni, de nem veszélyes, bár a játszótéren elég irígy.

     

    Mi idén csak rövid kirándulásokat terveztünk, voltunk egy hétvégén Óbányán a hegyekben, meg egynapos fürdőtúrákon, készülünk pár napra a Dunakanyarba még aug-ban és majd, ha beköltözünk megyünk el valahova. Már csak azért is mert nem nagyon merünk addig költekezni. 

     

    Szeptember 6-10 között cuccolunk át, de egyenlőre csak a bútorainkat pakoljuk be és a festés ideje alatt anyumnál alszunk. Majd ha mindent elpakoltunk rendbetettünk akkor költözünk csak be, kb szept. végén. Pont szeptemberben kezdek a védőnői munkámban is úgyhogy nem tudom hogyan fogom szervezni a dolgokat.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_ (0)
     
  10. 2010. augusztus 15. 00:1627408.

    Sziasztok! Csak beköszönök egy friss képpel a ma 5 éves Szonjáról!

    Örülök, hogy még működik a topik! 

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_ (0)
     
  11. 2010. augusztus 14. 22:3927407.

    Sziasztok!!

    Újra itthon!Nagyon élvezetes 2 hét volt de azért nagyon jó újra  a megszokott környezetben :-)hazafelé út kissé megviselt, a szerb határon 4,5 órát araszolgattunk, sajna épp most jöttek a török vendegmunkások is (hatalmas nagy német rendszámú autókkal....)ez már este volt szerencsére  a fiúk aludtak már ott, de így 22 óra alatt értünk haza. a gyerekek szuperul viselkedtek, szinte semmi nyávogás nem volt néztek dvd-ket vagy játszottak együtt(imádnak verekedni- aztán persze mindig sírás lesz a vége). a tengert imádták, minden nap kétszer elcuccoltunk este a városban korzóztunk, vásárolgattunk ettünk szóval élveztük a mediterrán életet:-) de azért 2 hét alatt a hőségtől kicsit besokalltam, úgyhogy jó újra itthon.

    én is 23tól dolgozom,mondjuk én 2,5 hónapot pihentem. tényleg nagyon szuper nyár volt. a fiúk majd szept 1től tudnak csak menni(déneske nem mehet előtte), addig a  nagyszülőkkel lesznek.

    Nekem van néha pár nap szabadságom, amikor a fiúk nincsenek ott hát tényleg elég fura...azért ki tudom használni. 

    Mandy írj nyugodtan mindent engem kimondottan érdekel:-))) Örülök ha minden rendben van!!

    Válás: hát nem akarom megtudni milyen, most el sem tudom képzelni h én egyedül képes lennék felnevelni őket(sem anyagilag sem lelkileg nem bírnám) a szomszédok most válnak eddig nem láttam ilyen közelről hogyan is zajlik ez, biztosan nehéz. nekik egy 12 éves kislányuk van. az a fura h én hiába vagyok velük jóban csak akkor vettem észre ezt az egészet mikor a hapsi már elköltözött. de nem is értem mert sokat van itt itt is alszik néha akkor meg minek ez az egész???

    Fura lehet akinek már nagy gyereke is van. én egyre jobban élvezem h ilyen kicsi a korkülönbség nagyon hamar összenőttek, mindent együtt csinálnak és ha az egyik alszik vagy dolga van a másik már majd elunja az életét is:-)) igen ez az 5 éves korszak nagyon szuper!!!!!Szemben a 3 évessel amiben déneske van éppen:-)))Épp ma 3 éves

    nem tudom miért de vinyó egy tündér lett annyira kis értelmes és szinte mindig ő enged ami eddig elképzelhetetlen volt. nem tudom mire fogni de a gekko óta mint akit kicseréltek, szinte hiszti nincsen, egyedül ez a hülye vagy-buta vagy korszak nem múlik nála de déde azért hisztizik helyette is. mindenért bőg de meggyőzni szinte lehetlen. és veri vinyót ha összevesznek.

    na majd írok még így is sok voltam.

    elhiszem h élvezték a fiúk a vidámparkot!!!!jó h elvitted őket hátha az apjuk is észbe kap...

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_ (0)
     
  12. 2010. augusztus 12. 10:4327406.

