Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Magánóvoda vezetőt kerese

sziszlet
Létrehozva: 2004. november 22. 09:50
Keresek olyan pedagógusokat, vezetőket, akik magánóvodában dolgoznak és/vagy járatják a gyereket vagy vezetők ott.!!!!!
  1. 2004. november 23. 12:0313.
    :) Igen, pesten drágább. . . nem tudom, hogy náluk milyen szolgáltatások vannak.

    :) Nagyon szívesen. :)
    előzmény:
    sziszlet (12)
     
  2. 2004. november 23. 11:5212.
    Ezek tényleg igen fontos dolgok. Nos, azt hiszem te jobban jártál a magánovival, mint az államival és biztos hogy a gyermekednek is jobb. Kérdeztem Pestieket is, ők sokkal többet fizetnek ezért. Nagyon kedves vagy és segítőkész, örök hálám a sírig üldözni fog!:)
    előzmény:
    Lind1 (11)
     
  3. 2004. november 23. 11:3711.
    :) Ennek több oka van. A legfontosabb, hogy a fiam nagyon izgőmozgó, nem alszik 1, 5 éves kora óta. . . szóval elég eleven gyerek, itt pedig 40 körüli a gyereklétszám és kb. 8-10 felügyelő, dadus, óvonő vegyesen vigyáz a gyerekekre, rengeteg foglalkozás van, lekötik a gyerekeket, mindent megoldanak.
    Sajnos a mi városunkban az a szokás, hogyha az anyuka otthon van gyes-en, akkor a nagyobbik gyerek csak délig lehet oviban. Én ezt nem tudom mindig megoldani, hogy délben a nagyobbért menjek, mert a kicsi akkor alszik és egyéb okok miatt sem. . . stb-stb. Nincs ennyi program, foglalkozás az állami oviban és egy ilyen izgőmozgó gyereket könnyen "lerossz kölyköznek", ahelyett, hogy kicsit jobban figyelnének rá, vagy türelmesebbek lennének vele.
    Mikor született a kicsi, akkor kinyitott az ovi korábban azért, hogy a férjem eltudjon menni dolgozni . . . illetve a hazahozatal is úgy történik, hogy megadom a címet, nevet, hogy ki veheti át, hogy hova vigyék a gyereket, mert mondjuk nem leszek otthon és akkor oda viszik. :)
    Szóval ilyenek.
    FOntosnak tartom a nyelvtanulást, az egyéni foglalkozást mondjuk a logopédussal. . . és a szoc. terapeuta is sokat enyhített a fiam elevenségén. :)
    előzmény:
    sziszlet (10)
     
  4. 2004. november 23. 11:0710.
    Köszönöm a segítséget, várom mások véleményét is. Azért az érdekelne, hogy miért nem államit választottál?!
    előzmény:
    Lind1 (9)
     
  5. 2004. november 23. 10:569.
    AHa. . . értem. :)
    Még eszembe jutott pár dolog, van pl. logopédus aki egyenként foglalkozik a gyerekekkel. A foglalkozások korosztályonként vannak, tehát nem együtt. . . valami szoc. terapeuta is van, szintén egyéni foglalkozásban. . .
    Most már tényleg nem jut eszembe, de fiam nagyon szereti. :)

    A mi városunkban is ez az egyetlen magánovi, van is túljelentkezés.
    Azt hiszem a startlapon ha rákeresel a magánovikra, akkor ott találsz bővebb információt az ovikról, gondolom teliszámokat is. . . :)

    Sok sikert!:)
    előzmény:
    sziszlet (8)
     
  6. 2004. november 23. 09:018.
    Értem! Ez nagyon jó! Tehát sok a program, viszonylag olcsón. Nos azért érdekel mindez, mert nálunk nincs sem magánovi, sem bölcsi és látok benne relációt, hogy indítsak egyet.
    előzmény:
    Lind1 (7)
     
  7. 2004. november 22. 20:097.
    Szia!:)
    Az én csibém azért (is) jár magánoviba, mert itthon vagyok Gyesen a kistesóval és nem tudom mindig megoldani, hogy délben elhozzam haza.
    Nálunk ovibusz jár a gyerekekért, megvan adva az időpont, hogy mikor jön, le kell vinni a gyereket a parkolóig, ott felveszik és elviszik az oviba. . . úgyanígy haza. :)
    Az alapítványi díj nálunk 14 ezer Ft + étkezés, kb 21-22 ezer havonta.
    Ez egy vidéki nagyvárosban van, nem pesten, pesten jóval drágább úgy tudom.
    Nyelvet tanulnak, informatikát nem, de ennek örülök is. :)
    Rengeteg programjuk van, voltak kukoricáttörni, horgászni, Nagykarácsonyba a Mikulásnál. . . pesti állatkertben. . . stb-stb, és ez mind az alapítványi díjban benne van. Nem kell vinnem semmit, még egy csomag papírzsebkendőt sem, ezt is tartalmazza az alapítványi díj. :)
    előzmény:
    sziszlet (5)
     
  8. 2004. november 22. 19:086.
    valaki tud nekem segíteni ebben?
    előzmény:
    sziszlet (5)
     
  9. 2004. november 22. 14:545.
    Elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy miért nem állami oviba jártok, mennyit fizettek, mik azok a szolgáltatások amik többet adnak mint az állami ovi, ezek mennyibe kerülnek. Tanulnak - e a kiscsibék nyelvet , akár informatikát? Napra fizettek érte vagy hétre? Minden részlet érdekel!
    előzmény:
    Lind1 (3)
     
  10. Torolt_felhasznalo_490663
    Torolt_felhasznalo_490663
    2004. november 22. 10:404.
    Mi is oda járunk. . .
    előzmény:
    sziszlet (1)
     
  11. 2004. november 22. 10:333.
    Szia!

    Én magánoviba járatom. Mire vagy kiváncsi?:) Hátha tudok segíteni.
    előzmény:
    sziszlet (2)
     
  12. 2004. november 22. 10:012.
    Siettem az előbb, azért írtam tele helyesírási hibákkal. Elnézést! Nos olyan embereket keresek, akik többet tudnak mondani egy magánóvoda működéséről , mint akik állami óvodába járatják a gyereküket.
    előzmény:
    sziszlet (1)
     

Címlap

top