Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Játékok ket nyelvü esküvör

didafnida
Létrehozva: 2017. október 17. 15:31

Sziasztok, parom (horvat) es en Majusban fogunk megeskudni. Mi angolul beszelunk egymassal es csaladunk nagy resze is mert vagy beszel angolul. Az eskuvoi programme szervezese es vendegeink szorakoztatasa emiatt nehez feladat. Szeretnenk ha mindannyian bevonva tudnanak lenni. 


Segitsegeteket kernem haha valakinek esetleg volt hasonlo tapasztalata, mifele programokat/ szorakoztato jatekokat javasoltok a nasznepnek?


 


Elore is millio  koszonet!

  1. 2017. október 18. 17:262.

    Sajnos csak egy plusz hsz-el tudok segíteni, néha az is használ, mert legalább látják, hogy valaki még hozzászólt. ..)))


    Amúgy soha nem értettem, minek kellenek egy lakodalomban játékok? A horvátoknál szokás? Kizárt, hogy az enyémen ilyent megengedtem volna, másén meg félreülnék. Egyes munkahelyeken is  szokás különféle ünnepi alkalmakkor, az sem értelmes dolog.

Címlap

top