    Csabi jól gondolja.nem is kell elmondania.anno Nóri sem mondta el, hogy itthon mi van és azt, hogy ott mi volt akkor amikor ő szerette volna elmondani, de egyébként nem faggattam.

    egyébként tök fölösleges bármit mondanod a volt férjednek.szerinte saját magának van igaza, úgy sem tudod meggyőzni. nekem a minimális tárgyilagos kommunikáció vált be.azaz, hogy csak a gyererek miatt és tőmondatokban.Csaba egyébként tud progit egyeztetni apával és el is tudja neked mondani mit egyezkedtek, van olyan nagyfiú és rögtön egy szűrő, mert akkor nem veled beszéli meg.hosszú évek fognak eltelni amíg normálisan kommunkáltok majd.

    kiratás az idő neked dolgozik

    előzmény:
    MAndy_10 (27405)
    2010-08-11  22:37
  13. 2010. augusztus 11. 22:3727405.

    Köszi.. mindenkinek....

    Szóval nem nevelem az apjuk ellen, bár Csaba sikeresen elújságolta, hogy voltunk a vidámparkban. Erre az ex felhív, hogy mit képzelek ő el akarta vinni és meg is ígérte.

    Erre mondtam,  hogy a gyerekek  2 hónapja várnak rá. Én meg fogtam magam oszt usgyi....

    Sajan ebben a korban 2 hónap nagyon sok..... Erre mondja, hogy ő  egyfolytában dolgozik....... Mondtam neki, hogy szerencsés, mert én csak évi 30 napot kivéve dolgozom és nevelem a kölkeinket, munkanap, hétvégén, és éjjel-nappal...... úgyhogy én NEM dolgozom annyit. Mitöbb ithon a tökömet vakargatom unalmamban...... 

    Nem írim le mit mondott, de szerinte ellne nevelem őket.

     Tudjátok, ha ez ellene nevelés, akkor igen.....

    Csaba amúgy közölte. hogy bocsi anya többet nem mondom el apának milyen jó dolgokat csináltunk....

    Ma a Közlekedési Múzeum volt soron. plusz fürcsi az új kéró kertjében. mert felállítottunk egy medencét társasházilag és abban pancsikolunk... Szóval jól telik a nyár.....

     

    Pussz,

    Mandy 

    előzmény:
    orsov2 (27403)
    2010-08-11  09:32
  14. 2010. augusztus 11. 14:5327404.
    illetve: Még nem neveled apjuk ellen.
    előzmény:
    orsov2 (27403)
    2010-08-11  09:32
  15. 2010. augusztus 11. 09:3227403.

    Sziasztok!

     

    Anylasz, Nóri kész nő, ez van, megnőtt. És tök jó fej.

     

    Mandy: balu a kis realista, haláli. Szerintem csak minden lelkiismeretfurdalás nélkül beszélj arról, hogy neked milyen lehetőségeid vannak az év 325 napján és apjuknak milyen a maradék kb 40 napon (vagy sokat mondtam?). Ezzel még neveled apjuk ellen.

     

    Mi is tervezünk még Dunakanyar környéki látogatást.

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_ (0)
     
  16. 2010. augusztus 10. 09:3027402.

    wááááááááá Balu szavai ugyeugyemegmondtam...

    örülök, hogy jól éreztétek magatok.mi még a vasúttörténeti parkba akarunk elmenni.remélem még szeptemberben jó idő lesz:)

    előzmény:
    MAndy_10 (27401)
    2010-08-10  00:41
  17. 2010. augusztus 10. 00:4127401.

    Halihó!

    Na ma egy érdekes nap volt....

    Érdekes, mert nem készültem rá csak jött dühből... és nagyon szupi lett.

    Szóval apuka már 2 hónapja etetei a két fiút, hogy elmenek a vidámparkba.... Ma reggel nézegettem, a netet, hogy skanzen, vagy kirándulás, hisz olyan az idő, erre Csaba: anay nem megyünk a vidámparkba, Mondom, hogy azt apátokkal terveztétek erre Balu, ÁÁÁ úgyse visz el max a kocsmába.....

    No fogtam, DE 9-kor a két gyereket oszt lesz ami lesz (utálom a mindenféle felülőset)  és elmentünk a vidámparkba.

    Hát tudjátok, valami fenomenális volt.....

    10 órakkor ott voltunk és este 9:15-re értünk haza.

    Tök tuti volt....

    A gyerekek élvezték, és szerencséde nekem sem kellett felülnöm túl sokra... De azért felültem, aminek csaba nagyon örült, mert ő volt már velem Vidámparkban, de Balunak most ez volt az első....

     

     szóval beleadtam anyait-apait és mentünk, felültünk mindenre......

    És este még alatatnom sem kellett.... 

     

    előzmény:
    anylasz (27400)
    2010-08-09  08:53
  18. 2010. augusztus 9. 08:5327400.

    Csaba  szavai olyan elevenbe vágók.megnyugtatásképp nálunk ugyan ez volt, sőt volt, hogy kiosztott a kicsim, hogy nem jól osztom be a fizum és bla-bla-bla.túlélésre játszani, hidd el vasláncból vannak az ember idegei.ahhoz, hogy olyan lett a lányom amilyen nagyon sok türelem és kitartás és következetesség kellett.nagyon büszke vagyok rá és nekem tök mindegy mi lesz belőle .azt gondolom a jég hátán is meg fog élni.

    barátaikkal mentek, de nem féltem és már nem is fura.ennek most van itt az ideje.iskola időben nem sok randi van hétközben, péntek du-vasárnap este 6-ig  bármikor bármennyit együtt lehetnek, meg szünetben.jön velünk a fiú minden hová.egy kérésem volt, hogy a tanulmányai rovására ne menjen, mert van élet egy pasi után és amit abban elcsesz, nem minden pótolható.a fiú elég trehány volt amikor összekerültek.immel-ámmal tanult.elég volt a 2-es neki, kérdezgettem mik a tervei, hát majd csak átrugdalják érettségin, max a kórházba elmegy beteghordónak.én meg szegényt jól kiröhögtem és megkérdeztem tőle, hogy fel tudna-e emelni és vinni tudna-e.az addigi vigyor az arcára fagyott.mielőtt vád érne, nem nézem le a beteghordókat és egy nagyon nehéz munka, de asszem többre hivatott.szépen összeszedte magát, jól érettségizett és felvették fogtechnikus tanulónak, szerzett ő is jogsit és ugyanúgy nyári melózik.mondogatta a lánynak, hogy ha fogdoki lesz és együtt maradnak, akkor milyen jó együtt dolgozhatnak.na a lányom közölte vele, majd hamegbízhatóan precíz munkát fog végezni.ezt a konyhából hallottam és jót röhögtem.

    nem érzem magam öregnek a 40 évemmel sem.állítólag nem látszik rajtam.a lányomat a hugomnak nézik

    előzmény:
    MAndy_10 (27399)
    2010-08-08  22:13
  19. 2010. augusztus 8. 22:1327399.

    Anylasz nemszennim a nagylány..

    Kettesben a barátjával???? Huh de öregek vagyunk....

    23-ig én is szabin vagyok, szerencsére, így csak napi 2-3 óra melóm vana gép előtt azt meg simán lezavarom a skacok alvása után....

     

    Baluval sokat sétálunk, kirándulunk és van sok terv, igaz csak közelbe, mert még nem tudok finanszírozni egy nyaralást, majd talán jövőre.... 

    Bár Csabától így is megkapom, hogy apával bezzeg elment Tunéziába. ma Zamárdiba, és köv héten is oda.......

    Jah kisfiam, ez egy évben max 2 hetet jelent amit apá finanszíroz, de a többi napokon én állom a cehedet.....

    Na volt nagy kuss..... nem akartam neki mondani, de kijött belőlem, mikor az ő 14 éves nagy tudásával osztja az észt nekem.....

     

    Az 5. szülinapra készülünk, bár nagyon nem tudom mit is vegyek neki (persze játék). Majd teszek fel képeket.....

     

    Jó pihit mindenkinek! 

    előzmény:
    anylasz (27398)
    2010-08-07  15:57
  20. 2010. augusztus 7. 15:5727398.

    heeeeeeeeelyesugye, hogy van élet a válás után?

    a fiúkkal meg könnyebb lesz, csak hagyj időt nekik és értsd meg őket.nekik mi a fontos egyenlőre?

    a nagynak:kaja, ruha, új cuccok, élmények.most mentek át abba a korba, hogy olyan ciki az anyámmal menni, lenni. ez ideget próbáló lesz, de túlélésre  játsz :)

     a kicsi meg még anya biztonsága....

    Nóri a Balcsin van egy hétre. a barátnőmtől megkata a nyaralót egy hétre és a fiúval kettesben ütik el az időt.szegény gyermekem:)))))))))

    Márkó meg itthon velem.23.-ig szabin vagyok, apa dolgozik.Hétfőn jön Márkó unokatesója itt lesz egész nap. már beszereztem a spagetti alapanyagot és a dinnyét, a kukoricát.ez volt a kivánság. jól ellesznek. jővő hét nekem generálozás lesz, mert beiktattam a fodrászt, dédihez is jön, a manikürösöm.

    jah akartam mutatni a lányomról egy képet.

    Márkóról is keresek egyet...

    előzmény:
    MAndy_10 (27396)
    2010-08-06  22:18
  21. 2010. augusztus 6. 23:0627397.

    Most vagy 2 x megy el vagy nem.előbb írtam és nem jelent meg akkor most újra

    Sziasztok

     

     Néha be nézzek de sajna dolgozom és azért itt a nyár is.

    Mandy meg érdemled a kényeztetéstnyugi.

    Ugye hogy tudnak hiányozni?

    Néha napján P boy is mamáéknál van és hiányzik nagyon. Én annyira de annyira élvezzem ezt a korszakot azt hiszem már írtam ezt de tényleg minden jó volt picinek is de azért akkor sok kötöttség volt. Evés,cicizés 3 óránként,pelus stb. Nem ALVÁS.

    De jó volt minden nap miként változnak fejlődnek jé ma ezt tudja holnap már mást is tud.

    De én annyira élvezzem már kis önálok és beszélnek kérdeznek van véleményük.

    Most ,hogy nyári szünet van elmegyünk minden felé, imádok Pat-el sétálni ebédelni menni és mindent csinálni.

    Jaj annyira szeretem most egész jó minden remélem mert le írom nem változik nincs hiszti meg érti ha valamire azt mondom nem. És annyira de annyira tud örülni mindennek.

    És megérti ha dolgoznom kell sőt sokat segít is.

    Na azért erről meg van a teóriája többet tudok dolgozni több pénzem lesz több játékot tudok venni nekiJ

    Szóval jól telnek a nyári napok sokat fürdünk pancsolunkJNálunk most ovi szünet is van és azért próbáljuk jól eltölteni a napokat.

    Inkább éjszaka dolgozom és van ,hogy nem is fekszem le  így szabadok a napok napközbe.

    Apa is sokszor magával viszi amit nagyon élvez.

    Lett most egy kis új barátja akivel „  bandáznak” egész nap van olyan nap is mikor este 10-11 kor jövünk hazaJ de élvezik.

    Nem is tudom mi lesz szeptembertől ovi hogy ál vissza.

    Aki nem nyaral és gép közelbe lesz tegyen képet fel az 5.szülinapról.Mégis csak egy nagy évfordulóJ

    HihetetlenJ megy az idő.

    Puszi mindenkinek és jó nyaralást aki épp nyaral és aki most készül.

     
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_ (0)
     
  22. 2010. augusztus 6. 22:1827396.

    anylasz it hon vannak a fiúk.....

    De képzeld az összes általad leírt kényeztetés megtörtént...

    Plussz ......... na erről nem számolok be egy babás topicba....

     

    Most viszont itthon vannaka a fiúk.... 

    Nagy a szerelem.... 

    Mandy 

    előzmény:
    anylasz (27395)
    2010-08-02  21:40
  23. 2010. augusztus 2. 21:4027395.

    fura lehet a fiúk nélkül:)

    én szeretem a magányosabb napokat. akkor végre alhatok, olvashatok és le...rom a mosnivalót, a az ajtókat.fel kell tudni töltődni.barátnőmmel szoktunk elmenni amikor esik az eső, hideg morcos az idő.itt a városban a termál fürdő.egy nap.szauna,sószoba, meleg viz, úszás, tracsipacsi.

    előzmény:
    MAndy_10 (27394)
    2010-08-02  21:32
  24. 2010. augusztus 2. 21:3227394.

    anylasz ez a vicc kicsit erős volt...

     

    Képzeljétek (és vessetek rám követ)  14,5 éve nem történt velem ilyen.....

    Az összes kölök nélkül vagyok!!!!!!

     

    Anyukámék elvitték Szlovákiaba heyéet mászni a lurkókat.....

    Én meg egyedü...(no majdnem )  tehát gyerekek nélkül!!!

    Azaz este a 6:30-as hiradót meg tudom nézni!!!!  Vacsi közben senki nem kér még kecsöpöt, vagy még virslit, vagy fújd meg, vagy mittomén.....

     

    Ennek úgy örültem már egész nam a melóban erre dzettem magam...

     

     A hiradó megvolt, a vacsi nyugodtan megvolt......

    Nade most itt állok, hogy nem kell senkinek mesét olvasni, betakargatni, beszélgetni melléfekve.....

    A szennyesben semmi, kimostam mindent, ami megszárídt bevasaltam..... 

    Kiraktam az erkélyre kovászolni ubit, konyhát kifertőtlenítettem.....

     

    Basszus....... HIÁNYOZNAK!!!!!!

    Én marha nem tudok mit kezdeni magammal!!!!!

    Ne nézetek hülyének,csak szerintem a 14 év alatt annyira elszoktam mástól......

    Szerintem holnap munka után lepuceválom az ajtókat..... 

    előzmény:
    anylasz (27392)
    2010-07-30  18:15

Címlap

top